Treningsforum

Generelt => Loggbok Online => Emne startet av: EspenM på 01. september 2008, 22:33



Tittel: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM01. september 2008, 22:33
Nå har det seg sånn at flaska peker på trening, med noe mer seriøse ambisjoner.

Sier "Hei" til alle sammen på treningsforum og tar en personlig intro, så du vet hva du har kommet til.

21 år - 186cm - 94kg - trener på Nidarø Treningssenter.

Har relativt liten erfarering fra styrketrening - har hatt perioder hvor jeg har løftet uten system og mål. Noe som har ført til en liten økning i muskelmasse, samt en progresjon på antall kg. Men det ble først i April 2008 jeg fikk sansen for å virkelig sette en målsetning. Hadde dog ingen formening om hva målene skulle bestå av eller for. Derfor ble alt veldig diffust. Men har så og si terpet teknikk i knebøy, benkpress og markløft i de to siste månedende. For å så starte på et program for full progresjon, nå, i dag.

Har to konkrete mål til jul:
Det første målet er 450kg sammenlagt i de tre store.

Hvor jeg per i dag ligger på 102,5kg, 120kg, 150kg. Det betyr at jeg må ty til 70kg mere på 4 måneder. Noe som er fullt mulig med god trening og en gledelig mengde mat.

Det andre målet er å gå opp til 110kg, også frem til jul. Mtp. på at jeg veide 115kg for tre år siden, ser jeg ikke på vektøkning som et problem i grunn. Det eneste problemet i denne settingen er vel at det meste skal være muskler, forhåpentligvis. Men en god del fett blir det nok også.  :what:

Loggen fungerer som en personlig motivator - en plass hvor jeg kan få feedback - samt greit for treningskamerater å følge med på fremgangen.

450kg opp fra bakken. 110kg som skal presse ned i bakken. Dette til jul - piece of cake!  ^-^

PS: skal bli nidarøs tungvekter! Watch out Einar!



Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM01. september 2008, 22:39
Gleder meg til morgendagens økt. Skal bli deilig!!


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM02. september 2008, 21:40
Gleder meg uansett til mark og kne på torsdag!


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM04. september 2008, 21:21
Tors 4 sept.

Markløft 3x3 127,5kg
Knebøy 6x2 85kg
Hantel-roing 3x8 18,5kg
Nedtrekk 3x8 50kg
Benpress - fail
Tåhev 3x8 80kg

Utrolig deilig å ta markløften i dag!! Skulle være en tung økt, men følte det gikk kjempebra! Tror maxen min ligger et stykke over 150kg egentlig. Men det vil vise seg uansett om 9 uker! Knebøyen starta ganske dårlig mtp. på venstrekneet som fortsatt er vondt. Vet ikke hva dette er .. men tydeligvis noe alà en overbelastning fra birkebeineren.. Jævla sykling! :o

Resten av programmet går forsåvidt veldig enkelt. Kjører alt superstrict - for maksimal utnyttelse av øvelsen. Selv om det går lett - er det fortsatt hardt! Tåheven var i en klasse for seg selv ang. deilighet i dag!! Mmmm !!!

Rakk ikke å lage meg en stor porsjon frokost i dag, siden jeg valgte å kjøre slumre hele 6 ganger! Og når jeg først tok initiativet var det 10minutter til bussen kjørte til jobb.. Huff! Får lære av det til senere. :)

Venter fortsatt spent på disse Rehband-varmerne, se om disse gjør susen!

Lurer litt på om det er mulig å erstatte benpressen med noe? Følger programmet som det er oppført og der står benpress. Selv mener jeg det tærer alt for mye på kneet. Men det blir liksom ikke nok med bare knebøyen, da jeg kjører antall set som står oppgitt for å få progresjon, nok hvile og det som er...

Nå blir det en shake, for å så lage litt kjøttkaker med skikkelig ertestuing.. Til slutt skal jeg nyte freia 200gram melkesjokolade.. YUM! ;) Gleder meg til morgendagens bryst og armer!


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: Knut M05. september 2008, 00:00
Er dere blitt skikkelig treningsnarkomaner hele gjengen på Nidarø eller? ;)


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM05. september 2008, 00:04
Med tanke på hvor koselig det er å trene på Nidarø - så er det absolutt verdt å bruke tid der! Så tja, jo kanskje? Såfremt narkoman-metaforen baserer seg på hvor ofte / avhengighet så stemmer nok det. :)

Lillehammer er topp? Ingen militær-karriere på deg?? :o


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: Knut M05. september 2008, 00:11
Hehe, virker som en trivelig plass ja.
Og så har dere jo Einar til å hjelpe dere. :)

Lillehammer er toppers ja.
Masse bra treningsmuligheter og bra miljø på skolen.
Karriere i militæret hadde nok neppe vært noe for meg. ;)


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM05. september 2008, 00:16
Einar ja, hjelper til støtt og stadig. Mon tro om jeg har en bra knebøy snart.. Burde strengt tatt ha det.

Militæret nei - kanskje ikke så veldig fleksibelt - mtp hvor man kan bli stasjonært samt stasjonens beliggenhet. Vet du om Waagen ble for å søke på Fengselsskolen? Har tanker rundt å søke selv..


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: Knut M05. september 2008, 09:57
Einar ja, hjelper til støtt og stadig. Mon tro om jeg har en bra knebøy snart.. Burde strengt tatt ha det.

Militæret nei - kanskje ikke så veldig fleksibelt - mtp hvor man kan bli stasjonært samt stasjonens beliggenhet. Vet du om Waagen ble for å søke på Fengselsskolen? Har tanker rundt å søke selv..

Får ikke bra bøy av å sykle Birkebeineren vettu. ;)

Han søkte vel, men kom ikke inn.
Mener å ha hørt at gjennomsnittet som kommer inn er rundt 27, så alderen teller sikkert litt. :)


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: Einar B. Gilberg05. september 2008, 13:46
Kult å se at du logger Espen! Den benpressen skal ikke gjøre mere vondt i knærne enn f.eks. knebøy - du kan prøve å variere fotstillingen litt? Jeg vet ikke hvordan du trener den nå, men hvis meg en dag så kan jeg evt. korrigere. Ellers er det også mulig å ta knebøy i stedet for benpress. Det er noen Dietmarprogrammer som også har med benpress av og til, men jeg tar heller bare lett knebøy jeg da.


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM05. september 2008, 13:50
Jo Einar - fant ut at jeg måtte kjøre igang en logg! Har jeg liksom noe å gå til etter treninga også. Tingen med benpressen er vel at jeg kjører hantelroing mellom knebøyen og benpressen, ergo - at musklene blir kalde? Men gjelder det samme prinsippet angående å kjøre føttene "ut til siden" sånn som i knebøyen?

Kan være det at jeg er veldig svak i musklaturen rundt kneet - og at det er lite fleksibelt!

Vurderer uansett å kjøre lett knebøy som erstatning for benpressen. Alt er så mye bedre med bøyen! :)


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: Einar B. Gilberg05. september 2008, 14:02
Enig i at bøyen er konge i forhold til benpressen. Alle regler som gjelder for knebøyen gjelder også for benpressen. Når bena skal ut så er det egentlig ikke det at de skal ut, men det at knærne skal gå rett over hælen sett forfra. De fleste må tenke knær ut for å spre beina nok når de står passe bredt. Hvis de ikke tenker på det så går knærne innover og da kan vi bare begynne å regne på krafta som går oppover ved å bruke cosinus av vinkelen mellom leggben+lårben i forhold til en tenkt perpendikulær linje med gulvet. Danner vinklene 45 grader (hvis du f.eks. er skikkelig kalvbeint og har MS i tillegg) så går bare 50% av krafta oppover, mens 50% går til siden. Det er veldig lite effektivt med andre ord. Det er derfor vi gjerne vil ha både rygg rett, knær ikke foran tær og knær rett over (sett forfra) hæl. Alt dette er i de fleste tilfeller ikke best i praksis pga. hvordan vi er bygd og måten vi ofte må stå for å tilfredstille disse "krav" som gjør at musklene får et ugunstig moment, men som regel kommer vi ganske nært det idéelle mtp. fysiske lover.


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: Einar B. Gilberg05. september 2008, 14:04
Ser nå at du faktisk hadde knebøy på samme dag som benpressen ja. Jeg skjønner ikke helt at du rekker å bli kald med to små øvelser i mellom, men... Når du får varmerne er det i alle fall umulig å bli kald. I alle fall der du trenger å forbli varm som er på og i knærne :)


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM05. september 2008, 22:29
Fredag 5. september!

Dynamisk benkpress
Benkpress 6x2 70kg
Skråpress hantler 3x8 26kg
Skulderpress 3x8 16kg
Dips 3x6 kroppsvekt
Bicepscurl 3x8 35kg
Mage i maskin 2x10 13kg(?)

Disse benkpress dagene er veldig lett i forhold til hvordan jeg trena på dagen før. Kanskje fordi jeg hadde en god del mer triceps-øvelser. Men alikevel så er jeg ikke sterk nok til å kjøre 3x8 dips. Tipper dette kommer seg veldig fort! Kjente også jeg fikk noen stikk i høyre skulder under dipsen - er vel bare å varme opp musklaturen antar jeg! Varme opp bedre, heter det vel.

Tok også en hyggelig prat med damen på gymmen, så det var en fin avrunding på ei arbeidsuke/treningsuke! Kom hjem etter treninga, da ringte kjæresten - fotballspill ble det av det. Kanskje ikke så gunstig siden jeg vil opp opp opp i vekt.. Men men, musklene kommer da vel uansett! Fikk meg to rosinpakker av henne, kjempesnilt! Hun har forsåvidt begynt med knebøy nå og sier hun skal slå mine kamerater i handbakk.. Spennende utvikling!! :)

Ellers skal jeg lage ferdig en plakat for innefotball-turneringene jeg er med å arrangerer her i Tr.heim.. Så blir det kjøttkaker med ertestuing og potet! *slafs slafs!*

Gleder meg til tung knebøy på mandag!!! Da skal rumpa neeeeeeeed!! Arg!! :)

God helg til meg selv, samt alle andre!


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM05. september 2008, 22:33
Får ikke bra bøy av å sykle Birkebeineren vettu. ;)

Han søkte vel, men kom ikke inn.
Mener å ha hørt at gjennomsnittet som kommer inn er rundt 27, så alderen teller sikkert litt. :)

Hehe, grunnen til birken var nok bare å se hva jeg presterte! Hadde ambisjon om å fullføre og det klarte jeg! Men makan til melkesyre, tæring på kondisjon og utholdenhet har jeg ikke opplevd før. Det er ikke "bare" 91km ... Langt værre!

Gjennomsnittet er 27??? Huff... Da er den planen i grus..


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM08. september 2008, 23:26
Mandag 8. september!

Tung knebøy og dynamisk markløft i dag!
Knebøy 3x3 105kg
Markløft 6x2 105kg
Hantelroing 3x8 18,5kg
Nedtrekk 3x7 52,5kg
Knebøy (bytta benpress for mere bøy) 2x12 50kg
Stående tåhev 3x8 95kg

Disse øktene med tung knebøy tar sannelig tid! Krever ganske masse gjør det og! Trodde jeg skulle faile i dag.. Siden dette er 15kg unna min max. Og tung knebøy har jeg forsåvidt aldri kjørt, bortsett fra forrige mandag. Før programmet her, var det mersom bare å ta knebøy for at det var "lurt" - men merker at det er jævlig deilig å kjøre tung bøy!!! Marken var flis, lite å snakke om.

Disse andre øvelsene går også veldig greit.. Er kun den hantelroing jeg stiller et spørsmål til; merker det "knekker/hopper" hver gang jeg hever skuldra og kommer etter med arma. Er mersom at latimus hopper inn og ut av en "sokkel" - som et ledd mersom. Sær følelse.. Men hantelroing, på det stricte gir en god følelse!

Ble også litt bjeffing på gymmet i dag, siden vi ble alene mot slutten. Er lov i små mengder, selv om alle følte oss ganske teit. Uansett, humor trengs.

Nå har det vært to dager hvorav jeg ikke har spist mat før kl 12:30 (står opp 08:10 - stormer til bussen, må jo rekke jobb) - sløver jo bare med slumre i mange fem-minuttere. Urutinert!

MAT MAT MAT; må spise mer. Kveldsmaten er jeg relativt fornøyd med.. 1L h-melk, 1 banan, 150gram rosiner, to energibrødskiver med peanøttsmør, 2 energibrødskiver med smør og brunost - pluss to hardkokte egg. Deilig.. Så, da logger jeg sånn ca ut, siden jeg alt har lagt meg. Godnatt! Imorgen blir det bryst og armer! DIPS HERE I COME!!


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: Einar B. Gilberg08. september 2008, 23:34
Kanon bortsett fra at du ikke trente tung knebøy. Du trente superlett knebøy som var tungt for deg ;) ;D Snart kan du si det samme til kompiser. Snart. Men da må du spise maten din!


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM08. september 2008, 23:49
Vel vel ! Alt er relativt!  :what:

Siden jeg tok min maks like før dette programmet, så antar jeg at jeg lett kan forsyne meg på 20-30kg mer etter endt 9-ukersperiode. Av den enkle grunn at jeg trener tungt en gang i uka, noe som gjør kroppen i stand til å tolke disse vektene som en lek...  ;D

I og med at jeg bare vasset rundt med 70-80kg før - så var maksinga noe uvant.

Mat! Økt 2kg siden jeg starta.. Hvorvidt det er masse, vann, gørr eller gugg, vet jeg ikke..


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM10. september 2008, 09:55
Tirsdag 9. sept.

Tung benkpress
Benkpress 3x3 87,5kg
Skrå hantelpress 3x8 26kg
Skulderpress 3x8 16kg
Dips 3x6
Bicepscurl 1x8 37,5kg 1x6 37,5 1x6 35kg

Veldig lett benkpress - hadde godt trykk.. Kunne gjerne kjørt på to set til, men tiden satte en stopper for flere set. Kjæresten var også med å trente i dag, hun kjørte 5x8 på 37,5kg i knebøy! Fin teknikk på jenta! :)

Dips er tungt nok med kroppsvekta foreløpig.. Men antar jeg ligger på 3x8 om ca 2-3 uker! Veldig deilig å dipse i alle fall! Tar på det!

Bicepscurlen ble for tung! Kan være at jeg kjører de for strict - vet ikke jeg.. Bør man cheate på slutten, for å få den opp?


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM11. september 2008, 21:51
Torsdag 11. sept.

Fikk en gledelig nyhet i det jeg kom hjem fra jobb i dag. 7mm rehband-vamere var ankommet i posten. Disse ble selvsagt med på gymmet! Jævlig tight når man først prøver de da..  :what:

Tung markløft / dynamisk knebøy

Markløft 3x3 130kg
Knebøy 6x2 84kg
Hantelroing 3x8 21kg
Chins 3x3 kroppsvekt
Nedtrekk 3x6 52,5kg
Stående tåhev 3x8 90kg
(pluss de jernbarene som allerede er i stativet, ingen formening om hva disse veier)


Dagen starta med taxi til jobb - ergo, null mat, null dusj og null "våkne opp" før man dro. Huff, hater slike dager. Men er man sløv med slumringa, så er man sløv med slumringa!

Markløften går egentlig over mine forventninger, er nok god for en god del over 150kg - akkurat hvor mye har jeg ingen peiling på. Antageligvis 170-180kg.. Disse tre settene i dag gikk uten noen problem whatsoever. Så tok likegodt litt ekstra repetisjoner for å vise frem teknikken til en kar på gymmet. Han mente forsåvidt at jeg lente meg litt mye til venste i det jeg kom opp. Mulig det kan ha noe med grepet å gjøre? Evt. at føttene ikke står helt paralelt? Noe jeg uansett må se litt på. Merka en liten helling til venstre selv. Får se hva som skjer etter en del flere løft!  :)

Så kom jeg til knebøyen hvor jeg da hadde disse rebhand-varmerne. Rett og slett deilig. Følelsen av å presse seg oppover når rumpa henger mellom anklene er himmelsk. Knebøy er blitt en favorittøvelse hvor jeg går å gleder meg til dagene med tung bøy! Fantastisk!!

Ryggøvelsene som sto for tur gikk ganske greit. Men merker fort at chins er veldig tungt etter en del løft på marken, samt etter roinga. Vurderer å kjøre chins før hantelroinga fremover. Føler chins er meget nødvendig, så fletta inn det i programmet!  >:D

Ellers så er det dynamisk benkpress og litt arm/skuldre i morgen! Så helg!! Da blir det å dra på Three Lions i 12:00-tida for å se Liverpool - Man UTD ! Fy faen - fyrverkeri! Muligens det blir en tur ut på lørdag og.. Får begrense alkoholinntaket da.  ;)


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM12. september 2008, 21:38
Treningsøkt Fredag 12. September

Dynamisk benkpress, kjedelige greier sånn egentlig!

Benkpress 6x2 70kg
Skrå hantelpress 3x8 28,5kg
Skulderpress 3x8 18,5kg
Dips 3x6 kroppsvekt
Foroverbøyd tricepspress 2x8 45kg
Bicepscurl 3x6 37,5kg

Når jeg først kom på gymmet i dag snakka jeg litt med matglade Einar Gilberg, til en viss forundring så ga han opp matporsjonen sin. Ganske dårlig etter mine betrakninger. Men han var visstnok mett! Vi tok en liten prat angående knevarmere og knebøy, samt en liten diskusjon angående det å presse 11kg næring i en liten fingerbøll. Ble litt latter. Så starta treningsdagen!

Fredagsøktene er igrunn bare koselig, men og nødvendig for å få en god kroppslig spirit til helga. Bicepscurlene er vel noe av det tyngste med disse bryst/armdagene. 1 RM på 55kg, det var tungt (!!) men flere repitisjoner på eksempelvis 37,5kg blir et helvette i sammenligning. Følte faktisk at øyet ble presset ut litt på siste settet i dag.. Forundelig nok, så var dette en jævla god følelse! Humre!!

Gleder meg til mandag, da er det tung knebøy for tur.. Mmmm, deilige greier..

Ellers blir det Three Lions for å se Liverpool - Man UTD imorgen. Antar det blir noen øl til kampen også, såpass må være lov.. Fri fra jobb, stor fotballkamp og generelt ganske greit. Godt med helg!! Gleder meg til treningsøkta på mandag!! :)

God helg!


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM15. september 2008, 21:26
Mandag 15. sept

Tung knebøy / dynamisk markløft

Knebøy 3x3 108kg
Markløft 6x2  105kg
Chins 3x3 kroppsvekt
Enarms hantelroing 3x6 21kg
Nedtrekk 3x6 55kg
Utfall 1x? 21kg i hver arm
Stående tåhev 3x8 96kg

Ble en tur for å feire Liverpool på lørdag, så ble litt alkohol i helga. Men det er fullt lovlig! Heh.. Ganske slapp dag i dag, men alle øvelsene gikk forsåvidt ganske greit.

Litt tungt grunnet dårlig teknik på knebøyen under det andre setet, men bare pirk egentlig.

Vitnet også en som tok 10 forskjellige øvelser på biceps i dag og.. Samt at "glanet" var på gymmet. Så så!

Nå er det data resten av kvelden i guess!


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM17. september 2008, 00:01
Tirsdag 16. september

Tung benkpress

Benkpress 3x3 90kg - fail ! :(
Skrå hantelpress 3x8 28,5kg
Skulderpress 3x8 18,5kg
Dips 3x6 kroppsvekt
Bicepscurl 3x8 - fail! :(

Dårlig dagsform, dårlig matinntak, dårlig teknikk etc. Benkpressen var bare kanondårlig og jeg vet ikke hva som skjedde. 87,5kg forrige uke gikk easy peasy, mens dagen i dag ble utført ukonsentert, med dårlig teknikk og alt var bare paff. Fikk failure på de to siste repetisjonene i siste settet. Veldig dårlig! Burde lett kjøre opp 90kg to ganger til.. Men men, slik ble dagen i dag. Veldig skuffende.

Når det kommer til bicepscurl så er det relativt liten sjans for at jeg kan stå med 5kg mer å fortsatt kjøre 6-8 repetisjoner enn mandag for to uker siden. 40kg ble veldig veldig tungt. Så det ble et set på 6 reps, et på 4 - så tok jeg resten med 16kg's hantler. Huff. Dårlig dag med andre ord.

Eneste positive med dagen i dag var vel ny joggebukse (hooooray) - brettspill til 70% rabatt (notabene) og et fint resultat for Liverpool på bortebane!

Imorgen blir det treningsfri, får se hva jeg gjør uttav meg da. Må jo finne på et eller annet! Så så!

Mark på torsdag, 3x3 135kg! Det skal bli morsomt! :)


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: Krogs17. september 2008, 21:51
haha, "glane" på gymme ja :D


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: Kris18. september 2008, 01:30
"Glanet"?


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM18. september 2008, 01:36
En som stirrer så innmari. Som regel, om noen ser på deg og du ser opp - så forsvinner øyekontakt umiddelbart. Men denne personen bare stirrer deg rett i øya uansett hva for et uttrykk du har i ansiktet. Tror det og er tidenes mest nysgjerrige person.


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: Kris18. september 2008, 01:39
Er han fra utlandet? :P


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM18. september 2008, 01:42
Nei, antar han er helnorsk - basert på utseendet. Uansett veldig creepy å komme opp fra bøyen, sette fra seg stanga for å snu seg å bli møtt av blikket hans. Skjer titt og ofte.. Det blikket er rett og slett creepy. Derav har han fått kallenavnet glanet. Greit nok ;)


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: Einar B. Gilberg18. september 2008, 01:45
Trente du ikke i dag? Er det man, tir, tor og fre du trener? Er Glanet en relativt tynn fyr som har kort mørkebrunt hår og er ca. 22-28 år og la oss si 1,82 høy?


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM18. september 2008, 01:49
Ja, det stemmer det Einar. Kjenner du han? Litt oppsiktsvekkende den stirringa hans i allefall. Flere ganger vurdert å spurt om han lurer på noe. Virker nysgjerrig på et eller annet.

Fri på onsdag ja.. Ganske kjedelig egentlig. Har jo ingen hobbyer! Må kjøpe meg malepensler kanskje.....


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: Einar B. Gilberg18. september 2008, 02:28
Jeg kjenner han ikke noe særlig, men han er både nysgjerrig, veldig glad i å prate, snill, skeptisk og avventende :) En tidligere ansatt advarte meg mot han. Min ansatt kunne sitte og gjøre en jobb uten at denne Glanet kunne ta hint om at han var opptatt. "Jasså?" sa han bare og så sto han og så rett på min ansatt. Jeg opplevde han litt mildere men jeg er ganske flink til å avslutte samtaler om jeg vil også :) "Den er grei! Ha det bra da!" sier jeg før han rekker å komme inn på et nytt emne :)


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM18. september 2008, 21:06
Torsdag 18. september

Tung markløft og dynamisk knebøy!

Markløft 3x3 135kg
Knebøy 6x2 85kg
Hantelroing 3x6 21kg
Chins 3x3 KV
Nedtrekk 3x8 55kg
Knebøy/ byttet ut benpressen: 2x10 50kg - kjører langsomme, stricte og terroriserte bøy!
Tåhev 2x6 96kg

Ble en trening alene i dag og det var faktisk jævlig godt! Ble et litt større tempo mellom set og øvelser idag enn det vi som regel bruker! Da kom svetten! :D

Markløften var helt grei, selv om kanskje andre settet besto av manglende teknikk og balanse. Noe jeg fikk ordnet på det siste settet.. Bicepsungen kom i det jeg var ferdig med markløften også. Økta i dag tok meg kanskje 1,3time - han kjørte biceps så lenge. Fiffig egentlig. Må jo være slitsomt? jeg blir jo ødelagt av 3 set med biceps-trening! :o

Ellers hadde jeg kanskje manglende mat-inntak før treninga, men fikk ordna meg et par gode rundstykker etterpå. Såpass fortjener jeg når det er Rosenborg på tv-en. Dessuten er kalorier lite relevant. Ikke så fin på det.

Glanet manglet også på gymmet, kanskje behagelig? Vet ikke helt. Har forsåvidt aldri prata med vedkommende. Sum sum, så var økta ganske fin; marken gikk god og jeg gleder meg til å få kjørt ut ekstra til helga nå imorgen!


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM19. september 2008, 16:12
Fredag 19 sept!

Dynamisk benkpress

Benkpress 6x2 70kg
Skrå hantelpress 3x8 28,5kg
Skulderpress 3x8 21kg
Dips 3x6 KV
Bicepscurl 1x6 - 1x6 - 1x4 40kg

Rask og lett dag. Er en sånn dag bare for å ha noe å gjøre dette her tror jeg.. :o

Einar tok også noen bilder av meg og et lite uhell i benken. Skal du løfte på 122,5kg bør du ha et ganske korrekt løft. Men siden skuldrene var knust i dag, så ble stanga liggende over halsen. Einar var rask med å løpe for å ta et bilde. Ganske skremselspropaganda for en som egentlig burde hjulpet til på siden.... NOK om det!

Det er helg og sykling på eurosport. Får legge meg litt på sofaen å bare zappe. Ingen planer!

Mandagsøkta blir bra med 111kg i knebøyen. 9kg unna maxen. Går nok så bra så. Har jo rehband-varmere nå !! ;)


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: magnuu19. september 2008, 16:40
hehe! får vi se bilder da? :D

du jobber bra:)


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM19. september 2008, 16:51
Hehe, kommer sikkert noen bilder etterhvert. Prøvde meg faktisk på en liten biceps-pose også. Kom vel frem til at jeg ikke hadde allverden til biceps, egentlig. Pytt pytt. Skal ha rygg jeg. ;)


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: Einar B. Gilberg20. september 2008, 01:52
...


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM20. september 2008, 02:08
Haha, bra bilder Einar!! Dobbelhake, trippelhake eller hva enn! Er man døden nær er det lite relevant! ;)


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: OddbjørnS20. september 2008, 10:35
Ser du skriver du hadde pers på 120 fra før, men ut fra treningsøktene ser jeg ikke noe som rettferdiggjør et forsøk på 122,5 kg? :P

tøffe bilder, forresten. ;D vi får avtale ei treningsøkt etter hvert.


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: Kjell...20. september 2008, 10:58
Det her ser bra ut ;)


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: Knut M20. september 2008, 11:05
Er det noe slags Westside program du trener eller?
Bra bilder! ;)


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM20. september 2008, 12:59
Oppsettet er vel noe alà westside, ja. De gutta er i alle fall sick! Får se om det blir noe fremgang av det, antar jo selvsagt det. Siden jeg er såpass lavt enda har jeg jo mye å gå på :)

Ja Oddbjørn! Du som er latskapen her, ikke jeg! Ta oss en tur på Nidarø, ingenting i veien med det! Kan du sikkert vise meg noen luretriks også, tror du ikke? ;)

Kjell: takk! Ser det bra ut - blir det antageligvis bra også?


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: Kjell...20. september 2008, 13:02
Det gjør det vettu ;)


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM21. september 2008, 20:00
Lørdag 20 september.

Hadde ikke treningsdag, men ble alikevel med nedover.. tok noen lette mark og knebøy.. Få litt blod rundt om i kroppen! :o)

Testa også ut litt chins, tok en pers med ei heving med 15kg pluss kroppsvekt. Tror jeg skal klare 20kg og!


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: Krogs21. september 2008, 23:32
Flink e du bicepsbarnet mitt =)


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM21. september 2008, 23:42
Takk skal du ha krogs! Imorgen blir det tung bøy!! Gleder meg! ;)


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM22. september 2008, 21:52
Mandag 22. september

Tung knebøy (eller skal vi si lett knebøy - for arrogansen si skyld?) og dynamisk mark

Knebøy 3x2 110kg
Markløft 6x2 105kg
Chins 4x3 KV
Hantelroing 3x6 21kg
Nedtrekk 3x8 60kg
Knebøy (byttet ut benpressen) 2x10 60kg
Tåhev 3x8 105kg

Sykt lett økt hvor jeg var i kanonform! Ut ifra gårsdagen å bedømme skulle alt tilsi at dette kom til å bli den verste økta - siden jeg var med på innflytningsfest lørdagsnatta. Men slettes ikke - kanon. Bøyen var supergod og disse 110kg var ikke tilstedeværende. Måtte se meg rundt, de var der fysisk - men psykisk så manglet de!

Sum sum en god dag hvorav jeg også fikk tatt to slag sjakk før økta. Endte med tap begge gangene, men hey. Tar mere enn han i knebøy! Lite å tenke på da vel ;)

Imorgen er jeg skikkelig spent. Benkpress 3x2 på 92,5kg.. Er jeg i like god for imorgen blir det skikkelig morsomt!! Krysser fingrer og lem!

Mat, brettspill og TV nå. En fin aften!!


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM23. september 2008, 21:49
Tirsdag 23. sept

Tung benkpress

Benkpress 3x2 92,5kg
Skråpress med hantler 3x8 30kg
Skulderpress 3x8 21kg
Dips 2x6
Pullpress (??) 3x8 50kg
Bicepscurl 3x6 40kg

To første settene i benken var "tung" men det siste gikk over all forventning mega lett! Skikkelig glad for det.. Trodde jeg hadde gått ned fra mine lette 100kg i benk, men etter det siste settet er jeg overbevist om økning også der!!

Litt vond høyreskulder i dipsen i dag - så erstattet dips med pullpress (?).. Usikker på navnet, uansett at man drar ned ved bruk av triceps. Pullpress, pulldowns, tricepsnedtrekk. Den banen! :)

Treningsfri i imorgen - blir en tur i pirbadet for å få dampet meg litt i badstue, boblebad og prøve skjebnen i hoppetårnet! Satser på å få til et hopp fra 7-meteren denne gangen, men det er sabla høyt!!

Gleder meg kanonmye til tung markløft på torsdag! Blir jævla godt! :)


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM24. september 2008, 17:28
Onsdag 24. september

Litt kardiotrening, faktisk.

Tok et 3-timers opphold i pirbadet her i Trondheim. Generelt mye plasking, men prøvde meg også på noen lengder (25-metere) .. Kan vel innrømme at disse svømmetakene tappet meg for alt av krefter. Svømming er langt tyngre enn jeg kunne huske! Ble ikke mange rundene, men nok for å få litt forbrenning!

Er en av de få som faktisk ikke kan å stupe i en alder av 21 (tror jeg er en av de få i alle fall?).. Men mannet meg opp til et hopp fra 7.5 meter! Rekordhøyt for min del.. Neste gang får jeg prøve den store 10meteren!

Er vel også halvveis inn i styrke-programmet nå. Føler det har gitt en god pekepinn på hvordan knebøy og markløft skal utføres for best mulig løft. Har jo veldig mye å gå på enda, siden jeg kjører ganske lette vekter mtp. min kroppsvekt og generelle fysikk (tror jeg i alle fall?)..


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: NattJegeren24. september 2008, 17:35
Hei hei.

Så innom loggen din etter at du var innom min  :) og sjekket ut nidarø gym. Det virker jo som et suverent alternativ! Hvordan liker du deg? Er det mange flinke/sterke/store mennesker der som kan motivere til hard trening? Er det tunge manualer? Er det knebøystativ/power rack/markplatning der?

Jeg synest det ser ut som du gjør mye riktig med tanke på målene dine om styrke og programmet ser bra ut!
Alt som ikke er tunge flerleddsøvelser med riktig teknikk er bortkastet tid! Du kommer til å få ufattelig mye igjen for å terpe teknikk, spesielt i knebøy. Jeg har skadet meg to gangen pga idioti og dårlig teknikk.

Mit eneste tips er at du må sette deg ned nå! Du må planlegge måltid, trening, jobb osv dersom du vil gi kroppen din forhold til å vokse! Dette vil føre til at du får bedre tid, bedre økonomi, bedre og sunnere mat.

Stå på!  >:D
 


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM24. september 2008, 18:03
Takker for et motiverende innlegg! :)

Personlig så finner jeg Nidarø kjempebra! Mange folk jeg møter hver gang jeg er der, alltid et hei og et smil! Dette kommer jo selvsagt an' på om du er der mye selv. Miljøet består nok av folk som har sitt eget opplegg og trener ut i fra det. Har jo aldri vært noe medlem av 3T og sånne litt større gym, men har en følelse av at alt blir så hypet opp etc. grunnet mainstreamen med det å trene i dag! Greit at de har kjempefint utstyr, men ut i fra det - så blir det for mye blonde jenter, for mange som skal vise seg frem og en alt for stor del av pengesekken som går til dem. Det er jo dyrt! Som jeg sa, dette er ikke mine egne erfaringer, men heller min oppfatning!

Nidarø er et bra alternativ for studenter i tr.heim, ja! Kjempebillig, bra åpningstid (kommer også en nøkkelløsning snart, så man kan trene fra 07:00 til 23:00) og mye hyggelige folk!

Einar (som skriver i Fasiten her på treningsforum) driver og er på Nidarø daglig! Har du spørsmål er du mer enn gjerne velkommen til å spørre han om det skal være trening, protein eller luretrekk i sjakk. Det er ikke så veldig mange store folk der, egentlig. Noen er det jo, men ikke flertallet (dette er noe jeg skal gjøre med, få en stor til der i alle fall, hihi) ..

Knebøystativ er det, tre stykker to talt. Tre benker. Markplatt er det samt du kan finne kasser og klosser om du trener litt alternative starter/endinger på øvelsene.

Du kan jo bli med en dag å trene! Prøvetime ordner seg! :)

Litt mer planlegging skal det bli etter dette programmet. Må bare venne til kroppen å kjøre litt "tyngre" løft nå.

Håper du tar deg en tur der da? :)


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: NattJegeren25. september 2008, 11:31
Dette høres bra ut! Er interessert i å teste senteret! Jeg sender deg en Pm en gang, tipper jeg skal flytte i neste uke så det blir litt hektisk. Vi snakkes.


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM25. september 2008, 21:47
Trening torsdag 26 september!

Tung markløft

Markløft 3x2 137,5kg
Knebøy 6x2 102kg
Chins 2x3 2x4 KV
Hantelroing 3x8 21kg
Nedtrekk 3x8 60kg
Lett knebøy 2x10 40kg
Tåhev 102kg

Skikkelig lett og intensiv økt, marken gikk veldig veldig bra!! Mmm.. Steingod økt.

Sitter til kjæresten på en mac, så orker ikke skrive så mye mere..

Dynamisk benkpress imorgen, godt! Så blir det fotballcup hele helga! Deilig!



Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM26. september 2008, 20:39
Fredag 26. september

Dynamisk benkpress

Benkpress 6x2 70kg
Skråbenk med hantler 3x8 30kg
Skulderpress 3x8 21kg
Dips - ikke nok energi
Bicepscurl 3x6 42,5kg
Pullpress 3x8 55kg

Ble en flott økt! Men ikke tid til å skrive mere!


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM29. september 2008, 18:31
Mandag 29. September

Tung knebøy dynamisk markløft
Knebøy 3x2 115kg
Markløft 6x2 105kg
Chins 6x2 KV
Hantelroing 3x8 23,5kg
Nedtrekk - neitakk
Lett knebøy / benpress - neitakk
Tåhev 2x8 110kg

Ble ei litt kort økt siden hele helgen har gått til ei futsalturnering jeg er med på å arrangerer. Lite overskudd - samt kampene jeg spilte lørdag tok VELDIG på formen. Huff. Kondisjonsmessig er jeg på størrelse med en ti-åring! Men men - går så bra så :)

Knebøyen ble fulgt av Einar Gilberg, ble litt varierende utførelse, siden jeg normaltvis holder ganske smalt i det jeg har stanga over deltoids. Et litt bredere grep - samt litt justering med føttene. Bøyene gikk så som så, mener nå jeg. Men gikk i alle fall opp!

Kutta ut nedtrekk og benpress/lett knebøy grunnet form og stive føtter.

Kjører et nytt opplegg på min vei til 3x8 Chins nå. 6x2 KV, 6x2 KV et set med 2,5kg, 6x2 KV et set med 5kg, 6x3 etc etc etc. Satser på å få kommet meg opp på 3x8 CHINS frem til sommeren! Ser på det som grei styrke i forhold til kropp.

MAT ! Nå er det MAT.. Kos dere med kveldsøkta folk i det norske land! Jeg skal spise mat og se skrekkfilm! :)


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM01. oktober 2008, 14:12
Tirsdag 30. september

Tung benkpress

Benkpress 3x2 92,5kg F A I L !!
Hantelpress skrå 3x8 30kg
Skulderpress 3x8 21kg TUNGT!!
Pulldowns 3x8 55kg
Bicepscurl 3x6 45kg

Dårlig dag hvor jeg feiler i benken. Ganske sært.. Siden jeg kun klarte 1 rep 3 ganger. Derav ga jeg bare faen i benkpress. Huff - elendig rett og slett. Lurer på hva 1rm liggerp å nå for tiden. I alle fall ikke 100kg...

Mark og kne går langt i den banen jeg har lyst og planer om. At jeg kan klare å få opp 180-185kg om 2-3 uker har jeg troen på! Blir i alle fall spennende å se.. Får krysse fingra.

Treningsfri i dag, grei dag å søke litt nye jobber på, samt ta seg en tur i sentrum. Ellers blir det Liverpool-kamp ikveld! ;o)


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM02. oktober 2008, 23:07
Tung markløft og dynamisk knebøy

Markløft 3x2 142,5kg
Knebøy 6x2 85kg
Chins 5x2 KV 1x2 KV + 2,5kg
Enarmsroing 3x8 23,5kg
Nedtrekk 3x8 65kg
Lett knebøy 4sek ned 4sek opp 2x8 50kg
Tåhev 106kg

Lett økt! Fin flott økt med andre ord. Mulig det blir første skulk på treningsprogrammet i morgen, siden det blir hyttetur til hytta vår i Sverige. Men vil helst få gjort økta imorgen. Koselig fredagsøkt for å få blod ut til kroppen før det blir 2-dagers treningspause.

Blir nok en god del turgåing på fjellet. Fantastisk utsikt på fjellviddende under høsten!



Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM06. oktober 2008, 23:13
Mandag 6. Oktober

Tung benkpress

Benkpress 2x2 97,5kg
Hantelpress 3x8 31kg
Skulderpress 3x6 21kg
Dips 3x6 KV
Bicepscurl 1x6 47,5kg 1x6 45kg 1x3 "PERFECT SICKO CURLS" 30kg

Overraskende at jeg klarte benken i dag, siden jeg feilet tre ganger med å få til 3x2 på 92,5kg. Det er noe som ikke stemmer i alle fall. Glad jeg fikk opp 97,5kg dobbelt to ganger. Yes indeed!

Var også en forfriskende hyttetur med kjæresten i helga. Milevis over kalorioverskudd. DEILIG! Greit å dra på hytta med mamsn innimellom. Det må sies. Ble også en to-timers spasertur hvor vi fikk hilst på årets første snø, for vår del i alle fall!

Tung bøy imorgen, 2x2 på 117kg. Bør jo gå lett, ingen tegn på at det ikke skal gå, så. Antar min 1RM for tiden ligger på kanskje rundt 130kg. Forhåpentligvis 135kg....

Tung bøy og pirbadet står på biletten til morgendagens reise. So long!


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM08. oktober 2008, 18:14
Tirsdag 7. okt

Tung knebøy

Knebøy 2x2 117kg
Dynamisk markløft 6x2 105kg
Chins 5x2 KV 1x2 KV+5kg
Hantelroing 3x8 23,5kg FAIL
Nedtrekk 3x6 65kg
Stående tåhev 2x10

At det var tung knebøy var merkelig, for det fantes ikke et eneste anstrengende muskelfiber under den økta. Tror jeg er god for 135kg nå når maksinga er om 3 uker. Målene som er 450kg tilsammen frem til jul er faktisk ikke en tanke lengre.

Om jeg drar opp 175-180kg i mark, 135kg i knebøy og 105kg i benkpress nå siste uka i oktober. Da ligger jeg på 420kg ca.. 30kg's økning da, på de tre øvelsene på to måneder. Det BØR jeg klare mtp. at det meste er tekniske utførelser og slikt. Kroppen er jo forholdsvis bygd opp til at jeg skal klare 450kg. Såpass fysikk mener jeg at jeg skal ha. Det er vel bare at jeg ikke har holdt på så lenge.

200kg i mark. 150kg i bøy til jul. Da har jeg nådd mitt mål. 450kg. Ikke spesifikt bra, men greit nok! 500kg til sommeren 2009. Ja, det skal være mulig.

I morgen står tung markløft på menyen. Vi får se om det blir tungt...


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM09. oktober 2008, 20:38
Torsdag 9. oktober

Tung markløft / dynamisk knebøy

Markløft 2x2 147,5kg
Knebøy 6x2 85kg
Chins 6x3 KV
Enarms hantelroing 3x6 26,5kg FAIL
Nedtrekk 3x8 65kg
Tåhev 1x10

Markløften fortsetter å gå bra, noe som betyr at jeg ikke har hatt "flaks" de andre dagene. Men at jeg er god for mye mer enn 150kg. EN gedigen lettelse.

Har også ny rekord i Chins, 6x3 KV..

Når jeg kom ut fra militæret, for litt over et år siden nå, så klarte jeg 6 repetisjoner, med mine 89kg.. Undervektigheten skrek av meg. Greit at folk skal være "rippa" - men liten vits om man ikke har noen som helst muskelmasse å vise frem. 89kg uten muskler - heheh, rippa er vel ikke ordet men..

Filmet også meg og en treningskameraten i dag. Vil jo da gjerne ha litt feedback! Skal få langt det ut fortløpende! :)


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM09. oktober 2008, 20:52
http://www.youtube.com/watch?v=YwhA-Pp7qFs (http://www.youtube.com/watch?v=YwhA-Pp7qFs) - Min dobbel på 147,5kg. Teknikkmessig ser det veldig bra ut?  ::)

http://www.youtube.com/watch?v=77yuy3YczTw (http://www.youtube.com/watch?v=77yuy3YczTw) - Min treningskamerat som har en tendens til å bli hengende med ryggen når han utfører litt tyngre markløft. Noen som kan veilede litt? Stramme av mage/rygg-region bedre?  :what:


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM13. oktober 2008, 18:25
Mandag 13. oktober

Tung benkpress

Benkpress 2x2 100kg FAIL
Skråpress 3x6 31kg
Skulderpress 3x6 21kg
Dips 3x6 KV
Bicepscurl random reps og kilogram.

Jævla skitdag hvorav jeg klarer 1x 100kg og feiler på andre reppen. Tenker meg en ny dobbel, klarer første løftet, men det går så dårlig at jeg bare dropper å prøve løft nummer to. Svake brystmuskler, triceps og alt som er i overkroppen. Wææ. Deprimerende rett og slett.

Da står jeg med to single løft på 100kg - og har kanskje en liten økning på 2,5kg når det kommer til nytt maksløft. Resten av økta var vel helt grei.

Uansett så ser jeg frem til 2x2 på 120kg i knebøy i morgen. Bør etter all form og tidligere løft i betrakning går LETT... Faktoren her er kroppen og dens tilfeldigheter som stadig overrasker, uansett hva jeg føler.

Krysser lem og fingrer.

Trøsten ikveld blir vel elgkjøtt og krystpotatis tilberedet av kjæresten! Nam nam. Over og ut fra denne jævla depressive walkie-talkien!


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM14. oktober 2008, 23:05
Tirsdag 14. oktober

Tung knebøy og dynamisk markløft.

Knebøy 2x2 120kg
Markløft 6x2 105kg
Chins 5 set med 3 reps, et set med tre reps og 2,5kg
Nedtrekk 3x8 67,5kg
Enarmsroing 3x6 (eller 2x6) 23,5kg
Lette knebøy 2x10 60kg

Knebøyen gikk helt ok, ikke bra, ikke dårlig - men helt ok! Hadde også med meg Oddbjørn Steen på treninga i dag og fikk se hvor mange hakk høyere han rir på benkhesten, enn meg selv. Tre lette set med 100kg på stanga. Faen så svak jeg er! Fikk også litt feedback på knebøyen og den ser bra ut! Så nå er det bare å kjøre på persing for alle makter om to uker!

Deilig å få kjørt ryggen.. Utrolig deilig. Begynner å bli mye sterke i Chins også. Klarer jeg 5 reps med 20kg hengende - da er jeg relativt fornøyd. Akkurat nå (som jeg vet) klarer jeg 1,5rep på det.. Dette kommer seg.

Treningsfri i morgen - masse jobbsøking og slikt svada da. Huff - må jo få jobba skikkelig igjen!

Økta gikk bra, kjenner at kroppen er sliten i alle fall!

I senga med seg, så blir det enten JFK eller Midnight Express som film på pc-en! Torsdag blir det 2x2 på 150 i marken. Aldri løfta så tungt før jeg. 


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM16. oktober 2008, 18:34
Torsdag 16. okt.

Tung markløft og dynamisk knebøy

Markløft 1x2 1x4 150kg
Knebøy 6x2 85kg
Chins 5x3 KV 1x3 KV+5kg
Nedtrekk 3x6 72,5kg
Roing strak 2x8 30kg
Stående tåhev 2x8

Marken var kongebra! Skulle ha to doble på min tidligere maks, men det var så lett at jeg tok likegodt fire reps på andre setet! Skikkelig deilig! Maks ligger nok rundt 180kg nå - forhåpentligvis over! Nærmere 200kg, men noe jævelsk til vilje og makt!!

Har også blitt en jævel på chins etter hva jeg selv vil bedømme! Nå klarer jeg 18stk på ei trening! Aldri vært i nærheten av noe sånt før! Jævla kult!! :) Litt spent på når jeg stopper opp mtp. chinsen. Men uansett utrolig glad over at jeg har fremgang der!

Nå er det lite som står på kveldsplanene - enten ut på byen eller være hjemme. Begge frister ca like mye. Så da lar eg de andre ta valget ved å bruke dårlig overtalelsesteknikk. Så får de i alle fall følelsen av at de "drar" meg med, om jeg finner det til godt at jeg drar ut.

Lett benk-dag i morgen! Så blir det deload-uke neste nå!

11 dager til maksing i knebøy nå!!!! Gleder meg som en okse! ;)


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM17. oktober 2008, 19:27
Fredag 17. okt

Dynamisk benkpress

Benkpress 6x2 70kg
Skrå hantelpress 3x6 31kg
Skulderpress 3x6 21kg
Dips 2x7 KV 1x6 KV+2,5kg
Bicepscurl tilfeldig
Pushdown 2x8 65kg

Lite til overs på treninga i dag siden jeg ble med en vennegjeng ut på byen i går grunnet bursdag. Ellers er jo denne dagen generelt ganske lett uansett.

Da er opptrappinga til maksing foretatt og det blir ei lett kommende uke for å få bygd opp en formtopp som skal eksplodere!!

Satser på å få kjørt 5-dagers dietmar neste gang det skal velges program! :)


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM20. oktober 2008, 17:41
Deload-uke

Mandag 20. oktober

Knebøy 3x3 96kg
Markløft 6x2 105kg
Chins 6x4 (YEEEEE!! :D)
Hantelroing 3x6 23,5kg
Nedtrekk 3x8 63kg
Stående tåhev 2x10

Lett økt - men og en god økt!! Ny personlig rekord på Chins, tredje ryggtrening på rad med rekord! 24 stk. totalt på en trening har jeg ikke vært i nærheten av før.

Chins 3x8 er målet - for å så begynne å trene med ekstra vekt rundt kroppen... :)

Jævlig deilig!

Neste mandag er det maksing i benkpress - noe jeg langt fra gleder meg til. Men men. Styrken er nogenlunde like dårlig som den var i starten av programmet... Sukk!

Blir morsomt å få starta med dietmar etter denne endte perioden :)


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM21. oktober 2008, 21:26
Tirsdag 21. Oktober

Benkpress 3x3 80kg
Skråbenk 3x8 31kg
Skulderpress 3x8 21kg
Dips, au skuldra.
Pulldowns 3x8 60kg
Bicepscurl 3x6 18,5kg

Dårlig form på meg i dag. Kanskje mye grunnet lite søvn og lite mat. Økta gikk uten problemer, selvsagt.


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM29. oktober 2008, 16:18
Tirsdag 28. Oktober.

MAKSDAG FOR KNEBØY OG BENKPRESS

Hadde ikke helt troen på denne dagen, men kjørte alikevel på.. Siden jeg skal hjem til fødested nå på fredag og det ikke har passet så godt med trening andre dager.

Har også vært relativt sløv med å logge den siste uka. Mye grunnet brudd med kjæresten. Men hey, motivasjon og sådan er bedre nå enn før. Så dette skal bli bra fremtidig..

Starta med 3 minutter sykling for å få litt blodstrømrømninger rundt om i kroppen.

Gjorde lette oppvarmingsbøy. Tok en svinlett 120kg - som var min tidligere maks.

130kg gikk også lett! Ny pers med 10kg der.. Nølte litt, men gikk for 135kg - denne gikk også, til min overaskelse veldig greit.. Feilen her er vel bare at jeg burde pøsa på med 140kg. Klarde da dog ikke 140kg når jeg skulle prøve. Uansett en økning på 15kg er jeg godt fornøyd med!

Over til benkpressen, hvorav jeg er forumets dårlige. Orker ikke skrive noe utfyllende ang. benkingen. For jeg klarte faktisk ikke 1x100 engang. Hvordan det har seg, har jeg ingen formening om. Enn det. Min maks før dette programmet var 102,5kg. Nå klarte jeg ikke et singelt løft på 100kg engang???? Det MÅ være teknikk jeg har fucka opp helt i det siste.

Bare for to uker siden skulle jeg ta 2x2 på 100kg, men det ble 3 single istedet, hvorav jeg ikke klarte dobbel.

Teknikkmessig må jeg være en idiot i benkpressen. Skuffende, dritt, piss, alt som er.

Nå sitter jeg her med 135kg i knebøy. 100kg(?) i benkpress og uvisst hvordan markløften ligger an. Kjører mark på torsdag!


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: Einar B. Gilberg04. november 2008, 01:21
Ja, hvor i svarte blir du av? Jeg har ikke sett på deg lenge!? Hvordan gikk markmaksen? Kom deg på trening!


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM10. november 2008, 21:48
Etter relativt slappe perioder på treningsforum og treningsfronten hadde jeg en skikkelig økt nå i dag igjen. Har vært hjemme hos foreldre - samt mye annet i det siste, så. Det har liksom bare blitt noen bicepscurl, litt knebøy og ustrukturert chins/pushups etc.

Dagens økt besto av
5x5 95kg i bøy
5x5 120kg i markløft
3x5 KV i chins
2x8 65kg nedtrekk

Relativt kort og god økt, bare for å få kommet igang igjen etter disse to-tre sløve ukene.

Har ikke noe program jeg følger, men det har seg sånn at vedkommende rett over mitt innlegg skal snekre et benkpress-program. Da blir jeg nok kjørende 3-dagers dietmar og hjemmesnekra benkpress-program.

Einar, jeg var ute å jogga forrige uke og. Fniis. Aldri mer. Selv om det ga litt mersmak. Markmaksen ja. Fikk meg en strekk, ikke at jeg vet hvor, men oppe i nakken en plass. Så det ble ingen maks. Men drar nok opp 175 - 180kg, ja.


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM12. november 2008, 22:19
Onsdag 12. november.

Skråbenk 3x8 35kg
Benkpress 5x5 80kg (feil på siste reppen - skylder på skråbenken)
Militærpress 2x6 40kg
Skulderpress 1x6 18,5kg
Bicepscurl 3x6 40kg
Pulldowns 2x8 65kg

Tar bare en uke med tilfeldig trening. Greit nok. Program på mandag. Wooi!


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM13. november 2008, 16:38
Torsdag 13. november.

Starta med litt chins, greit og godt.. mmm. Men økta utvikla seg etterhvert til å bli en markløft-makstest! Faktisk.

Maksløftet mitt ble 180kg i dag. Sånn ca hva jeg antok egentlig. Tror kanskje jeg hadde dratt opp 190-195kg, men grunnet en feil på 200kg så valgte jeg å bare droppe å prøve en gang til.
Økning på 30kg i markløft, fornøyd med den! :)

Markløft 180kg
Chins 3x5 KV
Underarm - ikke peiling
Mage i apperat 2x10 18kg

Dietmar og et tre-dagersbenkprogram f.o.m mandag av!


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: EspenM02. desember 2008, 23:28
Første dag dietmar: 3-dagers

Tirsdag 2. des
Knebøy 1x7 1x6 1x5 1x4 1x4 2x3
Benkpress / stopp mid grep 2x6 2x5 2x3
Stiffleggmarkløft 2x8 2x7
Frontpress med vektstang 1x6 2x5 2x4

Manglet ratlowing og rygghev i dag. Grunnet dårlig tid i henhold til jobb. Blir bra å få kjørt skikkelig dietmar utover! :)



Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: The Weise-Guy11. desember 2008, 02:25
Hvor blir det av loggen? Kom deg paa trening!


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: Einar B. Gilberg11. desember 2008, 02:32
Han har ei dame som har slått opp med han som han fortsatt bruker for det damer skal brukes til. Kjenner jeg han rett så er det ikke han som bestemmer når hun kan bli brukt så han må nok ofre litt treninger i ny og ne for å kunne bruke. Og så kanskje han jobber samt at han skjemmes litt over å være så svak i benkpress. Men det blir sannsynligvis noe av guten til slutt. Han må bare kjøpe Mutant Mass 6,7 kg fra meg først.


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: The Weise-Guy11. desember 2008, 02:42

Saa slik jeg forstaar det, saa gaar altsaa disse oektene med dama paa tidspunkt hvor trening egentlig skulle ha tatt plass?

Ja, jeg har nok troa paa at det blir kar av denne mannen og, bare han passer paa og trene, og virkelig dynge innpaa med det som finnes av mutant mass og mat.


Tittel: Sv: Flasketuten peker på.
Skrevet av: Kovenant26. januar 2009, 17:57
Har du sloktna Espen?