Treningsforum

Trening => Doggcrap => Emne startet av: Helten på 04. oktober 2006, 18:35



Tittel: Hjelp til å sette opp et DC program!
Skrevet av: Helten04. oktober 2006, 18:35
Jeg tenker  å begynne med DC men trenger litt hjelp til å sette opp et program...
Er ganske "ny" i treninga, har trent ca. et år... Burde jeg Begynne med DC da? Hvis ikke, hvordan burde jeg trene for maks økning i størrelse og styrke?

Takk for alle svar :)


Tittel: SV: Hjelp til å sette opp et DC program!
Skrevet av: Down and coming04. oktober 2006, 18:37
Du burde ikke begynne med DC etter bare et års trening, det burde du ha lest i innføringa ;) Start heller med feks ryp som du finner i denne forumdelen (treningsmetoder).


Tittel: Sv: Hjelp til å sette opp et DC program!
Skrevet av: Alex89ss16. november 2006, 20:44
Hva er grunnen til man ikke bure trene DC etter bare 1 års trening?? selv har jeg trent siden september 2005. Kan jeg begynne med DC da??


Tittel: Sv: Hjelp til å sette opp et DC program!
Skrevet av: dunny17. november 2006, 01:41
Det har med forståelse for sin egen kropp å gjøre. Dante utvikla dette programmet opprinnelig for allerede avanserte kroppsbyggere som var på et platå, folk som kjenner kroppen sin 100 %, har utrolig god peiling på ernæring, og som har så sterk intensitet i treningen sin at det holder med 1 rp sett per muskelgruppe! Folk som har trent i under 3 år har vanligvis ingen av de delene. Jeg hadde trent i 3 år før jeg begynte, og har fremdeles mye å lære! Det at dere spør disse spm viser ganske greit at dere ikke er klar for det.. Tren powerbuilding baserte programmer som 5x5 i noen år, lær alt dere kan om ernæring og hva som funker for dere, så kan dere begynne å tenke på DC.

(dere kommer sikkert til å begynne lell:P men isåfall, les så mye dere kan om det, og spør spørsmål her! Dette forumet har en moderator som har jobbet med en av de to DC-trenerne, så dere har en fantastisk kilde til kunnskap her!)


Tittel: Sv: Hjelp til å sette opp et DC program!
Skrevet av: Bar0nen17. november 2006, 13:06
Dette forumet har en moderator som har jobbet med en av de to DC-trenerne, så dere har en fantastisk kilde til kunnskap her!)

Bortsett fra at alle som jobber med DCtrenerne ikke "kan si" en dritt da..


Tittel: Sv: Hjelp til å sette opp et DC program!
Skrevet av: Egil Skallagrimsson17. november 2006, 13:22
Hvis man ikke er i stand til å lese stickyen om DC, forstå prinsippene og da evne å sette opp splitten slik den skal være.. DA har man ikke erfaringen som skal til for å få utbytte av DC-trening! ;)

Jeg mener ikke å være ufin, men sannheten er at for at DC skal være noe bedre enn en standard 4-splitt eller fullkroppsprogram til nybegynnere på SATS, så MÅ evnen til å sette Dante sin filosofi ut i livet være tilstede! :)