Treningsforum

Bilder => Bilder av Kroppsbyggere => Emne startet av: AlexanderDGL på 31. desember 2006, 00:42



Tittel: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: AlexanderDGL31. desember 2006, 00:42
Arnold Schwarzenegger

Fakta:

Skrevet av AlexanderL og OysteinFurnes.
(Er fra ett skoleprosjekt om Arnold. På Nynorsk.)

Arnold Schwarzenegger

Arnold vart født i Thal, Austerrike den 30 juli 1947. Det er ein liten by nær Graz. Han vart døypt Arnold Alois Schwarzenegger. Faren, Gustav, var den lokale politisjefen, og han var tidligare med i den nazistiske angrepstroppen, han var ein far som kravde disiplin. Faren likte best dei to eldre sønene. (Spesielt den eldste, som heitte Meinhard. Men han døydde i ei bilulukke i 1970. Året etter døydde faren. Arnold deltok ikkje på nokon av gravferdene) Mora heitte Aurelia og var arbeidslaus. Foreldra gifta seg i 1945.

Bodybuilding:

Bodybuilding er vel det Arnold er mest kjend for, og det er vel den største av dei tre delane vi har hatt om. Så da har vi lagt størst vekt på det.

Då han var 13 år, var fotballaget han spelte på i et treningsstudio, og han oppdaga sin lidenskap for bodybuilding. Etter det sa han til foreldra at han ville bli verdens beste bodybuilder. Dei flirte, men han meinte det seriøst.
Han sykla langt til der han trena, 1,5 mil, og etter trening så klarte han akkurat å komme seg heim, sidan han var så sliten etter å ha trena med vekter.
Men av og til etter trening såg han gjerne ein film på kinoen der han lærte av stjernene og forbilda sine, som for eksempel Reg Park, Steve Reeves og Johnny Weissmuller.

Då han var 15 år, oppsøkte han ein psykolog for å finne ut meir om menneskekroppen. Då hadde han trena intensivt med vekter i 1 år. 17 år gammal  starta han si offisielle bodybuilding- karriere. Han måtte i militæret året etter, men slapp etter ei stund ut der i frå. Han vant Mr.Europe Junior det året, og då var det ingen ting som kunne stoppe han. Som 19-åring i 1966, var han gammal nok til å delta med dei eldre og større kroppsbyggarar. Same året vant han Mr. Europe.

Dette ga god sjølvtillit, og han reiste til London for å vinne Mr.Universe. Men han vant ikkje, han tapte for amerikanaren Chet Yorton.
Året etter hadde han like god sjølvtillit, og ville vinne Mr. Universe som amatør- konkurranse. 20 år gammal vant han konkurransen, som den yngste nokon gong.

Men for å oppfylle sin store drøm, som var å bli den største kroppsbyggaren i verda, måtte han vinne Mr.Olympia. Arnold gav seg ikkje, men fortsette å trene enda hardare. Det var no 4-6 timer med intensiv vekttrening kvar økt.

Då han var 21, reiste han som sikkert mange veit, til California. Det var for å trene med nokon av dei beste å største kroppsbyggarane i verda. Og han var meir enn klar til hardtrening, og konkurranse:

188 cm. høg
Overarmar, 56 cm.
Bryst, 145 cm
Midje, 81 cm
Lår, 71 cm
Leggene, 51 cm.



Dei neste to åra drog han mykje over heile verda, og kapra mange titlar, blant anna Mr. World. Det var kun Mr.Olympia som mangla. Det er som eit verdsmeisterskap. Han forberedte seg godt for denne konkurransen, noko som han hadde gjort i heile si kroppsbyggar- karriere. Det var Sergio (til venstre) som han konkurrerte mot. Men Arnold tok sigeren. Arnold vant Mr. Olympia heile 7 gongar på rad etter det. Sergio vant Olympia 3 gonger.

Ser også til høgre, Lou Ferrigno som konkurrerte mot Arnold fleire gangar, men Lou vann aldri over Arnold. Dei var gode vennar. Det høgaste Lou kom var 2. plass i Mr. Olympia. Men han var verdens største bygger ”ever” på den tida (tyngste og høgaste, 198 cm og 165 kg)

Ferrigno er han som spelte det grøne monstret i filmen Hulken.

Arnold la opp bodybuildinga på konkurransenivå i 1975,  men fortsette å trene. Han spelte i ein rekke filmar som vi no skal ha om.

Her er merittane frå kroppsbyggarkarriera:


•   1965 Junior Mr. Europe
•   1966 Best Built Man of Europe
•   1966 Mr. Europe
•   1966 International Powerlifting Championship
•   1966 NABBA Mr. Universe amateur, nr. 2
•   1967 NABBA Mr. Universe amateur
•   1968 NABBA Mr. Universe Professional
•   1968 German Powerlifting Championship
•   1968 IFBB Mr. Internaional (Mexico)
•   1968 IFBB Mr. Universe, nr. 2
•   1969 IFBB Mr. Universe
•   1969 NABBA Mr. Universe Professional
•   1970 NABBA Mr. Universe Professional 
•   1969 Mr. Olympia, nr. 2
•   1970 Mr. World (Columbus, Ohio), the first time he had beaten
•   1970 Mr. Olympia (New York)
•   1971 Mr. Olympia (Paris)
•   1972 Mr. Olympia (Essen, Germany)
•   1973 Mr. Olympia (New York)
•   1974 Mr. Olympia (New York)
•   1975 Mr. Olympia (Pretoria, South Africa)
•   1980 Mr. Olympia (Sydney, Australia)


Filmkarriera:

Etter mange titlar innan bodybuilding, ville han prøve på noko nytt og reiste til Hollywood. Her ville han bli ein stor filmstjerne.

Første filmen han spelte i, heitte Hercules i New York. Der han gjekk under rollenamnet Arnold Strong. Det var starten på ei stor filmkarriere. Sjølv om den ikkje tok særleg fart dei første åra.


Filmidolet hans var ein type som heite Reg Park, som spelte Hercules i sine yngre dagar. Han var kroppsbyggjar han òg. Når Arnold spelte i Hercules i New York, så var aksenten hans så ”tjukk” at det var fleire scener der han måtte dubbe stemma.

Men som tidlegare nemnt, så fekk han meir oppmerksamheit  når han laga Pumping Iron. Det er ein treningsfilm om Arnold som viser korleis han trenar, gode tips til andre og slike ting. Klippa som har vert vist er frå Pumping Iron.
Første filmprisen han fekk var ein Golden Globe, det var for ein annan film, Stay Hungry i 1976.

Men det var ikkje før i 1982, 12 år etter Hercules i New York han slo gjennom i filmbransjen. Det var rolla som Conan the destroyer. Dette var ein ny film om den legendariske Conan, og Arnold var vald til å spele Conan. Den rolla passa veldig bra for Arnold fordi han var så sterk. Han som produserte filmen var James Cameron, han har også produsert den gode filmen Titanic.

”I’ll be back”- setninga frå filmen Terminator kjenne vel mange av oss.. Det er vel den mest kjente setninga som han Arnold har sagt på film. Terminator var ikkje redd nokon,  var fryktlaus og var ein ustoppelig ”Cyborg”.


Den politiske karriera:

Dei første tankane om å bli politikar kom i 1999. Men enkelte gonger i 1990 til 93 så reiste han rundt med den første president George H. W. Bush, på politiske stemner. Der han ga barn og unge trimprogram og promoterte fitness (kroppsvedlikehald).


Bilde til venstre, med den amerikanske president George W. Bush. Og bilde til høgre er med sonen Patrick når han var på ei kampanje på ein flybase i California.

Arnold er ein republikanar, og då støttar han President George W. Bush.

Kvifor valte han å bli republikaner, og ikkje demokrat:

Når han kom frå eit sosialistisk Austerrike til USA i sin ungdom, var det midt i presidentvalet. Gjennom aviser og fjernsyn øyrte han mykje om begge kandidatane, Humphrey og Nixon. Humphrey la meir vekt på at regjeringa skulle styre mykje framtida og han synest det hørtes ut som eit austerrisk styre.
Og så hørte han på kva han Nixon hadde å seie, og han meinte at dei skulle opne grensene og ville at regjeringa skulle fjernast. Og han spurte ein av kompisane sine. Kva er Nixon? Han er republikanar. Og da sa eg at eg og er republikanar. Slik blei Arnold republikanar.

Han er no guvernør for staten California som dykk sikkert veit. Og jobben som guvernør går ut på å styre ein stat. Det er det offisielle statsoverhodet for den staten. Guvernøren sine oppgåver er å følgje utviklinga og oppretthalde lover og rettar, og sjå at ting går for seg slik det skal. Men han er fortsatt ikkje den mektigaste politiske personen i staten, han ligg under det uoffisielle statsoverhodet
Arnold blei innvia som guvernør den 17. november 2003. Og i dei første timane så økte han ei bilavgift med 200 prosent, noko som ikkje blei særleg varmt mottatt av folket

Han jobbar utan løn og, noko som er sjeldan for ein politikar å gjere. På denne måten sparer staten for cirka 2 millionar kroner i året. Men det kan han enkelt gjere, han som har vore rangert som den 4. rikaste kjendisen.
Bilder:

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/m23.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/m2.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/m1.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/m3.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/m51.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/m103.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/m7.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/m16.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/m11.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/m22.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/m12.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/m13.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/m36.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/m4.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/m24.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/m8.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/m41.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/m21.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/m25.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/m40.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/m34.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/m35.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/m33.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/m60.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/m62.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/m548.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/m63.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/m546.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/m61.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/m67.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/m74.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/m553.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/m549.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/m550.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/m551.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/m91.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/arnold20.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/ga3.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/m556.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/m9.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/a4b.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/ga70.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery2/m326.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery1/m625.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery2/vmg53.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery2/m390.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/gallery/musclegallery7/mg168.jpg)

(http://www.schwarzenegger.it/speciali/desktop/desktop58.jpg)

Fleire tusen bilder til her:
http://www.schwarzenegger.it/mro/schwarzenegger.html (http://www.schwarzenegger.it/mro/schwarzenegger.html)


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: XerxesTheOneAndOnly31. desember 2006, 01:43
Honnør, flott bidrag.


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: Gerry31. desember 2006, 01:56
Honnør for den! :D
lenge sio eg har lest eit so longt innlegg frå topp til bunn! ::)


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: J.R Writer31. desember 2006, 02:34
Honnør Alex!! :)


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: Hoddisen31. desember 2006, 02:40
bare jeg som ikke syns at arnold så så forferdelig bra ut? greit nok at han var god men;P syns kanskje han er litt oppskrytt som bygger. Ja jeg vet at han vant Mr. Olympia nok ganger, og en drøss med annet, men allikavel. Var vel noe med tiden han konkurerte i.


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: Gerry31. desember 2006, 02:43
bare jeg som ikke syns at arnold så så forferdelig bra ut? greit nok at han var god men;P syns kanskje han er litt oppskrytt som bygger. Ja jeg vet at han vant Mr. Olympia nok ganger, og en drøss med annet, men allikavel. Var vel noe med tiden han konkurerte i.
einaste eg syns ikkje e forferdelig bra på han er magen!


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: Gaffel31. desember 2006, 02:49
Kjempe bra innlegg! Honnør!


De som ikke synes Arnold ser bra ut er det noe feil med :P


At magen hans er dårlig er pga gener. Han er nok skikkelig hard og sterk i magen alikevell :)


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: Schultz-31. desember 2006, 02:52
bare jeg som ikke syns at arnold så så forferdelig bra ut? greit nok at han var god men;P syns kanskje han er litt oppskrytt som bygger. Ja jeg vet at han vant Mr. Olympia nok ganger, og en drøss med annet, men allikavel. Var vel noe med tiden han konkurerte i.
Nå har det jo litt med kunnskapene på den tiden, de viste jo absolutt ikke like mye som man gjør nå tildags, mindre tilgang på godt utviklete kosttilskudd, aas, kunnskaper om kroppen og ernæring. Og det å være så målbevist og dyktig som han var er jo en stor grunn hvorfor han nådde så langt. som sagt er han fortsatt verdens yngste bodybuilder som har vunnet mr. o


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: Gerry31. desember 2006, 02:57
Kjempe bra innlegg! Honnør!


De som ikke synes Arnold ser bra ut er det noe feil med :P


At magen hans er dårlig er pga gener. Han er nok skikkelig hard og sterk i magen alikevell :)

ja eg e klar øve at da e genfeil! :)
han har jo berre fira rute, so forsvinne magen inn i intet! :-\


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: Down and coming31. desember 2006, 02:58
bare jeg som ikke syns at arnold så så forferdelig bra ut? greit nok at han var god men;P syns kanskje han er litt oppskrytt som bygger. Ja jeg vet at han vant Mr. Olympia nok ganger, og en drøss med annet, men allikavel. Var vel noe med tiden han konkurerte i.

Hva snakker du om? Så ikke bra ut?

(http://www.schwarzenegger.it/mro/schwarzeneggerh1.jpg)
do i need to say more?


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: Hee1o31. desember 2006, 02:58
 
Kjempe bra innlegg! Honnør!


De som ikke synes Arnold ser bra ut er det noe feil med :P


At magen hans er dårlig er pga gener. Han er nok skikkelig hard og sterk i magen alikevell :)

Selfølgelig. Han kunne jo aldri få six-pack. Skjuler likevel det med pose'a sine og sånt da. Det er en grunn til at han klarte å vinne Mr O med bare 4-pack :D


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: AlexanderDGL31. desember 2006, 03:09
Til dere som diskuterer magemuskelen hans, så må jeg også informere att Coleman har også bare 4 mage ruter..


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: Gerry31. desember 2006, 03:11
Men den allerede jævlig smale midjen hans blir jo berre endo smalere når magen ikkje tar nåke plass!


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: nWe31. desember 2006, 15:53
Til dere som diskuterer magemuskelen hans, så må jeg også informere att Coleman har også bare 4 mage ruter..
Yep mine 2 favoritter har bare 4 mageruter :)

Arnold var best, Coleman er best nå.


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: kick_ass31. desember 2006, 16:19
Han er fortsatt i rimelig god form, selv om han ligger i sykesenga :)
Sjekk bicepsen  :D
(http://www.vg.no/bilder/edrum/1167344278294_874.jpg)


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: baataa31. desember 2006, 16:28
Veldig bra innlegg med mye fakta!! ;D

Honnør :)


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: Gaffel31. desember 2006, 16:32
ja eg e klar øve at da e genfeil! :)


Det er jo ikke akkurat en "genefeil" da... Mange som bare får 4pack. Det som bestemmer om du får 4pack,6pack eller 8pack er gener.


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: Schultz-31. desember 2006, 16:56
Det er jo ikke akkurat en "genefeil" da... Mange som bare får 4pack. Det som bestemmer om du får 4pack,6pack eller 8pack er gener.

eller 10-pack som jay cutler


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: Lille blod apen31. desember 2006, 17:02
Bra innlegg ::biggrin::

Personlig synnes jeg 4 pack ser mye tøffere ut, ting blir mye støre messom ::smile:: 


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: Hoddisen01. januar 2007, 16:07
var ikke meningen å rakke ned på han! han er jo, eller var, en fantastisk bygger, men jeg er ingen stor fan allikavel.


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: Schultz-02. januar 2007, 02:36
var ikke meningen å rakke ned på han! han er jo, eller var, en fantastisk bygger, men jeg er ingen stor fan allikavel.

ikke tilgitt


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: pro-z_8902. januar 2007, 17:31
arnold er og kommer alltid til å vere den beste kropsbyggeren i verrden... når du ser filmene hannes så blir man så motivert. han gir alt. allltid en reps til uansett form...... ;)
ferdig diskusjon


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: buildern07. januar 2007, 20:53
arnold har den peneste fysikken jeg har sett noen gang. helt klart forbildet mitt!


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: stallion07. januar 2007, 22:07
arnold er kongen.



Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: A. Holstad10. juni 2007, 00:29
De som ikke syns Arnold er tidenes konge, kan bare gå å legge seg ! Så enkelt er det!


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: JHH10. juni 2007, 00:34
Han er helt syk. Personlig vil jeg ikke bli like stor, og synes det er tåpelig med boler, men er det en som har gitt jern og fått resultater er det arnold!


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: Daftboy10. juni 2007, 00:46
utrolig flott skrevet :) helt supert ;)
men ikke for å være pirkete eller noe men det er en liten småfeil! Du skrev at Arnold vant Mr.Olympia 7 ganger på rad. Det stemmer ikke, han vant 6 på rad og sin siste 5 år senere. Du har det på årstallene men ikke teksten!  :P sorry måtte bare informere sånn at du for "perfeksjonere" den :P


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: Unforgiven10. juni 2007, 01:26
arnorld var og forblir tidenes beste bodybuilder:D


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: Lille blod apen10. juni 2007, 12:41
hva slaks karakter fikk dere egentlig på prosjektet?


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: AlexanderDGL10. juni 2007, 15:58
utrolig flott skrevet :) helt supert ;)
men ikke for å være pirkete eller noe men det er en liten småfeil! Du skrev at Arnold vant Mr.Olympia 7 ganger på rad. Det stemmer ikke, han vant 6 på rad og sin siste 5 år senere. Du har det på årstallene men ikke teksten!  :P sorry måtte bare informere sånn at du for "perfeksjonere" den :P

Hehe :) Ja, den er grei ;) Gidder ikke å skifte det. :P Takk :)

hva slaks karakter fikk dere egentlig på prosjektet?

Fikk ikke noe karakter faktisk, bare vurdering. Da ble vi de beste på hele trinnet. Vi var to stk, av 60-70. :)


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: Hege N10. juni 2007, 16:20
Det blir vel litt feil å si at man ikke er særlig imponert over mannen som satte bodybuilding på kartet og som banet vei for alle de som driver med kroppsbygging i dag. Klart at han ikke ville vunnet Mr. Olympia nå. Det gjelder jo hvilkensomhelst idrettsutøver som var verdens beste for 25-30 år siden. Det er vel litt urettferdig å sammenligne han med de beste i dag. 25 år treningsutvikling er laaaaaaaaang tid.


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: speediie10. juni 2007, 17:43
Arnold er noe av det råeste innen kroppsbygging. Han kommer til å bli husket for alltid. Han er mitt IDOL innen kroppsbyggning NR.1 :)


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: stallion10. juni 2007, 20:38
bare jeg som ikke syns at arnold så så forferdelig bra ut? greit nok at han var god men;P syns kanskje han er litt oppskrytt som bygger. Ja jeg vet at han vant Mr. Olympia nok ganger, og en drøss med annet, men allikavel. Var vel noe med tiden han konkurerte i.

I dag er bygging ødelagt av GH-guts. Byggerene så mye bedre ut på Arnolds tid.


Oppskrytt???

Les over merittene hans en gang til..


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: AlexanderDGL10. juni 2007, 20:40
Kan tenke meg att over 70 % av dagens elitèutøvere over 25-30 år løfter pga. de ble inspirert av Arnold. Enten om det er styrkeløft, strongman eller bygging.


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: Lille blod apen10. juni 2007, 22:58
Bodybulidere så mye bedre ut før signerer jeg også smale midjer ser mye bedre ut en store utover mager pga store organer osv, ser arnold som en mye bedre bodybulider en hva feks coleman og folka gjør. Ikke tvill om hvor mine poeng hadde gått til vist jeg skule døme.


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: VargThor10. juni 2007, 23:01
Bodybulidere så mye bedre ut før signerer jeg også smale midjer ser mye bedre ut en store utover mager pga store organer osv, ser arnold som en mye bedre bodybulider en hva feks coleman og folka gjør. Ikke tvill om hvor mine poeng hadde gått til vist jeg skule døme.

Ja, de store organene... ::)


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: Peter12345610. juni 2007, 23:03
Ja, de store organene... ::)

Det er vel medvirkende, men så klart hovedsaklig muskelmasse på midja for å holde resten oppe...


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: neven10. juni 2007, 23:03
...


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: VargThor10. juni 2007, 23:07
Det er vel medvirkende, men så klart hovedsaklig muskelmasse på midja for å holde resten oppe...

Tihi. Store organer. Tsk tsk. (trøtt nå.)

Neida, enig i dette. GH har gjort mye for sporten. Både positivt og negativt. Ta med den ene hånda og gi med den andre.


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: Ejay10. juni 2007, 23:13
...
Ta et bilde av deg selv nå du og så tar du et nytt om 50 år. Tviler på at du ser noe bedre ut da.


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: Kingbigz10. juni 2007, 23:23
Lenge leve Arnold Schwarznegger! Det går ikke an å diskutere om arnold såg bra ut en gang! Han var den beste av de beste på sin tid. Hadde det ikke vært for arnold, så hadde sikkert ikke bodybuilding vært like stort som det er!

Arnold er Bodybuilderanes gud! ::smile::


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: RickBlaine10. juni 2007, 23:37
Mannen er et ikon og burde nesten bli tilbedt. Han er selve symbolet på at med pågangsvilje og kløkt kan man nå så langt man vil. Født i en liten by i østerrike, hva gjør han? Blir tidenes bodybuilder, trolig en av verdens mest berømte filmstjerner og nå guvernør.
Han har gjort seg fortjent til en plass i historiebøkene!

Lenge leve "The Big Oak" !!!!


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: neven11. juni 2007, 11:16
Ta et bilde av deg selv nå du og så tar du et nytt om 50 år. Tviler på at du ser noe bedre ut da.

Næmmen, har vi ikke fått nok sukker i havregrøten i dag da?


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: stallion11. juni 2007, 13:02
...

Alle blir gamle en gang Neven...


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: neven11. juni 2007, 13:11
Har da ikke sakt noe som helst negativt om Schwarzenegger/alderdom?


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: stallion11. juni 2007, 15:20
et bilde sier mer enn tusen ord :)


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: Fleksnes11. juni 2007, 15:23
Arnold er absolutt kongen av Bodybuilding historisk sett, og selvsagt kongen av 80 talls actionfilmer.

Dette er en ekstremt målbevisst person, som har vist verden at med hardt arbeid, kløkt og jernvilje kan man klare hva som helst.


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: neven11. juni 2007, 19:57
et bilde sier mer enn tusen ord :)

Jaja, tolk det som du vil. Har stor respekt for fyren selv, men uansett, hva så om jeg prøvde å sette han i dårlig lys? Har ikke sett noe innlegg hvor det står at denne tråden bare skal brukes til å rose "The Oak" opp i skyene. Prinsippsak.

Ellers fin tråd :)


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: Ejay11. juni 2007, 22:59
Jaja, tolk det som du vil. Har stor respekt for fyren selv, men uansett, hva så om jeg prøvde å sette han i dårlig lys? Har ikke sett noe innlegg hvor det står at denne tråden bare skal brukes til å rose "The Oak" opp i skyene. Prinsippsak.

Ellers fin tråd :)
Å legge ut slike bilder minner om Se og Hør.


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: neven12. juni 2007, 02:38
Å legge ut slike bilder minner om Se og Hør.

Er det et problem?


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: Baliba12. juni 2007, 03:02
Og nok med de barnslige innleggen, ok ? Enten så kommer du eller dere med noe konstruktivt eller så lar dere være å post det her. Småkrangling og furting hører ikke hjemme i en tråd som denne.


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: Schultz-11. september 2007, 18:03
Nå har jeg ikke vært på denne siden på noen måneder og det første jeg ser er herlig roid rage utover forumet... nydelig


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: speediie22. september 2007, 14:56
Vis meg en kroppsbygger som kan måle seg med den sinnsyke fysikken til arnold.. SHOW ME ;)


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: Tynnj22. september 2007, 15:03
Vis meg en kroppsbygger som kan måle seg med den sinnsyke fysikken til arnold.. SHOW ME ;)

Arnold hadde smal midje, bra symmetri og harmoni (sett vekk i fra små legger) og massen var fordelt på en god del centimeter i høyden. Han så bra ut! Men hadde han stilt i dagens konkurranser hadde han ikke nådd opp til Mr.Olympia nivå, vertfall ikke slik bedømmingen er i dag. :)


Tittel: Sv: Arnold Schwarzenegger.
Skrevet av: speediie23. september 2007, 11:17
Arnold hadde smal midje, bra symmetri og harmoni (sett vekk i fra små legger) og massen var fordelt på en god del centimeter i høyden. Han så bra ut! Men hadde han stilt i dagens konkurranser hadde han ikke nådd opp til Mr.Olympia nivå, vertfall ikke slik bedømmingen er i dag. :)
Det e sant.. Kan jo si at arnold så 10gang bedre ut en coleman og jay ser ut nu! :)