Treningsforum

Helse & Velvære => Helse og Livsstil => Emne startet av: HotWheels på 22. februar 2006, 15:26Tittel: "Feit av genene"
Skrevet av: HotWheels22. februar 2006, 15:26
http://www.nesteklikk.no/20060222/84509.html

"Så e d påan igjen", Synger Franklin86 av full hals, en smule irritert og varm....

Lurer på om det ikke slo dem at muligens dietten var problemet! 


Tittel: SV: "Feit av genene"
Skrevet av: proteingutn22. februar 2006, 16:06
Jadda, bare tøm bensin på jeg-kan-ikke-bli-slank-for-jeg-er-genetisk-belastet-bålet! Seff, noen har vel kanskje litt bakdeler hva gener angår, men denne "studien" gir jo bare feite mennesker et påskudd til å ikke gjøre noe med seg selv, for de er jo "genetisk belastet". Og dette er mennesker som faktisk hadde kunnet gått ned i vekt om de hadde gidda å dra den smellfeite ræva si opp av sofaen. Ja, det er mulig for feitinger å bli tynn. Bare se på de der reality-slankeprogramma på tv.. De var michelin-menner hele gjengen når de kom, men når de lærte seg å spise og trene gikk de jo ned i vekt. Det var jo slitsomt, men det var mulig for de og, selv om de var på størrelse med små elefanter. Gaah! Blir så irritert!


Tittel: SV: "Feit av genene"
Skrevet av: Haalvor22. februar 2006, 16:16
Slenger meg på den. Er så jævlig irrriterende å høre på mennesker som er så utrolig misfornøyd med livssituasjonen sin, men som uansett ikke en gang prøver å gjøre noe med det. Selvsagt kan genene spille en liten rolle her, men alt som kreves er strengt talt et kaloriunderskudd.

Jeg skjønner ikke hvorfor alt handler om å være slank. Er jo minst like stas for meg, bare å leve en sunn livsstil. Syns i alle fall selv det er litt morsom å være en av de litt sunnere.


Tittel: SV: "Feit av genene"
Skrevet av: Il Gladiatore22. februar 2006, 16:21
Det er derfor de stikker på McDonalds og hiver innpå i overdimmensjoner av "sunn" mat, i håp om å bli et sunnere menneske, og slanke vekk trailerdekkene..


Tittel: SV: "Feit av genene"
Skrevet av: Andre22. februar 2006, 17:34
Var dette her noen bombe? Kanskje noen tror det, men det er vel ingen inne her som tror man kan slanke seg og så gå tilbake til det gamle kosthodet uten å legge på seg igjen? Er man ikke en genetisk freak, og man vil beholde en en bra fysikk, så må man jobbe for det konstant. Resten av livet.


Tittel: SV: "Feit av genene"
Skrevet av: proteingutn22. februar 2006, 20:34
Mao, man må ha litt baller.


Tittel: SV: "Feit av genene"
Skrevet av: HotWheels22. februar 2006, 21:15
Handler jo rett og slett om å legge om livsstilen, som er stress MAKS en måned, for deretter å gå på motorvei.


Tittel: SV: "Feit av genene"
Skrevet av: Lillemannen22. februar 2006, 23:01
joda....at noen har vanskeligere for å slanke vekk fett er jo en ting, men det er ikke umulig å gjøre det og holde å resultatene.
Jeg veide 157kg, la om livet mitt. Hvordan? ved å spise sunt, spise mindre og trene mer. Jeg veier i dag 100 kg, med en del mer muskler og masse selvtillit. Det har med viljen å gjøre.


Tittel: SV: "Feit av genene"
Skrevet av: Haalvor22. februar 2006, 23:20
Honnør for den, Lillemannen. Er alltid godt å høre om "store" folk som har lagt om livsstilen sin. Det må jo være helt fantastisk. Selv gikk jeg ned 16-17kg fra 93 - 75 før jeg starta med styrketrening.


Tittel: SV: "Feit av genene"
Skrevet av: Egil Skallagrimsson22. februar 2006, 23:32
Vi har en i klubben, som veide 220 kilo for 8 måneder siden.. nå veier han 140...  :woot:
Han har selvfølgelig fått meget god hjelp av slankeoperasjon, men han har likevel gått ned rundt 10 kg pr måned... bare av redusert inntak av mat, og økt aktivitet. :)


Tittel: SV: "Feit av genene"
Skrevet av: Lillemannen22. februar 2006, 23:45
takk Haalvor...

jeg mener det har med viljen og gjøre...gidden rett og slett.

Virker som ingen gidder noe lenger...


Tittel: SV: "Feit av genene"
Skrevet av: Bar0nen22. februar 2006, 23:48
Honnør for den, Lillemannen. Er alltid godt å høre om "store" folk som har lagt om livsstilen sin. Det må jo være helt fantastisk. Selv gikk jeg ned 16-17kg fra 93 - 75 før jeg starta med styrketrening.

Nesten samme som min situasjon, jeg veide på max 95, nå har jeg en vekt på mellom 70-75, varierer litt..


Tittel: SV: "Feit av genene"
Skrevet av: Geelmuyden23. februar 2006, 14:26
Som er liten digresjon til dette kan man jo nevne det faktum at man er "ut" i de alle fleste miljøer dersom man er nøye på hva man putter i seg. Jeg holder for tiden til på universitet og blir stadig spurt om hvorfor jeg spiser ditt og datt. Vi lager ofte middager ilag en hel gjeng, og om man da ikke er interessert i å drikke cola blir man liksom den sunne freaken. Uten at det spiller noen trille for meg, jeg kan godt ta den rollen. Det som irriterer er at "den sunne bølgen" ikke synes å eksistere, den er hvertfall utrolig falsk. Det er for meg paradoksalt at alle vil være slanke/muskuløse, hvertfall føle at en ser bra ut, men ingen vil ofre noe mer enn en halvhjertet innsats for å få resultater.
Det hele ender i en orgy av raske karbohydrater og diverse tilsetningsstoffer med noen krampetrekninger av en tur på mølla eller noen løft på apparatene på det fasjonable treningssenteret man er medlem av.

Denne mainstream tankegangen gjør det heller ikke enklere for de som virkelig trenger å legge om til en sunn livsstil. Klart at det er enkelt å legge seg ned å begynne å grine om man er lei av hvor livet tar en, men det løser ingen problemer. Å mase om genetisk fedme blir som å legge seg ned å grine, mens aktive tiltak for faktisk å opplyse folk om hva som må til blir å ta kontroll over sitt eget liv.

I mitt hode blir det som å tro på skjebnen: Man har ingen kontroll på sitt eget liv og får en resignert holdning til livet. Determinisme må være en av de skumleste idèene noensinne...


Tittel: SV: "Feit av genene"
Skrevet av: Bar0nen23. februar 2006, 17:24
Kjenner til situasjonen din Sid, jeg har bare en kompis som tenker "sundt", de andre klager å syter.. Kaller meg fagg osv fordi jeg har valgt en "sunn" livstil..  Ikke at jeg bryr meg så mye om det, men kan være litt irriterende noen ganger..


Tittel: SV: "Feit av genene"
Skrevet av: EndrePendre23. februar 2006, 17:33
Merkelig at det er så få som er feite i Asia og Afrika, og så mange i USA. Amerikanerne har nok helt spesielle gener som gjør at de ikke kan være slanke!


Tittel: SV: "Feit av genene"
Skrevet av: proteingutn24. februar 2006, 01:35
De halvveis BOR på Mcdonalds, det er det som er feilen.


Tittel: SV: "Feit av genene"
Skrevet av: HITman24. februar 2006, 18:06
Glem slanking og jakten på lavkalorier. Ikke gå rundt og sult. Feit blir du uansett. Alt avhenger av genene dine, viser en ny studie.

 :woot: Å nei, jeg kommer til å bli feit samma hva jeg gjør! Det har en studie på aper bevist for meg.  ::rofl2::  ::rofl2::  ::rofl2::

De fleste mennesker har en metabolisme som forårsaker vektøkning i ulike grader. Og få mennesker kan beholde vekten etter slanking.

Heller ikke disse forsker(ape)ne har skjønt at styrketrening kan øke metabolismen kraftig. Men siden ikke aper får til å trene med vekter, så kan jo ikke vi heller.  ::)

H


Tittel: SV: "Feit av genene"
Skrevet av: HotWheels24. februar 2006, 21:01
Hvordan i alle dager får disse laverestående menneskene uttalt seg, og i tillegg blitt hørt på, sier jeg bare! For en syk, syk verden vi lever i!


Tittel: SV: "Feit av genene"
Skrevet av: Haalvor24. februar 2006, 21:30
Hva med å innføre en diett for alle feite folk som ikke tror det går ann å gå ned i vekt, grunnet sykdommen selvfølgelig, og sende maten de ville spist, til Afrika o.l.

Er overbevist om at dersom man blir kvitt verdens fedmeproblem, er det mulig å bli kvitt verdens sult-problem.