Treningsforum

Trening => Doggcrap => Emne startet av: thomasht86 på 05. desember 2005, 09:14Tittel: DC + fotball/kardio?
Skrevet av: thomasht8605. desember 2005, 09:14
Hei! Jeg har trent regelmessig i nesten 2 år, og har nå fått lest masse om DC og synes det høres kjempeinteressant ut. Problemet for meg er at jeg går på befalsskole i forsvaret, og dermed må trene en del kardio. Det vil si minst 2 økter a 1 time i uka. I tillegg spiller jeg fotball 2 ganger i uka. Skal også på øvelse en 2 ukers tid i februar, og vil da få lite tilgang på proteiner + at det blir mye gåing. Tror dere det vil være hensiktsmessig for meg å begynne på DC? 


Tittel: SV: DC + fotball/kardio?
Skrevet av: Egil Skallagrimsson05. desember 2005, 09:20
Kommer an på hvilken BS du går på.. men faen... Hvis du spiller fotball 2 ganger i uka, kan du sikkert glemme å gå noe opp i masse uansett... I så fall må du ete som to hester og en stallgutt...


Tittel: SV: DC + fotball/kardio?
Skrevet av: thomasht8605. desember 2005, 09:36
Går FIH(Forsvarets Ingeniørhøgskole). Har faktisk klart å øke litt siden august. Spiser  mye, men maten i messa er jo ikke akkurat den mest proteinrike. Får bare prøve å stappe i meg mer ::food:: . Men vil det være verre for meg å trene DC enn andre opplegg?


Tittel: SV: DC + fotball/kardio?
Skrevet av: Egil Skallagrimsson05. desember 2005, 10:57
Ikke værre egentlig, men du vil mangle hvile nok til skikkelig restitusjon. Fordelen med DC er korte og harde økter! Vær flink til å hvile og spise, så skal det gå bra. Jeg trodde du gikk BSIN eller BSIT, da kunne du bare glemt hele greia med ekstra trening selvfølgelig...  ;)
Infanterister som har tid og overskudd til å trene og spise DC er ikke infanterister! :deal: