Treningsforum

Helse & Velvære => Helse og Livsstil => Emne startet av: sleep på 13. januar 2004, 01:04



Tittel: Ned fra kraftig fedme til normal vekt
Skrevet av: sleep13. januar 2004, 01:04
Hei! For ett år siden trente jeg aktivt med basket og vekter 2dager i uken, holdt på med vekttrening i ca 6mnd, jeg er 18 år og er 183 høy, når jeg trente på det meste veide jeg 82kg og var i god form, så fikk jeg meg kjæreste og på ett år nøyaktig har jeg gått opp til 110kg og er i veldig dårlig form! :'( Er det noen der ute som veit hvordan jeg kan komme meg ned til normal vekt igjen (mellom 85-90kg) før sommerferien!vil gjærne bygge en del muskler i tilleg, for jeg har hva dem kaller mantits som jeg veldig gjærne vil bli kvitt + en veldig sjenerende mage!!! Kan noen hjelpe meg?? send meg gjærne en mail!


Tittel: Re:Ned fra kraftig fedme til normal vekt
Skrevet av: Bamse Bjørn13. januar 2004, 17:05
Hei.

Du må begynne å trene igjen. Både styrke og kondisjon. Og minst like viktig. Du bør få deg et skikkelig kosthold. Ta deg en tur innom kostholdsforumet. Der vil du lære mykje. Ta gjerne en tur innom styrke og bygge forumene, der vil du finne mange treningsprogrammer og kanskje et som passer.  


Tittel: Re:Ned fra kraftig fedme til normal vekt
Skrevet av: viten13. januar 2004, 19:32
Jeg tror på den nyeste artikkelen på iform om slanking!!
http://www.iform.no/trening/mt.shtml

De hevder å kunne bygge muskler -mens- du forbrenner fett også..

Samt geriljakardio! Kosthold er dog det viktigste! Mange små måltider, mer proteiner, mindre karbohydrater, masse frukt og grønnsaker og kutt ut goderi/brus/chips..

Lykke til!