Treningsforum

Kosthold => Oppskrifter => Emne startet av: beem på 22. september 2007, 16:50



Tittel: Biff og laks
Skrevet av: beem22. september 2007, 16:50
Kjøtt eller fisk? Vanskelig å bestemme seg? Hvorfor ikke lage pasta med både biff og laks.

                             
   * 2 stk. biff á 150 g per stykk
    * 2 skive laks á 50 g per stykk     
    * ¼ ts salt
    * ¼ ts pepper
    * 0,13 ts sitronpepper
    * 1 ss margarin
    * ½ stk. rød paprika
    * 1 stk. gulrot
    * 25 g frisk spinat
    * 250 g tagliatelle
    * ½ ss olje
    * ½ ts salt


Slik gjør du:

1. Krydre biffene med salt og pepper og stek dem 1 minutt på hver side ved sterk varme, etterstekes i ca 2-3 minutter på hver side over svak varme.

2. Laksen krydres med sitronpepper. Stekes forsiktig i middels varm panne i ca. 3-4 minutter.

3. Kok pasta i lettsaltet vann tilsatt olje. Skjær paprika og spinat i strimler. Gulrøttene skjæres i tynne strimler med ostehøvel. Ha i grønnsakene i kjelen sammen med pastaen når det gjenstår 3-4 minutter av koketiden.

Anrett biffen på en seng av grønnsaker og pasta, og legg laksen over. Server gjerne med Hollandaisesaus.

 # Energi:478 kcal
# Protein:51,4 g
# Fett:11 g
# Karbohydrater:41,9 g
# Jern:4,8 g

 
Nammm  ::)
           


Tittel: Sv: Biff og laks
Skrevet av: Shotgun30. januar 2009, 17:28
Dette var spennenede. Aldri blandet noe sånn før.
Takk for oppskriften .
Denne skal bli prøvd!

:-)


Tittel: Sv: Biff og laks
Skrevet av: heisebeis30. januar 2009, 21:22
hørtes godt ut ;D