Treningsforum

Kosthold => Kosttilskudd => Emne startet av: Wikingr på 31. desember 2002, 01:58



Tittel: Måltidserstatter ?
Skrevet av: Wikingr31. desember 2002, 01:58
Jeg har tenkt å trene litt kardio hver morgen for å bli kvitt litt fett. Siden jeg allerede må stå usansynlig tidelig opp, blir det et stort problem for meg å spise en stor og god frokost.

Jeg vurderer da å ta meg en måltids erstatter rett etter trening, før jeg løper av gårde...  Har sett at dette anbefalles i muscle media, men denne eies vel av eas, som lager måltidsersattere.

Hva mener dere ? Er dette noe å anbefalle ? Noen som har erfaringer ?

Her kommer litt info om Myoplex MRP (som er den eneste måltids-erstatteren jeg har funnet)
Denne koster ca 25,- pr porsjon
______
Fra Atletic-City:
Det er et faktum at det er helt nødvendig med bra kosthold dersom du vil bygge en sterkere, sunnere og mer definert kropp. Men det kan være hardt nok bare det å få til å spise balanserte gode måltider hver dag, om en ikke i tillegg skal tenke på hva som er optimalt. Hvem er det som har tid til å handle og forberede flere ferske gode måltider dag etter dag?

Det er her Myoplex kommer inn i bildet.
Myoplex ble utviklet for å fjerne usikkerheten rundt kosthold og gi kroppen den næringen den trenger. Dette er kritisk for oss som er aktive fordi vi trenger flere næringsstoffer enn stillesittende mennesker. Trening setter fart på metabolismen og gjør at kroppen trenger mer energi. Det øker også farten kroppen bruker opp aminosyrer som kommer fra protein. Vitenskapelig forskning viser også at folk som trener trenger mer vitaminer og mineraler.
Myoplex er den optimale løsningen, som brukes daglig av utøvere i verdensklassen, i tillegg til titusener av mennesker fra alle samfunnslag. Hver dosering av Myoplex er beriket med høykvalitets proteiner for å hjelpe musklene å hente seg inn, og vitaminer og mineraler i tillegg til energirike karbohydrater. Myoplex gir deg det verktøyet du trenger i kostholdet for å forandre alt det harde arbeidet du legger i treningen til en sterkere, sunnere og mer definert kropp.
----------------


Tittel: Re:Måltidserstatter ?
Skrevet av: Number131. desember 2002, 10:34
Kommer anpå hva Myoplex inneholder per porsjon.

Komplekse karbohydrater samt en proteinshake av kasein kan også fungere som en måltidserstatter. Rimelig kjekt og innta flytende føde som tilsvarer en stor, god frokost dersom for eksempel har dårlig tid.