Treningsforum

Treningsforum => Informasjon om Treningsforum => Emne startet av: Number1 på 19. mars 2004, 17:14Tittel: Sticky: Informasjon vedrørende forumet
Skrevet av: Number119. mars 2004, 17:14
(For å lese hva fargene og de forskjellige medlemsgruppene betyr vennligst scroll videre nedover)

Informasjon vedrørende forumet
Membergroups (medlemsgrupper)

Ferskt medlem = 0-29 poster
Kunnskapstørst  = 30-99 poster
Småsterk = 100-249 poster
Aktivt medlem = 250-449 poster
Veteran medlem = 450-649 poster
Forumavhengig = 650-849 poster
General medlem = 850-999 poster
Superavhengig = 1000-1499 poster
Superaktiv poster = 1500 poster
Keep pumping  = 2000+ poster
(med mulighet til å lage flere grupper...)

Disse ordninære medlemsgruppene som er rangert etter hvor mange poster du har vil få tildelt gule stjerner under nickene i innleggene.

Så er det de faste medlemsgruppene som Administrator, Global moderator, Moderator Team, Treningsveileder, Eliteutøver, Aktivutøver.  Disse har ulike stjerner samt at de forskjellige merkeres ulikt i "Brukere Online" boksen nederst på forum hovedsiden.

Farger på Brukere online:
Administrator = Nicket er rødt
Global moderator = Nicket er blått
Moderator = Nicket er grønt
Treningsveileder = Nicket er lilla
Eliteutøver = Nicket er Turkis
Aktivutøver = Nicket er Turkis

Stjerner i innleggene:
Administrator = Røde store stjerner
Global moderator = Blåe store stjerner
Moderator = Grønne store stjerner
Treningsveileder = Blåe små stjerner
Eliteutøver = Sølv små stjerner
Aktivutøver = Sølv små stjerner


Hva er og hva gjør en Administrator?
En Administrator har kontrollen over hele forumet. Administratoren kan redigere alt innhold på forumet, utseendet, layout, database og FTP tilgang. Administratoren er i mange tilfeller eieren av forumet og som styrer forumet. Administratoren er automatisk moderator på alle forums og kan også sette rettigheter på forums, medlemmer, gjester og slette/stenge/flytte poster mm. slik at forumet holdes vedlike og at eventuelle regelbrudd slettes/fjernes. En Administrator er med i CREWet på Treningsforum.

Hva er og hva gjør en Global moderator?
En Global moderator er automatisk satt opp som moderator på alle forums og kan slette/stenge/flytte poster mm. slik at forumet holdes vedlike og at eventuelle regelbrudd slettes/fjernes. En Global moderator er med i CREWet på Treningsforum.

Hva er og hva gjør en Moderator?
En Moderator er satt opp som moderator på enkelte forums og kan slette/stenge/flytte poster mm. slik at forumet holdes vedlike og at eventuelle regelbrudd slettes/fjernes. En Moderator er med i CREWet på Treningsforum.

Hva er og hva gjør en Treningsveileder?
En Treningsveileder er satt opp som Fast besvarer på all forums hvor vedkommende vil fungere som en treningsveileder for de som ønsker svar på spørsmål. Treningsveilederen har også tilgang til å redigere alle postene på forumet. Administratoren, Globale moderatorene og vanlig moderatorer vil også fungere som veiledere sammens med Treningsveilederen.

Hva er Eliteutøver og Aktivutøver på forumet?
De som er aktive (konkurrerende) og som har pall plass i konkurranser vil få tittelen "Eliteutøver" på forumet. Dette for å skille ut og markere de konkurrerende utøverne på forumet. Dersom du er aktiv og konkurrerer og ikke har pall plass kan du få tittelen "Aktivutøver" på forumet. Eliteutøvere og Aktivutøvere vil også få en banner i signaturen hvor det står at det Eliteutøvere/Aktivutøvere og konkurrerende utøvere.

Hva er "Honnør" under nickene i innleggene på forumet?
Ute på forumet under nicket til venstre på alle medlemmene finner man informasjon over hvor mange innlegg vedkommende har og m.m. Det står også antall "Honnør". Ved å klikke på "Gi honnør" under kan du gi vedkommende honnør og ros dersom han/hun har postet et bra innlegg som er informativt og lærerikt. På denne måten kan du finne ut av hvilket medlem som kommer med gode innlegg som inneholder seriøs litteratur og gode svar. Det er ikke mulighet til å gi seg selv honnør.

For videre spørsmål ta kontakt på forum@treningsforum.no