Treningsforum

Trening => Doggcrap => Emne startet av: dunny på 29. mai 2006, 19:21Tittel: Hvor lenge går det før dere brenner ut på øvelsene?
Skrevet av: dunny29. mai 2006, 19:21
Hei! Bare nysgjerrig på hvor lang tid dere vanligvis bruker før dere er nødt til å skifte ut øvelser. Selv har jeg lagt merke til at biceps og underarmene går raskere enn de andre, har mistet et par øvelser på de to og en på skuldre siden jeg startet med DC for 3 måneder siden.

Kanskje det bare er jeg som er forsiktig med å ha på mye vekt? ;)


Tittel: SV: Hvor lenge går det før dere brenner ut på øvelsene?
Skrevet av: Hee1o29. mai 2006, 19:31
Størrelsen på øvelsen (altså størrelse på muskel og antall øvelse) har nok en del å si, ellers kommer det an på hvor lenge det er siden sist du brukte øvelsen.

Ang. underarmer og DC: Du skal holde deg innen rep-range (12-20 på alt unntatt pinwheel-curl ca som kjøres 10-12), og du skal aldri til failure. Sørg for å ha et par-tre ekstra rep inne hele tiden. Tror kanskje du vil merke at du bruker lengre før du må bytte øvelse om du gjør det slik også.

Biceps øker ganske fint for meg, men siden det er store hopp mellom DB-vektene, tar det kortere tid før jeg må bytte der. Du øker jo uansett ikke ti kg per cycle i bicepscurl btw ;)


Tittel: SV: Hvor lenge går det før dere brenner ut på øvelsene?
Skrevet av: MrMuscle06. juni 2006, 19:06
Har egentlig ikke byttet så mange øvelser siden jeg begynte. Virker som om en alltid klarer å skvise en repp til ut når man tror man er tom.Tittel: SV: Hvor lenge går det før dere brenner ut på øvelsene?
Skrevet av: Hee1o06. juni 2006, 22:01
Vel, jeg møter platåer hvertfall.