Treningsforum

Kosthold => Kosthold og Ernæring => Emne startet av: Aunis på 14. august 2006, 20:07



Tittel: Hvilken ris type er dette?
Skrevet av: Aunis14. august 2006, 20:07

(http://home.no/aunemo/1.JPG)

Var på en utlending butikk etter treningen i dag å tenkte å handle parboiled villris, men etter litt søking så har jeg funnet ut at det ikke er noe som heter parboiled villris, så da er det vell parboiled ris jeg er ute etter, men hvilken type er det jeg nå har handlet?

Står Boiled rice, kokt ris på den bare..Luktet ganske kraftig når jeg kokte den, virka som den skulle vært skyllt først. :what:


Tittel: SV: Hvilken ris type er dette?
Skrevet av: TAFATT14. august 2006, 20:12
gjør som han Thomas stellander sier : spis jasmin ris den smaker best :) keep it simpel fool.


Tittel: SV: Hvilken ris type er dette?
Skrevet av: Aunis14. august 2006, 20:21
gjør som han Thomas stellander sier : spis jasmin ris den smaker best :) keep it simpel fool.
Hvis det er noe som er bedre, hvorfor nøye seg med det midt på treet da?
Bare fordi at det smaker godt?
Smakte bra den risen der å.

Skal man bygge må man ha disiplin, å med disiplin så har man ikke noe problemer med at maten ikke smaker som på restaurant, bare det er good shit innhold!


Tittel: SV: Hvilken ris type er dette?
Skrevet av: Benpressmannen14. august 2006, 20:26
Det der er parboiled ris..

Inneholder ca 95% av rå risens bestandeler..
for mer info se her

http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=43496.0





Tittel: SV: Hvilken ris type er dette?
Skrevet av: Aunis14. august 2006, 20:29
Det der er parboiled ris..

Inneholder ca 95% av rå risens bestandeler..
for mer info se her

http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=43496.0




Thanks!!

Skal parboiled risen skylles først?
Ble rimelig mørkt vannet når den kokte..


Tittel: SV: Hvilken ris type er dette?
Skrevet av: Benpressmannen14. august 2006, 20:34
Thanks!!

Skal parboiled risen skylles først?
Ble rimelig mørkt vannet når den kokte..



Siden den er importert bør du nok skylle den et par ganger før du koker den.


Tittel: SV: Hvilken ris type er dette?
Skrevet av: Aunis14. august 2006, 20:41


Siden den er importert bør du nok skylle den et par ganger før du koker den.

Får gjøre det neste gang, kokte opp 550gr i dag så jeg har nok en liten stund nå.
Kjennes rimelig oppblåst ut i magen ja.
Godt å høre at det faktisk var riktig ris alikevell da, å til bare 30kr for 2kgs :D