Treningsforum

Trening => Andre Treningsaktiviteter => Emne startet av: CaDi på 11. mai 2009, 22:09



Tittel: Nytt fotballag!
Skrevet av: CaDi11. mai 2009, 22:09
Er du fra Rogaland og føler du har en Tippeligaspiller i magen? Du har bare ikke fått sjansen. Eller kanskje du har en 4. divisjonsspiller i magen og vil slippe løs potensialet ditt? Vel, dette er kanskje muligheten din.

Dette er en idé jeg og en kompis har gnagd på i et par dager. Vi ønsker å starte vårt eget fotballag, og gå inn i den nederste divisjonen (Er det 8. eller noe sånt?) til neste sesong. Det er selvfølgelig MYE informasjon som trengs, og vi har planer om å ringe NFF for å høre hva som kreves. Lisensen ligger antageligvis på rundt 2000 kroner (kanskje mindre), så det økonomiske ser ikke ut til å bli et kjempeproblem, selv om vi må skaffe drakter og lignende også. Men for et helt lag er dette småtteri, spesielt når det sikkert er mulig å få noe økonomisk støtte.

Men. Før denne ideen skal videreutvikles må vi finne ut om det i det hele tatt er mulig å få tak i nok spillere. For et lag trengs det antageligvis 20 spillere, kanskje mer. Så, høres dette interessant ut? Vi har ingen ”aldersgrenser”, men det foretrekkes selvfølgelig at du i det minste har fylt 15. Noe tak oppover ser jeg ingen grunn til å sette, det kommer jo bare an på formen og det kjenner du best selv! Vi to med ideen er forholdsvis begge 17 år (92-årgang).

Hvis det virker interessant, og du er fra Rogaland (treningsområde vil antageligvis være i nærheten av Sandnes), så send en PM eller e-post. Adressen er ca2dirdal@hotmail.com

PS. Skulle du sitte med informasjon eller andre ting som kan være behjelpelige sier vi selvfølgelig takk til det også!:)

PS. Kjenner du andre som kan være interesserte, TIPS DEM!