Treningsforum

Generelt => Loggbok Online => Emne startet av: Varknebøyer1 på 21. mai 2006, 14:08



Tittel: NYHETER ankommet sjekk KAPPI på facebook
Skrevet av: Varknebøyer121. mai 2006, 14:08
Etter 10 uker med NSF/ Hr Wolf sitt nybegynner program mot KM fikk jeg prøvd meg i går:

Jeg må bare si at man må slettes ikke trene mye eller tungt for å få fremgang.

Stevne dagen startet med forsovelse og rakk akkurat innveiing.

Knebøy:
Heldigvis hadde jeg stor drakt Centurion 50 innsydd i stroppene (2 cm) og tok med de behagelige knebindene Titans Titanium slik at jeg klarte å bøye meg (pyse som jeg er).
Førsteløft 235 godkjent med 3 hvite,  pusten klemt ut på vei ned
Andreløft 250 med tre hvite, pusten klemt ut på vei ned
260 med en rød pga dybde, pusten klemt ut på vei ned
Elendig teknikk på begge må slutte å tro ta hofta kommer dypere når skuldre kommer dypt. I tillegg må jeg slanke meg slit at fett valker ikke er i veien i hoftene og hindrer pusteteknikk.

Benkpress
Med uprøvd F6 i 46 og Benkpress belte fra Wahlanders skulle de ligge ann til solid pers. Dessverre hadde alle det veldig travelt med sitt slit at skjorta ikke kom skikkelig på.
Førsteløftet kom jeg ikke ned med på 155 kg. Heldigvis er Dietmar og Jørgen Haug veldig hjelpsomme så Ditemar fikk fuktet skjorta og vi strekte den ut på et benkpress løft på 170 kg mellom løftet og dro den enda mer på.
Andreløftet: 165 i andre løftet var godkjent tre null med 2 sek stopp.
Tredjeløftet: 170 i siste gikk opp på ren rutine med tre hvite og 2 sek pause og jeg merket at erfaringen fra styrkeløft tidligere hjalp mye.

Anders Haukåssveen var konkurrent i dag og jeg lå 5 kg bak. Anders  er en god markløfter så jeg måtte vare sikre et par løft og evt kline til med et sisteløft. Ronny Morterud var i +125 og egnet seg fin der i dag.

Markløft
Jeg hadde prøvd ulike drakter i markløft og skulle å prøvd den nye titan drakten. Reserve var Centurion drakta snudd. errector skjorten  skulle også til pers i dag (totalt mislykka, trolig for liten skjorte i 54)

På sist stevne bommet jeg 2 ganger på 200 kg. I dag skulle jeg åpne på den.
Førsteløft: 200 kg greit opp, litt skeivt lever belte som gjorde at det gjorde litt vondt og fikk ikke satt meg skikkelig. hadde errector skjorta og det gjorde litt vondt, men slik er styrkeløft the "no pain no gain sport"
Andreløft: 215 kg gikk bedre, errctor skjorta var av.
Tredjeløftet: forlangte 230 som sikkert hadde gått greit, men jeg hadde ingenting annet enn å flytte total persen min å kjempe for. Det var for kjedelig jeg måtte prøve meg på gull i dag. Siden Anders var lettere måtte jeg løfte mer. Jeg antok at han ikke klarte å siste forsøket sitt i markløft og forlangte tangering av pers på 247,5. Jeg viste at dette skulle bli tungt, men skjønte ikke helt hvorfor jeg ikke skulle være like god i mark som i bøy med min bøystil. Byttet drakt til Centurion som godt kunne vært litt mer innsydd slik at jeg kunne hengt mer i stroppene. Nå var det bare å kline til. Viste veldig godt at utgangsposisjonen var avgjørende. Jeg fikk satt meg skikkelig men fant fort ut at grepet og beinposisjonen var feil men hadde ikke tid til å justere. Satte meg ned og dro. Jeg hadde ikke forestilt meg å få flyttet de fra plattingen. Så til min store overraskelse dro jeg den gange lett forbi knærne, så stoppet jeg. Jeg hang forover som normalt og innså at avstivingen i startposisjonen var altfor dårlig i tillegg til startposisjonen. Jeg prøvde å dra litt mer men nei. Ha opp og måtte se meg slått. Dietmar hadde sett det samme og poengterte at det var for lite talkum på lårene.

Uansett 260-170-215=645 er tangering av pers og kval til NM utrolig med tanke på så lett treninga har vært. Med litt justering av draktene, bedre teknikk tror jeg mitt nye mål på 280-190-240 og over 700 skal være innen rekkevidde i høst/tidlig vinter (RM).


Tittel: SV: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: OddbjørnS21. mai 2006, 16:31
Interessant lesing. Gratulerer med NM-kval og gode resultater. :) Du skal trene jevnt fremover nå, og gå ned i vekt?


Tittel: SV: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Egil Skallagrimsson21. mai 2006, 16:37
Du imponerer, Stian!


Tittel: SV: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: 2strong21. mai 2006, 16:42
Flott resultat !  ::2thumbsup::


Tittel: SV: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Saktemensikkert21. mai 2006, 17:22
Et uventet, men hyggelig innslag i loggbokavdelingen. Bra løftet, synd med marken.


Tittel: SV: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: belsebub22. mai 2006, 14:03
Gratulerer med godt resultat.  ::headbang::


Tittel: SV: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer123. mai 2006, 19:40
Interessant lesing. Gratulerer med NM-kval og gode resultater. :) Du skal trene jevnt fremover nå, og gå ned i vekt?

Takk Oddbjørn, det var hyggelig. Ja jeg trenger å gå ned i vekt og for å få til det prøver jeg å spise skikkelig mat 5-6 ganger om dagen å trene regelmessig. Nå har ikke jeg noen mål før i oktober så da må vi legge inn endel kondis trening (blir fort mørbanka i bøy) i Mai-Juli. Siden utstyret er så mye bedre nå enn når jeg satset kan jeg fortsatt ha en grei fremgang og gå sakte ned i vekt 1-2 kg/mnd. Men jeg kommer til å holde 125 til jeg passerer 700 kg.


Tittel: SV: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer105. juni 2006, 18:37
Med tre lette økter på alle under 100 kg etter tilfeldighetsprinsippet var ikke forventningene høye eller...? (Jeg vet jo at jeg har løftet bra uten mye trening også.

Opplandningen med masse sjauing ny jobb og mye mass skulle tilsi at noe stort var på gang. Med tilskuere tilstede var det også lagt et vist press på en selv som lokal styrke mann med mange kjentfolk rundt.

Etter førtse pulje måtte jeg springe fra speker jobben og Jan B larsen tok over.

Oppvarming:
stang x 10 ca
60 x 5
100 x 1
på med skjorta med taklum på skuldrene og suit slip ons tok det 2 min
130 x 1 15 cm igjen
Fikk hjelper til å holde mellom armen og ryggstykke slik at jeg padlet på plass
5 min igjen til start og gikk ut for å vente på min tur.
155 i første gikk lett
Fikk hjelp av Vidar ringvold med å dra ned skorta, og den ble starm gitt.
172,5 i andre gikk like lett.
180 i siste gikk greit men glemte stopp (litt synd) 2 mot en avgjørelse.

Noen utenforstående damer lurte veldig på hvorfor vi gikk rund med armene forran og jeg fortale om benkpresskjortens historie og de fikk kjenne på skjorta med følgende komentar " det er slik skjorte man må ha på seg for at det skal komme folk å kjenne på brystene" LOL

Se KM benkpress i Valdres for info rundt arrangementet.


Tittel: SV: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Bob Paar22. juni 2006, 23:04
Man blir ingen knebøyer uten trening ;)


Tittel: SV: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer124. juli 2006, 19:29
20/7

Ni uker uten knebøy trening men måtte prøve de nye draktene fra Titan:
Titan NXG super pluss regular og wide stance
Titan NXG orginal

stang x 8, 70 x 5, 120 x 2. 175 x 1 uten utstyr
dro på NXG super pluss i 48 en str mindre en vanlig og den gikk forbausende lett på, trolig et nr for stor. Tenkte at 260 gikk greit i stevne som sisteløft så jeg la på 255. Fikk Pål på trimlåven til å stå på siden for å se på dybden. Setter meg ned og forover og det var bom stopp. Desverre var sikrings armen for lave selv når jeg slapp opp allt trykket og jeg måtterulle stanga over nakken. Drakta har jeg veldig stor tro på da jeg får trekt mye luft og bruker ikke så enormt lang tid å ta på.

Tik på 235 og prøvde NXG orginal og fikk med en gang Maraton følelsen. Fikk en til å stå bak og han måtte hjelpe litt til på vei opp.

Var ikke så veldig gira egentlig så deg gikk som det måtte.

Prøvde benkpress skjorte desverre hadde jeg tatt med feil skjorte så jeg prøvde en ren 44- Var 8 cm ifra på 175, minster følelsen i fingra på 200 og holder nesten på å miste stanga, legger stanga på plass og avslutter økta med kaffe i resepsjonen.


Tittel: SV: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer124. juli 2006, 19:33
24/7

Var på Trimlåven i dag for å la Ingar Merlig og Rolf Sjølli prøve sjorter som var en suksess.

Jeg følte meg bra etter helgas rotbløyte og fikk prøve 140 uten sjorte som gikk akkurat ingen oppvarming annen en tull prat.

Prøvde en Fury 42/44 som er litt stor og fikk nesten ned 190 kg og gikk greit opp. Prøvde 200 som gikk ned men gikk opp for egen maskin, desverre med stopp på veien opp. Med en F6 ville dette gått mye bedre.


Tittel: SV: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer101. august 2006, 12:29
I går 31/7 prøvde 130 i benk fikk dobbel. Betennelsen etter 200 løftinga er over snart.


Tittel: SV: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: buajoa01. august 2006, 12:35
Får du 60 kg på skjorta?


Tittel: SV: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Sjefskjerring01. august 2006, 12:45
Det er ikke slik at man bare "får" kilo ved å dra på seg ei skjorte! De aller fleste må trene masse med skjorte for å få uttelling! Jeg kjenner også flere som tross trening med skjorte ikke får noe særlig hjelp av den. Så dersom Stian "får" 60 kg så er det velfortjent!!!! ;D


Tittel: SV: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: belsebub01. august 2006, 13:10
Nå kan det vel kansje hend at han har noen kilo til inne hvis han hadde tat seg tid til og varme opp før han legger seg ned på benken og tar et par løft :what:


Tittel: SV: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: buajoa01. august 2006, 13:34
Har fått med meg at Stian trener mye med utstyret. Spørsmålet var ikke av typen "hater utstyr", "utstyr er juks" etc.etc. Var bare for å få informasjon om hvilken effekt utstyret kan gi. Skal vel etter hvert kjøpe drakter og skjorte selv. Uttrykte meg kanskje klønete med å benytte "får". 


Tittel: SV: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer117. september 2006, 16:20
Til de som lurer på meg å utstyr: jeg får mye med ustyr fordi det gir meg en trygghet jeg ikke har ellers, ellers så liker jeg utstyr i motsetning til mange andre. Jeg trener lite/ikke så slik er det. Jeg har fått 60 kg på skorta en gang på trening og femti på konkurranse. Jeg har mellom 80-100 kg i knebøy og 10-40 kg i markløft. Jeg tror hoved åsaken til denne utviklingen er manglende trening og lite stabilitet i torso regionen.


Tittel: SV: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer117. september 2006, 16:31
Skal vist stille på sydnorsk så må trene, programmet og klærne har ligget klart i 2 mnd.

Mandag:
Trente på låven:
Knebøy: 150/2 med mange sett og slitsomt
Supersett
Benkpress middels grep: opptild 80/3 med mange sett i mellom
Stifflegg: opptil 80kg x 5-6 reps på 3-4 sett
Trisett
Roing: 3-4 sett opptil 60 kg
Lårcurl: 3-4 sett opptil 45 kg
Frontpress/PBN: 3-4 sett til 40 kg

Tirsdag(fy f så støl i låra):
BP m skjorte bommet på alle skjorte løften til 170 kg
ML tok annen hvert sett på programmet og avsluttet med 215 singel
Så mye på Ruth (vekløfter dama) hu var sprek, rask og sterk
lite trening etter det
Triceps press 2-3 sett med 35-42 kg

Torsdag
KB nakke bred: opptil 150/3 fortsatt sliten i beina to de føste settene uten oppvarming med stopp på kasse og syra satt der med en gang.
BP med stopp til 90kg/3 reps ,med noen sett imellom
Frontpress 40 kg 4-12 reps x 2-4 sett
T- bar row opptil 60 kg /6 reps x 4 sett
Dips  6 reps x 2 sett

Gruer og gleder meg til mandag med 245 i bøy på dobbel


Tittel: SV: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Mesterinne17. september 2006, 17:40
Skal si du satser friskt etter en periode med lite trening  :D

Ruth er sprek ja, skjønner at du trente på TIS.

Har forøvrig ei dame på jobben som har startet å trene på Trimlåven. Hun skulle vise meg her om dagen at hun hadde lært knebøy, men det var visst markløft hun hadde trent.  ;)


Tittel: SV: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer119. september 2006, 09:04
18/9

Knbøy omtrent innom alle tieren på vei til 170/4-2 reps 210/2 232/1 240/1 bommet på siste hadde med 50 centurionNXG+ drakt fra KM som var så behagelig å stor at dette var bare tull. Får ta med Centurion 46 i NXG super+ neste gang.
Benkpress til 60-90 kg 5 sett 6-3 reps
Stifflegg 50-80 kg/6-3 reps a 5 sett
Frontpress 40 kg/ 6 rep / 2 sett  + 1 x 18 reps
Lårcurl 25-45 kg 10- 6 reps a 3 sett
T-bar row 50-75 kg 8-6 reps x 3 sett

Håper noen kunne hjelpe meg med Katana 19/9 i dag har sein jobbing i morra. Hjelpe asbjørn på torsdag


Tittel: SV: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer119. september 2006, 09:10
Mye ego Bente lite fornuft i så tunge vekter, men det er moro og Asbjørn mente det var viktigst; at det var moro altså
'
Skal si du satser friskt etter en periode med lite trening :D


Vel det ble vel ikke mye trening når man blir så imponert som jeg var over henne. Hun snakket så fort at jeg skjønte ikke halvparten av hva hun sa. Men blid og trivelig var hun iallefall.
Ruth er sprek ja, skjønner at du trente på TIS.

Årsaken til TIS var at asbjørn skulle hjelpe meg og dermed TIS.

Vel jeg er ikke instruktør på trimlåven ;-) så den tar jeg ikke på meg.


Tittel: SV: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer119. september 2006, 21:12
19/9

Må takke ingar merli og Morten Wang med å få på skjorta og sikring.

dagens motto: det viktigste er ikke å være sterk men sterk med utstyr (desverre er jeg ingen av delene)

Knebøy nakke opp til 125 lett totalt 6 sett
benkpress 170 med skjorta gipp opp to ganger fortalt 7 sett
Markeløft 190 gikk overanskende lett 3 totalt 7 sett
triceps og biceps var tyngst


Tittel: SV: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer128. september 2006, 08:52
27/9

To økter i en
Mage og rygg
Markløft opptil 225/1 par bom før det gikk opp, prøvde ulike drakter
Knebøy opptil 165/2 bommet på andre reppet (brukte ryggen for lite, skulle prøve meg på vektløfterbøy) på 160 alle ble sjokkert når stanga falt u gulvet
Benkpress opptil 102/2 x 2
Frontpress 45/6 x 4
Lårcurl 6-8 reps x 3 sett
Tripress 6-8 rep x 3 sett
Sittende roing 6-8 rep x 3 sett

Møtte gammelen som var uventet og positivt. Han gjør at Lørenskog er en av de beste styrkeløft stedene i Oslo og omegn.

Må takke Gammelen, belsebub og Vegard Røysum for hjelp.


Tittel: SV: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer101. oktober 2006, 08:59
29/9

Oppvarming 6 min
Mage og rygg 4 sett
Knebøy nakke bred m/stopp 90/6 100/5 107,5/5 x 2 125/4 x 2  132,5/3 x 2
Benkpress m /stopp  60/5  100/4 110/3 125/2 160/1 165/2 (to siste med skjorte)
Foroverbøyd roing 60 kg/6-8 reps x 3
Strake markløft 60kg/6 reps x 6 sett
Markløft stang på bukk halvsumo 60/5, 100/3 160/3 200/3 235/3 300/0 235 gikk overaskende enkelt, 300 var jeg sjanseløs (merlien dro det som den største selvfølgelighet). Har vondt i skuldre og albue etter bøy og benkpresskjorte. Bør vel egentlig trene mengde en stund før man tar oppkjøring. Når man tar oppkjøring bør man vel strengt tatt kjøre hele programmet.


Tittel: SV: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer122. oktober 2006, 18:35
Syd Norsk 2006

Reiste tidlig med varer og alt, spiste marsipanpølse og drakk light brus på vei dit, gikk ned et par sportsvarer, noen pølser og lapskaus før løftinga med mer brus.

Målsettning 280- 190- 240

KB: Titan Centurion NXG super+ 44 regular stance, Titanium knebind, THP håndleddsbind og ASC lever belt, safe sko
litt sykling, 60 x 5, 100 x 2, 140 x 1, 180 x 1, 220 med alt utstyr
1: 260, for snau for stram drakt til denne vekta
2: 280, nybegynnertabbe å legge meg frempå i bunn for å komme lavere med hofta :P kom ikke opp
3: 280 fikk surring av Jørgen haug (takk Titanium for at du ikke gjør vondt). satt rett og fikk den opp sååååååååvidt godkjent 2 mot1
Pers med 2,5 kg  som ble satt i 1996.

BP: Titan F6 46 og 44/46, Wahlander benkpress belte, Reebook drakt, THP 0,5m HB, adidas Stabil sko
sykling, 60 x 3, 100 x 1, 140 x 1 med alt utstyr på
1: 170, ikke stram nok drakt måtte bytte mellom andre og tredje løftet
2: 170, gikk akkurat
3: 175 , bom skjøv vekk fra bane.

ML: Titan Centurion NXG+, Grizzly challanger SL belte, asics bryste sko, Titan strømper, 0,5 Håndleddsbind
sykling, 60 x 4, 100 x 2, 140 x 1, 180 x 1
1: 220, greit opp
2: 230, greit opp
3: Mål om 700 gjorde at jeg måtte legge på 250,  2,5 kg over pers I tillegg ville jeg ikke at Dave the brave skulle ta meg. Pers hadde ikke vært så dumt.
250. Full konsentrasjon, sittestilling, spenne opp rygg, blikk, opp med kassa, skyv. God fart fra bunn og der begynte slitet. Tok tipset fra Dietmar fra KM og la tykt på med talkum slik at deg gle helt opp.

700 sammenlagt er ny pers, personlig rekord i knebøy, tangering i benkpress, pers i markløft og sammenlagt. passerte også 400 poeng og må være fornøyd med 2,5 ukers trening.  Må skjerpe benkpressen.

Plager under oppkjøring: liten strekk på innside av lår, biceps feste, skuldre og albue høyre side.

Takk til: 
Titan Support systems fordi de lager j.... bra utstyr (80 + 40+30=150kg)        
Sande KK for et prikkfritt arrangement som vanlig
Vegard fra Kraftsport som coach, knall
Pål solberg fra kraftsport for taking care of business
Tone Glomstein fra Oslo SK for foto
Jørgen Haug for stramme knebind
Kona mi for å få lov å dyrke mitt eget ego
Publikum for å heie på meg

Synes også dommerne ikke var veldig strenge  ;-)


Tittel: SV: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: aktiviteten22. oktober 2006, 19:18
Bra resultat!  Trener du litt så er det jo helt klart 300 i bøy til NM. ;)


Tittel: SV: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: MR Shotgun22. oktober 2006, 19:30
Kjempebra resultat Stian.  Du gjorde en kjempejobb. Du får komme innom låven fra tid til annen så vi får noen reale økter. Alltid hyggelig å slå av en prat med deg og morsomt å coache deg på lørdag..

Hilsen Vegard (ILK)




Tittel: SV: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer125. oktober 2006, 08:13
Jammen kom jeg ikke i lokal avisa også:

http://avisa-valdres.no/vis_sak.asp?refnum=10408


Tittel: SV: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Saktemensikkert25. oktober 2006, 09:29
Artig når styrkeløftere ender opp i avisa. Gratulerer med flott løfting i helga. Fikk ikke sett knebøyen din, men 280kg... Puh!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: stallion30. november 2006, 07:30
på tide å oppdatere loggen din stian! hvordan går treningen ?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer101. desember 2006, 19:49
Var på trening i dag. Noe tid siden sydnorsk og BOSS.

Kb 100 x 8, 110 x 6, 120 x 5 x 3 tung og j...
Lårcurl 20 x 15, 25 x 12 , 30 x 8 x 2
Skråbenk 60 x 7 x 4  herregud så råtten jeg er
Dips 7 x 4 oii så tungt
Strake ml på kloss 100-120 x 7 x 4
Frontpress 50 x 7 x 3 nok juling for i dag
Good morning 50 x 5 x 3 dette var lenge siden vondt i nakken
Rydde lokalet og det ble derfor ikke tid til mage og rygg ;-))

Uff så tungt, mengdetrening er helt sikkert ikke noe form meg. men det er vel det som må til.... sukk


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer104. desember 2006, 07:10
Guud så støl. Dips er ikke laget for puddinger på 115 kg. Jeg minnes så klart for 12 år siden at det var mye lettere når jeg var rundt 90 kg.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer104. desember 2006, 07:11
Så har jeg mekka et oppkjøringsprogrfam til NM i helga og det var mye sett gitt. Enten så går 300 greit i bøy, 200 greit i benk og 260 greit i mark eller så gjør jeg 650.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer104. desember 2006, 21:06
4/12

Mage 10 rep x 3
Pressvending 70 kg x 4-5 reps x 4 sett
KB smal nakke på oppbygd hæl 115 kg x 8 reps x 4 sett
Skråbenk med stopp  70 kg  8 , 10, 10, 7, 4
Frontbøy 60 x 7, 70 x 7, 80 x 2 (får ikke stanga til å sitte (må høre på Ivar))
Skråbenk hantelpress 22-32 kg x 8 reps x 3 sett
Markløft kloss rykkgrep fiksert 60 kg x 8, 100 x 7, 100 x 6
Måtte hjem .

Gud ko tungt så lette vekter kan være.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer116. desember 2006, 17:54
6/10

Mage 10 reps x 3
Roing 10 reps x 3  60-80 kg
Nedtrekk 10 reps x 3 50-65 kg
Press bak nakke 10 x 3 45-60 kg
Skulderruller 10 x 3 35 kg manualer
bakside skuldre 10 x 3 opptil 7 kg manualer
Lårcurl ett ben 10 x 3 opptil 25 kg
Omvendt rygghev 10 x 3 egne ben


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer116. desember 2006, 18:01
8/12

Knebøy 145 kg x 8 reps x 4 sett
Knebøy nakke 110  kg x 6 reps x 3 sett
Benkpress 105 kg x 10 reps x 4 sett
Smalbenkpress 80 kg x 8 reps x 3 sett
markløft 140 kg x 6 reps x 4 sett
Strake markløft 80 kg x 5 reps x 3 sett


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer116. desember 2006, 18:02
11/12 Trimlåven

som 4/12 ga meg tidlig i markløften

12/12 Trimlåven

som 6/10


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer116. desember 2006, 18:05
16/12 Osk lokale

Uten utstyr
KB: 180- 190 -200 (gikk akkurat)
BP: 110- 120- 130 (gikk akkurat)
ML: 190-200-220 (gikk "lett")

Verdensrekord av Steinsland, Norgerekord av Renate og Marius(?), mye bra løfting og noen nye fjes, artig.

Raw løfting suger, dette var ikke min greie.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: stallion16. desember 2006, 22:40
Får du virkelig 80kg på utstyret i knebøy. det er da helt utrolig! Utstyrsspesialist til tusen !!! Det kan da ikke være vanlig å få 80 ekstra kg i bøy med utstyr? Imponert!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer117. desember 2006, 11:49
Gode knebøyere får ofte det. Tipper Tor herman, Frode, Asbjørn, Geir Olav, Aleksander gjør det omtrent det samme.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer117. desember 2006, 11:51
Egentlig hadde vært mye mer fordi den stilen jeg måtte bruke uten utstyr hadde ikke gått med utstyr. Hadde kanskje klart 170 kg med utstyrs stil.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Saktemensikkert17. desember 2006, 11:54
De fleste løfter vel litt annerledes med utstyr enn uten?! Bra rå-løfting i går, uansett.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: stallion17. desember 2006, 14:33
men uansett, 80kg er over det dobbelte av hva jeg får på min drakt. får kanskje 35kg på drakt og bind.

har en metall v-squatter. er denne drakten så dårlig i forhold til det du bruker, eller er det stilen min det er noe galt med? vet jeg løfter veldig sakte, uten sprett, og som du ser av video går jeg veldig langt ned.

jeg klager ikke, men ville jeg feks med en titan centurion (håper det var riktig navn) fått mer antall kg på den stilen jeg har nå i forhold til med den drakten jeg bruker nå ?

når du sier gode knebøyere, mener du da at disse har trent mye med utstyr, og derfor er utstyrsspesialister og ergo er gode knebøyere, eller mener du at de har en kroppstype hvor det er enklere å få "mer" ut av drakten og at de derfor er gode knebøyere, eller kanskje en kombinasjon av begge deler?

Hvis du får som du sier 170 i rawbøy med den stilen du kjører utstyrsbøy med, så tjener du 110kg på utstyret. det er jo helt hinsides i mine øyne.

Men det er stor forskjell på stilene som kjøres, dersom det er fart som er nøkkelen til tung bøy, så er tt et godt eksempel på det (se feks vm03 bøyen), mens thor herman omland bøyer svært sakte og får lite ut av sprett i bunn.

Får han mye på utstyret likevel ?

Selv har jeg egentlig trent svært sjelden med utstyr, og egentlig bare trent med det for å kunne ha en ok teknikk til stevne.

For min egen del synes jeg ikke det er spesielt interessant å optimalisere utstyrsbruken på det nåværende tidspunkt, da jeg foreløpig er på et nivå, hvor jeg er fornøyd med de persene jeg gjør uansett.

Jeg driver med styrkeløft fordi det er gøy, og jeg synes å trene uten utstyr er mest gøy. :)

Jeg vet at mange ønsker å motsi meg på dette, men det er min mening.

Det er uansett fasinerende å høre hvor mye enkelte får på utstyret!

Finnes det noen "guide" til hvilken drakt og hvilken kroppstype som passer best til hver stil ?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: BadBoy17. desember 2006, 14:36
Svaret du søker ligger i ein av setningane du skreiv Stallion. Ser du kva slags setning det er?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: stallion17. desember 2006, 14:59
Svaret du søker ligger i ein av setningane du skreiv Stallion. Ser du kva slags setning det er?

Det er vel snakk om å ha en kroppstype som passer bra til bøy, samt trene mye med utstyret som er løsningen på det ene spørsmålet.

Men nå var det flere spørsmål i innlegget mitt.

-- stallion


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: sterkestesomfinns17. desember 2006, 15:17
Det er nok flere som bruker Titan enn Metal i bøy og benk, i mark er det mange som foretrekker metal. Du kan jo prøve en titan drakt og erfare selv, lurt å prøve drakter i god tid før stevne (men det vet du sikkert;)) Du står veldig bredt i bøy og min erfaring er at mange mister litt trøkk i bunn, særlig om drakta er litt stor, slik at den ikke "stopper" deg i bunn. Kanskje en trangere drakt/sy den inn i stroppene?
Jeg bruker selv Metal i alle øvelsene, og i bøy og mark er draktene litt løse, dvs jeg tar de lett på selv, i bøy er drakten litt kortere i stroppene enn mark. Det er klart at trener du mye med drakt vil du også få mer utbytte på stevne. Tror ikke det finnes en bestemt stil (m ikke altfor bred beinstilling) for å løfte bra m drakt men at man må selv finne ut hva som passer en best, og litt stramme bind er jo også lurt.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Bob Paar17. desember 2006, 15:18
Det er nok flere som bruker Titan enn Metal i bøy og benk, i mark er det mange som foretrekker metal. Du kan jo prøve en titan drakt og erfare selv, lurt å prøve drakter i god tid før stevne (men det vet du sikkert;)) Du står veldig bredt i bøy og min erfaring er at mange mister litt trøkk i bunn, særlig om drakta er litt stor, slik at den ikke "stopper" deg i bunn. Kanskje en trangere drakt/sy den inn i stroppene?
Jeg bruker selv Metal i alle øvelsene, og i bøy og mark er draktene litt løse, dvs jeg tar de lett på selv, i bøy er drakten litt kortere i stroppene enn mark. Det er klart at trener du mye med drakt vil du også få mer utbytte på stevne. Tror ikke det finnes en bestemt stil (m ikke altfor bred beinstilling) for å løfte bra m drakt men at man må selv finne ut hva som passer en best, og litt stramme bind er jo også lurt.
Litt slappe stropper i mark,da er du sumoløfter..?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: sterkestesomfinns17. desember 2006, 15:20
Stemmer det. Og det er stallion også. Pluss at jeg også er litt "treg" bøy, så kanskje mine tips kan hjelpe :what:


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: sterkestesomfinns17. desember 2006, 15:21
Forresten, Fast Ford;Så du ikke 205 løftet mitt på VM ;)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Bob Paar17. desember 2006, 15:26
Forresten, Fast Ford;Så du ikke 205 løftet mitt på VM ;)
Aha,det er deg dette ja.. :)
Jo jeg så det løftet,det var jeg hellig overbevist på at gikk bra,ikke pga.,men på tross av..i motsetning til mange andre.. ;D

P.S.slet fælt med stemmen over en uke etter VM.. ;D


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: sterkestesomfinns17. desember 2006, 15:31
Aha,det er deg dette ja.. :)
Jo jeg så det løftet,det var jeg hellig overbevist på at gikk bra,ikke pga.,men på tross av..i motsetning til mange andre.. ;D

P.S.slet fælt med stemmen over en uke etter VM.. ;D

Takk for at du har tro på meg! Tror kanskje du var den eneste... Og veldig bra jeg ikke ante hva som lå på stanga! Det er vel det råeste jeg har opplevd som styrkeløfter!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Simen..17. desember 2006, 15:51

Selv har jeg egentlig trent svært sjelden med utstyr, og egentlig bare trent med det for å kunne ha en ok teknikk til stevne.



Her har du årsak nr. 1 til at du har lite på utstyret i bøy. Lite trening med utstyr gjør naturligvis til at du ikke klarer å utnytte potensialet som utstyret har. De som har mest på utstyret trener for å bli sterkest med utstyret (om vi ser bortifra Sundvold som ikke trener  ;)) da er det naturlig at du faller litt igjennom når du ikke setter dette på prioriteringslista.

Så er det dette med i tilpasse drakta, jeg vet ikke om noen som har kjøpt ei bøydrakt som sitter som den skal ved første forsøk, det meste må tilpasses ved å sy litt her og der.

Så er det jo dette med å finne hvilken type drakt som fungerer best for deg, selv sverger jeg til Titan som de fleste andre gjør, men ta Hjelmtveit som det første eksempelet jeg kommer på så ser du at Metal også fungerer ;)

Dette med kroppstype går mest på det å tilpasse drakta til kroppen og er egentlig ingen unskyldning til ikke å kunne bøye mye. Igjen vil jeg bruke Hjelmtveit som eksempel, den mannen har veldig lange lårbein, men er alikevel god for 360 i 100kg-klassen. Når det gjelder kroppstype er det mer snakk om det å tilpasse drakta, ALLE kan få 50kg ut av ei drakt som er tilpasset og stramme knebind.

Dette med å ikke ha fart skal man jo kunne tru gjorde utslag, men når du ser på Omland så bøyer han saktere enn deg og gjør det fortsatt veldig bra, det går på det å finne sin egen teknikk som Heidi sier.


Til slutt så har jo ikke Stian 110kg på utstyret selv om han løfter med en annen teknikk når ha bruker utstyr. Har han 200kg uten så har han 200kg uten, dog er fortsatt 80kg mye på utstyret  ;)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Bob Paar17. desember 2006, 16:36
Takk for at du har tro på meg! Tror kanskje du var den eneste... Og veldig bra jeg ikke ante hva som lå på stanga! Det er vel det råeste jeg har opplevd som styrkeløfter!

Selvsagt har jeg tro på deg og alle de andre som løfter...
Jeg har selv utrettet ting som andre ikke hadde tro på i det heletatt..Er man tent,i form og treffer løftebanen ja da finnes det vel ikke for tunge vekter.. ;)

VM er det morsomste jeg har opplevd i den sportslige verden,selv om jeg bare var av heiagjengen og tilskuer..

Det som kanskje er litt vemodig å tenke på er hvor latterlig svak jeg egentlig er i denne sammenhengen.. :-[


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Saktemensikkert17. desember 2006, 16:47
Så er det jo dette med å finne hvilken type drakt som fungerer best for deg, selv sverger jeg til Titan som de fleste andre gjør, men ta Hjelmtveit som det første eksempelet jeg kommer på så ser du at Metal også fungerer ;)
Jeg bruker Inzer, og dere ser nå meg ;D


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Ensomme Arm17. desember 2006, 16:51
Gode knebøyere får ofte det. Tipper Tor herman, Frode, Asbjørn, Geir Olav, Aleksander gjør det omtrent det samme.
Fikk 100+


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Bob Paar17. desember 2006, 16:56
Fikk 100+
På RM tok vel du 220kg med bare belte relativt lett på oppvarmingen husker jeg ikke helt feil,og jeg kan tillegge 320 bøyen din så tyngre ut,men du var nok en av de som absolutt hentet mere ut av utstyret ja..


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer117. desember 2006, 17:07
Jeg tror det har tre svar:
- Hva hjelper drakten med i forhold til uten drakt. Eks jeg kunne gjøre 275 til benk uten utstyr men slet med 180 i bunn. Det er i bunn til midt drakten hjelper mest.
- Hva slags materiale bruker du i draktene. Hardcore stoffet i Inzer kunne jeg kanskje gjøre 230 i mens med Super pluss til Titan i alle fall 260 (fått 280 en gang)
- Juster drakta så du får mest mulig. Stroppene må være stramme nok. Bena og hofta må gi gods støtte og ikke gli opp slik drakta di gjorde. Noen liker en trang overkropp.

Så må stilen være slik at di gir utstyret mest mulig å jobbe med For min del i Centurion drakter betyr det relativt oppreist posisjon.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Ensomme Arm17. desember 2006, 18:45
På RM tok vel du 220kg med bare belte relativt lett på oppvarmingen husker jeg ikke helt feil,og jeg kan tillegge 320 bøyen din så tyngre ut,men du var nok en av de som absolutt hentet mere ut av utstyret ja..
Det var 180 eller 190! 220 kg har jeg aldri prøvd uten utstyr i knebøy!!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: stallion17. desember 2006, 19:19
Takker for masse interessante innspill her, selv om vi kidnappet loggen til kappi, men det regner jeg med at går ok. Ja, her har jeg tydeligvis svært mye å lære! For øyeblikket må jeg vente med å kjøpe en ny drakt, pga økonomi. Men ser her helt klart at det er mye å hente på godt utstyr som gjerne er spesialtilpasset meg (les:sydd). Samtidig kan jeg nok legge om stilen litt også.

Kappi: Ja, du sa jeg skulle dra ned drakta på stevnet, men jeg gjorde ikke det da. Jeg hadde nok å tenke på da følte jeg, og gadd ikke stresse med ting jeg ikke var sikker på. Før øve på dette på trening.

Føler selv at drakten er løs i stroppene, og den stopper meg ikke i bunn i det hele tatt. :) Føler jeg ikke får spesielt mye på den nei. :)

Jeg får jobbe med det jeg har foreløpig, og jobbe med å få opp styrken, så får jeg heller be om mer hjelp når jeg har råd til å kjøpe en ny drakt mht innsying osv. :)

Snakket med jørgen pr sms i dag, og han sa han hadde fått 92.5kg på en titan en gang. Så det er nok mye å hente!

Men den drakten jeg har nå synes jeg funker greit egentlig, selv om den ikke gir så mange ekstra kg. Men dette med innsying i stroppene. Hvordan skal dette gjøres, og hvor stramt skal det være ?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer119. desember 2006, 16:40
Først: Kappi er firmaet jeg heter Stian

Dra ned drakten lærte jeg av knebøyer i kl 82,5 kg som gjorde 323 kg i knebøy så det fungerer 10-20 kg på meg.

Når du sliter med dybden på 90% er den passe.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: stallion19. desember 2006, 17:45
Hehe, vet at firmaet er kappi, men firmaet er jo deg.  :e-thumbsup:

takker ellers for innspill! :)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Fenrikflink19. desember 2006, 18:03
Når du sier "Dra ned drakten", mener du da å trekke den ned på lårene?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: JanB Diddl etc19. desember 2006, 18:15
Dra ned drakten lærte jeg av knebøyer i kl 82,5 kg som gjorde 323 kg i knebøy så det fungerer 10-20 kg på meg.

Kjell Kaspersen?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: aktiviteten19. desember 2006, 22:30
Kjell Kaspersen?


Selvfølgelig er det det Jan.  Norges kanskje sterkeste knebøytalent ever?

Trekke ned drakten?  På låra??  Sjøl har jeg ikke en altfor trang drakt sjøl om den er innsydd i skuldrene, det fikk jeg merke på klubbstevne lørdag.  Eivind surra HARDT og det harmonerte ikke sammen med en moderat stram drakt, fikk trøbbel med banen på vei ned. 


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Down and coming19. desember 2006, 22:32
*Grøsser med tanken på at Eivind surrer hardt*

:/ Mannen er sykt sterk i klypa!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: aktiviteten19. desember 2006, 22:35
Jeg har blitt surra av karer på 140 kg også, men dette ble faktisk tettere og bedre og hardere surring.  Tror det er mer teknikk enn styrke det går på, sjøl om Eivind er sterk selvfølgelig.  Det rare er at han ikke surrer opp binda først før han legger de på!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Down and coming19. desember 2006, 22:36
Jeg har blitt surra av karer på 140 kg også, men dette ble faktisk tettere og bedre og hardere surring.  Tror det er mer teknikk enn styrke det går på, sjøl om Eivind er sterk selvfølgelig.  Det rare er at han ikke surrer opp binda først før han legger de på!

Ikke? Vegard (broren) gjorde det ihvertfall, men han hadde en ganske spesiell teknikk som jeg syns funka  bra. (Tipper vi snakker om samme Eivind ;)).


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: stallion20. desember 2006, 00:35
Selvfølgelig er det det Jan.  Norges kanskje sterkeste knebøytalent ever?

Trekke ned drakten?  På låra??  Sjøl har jeg ikke en altfor trang drakt sjøl om den er innsydd i skuldrene, det fikk jeg merke på klubbstevne lørdag.  Eivind surra HARDT og det harmonerte ikke sammen med en moderat stram drakt, fikk trøbbel med bananen på vei ned. 


Det var da trist!   :lol!:


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: JanB Diddl etc20. desember 2006, 08:48
Selvfølgelig er det det Jan.  Norges kanskje sterkeste knebøytalent ever?

Jeg begynte å trene samtidig med ham på Gjøvik. Jeg med vektløfting, og han "bare" løftet vekter. Jeg husker vi begge tok trippel på 110 i knebøy uten utstyr når vi var 14 eller 15 år. Så begynte han med styrkeløft, la om stilen og begynte med drakter og bind, og så tok han i løpet av kort tid 260...

Husker han hadde voldsomme lår, og han var helt knallhard i hele kroppen som om han var hugget ut i stein. Vi stod på siden og bak noen ganger når han var oppe på 300 i bøy på gymmet, og da var vi dritnervøse. Han var nesten hysterisk opptatt av at han som stod bak ikke måtte berøre ham i det hele tatt under bøyen. Det virket som om han aldri fikk skikkelig uttelling i benk og mark på stevner. På trening gjorde han 175 i benk uten skjorte på det meste, og jeg så ham dra 300 med reimer. På stevner fikk han vel knapt 160 og 280 hvis jeg ikke husker feil.



Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer120. desember 2006, 13:08
Firmaet er firma og jeg er jeg. Altså Kappi er ikke meg, men jeg driver mitt eget firma som heter Kappi. Komplisert men sant.

Stallion: beina på drakta rulla opp etter første(?) bøy denne drar du ned om du har faste lår, hvis ikke verenger du drakta og drar den på igjen. Min erfaring er at det blir mer trykk i drakta hvis beina er sterkt i full lengde. Når det gjelder stropper bør de være så stramme som mulig men løse nok til å komme ned på åpningsvektene.

Ja det var Kjell Kaspersen, en mann som jeg husker for tre ting:
- deffa mageruter med situps med 50kg på panna
- store lår med den store øvelsen for knebøy og lår, knebøy nakke med smal beinstilling
- tøye, tøye og tøye legger og hofte spes.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: JanB Diddl etc20. desember 2006, 13:42
Mener du at Kjell tøyde mye på legger og hofte, eller var det du som innså at du måtte gjøre det? Kan aldri huske jeg så at Kjell tøyde i det hele tatt.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Down and coming20. desember 2006, 17:28
Trippel på 110 er sterkt for 14/15 åringer!! (Håper varknebøyer ikke har noe imot småprat i loggen sin)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Lars,20. desember 2006, 17:48
Han har norsk bøy rekord i:   U 75:    260
                                           JR75:    285
                                           JR82,5: 320
                                           S 82,5: 322,5
   
+ sammenlagt i JR82,5 med 760.
 
Jeg husker Skule S. hadde planer om å ta rekorden i JR 75 på JR-NM i -95.
Han hadde 2 forsøk på den men klarte det ikke. Han var meget skuffet, selv om han ble stevnets desidert beste løfter. :)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: aktiviteten20. desember 2006, 18:08
Skule var rå! Han skulle blitt med igjen.  Eneste løfteren jeg har sett med snus i leppa på plattingen. ;D


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: JanB Diddl etc20. desember 2006, 19:07
Jeg innbiller meg at Kjell gjorde 328 en gang, men det er mulig jeg husker feil. Eller kanskje han hadde forsøk på 328, som var en eller annen rekord(?), og misset?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Lars,20. desember 2006, 20:30
Han gjorde 328 en gang ja, i 90 kg klassen.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Simen..20. desember 2006, 21:24
*Redigert*


Sorry Stian! Skal prøve å ikke kapre loggen din med unødvendig svada  :)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer121. desember 2006, 00:02
Vel jeg måtte iallefall tøye. Når man blir eldre må man tøye jan det er ferfor du driver med Yoga må du huske. Til alle dere andre jan begynner å bli gammel ;-)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer121. desember 2006, 00:04
Småprat er greit det er vel egentlig den enste måten å få høy score på så lenge det handler om ting som er direkte eller inndirekte med loggen. Jeg vil helst ikke ha tredje ledds kommentarer, dvs kommentarer av indirekte ting.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: JanB Diddl etc21. desember 2006, 12:31
Vel jeg måtte iallefall tøye. Når man blir eldre må man tøye jan det er ferfor du driver med Yoga må du huske. Til alle dere andre jan begynner å bli gammel ;-)

Uansett hva folk måtte si og mene om tøying, så er ihvertfall min personlig erfaring at man rett og slett føler seg bedre fysisk når fleksibiliten øker.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: JanB Diddl etc21. desember 2006, 13:09
Vi skulle ha gjort et eksperiment med BOSS drakta og de lange knebindene, og sett hvor mye jeg tok i bøy nå etter over 3 år med bare yoga, ingen bøy/benk/mark trening og ingen vekttrening overhode for lår/hofte/rumpe/rygg. Lurer på hvor mye jeg hadde klart uten å rive av alt for mange muskelfester.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: MR Shotgun21. desember 2006, 13:45
Vi skulle ha gjort et eksperiment med BOSS drakta og de lange knebindene, og sett hvor mye jeg tok i bøy nå etter over 3 år med bare yoga, ingen bøy/benk/mark trening og ingen vekttrening overhode for lår/hofte/rumpe/rygg. Lurer på hvor mye jeg hadde klart uten å rive av alt for mange muskelfester.


Detta må gjøres på låven...  Så kan Stian ta med katana skjorter så jeg finner en som passer..  Også må jeg få med meg at du bøyer..   ::rofl2::  ;D


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: JanB Diddl etc21. desember 2006, 13:49
Tenk om jeg hadde tatt f.eks 300 kg i WPO bøy, tynn og jævlig på 84 kg kroppsvekt, og bare med yogatrening. Tenk på hvordan det hadde latterliggjort WPO!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: MR Shotgun21. desember 2006, 14:04
Tenk om jeg hadde tatt f.eks 300 kg i WPO bøy, tynn og jævlig på 84 kg kroppsvekt, og bare med yogatrening. Tenk på hvordan det hadde latterliggjort WPO!


Det hadde vært konge..


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: JanB Diddl etc21. desember 2006, 14:19
Eller tenk om jeg ikke engang hadde klart 100 kg. Da hadde IPF blitt latterliggjort (?).


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: JanB Diddl etc28. desember 2006, 16:16
Har du ikke trent noe i jula Stian?

Det var forresten artig oppvarming du hadde før markløften på stevnet i OSK. Ikke noe løfting, kun varme pølser og varm vaffel.

Nå har jeg leste hele loggen din og det er veldig artig det med at du nesten ikke trener og får så mye på utstyret. Det har jeg også lyst til hvis jeg skal være med igjen en gang. Nesten ikke trene, men få masse på utstyret.



Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer128. desember 2006, 23:28
Trente ikke forrige uke

Trente på mandag 25/12 på Melhus

 Lett økt: den med med vendinger nevnt tidligere i denne loggen (før det ble en lang avsporing).

Ja jan men man må jo være skikkelig utstyrt da. Nevnet jeg at jeg bruker Titan Utstyr ;-)



Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: JanB Diddl etc29. desember 2006, 00:34
Jeg prøvde jo aldri Titan jeg da. Kom ikke så langt. Brukte bare Inzer, og fikk aldri prøvd benkskjorte.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer129. desember 2006, 12:46
Bare si ifra så ordner vi en work shop: Jeg tar med utstyr også boss drakt og 2,5 meter bind. Du gir meg en leksjon i Yogaèns indre sjel så tar vi en falafel etter trening sammen med noen kopper kaffe hos Ingar (han er veldig nøye med kaffen)

Får stikke på trening jeg nå.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: JanB Diddl etc29. desember 2006, 12:47
 ::2thumbsup::


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: MR Shotgun29. desember 2006, 15:16
Hey hey..  detta må jeg være med på..  Stian du får ta med 48 katana når du kommer. vis du har..  så vis den sitter fint så blir det handel..  :)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer129. desember 2006, 19:08
29/12

Mage 10-20 reps x 3 sett i supersett med knebøy
Knebøy 70 x 5, 120 x 6, 135 x 6, 145 x 6
Knebøy nede 120 x 6 x 2
Benkpress 70 x 8, 100 x 8 x 2, 105 x 8 i sirkel med markløft og dips
Markløft 140 x 6 x 2. 150 x 6
Dips kroppsvekt x 6 x 2 sett
Markløft extra sumo 120 kg maks reps (18)
Rygghev kv x 10 reps x 3 sett

Var mør i ryggen allerede fra første knebøy sett.

Gleder meg til tung trening uten utsyr i Januar.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Bob Paar29. desember 2006, 22:55
29/12

Mage 10-20 reps x 3 sett i supersett med knebøy
Knebøy 70 x 5, 120 x 6, 135 x 6, 145 x 6
Knebøy nede 120 x 6 x 2
Benkpress 70 x 8, 100 x 8 x 2, 105 x 8 i sirkel med markløft og dips
Markløft 140 x 6 x 2. 150 x 6
Dips kroppsvekt x 6 x 2 sett
Markløft extra sumo 120 kg maks reps (18)
Rygghev kv x 10 reps x 3 sett

Var mør i ryggen allerede fra første knebøy sett.

Gleder meg til tung trening uten utsyr i Januar.


Hmmm,trente du med utstyr i dag?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer130. desember 2006, 17:50
Uten utstyr frem til 2007 også belte,, håndballsko ikke varmebind eller håndleddsbind


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer105. januar 2007, 13:43
fase 2 av oppkjøring:

Dette blir 5 uker i h....... så mye trening jeg har lagt opp til og så mye reps på slite vekter.

mandag (mengde- medium ) ikke noe trening

Onsdag (hjelpeøvelser) ikke noe

Torsdag:
Mage: 10 reps x 3 i supersett med bøy
Knebøy: 20 x 6, 60 x 6, 100 x 2, 140 x 2, utstyr 180 x 2, 215 x 3, 215 x 6 x 3 (to sett med stroppene nede, vondt i hodet)
Benkpress: 60 x 4, 100 x 4, skjorte : 140 x 3 (48 fury), 140 x 6 x 3 (F6 46)
Mye takk til Are, Ingunn og Manuel, det hjelper med et miljø.
Knebøy bred med stopp kasse: 115x 4 reps x 3 sett i supersett med
Benkpress smalt: 80kg x 5 reps x 3 sett
Er veldig sliten nå prøver å bli pigg til marken men ting stemmer ikke helt
markløft 100 x 6, 140 x 3, 180 x 2, 180 x 3 (det er ikke noe poeng og jeg avslutter)

Får sjå om det blir en økt på lørdag


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer110. januar 2007, 23:52
mandag 8/1

mage 10 reps x 3 sett
Knebøy      60kg x 6, 120 x 5 reps x 8 sett i sirkel med
Benkpress  60kg x10, 90 x 6 reps x 8 sett
Knebøy nakke 100 x 6 reps x 2-3 sett (husker ikke)
Benkpress hals 60 kg x 8 reps x 2 sett
markløft 130 x 4 reps x 8 sett
Rygghev 10 reps x 3 sett


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer111. januar 2007, 11:09
10-01-07

Denna økta grudde jeg meg til ikke uten grunn. Skal egentlig ha den på fredag men pga ønske om å ha fredagkvelden fri og tilbud fra hjelp på flere hold på loven og en randen som gliser bredt kan man ikke si nei.

Kl 18
Mage 10 reps x 3 sett
Knebøy, stang x 7, 60 x 5, 100 x 5, 140 x 3, 170 x 2, 225 (fullt utstyr + 1 str) x 5 x 5
Siden jeg prøvde en ny drakt og surrer selv er det mer slit en å løfte.
Knebøy bred stopp kloss 100 x 4, 120 x 4 x 2 sett
Takker for hjelp av Moten Wang og Ingar Merli, de fikk innsikt i Surringer av sundvold som er hentet fra Dr Squat

20:00 Asjørn Kom ,altså to timer med bøy
Benkpress 60 x 5, 100 x 4, 120 x 2, 152,5 (med skjorte x 5 x 4 prøvde Katan i dag på siste sett og det kan bli bra har vel fortsatt 8-10 cm ned siste sett 180 x 5 (mangler 5-6 cm ned) må over 200 for å få ned stanga på denne vekta Tror jeg med prøve en ren 48 igjen. 46/48 er iallefall en sisteløft skjorte.
Smalbenk 70 x 6 x 3
Markløft: 60x 5, 100 x 5, 140 x 3, 190 x 5 x 2, 180 x 5 Var så sliten av teknikken ikke var der får prøve igjen i morgen å fullføre økta.

Dusj og brus og dahlblads sjokolade  gikk ut døra kl 2230 så takk Ingar for å sitte på overtid. Må ha annet en sprotsdrikk og potetgull før trening mellom frokost av omlett. Klarer ikke så lang økt på så lite mat.

Takk for hjelpa Asbjørn Randen. mange spennde teamer på trening med deg så vi (jeg) snakker mer ennødvendig.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: MR Shotgun11. januar 2007, 11:21
10-01-07

Denna økta grudde jeg meg til ikke uten grunn. Skal egentlig ha den på fredag men pga ønske om å ha fredagkvelden fri og tilbud fra hjelp på flere hold på loven og en randen som gliser bredt kan man ikke si nei.

Kl 18
Mage 10 reps x 3 sett
Knebøy, stang x 7, 60 x 5, 100 x 5, 140 x 3, 170 x 2, 225 (fullt utstyr + 1 str) x 5 x 5
Siden jeg prøvde en ny drakt og surrer selv er det mer slit en å løfte.
Knebøy bred stopp kloss 100 x 4, 120 x 4 x 2 sett
Takker for hjelp av Moten Wang og Ingar Merli, de fikk innsikt i Surringer av sundvold som er hentet fra Dr Squat

20:00 Asjørn Kom ,altså to timer med bøy
Benkpress 60 x 5, 100 x 4, 120 x 2, 152,5 (med skjorte x 5 x 4 prøvde Katan i dag på siste sett og det kan bli bra har vel fortsatt 8-10 cm ned siste sett 180 x 5 (mangler 5-6 cm ned) må over 200 for å få ned stanga på denne vekta Tror jeg med prøve en ren 48 igjen. 46/48 er iallefall en sisteløft skjorte.
Smalbenk 70 x 6 x 3
Markløft: 60x 5, 100 x 5, 140 x 3, 190 x 5 x 2, 180 x 5 Var så sliten av teknikken ikke var der får prøve igjen i morgen å fullføre økta.

Dusj og brus og dahlblads sjokolade  gikk ut døra kl 2230 så takk Ingar for å sitte på overtid. Må ha annet en sprotsdrikk og potetgull før trening mellom frokost av omlett. Klarer ikke så lang økt på så lite mat.

Takk for hjelpa Asbjørn Randen. mange spennde teamer på trening med deg så vi (jeg) snakker mer ennødvendig.

Fanken at jeg ikke så detta igår da. Skulle blitt litt ekstra da. Reiste vel før du kom jeg tenker jeg. Jeg valgte og avbryte treninga da det føltes ut som 200kg i bøy men var bare 100kg..  :)  snakkes Stian.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer111. januar 2007, 11:32
Igrunn moro å få dempet egoet etter Asbjørn kom. Han kjørte smalbenk uten sjorte med det jeg gjør med skjorte og vanlig bøy på 200 kg med stopp lett.

Asbjørn nærmer seg heltestatusen til Hr kaspersen. Mangler noen kg på mageruten til Kaspersen men, 400 kg bøy is MIGHTY!

Uansett ble lærdomen i går i tre prioriterte emner: TEKNIKK, TEKNIKK og selvkontroll.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer113. januar 2007, 11:03
12/1

benkpress: 60 x 6, 100 x 5, 120 x 1, skjorte 140 7 cm igjen, 180 x 4 cm igjen, 200x 1 2 cm igjen dro på mer og fikk ned 200 men da var noe galt fikk ikke den opp. 8 uker igjen til NM dette kan gå med 200 der.

hadde veldig vondt i biceps fester og skuldre etterpå.

Tusen takk Ingar Merli Låvens sterkeste.

Tredemølle 10 min for å få sikulasjon og varme i kroppen, det hvalp litt

mage 10 reps x 3
nedtrekk 60 kg x 5 x 2 (vondt i biceps
roing 70 kg x 5 vondt i biceps

God veldig varm dusj på skolding punkt og skravle med Morten Wang og Erik. Hjalp låvens sprekeste 50 åring med teknikk og rettledning. Erik reiser fra Oslo til Låven fordi det er så godt miljø.

Mye kaffe og skravling.
 


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: JanB Diddl etc13. januar 2007, 12:24
Hæ, varma du ikke opp med kaffe og vafler?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: stallion14. januar 2007, 01:54
Jeg savnet snickersen og ostepoppen her. en slikkepinne mellom settene hadde nok også gjort seg. :)  Får et insulinboost foran hvert sett da. :)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer114. januar 2007, 19:55
Nei jan der har du problement ingen Vafler det skal jeg ta opp med han Ingar? Også ingen Yoga ikke rart jeg er svak.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer114. januar 2007, 19:56
Ostepop vet jeg ikke Stallion men  kjærlighet på pinne er ikke dumt.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Bob Paar14. januar 2007, 19:58
Ostepop vet jeg ikke Stallion men  kjærlighet på pinne er ikke dumt.
Med jordbærsmak. ;D


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer114. januar 2007, 20:00
Godt det, liker de med salmiak smak også...


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer118. januar 2007, 23:25
18-01

Grorud 1845

Benkpress: 60 x 3-4, 100 x 2-3, 160 x 4 x 3, 170 x 4 Kom ikke helt ned uten å fulle med teknikken, lover godt.
Knebøy, 60 x 3, 100 x 3, 140 x 1, 180 x1, 250 x3 x 2, 260 x 3

tar resten i morra.



Tusen takk for all hjelp med skjorta, drakt, bind og morals støtte i en ellers korrupt verden Expedite. Mø talas på måndan.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Bob Paar19. januar 2007, 16:40
18-01

Grorud 1845

Benkpress: 60 x 3-4, 100 x 2-3, 160 x 4 x 3, 170 x 4 Kom ikke helt ned uten å fulle med teknikken, lover godt.
Knebøy, 60 x 3, 100 x 3, 140 x 1, 180 x1, 250 x3 x 2, 260 x 3

tar resten i morra.



Tusen takk for all hjelp med skjorta, drakt, bind og morals støtte i en ellers korrupt verden Expedite. Mø talas på måndan.
???


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Lars,19. januar 2007, 19:43
Grusom bøy! :knebøy:


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer119. januar 2007, 20:55
19/1

markløft: 100 x 6, 140 x 2, 160 x 2, 200 x 1, 210 x 3 x 2 uten utstyr, 210 x 1 x 3 med ulike drakter, 210 nesten.

Takk for all hjelp Lars Knutson.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Egil Skallagrimsson19. januar 2007, 20:59
Mandag blir grusom!!!  >:D Jeg skal gå fullstendig bananas i bøystativet!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Lillil19. januar 2007, 22:07
Tusen takk for drakta! :)
Nå har jeg fått sydd stroppene så nå passer den som støpt.
Blir ikke å bruke den i konkurransen (FM) i morn. Har trent for lite med drakta til at jeg får til å løfte like godt som uten. Begynner å skjønne hvordan den fungerer og det er helt genialt. Gleder meg til å få utnyttet den til det fulle.
Sliter litt å få løftet mark med den, men finner vel en teknikk etterhvert..hehe

Hilsen Maria i Alta AK




Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Bob Paar19. januar 2007, 22:31
Mandag blir grusom!!!  >:D Jeg skal gå fullstendig bananas i bøystativet!
Nei,ryggen skal være rett..


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Egil Skallagrimsson19. januar 2007, 22:44
Nei,ryggen skal være rett..
hah... det kom fra rette rævva... ::rofl2::



Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Bob Paar19. januar 2007, 22:46
hah... det kom fra rette rævva... ::rofl2::


Tror det er best du kommer på KK for å se meg knebøye,kanskje du får et "litt" annet syn på saken... ::)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Egil Skallagrimsson19. januar 2007, 22:48
::rofl2::

Jeg ser bøyen din fra RM foran mitt indre øye akkurat nå, og medmindre du har korrigert deg 100%, så har du INGEN GRUNN I HELVETE til å lage morsomheter om andres bøyteknikk!! ::rofl2::

Jeg regner selvfølgelig med du skjønner hva jeg mener med å gå bananas, og at du ikke seriøst tror jeg er like fucked i bøy som du var sist jeg så deg!? ;)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Bob Paar19. januar 2007, 22:55
::rofl2::

Jeg ser bøyen din fra RM foran mitt indre øye akkurat nå, og medmindre du har korrigert deg 100%, så har du INGEN GRUNN I HELVETE til å lage morsomheter om andres bøyteknikk!! ::rofl2::

Jeg regner selvfølgelig med du skjønner hva jeg mener med å gå bananas, og at du ikke seriøst tror jeg er like fucked i bøy som du var sist jeg så deg!? ;)

Hehe det var den replikken med bananas jeg hente meg opp i ja.. ;D

Hvordan går det med marken foresten?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Egil Skallagrimsson19. januar 2007, 22:55
Se min logg om 1 minutt, vi stikker fra Stian sin logg da.. ;)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer125. januar 2007, 21:07
Har hatt influensa hele uka får satse på trening på mandag.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: stallion25. januar 2007, 23:20
god bedring!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: JanB Diddl etc25. januar 2007, 23:22
Har hatt influensa hele uka får satse på trening på mandag.

Influensa er egentlig bare vafler og pølser som forlater kroppen.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer101. februar 2007, 21:29
Influensaen er ute snart og jan B nå er det det på tide med Yoga ,med pølser og vaffel. jeg har blitt en j.... på å steike vaffel og lage røre. Tror det er årsaken til god ML teknikk og formtopp (vaffel) ikke falaffel.

Uten ML trening siden 19/1 og bøy trening 18/1

ML 60 x 2, 100 x 2, 140 x 2, 180x 1, 200 x 1, 220 x 1/16 (bom jfr AR), 220 x 1, 230 x 1, 240 x 1/17 (jfr SAS)

Benk 60 x 3, 90 x 2, 130 (2 x 6 høykant) x 3? Skuldra gjør vondt

KB 70 x 2, 120 x 2, 160 x 2 x 2 Greit (litt tom i kroppen)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: JanB Diddl etc01. februar 2007, 22:55
Yoga skal gjøres på tom mage, helst om morgenen før man har spist. Det er vel en umulighet å få til med styrkeløftere.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer102. februar 2007, 00:17
Det går fint ;-))


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Herman Vandrepølse02. februar 2007, 00:23
Godt du er på beina igjen Stian :) Er bedre selv også heldigvis. Blir det en økt på låven til uka da tro?

Morten


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: MR Shotgun02. februar 2007, 12:07
Onsdag sa du, onsdag??

Blir en helvettes dietmar mengde økt på onsdag Mogens.. Detta må du bli med på..   


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer102. februar 2007, 19:41
Blir nok det Morten... Iallefall mandag

Invitert til Bjølsen på Onsdag med et kaos av utstyr.

Vi må drikke litt kaffe og snakke tull en dag også.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer105. februar 2007, 22:49
5/1-06

KB 20/6, 120/6, 150/4 x 10
KB smal nakke 120/5 x 3
BP 20/10 50/6, 80/6 100/5 x 8 i supersett med
ML 70/3, 120/3, 160/3 x 6

Skuldra begynner å bli bra.

Sliten etter maks mark på torsdag og lite trening en periode. Jukset/brukte hodet og lot være se siste settene i benk og mark med hjelpeøvelse. Årsak tung mark på torsdag og en kranglete skulder.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer106. februar 2007, 09:03
Og i dag er jeg støl.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer109. februar 2007, 23:35
9/2

Litt støl før økta skippet hjelpeøvelser på onsdag

KB 20/6, 70/4, 120/2, 170/1 (tungt), 220 halv drakt 42, 265 kommer helt ut av stil å bommer , Morten Wang surra og sto smalt, tar på 44 drakta på 1 min å for neste sett på 265, surrer selv og det går greit litt snau men.

Mye perser på folk på loven i dag Rolf, 240,5 (ca), Vegard (VT) 190, Ingar løftet dobbel på 280 etter nte sett med tung mark over 260.

BP kloss 70/3, 110 x 3, 130 x 3, 140 x 3

ML 140 x 2, 180 x 2 x 3

Utrolig vont i hodet i dag.... og litte krutt i beina. 42 kan bli bra på sikt i 110.

God helg


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer114. februar 2007, 21:07
12/2

KB Oppvarming 150/4 x 5 (tok film)
BP Oppvarming 160/1 190/1 x 4 (prøvde Katana SS 48/50 som passet bra. Mye trykk i skjorta så det var naskelig å få kontroll med så små vekter. 2 bra løft 2 bom ingen godkjent altså 200+ skjorte

Tok opp mye film for Rolf og Ingar.

Rolf var i form.

KB siste sett 180/4 bommet på rep nr 5



Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: stallion15. februar 2007, 17:26
legg ut film!!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer124. februar 2007, 23:12
Tirsdag 20/2-07 Toppidrettssenteret

Jeg og Asbjørn randen reiste for siste tunge økt før NM. da dette var en samling for landslaget i oslo og omegn for finpuss så følte jeg meg noe malplassert. Jeg er jo trossalt treningsforums Leiv Vidar pølser og slåtto barmburger Konge. Men dissa toppidrettsfolka helte i seg pulver drikker og tok tre sett men jeg sleit med ett tenkte jeg på.... hm, ja du tipper riktig.

Uansett
KB 20/5, 70/3, 120/2, 170/1, 220/1, 255/1, 275/1 bom, 275/1 greit men litt snau
BP 20/5, 50/4, 80/3, 110/2, 70/3, 100/1, 140/1, 170/1 (F6), 180/2 (manglet 3 cm)((Katana AS),

Asbjørn var i god form, høydepunkt:

Godt løft på 285 i BP men manglet start og rack signal
355 i bøy var lett





Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: stallion25. februar 2007, 04:41
285 ja, er ikke så altfor langt unna 300 det. han har vel lyst på det en dag. :)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Mesterinne25. februar 2007, 11:07
Tenk å kunne si at man har pers på over 400 i bøy og 300 i benk  ;D

Så forøvrig ut som du har fått en mye bedre teknikk i bøy, Stian!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Bob Paar25. februar 2007, 11:19
Tenk å kunne si at man har pers på over 400 i bøy og 300 i benk  ;D

Så forøvrig ut som du har fått en mye bedre teknikk i bøy, Stian!

Klarer han det har han bare marken igjen til 400kg. SUPERMANNSTATUS!!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer104. mars 2007, 20:28
Lett trening søndag og onsdag før NM

Onsdag: bare mas på onsdag i seng 0130

Torsdag: Opp 0730, reiste til Bergen 0930 ankom Bergen 1930 rigget opp til 21 og fikk akkurat mat før restauranten stengte 22. Par øl så i seng etter det.

Fredag: På plass til 0900 etter god frokost.. jobbet på stand hele dag til 21. Spiste og slappet av med et par øl.

Lørdag (stevnedag): på plass 08 i Haukelandshallen, forsterkninger kom 10 og kl 13 kom hjelperne. Veide inn på 117,2 (oii - ikke plan), ustyrskontrollen gikk bra. Kom sent i gang med bøy og drakta var veldig stram Titan Centurion NXG super + 42,
20/6
70 x 3
120 x 1
170 x 1 (tungt)
220 x 1/2 drakta vanvittig stram får ikke puste
dro mer i drakta slik at den passer
240 x 1 85 cm for høy komme ikke ned
1ste løft: 270 x 1 underkjent 2/1 på dybde der hoveddommer dømmer dybde
2st: samme i neste og samme utfall
3dje: hadde bestemt meg for å prøve 300, mage gode instruksjoner og jeg gjorde som alle sa. Satt med skikkelig bakpå å ned, men plutselig var stanga på gulvet. Det skjedde så fort at jeg ikke vet hvorfor men jeg tror jeg var på vei bakover og derfor skjedde på ren refleks. Svært uheldig var det at et par skivepåsettere ble skadet. Jeg fikk advarsel og tidligere landslagsløftere oppmuntret meg ved å fortelle at jeg kastet stanga med vilje og implisitt forsøkte på forsettlig legemebeskadelse . Naturlig nok var jeg preget av hendelsen og synes dette var meget leit.

Hadde lite lyst å fortsette men hadde et mål om å prøve 200 på konkurranse. Etter litt om å men følelsesmessig, forsatte vi oppvarmingen som føltes veldig bra. Jeg var veldig spent på skjorta og regnet med at jeg skulle gå ut der også, siden jeg ikke hadde noe å tape satset jeg alt. Dro på meg superskjorta Katana AS 46/48
1st: 180 2/1 godkjent . 1 rød for mageløft, pers med 10 kg
2dre: 200 3 hvite, pers med 30kg
3dje: 205 stoppet 2 cm fra full utretting, traff ikke så godt på banen.

Markløft skulle jeg prøve en drakt jeg hadde stor tro på men viste seg noe trang. Dessverre tok jeg ikke med rekord drakta fra Sydnorsk.
1st: 230 å begynte å miste grepet med en gang, stanga var overdrevet rillet, noe som ikke var positivt for meg i dag
2dre: samme igjen mister grepet på toppen
3 dje: tror at markløftdrakta hindrer meg å prøver med singlet. Dave Ricks fra USA dro jo 335 i 82,5 på VM så jeg må jo klare dette. Har jo dratt det uten utstyr men dengang ei. Får ikke stanga til knærne engang

3 rekorder i dag (nye galgenhumor)
- ødelagt en skivepåsetter
- Røket ut to ganger på en konkurranse
- perset med 30 kg i benkpress





Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: stallion04. mars 2007, 20:33
kanskje lurt å starte litt lavere i knebøy neste gang ? bare en tanke ?

uansett gratulerer med 200 i benk! :D


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer104. mars 2007, 20:37
Stallion: Håper du fleiper. 270 gikk lett to ganger underkjent 2/1. Vekta var det ikke noe galt med. Men det er uvanlig at hoveddommer dømmer på dybde når han ikke ser dybda.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: stallion04. mars 2007, 20:40
Jeg så ikke løftene dine, så jeg skal ikke uttale meg om dybden på de. Ikke har jeg sett det på video heller. Men regner med at det var likt for alle i konkurransen, var tross alt nm ?

Om det er som du sier, kanskje man burde innført video-dømming ? :)

Uansett, bedre tider vil komme.


Lykke til med trening og forberedelser mot neste stevne!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Down and coming04. mars 2007, 20:43
Hoveddommer skal jo heller ikke dømme på dybde?

Synd det var et par ting som ikke gikk som de skulle, uansett gratulerer med benkpers!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Prince Charming04. mars 2007, 21:25
Har to gratulasjoner til deg ;D
1. Gratulerer med å ha røket ut to ganger på ett stevne! Det står det respekt av ;D
2. Gratulerer med benken. Den var jævli bra.

Takker også for alle drinkene på kvelden. Jeg blei brisen uten å ha kjøpt en eneste øl hehe ;D


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: MR Shotgun04. mars 2007, 21:41
Ja ja Stian..  Deilig og være hjemme igjen..   Takk for turen over..  Skal bli deilig og legge seg nå..  Snakkes..


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Peter12345604. mars 2007, 22:03

Takker også for alle drinkene på kvelden.

Signerer den! Takk takk!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: BAs04. mars 2007, 22:05
Stallion: Håper du fleiper. 270 gikk lett to ganger underkjent 2/1. Vekta var det ikke noe galt med. Men det er uvanlig at hoveddommer dømmer på dybde når han ikke ser dybda.
Skal gi deg rett i at 270 var en vekt du burde tatt. Når det gjelder dømmingen så bør hoveddommeren sitte slik at hun/han lettere kan vurdere dybden. Imidlertid var det ikke så vanskelig å dømme dybden på løftene - selv for hoveddommeren.



Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer105. mars 2007, 10:27
Selvfølgelig skal dere få rett fordi jeg har en teknikk i bøy som gjør det vanskelig å gå dypt = normalt sett får dårlig teknikk ved meget god dybde/ 2/1 godkjent, dermed har noe å jobbe med til NM 2007. Trim du har rett.

Håper det smake med litt gratis drikke, det var bare hyggelig å tømme lommeboka litt til så hyggelige og rå STERKE folk. Lurer på om jeg er edru enda? 14 enheter alkohol på en kveld og nektes inngang på slutten av kvelden tilsier et jeg ikke var helt edru.

Men uansett takk til:
- Bergen i solskinn, det satte meg helt ut HEHE
- Odin SK for et meget bra arrangement, synd at ikke eksternt publikum klarte å komme
- Et flott publikum som heiet på meg
- Utøvere som var intressert i hvordan det gikk med meg.
- Streng dømming
- Vegard Teie og Ingunn Håkonsen for å hjelpe meg på stand.
- Vegard Teie for å være med å kjøre og høre på alle rare teoriene mine.
- Kjell Nygahebråten og Inzer for gratulasjon i benken og skryt av Katana skjorta. Hvor mange kg fikk du på skjorta kjell? Jeg fikk 70. /jeg måtte bare, det er så moro med 200 i benk og UTSTYR, Amen)
- Roy Brantzæg og halve trønder bataljonen for å prøve å få meg gjennom stevnet, beklager å skuffe gutta, jeg var ikke patetent denne gangen. Roy og Lars surret meget bra.
- Ikke minst er det mor med så mange sjelevenner. Kona gidder vel snart ikke å høre mer styrkeløft. (jeg skjønner ikke hvorfor ..? ;-) )

-


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: aktiviteten05. mars 2007, 12:28
Løfta du mark med den nye titandrakta?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer106. mars 2007, 11:19
Når det gjelder Asbjørn så vet jeg ikke noen mann som er så komplett han har alt som skal til og er for meg SUPPERMANN. Min vurdering av Asbjørns fem største talenter:
1. Vilje til å lykkes
2. Talent og oppbygd kompetanse.
3. Organisert, strukturert og prioritert
4. Flink til å bruke  folk rundt seg uten å misbruke de, ergo flink til å samhandle og lære.
5. DISIPLIN (Hvem f.... gidder å stå så mye i garasjen å trene år etter år)

Når det gjelder meg gikk jeg ut to ganger på et stevne som er skikkelig antisupermann.

Aktivitetetn: ja det var en ny Titan markløftdrakt for klassisk stil, med meget bra trykk.

Fra nå må jeg også lære  øke på samtlige av asbjørns punkt for i 2008 å komme igjennom stevne på ca 800 kg. Brantzæg snakket noen alvorord med meg i går, som ikke var hyggelig men nødvendig.



Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer107. mars 2007, 21:42
7/3-07 Trimlåven 17:15-19:30 dag to Roy Brantzæg kondis spesial

Litt bøy og tøy
ML: 60 x 10, 100 x 8, 120 x 8, 130 x 6
Sirkeltrening i den rekkefølge: 2 min pause 4 sirkler
ML: 135 x 6 reps
Strake ML: 70 x 6 reps
Nedrekk: 50-60 kg x 6 reps
Rygghev: 8 reps

mage 20 reps x 2 sett

KB bred stopp kloss: 60 x 10, 75x 8, 85 x 6, 95 x 4, 100 x 4, 110 x 3

Tøy og bøy i 10 min

kaffe 10 min

Sirkelrening er tungt men godt etterpå.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Herman Vandrepølse07. mars 2007, 22:29

Sirkelrening er tungt men godt etterpå.

Sliten ennå jeg... ;D Og det bare av å se på :woot: Da blir`e freddan da? Med nogo attåt?? :drikke:


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: T.08. mars 2007, 00:02
Jeg har alltid forsvart din rettighet til å forfekte egne meninger (Stian), men dennne kastingen av 300 på skivepåsetterne har jeg problemer med. Synes du skal legge deg flat og beklage. Ikke ta en Valla her Har sett folk som måtte amputere pga. slike kast og det bør ikke forekomme. Har man ikke kontroll, bør man ikke forsøke på slike vekter. Vet det ikke var din mening å skade noen, men dette var over kanten. (Bare min mening).


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: MR Shotgun08. mars 2007, 00:32
Nå må vi ikke bli overivrige her da..  :) 

Jeg mener at sånne ting kan skje. Med så bra utstyr som det er i dag tvinges vekta opp for i det hele tatt og komme ned og da kan slike ting skje fortere enn du aner..

Men nok om det..  Ta en titt på skivepåsetteren til Venstre..  Hva i helvette er det han driver med?? Hvordan skal han få tatt i noe som helst vis det der går galt?? 

Det er faktisk lov og bruke hue..  Og det gjelder alle parter... 

(http://www.styrkeloft.org/galleri/filer/2007/nm2007/thumbm_NM%2007%20121_renamed_8969.jpg)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Herman Vandrepølse08. mars 2007, 00:35
Nå må vi ikke bli overivrige her da..  :) 

Jeg mener at sånne ting kan skje. Med så bra utstyr som det er i dag tvinges vekta opp for i det hele tatt og komme ned og da kan slike ting skje fortere enn du aner..

Men nok om det..  Ta en titt på skivepåsetteren til Venstre..  Hva i helvette er det han driver med?? Hvordan skal han få tatt i noe som helst vis det der går galt?? 

Det er faktisk lov og bruke hue..  Og det gjelder alle parter... 

(http://www.styrkeloft.org/galleri/filer/2007/nm2007/thumbm_NM%2007%20121_renamed_8969.jpg)
:woot: du mener han til venstre når man ser rett på bildet? Til høyre for løfteren? I så fall ser det unektelig litt skummelt ut :woot:


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: MR Shotgun08. mars 2007, 00:37
venstre rett mot bilde ja..


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Bamse Bjørn08. mars 2007, 01:17

Men nok om det..  Ta en titt på skivepåsetteren til Venstre..  Hva i helvette er det han driver med?? Hvordan skal han få tatt i noe som helst vis det der går galt?? 

Det er faktisk lov og bruke hue..  Og det gjelder alle parter... 
Det gikk helt fint det. De samme skivepåsetterne reddet veldig greit en bom i bøy på 340 kg. Lov å bruke hue før en uttaler seg ;)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Down and coming08. mars 2007, 08:02
Tror kanskje ikke de mener deg bamse, heller han bak deg? Eller? (Med ene kneet i bakken)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: MR Shotgun08. mars 2007, 10:05
Er ikke meningen og henge ut noen her..  Men det ser jævlig skummelt ut..


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: aktiviteten08. mars 2007, 10:11
Skivepåsetterne/sikrerne var veldig flinke synes jeg. La nå den bommen på 300 være, Stian reagerte på instinkt og det kan ingen gjøre noe med.
Sikring med armene slik bamse gjør er selvfølgelig helt feil, da man ikke har sjanse på å ta imot om hele vekta detter i armene på han.  Man må ha "underhåndsgrep", men bamse er sikkert så sterk at det går greit lell så lenge det er 5 som sikrer. 
Visste foresten ikke at bamsebjørn var der. :P


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Saktemensikkert08. mars 2007, 10:34
Jeg stod slik Bamse Bjørn gjorde på et stevne og fikk 255kg i fritt fall rett over tommelen. Hadde jeg holdt "underhåndsgrep" tror jeg treffet hadde blitt noe mildere.

Ellers er jeg enig med Aktiviteten: La det helvetes 300-løftet være, slikt skjer!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: JSE08. mars 2007, 10:38
Enig! Hvorfor skulle han gjøre noe slikt med vilje ???

Lignende ting har ikke skjedd meg enda, men hvem vet. Ting skjer, og det er nok ikke siste gang heller.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Wonderboy08. mars 2007, 10:53
Vernesko for alle skivepåsetterne i knebøy - slik som på VM i Stavanger i fjor - er en god ide.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: MR Shotgun08. mars 2007, 10:56
Skivepåsetterne/sikrerne var veldig flinke synes jeg. La nå den bommen på 300 være, Stian reagerte på instinkt og det kan ingen gjøre noe med.
Sikring med armene slik bamse gjør er selvfølgelig helt feil, da man ikke har sjanse på å ta imot om hele vekta detter i armene på han.  Man må ha "underhåndsgrep", men bamse er sikkert så sterk at det går greit lell så lenge det er 5 som sikrer. 
Visste foresten ikke at bamsebjørn var der. :P

Jeg er så enig som det går ann og få blitt..  :)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Pitbull108. mars 2007, 16:48
Tusen takk, for øl på lørdagen. Prøvde noen ganger å ta frem kortet mitt, men det nyttet ikke med stian ved min side ;)
Nå venter jeg i spenning på uttesting av de nye markdraktene. Når får du inn disse ( Sindre, begynner snart oppkjøring til Rm, og da hadde det vært gøy å få testet ut markdrakten)
Ang dømming av dybde av hoved dommer. JPK satt med det røde kortet sitt. Det ble flittig brukt. Så det var mangen som fikk underkjent på dybde, selv om side dommer mente at løften var dype nok.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Bob Paar08. mars 2007, 17:36
Vernesko for alle skivepåsetterne i knebøy - slik som på VM i Stavanger i fjor - er en god ide.
Dette trodde jeg de fleste tenkte på som sikrere.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Bamse Bjørn08. mars 2007, 20:09
Skivepåsetterne/sikrerne var veldig flinke synes jeg. La nå den bommen på 300 være, Stian reagerte på instinkt og det kan ingen gjøre noe med.
Sikring med armene slik bamse gjør er selvfølgelig helt feil, da man ikke har sjanse på å ta imot om hele vekta detter i armene på han.  Man må ha "underhåndsgrep", men bamse er sikkert så sterk at det går greit lell så lenge det er 5 som sikrer. 
Visste foresten ikke at bamsebjørn var der. :P
Hah eg kikket rett på deg fleire ganger. Prøvde til og med å hilse, men du var så overlegen ;)  Gratulerer med et vel gjennomført stevne :)

Når det gjelder sikringen så er 300 kg fordelt på 5 mann ingenting. Fordelen med å stå slik jeg gjorde var at jeg kommer veldig raskt på stanga når det går gale og tar det i mot med skuldrene samtidig som jeg har låsegrep. Når asbjørn løftet så sikret jeg på den såkalt "riktige" måten. Måten jeg sikret med på bildet er er egentlig mest effektiv fordi en kommer mye raskere på stanga. Oppe i høyden er dette utvilsomt den mest effektive måten å sikre på. Med låsegrep underifra blir det mye høye skuldre og en får ikke brukt noe kraft i fra beina.

Når det gjelder bommen til Varknebøyer så var den uheldig, men et uhell. Det var bare et klumsete forsøk som på 300 som ikke burde vært gjort etter to underkjente på 270 kg.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: MR Shotgun08. mars 2007, 20:37


Når det gjelder sikringen så er 300 kg fordelt på 5 mann ingenting. Fordelen med å stå slik jeg gjorde var at jeg kommer veldig raskt på stanga når det går gale og tar det i mot med skuldrene samtidig som jeg har låsegrep.


Låsegrep faktisk..   ::rofl2::

Så du mener at vis ene beine til han som løfter svikter så har du full kontroll på stanga ved å stå sånn??

Pluss at 300kg på 5 mann er så lett som du sier. Hvorfor tok dere ikke imot stanga og løftet den opp igjen da den skled av Ryggen til Stian.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: stallion08. mars 2007, 21:28

Når det gjelder bommen til Varknebøyer så var den uheldig, men et uhell. Det var bare et klumsete forsøk som på 300 som ikke burde vært gjort etter to underkjente på 270 kg.

Det er bra noen kaller en spade for en spade. Forhåpentligvis lærer han av det.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer110. mars 2007, 13:27
Nestgang starter jeg på 300 så har de 3 forsøk på å sikre  ;D



Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Herman Vandrepølse10. mars 2007, 13:33
Nestgang starter jeg på 300 så har de 3 forsøk på å sikre  ;D


::rofl2::


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer110. mars 2007, 13:34
Hvem er
- Twaddler?
- Razor?
- Bamsebjørn?

Når det gjelder høyninger så er de lovlige jfr IPF regelverk.

Egentlig ikke så rart at mange ikke gidder å se på styrkeløft med så mye safe løft.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer110. mars 2007, 13:36
Trym: jeg er gal nok til det selv uten oppvarming. Problemet er ikke motet men vettet  ;D


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Herman Vandrepølse10. mars 2007, 13:41
Trym: jeg er gal nok til det selv uten oppvarming. Problemet er ikke motet men vettet  ;D
Mista vettet for 35år siden jeg ;D  Fikk ha det i ca. et år, så var det over.... Skulle vært med i går Stian ;D Høy rånerfaktor med karaoke og brennevin :woot: Men, moro var det lell ::biggrin::


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: sterkestesomfinns10. mars 2007, 21:43
Hvem er
- Twaddler?
- Razor?
- Bamsebjørn?

Når det gjelder høyninger så er de lovlige jfr IPF regelverk.

Egentlig ikke så rart at mange ikke gidder å se på styrkeløft med så mye safe løft.

Du får jaggu sagt det du Stian, men har du tenkt over om mot kan forveksles med direkte dumhet?
Synes det er litt dumt at forsøket ditt på 300 kg blir så voldsomt kommentert her inne på et forum, da det slettes ikke var alle som så det....
Hadde du vært en skikkelig tøffing ( ja, som du selv etterlyser innen sporten, så bør du faktisk tåle å høre dette...;))så burde du hatt guts til å sette deg skikkelig på åpningsløftet, for det var et lett løft og synd du ikke var tøff nok til å sette deg skikkelig!

(Og, nei, jeg godtar ingen unnskyldning om at du har en løftestil som gjør det vanskelig for deg og sette deg skikkelig, til det har du vært for lenge i sporten og vet AKKURAT hva som skal til!) ;)

Ønsker deg lykke til videre og tror absolutt om du gidder å satse bittelitt så er 300 innen rekkevidde!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Advocatus Diaboli12. mars 2007, 01:32
Har du de her?

METAL BLACK WRIST WRAPS (971172)

IPF approved 80 cm very stiff wrist wraps

Size:
- 80 CM

Color:
- BLACK




Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer113. mars 2007, 23:38
Heidi: mange ord for et lite og selvfølgelig budskap,

1. Dumhet , mange vil nok si det. Mitt argument:Jeg skulle på 300 uansett om jeg hadde to underkjente løft. Jeg hadde heller ikke noe å løfte for siden medalje ikke var innen rekkevidde
2. Tøff på dybde:det ble ikke gjort og stemte ikke med for trang drakt som med deg og trang  skjorte. Men jeg må teste dette mer og hvis du har rett er det en teknisk generaltabbe.
3. Løftestil: ikke ankommet unnskyldning godtas. Jeg mener at vanskelig stil å få godkjent dybde = dårlig teknikk. Dette ble jeg klar over altfor sent.

Men jeg undres hva du mener med å satse "bittelitt". Når jeg trente iallefall 2 ganger per uke i 4 mnder før mesterkapet etter hva skader, jobber og sosialt tillot. Håper du ikke mener at folk på trene 365 dager i året to økter om dagen før de satser men avkortet sosialt liv, og manisk forhold til mat, kcal osv??





Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: stallion13. mars 2007, 23:44
du kan jo dra en kirketeig neste gang. 3 bom på 300. :D

Fra spøk til revolver, tror nok at 300 for deg ikke er så altfor langt unna med en del trening. Stå på! :D


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer113. mars 2007, 23:54
Takk for det.

du kan jo dra en kirketeig neste gang. 3 bom på 300. :D

Fra spøk til revolver, tror nok at 300 for deg ikke er så altfor langt unna med en del trening. Stå på! :D


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer114. mars 2007, 00:01
12/3-07 family sport klubb 1630-19

Hjalp Pål solberg med skjorta

KB 20 x 10, 60 x 10, 70 x 8, 85 x 8, 115 x 6, 125 x 6

Sirkeltrening:
KB: 135 x6, 135 x 6, 115 x 6
Lår curl: 45? kg
KB: 110 x 6 x 3

Smalbenk
Stang x 10, 60 x 8, 70 x 8, 85 x 8 x 3
Stående hantelpress 28, 20 , 22, 26 x 6
Push down  33,1 x 6 x 3

Mage LF ab isolator 15 kg x 15 x 2
Rygghev 10 x 2

Kaffe og dusj.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: sterkestesomfinns14. mars 2007, 14:56
Bittelitt= jevnlig trening over tid; dvs feks 2 g pr uke året rundt.
Skjorta mi er str 44 (metal) tror nok den er passe trang ;).Men jeg trener mange skjorteøkter i året for å få det til å funke. Er ikke bare å dra på seg trange drakter og så tro at man kan "løfte fjell" he he, må nok trene "litt" også.
Beklager at jeg bruker så mange ord....but I`m blond ;)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer114. mars 2007, 23:21
Dei fleste av oss har ikke styrkeløft veldig seriøst, ikke jeg iallefall. Så mye slit for en usansynlig medalje til maks 250 kr, litt ære og stå i historie bøkene er mindre for meg en noen det jeg oppnår nå ved å trene når et passer meg og ikke når det passer ei blondine ;-) . 400 kg bøy hadde vært artig men jeg gidder ikke å pøve engang, til det er jeg for umotivert.

Heidi har du noen gang tenkt på hvor det så nå som søker det som er seriøst fremfor det som er sosialt?

Når det gjelder ustyrs økter tror jeg at jeg har flere en deg gjennom karieren og derfor er jeg rutinert med utstyr. Det som var vågalt  var å ha så trange drakter. Man kan ikke ha opptur heletiden vet du, da har man kjørt for sikkert (sovner av dette zzzzzzzz).


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: sterkestesomfinns15. mars 2007, 07:26
Heidi har du noen gang tenkt på hvor det så nå som søker det som er seriøst fremfor det som er sosialt?


Denne her skjønte jeg ikke? Hva er det du skriver her?

Du trenger ikke ta alt så bokstavelig, om du gidder å trene eller synes det er verdt det for å ta medalje er din sak, mitt innlegg var ment som oppmuntrende fordi du faktisk hadde to fine forsøk på NM og jeg tror at med litt mer trening vil det gå neste gang.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: sterkestesomfinns15. mars 2007, 07:36
Hvor mange stevner har du vært med på? (Totalt gjennom hele karrieren)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: aktiviteten15. mars 2007, 08:45
Hvor mange stevner har du vært med på? (Totalt gjennom hele karrieren)

Kan dere ikke la Stian få være i fred?  Han bomma på det meste, men er med for å ha det gøy.  Tror ikke dere er med på å oppmuntre han med dette.
Ofrer sjøl ikke all verden, men driver som mange andre med dette som mosjon og ikke toppidrett.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: sterkestesomfinns15. mars 2007, 09:12
Kan dere ikke la Stian få være i fred?  Han bomma på det meste, men er med for å ha det gøy.  Tror ikke dere er med på å oppmuntre han med dette.
Ofrer sjøl ikke all verden, men driver som mange andre med dette som mosjon og ikke toppidrett.

La Stian være i fred? Er ikke ute etter han hvis du tror det, men Stian var faktisk ganske så frempå ang løftingen sin selv, derfor skrev jeg til han her i loggen. Hvis du leser det aller første innlegget hans om NM en gang til så ser du nok hva jeg mener ;) Og det må være lov for selv en toppidrettsutøver å komme med sine meninger uten at du/dere skal ta det så ille opp. Jeg møter Stian titt og ofte og vi er ikke uvenner på noe vis, men av og til litt uenig ;) Blant annet om 300 kg løftet/bommen ;)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: aktiviteten15. mars 2007, 10:02
Utrolig at en bom på 300 kilo skal få mer omtale enn 400 kg løftet til Asbjørn. ;D

Husk å mobbe Alex også da. ;)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Mr Benkpress15. mars 2007, 12:18
Utrolig at en bom på 300 kilo skal få mer omtale enn 400 kg løftet til Asbjørn. ;D

Husk å mobbe Alex også da. ;)

EIn bør mobbe alle som ikkje tar 300 i knebøy, og iallefall vist dei aldri har tatt det før.
Forøvrig så var det ein kjempe forskjell på mine forsøk på 300 og Stian sine, eg beholdt stanga på ryggen, og hadde under ingen omstendigheter planer om å prøve å drepe dei som stod rundt meg og faktisk var der for å sikre meg å ta vare på min egen helse.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: sterkestesomfinns15. mars 2007, 12:42
Utrolig at en bom på 300 kilo skal få mer omtale enn 400 kg løftet til Asbjørn. ;D

Husk å mobbe Alex også da. ;)

Ha ha, hvis du tror Alex er "fredet" så må du tro om igjen! Han er stor i kjeften og tåler også å få tilbake, hvilket han også gjør ;). Skal ta meg x-tra av han på EM....


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer115. mars 2007, 20:58
Stallion: Ditt innlegg egner seg best å besvare på PM. Poenget mitt er at NM er for meg kun et mål for å komme meg vekk fra PCen og Tven.

Aktiviteten: vedr SAS 300 /AR 400 det sier noe om prestasjonen. Hvis jeg hadde fått opp 300 så er det større prestasjon enn AR sine 400  ;) ???

Alex:vedr forsettlig drap > injurie søksmål, resten kan tas på PM.

Heidi: . Takk for oppmuntring?. Antall stevner har jeg ikke oversikt over men jeg tipper ca 50 og over 1000 utstyrs økter. Ønskes disjusjon vedr mine prestasjoner tas det på PM. Vært artig om du snart kom med en logg, så hadde ting vært mer synlig og gitt mulighet for kommentarer.

Fra og med nå er 300 løftet et tema jeg ikke kommenterer.

En større prestasjon var det da jeg måtte ha hjelp på 40 kg i skråbenk i går.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: JSE15. mars 2007, 22:15
Aktiviteten: vedr SAS 300 /AR 400 det sier noe om prestasjonen. Hvis jeg hadde fått opp 300 så er det større prestasjon enn AR sine 400  ;) ???

Jeg hadde Norwegian DY114 til NM. Hvordan stiller det seg i forhold?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: JanB Diddl etc15. mars 2007, 22:53
Når jeg var vektløfter i Gjøvik Atletklubb så hadde vi et oppdrag hvor vi skulle flytte en AS 400 datamaskin ned en trapp. Den veide 900 kg.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Advocatus Diaboli16. mars 2007, 23:15
Takk for kjapp service Varknebøyer!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer119. mars 2007, 11:44
Ulrik: bare hyggelig.

jan: det var tungt tenker jeg

JSE: Sikkert bra fly det


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: JanB Diddl etc22. mars 2007, 22:54
Jeg har et forslag til et nytt slagord for NSF, eventuelt NSB. Dette kan f.eks benyttes på t-skjortene til skivepåsetterne i mesterskap, eller på sponsor-tskjortene til Kappi:

"KONKURRANSEN STARTER FØRST NÅR STANGA ER KASTET FRA NAKKEN NED PÅ BAKKEN"

Man kan også lage personlige t-skjorter som inneholder navnet på løfteren:

"KONKURRANSEN STARTER FØRST NÅR (DITT NAVN) HAR KASTET STANGA FRA NAKKEN NED PÅ BAKKEN"

En annen mulighet er å hente inn sponsorpenger fra produsenter av vernesko. Dette kan bringe inn store inntekter til NSF/NSB, takket være varknebøyers initiativ:

"VARKNEBØYER VERNESKO - DU KASTER. VI AVLASTER: KONKURRANSEN STARTER FØRST NÅR STANGA ER KASTET FRA NAKKEN NED PÅ BAKKEN "



Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer124. mars 2007, 20:20
14/3 Lørenskog

Oisann glemte
Rygghev pass x 3 sett
Mage passe x 3 sett

benkpress 70 x 8, 80 x 8,

Sirkel
BP 85 x 8 x 4
SBP 60-40 x 8 x 4
hantelpress 20-5 kg x 4
Push down 35-25 kg x 8 x 4

ML kloss 60/8, 70/8, 80/6, 100 /6 x 2




Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer124. mars 2007, 20:21
16/3 Trimlåven

markløft 80/8, 100/6
Nedterekk 60 /8 x 2

Var helt ødelagt i hodet og ryggen



Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer124. mars 2007, 20:24
19/3 Trimlåven

Situps 15 x 3
Rygghev 10 x 3

KB 60 /6, 80/5, 100/5, 130/3, 150/3,

Sirkel
KB 135/6 x 4
Lårcurl 50-60 x 6
Smal bøy 120 /6 x 4

KB 190/1, 170/6

BP 60/8, 70/8, 80/6, 90/6 x 3



Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer124. mars 2007, 20:28
21/3-06 Trimlåven 18-22 (mye kaffe)

Situps 15 x 3
Rygghev 15 x 3

ML 60/8, 80/8, 100/8, 120/6, 135/6

Sirkel 4 sirkler
ML 145/6
SML 100 /6
Nedtrekk 60/6
Rygghev 10

KB smal nakke stopp lav kloss
60/8, 80/8, 100/6, 110/6, 120/6


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer124. mars 2007, 20:32
22/3 Lørenskog 18-20

BP 60/8, 70/8, 80/6,

Sirkel 4 sett
BP 90/8 x 2, vondt i skulder 60/8 x 2
SBP 40/6 x 2, " 20/8
HPS 10/6
PD 35-25/6

ML kloss
60/8, 80/8, 100/6, 110/5 x 3

Nedtrekk konsentrert rolig med stopp kasse
60/6 x 3

Good Morning
60/6, 70/6, 90/6 x 2


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer127. mars 2007, 13:12
26/3-07 Trimlåven

Crunch 15 x 2
Rygghev 10 x 2

Knebøy 100/8, 110/6, 120/6,

Sirkel 4 sett
KB nakke 130/6-145/6
Lårcurl 60-40/6
KB nakke smal 100/6

Skivepåsetter IL kraftsport seriestevne

Benkpress smal
70/8, 80/6, 90/6 x 4

Hantelpress 90grader
18/6, 20/6, 25/6

Push down
35/6, 40/6, 45/6



Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Saktemensikkert27. mars 2007, 13:28
Går ut fra at du med "sirkel" mener det samme som på Dietmarprogrammene står oppført som super- trippel- eller kvadrupelsett?! Er dette et oppsett du har tegnet opp selv? Hva står HPS og PD for?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: stallion27. mars 2007, 13:46
PD er nok PressDowns


HPS har han brukt 10kg belastning på, så det er kanskje HyPerextensionS (rygghev på norsk?)




Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer127. mars 2007, 21:35
HPS = hantel press sittende/stående
PD =Push down

Sirkel er sirkel =enkelt ord å forholde seg til. Kondis med andre ord.

Jeg tegner lite men det er "lett" grunntrening av Mr Brantzæg. Herregud det er tungt å bære på så mye flesk. Kankje Yoga med Jan hadde fått meg bort fra alle de deilige tankene på god mat.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: MR Shotgun27. mars 2007, 21:39
Herregud det er tungt å bære på så mye flesk. Kankje Yoga med Jan hadde fått meg bort fra alle de deilige tankene på god mat.


KANINBOLLER OG KAFFE...................


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: belsebub27. mars 2007, 22:01

 Herregud det er tungt å bære på så mye flesk.

Nåja, Jeg vil nå påstå at det er værre å bære på forlite flesk jeg da :-\


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer128. mars 2007, 00:54
Hm.. da har du ikke prøvd det.

Nåja, Jeg vil nå påstå at det er værre å bære på forlite flesk jeg da :-\


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: belsebub28. mars 2007, 00:57
Hm.. da har du ikke prøvd det.


Jeg jobber med saken


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer129. mars 2007, 08:15
29/3 Trimlåven

Oppvarming 5 min
Crunch 15 x 2
Rygghev 10 x 2

ML 60/8, 100/5, 120/6

Sirkel 4 runder
ML 145-150/6
SML 100/6
NTF 60/6
RH 8

KBN m/stopp kloss 60/5, 100/3, 110/3

Tøying 20 min


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Bob Paar29. mars 2007, 21:56
Jeg jobber med saken
Is og masse av det..

http://www.diplom-is.no/index.gan?id=860 (http://www.diplom-is.no/index.gan?id=860)  ;D


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer111. april 2007, 23:59
touker treningshvile.
11/4-06 Trimlåven

som 29/3

men 150 x6, 165 x 5 x 3 i sirkelen i ML
SML 90 kg

KBN kloss 100/6, 11073, 115/3, 120/3

Tøy i 15 min


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer113. april 2007, 22:08
13/4

BP
80/8, 100/6

Sirkel 4 stk
BP 100/5
SkråBP 40/8 x 3 + 50/8 x 1
HantelPressStående 10-14/8
Push downs 20 x 8 (done correctu this burns)

ML på kloss 70/8, 80/6 100/5
Nedtrekk 80/8

Programmet funker!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Herman Vandrepølse14. april 2007, 01:02
13/4

BP
80/8, 100/6

Sirkel 4 stk
BP 100/5
SkråBP 40/8 x 3 + 50/8 x 1
HantelPressStående 10-14/8
Push downs 20 x 8 (done correctu this burns)

ML på kloss 70/8, 80/6 100/5
Nedtrekk 80/8

Programmet funker!

Du skulle nok ikke stukket så fort avgårde i dag, for da hadde du sett Olga og meg selv gjort ære på skjortene dine ;D Go Titan :woot:


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer122. april 2007, 00:33
Beklager det, men du vet når sjefen kommer ....


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer122. april 2007, 00:38
Thisted, danmark 16/4-06

VM arrangøren i benkpress viste at de hadde et bra konsept og miljø men klangt ifra låven stemning ;-)

Rygghev og mage i sirkel 10 x 3 på hver
KB 60 x 8, 100 x 8

Sirkel 4 sett
KB 155 x 6
Lårcurl nok x 6
KB smal nakke med 7 cm heving under hæl med stopp 100 x 6

Smalbenk med stopp 70 x 8, 80 x 8, 95 x 8 x 3
hantelpress med fous på midtre skuldre 25- 10 x 3
Pushdowns i nedtrekk app topp på 45 kg x 8

Resten av uka var bare kos


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Herman Vandrepølse22. april 2007, 00:48
Hjemme igjen nå eller? Uansett håper jeg dere har hatt/har en finfin tur! ;D Hils madammen!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer122. april 2007, 01:19
kom i 20 tiden.

Takk for det, vi sees på mandag.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer130. april 2007, 01:32
??
Siste runde i branzæg episoden i benk og det gikk greit.

Fredag27/4 Askim

Benk uten skjorte godkjent 130, bom 140
Bøy uten drakt, bind eller knevarmere, bom 200, akkurat 190.
Har ikke blitt sterkere gitt.

Blir moro å kjøre skikkelig program fra mandag.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: JanB Diddl etc30. april 2007, 10:03
Skal du slappe av da eller? Med ekstra vafler mellom setta?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer101. mai 2007, 13:00
jan b: kaffe, ingars marie lager ikke vafler, dvs vi har jo to jern her så jeg kunne tatt med ett. det passer jo bra  steke vaffel= pause= 1-3 min + kaffe =ca 5 min. Smert jan!

man 30/4 trimlåven
benk 60/5, 100/5, 120/3, 170/0,25, 200/0,5 225/0,75 ny katana as 46/48

bøy til benk
130/5, 150/3, 180/3, 225/1 bomm 2

skråbenk 45 grader i bøy stativ
60/8, 80/5, 100/3

fant bra program for marken av brad gillingham som virker fornuftig. prøver å finne et bra program i bøy og benk.

Har utrolig lyst på 300-210-260 snart

NM mål: 310-220-270= 800 helst i 110 men det skal vel mye til gi opp alle vaflen, fast good maten, godteriet og god drikke. No way!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Bob Paar01. mai 2007, 13:16
Vafler er sunt for kroppen og godt for hjertet. ::food::


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Gundersen™01. mai 2007, 14:46
Du har utrolig lyst på 210kg i benken?!? Med rundt 130+ raw? Det hadde vært alldeles vanvittig, men veldig moro om du fikk til :)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer101. mai 2007, 18:47
Takk Gundersen men 210 er det letteste, deretter 300 bøy, og 260 mark (dette er bingo øvelse)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Gundersen™01. mai 2007, 19:44
Takk Gundersen men 210 er det letteste, deretter 300 bøy, og 260 mark (dette er bingo øvelse)

Jeg syns jo alle løftene høres vanvittig tunge ut, men det er benken jeg blir mest imponert over. Skjønt, er jo allerede særdeles imponert over utstyrsbruken din i benk. Det å hente 70kg på skjorta aleine er jo ekstremt bra! :)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Bob Paar01. mai 2007, 20:04
Jeg har nok tro på at han er sterkere enn meg uten skjorte og en reell max vil være rundt 160 kg +, og at det er de tyngste treningsvektene som blir nevnt som max.
Litt gimmik også å skryte over at man tjener så mye på skjorta. Men morro lell. ::biggrin::


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer101. mai 2007, 23:35
fast ford: jeg klarer 130 godkjent uten skjorte og ikke 140. Det er ikke tull, men flaut!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: stallion02. mai 2007, 17:13
Du må være utrolig  sterk i triceps som klarer å locke ut 200kg!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer102. mai 2007, 20:03
Eller verdens råeste benkpress skjorter KATANA.

En mann må være godt utstyrt vet du Mr trening, prestasjoner uten utsyr har ingen mening ;-)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Gundersen™02. mai 2007, 20:06
Du må være utrolig  sterk i triceps som klarer å locke ut 200kg!

Eller verdens råeste benkpress skjorter KATANA.

En mann må være godt utstyrt vet du Mr trening, prestasjoner uten utsyr har ingen mening ;-)

La oss håpe det virkelig er skjorta da jeg selv har gått til anskaffelse av denne! :D


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Herman Vandrepølse03. mai 2007, 00:26

En mann må være godt utstyrt vet du Mr trening, prestasjoner uten utsyr har ingen mening ;-)

Hvorfor drar du aldri noen sånne rim på treninga da Stian ;D Dette er jo helt rått ;)

Blir`e Freddan?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer119. mai 2007, 12:48
Onsdag 16/5

Skråbenk 50/5, 80/5 90/5 100/4
Nedtrekk front 70/6, 80/5, 90/5

Fedag 18/5
Benkpress uten skjorte med stopp 20/16, 40/10, 60/10, 90/5, 120/6*
* Beste på lenge mulig men det var lite trøkk fra kassa (funnet mitt svake punkt)
BP m/skjorte (katana AS 48 ny) 180/3 7-10 cm ifra, 200/1 bom cm ifra, 220/3 (hjelp siste) til 7,5 cm kloss. Dette var uvant mye vekter men noe sier meg at det kan gå helt ned. kanskje allerede på benkpress NM?!
Knebøy dyp nakke 70/5, 120/5, 170/4 (hjelp på siste)
Knebøy til benk mellom beina 210/3 dette var tungt (fin hjelpeøvelse som må trenes)

Kaffe, sjokolade kake og dusj.

Må få takke Vegard (Heftige Olga) og Morten (Heftige Inga/Trym) for all hjelp. Arendals store sønn viste fine holdninger i all galskapen på låven.

Riktig god helg.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer124. mai 2007, 09:00
Trimlåven 23/5-07 1730-2000

Strake ml på kloss 70/8, 100/8, 100/8 i supersett med
Good Morning 60/6 x 3

Trisett:4 sett
BP 80kg
Curl ez stang 40
Foroverbøyd roing i løs skråbenk 70

Mage 15 x 2

Uttøiing 20 min (dette var godt) Takk for hjelpa Vegard.

kaffe og kaker.

Første gang jeg har kjent det ta skikkelig i øverste del av lår biceps (moro)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer105. juni 2007, 09:42
Hauglia Etnedal 29/5-07
Kontrakt signering med stortalent og teknikk trening med han
KB: 60/5, 100/2, 140/2, 160/2 (vise teknikk)
BP: 60/5, 100/2
ML: 100/2, 180/1, 200/1 (vise teknikk)

Detter tre økter i Mai må man prøve seg igjen. Uten mål å mening Man 4/6-07

BP 20/10, 60/5, 70/5, 120/2 (tungt),
BP skjorte: 48 katana AS: 170 (15 cm igjen) x 4, 200 (5 cm igjen) x 2 (bommet på andre), 210 x 1 (nesten ned og nesten opp), 200 x 3 (nesten nede)

KB uten oppvarming (det får være bra med all varmen i rommet og benken), 180/2, 190/2, 200/1 (Dette har jeg prøvd noen ganger da vet du)

Bukk mark 200/1, 220/1, 240/1, 260/1 (fikk ikke rettet med helt ut så dette var en spennde øvelse)

Situps 10 x 2
Rygghev 10 x 2 10 kg på hodet
Nedtrekk undertak 70/6 , 80/6
Sidehev 7 kg x 5
Fronthev 7 kg x 5

Tøye fremside lår og sete.

Må takke Ingar, Rolf og Morten for hjelp.

I dag (dagen etter) er jeg støl i ryggen.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Herman Vandrepølse05. juni 2007, 12:34
Detter tre økter i Mai må man prøve seg igjen. Uten mål å mening Man 4/6-07

BP 20/10, 60/5, 70/5, 120/2 (tungt),
BP skjorte: 48 katana AS: 170 (15 cm igjen) x 4, 200 (5 cm igjen) x 2 (bommet på andre), 210 x 1 (nesten ned og nesten opp), 200 x 3 (nesten nede)

KB uten oppvarming (det får være bra med all varmen i rommet og benken), 180/2, 190/2, 200/1 (Dette har jeg prøvd noen ganger da vet du)

Bukk mark 200/1, 220/1, 240/1, 260/1 (fikk ikke rettet med helt ut så dette var en spennde øvelse)

Situps 10 x 2
Rygghev 10 x 2 10 kg på hodet
Nedtrekk undertak 70/6 , 80/6
Sidehev 7 kg x 5
Fronthev 7 kg x 5

Tøye fremside lår og sete.

Må takke Ingar, Rolf og Morten for hjelp.

I dag (dagen etter) er jeg støl i ryggen.

Den siste 3`ern på 200 i benk, så best ut, og uten tvil lettest ut! Blir pers i NM detta her  :woot: Vi får vedde om det tyngste løftet :D 5 glass vin på banketten til taperen? ( I tillegg til de 15-20 vi kjøper selv ;D  )

Støl i ryggen ja..... Kjennes ut som jeg er overkjørt av en dampveivals :P

HeftigeInga


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer102. august 2007, 21:39
NM benk er unnagjort og litt ferie

Trimlåven 1/8-07

Knebøy 120/5, 150/5, 170/3
Benkpress 20/5, 50/5, 80/5, 100/10
Dips 10 reps
Push downs 50/5 x 2
Nedtrekk front 70/5 x 2, 80/3

Uttøyning


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: stallion02. august 2007, 21:53
Hyggelig å se du logger litt trening igjen. Hva blir neste stevne for deg?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Bob Paar02. august 2007, 21:56
Hyggelig å se du logger litt trening igjen. Hva blir neste stevne for deg?
RM på Røros? Du må vel kvalifisere deg til neste års NM..?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer113. august 2007, 09:28
Målet var sydnorsk, men 300 der i bøy er vel litt tidlig. Mål på sydnorsk var 300-210-260 men det kan man vel bare glemme med syv ukers oppkjøring og trening. Ellers var det KM men da kan det hende jeg er i Østerrike på VM.

Sparbu 11/8-07 -1100 med Roy Brantzæg (drakk med full 10/8 å la me 0200)
KB nakke (stanga oppå skuldrene) 60/5, 100/5, 130/3, 160/2, 130/2, 130/3
  E e for stiv i lysken og bakside lår så e kjem ikke bak og ned skikkelig + at Roy meine at e feit (hm sant nok). Merka ate var stiv å feit i mark. I klassisk får e ikkje skikkelig utgangsstilling, i sumo kjem e ikkje ned te stanga. så da blir det halv/halv sumo eller bedre forklart kråkeløft.

BP med strikke 60/5, 100/5 x 2, faens så svak e e i bånn. Men sterk som f på toppen.

ML litt tøy og bøy men ingen trening

ML strak på kloss 60 kg/4 rep med strekk

Nedrekk 50kg/3-7 rep x 3 sett

Så på Roy og kommenterte alt han jorde til hans store fortvilelse ;-). Han synes noen var konstruktive også.

Har egentlig ikke kommet i gang igjen, usikker på hva jeg bør gjøre. Her er det jeg alternativene: alle inkluder 800 på NM:
- Trene mengde Dietmar med kondis og uttøyning og så oppkjøring med Dietmar.
- Trene Arnulf Wahlstrøm uten utstyr frem til jul øke 10% i raw styrke + kondis og uttøyning oppkjøring Dietmar
- Trene Brad Gillingham 13 uker  *2 til NM 6 uker med kondis og uttøyning i hver periode.
- Trene modifisert russerprogram a 10 uker x 2 med 6 uker nå med 10ere kondis og tøying evt 6 uker Roy Brantzæg helvete super sirkel

Uansett bør jeg får opp kondisjonen såpas at jeg jogger 2000-2500m på 12 min uten nevneverdig problem. og jeg bør være såpas myk at jeg kommer 5cm under parallell i bøy uten stang med loddrette legger.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer118. august 2007, 10:58
Trimlåven 17/8

KB: 20/5, 70/5, 120/2, 170/1, 220/1 drakt), 237,5/3 (fullt utstyr) 237,5 (fullt utstyr) griselett.
KB stanga i armene: 50/15, 80/10, 110/5
Good Morning 50/10, 80/10 (med strikk + 40 kg) x 2
Lår Curl: 45/ 10 x 3
Roman chair 10 x 2

Takker så mye for hjelp fra Grandiosamannen, Rolf og Morten wang.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Egil Skallagrimsson18. august 2007, 12:04
Stanga i armene = Zercher Squat :)

Takk for sist! :)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer120. august 2007, 22:31
Stanga i armene = Zercher Squat :)

Takk for sist! :)

Stemmer, vanskelig ord.  I like så, hils hjem.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer120. august 2007, 22:35
mandag 13/trimlåven

Benkpress med stopp: 80/5, 120/5
Markløft fra kloss (5 cm nedenfor topp patella): 70/2, 120/3, 170/3, 220/1, 240/1 (tja, hm)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: MR Shotgun28. august 2007, 14:24
Test av kamera

http://youtube.com/watch?v=lvG35_Io1XE (http://youtube.com/watch?v=lvG35_Io1XE)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer130. august 2007, 23:22
Takk heftigst.. ingen avskrekkende vekt... men se på farta.  Linken var fra Trimlåven mandag 27/8-07

Benkpress 20/5, 60/3, 100/2, 140/bom skjorte på (Katana AS 48) 170/5 x 2 (kom nesten ned tilslutt)
BP topp ca 10 cm 180/1, 190/1, 200/1, 210/1 (kjentes greit ut)
Frontpress 60/9, 50/9
Pullover i nedtrekk strake armer 30/10 x 2
Scott curl (ny maskina til ingar er tung) 30/10 x 1


Tirsdag 28/8
Lempa utstyr hele dagen opp i pallereoler for hånd er ble skikkelig sliten

Onsdag 29/9
Flytta lagret på ulven i Oslo til Flateby og gud hvor sliten jeg i ryggen. 12

Torsdag 30/9
lempet all matrialen i cargo hengeren som var skifta fra endeveggen og kjørte det på kildesorteringa. Nå er jeg død i kroppen

Tung bøy:
halv bøy: 60/2, 100/ 1, 140/1, 180/1, 220/1,
KB med utstyr 250/1 (halv stanga vibrerete som f... med bare gummi
KB m / utstyr 250/ 3 (litt snau og håpløs teknikk og blytungt i THP bindene
KB m/Utstyr 250/1 (ørlitt snau, knallteknikk og lett med titanium knebindene)
Nedtrekk 70/ 10 x 1
Tredemølle 5,5 km/time, flatt i 15 min
Uttøying av bryst (det trengs)
kaffe og historier

Dagens leksjon: ikke gå på trening når du holder på og sovne og er fysisk sliten. (Elementert sherlock)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer110. september 2007, 21:22
Onsdag i Benk EM helga, danmark
BP 115/5 x 3
Pullover strake armer 40/10 x 3
Triceps press panne 40/10 x 3
front press 50/10 x 3

Trimlåven 10/9-07
KB 20/7, 70/2, 120/1, 170/1
KB med utstyr (centurion NXG super + 42, titanium) 220/1, 260 /1(snau) 260/1 (godkjent og halvtung)
Benk medium grep stopp3sek eksplosiv: 50/10, 70/7, 80/5, 87,5/5, 92,5/3, 100/3, 100/3
Lår curl 25/7, 40/5, 65/4
Strake ml: 70/7, 80/5, 90/5, 100/2, 100/2
Foroverbøyd roing: 100/4, 80/6 x 2



Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: stallion15. september 2007, 14:04
Har alltid lurt på det der med singel og gift i profilen din, de fleste oppgir bare sine sterkeste løft, men du har også med løft fra da du var single?

Ser at det er stor vektforskjell... Blir du foret bra av kona? ;)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer127. september 2007, 13:52
single =ikke gift = hadde ikke annet liv enn trening.

Kona lager svært god mat og jeg har et liv, ikke bare trening (kona vil nok ikke være helt enig men...).


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Ivrig pingle27. september 2007, 13:58
Husk å ta med F6 str. 44 og Metal v-type str. 48 :)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer127. september 2007, 14:00
trente ikke 19-16/9

Syk uke 38

Haukelandshallen 24/9
Roman chair su KV/30, Kv/10
KB 20/5 x 2, 60/4, 100/3, 120/3, 130/2
BP 20/10, 60/8, 60/8, 70/3, 80/2, 10072
ML 60/5, 100/3, 120/2, 130/2, 135/2
Knallmiljø i haukelandshallen  fra morra til kveld

Trimlåven 26/9
KB 100/3, 100/2, 110/2, 120/2, 130/2
BP 60/3, 70/2, 80/2
ML 60/4, 100/2, 110/2, 120/2, 130/2

Får sjå om jeg får løftet på sydnorsk eller om jeg kun skal hjelpe til og drive butikk.

 


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: stallion27. september 2007, 16:51
single =ikke gift = hadde ikke annet liv enn trening.

Kona lager svært god mat og jeg har et liv, ikke bare trening (kona vil nok ikke være helt enig men...).

Du har større perser nå enn da du var single. Så kanskje det var bra å bli gift. :) Selv om kanskje ratioen vekt løftet:kroppsvekt ikke er like bra nå som da, så er det vel totalt antall kilo som gjelder?



Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: J Skåren27. september 2007, 22:27
hallo, nå har jeg faktisk klart å komme meg inn her, tenker jeg lager treningsdagbok over helga, om jeg finner ut hvordan man gjør det. Du må jo delta til helga da :)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: JanB Diddl etc27. september 2007, 22:32
hallo, nå har jeg faktisk klart å komme meg inn her,

Det er verre å komme seg ut igjen.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Gundersen™27. september 2007, 22:35
Får sjå om jeg får løftet på sydnorsk eller om jeg kun skal hjelpe til og drive butikk.

Tar jeg ikke helt feil er du vel påmeldt der, så da må man løfte. Må se hvordan en som virkelig kan bruke benkskjorte løfter for å se om jeg kan få noen tips. :)

Ser også ut til at du blir eneste deltaker i den klassen, så da blir det gull på deg også...

EDIT: Så ikke at han var påmeldt på lørdagen jeg. Da kan det jo bli flere medaljer i løpet av helga...


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: AlexanderDGL27. september 2007, 22:38
Tar jeg ikke helt feil er du vel påmeldt der, så da må man løfte. Må se hvordan en som virkelig kan bruke benkskjorte løfter for å se om jeg kan få noen tips. :)

Ser også ut til at du blir eneste deltaker i den klassen, så da blir det gull på deg også...

Han er jo faktisk påmeldt både lørdag (styrkeløft) og søndagen (benkpress). Kanskje det er ett eksperiment.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer129. september 2007, 19:08
Sandehallen 29/09-07

Knebøy: 250 greit, 270, greit, 280 tungt
Benkpress: 190 tungt, 202,5 litt for tungt (liten nedoverbevegelse/skeiv utretting), 202,5 alt for tungt
Markløft: 220 greit, 230 tungt, 235 litt for (2 mot en underkjent, avlastning)

700 total er tangering, 190 er da pers på fullført stevne.

Tusen takk til Trond fra OSK


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Herman Vandrepølse29. september 2007, 19:59
Dette er rått stian :D Gratulerer med et fremragende resultat ;D På tide å begynne med litt trening snart nå vel ^-^  Tenk hva du kommer til å løfte da!!!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer130. september 2007, 08:14
Trene ja, det slikt som krever:
- Målbevisthet
- Organisering
- Vilje
- Besluttsomhet
- Standhaftighet
og disiplin

Høres ikke ut som meg jeg skal forsøke.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Saktemensikkert30. september 2007, 09:23
Hadde jeg hatt persene dine i hodet (eller vært så lurt og spurt) hadde du tatt 282,5kg i siste bøy. Vel var det litt motstand, men det så ut som at du hadde full kontroll.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: stallion30. september 2007, 09:37
Bra løfting dette stian, skjønner egentlig hvorfor du ikke setter tenna i tapeten og satser. 900 på totalen hadde gått med noen år med satsing!


edit: skulle vært "skjønner egentlig ikke" men det ble morsomt slik det står, så da kan det stå slik! ;)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Egil Skallagrimsson30. september 2007, 11:43
Bra stevne, Stian! Ok bøy, meget bra benk og godkjent mark. Du løfter mer i benk enn meg... :)

Over til noe helt annet... du skulle vært her og sett hvor flink øystein har blitt!! Nå repper han med alle vektene han har i alle øvelsene snart.

Skal du og jeg spleise på 2 x 20 kg gummiskiver til ham til jul?? noen brukte eller noe?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Herman Vandrepølse30. september 2007, 13:26
Trene ja, det slikt som krever:
- Målbevisthet
- Organisering
- Vilje
- Besluttsomhet
- Standhaftighet
og disiplin

Høres ikke ut som meg jeg skal forsøke.

Første gode unnskyldning for å gjennømføre noe slikt er : Alltid god kaffe på låven ;D Pluss noen inneavla gærninger å skravle litt galskap med. Trene med dem kan du gjøre også :woot:

Nei, nå ryker jeg ned til låven merker jeg.......


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer130. september 2007, 18:15
sakte... : 282,5 hadde gått som med 202,5, perfekt høyning.

Mr Traning: jeg pleide å slå hode i veggen før jeg løftet før, men.. du ser hvordan jeg har blitt. Derfor vite i veggen er ikke helt sikker på den må sikkert trene nakke først. Fra tøys til tull; med forbehold om vedtak på kongressen om tre uker er 900 langt unna men 750 først og så 800 burde gå men fornuftig trening og skadefri (den er verre). Siden jeg flink til å bruke utstyret er det ikke der det skal hentes.

Egil: Egil du har feil skorte (hvis du ikke har katana). Skal nok ordne noe til han gærne omflakkende saue tjuven fra hallingdal. Hva med deg?

Pelle.. : kaffen hender er bra , historiene fargerike og personene herlig lett gale = jeg trives.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer130. september 2007, 18:28
Etter gårsdagens stevne gjente jeg at jeg var meget trøtt i går kveld. Sov godt og jeg spiste god frokost laks og potet fra i går.

På veien til Sande fikk jeg allergi reaksjon som førte meg til esso for nesespary og apoteket på jernbanetorget for allergi medisin. Snøt, surklet og grein av allergi fem til Sande.

Joachim Skaaren var min oppgave i går som endte i god valdres AK tradisjon: lette løft men dårlig teknikk som gir røde lamper. Joachim er frøverig litt over 16 år veide vel inn på 94-96 kg. I benk fikk han 157,5 og satte uoff krets rekord i markløft på 232,5. 

I dag skulle joachim prøve å få 160 kg uten å lykkes, han merket hva et stevne tok på.

Jeg merket at turen til  ikke var optimal og følte på en betennelse i albuen fra  i fjor som blomstret etter gårsdagen. Men jeg fikk ånden og hjelpen.

Oppvarming 70/5, 100/2, 120/1 skorte 150/halv
1st 190 bom skjorta presset meg helt ut av bane albuen kom rett ut.
2nd 200 traff perfekt og presset det med den minste magin med fart helt opp og godkjent. Tom glede (jeg var tom, ikke noe pers, men glad for 200)
3rd: sto over

Må takke Truls nygård på oppvarming, Tor Granvang på oppvarming med skjorte og avløft, Per Vilsnes og Ottestad crew bak på venterommet og aller mest Lars Edvind for å få skjorta dit den måtte for et godt resultat.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Saktemensikkert30. september 2007, 18:36
med forbehold om vedtak på kongressen om tre uker er 900 langt unna
Skal vi stemme over hvorvidt du bør få 900kg sammenlagt?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer130. september 2007, 18:41
Er du vill eller... det er ikke gjordt i en håndvending eller noen få år iallefall 4 år frem i tid om Super pluss får være uendelig hvis ikke.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer130. september 2007, 18:53
Men har en plan til NM(skisse)

10ere tom uke 45 med  mål om KB: 150x10, BP 105 x 10, ML 175 x 10. Hjelpeøvelser 10reps x 3 sett
Uke 40 10 x 10 sett KB 112,5, Bp 80 Ml 125
Uke 41 10 x 8 sett  KB 120,    Bp 85, ML 135
Uke 42 10 x 6 sett  KB 127,5  BP 90, ML 145
Uke 43 10 x 4 sett  KB 135,    BP 95, ML 155
Uke 44 10 x 2 sett  KB 142,5   BP 100, ML 165
Uke 45 10 x 1 sett  KB 150     BP 105, ML 175

MANDAG
ML som over
Shrugs
KB nakke stopp bred
Nedtrekk bak nakke
stang roing i benk eller maskin
Omv rygghev med stopp topp
Beinhev i shinstang eller ribbevegg

ONSDAG
BP som over etter uker
Sittende nakkepress strict
Pullover
ML strak
Rygghev i Glute Ham Raise
Romain chair

TORSDAG/(FREDAG)
KB
ML rykkgrep
Good Morning
Lår curl
BP smal
mage rotator trening/Evt

Kondisjon i for av rolig  langkjøring hver økt min 15 min det samme med tøying

Noen kommentarer?






Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Herman Vandrepølse30. september 2007, 19:06


Pelle.. : kaffen hender er bra , historiene fargerike og personene herlig lett gale = jeg trives.

Koselig å ha deg der vettu :D


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: aktiviteten30. september 2007, 21:01
Sterkt resultat med så lite trening ! (vet ikke hvor lite, men ifølge loggen her er det ikke stort iallefall...)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: belsebub30. september 2007, 23:22
Gratulerer med vel gjennomført stevne ::headbang::


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Ivrig pingle30. september 2007, 23:38

 ...og aller mest Lars Edvind for å få skjorta dit den måtte for et godt resultat.

Var i så fall ikke rare justeringen som skulle til :)
Flott at den satt i alle fall .
Håper å nå dine vekter i benken snart  ;)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: MR Shotgun01. oktober 2007, 20:23
Første gode unnskyldning for å gjennømføre noe slikt er : Alltid god kaffe på låven ;D Pluss noen inneavla gærninger å skravle litt galskap med. Trene med dem kan du gjøre også :woot:

Nei, nå ryker jeg ned til låven merker jeg.......


Kaller du meg gæern..........     måtte roe meg ned med en pils og potetgull i dag jeg..  også to stk grandiosar da..  Nå skal det "fylles" her......  <tog du han>


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Herman Vandrepølse01. oktober 2007, 20:56

Kaller du meg gæern..........   

Jupp ;D Og jupp, eg tog han ;D


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Gaffel01. oktober 2007, 21:28
single =ikke gift = hadde ikke annet liv enn trening.

Kona lager svært god mat og jeg har et liv, ikke bare trening (kona vil nok ikke være helt enig men...).
Kanskje mere testosteron i kroppen når du har kone ? :D hehehehe


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer101. oktober 2007, 22:24

Kaller du meg gæern..........     måtte roe meg ned med en pils og potetgull i dag jeg..  også to stk grandiosar da..  Nå skal det "fylles" her......  <tog du han>

Nei du er frelst fra speil folket. Dog en beskjeden styrkeløfter i låve målestokk. 700 er fullt mulig! jeg tipper det er mulig med serien 260-205-235 =700.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer101. oktober 2007, 22:26
Kanskje mere testosteron i kroppen når du har kone ? :D hehehehe

Vel... jeg tipper du har mer enn meg. Det er kos med kone... derfor koser man seg opp i vekt.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: MR Shotgun02. oktober 2007, 22:02
Nei du er frelst fra speil folket. Dog en beskjeden styrkeløfter i låve målestokk. 700 er fullt mulig! jeg tipper det er mulig med serien 260-205-235 =700.

jeg skulle jo ha 700 i løpet av året..  Men så blei det jo bare kødd i sommer..   Men får bare se hva det blir..  700 er hvertfall langt unna enda.. 


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer105. oktober 2007, 10:42
Trimlåven 4 okt
KB 110 /10


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer105. oktober 2007, 10:46
http://www.avisa-valdres.no/artikkel.asp?Artid=263974 (http://www.avisa-valdres.no/artikkel.asp?Artid=263974)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: tynt05. oktober 2007, 11:16
Sundvold the man! Gleder meg til å hilse på deg om du skal på km i brummundal! :D


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Einar B. Gilberg05. oktober 2007, 12:38
Sitat
I det siste forsøket på 195 kilo godkjente to av tre dommere løftet, men i dette gamet må man ha tre grønne lys. Nok en gang var det for høg hofte som felte Skåren.
:what:



Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Ivrig pingle05. oktober 2007, 12:43
Vet du når F6 skjorta kommer inn?
Trenger en trening med den før NM.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: sterkestesomfinns05. oktober 2007, 19:53
Takker for utmerket service! Levering på døren er ikke verst! "Dumt" jeg var langt inni Lillomarka, hadde jo lovet deg en god kopp kaffe! Du får ha den til gode ;)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer108. oktober 2007, 21:51
Løreskoghallen 08 okt

ML 120 /8, 135/7, 145/6-8 x 5 10 er viker helt unaturlig  men det må vel til.
Shurgs, 100/10 x 2
KB nakke stopp bredt 20/10,60/10
Nedtrekk bak 50/10
Roing benk 50/10 x 3
Omv reyhhgev 10 x 2
Crunch 10 x 1

Litt tøy og bøy

Godt å komme i gang etter å ha snytt ut 20 snyte pakker med kleenex på en uke.

Andreas og Lars var grise sterke i dag.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer111. oktober 2007, 10:06
Trimlåven 10/10-07
Supersett:
BP 60/10, 70/10, 80/10 x 8 stricte reps med 2 sek stopp på siste i alle setta.
Glute ham raise KV/10 x 3 Tok veldig bra og fikk kjørt rygg, rumpe og hamstrings
Roman chair KV /10 x 3

Press bak nakke. 30/10 x 3 strict og kjente godt nakken i som var poenget her

Supersett
Pulloverstrake armer 30/10 x 2, 20/10 x1 tok veldig bra på lats og triceps lange hode
Scott Curl: 17,5/10, 20/10, 22,5/10 gikk lett men skjorte full fleks+ og fikk treningsutbytte på lette vekter

Tredemølle Anaerob terskel test: 171 i puls på 2 grader stigning å 8,5 i fart
Tredemølle HR kontroll på 160 i puls i 15 min

Økta gikk raskt helt til Ingar insisterte på kaffe slabbedas.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer111. oktober 2007, 10:45
AT terskel viste at jeg var i elendig form (noe nytt under himmelen?) men da er det enkelt å komme i form.

Det var faktisk gangske moro å jobbe litt på mølla.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer111. oktober 2007, 21:22
Oxigo/Oxigen Oslo 11/10

Supersett
KB 60/10, 120/10 x 5, 110/10, 100/8 orket ikke mer
BPS 60/10 x 3
Hjalp Tone G med skjorte som passet bra. Hun var enda slankere enn før.

MLrykkgrep 60/10, 100/10, 120/6 det er tungt med 10ere
GM: stang/20
Sittende lårcurl droppsett 80lbs/10, 60/10, 30/10

Dusj, rakk ikke mage og kondis og tøying før parkometeret gikk ut.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer115. oktober 2007, 23:37
Hjemme hos kunde på skjetten¨

har vært stål av bøyen hele helga og vært håndlanger for snekkere som skal skifte kjøkken i dag. Stressa og trøtt og spist og drikki lite.

ML 20/10, 60/10, 100/10, 130/10, 140/10, 150/10 (og en utrolig hodepine som viste seg å ikke gi seg), 150/4 (ble svimmel og gav meg og det var nederlag)
KB bred stopp 100/6 60/10
Forverbøyd roing 80/10, 60/10 x 2
Nedtrekk ulikt: 40/10, 55/10, 75/10
Omv rygghev: 10 x 2
Beinhev 10 x 1
litt tøy og bøy

Skuffende men det kan være veske ballansen.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: aktiviteten16. oktober 2007, 07:13
Sikkert veske ballansen ja.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: tynt17. oktober 2007, 17:38
En ting jeg glemte å spørre om; Hvordan var hamburgeren? :lift:


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer118. oktober 2007, 20:12
Den var nesten så bra som jeg ville laget den selv, KNALLBRA!



Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: tynt18. oktober 2007, 20:17
Bra! ;) Det var ikke akkurat muskelmat men man må ha noen sånne iblant, right?  ::food::


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Egil Skallagrimsson18. oktober 2007, 20:18
rykter fra korsveien er at øystein dro 190 idag...


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer118. oktober 2007, 20:18
Trimlåven 17/10

Benkpress 70/10, 80/10, 90/10 x 6, 80/10, 70/10 Fikk veldig hodepine så det ble lange pauser samt 1,5 liter vann før jeg ikke merket stort mer.
Instruerte Jonas litt og Erik samt en jeg ikke kjenner men er sterk i 100 kg. Diskuterete horene i byen med innhaver av String go go bar før
Press bak nakke 40/10, 45/9, 40/10 x 2
Strake markløft 70/10 x 3
Pullover med skive 15/10

Sirkel
Pullover i nedtrekk 30/10, 20/10, 20/10
Glute ham raise 10 x 3 (helvete så bra denne øvelsen er - støl fra ryggen til knærne
Roman chair KV/10 x 3

Stairmaster 15 min på ca 150 i puls
Tredemølle 6,5 km/t x 7 min (ryggen er gåen)

Skravle tull, butikk og drikke litt kaffe før kona lurte på om jeg hadde flytta dit.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer118. oktober 2007, 20:19
Tuller du eller? Jeg gjorde 250 i femere i bøy med slik mat for 10 år siden.

Bra! ;) Det var ikke akkurat muskelmat men man må ha noen sånne iblant, right?  ::food::


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer118. oktober 2007, 20:20
Å faen.. skal sautjuven ta meg i mark ... helvete...

rykter fra korsveien er at øystein dro 190 idag...


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Egil Skallagrimsson18. oktober 2007, 20:21
han mista 200 fordi han hadde rota bort kalkbiten jeg la igjen til ham sist økt... hehe!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer118. oktober 2007, 20:22
Så det var kalk altså LOL


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: tynt18. oktober 2007, 20:27
Tuller du eller? Jeg gjorde 250 i femere i bøy med slik mat for 10 år siden.


Ja, jeg har vel kjørt alle mine "femmere" på slik mat de siste månedene jeg. >:D


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer120. oktober 2007, 17:12
Atletklubben i Brumunddal

Kjennte at jeg hadde litt vondt i hodet på vei opp til Brumunddal. Skal hjelpe J skaaren og Pingle Espen.

KB: 70/10 (syre med en gang
Litt sykling som oppvarming
KB 120/10 hadde vondt i hodet
KB 130/6  lengre nede på skuldrene men fikk vondt i hodet ikke beina
Får ta det med ro så får vi se...

J skaaren og Espen hadde begge bra dager, dette blir moro i fortsettelsen.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer123. oktober 2007, 21:30
Trimlåven 22/10

Tredemølle 30 min på 160 i puls ,dvs 12 grager stigning 4-5 km/timen på HR conroll

Markløft 60/10, 100/7, 130/8, 160/8, ML med strikk180 kg /10 x2 (60kg avlastning i bunn 20 på toppen), 160/10
Knebøy stopp i bunn 60-100/10 x 3
Shrugs 60710 , 100/10 x 2
roing på benk stopp på topp 40/10, 60/8, 50/10
Nedtrekk bak nakke 60/10 x 3
beinhev på benkpress benk 10 x 3
Om rygghev på BP benk 10 x 3

AA power bar og kaffe tull og tøys.

Moro at Ingar og Rolf hersket god bøy teknikk i dag, Erik perset i benken, Vegard og Morten i form, Joans i rygg humør og alle andre. Iallefall 10 styrkeløftere resistert og på gli i går.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer126. oktober 2007, 10:56
Trimlåven 25/10

KB 60/10, 90/10, 120/10, 130/10, 140/10, 100/10, 60/10 (140 var for tungt å tidlig i programmet men fant det ikke så hadde lyst å prøve)
BP 100/10 x 3
PBN 40/10 x 3
Lår curl 25/10

Tredemølle 30 min med 4,5 i fart på 12 prosent stigning. AT terskel på 185 ved 10,5 km/t så man får lett fremgang.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Kikki26. oktober 2007, 11:03
Han derre fyren i Korsvegen gjorde ikke annet enn å syte over vond rygg etter 190løftet sitt heller.... ;)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer129. oktober 2007, 22:51
ML 60/10, 100/10, 140/10, 150/10, 160/10, 170/10 (med reimer) 140/10,
KB nakke stopp 70/10 x 3
Shrugs, 60/10, 100710 x 2

Sirkel: tre runder
Nedtrekk bak 70/10
Omvendt rygghev
Sittende roing 100/10
mage 10 reps

Tredemølle 20 min på 160 i puls

Tøying 15 min


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Saktemensikkert31. oktober 2007, 20:38
Mange, mange takk for god hjelp i dag, Stian - Knallbra surringer og gode tips!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer101. november 2007, 08:09
OSK lokaler , Bjølsen, Oslo
BP 107,5/10 x 2, 105/10 x 2, 100/9 x 2 så ble det for mye spøk
Hjalp kunder.

Bare hyggelig
Mange, mange takk for god hjelp i dag, Stian - Knallbra surringer og gode tips!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Herman Vandrepølse01. november 2007, 08:14
OSK lokaler , Bjølsen, Oslo
BP 107,5/10 x 2, 105/10 x 2, 100/9 x 2 så ble det for mye spøk
Hjalp kunder.

Bare hyggelig

Skal du opp på bukken i dag eller?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer126. november 2007, 09:38
Ikke noe trening fom 031107-211107

Lørenskoghallen 211107:
Skjorte og bukse
Benkpress 85/5 test av 125 for reps: 4 stk = faller for i benken uten trening

Lørenskoghallen 231107
Skjorte og løs ola bukse
Knebøy nakke (litt snau slik at buksa ikke revna) 100/2, 14072, 170 /1: maksreps på 180 med Titan competition belt 5 reps. Skjønte ikke noe men det kan være at ola buksa gav mye eller at jeg trener for mye når jeg skal komme i for og det sitter lenge etterpå.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Herman Vandrepølse26. november 2007, 20:08
Ikke noe trening fom 031107-211107

Lørenskoghallen 211107:
Skjorte og bukse
Benkpress 85/5 test av 125 for reps: 4 stk = faller for i benken uten trening

Lørenskoghallen 231107
Skjorte og løs ola bukse
Knebøy nakke (litt snau slik at buksa ikke revna) 100/2, 14072, 170 /1: maksreps på 180 med Titan competition belt 5 reps. Skjønte ikke noe men det kan være at ola buksa gav mye eller at jeg trener for mye når jeg skal komme i for og det sitter lenge etterpå.

Som jeg skrev i mld... Du er en syk syk mann Stian ;D Kjenner ingen andre en deg som gjør dette her uten trening :woot:  5x180 i nakkebøy!!! Rått :D


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: JanB Diddl etc26. november 2007, 20:17
Definer "uten trening"?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Herman Vandrepølse26. november 2007, 20:19
Definer "uten trening"?


Burde kanskje ha skrevet "uten trening" ;D


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: JanB Diddl etc26. november 2007, 20:23
UTEN TRENING, I GÅSEØVVER!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer126. november 2007, 23:58
Har ikke vært i noe beveget noen stenger for egentrening. Ikke kondis ikke trening med egen kroppsvekt, kun forfallt.

Definer "uten trening"?



Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: JanB Diddl etc27. november 2007, 00:32
Hvis man forfaller ned i en tung dyp knebøy så hender det man spretter opp igjen på flesket.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer127. november 2007, 20:52
Tar en maarud til, nå med paprika.

Kona prøvde seg med sei gryte ... not... maarud I need you, deeply.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Bob Paar27. november 2007, 22:09
Tar en maarud til, nå med paprika.

Kona prøvde seg med sei gryte ... not... maarud I need you, deeply.
Kim`s er bedre..;)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: tynt27. november 2007, 22:37
Tar en maarud til, nå med paprika.

Kona prøvde seg med sei gryte ... not... maarud I need you, deeply.

All hail the Maarud!  :bow:


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Sigbjørn28. november 2007, 16:09
Hei du, fint om du sjekker mailen din ;)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: tynt28. november 2007, 16:32
Hei du, fint om du sjekker mailen din ;)

Det hadde gagnet oss alle tror jeg ;D


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Pagan29. november 2007, 08:47
Denim Demon!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer130. november 2007, 19:46
235 kg knebøy x 5 reps

http://www.youtube.com/watch?v=cipmnlmT98s (http://www.youtube.com/watch?v=cipmnlmT98s)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Bob Paar30. november 2007, 22:11
235 kg knebøy x 5 reps

http://www.youtube.com/watch?v=cipmnlmT98s (http://www.youtube.com/watch?v=cipmnlmT98s)
Litt grunn ser det ut som, men lett det var det..:)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: stallion30. november 2007, 22:17
lett og fint. rediger videoen neste gang, så vi slipper et minutt med ingenting i starten! :) bra jobbet! :)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Ensomme Arm30. november 2007, 22:25
lett og fint. rediger videoen neste gang, så vi slipper et minutt med ingenting i starten! :) bra jobbet! :)
Sterk!
Komplett umulig å foreta en kvalifisert bedømming på denne da, håpløs kameravinkel.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer101. desember 2007, 00:22
Hvordan gjør man den redigeringen egentlig på you tube, satt i mist 20 min å fikk det ikke til.

lett og fint. rediger videoen neste gang, så vi slipper et minutt med ingenting i starten! :) bra jobbet! :)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer101. desember 2007, 00:22
3 er grunne , 2 er gode. standard prosedyre.

Litt grunn ser det ut som, men lett det var det..:)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: stallion01. desember 2007, 00:30
Hvordan gjør man den redigeringen egentlig på you tube, satt i mist 20 min å fikk det ikke til.



aldri brukt videoredigeringsopplegget på youtube, men du kan jo bruke windows movie maker ?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer105. desember 2007, 23:47
Løreskoghallen

Etter en meget god fiskegryte av sei med safran i funnet på www.godfisk.no var det påtide å get to business. Det vil si at Metal man ville ha belte. Han prøvde løfta og prøvde og fikk  ::biggrin:: .

Måtte prøve å trene med Gammelen og Metal Man
Benk 70/9, 100/8, 105/8, 110/8, 117,5/7, 117,5/7, 117,5/ 4 Metal man fikk meg til å le midt i settet
Frontpress 60/8, 50/7 Syra to takk på 100 i benken i skuldra og ga seg ikke :-[
Knebøy 50/2, 80/2, 100/2, 120/2, 150/8, 140/ 9, 130/8 syra tok meg på 150
Markløft 100/2, 140/2, 170/6 merket godt at det er melkesyre i beina og lite trøkk på baksida.

Rydeet til det var fin i lokalet og kjøpet en TAB X på vei hjem. Bløtkae til kvelds for å feire at jeg er halvveis i gang, siste skikkelige økt var 29/10-07 altså fem uker siden.

Skal prøve i få en økt i løpet av helga.

Trondheim i uke 52 og Valdres halve uke 52. Kanskje sørlandet på nyttårsaften.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer118. desember 2007, 21:11
Grua, på Melhus

Utrolig moror med så mange nye talenter der. Åge, Vegard og co gjør en god jobb. Ekstra moro var det med Silje som jeg trolig ser nestegang på Jr-NM.

Etter salget ble det litt trening: Med belte og håndballsko.
Knebøy 100 grader: 60/5, 100/3, 140/3, 180/3, 220/3, 260/ 3, 300/1 Fikk kjent på og filosofert om 300 er verdt strevet. Tja.. m å vel begynne å trene igjen.

Pressvending fra bukk: 50/5, 70/3, 80/3

Støl i nakken i dag 18/12


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer118. desember 2007, 21:12
Ble stebestefar for andre gang i går ;-)

Så på lille nurket i dag.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer120. desember 2007, 01:18
Ons 19/12 KK-67

Var innom for å levere varer og la Adreas Tiller prøve andre sko enn de han fikk i Julegave (?). KK har et godt miljø i lokaler som er rikelige og særdeles uhøytidelige. To kvinnelieg løftere og 3-4 junior er sjelden kost.

Benkpress: 60/5, 100/5, 110/5, 120/3, 120/4 fikk hjelp på femte.
Markløft: 180 x 8 eller 9 reps i ola bukse og utesko samt belte. Dette ble jeg sliten av.

Prøvde å hjelpe til litt med buktrykk, spent lats, blikk  og drakt.

God historier og masse humor gjorde at jeg ble 90 min sendere en planlagt, som forøverig er helt normalt.



Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: tynt20. desember 2007, 07:59
Ons 19/12 KK-67

Var innom for å levere varer og la Adreas Tiller prøve andre sko enn de han fikk i Julegave (?). KK har et godt miljø i lokaler som er rikelige og særdeles uhøytidelige. To kvinnelieg løftere og 3-4 junior er sjelden kost.

Benkpress: 60/5, 100/5, 110/5, 120/3, 120/4 fikk hjelp på femte.
Markløft: 180 x 8 eller 9 reps i ola bukse og utesko samt belte. Dette ble jeg sliten av.

Prøvde å hjelpe til litt med buktrykk, spent lats, blikk  og drakt.

God historier og masse humor gjorde at jeg ble 90 min sendere en planlagt, som frøverig er helt normalt.



Somlekoppen! :P


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Bob Paar20. desember 2007, 19:26
Somlekoppen! :P
Du ikke legg skylda på han. Jeg m/flere bidro nok en del til denne somlingen.. hehe


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: aktiviteten20. desember 2007, 20:21
Hvorfor stakk du ikke innom Røros når du var i Melhus og Trondheim?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Egil Skallagrimsson20. desember 2007, 20:22
Hvorfor stakk du ikke innom Røros når du var i Melhus og Trondheim?
For Røros er liksom bare et par svinger forbi??!! ::rofl2::


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: aktiviteten20. desember 2007, 20:33
Jepp-opp østerdalen så er det ikke store forskjellen påsan.:)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Egil Skallagrimsson20. desember 2007, 20:41
Røros er i sverige!!!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: aktiviteten20. desember 2007, 22:49
Røros er i sverige!!!

Nesten!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: bjørn`20. desember 2007, 22:55
Ifølge JanB så er vel Røros omtrent like ved Jan Mayen og Svalbard :P


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: aktiviteten20. desember 2007, 23:52
Ifølge JanB så er vel Røros omtrent like ved Jan Mayen og Svalbard :P

Røros er 38 mil fra Oslo-15 mil fra Trondheim og 7 mil fra Sverige. Altså en utrolig beliggenhet, da vi slipper det meste av tullete byfolk.  Mye bedre med bygdatullinger.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer121. desember 2007, 17:41
Tja... hadde vel ikke planlagt det slik.

Jeg var i Røros i sommer men da var ingenting åpent og du på ferie. Jeg vil gjerne til Røros så bare si ifra så skal vi booke en helg.

MVH
Stian

Hvorfor stakk du ikke innom Røros når du var i Melhus og Trondheim?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: aktiviteten21. desember 2007, 19:44
Tja... hadde vel ikke planlagt det slik.

Jeg var i Røros i sommer men da var ingenting åpent og du på ferie. Jeg vil gjerne til Røros så bare si ifra så skal vi booke en helg.

MVH
Stian


Du får varsle neste gang du kommer til bergstaden da.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer127. desember 2007, 10:52
Etnedal 25/12-07

Trente med Joachim og Stian Andre Skåren i det nye treningsrommet til Etnedal ungdomslag.

ML 70/5, 110/5, 140/3, 160/3, 175/5 (en 10 kg skive gikk av og sluttet settet), 190 x 7 reps (orket ikke å slite opp den 8ende)
Målet var 190 kg for 8 reps i denne perioden = 240 i rå mark.

Var egentlig litt fornæyd da man må ta treningsgrunnlaget i betraktning. Joahim gjorde 180 a 10 reps som er en enda større prestasjon. Desverre med elendig stil.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: tynt27. desember 2007, 10:53
Der her vi Stian jo :D


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer127. desember 2007, 10:55
Ta en utstyrs samling i morgen?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: tynt27. desember 2007, 11:00
Jeg fikk mailen din og prøver å få ordnet en til å jobbe for meg! Tror min gode venn Andreas gjør det for meg! :D


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer127. desember 2007, 11:27
Du kan jo ta det en gang du har tid da. Si ifra når det passer. Kankje jeg burde kommet til deg og det er enklere.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: tynt27. desember 2007, 11:30
Jeg kan komme i morgen, må bare prate med fattern også tar jeg og sjekker buss.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer105. januar 2008, 18:03
Trimlåven 4/12-07

Asbjørn R var med og gjorde noen bøy på 200 kg og 130 i smalbenk med mye i feber... hmm

Jeg gjorde:
KB: stang/10,
KB m Fiolette bånd: stang/5, 60/5, 100/5, 130/5, 160/3 det var slitsom hele veien og jeg var ikke i form til noe fighting i dag
ML halvsumo: 80/5
ML helsumo: 80/5, 130/1, 190/1 Gikk greit
ML Metal DL 54 helsumo: prøvde Ml drakt 220 gikk til knea
ML Metal DL 54 klassisk: til kne

Fikk ikke stort ut av  drakta, kanskje den var for stor eller jeg for svak.

Uansett God helg.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer105. januar 2008, 19:04
1. Lurer på om jeg har noe på NM 2008 som utøver å gjøre. Hvis jeg skal følge mine egne prinsipper så må jeg gjøre 765 i 110 eller 790 i 125. Nå vil jeg veie midt imellom så ca 780 kg er vel ca 450 poeng. Dett er vel ca en 7 plass med 750-780 sammenlagt i 125.

2. Hvis jeg har noe der å gjøre lurer jeg på hva jeg skal sette meg som mål.
a) To mål er temmelig sikkert 300 kg knebøy og 750 sammenlagt. 750 er = 290-210-250
b) Med 300 så blir trolig serien 300-220-260 =780.

Hva er realistisk på 15 uker? Kom gjerne med innspill.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: tynt05. januar 2008, 20:08
1. Lurer på om jeg har noe på NM 2008 som utøver å gjøre. Hvis jeg skal følge mine egne prinsipper så må jeg gjøre 765 i 110 eller 790 i 125. Nå vil jeg veie midt imellom så ca 780 kg er vel ca 450 poeng. Dett er vel ca en 7 plass med 750-780 sammenlagt i 125.

2. Hvis jeg har noe der å gjøre lurer jeg på hva jeg skal sette meg som mål.
a) To mål er temmelig sikkert 300 kg knebøy og 750 sammenlagt. 750 er = 290-210-250
b) Med 300 så blir trolig serien 300-220-260 =780.

Hva er realistisk på 15 uker? Kom gjerne med innspill.

Dra deg på NM! Men er det NM for senior som er nå i april ellerno?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Bob Paar05. januar 2008, 22:42
Er det blitt et krav om minstevekter på NM?
Ja da har ihvertfall ikke jeg noe å gjøre der.. :-\


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: sterkestesomfinns06. januar 2008, 00:38
Sikkert realistisk om du trener litt mer ;)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer106. januar 2008, 14:24
Hei

Det er riktig od du skal surre bind og levere høyningslapper, så nå må du trene på det også. Det er selvfølgelig bare om du vil

Dra deg på NM! Men er det NM for senior som er nå i april ellerno?

Hva er realistisk frem til NM da 750, 780 eller 800?
Sikkert realistisk om du trener litt mer ;)

Nei da, men jeg hadde vel litt radikale meninger på en post vedr standarisering av NM der jeg argumenterer for 450 poeng.
Er det blitt et krav om minstevekter på NM?
Ja da har ihvertfall ikke jeg noe å gjøre der.. :-\


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: aktiviteten06. januar 2008, 14:34
Hei

Det er riktig od du skal surre bind og levere høyningslapper, så nå må du trene på det også. Det er selvfølgelig bare om du vil

Hva er realistisk frem til NM da 750, 780 eller 800?
Nei da, men jeg hadde vel litt radikale meninger på en post vedr standarisering av NM der jeg argumenterer for 450 poeng.

Skjønner ikke at du gidder å stille når du sjøl mener at du ikke har noe der å gjøre.  Det blir jo selvmotsigelser så det holder egentlig.
Jeg synes du er mer enn god nok til ett NM både resultatmessig og underholdningsmessig iallefall.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: tynt06. januar 2008, 14:54
Hei
Det er riktig od du skal surre bind og levere høyningslapper, så nå må du trene på det også. Det er selvfølgelig bare om du vil

Var den der ment ironisk? ;D


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer106. januar 2008, 21:40
Nei

Var den der ment ironisk? ;D


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer106. januar 2008, 21:41
Underholdning stemmer jeg jeg for. Vært artig a laget litt sprell UTEN at stanga havnet i gulvet ufrivillig.

Skjønner ikke at du gidder å stille når du sjøl mener at du ikke har noe der å gjøre.  Det blir jo selvmotsigelser så det holder egentlig.
Jeg synes du er mer enn god nok til ett NM både resultatmessig og underholdningsmessig iallefall.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: aktiviteten06. januar 2008, 21:47
Underholdning stemmer jeg jeg for. Vært artig a laget litt sprell UTEN at stanga havnet i gulvet ufrivillig.

Noen må være listefyll og underholdning også.... Som vi har diskutert før, veldig dumt med 2-3 stykker i hver klasse!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer106. januar 2008, 22:00
Herregud så deilig det er å slippe detta j.... stresset med trening og oppkjøring samt lagleder, drive butikk osv... bare vært tilskuer hadde vært moro.

Men har så j.... lyst å bøye 300 og løfte 750. Det var jo hederlige 82,5 og 90 kg resulteter på 90 tallet. Knall løftere som Kaspersen, Duve, Christoffersen og Stiklestad.750 har jeg jo hatt det som mål i 10 år snart. Du vet at jeg er egentlig en 90 kg løfter som har spist alltfor godt og ikke egner seg på en begrenset matsotiment eller mengde. Jo da jeg stiller sikkert og skal gjøre et lite forsøk på å komme ned i lett overvektig (kl 110) fra lett smellfeit (kl 125).

Noen må være listefyll og underholdning også.... Som vi har diskutert før, veldig dumt med 2-3 stykker i hver klasse!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer106. januar 2008, 22:02
2-3 stykke er jo det kun pga dårlig deltaglse i de "kortvokst men ikke tykke klassene 75, 82,5 og 90. Over 100 kg så begynner det å bli bra. Vi er forøverig ikke enig på dette punktet.

Noen må være listefyll og underholdning også.... Som vi har diskutert før, veldig dumt med 2-3 stykker i hver klasse!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: tynt06. januar 2008, 22:18
Nei


Da stiller jeg opp!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer106. januar 2008, 22:29
Nice ;-)

Da stiller jeg opp!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: tynt06. januar 2008, 22:45
All set then, da blir jeg med som maskot og hjelpegutt. Og Joachim skulle kanskje være med å løfte? Er litt usikker på surringer, men dere finner sikkert noen :)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer107. januar 2008, 21:31
Trimlåven 7/1-07 16:15-20.15

Testdag i forbindelse med nytt program:
BP 60/10, 90/6, 115/3, 120/3, 127,5/1, 135/1, 140/1 (sånn akkurat), 110/3, 90/6
BP hantel: 40/1, 45/1 47,5 var tungt nok
Pullover hantel strake armer;. 20/1, 25/1 30 gjorde litt for vondt i skuldrene
Dips 10/1, 20/1, 40 kg mellom beina var tungt nok
Frontpress: 40/2, 60/1, 70/1, 80 kg ble maks
En arms tricps press: 8/1, 1471, 16/1, 18/1 120 ble maks
Alt hantel curl : 20/1, 25/1, 27/1, 29 kg ble tung nok
Sit ups med skive bak 90 grader: 5 kg ble nok (har jo 20 kg på magen dra før så)

Knebøy: 60/2, 100/1, 140/1, 180/1, 190/1, 200 gikk opp 210 bommet jeg på sått for pent og var ikke sterk nok i beina
PS bøy med vektløfterstang, det synes jeg var godt.
KB 90 grader: 210/1, 230/1 260 bommet jeg såvidt på også med vektløfterstang.
T- bar rowing 20/1, 45/1, 70/1, 90/1
Markløft prøvde jeg på fredag
Nedtrekk bak 60/1, 70/1, 80/1, 90/1, 100/1 gikk til midt på nakken/halsen (er det langt nok ned?)

Overaskende at jeg er i slik form, med god trening i 15 uker kan jeg ha noe å gjøre på NM.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: J Skåren07. januar 2008, 22:03
Kjempebra!! :) Den 90gradersbøyen din, var den raw? :o


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Herman Vandrepølse07. januar 2008, 22:19
Pen bøy på deg i dag Stian! 210 hadde du styrken til, selv om det ble bom denne gangen!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: AlexanderDGL07. januar 2008, 22:23
Har du prøvd ut noen av Metal King draktene?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer107. januar 2008, 22:36
90 grader hadde gått på 250, jeg hadde på varmebind som gav meg 5 kg

Kjempebra!! :) Den 90gradersbøyen din, var den raw? :o


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer107. januar 2008, 22:36
Med den adre teknikken så er ikke sterk nok i beina enda å sitte så rett.

Pen bøy på deg i dag Stian! 210 hadde du styrken til, selv om det ble bom denne gangen!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer107. januar 2008, 22:37
Nei men de kommer i uke 4 håper jeg.

Har du prøvd ut noen av Metal King draktene?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: tynt07. januar 2008, 23:03
16:15-20.15   

Wtf? Lang treningsøkt! Bra vekter Stian! Gleder meg til å se deg løfte på NM!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer107. januar 2008, 23:05
U bett. Takk og takk. Har du trent på harde surringer. Bare å spørre folk om de vil perse i bøy så surrer du;-))))

Wtf? Lang treningsøkt! Bra vekter Stian! Gleder meg til å se deg løfte på NM!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: tynt07. januar 2008, 23:10
U bett. Takk og takk. Har du trent på harde surringer. Bare å spørre folk om de vil perse i bøy så surrer du;-))))


Hehe, satser på surringsøvelse framover, vært sjuk i hele helga og jobb både i dag og i morra, så blitt lite trening, satser på noe bra no på onsdag! Rawr!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer110. januar 2008, 22:55
Trimlåven 10/1-07 co2 vennlig maratonøkt 1530- 2015
For å spare miljøet og husfreden tok deg dagens og morgendagen økt i dag.

Trisett
KB 100/10, 140/6, 160/3, 160/3, 180/1, 160/1, 120/6 ( merket at varmebindene gav meg mye i knebøy)
BP 70/10, 90/6, 115/3, 115/3, 125/1, 115/3, 80/6
ML 120/7, 135/4, 160/3, 160/3, 180/1, 160/3, 120/6
Dette var ikke lett å få innvolvert beina i ML, men rettet på teknikken i ML. Det holdt med 4 min pause.

Trisett:
KB 90grader: 60/5, 100/3, 140/5, 180/5, 210/2, 210/3, 180/5, 180/5, 180/5
T bar rowing: 65/5, 85/5 x 5
Liggende hantelpress: 40/5 x 5
Måtte ha 3 min pause her også og gud hvor tungt det er bremse vekta i dødpunktet

Trisett:
Dips: kroppsvekt x 5 reps x 5 sett
En bens stående leggpress: kroppsvekt x 10 x 4
Pullover strake armer: 20 kg x 10 reps x 4 sett
Arma og skuldra begynte å bli slitene.

Trisett
Frontpress: 60 kg x 5 reps x 5 sett
Nedtrekk front: 80 kg x 5 x 5
Rygghev til GHR: kroppsvekt x 5 x 5

Triceps:
Alt hantelcurl: 20/ 5, 25/5, 22/5, 20/5, 18/5
En arms tripress: 18/5, 18/4, 16/5, 14/5, 16/5
Beinhev: 10 reps x 3 sett

20 min på 160 i puls 225 kcal 12 grader 3,8-4,5 i fart på tredemølle

Planken 30 sek

Uttøying:
Bakside lår i sitt roing (strekk, kontraksjon): 5 strekk x 3
Forside lår: 30 sek x 3
Flyes strekk 30 sek x 3
Glutes strekk i just benk: 30 sek x 3 (stivere på ene hofta)
Doggy strekk i hofta: 30 sek x 3 (stivere på ene siden)

4 timer og 45 min på 79 sett med vekter, 20 min på mølla og en god uttøyning er ikke så verst.

Takk til Ingar for sikring på 180 bøy. Eller fikk jeg pirket på litt teknikk på et bar stykker.

Herlig å dusje, ta helg fra trening og reise hjem.

Jeg tror shine kostilskuddet har fungert i tillegg til litt bedre matvaner og døgnrytme.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer110. januar 2008, 22:56
Nei ikke enda.

Har du prøvd ut noen av Metal King draktene?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer112. januar 2008, 10:38
Herregud hvor støl jeg er etter de 79 settene på Torsdag.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Zuul12. januar 2008, 10:43
kjapt spm. hvor mye må man betale for et par knebøysko?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Gundersen™12. januar 2008, 10:50
kjapt spm. hvor mye må man betale for et par knebøysko?


Kjapt svar - fra 1100 til 2000 fra Kappi sine nettsider avhengig av merke. Pallini er billigst og Adidas med sin AdiSTAR den dyreste. :)

Hmmm... Kunne trengt et par slike selv...


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Zuul12. januar 2008, 10:53
Begynner å bli lei av tung bøy i sokker nå, så fort økonomien sier ja ja skal jeg ha  ;D


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Gundersen™12. januar 2008, 10:56
Begynner å bli lei av tung bøy i sokker nå, så fort økonomien sier ja ja skal jeg ha  ;D

Hehe, det skjønner jeg godt. Vurderer sterkt å gå til innkjøp av et par selv, men usikker på hvilket jeg skal satse på. Ifølge folk som har brukt den type sko i mange år er holdbarheten meget bra så det er kanskje en grei investering å legge noen kroner i et skikkelig par. Adidas sin AdiSTAR variant blir jo brukt av mange av de beste og bør således fungere bra for veikinger som oss. :D


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: tynt12. januar 2008, 10:59
Herregud hvor støl jeg er etter de 79 settene på Torsdag.

hihi, welcome back :)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: aktiviteten12. januar 2008, 11:00
Palliniskoene er veldig bra og i god kvalitet, har hatt mine i 3 år og de ser fortsatt bra ut.  Tror det var tilbud på disse skoa hos Kappi.no nå.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Zuul12. januar 2008, 11:14
takk for tipset. Da setter jeg meg rolig ned og venter på at kontoen skal bikke i pluss igjen :)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer112. januar 2008, 11:43
Du ville aldri løft uten løpesko så hvorfor i all verden løfte vekter uten løfte sko?

Bestselger Adidas ironworks (kunstlær og plastikk hæl, men lavere høl en pallini skoene)
Pallini v2: (ekte lær, plat hæl og høy hæl, knallgod i benk og bein løftere i bøy, billigst 1100 kr)
Crain ( meget stødig i anklene, ekte lær litt myk i sålen, flatere enn Adidas)
Metal (ekte lær og helt flat, lett å sette seg bakover og få dybde også utmerket i mark)

Få en til til å kjøpe samtidig så får dere 10% hver.

MVH
Stian


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Zuul12. januar 2008, 11:54
nei si det :)

Ble bare sånn, var liksom greitt med joggesko så lenge jeg bare trente bøy en gang i uka. Men nå føler jeg det blir litt ufjelgt, spes når vektene begynner å bli høye og øktene mange.

Det står på lista over ting jeg skal.  :)



Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: TT12. januar 2008, 13:39
Du ville aldri løft uten løpesko så hvorfor i all verden løfte vekter uten løfte sko?


MVH
Stian

Mange av oss ville vel strengt tatt ikke løpt i det hele tatt... De mest fanatiske knebøyerne her inne forstår antakelig ikke sammenligningen en gang.....


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Bob Paar12. januar 2008, 17:01
Jeg bruker Adidas de grå med røde striper. Veldig fornøyd.  ::biggrin::


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: VegarGjerdrum12. januar 2008, 17:06
Jeg bruker Adidas de grå med røde striper. Veldig fornøyd.  ::biggrin::

Hai hai

Perfekte i stående skuldepress og bøy.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Apaco12. januar 2008, 17:07
Fant akkurat ut at han du prata med som nummer 2 om kjøp av stenger til stovner her en dag var meg ;)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Bob Paar12. januar 2008, 17:08
Hai hai

Perfekte i stående skuldepress og bøy.
Ser det er mange internasjonale vektløftere som også bruker de skoa, så de må da bare være bra da.  ::biggrin::


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer113. januar 2008, 01:04
Prat for deg sjøl ;-). Tror faktisk du slår meg der også... akkurat som første gang vi møttes.

Mange av oss ville vel strengt tatt ikke løpt i det hele tatt... De mest fanatiske knebøyerne her inne forstår antakelig ikke sammenligningen en gang.....


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer113. januar 2008, 01:06
Det var hyggelig å vite.

Fant akkurat ut at han du prata med som nummer 2 om kjøp av stenger til stovner her en dag var meg ;)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Michael-14. januar 2008, 17:52
Sjekk mailen din ;)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer121. januar 2008, 22:13
Tur til Askim med utstyr. Askim Sk driver klubben godt med godt spenn i alder fra tyveårene til godt over seksti. Fra nybegynnere til flere ganger verdensmester.

Liten økt: KB nakke smal benstilling 50/3, 80/3, 120/2, 150/3, 190/4 med belte og løs olabukse. (ny pers)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: AlexanderDGL21. januar 2008, 22:16
Bra bøy dette Stian! Gratulerer. :)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: tynt21. januar 2008, 22:16
Grattis med pers!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Herman Vandrepølse21. januar 2008, 22:28
Tur til Askim med utstyr. Askim Sk driver klubben godt med godt spenn i alder fra tyveårene til godt over seksti. Fra nybegynnere til flere ganger verdensmester.

Liten økt: KB nakke smal benstilling 50/3, 80/3, 120/2, 150/3, 190/4 med belte og løs olabukse. (ny pers)

Dæven :woot:
Peeent ;D Grattis!!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer125. januar 2008, 23:14
Men det er kanskje ikke helt riktig for jeg gjorde 8 reps på 200 kg i sjold garnison i 1995. Olabuksa var trangere da. Dengang kroppsvekt på 90 kg.

Kanskje det ikke var så bra likevell.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Herman Vandrepølse26. januar 2008, 01:29
Men det er kanskje ikke helt riktig for jeg gjorde 8 reps på 200 kg i sjold garnison i 1995. Olabuksa var trangere da. Dengang kroppsvekt på 90 kg.

Kanskje det ikke var så bra likevell.

Du imponerer stadig min venn! :woot:


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer127. januar 2008, 12:11
Takk så mye Morten.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer127. januar 2008, 12:14
Toppidrettssenteret 27/1-07 1130-1600

Samling med Espen og Joachim.

KB oppvarming med utstyr: 230/2, 240/2, 250/3 (jeg var helt ferdig)
BP oppvarming så skjorte: 170/3 til  kommer ikke ned, 190/3 (1 til 10 cm kloss, en til 5 cm kloss og en ned), 210 til 10 cm kloss dobbel (her røynet det på med arm styrke.

Elendig kondis AT terskel på 170 med 8 km/t


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: aktiviteten27. januar 2008, 12:16
Hvilken benkskjorte bruker du sjøl Stian?  Bra benk! :woot:


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: J Skåren27. januar 2008, 14:25
Bra benk og bøy igår stian :) takk for hjelpa og samling :D


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer127. januar 2008, 16:22
Utstyr sist økt:
KB: litt stor Titan centurion NXG super+ 44 og titanium knebind, Lever belt
BP: Titan Katana AS 48, wahlander benkpress belte, Titan THP håndleddsbind

Hvilken benkskjorte bruker du sjøl Stian?  Bra benk! :woot:


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer110. februar 2008, 22:04
En del begivenheter er over mens jeg er snørrete og forkjøla:

Kona (Tove) sin 50 års dag 22/1-08
hun hadde heldigvis ikke ønsket seg pels og diamanter men (og fikk):
- Motorola V8 lux mobil (spleiset av gode venner (netcom leverte billigst))
- Nespresso espressomaskin
- Gavekort på Color Fantacy i tre stjernes lugar
- Moccamaster med stål kanne
- Ny rengjøringsredskaper
- Fotbehandling
- pluss noe småtteri

Men hun viste ikke at jeg hadde bedt 7 av våre nærmeste venner der 5 møtte (2 ikke møtte pga alvorlig sykdom på barnebarn) for 10 retter på Bagatelle i Oslo. Noen av høydepunktene var perfekt:
- Torsk
- And
- Gåselever
- Creme brule
Hun var målløs og jeg meget glad og fikk mulighet i å invester i min elskede.

Min far feiret sin 60 års dag lørdag 9 februar. Han trener ikke (løfter på gamle jernovner), røyker rullings, har nok å gjøre på jobb og har blitt kommunestyre politikker, samt er 40 kg ute av "match" vekt. Etter å ha allerede avlyst en far og sønn tur så  kom min elskede på at han trengte å komme bort på ferie. Derfor bestilte jeg tur til Barcelona, Spania 3-7 mars. Men jeg liker jo ikke at han er i så dårlig form. Han spøker om at han ikke kommer til å bli pensjonist. Fordi jeg synes dette var en dårlig spøk få hentydet jeg 3 mnd trening med PT og nøkternt fett, sukker og alkohol inntak samt flere bøtter med svette. Jeg kunne ikke annet en å fryde meg over at han "svettet" med tanke på dette. Gleden var naturligvis enorm da han fikk en perfekt ferie.

Fitnesmessa 2008 var meget vellykket og jeg gledet meg stort over å kunne hjelpe IL Kraftsport med standen. Traff mange hyggelige mennesker å skulle så gjerne ha vært der.

Januar 2008 har vært meget bra det jeg har fakturert:
-   Szultka T1 multigym se www.szultka.pl
-   Gymleco manual stativ 10-50 kg til sats Stovner og mer kommer det.
-   Gymtec Tv tredemølle
-   Gymtec crosstrainer
-   York barbell styrkeløft stenger for trening.

Håper bare forkjølelsen snart gir seg så jeg får startet oppkjøring til NM.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Nann-Rosita10. februar 2008, 22:07
Meget hyggelig å hilse på deg :)


Nann


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer110. februar 2008, 22:12
Takk for det og like så.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer111. februar 2008, 16:11
I dag var det varelevering:
1. Metal king drakter kom inn
2. Vulkan anatomiske 5 mm knevaremere kom inn

Denne uken kommer:
- Adidas ironworks sko
- Grippy Magnesium
- Titan knebind og håndleddsbind
- Iron woody Gummistrikker
- Ivanko gripper
- Noen Titan "rush" forsendelser

Jeg gleder meg på vegne av alle mine gode kunder å endelig få levering.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Einar B. Gilberg11. februar 2008, 16:17
Hva er Ivanko Gripper?

Dette?

http://www.cutleryscience.com/reviews/ivanko_gripper.html (http://www.cutleryscience.com/reviews/ivanko_gripper.html)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Michael-11. februar 2008, 17:03
Skal du delta på RM ? :)

edit: ser du har fått inn strikker igjen, så da kommer det inn en bestiling på det også straks ;)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer113. februar 2008, 19:22
Ja der er helt korrekt.

Takk for det og like så.
Hva er Ivanko Gripper?

Dette?

http://www.cutleryscience.com/reviews/ivanko_gripper.html (http://www.cutleryscience.com/reviews/ivanko_gripper.html)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer113. februar 2008, 19:23
Nei jeg skal ikke delta men være lagleder for tre ungdomsløfter i klasse 75, 100 og 125 fra Valdres og en senior i klasse 75 som skal prøve å kvalifisere seg til NM. Dermed så får jeg ikke løftet selv.

Skal du delta på RM ? :)

edit: ser du har fått inn strikker igjen, så da kommer det inn en bestiling på det også straks ;)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer113. februar 2008, 19:39
Fra fredag 8/2 til tirsdag 12/2 var jeg uten  telefon, noe Il kraftsport smertelig fikk erfare.

Så nå har jeg gått til innkjøp av det mobile kontoret HTC TYTN 2.
For mine kunder betyr dette at jeg :
  • e-post: vil kunne svare raskere
    msn: vil være tilgjengelig
    avtaler og gjøremål: vil kunne oppleve bedre service og trolig raskere leveringer.
    vedlegg: vil kanskje kunne sendes med en gang


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: tynt13. februar 2008, 19:57
Yay! Du kunne jo løftet selv, vi hjelper jo deg. Jeg persa i dag! Sjekk loggen min for tall! >:D


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer113. februar 2008, 21:32
Hm... kankje du har et poeng.

Yay! Du kunne jo løftet selv, vi hjelper jo deg. Jeg persa i dag! Sjekk loggen min for tall! >:D


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: J Skåren13. februar 2008, 21:37
Jeg hjelper deg gjerne Stian :)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: tynt13. februar 2008, 21:49
"Du trenger stevneerfaring"! ;) Jeg og Jokke hjelper deg, han drar på drakter så surrer jeg.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer113. februar 2008, 22:39
Skal jokke "stappe pølse" og du knyte igjen? LOL

"Du trenger stevneerfaring"! ;) Jeg og Jokke hjelper deg, han drar på drakter så surrer jeg.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer113. februar 2008, 22:40
SKYPE: Planen er også å ha skype der for de som vil benytte seg av det.

Fra fredag 8/2 til tirsdag 12/2 var jeg uten  telefon, noe Il kraftsport smertelig fikk erfare.

Så nå har jeg gått til innkjøp av det mobile kontoret HTC TYTN 2.
For mine kunder betyr dette at jeg :
  • e-post: vil kunne svare raskere
    msn: vil være tilgjengelig
    avtaler og gjøremål: vil kunne oppleve bedre service og trolig raskere leveringer.
    vedlegg: vil kanskje kunne sendes med en gang


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: tynt13. februar 2008, 22:41
Hvis det er sånn du ser på det så, ja!
Kom deg på msn btw!
Skal jokke "stappe pølse" og du knyte igjen? LOL



Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer120. februar 2008, 22:23
16/2 Lørenskoghallen- Aktivitetslederkurs  fordrag om utstyr, det var rart forran Roger, Jr V mester fra 1983 i Miami, dette  er raw power, han fortalte at han har støt pressa 170 kg, umenneskelig. Frank Duve junior verdensmester fra Sidney var der også. Mange kjente  og nye. Alle satt omtrent helt stille, merkelig hele greia.

Joachim skulle vise pådraging av skjorta så jeg ble tilslutt test:
140/halvt ned x 2
180 nesten nede a 2 pluss mageløft for demo
180 /1-2 helt nede
180 5 cm ifra

Måtte prøve Andreas sine farmers walk og det var tungt og rart, merker godt at jeg ikke liker å ha vekter hengende eller dragene i hendene.

Har ikke fått trent skikkelig men får begynne på mandag.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer120. februar 2008, 22:26
Jobber med forsendelse fra www.yorkbarbell.com så lurer vel egentlig på om det er noen som vil jeg skal ta med noe for dem derifra. Gym i Oslo har bestillt platting, rack, fire styrkeløft stenger og bumpers så dette blir heftig.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: tynt20. februar 2008, 22:28
Hvor mye koster ett knebøyrack? og benk? Har du ett sett kanskje? Med stenger og benk/bøystattiv?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer120. februar 2008, 22:41
Skal du ha noe som jeg synes er bra må du opp i ca 10 000. God stang 450 kg 29mm, gummiskiver med håndtak, 350 kg stativ, flat eller justerbar benk.

Hvor mye koster ett knebøyrack? og benk? Har du ett sett kanskje? Med stenger og benk/bøystattiv?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: tynt20. februar 2008, 22:48
Ja, 10 000 blir jo litt høyt budsjett for kjellergym for meg da :P Og jeg trenger jo ikke mer enn 120kg i vekter :P løfter ikke mer enn det i noen som hellst øvelse på treningsvektene.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer121. februar 2008, 22:43
Fikk inn Titan varene nå, alt vell MEN, jeg får ikke sendt det på tradisjonellt vis. Derfor trenger jeg løsning på:
RM midt: hvordan få opp til kundene som skal til steinkjer: dette gjelder Fræna, Melhus og steinkjær tror jeg.
RM øst- Halden: her burde det gå bra, får spørre noen fra LAK eller HMA fra ILK.
RM innland (hedmark og oppland): dit skal jeg selv.

Hvis noen som svært gjerne skulle hatt utstyret å vil minne meg på det en gang til så er dere hjertlig velkommen.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: VegarGjerdrum21. februar 2008, 23:36
Ja, 10 000 blir jo litt høyt budsjett for kjellergym for meg da :P Og jeg trenger jo ikke mer enn 120kg i vekter :P løfter ikke mer enn det i noen som hellst øvelse på treningsvektene.

Du har vel ambisjoner om å løfte mer en du gjør i dag?

Ett års abbonement på 3t koster ca 5400,- Ett års abbonement ved Kaliber Treningsenter i Trondheim koster ca 4700,-. Hvis du har tenkt å trene hjemme så har du vel spart inn de pengene på ett par år om du handler inn ett lite hjemmegym til 10 lakser.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: tynt21. februar 2008, 23:39
Jeg betaler bare 3500,- kr i året der jeg trener jeg ;D
Jeg har 10 000 til disposisjon, men gidder ikke lage hjemmegym for så mye.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: VegarGjerdrum21. februar 2008, 23:41
Da får du søke på finn.no     Mange fine tynnjslitte møkkasett der :)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: tynt21. februar 2008, 23:43
Nei, skal jeg ha noe, så kjøper jeg av Stian, der er man sikret service. :)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: tynt21. februar 2008, 23:43
Og det at jeg ikke vil ha noe brukt. Sorry for dobbeltpost!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: GAMMERN22. februar 2008, 00:02
Nå må det bli mindre snikksnakk og mere trening her ;) Skal ikke du gjøre 750 den 20 april Stian :what:
300-210-240 minst.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer123. februar 2008, 22:29
Snakk skit er det jeg er best på ;-)

Nå må det bli mindre snikksnakk og mere trening her ;) Skal ikke du gjøre 750 den 20 april Stian :what:
300-210-240 minst.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer123. februar 2008, 22:48
23/2-08

RM brumunddal
Hjalp Pingle Espen og J Skaren litt, samt var litt distré. Siden jeg er lett påvirkelig skulle dette være en utstyrs test (metal King).

KB: til min store fortvilelse fant jeg ikke Metal King Squatter så det ble Titan Centurion WS 42 (brand new), å det har aldri vært så vond eller slitsomt å ta på en drakt.
60/5, 100/2, 140/2, 180 /1 (tungt) 40 min pause, 220/1 uten bind,
1st   250 slapp meg ned men kom ikke lengre ned
2nd  270 surret selv og det ble jo bare surr, dyp nok men kom ikke opp
3rd  270 Fikk Jr WC 1983 Roger Eriksen til å surre med slitne fingre det som går i mine historie bøker som mine hittil strammeste knebind. 270 gikk som en leg men for snau. (hallo er det noe nytt under himmelen)
Selvfølgelig ikke moro men dette skulle kun være utstyrs test, men ble litt prestisje.
Takker: Stian andre, Joachim, Espen og Roger for hjelp samt 5 stk på plattingen (unikt i BAK regi)

BP: masse hjelp osv.... hastverk. Ønsket å prøve n feil levring fra Titan Katana AS 44 bryst/48 skuldre, ble chicken og gikk kun ned en str. fra 48. Jeg brukte Titan Katana AS 46/48 og kjente at dette ble pers eller ut.
Oppvarming: 110/1
1st: 180 kom ikke ned og presset opp (ble fortalt at noen mener jeg var nede)
2nd: 202,5 pers fikk satt på skjorta litt til av Tor granvang og løfte stoppet halvveis. Jeg viste at skjorta var bedre enn det
3rd: 202,5 pers gikk helt opp akkurat
Takker: Øyvind Haugrav, Glenn Libekk, Tor Granvang og Vidar Ringvoll for hjelp

ML: hat øvelse nr 1. Måtte prøve Metal King 54 som var bred men stram nok hvis man ikke dro den ekstra opp.
Oppvarming: 150/1, 150/1
1st: 220 med king og var et elendig løft men King drakta fungerte helt greit
2nd: 230 Skiftet til Metal org deadlifter og dro beina ekstra opp.  Stilrenere men gristetungt
3: Avsto

Konklusjon: du blir bra på det du trener på og riktig utstyr hjelper enormt


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: tynt23. februar 2008, 23:04
Kjempebra gjennomført av deg Stian! Du var til hjelp for alle sammen, vi gleder oss til NM!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: AlexanderDGL23. februar 2008, 23:06
Har du fått trent noe med King draktene da?

Gratulerer med benkpers. :) Forsøkt noen ny Metal skjorte der?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: tynt23. februar 2008, 23:08
Du må skrive om navnet på loggen din nå snart Stian! Varknebøyer er knebøyer.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer124. februar 2008, 01:12
Ikke prat så vanskelig , trene???, skal man det da det er jo ikke rettferdig da blir den sterkeste den som er sigest over tid?

Har du fått trent noe med King draktene da?

Gratulerer med benkpers. :) Forsøkt noen ny Metal skjorte der?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer124. februar 2008, 01:13
Må  kan 300 i bøy GODKJENT da.

Du må skrive om navnet på loggen din nå snart Stian! Varknebøyer er knebøyer.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer126. februar 2008, 12:57
Trimlåven 25/2-08 2030-2200

Sirkeltrening
Mage 30 reps
Rygghev i GHR 12 reps (jeg skjønner hvorfor jeg er svak i markløft)
Knebøy 110/6, 130/4, 150/4 (allt var blytungt og gav meg der, COC sine ord "stimulere ikke fordereve")
Benkpress smat grep 90/5, 100/5, 110/5 alt veldig lett og greit litt vondt inni hånda
Strakmarkløft på kloss 90/5, 110/4, 130/4 (jeg har ikke noe å dra med skjenner jeg)

Trisett
Good morning 85/5  x3
Lår curl 50/10, 35/8 (har ikke noe på baksiden der, fikk en lur ide om at jeg var dårlig trent og løftet på utstyret- fy FAEN så godt utstyrt jeg må være)
Forover bøyd roing 70/10, 70/8

Prøvde å tøye litt-- hm halvhjertet.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Herman Vandrepølse26. februar 2008, 13:19
Hø,hø ;)

Svarer her jeg Stian :)

Satt på meg knebøyutstyr her om dagen, og fant ut at jeg trengte noen skikkelige tunge vekter på ryggen, som jeg kunne vandre litt med uten utstyr ;D Blir nok ikke klar til noe Nm, men har lyst til å prøve litt igjen. Problemet er at jeg sto alene med utstyret, så jeg tok det av igjen like fort som det gikk på. Hadde en 3er med kneknekk på 220 bare.

Men dette kan jo bli brukbart??
Du må komme innom på mer kurante tider nå snart!

El Wangos ;D


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer126. februar 2008, 14:05
Det var meninga det da... men så ville noe absolutt gi meg penger og jeg sier jo ikke nei takk til.

Meninga at jeg skal trene Ma, On, To 1630-1900


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer126. februar 2008, 14:06
Du kan jo bli like klar som meg... ja det kan bli bra, om DU gidder.

Hø,hø ;)

Svarer her jeg Stian :)

Satt på meg knebøyutstyr her om dagen, og fant ut at jeg trengte noen skikkelige tunge vekter på ryggen, som jeg kunne vandre litt med uten utstyr ;D Blir nok ikke klar til noe Nm, men har lyst til å prøve litt igjen. Problemet er at jeg sto alene med utstyret, så jeg tok det av igjen like fort som det gikk på. Hadde en 3er med kneknekk på 220 bare.

Men dette kan jo bli brukbart??
Du må komme innom på mer kurante tider nå snart!

El Wangos ;D


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Herman Vandrepølse26. februar 2008, 18:54
Du kan jo bli like klar som meg... ja det kan bli bra, om DU gidder.


Får jo mer og mer lyst ettersom formen blir bedre. Er mere tiden det står på. Man trenger jo masse trening med utstyr for å klare å dra skikkelig nytte av det. Venner meg litt til skikkelige tunge vekter nå ,så får vi se hvor det ender. Har jo tilgode å få noe brukbart ut av utstyr, så denne gangen har jeg ihvertfall lyst til å finne ut hva en gammel stakkar som meg kan tyne maksimalt ut av det ;D Men vil bruke litt tid, slik at jeg kan få lært meg å utnytte dette skikkelig :D

Blir kanskje litt roligere fremover, samt at Eva begynner å bli eldre, og mer selvhjulpen. Det vil da si mer tid til trening :D


Går fort et par timer ekstra med utstyrstrening, så foreløpig får jeg ikke gjort det ofte nok, desverre :-\
Har i tillegg startet opp det gamle bandet mitt igjen, så det stjeler litt av tiden det også. Men som sagt, ser det ut som det allikevel blir mer tid til overs utover.

Oh no!! They killed Kenny!!! You bastards!!!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: aktiviteten26. februar 2008, 19:31
Vandrepølsa-hvordan er det mulig å ha så lave stevneperser når du er så tullete sterk, ref beste raw løft?  Er stevnereslutat uten utstyr også?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Herman Vandrepølse26. februar 2008, 20:59
Vandrepølsa-hvordan er det mulig å ha så lave stevneperser når du er så tullete sterk, ref beste raw løft?  Er stevnereslutat uten utstyr også?

Fullt mulig det, når du er en lat vandrepølse ;D For det første er jeg langt sterkere raw nå en når persene er satt. For det andre har jeg aldri gått virkelig inn for å få noe ut av utstyret. Har tredd på meg noe på stevner, og det er det. Sist skjorte jeg løftet med satt jeg på meg selv. Det samme med det andre utstyret :P Men nå har jeg for en gang skyld lyst til å prøve skikkelig, før det er for sent! Så jeg har tenkt til å ofre den tiden jeg (forhåpentligvis) får til overs utover :) Jeg vet hvor tøft det er å kunne få skikkelige løft med utstyr, så her må det trenes, og atter trenes! Så all honnør til de som har "guts" nok til det!

Edit: Om det blir på et Nm- eller mindre stevne jeg prøver, er ikke så viktig for meg. Dette er noe jeg er nysgjerrig på for min egen del, for noe konkurranse menneske blir jeg nok aldri.

Pølsa


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: tynt26. februar 2008, 21:01
Varknebøyer er en utstyrmann uten like. Den mannen kan utstyrsløft.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: aktiviteten26. februar 2008, 21:02
Fullt mulig det, når du er en lat vandrepølse ;D For det første er jeg langt sterkere raw nå en når persene er satt. For det andre har jeg aldri gått virkelig inn for å få noe ut av utstyret. Har tredd på meg noe på stevner, og det er det. Sist skjorte jeg løftet med satt jeg på meg selv. Det samme med det andre utstyret :P Men nå har jeg for en gang skyld lyst til å prøve skikkelig, før det er for sent! Så jeg har tenkt til å ofre den tiden jeg (forhåpentligvis) får til overs utover :) Jeg vet hvor tøft det er å kunne få skikkelige løft med utstyr, så her må det trenes, og atter trenes! Så all honnør til de som har "guts" nok til det!

Pølsa
Du har jo rawstyrke nok til medalje i klasse 90 kilo....


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Herman Vandrepølse26. februar 2008, 21:05
Du har jo rawstyrke nok til medalje i klasse 90 kilo....

He he ;) Nå kupper vi Stian sin logg her, men regner med at han tilgir oss!

Ja, det er faktisk Stian som regnet ut for meg her forleden hva jeg burde få til med full klaff med utstyr. Lå langt over hva jeg forestillte meg, så det ga meg en piff!! Men da må det trenes!! ;D


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: aktiviteten26. februar 2008, 21:07
Tror nok Stian tilgir det ja, nå ser han sitt snitt i å selge deg nytt utstyr!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Herman Vandrepølse26. februar 2008, 21:12
Tror nok Stian tilgir det ja, nå ser han sitt snitt i å selge deg nytt utstyr!

Ha ha!! ;D Derfor han regnet så høyt ja ;D Der avslørte du`n!

Ja trenger nok det meste av utstyr nytt. Så må inn å sjekke kontoen!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: tynt26. februar 2008, 21:12
Stian er kommet seg på msn nå også :) Men svare, det gjør han ikke.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer126. februar 2008, 23:02
Du må spørre når jeg er der, jeg vimser rundt vet du ;-)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer126. februar 2008, 23:05
Han har litt mange gode unnskyldninger.

Vandrepølsa-hvordan er det mulig å ha så lave stevneperser når du er så tullete sterk, ref beste raw løft?  Er stevnereslutat uten utstyr også?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer126. februar 2008, 23:05
Bare å skru litt det vet du..

Ha ha!! ;D Derfor han regnet så høyt ja ;D Der avslørte du`n!

Ja trenger nok det meste av utstyr nytt. Så må inn å sjekke kontoen!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer126. februar 2008, 23:08
Gud jeg er støl på baksida i dag... blir spennede i morgen med utsyr i mark (hadde vært moro å fått til utstyret der også. 200 kg på utstyret er mitt mål, no less!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Herman Vandrepølse26. februar 2008, 23:14
Bare å skru litt det vet du..


Og er det ikkeno å skru, kan jeg polere og støvsuge ;D


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Herman Vandrepølse26. februar 2008, 23:16
Gud jeg er støl på baksida i dag... blir spennede i morgen med utsyr i mark (hadde vært moro å fått til utstyret der også. 200 kg på utstyret er mitt mål, no less!

Skal du på låven da eller? I så fall er jeg der fra ca 14.00 (tror jeg) og utover i de sene nattetimer...


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Herman Vandrepølse26. februar 2008, 23:21
Han har litt mange gode unnskyldninger.


En god unnskyldning er ikke å forakte ;)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: JanB Diddl etc26. februar 2008, 23:25
360 i bøy. Puntom.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer127. februar 2008, 09:13
Skal prøve så tidlig.

Skal du på låven da eller? I så fall er jeg der fra ca 14.00 (tror jeg) og utover i de sene nattetimer...


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer127. februar 2008, 09:15
Det hadde nok vært gromt men  det ville nom tatt4-5 år med riktig og jevn trening.

KB: 100kg + BP: 60 kg + ML 40 kg = 200 kg og jeg hadde vært fornøyd.

360 i bøy. Puntom.



Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer129. februar 2008, 20:04
Torsdag 28

BP topp 6073, 100/3, 120/3, 140/3, 190/1 (umulig)
ML 70/1, 120/1, 170/1, 210/1, 220/2 (bom) Fat ut at jeg må ha løs nok drakt eller være bevist på å sette meg ned

Fredag 29
Mage 25x 1
Rygg 15 x 2
KB nakke 60/5, 100/4, 130/3, 140/3, 150/3
BP violet strikk 60/3, 70/3, 80/2
ML kloss 120/4, 140/3, 150/3 (denne øvelsen virker lettere enn vanlig mark)

Eller så fant jeg ut at det lønner seg å trene jevnt.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: tynt05. mars 2008, 10:53
Yay! Nå begynner det å bli bra, fortsett å trene ordentlig nå! Ikke lenge til NM!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer110. mars 2008, 21:04
en uke uten trening igjen

Trimlåven 10/3-08 1720-1910

KB 120/5, 140/4, 160/3, 170/2 160/3 (plasserte på nakke og det gikk lettere, mangler hamstrings styrke)
walk outs: 220, 260, 300
BP smal: 80/5, 90/5, 100/4, 110/3, 110/3, 100/3
ML strak 90/5, 110/4, 130/3 x 2

Trisett
Good morning 80/5 x 3
Lår curl 50/10, 50/8, 55/6
T-bar 35/8, 55/8, 75/6 (siste for tungt)

Dette gikk relativt bra. De neste syv dagene vil avgjøre om jeg stiller på NM.
 


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: JanB Diddl etc10. mars 2008, 21:55
Satser du på Heavy Duty prinsipper i forhold til restitusjon?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: JanB Diddl etc10. mars 2008, 22:01
Dette gikk relativt bra.

Å SÅ JÆVLA LETT!!!! KOM IGJEN NÅ. VIS LITT BICEPS POWER.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer110. mars 2008, 22:44
Ja hørte at 70% av de som trente var overtrent så... nei bare sykdom, en utenlandstur og litt for mye å gjøre til feil tidspunkt (amerikanerene åpener butikken når jeg bør trene)

Satser du på Heavy Duty prinsipper i forhold til restitusjon?



Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer110. mars 2008, 22:45
har du sniffa sokka dine igjen nå da ;-) Er faktisk ikke noe biceps på programmet.

Å SÅ JÆVLA LETT!!!! KOM IGJEN NÅ. VIS LITT BICEPS POWER.



Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Herman Vandrepølse10. mars 2008, 23:01
Hallo!

Gammel knebøydrakt: Centurion str38. Var fin når jeg veide 78kg ;D Nå er det 90kg.

Husker at jeg hadde et par knalløft med ei katanaskjorte rett før nm, men husker ikke om det var as eller ss? Gjør du? mener det var en 42 eller 44.

Når det kommer til markdrakt har jeg Metal deadlifter str. 48. veide det samme da (78kg), men denne har jeg sydd inn endel i hofter/lår, så kanskje gå for samme str her?

Tynnribba


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: JanB Diddl etc10. mars 2008, 23:21
Hallo!

Gammel knebøydrakt: Centurion str38. Var fin når jeg veide 78kg ;D Nå er det 90kg.

Husker at jeg hadde et par knalløft med ei katanaskjorte rett før nm, men husker ikke om det var as eller ss? Gjør du? mener det var en 42 eller 44.

Når det kommer til markdrakt har jeg Metal deadlifter str. 48. veide det samme da (78kg), men denne har jeg sydd inn endel i hofter/lår, så kanskje gå for samme str her?

Tynnribba

Kjøp 9 nye drakter fra standen rett før oppvarminga på NM, og så skifter du mellom hvert løft. En str mindre for hvert løft.



Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Diesel10. mars 2008, 23:23
Kjøp 9 nye drakter fra standen rett før oppvarminga på NM, og så skifter du mellom hvert løft. En str mindre for hvert løft.

Hadde blitt hærlig på siste løftet ja:)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Herman Vandrepølse10. mars 2008, 23:27
Kjøp 9 nye drakter fra standen rett før oppvarminga på NM, og så skifter du mellom hvert løft. En str mindre for hvert løft.



Hyyysjjjj. Dette er den nye hemmelige planen min... Har begynt å forhandle med 18 polakker som draktpåsettere. Skifte på meg får mutter`n gjøre i mellomtiden...


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: JanB Diddl etc10. mars 2008, 23:28
har du sniffa sokka dine igjen nå da ;-) Er faktisk ikke noe biceps på programmet.

Du har tydeligvis gått glipp av den viktigste tråden på forumet:
http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=69524.0 (http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=69524.0)

som baserer seg på denne videoen:

http://www.youtube.com/watch?v=PgWfPNIiYLQ (http://www.youtube.com/watch?v=PgWfPNIiYLQ)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Herman Vandrepølse10. mars 2008, 23:31
Du har tydeligvis gått glipp av den viktigste tråden på forumet:
http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=69524.0 (http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=69524.0)

som baserer seg på denne videoen:

http://www.youtube.com/watch?v=PgWfPNIiYLQ (http://www.youtube.com/watch?v=PgWfPNIiYLQ)

He he.. Priceless ;D Går ikke lei av å se på de gutta der!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer112. mars 2008, 13:57
vedr biceps : hadde vist tre sett i dag.. må prøve på 40 kg da (like i care what i curl)

Er såååååå støl i dag at jeg skjønner ikke hvordan jeg skal klare 230 i ml dobbel x 2


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer112. mars 2008, 13:58
METAL KING is in the house.

De fleste størrelsen kom inn i King Deadlift og Sumo deadlift i dag.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer113. mars 2008, 10:22
Trimlåven 12/3-08

Knebøy: 70/5, 120/5, 130/5, 140/5 x 3 (gikk lettere enn jeg hadde trodd- hjelper hvist å trene)
BP: 70/5, 100/3, 120/2,
BP stopp m/skjorte (katana AS 48) 1,5 liter flaske: 190/2, 200/3, 205/2 (gikk greit men litt vingling pga vonde armer og ikke feste med vestre bein samt litt ukonsentrert)
BP stopp skjorte: 190/2
ML 70/2, 120/2, 170/2, 230/1,5,
ML drakt (snudd centurion NXG+ 50 med litt innsydd stropp) 230/1,5 (stoppet på låra den andre)
ML drakt sumo (rett vei centurion som over) 230/0,5 (stoppet ved knærne)
Konklusjon i markløft er at jeg ikke har hoftetrekkere eller ryggstrekke som er trent for dette nivået.
Frontpress: 60/5 x 2

Takker Egil Johnsen, Morten Wang med flere for hjelp i dag.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Egil Skallagrimsson13. mars 2008, 10:24
utrolig hvor god du er med skjorte uten å ha trent mye!

Hvis du hadde trent jevnt et år, ville du sannsynligvis blitt kjempegod!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer114. mars 2008, 23:18
Trimlåven tordag 13/3-08

GHR 5kg/12, 10kg/10
mage 20 x 2
KB nakke bred m/stopp 20/10, 60/5, 100/5, 120/5, 140/5 (dett gikk tungt og jeg kuttet KB økten her pga LFDT (Liten Feit og Dårlig Trent) syndomet
Benkpress fiolett strikk 60 kg/5 x 3
Fikk enormt vondt i armene og klarte ikke å gjennomføre resten (Denne smerten er helt normalt etter håndbak synder som ung, lav stangplassring som ung og stive skuldre og bryst som ung. Nå er det manglende IQ (går ikke ann å stille på NM med  fem uker oppkjøring- slikt er forbeholdt Åmot, Kjus og Valentinsen)
ML på bukk 70/5, 120/5, 150/4


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer114. mars 2008, 23:20
Spurte du Asbjørn fhvor mange trenings dager han har mistet siden 1995? (den gang var vi nesten like sterke) Hvis du gjorde det har du noe av svaret, sherlock.

utrolig hvor god du er med skjorte uten å ha trent mye!

Hvis du hadde trent jevnt et år, ville du sannsynligvis blitt kjempegod!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: tynt14. mars 2008, 23:25
Stian. Jeg sliter med abstinenser og smerter etter å trene! Også har jeg unormal høy appetitt.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer115. mars 2008, 01:32
Tolmodighet min venn.

Stian. Jeg sliter med abstinenser og smerter etter å trene! Også har jeg unormal høy appetitt.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: stallion15. mars 2008, 13:47
Jeg sender de kunder jeg kan din vei!

Ha en god helg!

-- stallion


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Einar B. Gilberg15. mars 2008, 13:50
Trening - livets esszens!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Zuul15. mars 2008, 14:04
Spurte du Asbjørn fhvor mange trenings dager han har mistet siden 1995? (den gang var vi nesten like sterke) Hvis du gjorde det har du noe av svaret, sherlock.


tror egentlig det var ment som et kompliment mr Varknebøyer ;)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer116. mars 2008, 17:46
Jeg skjønte det og Egil skjønner meg og min oppgitte humor av meg selv.

Poenget er at jeg trolig kunne, burde, skulle...... men hva skjedde på veien? Brian Siders sa det så bra "mange har store planer men glemmer det mest vesentlige TRENE, derfor er mitt neste mål min neste økt".  Mye visdom der.

Men hvis det er noen som kan kurer de h.... biceps festen i begge arma oppe og nede skal jeg betale, de verker.

Blir spennde på mandag i knebøy med utstyr 235/2, 255/2, 262,5/2 og 262,5/2. Hvis det går bra blir jeg med på NM, selv med elendig mark.

tror egentlig det var ment som et kompliment mr Varknebøyer ;)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer116. mars 2008, 17:47
Om det ikke essensen i livet så essesen i fysisk prestasjon.

Trening - livets esszens!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer116. mars 2008, 17:48
Takk og takk.

Jeg sender de kunder jeg kan din vei!

Ha en god helg!

-- stallion


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Herman Vandrepølse16. mars 2008, 19:22
Betaling utført, og takk for nok en god handel Stian!! :D

Prøver forstatt å få tak i karen som har stukket avgårde med boogiehengeren min >:( Du får rope ut hvis ting forandrer seg mtp. felger! Du kan jo event. være med ned dit i morgen eller tirsdag, hvis jeg må dit atter en gang grunnet hengeren? Er på Ulven.

Morten


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer117. mars 2008, 23:33
Trimlåven 17/3-08 1715-2100

KB 20/10 x 2, 60/5 x 2, 120/2, 170/1 (tungt)
KB fullt utstyr (cennturion super+ 42 og titanium KB) 235/2 (uten bind, kommer ikke ned). 255/2 lett og fin men ikke dyp nok, 262,5 bom (knebind satt feil, drakta hadde sklidd opp), 267,5/2 (relativt lett, meget bra stil og en dyp nok). Dette lover godt for evt NMJeg tok med digital kamera og brukte video funksjonen som avslørte noen meindre koslige ting. Rette på de i løpet av settene; fokus var 1) dybde, 2 ben bredde/knærne ut 3) sitte bakover/ikke få knærne frem 4) holde rett og spent rygg og høy kasse, blikk osv
Lærte i dag at spenne i ryggen slippes lettere ved "stup bøy" kommer lett frempå.

Super sett
BP smal 80/6, 100/5, 90/6, 100/5, 107,5/, 105/5, 100/5
ML strak på kloss 90/6, 110/5, 130/4 x 2
Føles som det kommer mye styrke i drag musklaturen.

Trisett 3 sett
Good morning 90/5
T-bar row/ 20-65/8 gikk for feel da ryggstrekkerene sto i spenn og verket
Lår curl tri dropp 60/3 + 40/3 + 20/3

Roman chair 30 rep
GHR 12 rep

Nytt ordtak for dagen: man lærer så lenge man trener.

Gode venner får man aldri nok av. Takk til Morten H Wang og Per Olav for rock solid safety.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: tynt18. mars 2008, 16:20
Rått Stian! Nå ser vi fram til NM! Når er det igjen? må få bedt meg fri fra jobb.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer119. mars 2008, 23:10
Trimlåven 19/3-08

Sirkel:
Mage 30 reps x 3 sett
Omvhendt rygghev 12 x 3 sett
Knebøy 110/3 x 8 sett

Supersett
BP 60/5, 60/5, 90/5, 110/4, 120/4, 127,5/3 125/3
ML bukk 60/2, 120/4, 150/5, 190/4, 210/3, 230/2, 220/2

Supersett
Frontpress 60/5, 80/2
Dips KV/5 x 2

Alt verket i dag og treningsiveren var heller dårlig etter mye stress vedr levering.

Kosttilskuddet funker noe helt j.... bra. Met-rx, Shine og Titan makes me strong.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: JanB Diddl etc19. mars 2008, 23:22
Hvis du kjenner at det virker så er det ulovlig.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: tynt19. mars 2008, 23:48
Wooohoooo! Du må ikke gi deg når du får motgang. For å sitere noe en sterk kar en gang sa til meg: En sann atlet retter hodet framover mot horisonten. Og ser framover.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: JanB Diddl etc19. mars 2008, 23:52
SILENCE!!!!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer122. mars 2008, 11:31
Nei det er ikke ulovelig men det ikke overpriset billig greier.

Hvis du kjenner at det virker så er det ulovlig.



Tittel: Sv: Varslalomkjører er definitivt ikke slalomkjører!
Skrevet av: Varknebøyer122. mars 2008, 16:26
Måtte jo på ski i påska og med relativt nye hobbyracing sko og graderte world cup racing ski skulle alt være duket for heftige carving. Imidlerid var det et lite problem: han som skulle kjøre disse heftige carving svingene.

For å spole litt tilbake så var jeg en habil storslalomkjører som inntil jeg var 15 og frem til 24 var jeg skiinstruktør.Sist gang jeg sto på skiene var i jula og det var i kjent bakke men det var uholdelig trange sko, tiltroff for custom fit. I nyerer tid bør man merke seg at fikk jeg melkesyre på andre reppen i bøy på 120 kg sist trening og alt over fire reps er uholdelig.

Det var tryvann eller varingskollen som skulleprøves ut, da jeg ikke har vært der før. Jeg ønsket egentlig å prøve et trekk med stolheis da jeg faktisk blir sliten av å stå med knekk i heisen. Vel avgårde ringte jeg å fikk  beskjed om at det var lange køer i tryvann. På tryvann har de stolheis og ikke på varingskollen. Så da reisete jeg til varingskollen. Med noe primitive forhold var jeg  full klar over at det var mye folk i løpa så en tur var nok. Av den grunn kjøpte jeg en tur. Heisen var 100 meter lengre opp og innen jeg kom opp dit gående var melkesyra der , pulsen i 170 og jeg merket skoene. Heisturen opp gikk greit men nå merket jeg skoene godt, au. Av heisen så jeg noe som lignet på skistue så jeg tenkete beina kunne få hvile litt , jeg kose meg osv. Skøytet opp og pulsen igjen oppe i 170, skoen klemta enda mer 2 x au. Desverre var ikke cafen oppe, nedtur.

Vel vel tenket jeg nå får vi bare prøve. Jeg valgte den røde løypa, den bruker å være bedre preparet og mer plass, og satte skia på skjær. Et pars svinger og jeg ser at det er trangt nedover, mye kuler og ujevnt, her er det ikke mulig å dra på. Auuuuuuu begge låra får akkutt melkesyre og og skoa klemmer beina besett. Må vare stoppe, noe som viste seg å være større annstrengelse enn 190 kg raw  bøy. Sto rolig, fikk opp spennene men det hjalp lite. FORTVILELSEN BREDDE SEG; jeg har ikke krefter å komme ned med. Noen nevnte at slikt er bare psykisk så jeg klinket til; 10 svinger lengre ned måtte jeg sette meg. Så kom jeg på du kan jo bare skli ned som de fleste gjør, og slik ble det. 90 sekunder med uholdelig skliing. Kom til bilen å kunne fosikre meg om at utstyr diskusjonen i styrkeløft er som en bagatell å regne i forhold til alpinsko.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: sterkestesomfinns22. mars 2008, 18:45
Morsomt :) Erfaringen du her har gjort er at all aktivitet krever vedlikehold;) Du får slenge deg med oss, vi er i Varingskollen hver tirsdag. Og Mathias tar svartløypa uten nevneverdige problemer;)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer122. mars 2008, 19:01
Du har så rett.

Men det viktigste jeg erfarer er at man blir flink til det man driver mest med. For min del er det å sitte forran en eller annen skjerm. Slik aktivitet blir man ikke i god fysisk form av.

Med all respekt for Mathias, men jeg tror han hadde blitt sliten med mitt utstyr og teknikk tilpasset han.

Husker så godt da jeg var på samme alder som Mathias, utstyret var ikke stort bedre enn det jeg fikk i skiutleia. Selvfølgelig har Mathias bedre utstyr enn som så.

Morsomt :) Erfaringen du her har gjort er at all aktivitet krever vedlikehold;) Du får slenge deg med oss, vi er i Varingskollen hver tirsdag. Og Mathias tar svartløypa uten nevneverdige problemer;)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer123. mars 2008, 17:12
Internett exploret begynte å spise sirrups snipper, så sirrup og tilslutt er jeg sikker på at den datt oppi sirrrrrrrups spannet og fant aldri ut igjen. Av den grunn måtte jeg prøve alle mulige scanninger med PC Tools, fra Pareto mfl uten hell. Tilslutt tenkte jeg at jeg måtte innstalere ny nettleser, etter å ha lest på nettet med lap toppen, og valget falt på Opera. Jeg har bare en ting å si:

OPERA rules.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Michael-23. mars 2008, 17:16
Internett exploret begynte å spise sirrups snipper, så sirrup og tilslutt er jeg sikker på at den datt oppi sirrrrrrrups spannet og fant aldri ut igjen. Av den grunn måtte jeg prøve alle mulige scanninger med PC Tools, fra Pareto mfl uten hell. Tilslutt tenkte jeg at jeg måtte innstalere ny nettleser, etter å ha lest på nettet med lap toppen, og valget falt på Opera. Jeg har bare en ting å si:

OPERA rules.

Velkommen etter! Har brukt opera i mange år allerede, og kommer sannsynligvis ikke til å bytte ut det!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer123. mars 2008, 17:48
Michael, jeg tror jeg må høre etter når du snakker.... du gjør tydligvis mye fornuftig. Men du vet man lever uvtende lykkelig inntil..... Nordisk neste?



Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Michael-23. mars 2008, 18:02
Michael, jeg tror jeg må høre etter når du snakker.... du gjør tydligvis mye fornuftig. Men du vet man lever uvtende lykkelig inntil..... Nordisk neste?



Haha :)

Jepp, nå er det nordisk neste! Kommer til å bestille en king drakt av deg rett etter tenkte jeg. Kommer du å ser på Nordisk eller ?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: JanB Diddl etc23. mars 2008, 20:09
Det er snowboard som er greia. Alt annet alpint er bare tull. Ler meg ihjel av telemark.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer125. mars 2008, 19:40
Trimlåven 24/3

mage 30 x 2 sett
Rygg 12 x 3 sett
KB bredt med stopp 60/5, 100/5, 120/5, 130/4, 160/4, 150/3
BP stopp 60/5, 100/5, 120/5, 130/4, 120/4 x 2
ML 120/5, 150/3, 170/2, 160/3

Jeg sytes det var lite trening, så fant jeg ut at jeg hadde trent mandag uke 11 og ikke mandag uke 9. Hmm rart. Men synes styrken er bra. Onsdag (i morgen kommer til å være en prøvelse.

Prøvde å hjelpe M Wang i dag, han var vist ikke i form. 235 til 10 cm kloss.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: JanB Diddl etc25. mars 2008, 20:51
Prøvde å hjelpe M Wang i dag, han var vist ikke i form. 235 til 10 cm kloss.

Det var skikkelig rævva.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer126. mars 2008, 20:16
Trimlåven 26/3-08

Hjalp Morten Johansen med å prøve skjorte. Han syntes det var moro.

Bp 60/6, 100/3, 130/2,
Måtte prøve en feilsendt Titan Katana 44 bryst 48 resten.
BP 10cm kloss  skjorte 200/3 (pers), 220/2 (pers), 240/2 (pers)
BP skjorte helt ned: 220/1 (var nesten nede) gikk greit opp til 2 cm fra lockout.
Syre i triceps fra 220 på kloss
BP 15 cm med skjorte 260 (bom men flytta stanga et par tre cm)
ML 70/4, 120/2, 170/2, 200/1 (veldig tungt)
ML drakt (litt innsydd centurion NXG+ i 50: 230/2, 235/1
Good morning 70/5, 90/5
T-bar row 50/5, 70/5
Frontpress sittende 40/5, 50/3, 70/3

Takk til Per Olav, Morten Wang, Morten Johansen, Torkil Guldbrandsen, Bedt for hjelp i dag.

Filmer kommer senere.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: VegarGjerdrum26. mars 2008, 20:18
helvetes persing da gitt!

Moro!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer126. mars 2008, 20:20
I frykt for å bli kraftig sensurert så var min viktigste supporter i dag: TITAN SUPPORT SYSTEMS


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: AlexanderDGL26. mars 2008, 20:38
Sterkt. :) Gleder meg til film. :)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Herman Vandrepølse26. mars 2008, 20:44
Du får en honnør av meg for løftinga di i dag Stian :bow: Jeg er mektig imponert over hva du gjorde på treninga i dag :o  Og ikke minst inspirert :D

Hilsen Tynnribba


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: JanB Diddl etc26. mars 2008, 21:07
Forsøk på 260 på kloss? Sinnssykt kult!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: tynt26. mars 2008, 22:01
:D


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer126. mars 2008, 23:12
Ikke sant.

Forsøk på 260 på kloss? Sinnssykt kult!

Tusen takk.

Du får en honnør av meg for løftinga di i dag Stian :bow: Jeg er mektig imponert over hva du gjorde på treninga i dag :o  Og ikke minst inspirert :D

Hilsen Tynnribba


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer126. mars 2008, 23:38
Video fra sist KB økt:
255 (første 60 sek spoles over)
http://www.youtube.com/watch?v=20_MYOlUZkw (http://www.youtube.com/watch?v=20_MYOlUZkw)



Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Herman Vandrepølse27. mars 2008, 00:03
Video fra sist KB økt:
255 (første sek spoles over)
http://www.youtube.com/watch?v=20_MYOlUZkw (http://www.youtube.com/watch?v=20_MYOlUZkw)

267,5 (første 60 sek spoles over)
http://

Mer kommer men You tube og maskina mi er noe treg


Funker på youtubeprofilen din nå Stian! :)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer127. mars 2008, 00:12
Kb 267,5 kg x 2 (spol de første 60 sek)
http://www.youtube.com/watch?v=gIGS4xbd0os (http://www.youtube.com/watch?v=gIGS4xbd0os)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer127. mars 2008, 00:13
BP 240 x 2 cm kloss
http://www.youtube.com/watch?v=2-3jKVBJrvs (http://www.youtube.com/watch?v=2-3jKVBJrvs)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer127. mars 2008, 00:17
BP 220 (forsøk på pers med 17,5 kg)

http://www.youtube.com/watch?v=2-3jKVBJrvs (http://www.youtube.com/watch?v=2-3jKVBJrvs)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Bigmc27. mars 2008, 00:31
bra løfting, men du må bli tøffere ned med vektene


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer127. mars 2008, 00:54
eller var det tøffere opp med vektene ;-)

bra løfting, men du må bli tøffere ned med vektene


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer127. mars 2008, 00:56
BP 260 til 15 cm kloss

http://www.youtube.com/watch?v=wWEDLT0IyQU (http://www.youtube.com/watch?v=wWEDLT0IyQU)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Bigmc27. mars 2008, 01:01
eller var det tøffere opp med vektene ;-)

ja det og, men du må bli tøffere ned med vektene, dra dem ned fort som faen


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer127. mars 2008, 01:05
Det må prøves.

ja det og, men du må bli tøffere ned med vektene, dra dem ned fort som faen


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer127. mars 2008, 01:17
NM 235 kg (lenge siden det har gått og såppas lett. Litt smårusk men, pytt pytt

http://www.youtube.com/watch?v=x1Lb_Us6H9Y (http://www.youtube.com/watch?v=x1Lb_Us6H9Y)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Herman Vandrepølse27. mars 2008, 01:52
Sitat fra: Bigmc på I dag kl. 01:01
ja det og, men du må bli tøffere ned med vektene, dra dem ned fort som faen

Det må prøves.


Interessant lesing. Dette må vi prøve ut Stian! Høres litt guffent ut, men dog....


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer127. mars 2008, 08:10
Vi får prøve det BigMc sier Morten, du først på mandag?!

Noen som kan hjelpe meg med:
1) Hvordan redigere videoer. Dvs hva trenger jeg av software etc?
2) Hvordan forrandrer jeg tittelen i min loggbok?
3) Hvordan forrandrer jeg min varknebøyer1 tittel.

Er litt for analfabet på data.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: sterkestesomfinns27. mars 2008, 09:19
Hvorfor trener du med så stor kloss? Hva oppnår man med det? Og med såpass tunge vekter trener du vel strengt tatt ikke topp heller?
Litt intressant å høre om det er en mening bak disse løftene:)
Selv har jeg ikke noe utbytte av å trene på vekter langt over pers, eller med så stor kloss. Når jeg trener med med kloss og skjorte ligger jeg rundt stevnepers, og noen ganger litt over.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Cochise27. mars 2008, 09:33
Vi får prøve det BigMc sier Morten, du først på mandag?!

Noen som kan hjelpe meg med:
1) Hvordan redigere videoer. Dvs hva trenger jeg av software etc?
2) Hvordan forrandrer jeg tittelen i min loggbok?
3) Hvordan forrandrer jeg min varknebøyer1 tittel.

Er litt for analfabet på data.

2) Gå inn på første innlegg i loggboken, trykk på rediger innlegg og endre tittelen.

3) gå inn på rediger profil, til venstre går du på endre profilen --> innstillinger for medlemskonto. Der kan du endre navnet.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer127. mars 2008, 09:42
Jeg har ikke tenk å bruke mye tid på å forklare dette, men det finnes en del som trener til 17 cm og 15 cm kloss som faktisk har et høyt nivå også internasjonalt nivå i benkpress.

siden jeg sliter med de siste 1-2 cm så kan man kanskje trene de siste 1-2 cm. Valg av vekt var litt impulsivt, men kunne være mulig med hensyn til at 240 gikk greit.

Siden vi bruker ulikt utstyr så vil min toppstyrke være mye mer avgjørende enn din, derfor løftet jeg slik.

Jeg driver med dette mest for moro, så litt vill løfting må til for ville resultater er moro. Håper jo på å få 100 kg på skjorta ;-)


Hvorfor trener du med så stor kloss? Hva oppnår man med det? Og med såpass tunge vekter trener du vel strengt tatt ikke topp heller?
Litt intressant å høre om det er en mening bak disse løftene:)
Selv har jeg ikke noe utbytte av å trene på vekter langt over pers, eller med så stor kloss. Når jeg trener med med kloss og skjorte ligger jeg rundt stevnepers, og noen ganger litt over.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Varknebøyer127. mars 2008, 09:42
Hjertelig takk.

2) Gå inn på første innlegg i loggboken, trykk på rediger innlegg og endre tittelen.

3) gå inn på rediger profil, til venstre går du på endre profilen --> innstillinger for medlemskonto. Der kan du endre navnet.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart knebøyer!
Skrevet av: Herman Vandrepølse27. mars 2008, 13:18
Vi får prøve det BigMc sier Morten, du først på mandag?!


Enig! Vi får ta kron og mynt om hvem av oss som begynner ;)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart benkpresser! Filmer side 35
Skrevet av: AlexanderDGL27. mars 2008, 13:30
Noen som kan hjelpe meg med:
1) Hvordan redigere videoer. Dvs hva trenger jeg av software etc?

Windows Movie Maker funker ganske greit. :) Kan legge inn effekter, tekst, og legge inn musikk +++. Det ligger inne på PC'en om du har Windows ME eller noe nyere.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart benkpresser! Filmer side 35
Skrevet av: Varknebøyer127. mars 2008, 14:00
Hvis man har xp da?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart benkpresser! Filmer side 35
Skrevet av: AlexanderDGL27. mars 2008, 14:01
Hvis man har xp da?

Ja, XP er nyere enn ME. :) Så da har du det.
Start -> Alle programmer
Så skal det ligge der en plass. :)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart benkpresser! Filmer side 35
Skrevet av: Kjell...27. mars 2008, 14:05
Bra løfting Stian ;)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart benkpresser! Filmer side 35
Skrevet av: tynt27. mars 2008, 22:40
Hva er det jeg ser? Var det ikke engang sånn at du var ferdig med styrkeløft etter knebøy? Er du ferdig etter benken nå eller? Neste blir at jeg og Jokke må dra deg med på å løfte 300 i mark. Blir fin sum da, når du løfter 310-240-300 eller?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart benkpresser! Filmer side 35
Skrevet av: Varknebøyer128. mars 2008, 13:10
Du er da en helig optimist Espen. Hvordan går det Brandbus sterkeste markløfter på wilks poeng?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart benkpresser! Filmer side 35
Skrevet av: Varknebøyer128. mars 2008, 13:11
Takk og takk. Hvordan går det med deg?

Bra løfting Stian ;)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart benkpresser! Filmer side 35
Skrevet av: Kjell...28. mars 2008, 15:45
Knebøyen går veldig bra , benken går sinnsykt dårlig og marken kommer seg ;)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart benkpresser! Filmer side 35
Skrevet av: Bigmc28. mars 2008, 15:51
Sitat fra: Bigmc på I dag kl. 01:01
ja det og, men du må bli tøffere ned med vektene, dra dem ned fort som faen

Interessant lesing. Dette må vi prøve ut Stian! Høres litt guffent ut, men dog....
skal dere prøve der er det meget viktig med bra sikring ellers er man fort dø


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart benkpresser! Filmer side 35
Skrevet av: Varknebøyer128. mars 2008, 17:51
jeg fant den og skulle importere filen men den ligger i quicktime og denne filtypes støttet ikke movie maker. Hva gjør man da? Filkonvertering? Hvordan gjør man isåfall de?

Ja, XP er nyere enn ME. :) Så da har du det.
Start -> Alle programmer
Så skal det ligge der en plass. :)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart benkpresser! Filmer side 35
Skrevet av: Herman Vandrepølse28. mars 2008, 18:18
skal dere prøve der er det meget viktig med bra sikring ellers er man fort dø
Men det holder med sikringen vi har på benken? Den som gjør at man ikke kan få vektene i trynet? Eller burde vi være nøye med hvilke spottere i velger også?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart benkpresser! Filmer side 35
Skrevet av: tynt28. mars 2008, 22:47
Du er da en helig optimist Espen. Hvordan går det Brandbus sterkeste markløfter på wilks poeng?

Jeg er fortsatt på skadebenken da. Nå skal jeg for siste gang på jobb på Lygna i morra klokken 0700 og være der til 1500 da er det shell brandbu som gjelder deretter, 20meter unna gymmet, herlig<3 Ellers så satser jeg på å tjene nok penger på familiebursdag i morgen til å få kommet meg nedover på mandag.

PS: Må bare dra litt over 300 for å være sterkest på hele hadeland(Ja, jeg veit, det er en sum langt framme, men den er der;) )


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart benkpresser! Filmer side 35
Skrevet av: JanB Diddl etc28. mars 2008, 22:54
da er det shell brandbu som gjelder deretter, 20meter unna gymmet, herlig<3

Da du vel kjøpe ei grillpølse mellom hvert sett?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart benkpresser! Filmer side 35
Skrevet av: tynt28. mars 2008, 22:58
Selvfølgelig! Pølser er mat for oss løftere! Men Stian, ett spørsmål, kan jeg ruske med meg benkskjorta? Så kan vi prøve en siste gang før nasjonalt?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart benkpresser! Filmer side 35
Skrevet av: JanB Diddl etc28. mars 2008, 22:59
Stian har du et bilde av deg selv jeg kan bruke for å sammenligne noe? Bilde av hele ansiktet...


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart benkpresser! Filmer side 35
Skrevet av: Varknebøyer128. mars 2008, 23:04
Det holder i massevis, men vi må nok avtale bedre med avløfte og skiepasettere hva som skjer hvis.....

Men det holder med sikringen vi har på benken? Den som gjør at man ikke kan få vektene i trynet? Eller burde vi være nøye med hvilke spottere i velger også?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart benkpresser! Filmer side 35
Skrevet av: Varknebøyer128. mars 2008, 23:05
Hva mener du. Send spm på stian@kappi.no

Stian har du et bilde av deg selv jeg kan bruke for å sammenligne noe? Bilde av hele ansiktet...



Tittel: Sv: Varknebøyer er snart benkpresser! Filmer side 35
Skrevet av: Varknebøyer128. mars 2008, 23:07
Som sagt synes jeg du skal prioritere:
1. Skole
2. Venner , kjæreste og familie
3. Jobb
4. Feks Valdres AK medlem

Hvis armer og skuldre ikke er vonde så tar vi en skjorte økt.

Selvfølgelig! Pølser er mat for oss løftere! Men Stian, ett spørsmål, kan jeg ruske med meg benkskjorta? Så kan vi prøve en siste gang før nasjonalt?


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart benkpresser! Filmer side 35
Skrevet av: tynt28. mars 2008, 23:10
Altså, jeg har førstepri på skolen, og det er jo greit, også andrepri er venner familie etc, og jeg annser deg som venn, så da kommer du i den prioriteten der, ingen jobb på mandag, og Valdres Ak medlemskap er alltid viktig uansett.

Altså, jeg prioriterer å komme nedover, for å trene, for å være med venner og å være lojalt VAK medlem!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart benkpresser! Filmer side 35
Skrevet av: Varknebøyer128. mars 2008, 23:11
Som venn og medlem er du alltid velkommen.

Altså, jeg har førstepri på skolen, og det er jo greit, også andrepri er venner familie etc, og jeg annser deg som venn, så da kommer du i den prioriteten der, ingen jobb på mandag, og Valdres Ak medlemskap er alltid viktig uansett.

Altså, jeg prioriterer å komme nedover, for å trene, for å være med venner og å være lojalt VAK medlem!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart benkpresser! Filmer side 35
Skrevet av: pergronn31. mars 2008, 12:43
Hei Stian, gi meg en lyd når du har fått inn benkpress-skjorta. Skal du trene på onsdag?

Per Olav


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart benkpresser! Filmer side 35
Skrevet av: Varknebøyer131. mars 2008, 23:43
Trimlåven 31/3-08 og i morgen regner jeg det som vår. Vår betyr energi, og ting blomstrer.

KB 20/5, 70/5, 120/5, 150/4, 170/2 (tungt)
KB utstyr 240/1, 262,5/2. 267,5/2, 275/1 (gikk tungt)
BP smalt 60/6, 80/5, 100/5
push downs til 60 kg

Ettere dagens strabaser tror jeg nok ikke jeg skal stille på NM, kjenner at all logikk stritter imot.

Takk spessielt Espen for entusiasme og meget bra surring. takker naturligvis Morten, morten og Kim med flere for sikring.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart benkpresser! Filmer side 35
Skrevet av: tynt01. april 2008, 08:13
Sleng opp 275løftet på youtube Stian! Ellers så må jeg nok en gang si: Neste år!>:D


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart benkpresser! Filmer side 35
Skrevet av: Varknebøyer101. april 2008, 20:14
Je3g har aldrig vært så sprengt i ansikt og nakke som i går. Klarte ikke å fiksere ovre ryggen og sette meg bakpå.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart benkpresser! Filmer side 35
Skrevet av: Bob Paar01. april 2008, 20:16
Begynner å bli bra bøy her nå. :D


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart benkpresser! Filmer side 35
Skrevet av: Varknebøyer102. april 2008, 14:32
Litt oppdateringer på varelagret:

Fredag: 5 000 kg med vektskiver for stenger og mnaualer fra Gymtec se www.gymtec.se som selges til norges beste pris. ca 20 kr/kg eks mva pluss frakt.

Tirsdag: 20 custom skjorter og titanium bind kom inn. Nå blir noen askim løfter og Tor Herman glad.

Tidlig neste uke: Titan Toro belte med nordisk hurtigspenne kommer, første serie produksjon med mal fra en svært velykket spenne laget i Norge.

Adidas Ironworks og magnesium kommer.

Neste uke: Stor leveranse fra titan ca 200 stk av ulike skjorter, drakter, bind, suit slip ons osv. Da blir blandt annet Hr Holte og Frk Høland glad.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart benkpresser! Filmer side 35
Skrevet av: Varknebøyer102. april 2008, 14:34
Joda men det skulle bare mangle med så trangt utstyr og litt trening ;-)) men Bob det var skikkelig Olaf knebøy, frempå og jævlig.

Begynner å bli bra bøy her nå. :D


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart benkpresser! Filmer side 35
Skrevet av: Michael-02. april 2008, 16:06
Fredag: 5 000 kg med vektskiver for stenger og mnaualer fra Gymtec se www.gymtec.se som selges til norges beste pris. ca 20 kr/kg eks mva pluss frakt.

Jernskiver ?
Om du har fått inn 20kg jern igjen, så kommer jeg innom en gang i løpet av våren :)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart benkpresser! Filmer side 35
Skrevet av: Varknebøyer114. april 2008, 12:06
Fikk inn en lite forsendelse av Titan Toro beltene i dag. Med forbedring av spenna har dette beltet blitt

Norges beste om ikke verdens beste styrkeløft spenne med easy flipp spenne (eller nordisk hurtigspenne som jeg har valgt å kalle den)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart benkpresser! Filmer side 35
Skrevet av: Varknebøyer114. april 2008, 12:45
Hei

Jeg har fått inn 20 kg jern og får trolig inn mer.

MVH
Stian

Jernskiver ?
Om du har fått inn 20kg jern igjen, så kommer jeg innom en gang i løpet av våren :)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart benkpresser! Filmer side 35
Skrevet av: Store Mage14. april 2008, 13:10
Mens jeg husker det. lykke til på NM!


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart benkpresser! Filmer side 35
Skrevet av: tynt14. april 2008, 17:46
Han skal ikke på NM :(


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart benkpresser! Filmer side 35
Skrevet av: Store Mage14. april 2008, 19:57
Ikke han heller, ingen av oss "supergutta" som skal delta i år da, trist for sporten dette  ;)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart benkpresser! Filmer side 35
Skrevet av: Varknebøyer113. mai 2008, 15:43
4 km 40 min morgen tur i dag men et par spurter litt imponert av meg selv (ble sliten i ryggen etter 25 min) er vel for stiv i  hofta og låra


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart benkpresser! Filmer side 35
Skrevet av: tynt13. mai 2008, 16:28
Oi oi oi! Aner vi slanketendenser? :o


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart benkpresser! Filmer side 35
Skrevet av: Varknebøyer119. mai 2008, 13:55
Fikk inn 7mm kne og albuevarmere fra Tommy Kono, utrolig bra saker. Det beste er at de blir værende å kneet og siger derfor ikke.

I tillegg fikk jeg inn Tommy Kono sin bok om vektløfting, dvs to stk. Da vet jeg hva jeg skal gjøre sent i kveld.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart benkpresser! Filmer side 35
Skrevet av: JanB Diddl etc19. mai 2008, 14:46
du skal lese begge.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart benkpresser! Filmer side 35
Skrevet av: Varknebøyer120. mai 2008, 09:14
Tok noen få løft på Avancia etter å ha møttformann Heidi, fixer Paal, vegard vaktmester, Kjell Petter tutu og kjør samt svenske Helena. En j.... trivlig gjeng. Formann heidi hadde forspist seg på pølser og mat til 17 mai så hun hadde fått kink i ryggen (ikke helt sant og fritt oversatt, men det så vondt ut og litt komisk)

dagens skjorte leksjon ble: Trange skjorter må dras helt opp og bak samt såpass ned forran at øvre del av brystet synes. Litt mindre skjorterkan ikke dras så langt bak på skuldrene.

BP u skjorte 60/5, 100/1, 130/ (tungt)
BP 10 cm kloss 160/1 (lett/greit) 180/stopp nede

Reiste videre ned til Lørenskog og garage trener Randen etter litt brus og kaffe slabbedas på Avancia. Skravla så lenge at kona ble irritert.
Sissy squats 3 reps
Nordic hamstrings 5 reps


I dag tirsdag venter jeg spent på varer fra Titan som skal være her  ved 12 tiden.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart benkpresser! Filmer side 35
Skrevet av: MR Shotgun20. mai 2008, 10:00
Tok noen få løft på Avancia etter å ha møttformann Heidi, fixer Paal, vegard vaktmester, Kjell Petter tutu og kjør samt svenske Helena. En j.... trivlig gjeng. Formann heidi hadde forspist seg på pølser og mat til 17 mai så hun hadde fått kink i ryggen (ikke helt sant og fritt oversatt, men det så vondt ut og litt komisk)

dagens skjorte leksjon ble: Trange skjorter må dras helt opp og bak samt såpass ned forran at øvre del av brystet synes. Litt mindre skjorterkan ikke dras så langt bak på skuldrene.

BP u skjorte 60/5, 100/1, 130/ (tungt)
BP 10 cm kloss 160/1 (lett/greit) 180/stopp nede

Reiste videre ned til Lørenskog og garage trener Randen etter litt brus og kaffe slabbedas på Avancia. Skravla så lenge at kona ble irritert.
Sissy squats 3 reps
Nordic hamstrings 5 reps


I dag tirsdag venter jeg spent på varer fra Titan som skal være her  ved 12 tiden.


Takk for god hjelp..  Jeg venter spent på hva som kommer i posten i dag.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart benkpresser! Filmer side 35
Skrevet av: tynt20. mai 2008, 16:55
Nå må du endre avataren din. Du skal jo ikke på nm08. :)


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart benkpresser! Filmer side 35
Skrevet av: Varknebøyer125. mai 2008, 22:23
Vegard: Bare hyggelig, synd jeg ikke kunne hjelpe deg med skjorte.

Espen: Trenger vel ikke det når man ikke har mål vel.... ;-)

Prøvde meg på et bens dyp knebøy uten hell, når har jeg enda mer å trene på.... aha... trene... hm slitsomt.

Men har gått noen turer med våre to chihuahuaer og masse arbeid.... god start.

Beltene fra Titan kommer i løpet av uka.



Tittel: Sv: Varknebøyer er snart benkpresser! Filmer side 35
Skrevet av: MR Shotgun26. mai 2008, 13:30
Vegard: Bare hyggelig, synd jeg ikke kunne hjelpe deg med skjorte.




Hallo..  Jeg fikk låne skjorter av Vandrepølsa..  Fury 44 og vektene blås opp kjempelett..  Så da veit du hva jeg skal handle av deg når du får inn på lager igjen. Pluss at jeg vil kjøpe en Custom Katana 44/Bryst og 46/Armer. Vis det er å få tak i..  Har jo greit trykk med 46/48 så 44/46 blir perfekt tror jeg.


Tittel: Sv: Varknebøyer er snart benkpresser! Filmer side 35
Skrevet av: Varknebøyer123. juni 2008, 14:49
Det er rart hvordan man har noen fetisjer, jeg må løfte på ting. På hytta med far var det mange slike løfte ting. Far driver med gamle jernovner, måtte jo kjenne litt på et par... yea it the real thing; støpejern, fast, livløst men med utsmykking, love it.... På hytta skulle vi bære kommode, bilbatterier osv... love to carry it alone... men ikke sååååå langt da.... Ekstasen kom nå jeg fikk øye på noen tømmerstokker utenfor skigarden. En slik tømmerstokk på ca 13-14 meter som er 40 cm i ene enden og 60-70 i andre, en slik som veier ca 500 kg, dvs litt over 200 kg fra lettete siden.... challange, big challange..

1 forsøk: No way
2 forsøk med lastestropp 15 cm over grepshøyde: kakebit.
3 forsøk med lastestropp 10 cm over grepshøyde: kakebit men måtte ta i
4 forsøk med lastestropp 5 cm over grepshøyde: ja klarte det men måtte skjerpe meg
5 forsøk: ikke en sjanse
6 forsøk: måtte flytte beina litt frem for få litt power: kakebit
Kunne ikke annet enn å innrømme at det er forskjell på folks fetisjer.

Senere på kvelden var det 20 års reunion fra 6 klasse som var knallbra og fuktig. Søndag var jeg sliten og ikke edru før seint og ga Joachim litt vrede med å tøye på den stive skrotten hans. Lenge siden Joachim hadde det så vondt... kult...

I dag lot kroppen si ifra at klokken 7, 8, 9 var uaktuelt å stå opp. Klokken 10 kunne jeg konstantere en av mine beste helger noensinne.


Tittel: Sv: Varknebøyer er langt ifra styrkeløfter.
Skrevet av: Varknebøyer106. juli 2008, 18:45
Var med Kristine Hansen i Moss SIK sitt lokale. Lokalene må sies å være meget egnet og bra utstyrt.

Jeg prøvde å vise og forklare samt hjelpe Kristine, noe som var en sann fornøyelse. Gjennom flere år nå har jeg blitt litt bedre kjent med Kristine og må virkelig si at det er bra hun valgte styrkeløft. Skikkelig hyggelig, blid og jovial jente. Kristine hadde mange ting å si men gullkornene kom i en historie som hadde skjedd nylig. Etter EM hadde Kristine frie tøyler å benyttet derfor anledningen til en økt med ei jente som i lengre tid hadde vært likestilt med henne. De er like høye og begge veier 58 kg. Før hadde de begge hatt like mye valpefett rundt magen. Nå hadde Kristine mer muskler om mindre fett. Hun undret seg derfor hvorfor. Jeg måtte legge til at fem dager i uken med bøy, benk og mark bygger muskler. De hadde hatt en dag på biceps og triceps noe som var vanlig for venninnen... (get the picture)

Jeg trente stort sett Kristine sitt program og fortalte hvorfor hun hadde bedre forutsetninger i mark enn bøy og hvorfor hun er en eminent benkpresser. Årsak til god mark er kortere rygg enn lårbein. Årsaken til noe svak knebøy uten utstyr, er trolig manglende bein og hoftestyrke i bunn. benken hennes er god pga meget bra teknikk, og velutviklet overkropp.

Personlig var jeg veeeeldig støl noen dager etterpå og vondt i skuldrene. Med fire kg manualer slet jeg med foroverbøyd sidehev. (No wonder why…


Tittel: Sv: Nyhet: Adidas Vekløftersko på lager
Skrevet av: Varknebøyer128. august 2008, 13:55
28/8-08

Adidas Ironworks 2 fra 37,3 til 47, 3 er nå på lager og ser meget bra ut.

Mest imponert er jeg over Adidas AdiSTAR 2008 som har fått en enorm ansiktsløft. 42 til 46 er på lager.

W8 power shirt og W8 obligatorisk drakt er også meget moderne og flotte plagg.

Det er også kommet Leoko styrkeløftstang på lager.


Tittel: Sv: 4-60kg Kettlebells på vei inn.
Skrevet av: Varknebøyer102. september 2008, 09:30
Etter mye om og men er endelig noen tonn med skiver stenger og KETTLEBELL igjen på lager.

Dette blir en tung arbeidsøkt.



Tittel: Sv: 4-60kg Kettlebells på vei inn.
Skrevet av: Egil Skallagrimsson02. september 2008, 09:47
Må tydeligvis innom deg på lageret! ;D


Tittel: Sv: 4-60kg Kettlebells på vei inn.
Skrevet av: Varknebøyer102. september 2008, 09:50
Du kan gjern komme med en gang Egil. Jeg trenger noen med kondis, liker å bære ting og med produksjonsorientert sinn her.

Du er hjertlig velkommen.


Tittel: Sv: 4-60kg Kettlebells på vei inn.
Skrevet av: næææh02. september 2008, 12:49
Du kan gjern komme med en gang Egil. Jeg trenger noen med kondis, liker å bære ting og med produksjonsorientert sinn her.

Du er hjertlig velkommen.

Trenger du ekstra folk?  Jeg er arbeidsledig ;D


Tittel: Sv: KING is in the house.
Skrevet av: Varknebøyer104. september 2008, 23:20
I dag kom en bag til rette med masse godbiter fra Metal sport og wear tilrette etter en majestetisk seolvbestemt stopp (?) i Stockholm. I baggen var det:
Metal King Squattern (Kirketeig sin rekord modell)
Metal King Deadlifter (Noen har fått 15 kg mer enn Org deadlifter)
Metal King Presser (Å Berntsen perset med over 10 kg med den)
Mye fine sokker, shirt slip ons (must i benk) og Black bind.


Tittel: Sv: KING is in the house.
Skrevet av: Varknebøyer119. september 2008, 12:06
I dag 190908 kom verdens beste magnesium igjen inn på lager. Merket er Grippy.


Tittel: Sv: VIKING V and KING is in the house.
Skrevet av: Varknebøyer109. oktober 2008, 13:08
1300 kom Viking V inn på lager og er som kjent som verdens beste sumo markdrakt, men også meget bra til klassisk mark og bøy.

Full supplering av KING  drakter og Metal T-skjorter.


Tittel: Sv: VIKING V and KING is in the house.
Skrevet av: tynt10. oktober 2008, 09:49
Viking V noe for meg tro?


Tittel: Sv: VIKING V and KING is in the house.
Skrevet av: Varknebøyer111. oktober 2008, 08:58
Kankje det... hvem vet
Viking V noe for meg tro?

Konsultasjon på Condis stovner uke 41
Tidlige på condis så hadde jeg exess bodyfat 32% som vist nok ikke er bra. Rune Sørli bortforklarte med at testen gir mennesker med mye muskler mye fett, hmmm du er da sweet talker Rune. Fant vel ut at fornuftig vekt for meg ville vært rundt under 100 kg som styrkeløfter og 90 kg som vanlig borger. Dægærn det er mye trening og lite godterier, god drikke og lystbetonte matt


Moro økt på Condis Stovner fradag 10/10

Måtte prøve konkurrenten Matrix sine produkter og få inntrykk av hva folk likte å bruke. Så det ble 2-5 min på
- overkroppsmaskin fra Tecnogym (rar maskin som det ikke var rart få brukte
- crosstrainer fra Matrix (denne var god selv for meg)
- summit trainer fra Technogym (enormt til bråk, skulle tro den laget vind lyd, ikke min greie)
- ny crosstrainer fra Matrix som var enda bedre (men jeg fikk ikke til å bruke fitnesstest)
- tredemølle fra Matrix som var grei men litt knot å få til fitnesstest

Fitnesstesten var på 6 min eller noe og pulsen kom opp i 180. 6,7 i fart og 10% stigning gjorde susen gitt. Så på fjænsynet når test scoren kom så jeg fikk ikke vite hvor dårlig form jeg var.

Masse maskiner fra Matrix disse synes jeg var godkjent:
- Utside lår
- innside lår
- liggende mage
- nedtrekk
- liggenede lårcurl
- beinpress
- assisted chins/dips
Fikk vel en førelse av at Tuffstuff har bedre løsninger enn Matrix og Gymleco bedre kvalitet.

Så prøvde jeg Hammer Strenght og WOW det to med en gang. Men synes Gymleco kan konkurrer til halv pris.

Sorterte alle vektene (hvorfor må alle rote slik? Fordi det ikke virker som rot når man er svak) Det var en som lurte på om jeg hadde begynt å jobbe der og likte så godt at jeg ryddet og kommenterte at alle andre var sløve med det. Hvem var det som ikke lesset av 70 kg i benkpress?

Måtte prøve litt knebøy i York Barbell half racken med platting som jeg jar levert med York fullgummi skivene (dægærn det så sjeft ut) Pingle espen ville jo sett ut som supermann der.
70 kg = lett og stilfull
110 kg = stilfull
140 kg = litt tung og litt frempå
160 kg = tung og frempå (syntes dette var tungt ja)
180kg = gikk lett ned og greit til 20 grader over parallell. Ingen som var egnet til å sikre så skiven havnet på plattingen i skikkelig vektløfterstil. 175 ville gått. Kanskje 180 hvis jeg hadde  hatt sikring (psykisk støtte det gitt)

Undres om det er mangel på trening eller fitnesstest som gjorde utslaget, uansett er det bra med på få tatt en økt.

Får skru sjefssett med manualer til Frongners sterkeste mann Ingar Merli på Trimlåven. Trimlåven har nå blitt veldig forbedret.



Tittel: Sv: VIKING V and KING is in the house.
Skrevet av: tynt12. oktober 2008, 14:47
 :what:


Tittel: Sv: VIKING V and KING is in the house.
Skrevet av: J Skåren13. oktober 2008, 17:15
:what:
HAHAHA! synd det ;)


Tittel: Sv: SUPER Katana & Centurion is in the house
Skrevet av: Varknebøyer128. oktober 2008, 14:59
I dag kom SUPER Katana inn i AS og SS variant. Se http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=76495.0 (http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=76495.0)

THP 50 cm håndleddsbind er kommet inn
Titan suit slippers er kommet inn
Titan markløft slippers er også på lager


Super Centurion og Dual quad  markløft drakt ventes hvilken dag som helst.


Tittel: Sv: SUPER Katana & Centurion is in the house
Skrevet av: GAMMERN28. oktober 2008, 18:05
Låven mandag?


Tittel: Sv: SUPER Katana & Centurion is in the house
Skrevet av: VegarGjerdrum28. oktober 2008, 21:18
Toro beltet satt som ett skudd.


Tittel: Sv: SUPER Katana & Centurion is in the house
Skrevet av: AlexanderDGL28. oktober 2008, 21:19
Toro beltet satt som ett skudd.

Meksikansk gryte? ;D

(Neida, vet Titan har ett belte som heter Toro. :))


Tittel: Sv: SUPER Katana & Centurion is in the house
Skrevet av: Down and coming28. oktober 2008, 21:56
Toro er fettbeltet Larsen har fått via mexikansk gryte ;)


Tittel: Sv: SUPER Katana & Centurion is in the house
Skrevet av: Varknebøyer130. oktober 2008, 09:43
Mandag 271008 SIO nydalen

Spennde å prøve markedslederen sine apparater. Markedslederen her Tecnogym. Desverre dynes jeg det var middelmådig med unntak av viften som satt i tredemølla.
- Tredemølla, savnet fiksert HRC program som er et must for meg. Litt mye knapper å stille inn for å få til noe.
- Ergometer sykkelen; godt tråkk og behaglig men savner puls og watt program samt en fin måte å lese pensum eller avisa på. De vil sikkert ikke at du skal trene så lenge. (iog det er useriøst)

Casall skiver i styrkerommet men tre jekkestativer fra Eleiko og fem styrkeløft stenger. Veldig bra for meg men jeg synes det var overkill da de ikke hadde skiver til å trene mer enn 150 kg hvis mange trener likt.

Treninga:
tredemølle: 10 min
sykkel: 5 min

Frontbøy: 20/10, 60/6, 100/2 (det gjorde vondt i krave beinet, men sikkert en tilvendingssak)
Nakkebøy 90/6, 100/6 fikk skikkelig mukel gramper/grep på innside av låra og alt ble tungt
Benkpress medium grep beina i været : 20/10, 60/6, 90/6, 100/6 (ble vist litt stille når jeg drev på)
Nedtrekk 60/8, 70/6, 80/3. Høyt tak på TG silverline fikk god pump
Pushdown: 35/6, 45/6, 50/6
Stang Curl: 30/6 x 2
Hantel curl: 14 /6, 16/6, 18/6
bakside skuldre: i markinx kg /6 reps x 3 sett
Uttøying 10 min

Fin  start på dagen men jeg merker hva kondis gjør med knebøy styrken.


Tittel: Sv: SUPER Katana & Centurion is in the house
Skrevet av: Varknebøyer130. oktober 2008, 09:59
Torsdag 29/10-08 Trimlåven

Levert de nye Ivanko COC-2,5 låsen til Ingar og drakk litt kaffe og smakte på årets pepperkaker.

Ivar Bjørndal trengte hjelp med skjorte og jeg sa ja i siste liten. Vi prøvde skjorta begge to:
BP u skjorte 20/10, 60/6, 90/3, 110/2, 120/1 (tungt)
BP Super Katana AS 50 prøvde å få på meg selv men måtte ha litt hjelp. 150/1 nesten ned og rett opp litt tungt
Hjalp Ivar i 20 min, se gammers logg
Samtidig kom hele Frogner AK mfl det var inspirerende.
Måtte prøve relevant skjorte = Titan Katana Super AS 48 på 190 kg. Kom ikke halvveis ned og slett ikke opp
Tok av til 175 og tok på 50 skorta igjen som endte omtrent likt. Jeg kunne bare konstantere att jeg ikke hadde nødvendig styrke for denne skjorta enda.

Titan Super Katana kan oppsummeres slik:
- romslig hals som gjør at kraven ikke presser på halsen = komfort
- romslig hals gjør at man lettere får skjorta langt ned på brystkassa= mer motstand
- 3 ganger så bred krave som gjør motstanden 3 ganger større.
Typiske løftere for en slik skjorte er:
- løfte som plages med å få kraven i halsen men også er på et høyt nivå

For min del tror jeg ikke den fungerer før jeg er på 210-220. Min pers er 202,5. Jeg må øke lockout styrken med 30 kg på nåværende nivå før jeg får den til er mitt estimat.

Her for løftet som har brukt custom størrelser kan gå opp til normal størrelse og for løftere med veldig trange normal størrelser går en størrelse opp/ blir 10-20 sterke i øvre del av løft.


Tittel: Sv: SUPER Katana & Centurion is in the house
Skrevet av: Varknebøyer111. november 2008, 17:30
Super Centurion kom inn i dag. De tas med til ganddal sammen med Super katana.


Tittel: Sv: SUPER Katana & Centurion is in the house
Skrevet av: Herman Vandrepølse11. november 2008, 19:02
Super Centurion kom inn i dag. De tas med til ganddal sammen med Super katana.

Hmm.. Tror dette må testes ut på låven etterhvert også. Eller ka du tru Stian? Jeg løfter veldig fint med den jeg kjøpte sist og er veldig fornøyd. Er det mer å hente nå, eller kun komfort?


Tittel: Sv: SUPER Katana & Centurion is in the house
Skrevet av: Varknebøyer111. november 2008, 21:13
Titan Super Katana:
Du er nok en god kandidat siden du har en rå toppstyrke. Lars M var på 300 kg dobbel til 5 cm kloss og det gikk vist lett. En vidrekommende kar i SK Ask fikk 10 eller 20 med en gang. Fjøren og Furesund har ikke kommet ned enda på MYE vekter og jeg tipper at jeg ikke kommer ned før 210-220 er på stanga med riktig størrelse. Dette er en expert skjorte. Enda mer spennde blir det i neste måned da Fury og F6 kommer i super varianter.

Titan Super Centurion
Denne nyheten virket som en meget bra drakt. Jeg fikk lyst til å trene nå. Den er littv trangere overalt i tillegg har søle systemet får mer masse som gir mer trykk på samme måte som i Super Katana, Fury og F6 Tonado.

Titan hybrid deadlifter:
Jeg har aldri kjent en markløft drakt med så my søtte og trykk på ALLE de riktige plassene.


Tittel: Sv: SUPER Katana & Centurion is in the house
Skrevet av: Michael-11. november 2008, 21:27
Disse nye draktene bør testes ut før neste års NM!


Tittel: Sv: SUPER Katana & Centurion is in the house
Skrevet av: Varknebøyer112. november 2008, 08:47
Tar med alle nyheten til Ganddal for se , røre og god handel. Det inkluderer Alle metal King draktene og King presser skjorta som er meget bra.


Tittel: Sv: SUPER Katana & Centurion is in the house
Skrevet av: Hernes12. november 2008, 09:09
King presser -skjorta er 100% Rå.


Tittel: Sv: SUPER Katana & Centurion is in the house
Skrevet av: Varknebøyer112. november 2008, 09:10
Ja overraskende bra.

King presser -skjorta er 100% Rå.


Tittel: Sv: SUPER Katana & Centurion is in the house
Skrevet av: JanB Diddl etc12. november 2008, 09:30
King presser -skjorta er 100% Rå.

100% raw? Vil det si at den ikke hjelper i det hele tatt?



Tittel: Sv: SUPER Katana & Centurion is in the house
Skrevet av: osito12. november 2008, 14:55
Titan Super Katana:
Du er nok en god kandidat siden du har en rå toppstyrke. Lars M var på 300 kg dobbel til 5 cm kloss og det gikk vist lett. En vidrekommende kar i SK Ask fikk 10 eller 20 med en gang. Fjøren og Furesund har ikke kommet ned enda på MYE vekter og jeg tipper at jeg ikke kommer ned før 210-220 er på stanga med riktig størrelse. Dette er en expert skjorte. Enda mer spennde blir det i neste måned da Fury og F6 kommer i super varianter.

Jeg har prøvd Titan Super Katana en gang til Kappi. Er usikker på om jeg kommer til å bruke ho, men føler at dette er en bedre skjorte(et større posensial) enn vanelig Katana. Kommer ned, men sliter med at stangen på vei opp går i stativet. Har ikke løst dette problemet helt. Jeg håper på 5-10 kg mer..
En annen ting er at det går rykter om at BigMc, vil sabotere min løfting med dårlige avløft... ;)



Tittel: Sv: SUPER Katana & Centurion is in the house
Skrevet av: Varknebøyer113. november 2008, 01:17
Trond: hVis avløft er et problem skal jeg hjelpe deg. Når det gjelder stativt, skjorta og stanga ved du at trekant forhold ikke funker. Du får kutte stativet tror jeg.


Tittel: Sv: ELEIKO stang på lager.
Skrevet av: Varknebøyer120. desember 2008, 11:16
Fikk inn Eleiko stenger i går. Fikk bare fire stykk ville ha flere. Pris med frakt 6995, fritt levert mitt lager.

Adidas Ironworks er nå inne i alle størrelser.


Tittel: Sv: ELEIKO stang på lager.
Skrevet av: AlexanderDGL20. desember 2008, 11:21
Fikk inn Eleiko stenger i går. Fikk bare fire stykk ville ha flere. Pris med frakt 6995.

Mulighet til avbetaling over 1 år fks.? ;) MmMm


Tittel: Sv: ELEIKO stang på lager.
Skrevet av: Varknebøyer120. desember 2008, 11:24
Da må du ta en prat med cresco eller noen finasierings institusjoen. For det er vel ikke intressert å betale 899 kr mnd i 12 mnd hos meg?


Tittel: Sv: ELEIKO stang på lager.
Skrevet av: Varknebøyer120. januar 2009, 22:56
Tja.. har vel fått røst seg litt litt siste uka og nokon daga... utruleig ko tungt det e å komma i gang at.
100 kg var heil utrulig tungt i bøy fyste økta. 80 kg i benk va det samme, mark var utenkelig.

Vel planen er 2-3 dager i uka med mandag som eneste bankers dag. Planen er vel opimistisksom vanlig 60 min dfra jeg kommer til jeg er ferdig med oppvarming/kondis, styrke og uttøiing/core training (måtte ha med nymotens ting- som om ikke styrkeløft er core-pø) Planen er  noe udefinert men så mye vet jeg 6reps x 3 sett på alle øvelsene. Er de ikke tunge går de i supersett. En tung øvelse per økt.

Ukas høydepunkt er:
140 kg  bøy x 6
100 kg benk x 6
140 kg mark x 6
Benken er fortsatt litt lav men reste er fine vekter. Prøver meg litt på high pull fra heng. BI sossen ser bare dumt på meg.

og 30 min med kondis og 15 med uttøyning (klarte aldri lengden til beveglighet)

Fikk inn mer grønne strikker her om dagen by the way.


Tittel: Sv: ELEIKO stang på lager.
Skrevet av: Herman Vandrepølse20. januar 2009, 23:39
Tja.. har vel fått røst seg litt litt siste uka og nokon daga... utruleig ko tungt det e å komma i gang at.
100 kg var heil utrulig tungt i bøy fyste økta. 80 kg i benk va det samme, mark var utenkelig.

Vel planen er 2-3 dager i uka med mandag som eneste bankers dag. Planen er vel opimistisksom vanlig 60 min dfra jeg kommer til jeg er ferdig med oppvarming/kondis, styrke og uttøiing/core training (måtte ha med nymotens ting- som om ikke styrkeløft er core-pø) Planen er  noe udefinert men så mye vet jeg 6reps x 3 sett på alle øvelsene. Er de ikke tunge går de i supersett. En tung øvelse per økt.

Ukas høydepunkt er:
140 kg  bøy x 6
100 kg benk x 6
140 kg mark x 6
Benken er fortsatt litt lav men reste er fine vekter. Prøver meg litt på high pull fra heng. BI sossen ser bare dumt på meg.

og 30 min med kondis og 15 med uttøyning (klarte aldri lengden til beveglighet)

Fikk inn mer grønne strikker her om dagen by the way.

 :woot: Gratulerer  :woot:  Ta deg ei økt hos oss igjen snart nå :D


Tittel: Sv: Varknebøyer wannabe a BI Dude at the gym!
Skrevet av: Varknebøyer121. januar 2009, 07:40
Savner låven Morten så det skal du se bort fra.

Må legge til at jeg aldri har hatt slik hoepine som etter  "high pulls" nakken er helt ødelagt.


Tittel: Sv: Varknebøyer wannabe a BI Dude at the gym!
Skrevet av: Gundersen™21. januar 2009, 10:15
Titan Super Katana kan oppsummeres slik:
- romslig hals som gjør at kraven ikke presser på halsen = komfort
- romslig hals gjør at man lettere får skjorta langt ned på brystkassa= mer motstand
- 3 ganger så bred krave som gjør motstanden 3 ganger større.
Typiske løftere for en slik skjorte er:
- løfte som plages med å få kraven i halsen men også er på et høyt nivå

Titan Super Katana:
Du er nok en god kandidat siden du har en rå toppstyrke. Lars M var på 300 kg dobbel til 5 cm kloss og det gikk vist lett. En vidrekommende kar i SK Ask fikk 10 eller 20 med en gang. Fjøren og Furesund har ikke kommet ned enda på MYE vekter og jeg tipper at jeg ikke kommer ned før 210-220 er på stanga med riktig størrelse. Dette er en expert skjorte. Enda mer spennde blir det i neste måned da Fury og F6 kommer i super varianter.

Jeg har ganske så lyst på en Super Katana, men er ingen teknisk finslepen benkpresser. Saken er nå den at hvis jeg først skal kjøpe en ny skjorte kan det virke litt bortkastet å kjøpe en Fury eller liknende når det finnes råere utstyr på markedet. Virker mest fornuftig å kjøre den beste skjorta og bruke en del på å få den til å fungere, men jeg bør vel høre litt på hva du som "ekspert" har å si. Hva med å kjøpe Super Katanaen i en størrelse større enn jeg har i Fury nå og prøve ut det? Vil det være en start, eller bør jeg gå rett på trang skjorte og jobbe meg oppover?

Toppstyrken er, hvis jeg treffer og får en bra bane, vanligligvis bra og jeg sliter som regel mest fra bunnposisjon og opp til seks-ti cm fra brystet.


Tittel: Sv: Varknebøyer wannabe a BI Dude at the gym!
Skrevet av: Varknebøyer124. januar 2009, 10:07
Jeg vil anbefale Katana, super katana er mer for de som ikke får mer ut av Katanaen. Likevel skal de være mulig å gå direkete til SUPER katanaen. Nårdet gjeler katan så inbiller jeg meg at du har bra spenn og prløver å få den berøpte buen på stanga. I så fall anbefaler jeg AS. Hvsi dury skjorta er stram må du opp en størrelse, me blir skjora for løs gir den lite hjelp. Katana. En # 40 er beregnet for utøver med maksimal målene Skuldre 115 cm, bryst 102 cm, overarm spent 38 cm. Send gjerne e post til stian@kappi.no for å avtale videre.

Jeg har ganske så lyst på en Super Katana, men er ingen teknisk finslepen benkpresser. Saken er nå den at hvis jeg først skal kjøpe en ny skjorte kan det virke litt bortkastet å kjøpe en Fury eller liknende når det finnes råere utstyr på markedet. Virker mest fornuftig å kjøre den beste skjorta og bruke en del på å få den til å fungere, men jeg bør vel høre litt på hva du som "ekspert" har å si. Hva med å kjøpe Super Katanaen i en størrelse større enn jeg har i Fury nå og prøve ut det? Vil det være en start, eller bør jeg gå rett på trang skjorte og jobbe meg oppover?

Toppstyrken er, hvis jeg treffer og får en bra bane, vanligligvis bra og jeg sliter som regel mest fra bunnposisjon og opp til seks-ti cm fra brystet.


Tittel: Sv: Varknebøyer wannabe a BI Dude at the gym!
Skrevet av: Herman Vandrepølse24. januar 2009, 15:58
Savner låven Morten så det skal du se bort fra.



Og du er savnet  :)  Mye moro på låven om dagen ;D
Hils madammen!


Tittel: Sv: Masse varer på lager!
Skrevet av: Varknebøyer101. februar 2009, 20:34
Trente ikke forrige uke og det er meget svakt....

Men fikk inn:
  • Gummibånd
    Vulkan knevarmere
    Vulkan varmebukse
    Tommy Kono knevarmere
    Masse metal ting


Neste uke håper jeg at:
  • Adidas sko kommer
    Mer metal
    Stoooor Titan levering
    ER stativer
    kommer på lager.

    Så må jeg få gratulere Sokndal med nye Gymleco maskiner.

    BTW Kettelebell er stort nå..


Tittel: Sv: Varknebøyer wannabe a BI Dude at the gym!
Skrevet av: Varknebøyer111. februar 2009, 00:52
Bare stress og mas med momsen i dag... men godt den er levert.

Dagen høydepunkt var en 125kg klasse kar på 25år fra kongsvinger med 155 i  bøy raw. Hadde solgt han noen enklere løsninger, men han fikk ikke drakten på seg hjemme (selv ikke nor samboeren hjalp til). Som medlem av OSK er det jo alltid folk på trening, derfor hadde vi avtalt å møtes i dag. Etter å ha glemt det og kommet 90 min for sent var han i fyr og flammer av glede (helt fantastisk). Drakten gikk på og mannen svetta godt, men syntes det var moro. I Kongsvinger var det dårlig styrkeløft miljø (ekko?) og mest tynne jålebukker mente han. Vel han hadde trent tunge 5 ere dagen før så han hadde ikke rare forventningene. Marken gikk greit. Bøy var litt verre, tilslutt var han bare halvfornøyd (etter at jeg ble sittende på benken bak han med 150 kg i fange bokstavlig talt). Jeg dro frem en Metal King squatter 56 som ble for stor, men 54 ble perfekt. Nok sagt: 150 kg hadde han 20 cm igjen på, 180 hadde han 15, 200, hadde han 10 igjen, 220 hadde han 5 cm igjen. Alle løftene gikk relativt lett, det tyngste var faktisk å stille seg opp og på plass. Vel det er vel ikke noe bombe at King Squatter i 54 ble innertier. Som han selv sa; det er få ting som måler seg med mye kg i knebøy.

Maken til entusiasme og idrettsglede er det lenge siden jag har opplevd.

Dvs: det var mange friskuser blandt dame på TIS i helga noe som er veldig moro.


Tittel: Sv: Business as ususal - Titan og Kettelbells på vei inn.
Skrevet av: VegarGjerdrum11. februar 2009, 12:36
65kg på bøydrakta? Habilt det!


Tittel: Sv: Business as ususal - Titan og Kettelbells på vei inn.
Skrevet av: Michael-11. februar 2009, 12:44
Hva koster en 10kg kettelbell ? :)


Tittel: Sv: Business as ususal - Titan og Kettelbells på vei inn.
Skrevet av: Varknebøyer111. februar 2009, 18:51
Hva koster en 10kg kettelbell ? :)

30 kr/kg. men de finnes ikke i 10, 8 og 12 er nærmest.


Tittel: Sv: Business as ususal - Titan og Kettelbells på vei inn.
Skrevet av: Varknebøyer111. februar 2009, 18:52
65kg på bøydrakta? Habilt det!

Med nybegynner bind, hal levette surringer og første gang... jeg syntes det var positive trenger. Når han jo ikke fått den godkjent enda da.


Tittel: Sv: Business as ususal - Titan og Kettelbells på vei inn.
Skrevet av: VegarGjerdrum11. februar 2009, 19:00
Var surringer og ja. Egil pratet på at han kunne hente rundt 100kg med bra utstyr på 1rm?


Tittel: Sv: Business as ususal - Titan og Kettelbells på vei inn.
Skrevet av: Varknebøyer112. februar 2009, 22:37
100 er nok normalt ganske så maks, men 80 er ikke uvanlig, særlig på tyngre utøvere rundt 300 kg i  bøy. Men det er litt avhengig av hvor man er svak, hvor trang drakta er og hvilken stil man har.

Var surringer og ja. Egil pratet på at han kunne hente rundt 100kg med bra utstyr på 1rm?


Tittel: Sv: Business as ususal - Titan og Kettelbells på vei inn.
Skrevet av: Varknebøyer125. februar 2009, 13:23
Endelig påfyll an Titan Benkpresskjorter til Benkpress NM. De som skal ha før skynde seg for dette går fort ut.


Tittel: Sv: Titan Benkpresskjorter ( de fleste) på lager igjen
Skrevet av: Varknebøyer118. mars 2009, 11:25
Har kommet med på trening 2 ganger på to uker. SVÆRT bra.

Noen aha opplevelser:
Knebøy til løs flatbenk (Technogym) ble jeg veldig støl i glutes av.. tydelig at den tok... forøvrig veldig støl en uke etterpå. Gikk til 220 på en trippel (toucher benken) bomma på den fjerde. Artig med sikring når ha på ene siden ikke skjønte hva han skulle gjøre så jeg måtte be han om det.

Lite tankekort er at alle løsbenkene alltid er opptatt og samtlige benkpress benker. Knebøy stativene står nesten alltid tomme og ingen drar markløft i så fall er den en jåle variant eller med sprett. Det virker som de ønsker å bli store og sterke for de har tettsittende skjorter (vise seg frem), proteinpulver og ser ut til å være veldig opptatt av å bygge muskler fordi de ser seg mye i speilet (det hadde jeg sikkert gjort også hvis det var noe å se på).

Mandag 16/3-09
Tredemølle 150 kcal var oppe i 180 i puls så den uten å kjenne det (hvordan er det mulig? stress? ) Dårlig transmitter ? (får ta på pult beltet mitt i dag.
Cruch maskin 10 reps x 2 sett
Mage sirkel 10 reps x 3
Benkpress 50/10, 80/6, 100/3 x 2 (lett og greit)
supersett med stående hantel curl 16-22 /8 reps
Sittende skulderpress hantler 26/6, 28/6, 32/6
Push down 35/10  (hater faste håndtak-- får selge de et roterende ett)
Lazy pigs chins (assisted chins) smalt grep -50 kg x 8 reps (kan ikke si hvor lite spennde det er å trene rygg)

Sto å lurte på hvorfor det alltid uten unntak er rotete i frivektene, det er da penere, mer partisk og mer effektivt å ha det ryddig. vel det ble jo litte mer hyggelig for meg når jeg hadde ryddet og mer effektivt for de andre Lazy wannabees.


Tittel: Sv: Verdens beste curl stang på lager.
Skrevet av: Varknebøyer108. april 2009, 16:03
Fikk inn Leoko curl stang hvorav 2 skal til Ganddal. Dette må være verdens beste curl stang. Ganddal kommer til å bli curl klubb nr1. Hvorav Skotten skal være med i VM i curl om 5 år. Curl curl will get the girls vil være den nye summetona i klubben frem til sommeren.

Tha Boss og Co skal nå få Leoko stanga i posten...

Jeg har da Loko og Eleiko styrkeløft stang på lager..samt verden beste curl stang fra Leoko.... Dream on...

Forresten jeg tenkte å trene men ble svett av tanken så det lar vi være.. men har lyst på en skitur i påske sola.... hvor enn den har gjemt seg.

Næææ glemte neste å se på vektløfting ... very importante

Men nå vil jeg se på Ruth og Anja


Tittel: Sv: Verdens beste curl stang på lager.
Skrevet av: JanB Diddl etc08. april 2009, 16:25
KONGEN AV SUNDVOLD-CURLMASKINEN!!!!


Tittel: Sv: Verdens beste curl stang på lager.
Skrevet av: Varknebøyer109. april 2009, 20:37
Du er helt på deff altså... Curl stang Jan B... CURL STANG.... hvordan bruker man den egentlig??

KONGEN AV SUNDVOLD-CURLMASKINEN!!!!



Tittel: Sv: Verdens beste curl stang på lager.
Skrevet av: pergronn09. april 2009, 20:47
Hei Stian,
du har ikke pakka sekken, spent på deg skiene og dratt til fjells :)
Er det noe trening på deg for tiden?


Tittel: Sv: Verdens beste curl stang på lager.
Skrevet av: Varknebøyer119. april 2009, 01:00
Ikke noe trening i ordets rette forstand(les regelmessig og trening).

Var støl i ene lstsen etter å ha laget manualer til haukeland sykehus sin personal avdeling. Dette får de førsrkommende mandag.

Nå er det eksamen i de neste 6 ukenene.


Tittel: Sv: Eleiko og Leoko stang på kaliber gym.
Skrevet av: Varknebøyer121. april 2009, 13:41
Eleiko og Leoko styrkeløft stang er nå på vei inn på Kaliber gym anytime. kaliber får de neste månedene noen spennde ting så dere må bare ta en tur innom.

Haukeland sykehus sitt personal rom skal i disse dager gå inn et manual sett  fra 2,5-35 kg. Flere apparater kommer utover våren og sommeren.


Tittel: Sv: Eleiko og Leoko stang på kaliber gym.
Skrevet av: Varknebøyer130. april 2009, 14:51
Tar inn USA sin mest populære vektstang fra Quest nå. Q bar skal ha et hyggelig prispunkt. Stanga beskrives som mykere enn Eleiko men mer lik Leoko og mye stivere enn Ivanko.

Jeg vurderer også prisgunstige Ivanko skiver.

Quest er som kjent tett i IPF miljøet som Inzer stor forhandler i USA. Ettersom noen kunder har spurt om Inzer Z wraps er en del par kjøp inn til NM. Tar inn True black også.


Tittel: Sv: Q- bar og Inzer Z wrap
Skrevet av: Varknebøyer112. mai 2009, 18:02
har fått inn inzer sine true black og Inzer sine z håndleddsbind. Inzer z (med røde striper kommer inn i morgen).


Tittel: Sv: Q- bar og Inzer Z wrap
Skrevet av: Down and coming03. juni 2009, 20:55
Har du med bøysko til NM?


Tittel: Sv: NY Titan RPM bind og nydesignet t-skjorter på lager.
Skrevet av: Varknebøyer130. juni 2009, 12:42
Akkurat nå kom Titan sine nye RPM (Revolutions per meter) knebind og håndleddsbind på lager.





Tittel: Sv: NY Titan RPM bind og nydesignet t-skjorter på lager.
Skrevet av: Varknebøyer108. juli 2009, 02:15
I natt kunne jeg ikke tro mine egne øyne, min siste eksamen gikk i boks med glans (jeg satt å gjorde educated guesswork på en mulitiple chioce eksamen). Det merkelige er at de fagene jeg jobbet mest med gjorde jeg det dårligst i (det er i alle fall mitt førsteinntrykk). Nå kan snart ferien nytes  :)


Tittel: Sv: NY Titan RPM bind og nydesignet t-skjorter på lager.
Skrevet av: Varknebøyer120. august 2009, 20:58
Ny firmaadresse

Med vennlig hilsen
Kappi
co/Stian Andre Sundvold
Regus business center- 309A
Nydalsveien 33
0484 OSLO
Org nr: NO- 986 823 719 -MVA
Mobil: +47 922 49 031
wwstore: www.mamut.net/kappi (http://www.mamut.net/kappi)
MSN: stian@kappi.no


Tittel: Sv: Nye takter og ny sesong
Skrevet av: Varknebøyer120. august 2009, 21:21
Det blir spennde å se hva CYC sier om Titan SUPER centurion BIG mans size.


Tittel: Sv: Nye takter og ny sesong
Skrevet av: CYC21. august 2009, 00:00
Det blir spennde å se hva CYC sier om Titan SUPER centurion BIG mans size.

Prøvde den på i går. Kunne ikke ha vært en str. mindre rundt lår og midje, mens stroppene skal jeg sy inn 1cm. Fikk tyna meg ned i godkjent med 140kg. Den kjentes helt konge ut.
Skal prøve den skikkelig på mandag.



Tittel: Sv: Nye takter og ny sesong
Skrevet av: Major Eirik Von Thunder21. august 2009, 01:05
Ny firmaadresse

Med vennlig hilsen
Kappi
co/Stian Andre Sundvold
Regus business center- 309A
Nydalsveien 33
0484 OSLO
Org nr: NO- 986 823 719 -MVA
Mobil: +47 922 49 031
wwstore: www.mamut.net/kappi (http://www.mamut.net/kappi)
MSN: stian@kappi.no


Fått deg kontor på Nydalen? Har du lageret der og da?


Tittel: Sv: NY Titan RPM bind og nydesignet t-skjorter på lager.
Skrevet av: Herman Vandrepølse21. august 2009, 02:02
Ny firmaadresse

Med vennlig hilsen
Kappi
co/Stian Andre Sundvold
Regus business center- 309A
Nydalsveien 33
0484 OSLO
Org nr: NO- 986 823 719 -MVA
Mobil: +47 922 49 031
wwstore: www.mamut.net/kappi (http://www.mamut.net/kappi)
MSN: stian@kappi.no


Artig, Stian! Grattis :D Regner med du har kaffe på kontoret ;)


Tittel: Sv: Nye takter og ny sesong
Skrevet av: JanB Diddl etc21. august 2009, 10:43
Bor du i Oslo nå Stian?


Tittel: Sv: Nye takter og ny sesong
Skrevet av: VegarGjerdrum21. august 2009, 11:09
Prøvde den på i går. Kunne ikke ha vært en str. mindre rundt lår og midje, mens stroppene skal jeg sy inn 1cm. Fikk tyna meg ned i godkjent med 140kg. Den kjentes helt konge ut.
Skal prøve den skikkelig på mandag.



Underbukser dette eller? ;D


Tittel: Sv: Nye takter og ny sesong
Skrevet av: Varknebøyer121. august 2009, 15:15
Det var det jeg sa at du skulle hatt 54, Olaf har jo 50.

Prøvde den på i går. Kunne ikke ha vært en str. mindre rundt lår og midje, mens stroppene skal jeg sy inn 1cm. Fikk tyna meg ned i godkjent med 140kg. Den kjentes helt konge ut.
Skal prøve den skikkelig på mandag.



Jada og en hel haug av rten som betegnes som blondiner, brunetter, mørke 50 meter unna på BI i alersgruppa 18-25 år (noe for deg det ....) spørs om ikke du kommer fort i form da.


Nei bare kontor, jeg må ansette noen på en slags deltidsstilling.. vanskelig å ha noen å jobbe for seg fra heimen. I tillegg skal jeg prøve å skille arbeid, skole og fritid (i større grad)

 
Underbukser dette eller? ;D
SUPER duper underbukser i grov polyester med forsterkede lastestropper for tunge løft. Du må ha en slik du også.

Fått deg kontor på Nydalen? Har du lageret der og da?


Ja på styrkeløft utstyr og sko samt en del tilbehør. Belter stenger, vekter og stativer er fortsatt på Flateby.


Tittel: Sv: Nye takter og ny sesong
Skrevet av: Herman Vandrepølse21. august 2009, 15:29
Jada og en hel haug av rten som betegnes som blondiner, brunetter, mørke 50 meter unna på BI i alersgruppa 18-25 år (noe for deg det ....) spørs om ikke du kommer fort i form da.

Satser på at den var til meg ;D Har du faste tider du befinner deg der eller?


Tittel: Sv: Nye takter og ny sesong
Skrevet av: Varknebøyer121. august 2009, 15:42
meningen er at jeg skal være der mellom 8-16 mandag-fredag

Satser på at den var til meg ;D Har du faste tider du befinner deg der eller?


Tittel: Sv: Nye takter og ny sesong
Skrevet av: JanB Diddl etc21. august 2009, 15:56
Prøvde den på i går. Kunne ikke ha vært en str. mindre rundt lår og midje, mens stroppene skal jeg sy inn 1cm. Fikk tyna meg ned i godkjent med 140kg. Den kjentes helt konge ut.
Skal prøve den skikkelig på mandag.

Å klare å tyne seg ned til godkjent dybde på 140 kg kan vel ikke være positivt for noen andre enn de som har 130 eller mindre som pers?


Tittel: Sv: Nye takter og ny sesong
Skrevet av: Varknebøyer126. august 2009, 09:37
Jeg skjønte heller ikke logikken der..

Å klare å tyne seg ned til godkjent dybde på 140 kg kan vel ikke være positivt for noen andre enn de som har 130 eller mindre som pers?



Tittel: Sv: Nye takter og ny sesong
Skrevet av: Varknebøyer126. august 2009, 09:44
jeg har prøvd meg på en kostplan som jeg nå klarer å ha 1-3 av 7 måltider korrekt.

Et godt måltid som jeg anbefaler er
1 x extreme polarbrød
magerost i stedet for smør
salat, frukt og grønnsaker etter smak
3 skiver lett norvegia
3 skiver kost skinke
5 dl melk av et eller annet slag (lett/extra lett eller letter litago)

Kcal         ca 520 kcal
Proteiner drøyt 40 gram
Fett         ca 12 gram
Fiber       ca 7 gram
Kroner    17-25 (avhengig om du kjøper 1/2 liter eller liter med melk)


Tittel: Sv: Nye takter og ny sesong
Skrevet av: Store Mage26. august 2009, 11:52
Mat er viktig, selv har jeg gått ned 13 kg etter at jeg la opp. Trener mer enn før, men helt andre ting :)

Og tusen takk for den svarte dingsen til bøy/benkstativet du sendte i posten.


Tittel: Sv: Nye takter og ny sesong
Skrevet av: Varknebøyer114. september 2009, 08:02
Godt å høre.

Mat er viktig, selv har jeg gått ned 13 kg etter at jeg la opp. Trener mer enn før, men helt andre ting :)

Og tusen takk for den svarte dingsen til bøy/benkstativet du sendte i posten.


Tittel: Sv: Nye takter og ny sesong
Skrevet av: Varknebøyer114. september 2009, 08:08
Gårsdagen trening var å bære renska greiner som straur, grasklipping, improvisorisk taktekking, lensing samt kapping og stabling av ved.

Noen erfaringer av effekter av kappekoppløfttrening forran pcen er:
- Knapt med tiltakslyst til fysiske utskeielser i heimen
- Når man ført må gjøre tyngre arbeid enn å klippe plena blir man fort svett
- Når man er igang med litt tyngre arbeid bir man fort anpusten
og sånn gjenntas proseesn til man ikke gidder mer.

Dage etter er man støl i latsen og skuldra. Er litt fornøyd da økta varte i fem timer  ::biggrin::


Tittel: Sv: Nye takter og ny sesong
Skrevet av: Varknebøyer101. oktober 2009, 13:13
Kappi har fått ny Logo som vil være logoen for firmaet. I tillegg vil Titan patriot logo med kappi.no være på Titan tøy.

Kom gjerne med kommentarer.


Tittel: Sv: NY Kappi Logo
Skrevet av: JanB Diddl etc01. oktober 2009, 13:31
Først inntrykk er at den ser både kul og original ut.


Tittel: Sv: NY Kappi Logo
Skrevet av: HHHH01. oktober 2009, 13:37
Fikk assosiasjoner til Kilroy eller en slags opplevelses park eller noe myntet på eventyr - helst noe afrikansk. Kunne vært fra et spill også.


Tittel: Sv: NY Kappi Logo
Skrevet av: Varknebøyer102. oktober 2009, 15:34
Fulle lager med Titan Toro 10mm Lever belter til styrkeløft og benkpress (ankom i dag)

Rosa knebind og hådleddsbind a Titan Max RPM for det mer forfenegelige kjønn.


Tittel: Sv: NY Kappi Logo og ROSA bind
Skrevet av: Major Eirik Von Thunder02. oktober 2009, 18:19
Fulle lager med Titan Toro 10mm Lever belter til styrkeløft og benkpress (ankom i dag)

Rosa knebind og hådleddsbind a Titan Max RPM for det mer forfenegelige kjønn.

Du har ikke knebind i leopardmønster for oss som liker glam-metal a?


Tittel: Sv: NY Kappi Logo og ROSA bind
Skrevet av: Varknebøyer106. oktober 2009, 18:14
Jeg sitter her nå er temmelig opprørt over merkelig/uakseptabel oppførsel:

Min feil er at jeg gikk inn uten å spørre og glemte å betale inngang for 15 min.

Her er klagen jeg sendte inn til Nydalen Atletica:

"I dag 06/09-09 Skulle jeg gi litt rettledning til en blivende konkurrerende styrkeløfter som jeg selv har satt opp program til. Dette har ikke været noe problem på noen andre senter i Oslo verken gratis (bla Toppidrettssenteret, Condis Stovner) eller mot betaling dvs. inngang Bla sentrum squash og trening, Condis Lørenskog.

Under en relativ lite konstruktiv samtale fikk jeg beskjed om av en instruktør (daglig leder?) at dette ikke kunne skje hos han. Han mente at jeg ikke skjønte hva som var problemet for jeg ikke så hva som var feil mens han pratet med meg og forlangte min oppmerksomhet. Dette var noe av sannheten, men er urelevant da han påkaller seg min oppmerksomhet. Jeg har lært mine pedagogiske prinsipper hos NSF og gjennom en styrkeløft karriere på snart 18 år, det han tok  jobbet vi videre med og utøver hadde ikke alt utstyret som han normalt skulle ha med seg så vi improviserte litt.

Under samtalen viser det seg at han ønsker ført at flere styrkeløfter skal trene der men ikke at de skal ha trenere som meg selv (selv har han ikke styrkeløft kompetanse). Dernest måtte en evt. trener trene der selv, men da jeg ville betale var ikke dette aktuelt og på toppen av dette ga han det til min utøver (snakk om uheldig oppførsel). I min trener gjerning er det best å ikke trene selv hvis man skal trene andre dette er ting man lærer bort i trener kursen til Norges styrkeløft forbund, der jeg har gjennomført trener 3. jeg har vært trener for meg selv som flere ganger norgesmester i aldersbestemte klasser, avdøde Jan Tore Robøle, Baltisk mester olav Kompelien, rekord holder Joachim Skaaren og er en betrodd hjelper for fem ganger kongepokal vinner Asbjørn Randen.

Det er flere punkter i denne uenigheten, bland annet pedagogisk teknikk, der prøve og feile, og på hvilken intensitet man skal trene teknikk er riktig.

Til slutt ber jeg deres personal om å la være å bruke makt for å holde tilbake personer som skal hente sine ting for å gå. Jeg minner om at man kun kan bruke makt for å beskytte seg eller andre. I dette henseende ber jeg om redgjørelse for hvorfor han måtte bholde igjen er fredelig mann som var uenig i hans vurdering og ville betale og går for å bli ferdig med denne svært uheldige episoden for Athletica Nydalen

Dette vil jeg ha svar på:
1. Vil dere ha konkurrerende styrkeløftere?

2. Er det greit at konkurrerende utøvere har med seg trener?

3. Er det greit at en trener følger opp en person og ikke skal utøve trening selv selv?

4. Er det greit at idrett ikke nødvendigvis er sunt og sikkert?

5. Da ikke deres personale har tilstrekkelig kompetanse til å trene konkurrerende utøvere, hvordan vil dere løse det om dere vil ha konkurrerende utever uten hans trener til stede?

Det er sjelden jeg møter på så slik oppførsel som jeg har i dag og dette vil selvfølgelig bli behørig kommentert på ulike fora om ikke en tilfredsstillende løsning forfinnes innen tidspunktet under.

Jeg ønsker svar innen 0809 klokka 1200.

Om du ønsker å sjekke min referanser så gi beskjed."


Tittel: Sv: NY Kappi Logo og ROSA bind
Skrevet av: Egil Skallagrimsson06. oktober 2009, 18:20
Tåpelig hvis det forløp slik du beskriver.

Jeg kjenner deg som en positiv og konstruktiv mann, og tror ikke det er mulig å bli sinna på deg slik du beskriver her.

gidder du fortelle hva som skjedde, jeg har jo lest klagen, men beskriv hvordan det forløp fra du kom og hvorfor han reagerte på at du var der?


Tittel: Sv: NY Kappi Logo og ROSA bind
Skrevet av: Varknebøyer106. oktober 2009, 19:43
For en mnd tid siden satte jeg opp et opplegg til en kamerat fra studiet som vil bli så sterk og jeg forslo å begynne med styrkeløft. I dag tenkte jeg at jeg kunne hjelpe han siden jeg hadde litt tid 15-30 min
Vi gikk inn og det var åpent så jeg tenkte ikke over at jeg tuslet forbi skranken uten å spørre eller betale som trener fordi det er jeg vant til. På vei inn i treningssalen spør vedkommende meg om det er noe han kan hjelpe med (et spm. som jeg hater, prinsipp nr en i enhver kundesetting ikke gjør kunde hjelpesløs ved å spørre den om hjelp) jeg takket nei.

Utøver varmer opp

Ulrik (OSK) kommer innom og sier hei som var meget hyggelig.

Utøver begynner knebøy og det meste kan forbedres mye men han var mye bedre enn sist men fortsatt kommer han langt frempå og er stiv i hofta. Han får et belte (og AIW3 skoa hadde han glemt, det hjalp ikke mye på stive ankler) og det hjelper. Så kommer vedkommende og begynner å slå av en prat/spørre meg ut. Utøver gjøre ett sett til og mangler fortsatt 3-5 cm på dybde kommer forover og samler knærne tiltross for gjentatte oppfordringer til å spre knærne, se opp og stå i senter.
Så begynner vedkommende å ta over med ulike metoder som er mer eller mindre vellykkede med det resultat at han tok over (not good i noen tilfeller) og sa andre ting enn det jeg sa. Forslaget hans var å gå ned på vekter å trene teknikk, utøver har trent i 18 mnd nå og har ikke fått noe tilbakemeldinger før og nå som jeg var der fikk han masse hjelp.

Jeg spotter Ulik på en sekser på 100 i benk.

Det hele toppet seg da han sa at jeg ikke kunne være der uten å trene. Se klage trener-treningsavsnitt.
Jeg svarer som sant er at jeg hadde glemt å betale og bøy han penger, (jeg sto i kontor bukse og tennis skjorte så jeg kunne godt ha lesset på og humpet noen bøy).Han nektet å ta i mot der.

Gikk inn og tok meg til side fysisk for å si at det var de som kunne trening og hvis jeg ikke trente så måtte jeg forlate stedet, det kostet å trene der. Jeg byr han penger igjen for å trene, (jeg har ikke sette noe påbudt/forbudt skilt om antrekk, det nevnte han heller ikke)

Igjen konfronterer han meg og nå er jeg lei av å krangle, utøver venter, så jeg snur meg og han holder meg flere ganger før jeg ber om å få hente jakka permen og lua noe jeg får.

Jeg går til disken og vil betale, han maser fortsatt (men hva f... maser han om nå da.. jeg er drit lei av å bli udmyket sånn og vil bli ferdig og gjøre opp. Kassa ber om 110 kroner og får det. vedkommende nekter, jeg bare gir det til henne og går. Vedkommende skal gi dette til min utøver og kammerater, prat om å drite ut folk.

Jeg går etter men stopper ved en sperring og ber min utøver og venn om å ikke ta imot. Begge kommer til meg og han skjønner fortsatt ikke at jeg har et problem med hendelsen. Etter å ha forklart han at han ikke skjønner seg på styrkeløft og sagt at han er fantastisk som er veldig ironisk ment gir han meg pengene ved å legge de på mappa mi. Jeg har betalt og forlanger at han skal akseptere, da han ikke gjør det las jeg pengen gli av.

Jeg går og han ber om mitt navn med svaret det kan du glemme.

Dette er ikke flatterende men jeg klarer ikke sånn behandling, gud veit hvorfor.

 


Tittel: Sv: NY Kappi Logo og ROSA bind
Skrevet av: Rødhette06. oktober 2009, 19:59
Oooooh, rosa håndleddsbind  :D Skal du selge utstyr på Syd-Norsk?

Synes forøvrig logoen ser kul ut.


Tittel: Sv: NY Kappi Logo og ROSA bind
Skrevet av: Varknebøyer106. oktober 2009, 20:18
Det er noen som maser om at jeg bør være der... kankje ikke dumt siden jeg ikke skal til Alta.

Kommer du? Dømme? Løfte? Lagleder?


Tittel: Sv: NY Kappi Logo og ROSA bind
Skrevet av: Rødhette06. oktober 2009, 20:21
Tenkte å komme som tilskuer. Har jo lagt opp  ;) Men selv mosjonister trenger rosa håndleddsbind  :D


Tittel: Sv: NY Kappi Logo og ROSA bind
Skrevet av: Varknebøyer107. oktober 2009, 09:09
Tenkte å komme som tilskuer. Har jo lagt opp  ;) Men selv mosjonister trenger rosa håndleddsbind  :D

Flott men du kan jo bare komme til kontoret i nydalen da. Nydalsveien 33, gå til resepsjonen på regus Business center og spør etter meg mellom 8-17  eller ringe meg på 92249031.


Tittel: Sv: NY Kappi Logo og ROSA bind
Skrevet av: Fenrikflink07. oktober 2009, 09:17
Flott men du kan jo bare komme til kontoret i nydalen da. Nydalsveien 33, gå resepsjonen på regus mellom 8-17  eller ringe meg på 92249031.

Bør hun sjekke med resepsjonen først, i tilfelle det koster penger, eller hvorvidt hun er kompetent til å hente et par håndleddsbind?  ;D

Herre for en løk han der hørtes ut som. Hørtes ut som en typisk Halling spør du meg, 'å Hallinga, dei lika mø ikkje'.

 >:D


Tittel: Sv: NY Kappi Logo og ROSA bind
Skrevet av: Major Eirik Von Thunder12. oktober 2009, 13:23
Jeg trente 2 år på Domus Athletica. Det er som Sats omtrent. Tok noen økter der i sommer (og da hadde jeg jo blitt halvsterk). Følte meg litt uglesett der jeg sto med magnesium, belte, osv. og et par hundre kilo på ryggen. Jeg ventet nesten på at de skullle komme bort og be meg slutte med magnesium.

Og en annen episode med Blindern Athletica. Jeg og en kamerat trente der litt, og de hadde manualer opp til 32 kg eller noe sånt. Vi fikk derimot vite at de faktisk hadde manualer på 40 kg, men at de var gjemt bort fordi det var så tungt for personalet å rydde bort. Så kompisen min skrev et brev for å få de tilbake til treningssalen. Men dette ville de ikke, fordi de vektene som var der tilfredstilte behovet til 99% av de som trente der. (Mulig det var snakk om større vekter enn det jeg skriver her, husker ikke nøyaktig)


Tittel: Kappi rekrutterer
Skrevet av: Varknebøyer112. oktober 2009, 20:45
Kappi er i ferd med å skulle ansette en person. I den forbindelse tenkte jeg at de som følger litt med varknebøyer1 som driver Kappi kan ta kontakt om det arbeidslysten trenger seg på og du føler kallet.

Kappi er en liten nisjebedrift (enkeltmannsforetak) i Norsk sport og fitness industri. I den forbindelse er Kappi i en omfattende strategisk prosess og vil ha behov for en arbeidsom, initiativrik, positiv, kreativ, nøyaktig og en som behersker selvledelse til det fulle. Om du er har talent eller ferdigheter innen noen av disse: netthandel, web design, mersalg, norsk rettskriving, kinesisk, urdu, oppsøkende salg, aktiviteter, regnskap, service og vedlikehold av treningsmaskiner, mekanisk arbeid, spss eller acsess er det et pluss men slettes ikke nødvendig.

Arbeidet vil være variert og om du vil fra A-Å i en bedrift. Nødvendig opplæring vil bli gitt. Per dags dato er kontoret via vi BI i nydalen sentralt forhold til jernbane, buss, t-bane og en passe forfriskende tur unna Grefsen trikken. For riktig person er jeg fleksibel og konkurransedyktige betingelser er salg vil gi bonus.

Førerkort klasse B eller bedre vil bli satt pris på siden noe av arbeidet vil være oppsøkende.

Høres dette ut som deg og du er klar for nye utfordringer så ta kontakt på stian@kappi.no.


Tittel: Sv: Kappi rekrutterer
Skrevet av: Varknebøyer115. oktober 2009, 09:15
Måtte måle forfallet i går på trimlåven:
KB 110 x 4, 120 x 1
ML 140 x1, 180 x 1 (tungt og kjente det i ryggen)

Tese: Folk får ryggproblemer fordi ryggen er for svak, ved personlig erfaring.


Tittel: Sv: Kappi rekrutterer
Skrevet av: Varknebøyer121. desember 2009, 15:38
Siitter å trøkker i meg paracet og ibux for di halebeinet er så irritert at knap kan sitte mye mindre reise meg fra en stol oyen å bruke 20 sekunder og det ser rimelig komisk ut. Legen tok 450 kroner for 5 min og skrev ut smerteillenden med svaret dette får du ikke gjordt noe med det går over. Ikke rart legeforeninga må være sterk nå man skal beskytte slikt.

Uansett er det noen som har en bedre løsning?


Tittel: Sv: Kappi rekrutterer
Skrevet av: Perzona non grata21. desember 2009, 19:43
Siitter å trøkker i meg paracet og ibux for di halebeinet er så irritert at knap kan sitte mye mindre reise meg fra en stol oyen å bruke 20 sekunder og det ser rimelig komisk ut. Legen tok 450 kroner for 5 min og skrev ut smerteillenden med svaret dette får du ikke gjordt noe med det går over. Ikke rart legeforeninga må være sterk nå man skal beskytte slikt.

Uansett er det noen som har en bedre løsning?
Du kan jo ta en tur til en kiropraktor,det pleier å hjelpe. ;D
Hisen fra en som har hatt en del vondt i ryggen.


Tittel: Sv: Kappi rekrutterer
Skrevet av: Varknebøyer114. januar 2010, 14:56
Har nå fulle lager av wahlander belter (og stort sett alt annet)


Tittel: Sv: Fulle lager
Skrevet av: Varknebøyer109. mars 2010, 12:22
Kappi har nå svært gode lager og Norges beste utvalg av strikker.


Tittel: Sv: Fulle lager
Skrevet av: Varknebøyer107. april 2010, 21:09
Nå har jeg opplevd det også: kjøpe salt uten at det er salat der.. KUN kål, pasta og skinke... MG.. no respect til Nordic Lunch for sin BR-eak Lunsj salat


Tittel: Sv: Fulle lager
Skrevet av: Varknebøyer124. mai 2010, 00:40
Noen som lurte på skikkelig lats trenings så fant jeg det ut i forrige uke.

20 tonn med pukk kom form jeg måtte dra ut iallefall 5 av de med krafse, dra og presse ned gjorde inntrykk på latsen i flere dager etterpå.

Lurer på når krafse maskina på gymmet kommer jeg sammen med snømåkemaskina


Tittel: Sv: MASSE varer er på vei inn på lager.
Skrevet av: Varknebøyer128. september 2010, 00:09
Metal lageret er så å si overfullt.

Wahlander belte lageret er meget godt assortert.

Titan lageret kommer til å være stapp fullt denne uken.

Tommy Kono kommer til å være fullt denne uken.

Adidas sko blir overyllt denne uken.

NÅ er en god tid å kjøpe.

www.kappi.no (http://www.kappi.no)






Tittel: Sv: MASSE varer er på vei inn på lager.
Skrevet av: Varknebøyer103. oktober 2010, 12:34
Varelaget er nå fullt, men dete r på vei inn noen nyheter for hjemmetrenings entusiasten.

Etter en dag på i NM i btgging har jeg skjønnt at alle damer liker ROSA, my god.
Litt artig med en forandring i miljø og mye hyggelige kunder

Så må jeg si at to venner gjorde det bra i går Ove Bekkervold, med frue og Rune Sørli.


Tittel: Sv: Kappi-Stian: En ny begynnelse.
Skrevet av: Varknebøyer106. oktober 2010, 22:47
Dagen i dag var begynnelsen på en ny fremtid på flere måter. To hendelser var å på skrapet av betennelse fra en vond rotfylling som hadde været dårlig i laaang tid. Det anndre var at jeg meldte meg inn på et gym, Condis Stovner.

Egentlig litt interessant da den ene er veldig vedlikehold betinget. For deg som leser dette liker jeg å bruke Hertzberg to faktor teori mye. Bare google det. Egentlig digger jeg mer Grantham og Oldham men..

Det å gå med noe som er feil vil alltid tære over tid. Kanskje tanna er skyld i noen plager, hvem vet. Et livets leksjon så vel privat som proft er å ta problemet ved rota så tidlig som mulig. Tann problemet skyldes et av to: enten dårlig håndverk eller manglende kompetanse. Enda en leksjon i livet man må ha kompetanse og gode ferdigheter/håndlag. Slik var nu det.

Den andre bærer preg av fremtid, ikke manglede kunnskap eller ferdighet, men heller manglende visjon, motivasjon, struktur eller ledig kapasitet. For meg har trening alltid været noe positivt, ikke alltid så hyggelig, men lærerikt, utviklende og formende på den jeg er i dag. For en utenforstående er det temmelig vanskelig å forstå, men for de innvidde er dette helt logisk. Nå er det bare å finne tilbake til ekte kjærlighet for leken idrett, seg selv og et positivt feelgood miljø.

For de som er i nærheten av Oslo og omegn gi et hint.




Tittel: Sv: Kappi-Stian: En ny begynnelse.
Skrevet av: pergronn08. oktober 2010, 12:23


Den andre bærer preg av fremtid, ikke manglede kunnskap eller ferdighet, men heller manglende visjon, motivasjon, struktur eller ledig kapasitet. For meg har trening alltid været noe positivt, ikke alltid så hyggelig, men lærerikt, utviklende og formende på den jeg er i dag. For en utenforstående er det temmelig vanskelig å forstå, men for de innvidde er dette helt logisk. Nå er det bare å finne tilbake til ekte kjærlighet for leken idrett, seg selv og et positivt feelgood miljø.

For de som er i nærheten av Oslo og omegn gi et hint.



[/quo

Vil det si at du tenker å få oppfylt målet om: 300-210-250-750 i styrkeløft? Eller er det kondisjon, midjemål osv som blir mål for treninga evt lange sykkelturer som f.eks Gammern?


Tittel: Sv: Kappi-Stian: En ny begynnelse.
Skrevet av: Varknebøyer118. oktober 2010, 14:17
Stein for stein min gode mann. Tja.. det spørs men først må man komme seg på trening...


Tittel: Sv: Kappi-Stian: En ny begynnelse.
Skrevet av: Varknebøyer102. november 2010, 22:30
‎32 mmol/kg kv, AT terskel på 170, BMI på MYE, maks puls på over 192 men jaggu letta e meir en dei pakkisan på Stovner (jålegutter).

På tide å bli litt jålegutt sjøl.
Pressvendinger 50 x 5 x 2
Bøy til 140 x 3
Mark 160 x 3
Hammer skuldre det som lå på x 5
Hantelpress løs skråbenk 37,5 x 5 eller noe
En arms roing i hammer a 60 eller noe x passe
Hammer benk 70 hver arm x 3-4 det var litt tungt
beinpress hammer 80 kg tok bra

herlig dusj litt badstue og hjem

2, 5 uker siden sist

Dette kalles DET genuint sporadiske treningsprinsipp DELUXE




Tittel: Sv: Kappi-Stian: En ny begynnelse.
Skrevet av: tynt03. november 2010, 08:34
Sitat
2, 5 uker siden sist

Alikevel så er du sterk som bare det, bøyen holder seg som alltid, og i marken, hva har skjedd? 160*3 uten noe trening på hvor lenge?


Tittel: Sv: Kappi-Stian: En ny begynnelse.
Skrevet av: Varknebøyer108. november 2010, 03:42
du ser alt jeg har trent på denne loggen.


Tittel: Sv: Kappi-Stian: En ny begynnelse.
Skrevet av: Varknebøyer115. november 2010, 20:39
Forfallet er komplett det er bare å innse og det bil ta laaaaaaaaang tid å være i nærheten av pers dog:
etter å ha rydda frivektsavdelingen som oppvarming:
Knebøy 60 x 6, 100 x 6,
Knebøy til benk: 140 x 6 var tungt, 160 sjanseløs ( kjente det var noe rart i ryggen)
Benkpress: 50 x 8, 80 x 6, beina måtte ned fort, 90  x 6, 100 x 6 nå med spenn (de skulrene mine er ikke bra)
Frontbøy: 60 kg x 6, 110 gik tilbalke i rak, 100 x 1 vektene havnet i armene
naturlig fortsettelse:
Markløft klassisk (eller balledrag som jeg vil omdøpe det til) 60  6, 100 x 6, 140 x 3,
Markløft helsumo: 140 x sjanseløs på myk stang!!!
Markløft halvsumo (eller den mer utbredte formen klassisk mark med bred benføring) 150 x 1

25 min på mølla
gange 15 min på 160 i puls (ca 4,0-4,5 km/t og 10-11 % vinkel)
jogg 10 min på 160 i puls på ca 7 km/t

Litt uttøying


Tittel: Sv: Kappi-Stian: En ny begynnelse.
Skrevet av: Egil Skallagrimsson15. november 2010, 22:02
Herlig at du er tilbake på trening igjen! Fascinerende hvor lave vekter du trener med, nårjeg vet hvor tungt du løfter når du må med utstyr :)

Vi må ta ei skikkelig knebøyøkt i løpet av vinteren!! MED UTSTYR!!


Tittel: Sv: Kappi-Stian: En ny begynnelse.
Skrevet av: Espen Bøs Aune15. november 2010, 22:04
Herlig at du er tilbake på trening igjen! Fascinerende hvor lave vekter du trener med, nårjeg vet hvor tungt du løfter når du må med utstyr :)

Vi må ta ei skikkelig knebøyøkt i løpet av vinteren!! MED UTSTYR!!

Han er dopet før konk!!!! ;)


Tittel: Sv: Kappi-Stian: En ny begynnelse.
Skrevet av: Varknebøyer116. november 2010, 12:56
Du får roe det ne nå trøner pia (Espen Pia) ;-). Jeg tror dere ikke har noen ide om hva forfall betyr før dere har vært i min kropp. vi snakker 3 år nesten uten trening.

210 er raw persen min for 15 år sia eller noe slikt. Ja men jeg kan å bruke utstyret OG det hjelper meg der jeg er svakest (nederst i løftet). I tilleg har det ikke vært noe mål å være god raw når jeg konkurrere med utstyr. Tror nok jeg kunne klart 230-170-250 raw innen 12 mnd om det var målet. om 250-185-270 det andre året om ikke skader tar meg da. Jeg ser ikke helt det spesifikke målet med det da jeg ikke konkurrer uten og synes det er MYE mer moro å løfte uhorvelig mye mer enn det jeg klarer uten utstyret. Det er litt som bil  jo mer HK jo artigere.

Han er dopet før konk!!!! ;)


Tittel: Sv: Kappi-Stian: En ny begynnelse.
Skrevet av: Varknebøyer130. november 2010, 11:13
14 dager siden sist ikke rart dette blir dårlige greier. Mye forkjøla siste tida og litt styr men ble med Jorun steine på en økt på Condis Lørenskog

Da vi jobbet mye på frivektsapparater ble jeg litt frustrert over å måtte hente og rydde til masse vekter. Ikke skjønner jeg hvorfor de ikke vil ha orden. Nok om det.

Hammer power squat 50/20, 90/10, 130/5, 160/5, 180/3 (må si den viste veldig godt at jeg manglet beinstyrke- melkesyre fra første sett både close og reg stand. Jeg mener beinplata er feilkonstruert men.
Matrix Beinpress (alt lett) 80/, 130/10, 170/5, 210/5, 240/5
Hammer leg extentions (alt tungt) 20/5, 10/10, 20/10
Matrix innside lår 50/20, 70/20, 100/20
Matrix utside lår 50/30, 70/37, 100/29
Tecnogym mage 70/10, 40/20
Roman chair isolated 10 reps
Div stabilitet som viste at jeg og Jorun hadde for dårlig core.
Kondisjon på firee apparater i 40 min (gude hvor kjedelig) Mest kjedelig var at HR controll ikke funka på noen av apparetne. Eller så gjorde jeg noe feil. Jeg skjønner ikke hvordan mor i det hele tatt skulle klare å komme i gang på noe sånt. Way to hard


Tittel: Sv: Kappi-Stian: En ny begynnelse.
Skrevet av: Varknebøyer113. desember 2010, 08:48
Lørdag 11 desember var en herlig dag. Sov til jeg vokna spiste god frokost myste og chatta litt på nett før jeg tusla på Julestevne i Oslo SK sin regi 30 meter bak der jeg bor. Litt kundebehandling i 15 min før jeg var klar til å være på plattingen men sa som mannskap.

Fasiten var 180 min på 17 løftere med 2 x 10 min pause. Nice work boys. Oslo Loaders var for anledningen Mr happy E Myhre (han smiler fra øre til øre over nye dama, velfortjent), Mr OSK President R Undelien, kappi Stian (meg), Mr Audit J Billit, Mr Rookie J Lindseth, Mr Smilie M Arnesen. Ved mikken var B. Bergan og dommenerne var konsekvente dam man ikke kan forvente annet av rutinerte alltidnoe å si P. Nilsen, Mrs Smile HH Arnesen, og Mr Gizzly Rønning, sef måtte byråkrat B. Astad ta noen løft.

Foruten av alle skivepåsetterne gjorde en fantastisk jobb så var det ikke så halv gærn løfting heller. Faktisk så bra at jeg må en tur på trening i dag. To uker siden sist. Selfølgelig var det hyggeleig å se så mange kunder og damer løfte og da med overraskende god teknikk. Nice work i Oslo sk, IL Kraftsport og Askim SK.  Som sagt var med beundring jeg så på alle dame løfterne, det ser ut som de har det så moro. Ekstra spennende var det med Gro Marini, ped leder i barnehage og tidlige plate kjusk med strålende humør. Ny F6 skjorte og vips 80 kg i benken med 84 poeng av ei dame som ikke har løfta lenge er stas. jeg gleder meg til å se alle damene igjen i Askim i Juni  :)

Men damer er jo damer uansett 400 poeng raw av "nå kommer sola" E Bakkelund, og svært sterk løfting av mr Core J-P Sandvik. Mini Grizzly E Wollan var fortsatt ikke ferdig med oppvarming i markløft etter 3 løft på 280 :o. Sebastian gikk igjennom første stevne med glans. men det var ikke noe tvil nå stativet skulle heises til trinn 24 at Mr Solaas skulle i ilden. HM Arnesen fortsetter naturligvis å imponere og per Nagy har alltid en kommentar på lager etter hvert løft.
Størs forventning var det til tidligere junior verdensmester og tre ganger junior europamester Øyvind Bjørnsen men to forsøk på 310 gikk lett med teknikken stemte i helt i bånn. 250 gikk greit i benk og 272,5 stemte heller ikke teknikken. Øyvind dro 250 for syns skyld og det ville være 810 på 100 kg kroppsvekt med litt justering i bøy og mer å gå på. Egentlig litt rart at bonden reise da det kom så mye snø rett før han reiste men de kom vel tilbake til snøen senere på kvelden. Øyvind for dessverre trent altfor lite med utstyr og man kan jo lure på om de som evt gir han dybde har kompetanse nok på det.


Tittel: Sv: Kappi-Stian: En ny begynnelse.
Skrevet av: Benkleddet13. desember 2010, 09:35
Takk for hjelpen på Lørdag! Alltid moro at folk stikker innom og hjelper til helt uoppfordret! Det var også veldig hyggelig at du stakk innom julebordet vårt på justisen! Mener å huske jeg knuste deg i å ha hår på brystet!  ::)


Tittel: Sv: Kappi-Stian: En ny begynnelse.
Skrevet av: Varknebøyer119. desember 2010, 00:57
Sitter her å husker det godt, det var svært hyggelig. jeg får vise meg litt oftere til annet enn utstyrssalg, skivepåsetter og halvlitersløft.

God Jul

Takk for hjelpen på Lørdag! Alltid moro at folk stikker innom og hjelper til helt uoppfordret! Det var også veldig hyggelig at du stakk innom julebordet vårt på justisen! Mener å huske jeg knuste deg i å ha hår på brystet!  ::)


Tittel: Sv: Kappi.no romjulssalg
Skrevet av: Varknebøyer127. desember 2010, 20:34
e-post er sendt ut til klubber om Romjulssalg Jeg poster den her også:

Romjuls salg.


Adidas
Adidas Comp T-shirt         Dryfit       Før 500   Nå 200
Adidas weightlifter T-shirt Gul   Bomull   Før 250   Nå 100

Diverse leverandører
Nowali markløft sokker   Str 36         Før    100   Nå   50
Wahlander markløft tyflor    Str 36,37 og 38   Før    200   Nå    100
Turnsko hvite         Str 36, 37, 39      Før   160   Nå    60
Tommy Kono ryggvarmer   Onesize fits all   Før    500   Nå   250
Tommy Kono powerhooks            Før    500   Nå    250
Kirk Karwosky DVD               Før   200   Nå    100
Ivanko supergripper               Før    399   Nå    199
Ironwoody 30 cm strikker   Diverse      HALV pris
Steel stretch         Diverse      HALV pris
Grizzly Hansker                Uansett førpris nå 50 kr
Grizzly Belter                  Uansett førpris nå 100 kr
Inzer Erector skjorte       44,46 og 48      Før 800   Nå 400
Metal King presser      44, 56         Før 1600   Nå 500            
Gymtec
Gymtec olympisk stang   200 cm       Før 1250   Nå 625
Gymtec olympisk stang   153 cm      Før 1000   Nå 500
Gymtec Rygghev      I-2072         Før 3995   Nå 1995
Gymtec løs flatbenk       I-8837         Før 1499   Nå 750
Gymtec benkpress      I-8840F      Før 3750   Nå 1875
Hoppetau med teller               Før 200   Nå 100
Gymtec teknikkskiver   5lb og 10lb      Før 500/stk   Nå 200/stk
Gymtec kettlebells      60 , 50, 40 kg      Før 1800-1200   Nå 900-600

Titan varer
Titan Red Devil Håndleddsbind    90 cm         Før 200   Nå 100
Titan Fury             40 med 38 bryst   Før 1499   Nå 750
Titan Fury             50 med 48 bryst   Før 1499   Nå 750
Titan F6 Tornado          42 med 40 bryst   Før 1499   Nå 750
Titan Velocity sumo NXG+/NXG    48,50,52,56      Før 1000   Nå 500
Titan Centurion NXG S+ WS    36,46,50      Før 1499   Nå 750
Titan Katana SS          38 med 36 bryst   Før 1599   Nå 800
Titan Katana SS         40 med 38 bryst   Før 1599   Nå 800
Titan Katana AS         52med 50 bryst   Før 1599   Nå 800
Titan SUPER Katana AS (en av hver) 34,36, 38,40,48,52   Før 1599   NÅ 1000


Tittel: Sv: Kappi.no romjulssalg
Skrevet av: 3sp3n27. desember 2010, 20:40
Har du albuevarmere? evt pris?


Tittel: Sv: Kappi.no romjulssalg
Skrevet av: Varknebøyer128. desember 2010, 23:17
Ja tommy Kono... søk på www.kappi.no (http://www.kappi.no) under nettbutikk


Tittel: Sv: Kappi.no romjulssalg
Skrevet av: Varknebøyer103. januar 2011, 10:09
Jeg har funnet en drit bra treningsform. Dra tung jekketralle på snø, det er drit tungt. Eller oversatt til norsk "tungt ærlig arbeid"


Tittel: Sv: SPUD tilbehør er lager
Skrevet av: Varknebøyer104. mars 2011, 11:18
I går kom SPUD tilbehør på lager og der er det mye digg stasj. For de som er intressert så blir kappi på facebook oppdatert.

Han jo nevne at det kommer LEOKO stenger for lager i dag.

Metal og Titan drakter er overfyllt. Og har mye skjorter på vei inn.

OG billigere sko er kommet.


Tittel: Sv: SPUD tilbehør er lager
Skrevet av: Einar B. Gilberg04. mars 2011, 11:20
Jeg har funnet en drit bra treningsform. Dra tung jekketralle på snø, det er drit tungt. Eller oversatt til norsk "tungt ærlig arbeid"
Dette har jeg gjort noen ganger nå. Det er helt sinnsykt tungt haha. Trallen setter seg fast så man får ikke noe hjelp fra hjulene. Tvert imot. Vi har vært to som har dratt alt vi har hatt. Bra trening for begge to hehe.


Tittel: Sv: SPUD tilbehør er lager
Skrevet av: Varknebøyer104. mars 2011, 11:22
nevnte jeg at oppdateringer skjer på facebook under kappi og nettbutikken er www.kappi.no (http://www.kappi.no)


Tittel: Sv: NYHETER ankommet sjekk KAPPI på facebook
Skrevet av: Varknebøyer130. mars 2011, 21:09
Nyheter på vei inn og nylig på lager:
se kappi på facebook og kappi1 på twitter.


Tittel: Sv: NYHETER ankommet sjekk KAPPI på facebook
Skrevet av: Varknebøyer113. mai 2011, 22:16
Nå begynner det å bli siste frist for å skaffe seg ting til NSM, NM og Nasjonalt.


Tittel: Sv: NYHETER ankommet sjekk KAPPI på facebook
Skrevet av: Varknebøyer113. mai 2011, 22:20
Noen uker siden

ML klassisk 190 bom 190 x 1 gikk opp

I går
KB  litt smal 70 x 5, 120 x 5, 130 x 3, 140 x 1 (syre fra 120)

I dag
BP mellombredt grep 60 x 5, 70 x 3, 80 x 3, 90 x 3, 100 x 3, 110 x 3, 115 x 1 (maks)

Rawform: 150-120-200 på en maks dag uten trening¨

Ustyrsform 250-185-220 på 110 kg


Tittel: Sv: NYHETER ankommet sjekk KAPPI på facebook
Skrevet av: Varknebøyer108. februar 2012, 18:18
NYHET: Adidas AdiPower 2012 er nå kommet på lager

http://www.mamut.net/controls/shop/shops/12/3/productdet.asp?gid=81&subgid=0&wwwalias=kappi&pid=6378 (http://www.mamut.net/controls/shop/shops/12/3/productdet.asp?gid=81&subgid=0&wwwalias=kappi&pid=6378)