Tittel: Biff og laks Skrevet av: beem på 22. september 2007, 16:50 Kjøtt eller fisk? Vanskelig å bestemme seg? Hvorfor ikke lage pasta med både biff og laks.
* 2 stk. biff á 150 g per stykk * 2 skive laks á 50 g per stykk * ¼ ts salt * ¼ ts pepper * 0,13 ts sitronpepper * 1 ss margarin * ½ stk. rød paprika * 1 stk. gulrot * 25 g frisk spinat * 250 g tagliatelle * ½ ss olje * ½ ts salt Slik gjør du: 1. Krydre biffene med salt og pepper og stek dem 1 minutt på hver side ved sterk varme, etterstekes i ca 2-3 minutter på hver side over svak varme. 2. Laksen krydres med sitronpepper. Stekes forsiktig i middels varm panne i ca. 3-4 minutter. 3. Kok pasta i lettsaltet vann tilsatt olje. Skjær paprika og spinat i strimler. Gulrøttene skjæres i tynne strimler med ostehøvel. Ha i grønnsakene i kjelen sammen med pastaen når det gjenstår 3-4 minutter av koketiden. Anrett biffen på en seng av grønnsaker og pasta, og legg laksen over. Server gjerne med Hollandaisesaus. # Energi:478 kcal # Protein:51,4 g # Fett:11 g # Karbohydrater:41,9 g # Jern:4,8 g Nammm ::) Tittel: Sv: Biff og laks Skrevet av: Shotgun på 30. januar 2009, 17:28 Dette var spennenede. Aldri blandet noe sånn før.
Takk for oppskriften . Denne skal bli prøvd! :-) Tittel: Sv: Biff og laks Skrevet av: heisebeis på 30. januar 2009, 21:22 hørtes godt ut ;D
|