Treningsforum

Kosthold => Kosthold og Ernæring => Emne startet av: magnusk på 03. august 2008, 11:47Tittel: Matplan for å vokse
Skrevet av: magnusk03. august 2008, 11:47
Hei, har lest den matplanen http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=36676.0 (http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=36676.0)

Tenkte å starte serriøst med kostholdsplan nå, og denne har jeg hørt mye bra om, men mange mener også at det er for mye kalorier.

Litt info om meg og hva jeg vil: Er 17 1/2 år, trent siden april, men trent litt styrke før også (ikke nok :() Er i elektrolæra, så trenger en del styrke, spesielt i ryggen iogmed at jeg har lang rygg i forhold til bein.
Trener mest baseøvelser og målet er å bli sterkere og større.
Hvis det er noen flere opplysninger dere trenger, så spør, hvis det er til hjelp :)

Kan noen slenge opp en ordentlig kostholdsplan som er detaljert?

Forresten, er ganske kresen på mat, klarer ikke fisk (men har lyst til å prøve tunfisk), kylling (spesielt kyllingkjøttdeig) er godt og liker det meste av kjøtt egentlig. Havregryn har jeg spist i alle år fra jeg var liten, så det går ned :)

Jeg tar i tillegg proteintilskudd og skal prøve med kreatin og litt sånn nå, noen tips til hva jeg bør bestille?

Samtidig kan jeg spørre om mer, så jeg slipper å spamme ;) Til frokost idag spiste jeg omelett med 4 egg og smeltet norvegia lettere gulost på, 2 speileegg med smeltet norvegia lettere gulost, to brødskiver K4-sportsbrød (kan gjerne bytte ut brødet hvis noen har gode forslag til godt brød), også spiste jeg en tallerken med ca. 2-3 dl havregryn og mye melk + 1/2 liter melk. Dette er noe jeg aldri rekker å lage utenom helger da, iogmed at jeg starter på jobb 7.. På jobb har jeg laget kyllingsalat med 1/2 boks Terina kylling (hermetisk) og 1/2 pose Dole lettvint-salat.

Noen som har forslag til gode pålegg og sånt også? Er pepperoni-ost på tube (Kavli tror jeg) greit? 16 gram proteiner og 17% fett tror jeg..

Dere skjønner sikkert at jeg ikke er helt sikker på alt selv, så hvis noen hadde giddet å legge ned litt tid så jeg får noen gode ideer til hvordan jeg kan få i meg nok mat :)
Takker for alle seriøse svar  ::smile::


Tittel: Sv: Matplan for å vokse
Skrevet av: magnusk03. august 2008, 12:02
Jo, takk, men hvis du ser på linken i tråden min, så er det den samme.


Tittel: Sv: Matplan for å vokse
Skrevet av: bjørn`03. august 2008, 12:05
Jo, takk, men hvis du ser på linken i tråden min, så er det den samme.

Ah, var litt kjapp der jeg ;)


Tittel: Sv: Matplan for å vokse
Skrevet av: magnusk03. august 2008, 12:17
Hehe, det går bra ::smile:: Takker for svaret uansett ;)