Tittel: God kylling-rett Skrevet av: .:P-Nutz:. på 29. desember 2003, 04:19 Denne oppskriften er en av mine favoritter. Jeg steiker kyllingbryst i ovnen for å unngå olje som man må bruke i en steikepanne. Jeg koker opp brun ris in en kasserolle. Når kyllingbrystet er gjennomstekt deler jeg det opp i små biter og putter det oppi gryta med kokt brun ris. Deretter tilsetter jeg to gode skjeer med saus. Personlig liker jeg indisk tandori saus. Man kan finne typer med lite fett og lite sukker. Tilsetter pepper og chilli pulver for ekstra smak. Rør rundt og la sausen trekke inn i kjøttet. Det er digg! Tittel: Re:God kylling-rett Skrevet av: Player på 29. desember 2003, 12:57 Hørest godt ut, men personlig så har jeg ikke tid til matlaging og sånt. :( Jeg bruker å steke kalkunbryst i ovnen i nesten 2 timer. Finito og jeg har 25 grams proteinpålegg på nista i ei uke ;D
Tittel: Re:God kylling-rett Skrevet av: ladadude på 29. desember 2003, 18:52 hvor mye veiger kalkunbrytet ? Hvor får man kjøpt det?
Tittel: Re:God kylling-rett Skrevet av: isfugl på 29. desember 2003, 21:07 Skjær opp kyllingfilet og kok dem sammen med 1 boks hakkede tomater og en del krydder, spis med brun ris og/eller salat.
|