Treningsforum

Generelt => Åpent forum => Emne startet av: Jupac på 10. mars 2009, 22:55



Tittel: Kjøttkverner
Skrevet av: Jupac10. mars 2009, 22:55
Noen som kan hjelpe meg å finne en billig kjøttkverner. Tenkte jeg skulle bruke det til kyllingfilen min.

Finner ingenting på elkjop, siba osv


Tittel: Sv: Kjøttkverner
Skrevet av: NifS11. mars 2009, 16:25
bra plan! skrik om du finner noe :)


Tittel: Sv: Kjøttkverner
Skrevet av: proteingutn11. mars 2009, 16:46
Er det ikke like billig å kjøpe kyllingkjøttdeig da?


Tittel: Sv: Kjøttkverner
Skrevet av: KristofferM11. mars 2009, 18:10
Er det ikke like billig å kjøpe kyllingkjøttdeig da?

quoted for truth.


Tittel: Sv: Kjøttkverner
Skrevet av: Kengdal11. mars 2009, 18:19
Er det ikke like billig å kjøpe kyllingkjøttdeig da?
Kyllingfilet med 1% fett, kontra kylligkjøttdeig med 10% fett og 81 kcal pr 100g ekstra?
Er ikke akkurat sammenlignbart spør du meg. ;)


Tittel: Sv: Kjøttkverner
Skrevet av: Kengdal11. mars 2009, 18:21
Slev bruker jeg foodprosessor. Men hva med denne?
http://www.elprice.no/smaaelektrisk/div-kjoekkenapp/annet/tefal-kjoettkvern-me700153 (http://www.elprice.no/smaaelektrisk/div-kjoekkenapp/annet/tefal-kjoettkvern-me700153)


Tittel: Sv: Kjøttkverner
Skrevet av: proteingutn11. mars 2009, 18:35
Kyllingfilet med 1% fett, kontra kylligkjøttdeig med 10% fett og 81 kcal pr 100g ekstra?
Er ikke akkurat sammenlignbart spør du meg. ;)
Tja, vanskelig å si før du sammenligner pris... :P En 400 grams pakke kyllingkjøttdeig koster på krona 20 spenn på Remaen her nede. Hva koster kyllingfilet nå igjen?


Tittel: Sv: Kjøttkverner
Skrevet av: KristofferM11. mars 2009, 18:58
140 for 1kg cirkis.

1000g / 140kr = 7 g/kr

400g / 20kr = 20 g /kr så minus 10% fett gir 18g/kr


Tittel: Sv: Kjøttkverner
Skrevet av: HardON11. mars 2009, 19:08
140 for 1kg cirkis.

1000g / 140kr = 7 g/kr

400g / 20kr = 20 g /kr så minus 10% fett gir 18g/kr

hehe..honnør selv om eg ikkje skjønte den :P


Tittel: Sv: Kjøttkverner
Skrevet av: narnia11. mars 2009, 19:16
http://www.nortech-as.no/shop/ (http://www.nortech-as.no/shop/)
-> Kvern m/tilbehør

Her er både svære og dyre, og noen små og litt billigere varianter.

http://www.scheie.no/kjottkverner.htm (http://www.scheie.no/kjottkverner.htm)

Flere store og dyre.

Gadd ikke lete så mye mer..  :P
Vet ikke om disse selger til privatpersoner, men bare å sjekke.


Tittel: Sv: Kjøttkverner
Skrevet av: Kengdal11. mars 2009, 21:57
Tja, vanskelig å si før du sammenligner pris... :P En 400 grams pakke kyllingkjøttdeig koster på krona 20 spenn på Remaen her nede. Hva koster kyllingfilet nå igjen?
Hva er poenget å sammenligne pris? Det er jo ikke det det handler om, det handler om rent kjøtt, uten mye fett. Du kan godt sammenligne prisen på biff og kjøttdeig, men hva nytte gjør det? :)


Tittel: Sv: Kjøttkverner
Skrevet av: Jupac13. mars 2009, 01:54
takk forall hjelp ble en kjøttkverner fra elprice, så nå skal jeg kverne for harde livet >:D

tok 2 kg i minuttet, så da kan jeg jo kverne for flere dager samtidig.

kyllingkjøttdeig har alt for høyt fettinnhold spør du meg hvis du spiser mengder med kylling. For min del ville det blitt 50 g fett, noe jeg synes blir drøyt mye med tanke på annet fett man også skal få i seg.


Tittel: Sv: Kjøttkverner
Skrevet av: proteingutn13. mars 2009, 14:50
Sier noe der. Men jeg får ikke i meg så mye annet fett, så kanskje like greit jeg spiser kjøttdeigen. Litt mer sunt fett hadde kanskje gjort seg though..


Tittel: Sv: Kjøttkverner
Skrevet av: boberg13. mars 2009, 17:57
140 for 1kg cirkis.

1000g / 140kr = 7 g/kr

400g / 20kr = 20 g /kr så minus 10% fett gir 18g/kr
Kjøp fryst, så får du 2kg for 150 peng ;)


Tittel: Sv: Kjøttkverner
Skrevet av: Jupac18. mars 2009, 01:24
Da har jeg fått kjøttkverneren. Meget fornøyd. Blandet halv kg kyllingfile, 1 stor paprika og 1 stor rødløk oppi. Ble en fin masse. Mye mer tidssparende, Mye mindre oppvask og det var MYE lettere å få i seg.

Faktisk litt for lett :P


Tittel: Sv: Kjøttkverner
Skrevet av: narnia18. mars 2009, 01:34
Da har jeg fått kjøttkverneren. Meget fornøyd. Blandet halv kg kyllingfile, 1 stor paprika og 1 stor rødløk oppi. Ble en fin masse. Mye mer tidssparende, Mye mindre oppvask og det var MYE lettere å få i seg.

Faktisk litt for lett :P
Du stekte det ikke? Bare blandet, kvernet og trykket nedpå en halv kg? Respekt!! ;)


Tittel: Sv: Kjøttkverner
Skrevet av: Jupac18. mars 2009, 01:40
JA SEFF GJORDE JEG DET :P



Tittel: Sv: Kjøttkverner
Skrevet av: proteingutn18. mars 2009, 02:47
En halv kilo er vel ikke så mye? :P


Tittel: Sv: Kjøttkverner
Skrevet av: Jupac18. mars 2009, 03:41
halv kg tørr ekkel kyllingfile er pes når man har spist det dag ut og dag inn en stund spør du meg.


Tittel: Sv: Kjøttkverner
Skrevet av: boberg18. mars 2009, 14:34
Lagde du kyllingkjøttkaker eller whatnot? :P Fristet litt å prøve :P


Tittel: Sv: Kjøttkverner
Skrevet av: Jupac18. mars 2009, 16:59
nei bare stekte alt sammen, gadd ikke lage kaker, men tror jeg skal droppe å stappe grønnsakene oppi, ble litt bløt konsistens, men var mye lettere å tygge og spise


Tittel: Sv: Kjøttkverner
Skrevet av: boberg19. mars 2009, 00:27
Okei, hadde vært artig å prøvd, men vet at hadde jeg kjøpt noe sånt hadde den blitt brukt en gang, så lagt i skapet i flere år :P


Tittel: Sv: Kjøttkverner
Skrevet av: StevenC8523. januar 2010, 19:48
har handla meg kvern selv nå, manuell sådan..

faen for et slit.

noen andre som har manuell kvern? gjør jeg noe feil, eller er de bare sykt ineffektive?


Tittel: Sv: Kjøttkverner
Skrevet av: NifS30. januar 2010, 19:07
jeg blir kvern`ladd selv!

link til den du kjøpte jupac? :)


Tittel: Sv: Kjøttkverner
Skrevet av: DanielF30. januar 2010, 19:24
har handla meg kvern selv nå, manuell sådan..

faen for et slit.

noen andre som har manuell kvern? gjør jeg noe feil, eller er de bare sykt ineffektive?

Jeg har manuell kvern, og ja det tar litt tid ;)

Jeg bruker min til å lage pølser, og synes det funker greit siden jeg ikke kverner pølser hver dag liksom..