Treningsforum

Trening => Treningsprogrammer => Emne startet av: Logan på 15. august 2008, 20:01



Tittel: Spm om Bill Star 5x5
Skrevet av: Logan15. august 2008, 20:01
Når sommerferien slutter(18aug) så har jeg planer om å begynne med Bill Star 5x5 programmet. Men så har jeg noen spm angående programmet. Jeg ser at det ikke er noen bicep/tricep øvelser,(jeg er klar over at man trener armene i visse øvelser)vil man da øke noe spesielt rundt armene? Jeg driver også med calisthenics (bartendaz, bar-barians, calisthenic-kingz http://www.youtube.com/watch?v=IMjFN-m2VOM (http://www.youtube.com/watch?v=IMjFN-m2VOM) ) og har lyst til å fortsette med dette, og siden 5x5 er en tre splitt så kan jeg trene calisthenics 2 ganger i uka. Men vil dette bryte med 5x5programmet? hvis jeg trener cali 2x i uka og 5x53x i uka. altså at det forhindre progresjonen?


Tittel: Sv: Spm om Bill Star 5x5
Skrevet av: Slicky22. oktober 2008, 18:09
Personlig øker jeg best når jeg har fokus på armer med en 7-8 sett på både biceps og triceps. Det ble rett og slett for lite trening på armer for mine del. Derimot har lårene og rumpa vokst relativt mye på kort tid.

derimot tror jeg du faktisk får nok juling med cali treninga ved siden av, det er ganske tøft og du bruker jo ekstremt mye armer der. kanskje du kan droppe chinsen på den ene 5x5 dagen hvis du føler det blir for mye.