Tittel: Reker Skrevet av: hammertimes på 13. november 2005, 17:56 Kan reker være et alternativ til tunfisk? Det innholder nesten bare protein.
Tittel: SV: Reker Skrevet av: Grandiosa på 13. november 2005, 18:01 Reker er ikke gratis.
Tittel: SV: Reker Skrevet av: HotWheels på 13. november 2005, 18:05 Er nok først og fremst smak trådstarter sikter til. Er jo viden kjent at ikke alle tåler lukt/smak på tunfisk. Noen som vet om reker har bra biologisk verdi?
Tittel: SV: Reker Skrevet av: proteingutn på 13. november 2005, 18:07 Biologisk verdi er vel relativt høy, vil jeg tro, ettersom det bare er kokt sjødyr.. Er vel ikke behandlet på noen måte som kan ha redusert den biologiske verdien..
Tittel: SV: Reker Skrevet av: HotWheels på 13. november 2005, 18:10 Nei, du sier noe der. Er det først og fremst behandling av kjøtt som senker den biologiske verdien? Vet jo at også f.eks baconcrisp har høyt proteininnhold, men crappy biologisk verdi.
Tittel: SV: Reker Skrevet av: hammertimes på 13. november 2005, 18:12 Kokt? Er reker i lake kokt? Jeg liker tunfisk også, men vil ha flere alternativer. Elsker å spise ferske reker på brygga om sommer'n!
Tittel: SV: Reker Skrevet av: Bav på 13. november 2005, 23:23 Reker er gode greier. Både i smak og i næringsverdi. Så lenge en styrer unna for mye loff, majo og pils, som gjerne hører med.
Og ja, alle reker er kokt. Rå reker er ikke no særlig. Et alternativt er stekt eller grillet scampi som bare er helt suverent. Tittel: SV: Reker Skrevet av: Razmataz på 14. november 2005, 23:42 Blir det noe mindre proteinverdi i ei reke om den er kokt? Ser også ut som krabbe er helt konge.... Protein:22,9 Fett:1,8 Karbo:1,1.
Tittel: SV: Reker Skrevet av: HotWheels på 15. november 2005, 08:50 Nei. en koker da kjøtt også. ikke hørt noe negativt om det.
Tittel: SV: Reker Skrevet av: UpAndComming på 15. november 2005, 09:04 Alle reker er kokt, hvis ikke hadde den neppe vært veldig god der den har blitt fraktet rundt hit og dit... :-X
Tittel: SV: Reker Skrevet av: Razmataz på 15. november 2005, 15:38 Kansje noe negativt med alt det saltet rekene har? :spise: :spise:
Tittel: SV: Reker Skrevet av: HotWheels på 15. november 2005, 15:44 Kansje noe negativt med alt det saltet rekene har? :spise: :spise: Ihvertfall om en er på deff. Men om en er på bulk/offseason, har god råd og avskyr tunfisk, så er reker et svært bra alternativ. |