Tittel: Kjøttkverner Skrevet av: Jupac på 10. mars 2009, 22:55 Noen som kan hjelpe meg å finne en billig kjøttkverner. Tenkte jeg skulle bruke det til kyllingfilen min.
Finner ingenting på elkjop, siba osv Tittel: Sv: Kjøttkverner Skrevet av: NifS på 11. mars 2009, 16:25 bra plan! skrik om du finner noe :)
Tittel: Sv: Kjøttkverner Skrevet av: proteingutn på 11. mars 2009, 16:46 Er det ikke like billig å kjøpe kyllingkjøttdeig da?
Tittel: Sv: Kjøttkverner Skrevet av: KristofferM på 11. mars 2009, 18:10 Er det ikke like billig å kjøpe kyllingkjøttdeig da? quoted for truth. Tittel: Sv: Kjøttkverner Skrevet av: Kengdal på 11. mars 2009, 18:19 Er det ikke like billig å kjøpe kyllingkjøttdeig da? Kyllingfilet med 1% fett, kontra kylligkjøttdeig med 10% fett og 81 kcal pr 100g ekstra?Er ikke akkurat sammenlignbart spør du meg. ;) Tittel: Sv: Kjøttkverner Skrevet av: Kengdal på 11. mars 2009, 18:21 Slev bruker jeg foodprosessor. Men hva med denne?
http://www.elprice.no/smaaelektrisk/div-kjoekkenapp/annet/tefal-kjoettkvern-me700153 (http://www.elprice.no/smaaelektrisk/div-kjoekkenapp/annet/tefal-kjoettkvern-me700153) Tittel: Sv: Kjøttkverner Skrevet av: proteingutn på 11. mars 2009, 18:35 Kyllingfilet med 1% fett, kontra kylligkjøttdeig med 10% fett og 81 kcal pr 100g ekstra? Tja, vanskelig å si før du sammenligner pris... :P En 400 grams pakke kyllingkjøttdeig koster på krona 20 spenn på Remaen her nede. Hva koster kyllingfilet nå igjen?Er ikke akkurat sammenlignbart spør du meg. ;) Tittel: Sv: Kjøttkverner Skrevet av: KristofferM på 11. mars 2009, 18:58 140 for 1kg cirkis.
1000g / 140kr = 7 g/kr 400g / 20kr = 20 g /kr så minus 10% fett gir 18g/kr Tittel: Sv: Kjøttkverner Skrevet av: HardON på 11. mars 2009, 19:08 140 for 1kg cirkis. 1000g / 140kr = 7 g/kr 400g / 20kr = 20 g /kr så minus 10% fett gir 18g/kr hehe..honnør selv om eg ikkje skjønte den :P Tittel: Sv: Kjøttkverner Skrevet av: narnia på 11. mars 2009, 19:16 http://www.nortech-as.no/shop/ (http://www.nortech-as.no/shop/)
-> Kvern m/tilbehør Her er både svære og dyre, og noen små og litt billigere varianter. http://www.scheie.no/kjottkverner.htm (http://www.scheie.no/kjottkverner.htm) Flere store og dyre. Gadd ikke lete så mye mer.. :P Vet ikke om disse selger til privatpersoner, men bare å sjekke. Tittel: Sv: Kjøttkverner Skrevet av: Kengdal på 11. mars 2009, 21:57 Tja, vanskelig å si før du sammenligner pris... :P En 400 grams pakke kyllingkjøttdeig koster på krona 20 spenn på Remaen her nede. Hva koster kyllingfilet nå igjen? Hva er poenget å sammenligne pris? Det er jo ikke det det handler om, det handler om rent kjøtt, uten mye fett. Du kan godt sammenligne prisen på biff og kjøttdeig, men hva nytte gjør det? :)Tittel: Sv: Kjøttkverner Skrevet av: Jupac på 13. mars 2009, 01:54 takk forall hjelp ble en kjøttkverner fra elprice, så nå skal jeg kverne for harde livet >:D
tok 2 kg i minuttet, så da kan jeg jo kverne for flere dager samtidig. kyllingkjøttdeig har alt for høyt fettinnhold spør du meg hvis du spiser mengder med kylling. For min del ville det blitt 50 g fett, noe jeg synes blir drøyt mye med tanke på annet fett man også skal få i seg. Tittel: Sv: Kjøttkverner Skrevet av: proteingutn på 13. mars 2009, 14:50 Sier noe der. Men jeg får ikke i meg så mye annet fett, så kanskje like greit jeg spiser kjøttdeigen. Litt mer sunt fett hadde kanskje gjort seg though..
Tittel: Sv: Kjøttkverner Skrevet av: boberg på 13. mars 2009, 17:57 140 for 1kg cirkis. Kjøp fryst, så får du 2kg for 150 peng ;)1000g / 140kr = 7 g/kr 400g / 20kr = 20 g /kr så minus 10% fett gir 18g/kr Tittel: Sv: Kjøttkverner Skrevet av: Jupac på 18. mars 2009, 01:24 Da har jeg fått kjøttkverneren. Meget fornøyd. Blandet halv kg kyllingfile, 1 stor paprika og 1 stor rødløk oppi. Ble en fin masse. Mye mer tidssparende, Mye mindre oppvask og det var MYE lettere å få i seg.
Faktisk litt for lett :P Tittel: Sv: Kjøttkverner Skrevet av: narnia på 18. mars 2009, 01:34 Da har jeg fått kjøttkverneren. Meget fornøyd. Blandet halv kg kyllingfile, 1 stor paprika og 1 stor rødløk oppi. Ble en fin masse. Mye mer tidssparende, Mye mindre oppvask og det var MYE lettere å få i seg. Du stekte det ikke? Bare blandet, kvernet og trykket nedpå en halv kg? Respekt!! ;)Faktisk litt for lett :P Tittel: Sv: Kjøttkverner Skrevet av: Jupac på 18. mars 2009, 01:40 JA SEFF GJORDE JEG DET :P
Tittel: Sv: Kjøttkverner Skrevet av: proteingutn på 18. mars 2009, 02:47 En halv kilo er vel ikke så mye? :P
Tittel: Sv: Kjøttkverner Skrevet av: Jupac på 18. mars 2009, 03:41 halv kg tørr ekkel kyllingfile er pes når man har spist det dag ut og dag inn en stund spør du meg.
Tittel: Sv: Kjøttkverner Skrevet av: boberg på 18. mars 2009, 14:34 Lagde du kyllingkjøttkaker eller whatnot? :P Fristet litt å prøve :P
Tittel: Sv: Kjøttkverner Skrevet av: Jupac på 18. mars 2009, 16:59 nei bare stekte alt sammen, gadd ikke lage kaker, men tror jeg skal droppe å stappe grønnsakene oppi, ble litt bløt konsistens, men var mye lettere å tygge og spise
Tittel: Sv: Kjøttkverner Skrevet av: boberg på 19. mars 2009, 00:27 Okei, hadde vært artig å prøvd, men vet at hadde jeg kjøpt noe sånt hadde den blitt brukt en gang, så lagt i skapet i flere år :P
Tittel: Sv: Kjøttkverner Skrevet av: StevenC85 på 23. januar 2010, 19:48 har handla meg kvern selv nå, manuell sådan..
faen for et slit. noen andre som har manuell kvern? gjør jeg noe feil, eller er de bare sykt ineffektive? Tittel: Sv: Kjøttkverner Skrevet av: NifS på 30. januar 2010, 19:07 jeg blir kvern`ladd selv!
link til den du kjøpte jupac? :) Tittel: Sv: Kjøttkverner Skrevet av: DanielF på 30. januar 2010, 19:24 har handla meg kvern selv nå, manuell sådan.. faen for et slit. noen andre som har manuell kvern? gjør jeg noe feil, eller er de bare sykt ineffektive? Jeg har manuell kvern, og ja det tar litt tid ;) Jeg bruker min til å lage pølser, og synes det funker greit siden jeg ikke kverner pølser hver dag liksom.. |