Treningsforum

Trening => Doggcrap => Emne startet av: Force på 24. mai 2007, 10:48



Tittel: DIN framgang på Doggcrapp
Skrevet av: Force24. mai 2007, 10:48
Jeg tenkte jeg skulle starte et nytt emne der folk kan skrive hvordan framgangen deres er med doggcrapp. Det jeg mener er hva er den største økningen (styrke/volum) dere har hatt i løpet av en periode med doggcrapp trening (4-6uker).
Jeg er fullt klar over at dette er individuelt, og alle kan ikke forvente å få lik framgang som mange andre har.


Tittel: Sv: DIN framgang på Doggcrapp
Skrevet av: MrMuscle24. mai 2007, 10:56
4-6 uker? Hvorfor bruker du et slikt tall? På 6 uker har man kjørt igjennom DC grunnprogrammet 3 ganger. Dvs kjørt samme øvelse 3 ganger. Alt ettersom hvor lenge man har trent DC, hvor ny øvelsen er etc så vil disse svarene kunne være i hytt og pine. Og de vil ikke gi noe som helt rettningslinje på hvor mye framgang DC vil gi.

Se heller på de av oss som har trent DC i et par år, sjekk logger, profiler etc for et mer komplett syn på hva man kan forvente av DC. Jeg syns og forresten at du ikke skal tenke på  DC trening i en alder av 17 år, men det er nå bare min mening.


Tittel: Sv: DIN framgang på Doggcrapp
Skrevet av: shivac28. mai 2007, 13:17
Trent DC i ca et år.

Har blant annet økt 140% på beinpress. Dette er artig :) Legger har jeg økt mye på også, og øker enda.

På de andre områdene sliter jeg litt, har økning men ikke i samme grad. Kanskje på grunn av at jeg har skoftet litt på bein treningen før.

I det store og det hele er jeg fornøyd med utviklingen, selv om jeg drikker stort sett hver helg, og ikke tar kosthold så blodseriøst.