Treningsforum

Bilder => Bilder av Diverse => Emne startet av: BabyLunah på 23. mars 2004, 11:09



Tittel: Pen jente...
Skrevet av: BabyLunah23. mars 2004, 11:09
Pen jente.


Tittel: Re: Pen jente...
Skrevet av: Lasse Christoffersen23. mars 2004, 11:43
VELDIG pen jente.... ::blush::


Tittel: Re: Pen jente...
Skrevet av: SuperMosjonist23. mars 2004, 12:03
Ekstremt pen jente... men hvor er musklene?


Tittel: Re: Pen jente...
Skrevet av: larsern_423. mars 2004, 13:51
ja, takk :)


Tittel: Re: Pen jente...
Skrevet av: Eskimo23. mars 2004, 13:53
SÅ vanvittig pen var hun ikke..  :)


Tittel: Re: Pen jente...
Skrevet av: Bamse Bjørn23. mars 2004, 13:55
Ekstremt pen jente... men hvor er musklene?
Ja. Kor er musklene? Mulig skinnet bedrar men ho ser ikkje særlig veltrent ut.


Tittel: Re: Pen jente...
Skrevet av: BabyLunah23. mars 2004, 15:37
Kroppslig sett er dette en av forbildene mitt. Er sånn jeg håper på å se ut en dag...
Så mye muskler har ho ikke nei, men så veldig u-trent ser ho da ikke ut? Ho har ihvertfall mye bedre kropp enn de fleste jeg kjenner.
Slank, feminin og søt...
 ::buttrock::


Tittel: Re: Pen jente...
Skrevet av: cat23. mars 2004, 16:04
Ja, visst var hun pen. Søt jente ala hundrevis  av andre jenter rundt omkring. ( men nå er jeg jente og litt innhabil da..)
Men jeg syntes hun hadde altfor lite muskler og ingen muskler på armer eller underarmer.. Kommer nok til å bli slapp om noen få år... Nei, jeg personlig syntes jeg jenter skal ha mye mer muskler og samtidig  prøve å være litt definerte.. Det streber jeg etter, og det er en vanskelig kombinasjon ( spes med såååå mye god sjokolade som finnes... ::food::) Men vi har alle ulike ideer om hva den perfekte kroppen er..


Tittel: Re: Pen jente...
Skrevet av: BabyLunah23. mars 2004, 16:18
Jupp... synes hun har nok muskler jeg.. Er ihvertfall slike bilder jeg blir motivert av...bilder av jenter med mye muskler gjør at jeg mister lysta til å trene styrke..desverre!


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: girl7727. mars 2004, 10:48
Mister lysta til å trene styrke!? Det er det dummeste jeg har hørt!!! Du er bare misunnelig, du vet du aldri klarer å trene deg til sånne muskler! Du får ikke sånne muskler over natten! Det er MYE hardt arbeid, streng kost og veldig sterk selvdisiplin som ligger bak!


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: Cain27. mars 2004, 11:34
etter min mening.. ikke fine armer, ikke fin bakende (det man ser av den), ikke fine legger.. ikke fine skuldre.. ikke fine lår.. ;) men nå har jeg kanskje blitt miljøskadd, men jeg liker jenter som faktisk har en kropp som bærer preg av at de har trent litt.. ! såklart, man skal ikke se ut som en belgisk blå-versjon av en jente, men man kan godt ha litt muskler, bare gjør det litt feminint.. ;)


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: BabyLunah27. mars 2004, 13:09
girl77: er jeg misunnelig fordi jeg ikke vil se ut som en mann? Neppe!  ::)
Hvis jeg skulle vært misunnelig på noen måtte det ha vært jenta i den hvite bikinen  :)
Hun har en kropp slik kropp jeg vil ha, feminin og slank, og ikke bulende muskler. Men om jeg noengang klarer å få så bra kropp, det er en annen sak!  ;D


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: Cain27. mars 2004, 13:59
hmm, enten er du litt ung og "dum" ennå, eller så har du et veldig, veldig svart/hvitt syn på ting.. ;) det er en mellomting mellom å være en mager, langtfra veltrent modell til å være en mann med pupper og vagina..

og jeg vil si at det fortsatt er finere med en kropp som har blitt tatt vare på.. ;)


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: BabyLunah27. mars 2004, 14:36
Det er ikke bare jeg som synes jenter med bulende muskler ser maskulint ut...

Selv om hun ikke har masse muskler, trenger det ikke bety at hun ikke tar vare på kroppen sin og ikke trener... Tror neppe hun hadde sett slik ut hvis hun bare hadde sotte på sofan hele dagen!

Vi har alle våre forskjellige mål/forbilder, og mitt forbilde er mye nærmere hun på bildet her, enn de jentene med store muskler osv. Og jeg er ikke "dum" fordi jeg synes det...


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: Cain27. mars 2004, 14:46
... ja, som kjent er det fortsatt bare magre jenter uten muskler og svære jenter med bulende muskler som finnes her på tellus.. *sukke*


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: BabyLunah27. mars 2004, 14:59
Heldigvis er det ikke det!


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: Mesterinne27. mars 2004, 16:47
BabyLunah: Tror du virkelig du våkner opp en dag med bulende muskler? Tro meg, de kommer ikke over natta.


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: girl7727. mars 2004, 17:49
Nå blir jeg irritert! Du kan få sånn kropp som hun i hvit bikini hvis du sitter i sofaen og ikke spiser mat!!! Fitnessjenter ser ikke manndige ut! Noen kroppsbyggerdamer gjør det, men ikke fitness! Har du sett alle jentene på et treningsstudio hvordan de ser ut eller!? De blir aldri noe bedre, de trener lett og spiser dårlig mat! Du har ingenting å frykte, du får ikke muskler med den innstillingen du har! Det er greit at du har dine egne meninger, men hva gjør du egentlig på Fitnessbabes siden!? Det lurer jeg på!?


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: BabyLunah27. mars 2004, 18:35
Smaken er som baken.
Min mening er ihvertfall at jenter med mye muskler ser mannlige ut. Og definisjonen på hva som er 'mye muskler' er nok ganske forskjell iblant oss. Mange av de jentene som en del av dere synes ser feminine ut, ser ut som menn med pupper og langt hår ifølge andre. 


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: BabyLunah27. mars 2004, 18:38
Og; jeg tror -ikke- at man blir full av muskler over natta! Hvorfor motivasjonen min synker når jeg ser muskuløse jenter kan jeg ærlig talt ikke svare på. Det sitter vel kanskje en liten pyse og lurer i underbevisheten min som forteller meg at man blir slik hvis man trener for mye vekter. Men det stopper meg ikke av å trene styrke av den grunn...det bare svekker motivasjonen en smule!


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: girl7727. mars 2004, 18:50
Hvorfor er du på Fitnessbabes siden da?!


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: EnUngPumper27. mars 2004, 19:26
Vi er forskjellige, noen liker muskelløse jenter, andre liker slanke jenter. Hun på bildet er langt i fra sykelig tynn, men hun er eller ingen fitness babe. Jeg ville definere henne som trent, tror neppe hun sitter på sofaen og teller antall kalorier som hun tar inn. Ville tippe denne jenten driver med en eller annen form for aerobic.

Personlig liker jeg også jenter som ikke har så mye muskler, men vi er forskjellige (hun på bildet kunne gjerne hatt en del flere kg kjøtt på kroppen for mitt vedkommende). Noen jenter liker muskelløse menn andre liker tynne menn, noen gutter liker muskelløse jenter andre liker slanke jenter. Godt vi er forskjellige :)


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: Mesterinne27. mars 2004, 20:09
Det har du rett i EUP, jeg er svak for kraftige gutter over 110 kg  ;D SOM IKKE ER DEFFA  ::buttrock:: Er nok ikke mange som deler min smak, men...


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: Iceberg27. mars 2004, 20:31
Smaken er som baken.
Min mening er ihvertfall at jenter med mye muskler ser mannlige ut. Og definisjonen på hva som er 'mye muskler' er nok ganske forskjell iblant oss. Mange av de jentene som en del av dere synes ser feminine ut, ser ut som menn med pupper og langt hår ifølge andre. 

jeg tror vi er kommet langt den dagen en jente kan gjøre akkurat det hun vil, enten det er å hoppe ski eller bygge opp sin kropp uten at noen skal kalle det for mannlig. At noen jenter ser mannlige ut er en ting, men sannelig er det noen gutter som ser kvinnelige ut også. ;D

En jente med muskler er ikke annet enn en JENTE med muskler da. Jeg tror mange såkalte vanlige gutter/menn og jenter føler seg truet av disse jentene som beveger seg utenfor det som er konvensjonelt når det gjelder kvinner og kropp. Tradisjonelt så skal en kvinne fokusere på å være så tynn og feminin (les myk) som mulig, så  det er åpenbart at mange ikke takler det når en jente bestemmer seg for at muskler er fint, også på en kvinnekropp.

Likestilling og frihet bør også inkludere mulighetene til å bryte konvensjoner og utvide rammene for hva som er sosialt akseptert. Det er GIRLPOWER i mine øyne.   


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: BabyLunah27. mars 2004, 20:41
Det står respekt av de som tør å skille seg ut på den måten - ja, men at alle synes det er pent kan man ikke forvente.
Jeg har ingen negative tanker om "muskeljenter" generelt (bortsett fra at jeg synes en del av de får litt 'macho' trekk) Jeg bare påpeker hva jeg synes er pent og ikke pent, og det må vel være lov?


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: Iceberg27. mars 2004, 20:45
Absolutt, du må selvfølgelig selv bestemme hva DU synes er fint eller ikke fint, men da må du også akseptere at ikke alle er enige med deg. Selv er jeg svært begeistret for folk som tør være seg selv uten å bry seg så mye om hva andre mener.
Det tror jeg de aller fleste av oss kunne blitt mye flinkere til.

mvh


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: BabyLunah27. mars 2004, 20:48
Selvfølgelig folk må få være uenig med meg... Hadde alle vært enige hele tiden hadde ting blitt kjedelig her! Så lenge de respekterer det jeg mener, respekterer jeg det de mener.


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: Ben27. mars 2004, 22:25
Jeg kjenner en god del jenter som har slik kropp som hun der har, og de gjør nærmest null og nix innen fysisk aktivitet.
Så det er fullt mulig å se slik ut bare med å spise lite, eller å rett og slett ha en meget kraftig forbrenning.





Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: BabyLunah27. mars 2004, 22:30
Desverre holder ikke det for meg. Skal jeg bli sånn er jeg nok nødt til å trene endel.


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: Ben27. mars 2004, 22:34
Jeg er lite inne på hvor mye jenter veier, men du veier 58, nesten 170høy, er det jeg som er på bærtur når jeg sier at det ikke kan være så veldig mye? Er ikke det en ganske vanlig jentevekt til din høyde?

Men i hvertfall, du skulle nok klare å nå 50 er jeg sikker på.



Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: BabyLunah27. mars 2004, 22:35
er 7cm fra å være 170...og har gått opp til 61kg..  :-\


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: Ben27. mars 2004, 22:37
er 7cm fra å være 170...og har gått opp til 61kg..  :-\

Jepp, jeg så feil først, trodde det stod du var 168høy (lita skrift på denne skjermen).
Hvorfor har du gått opp? Skeiet ut på kostholdet?


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: BabyLunah27. mars 2004, 22:38
Er vel det som har gjort det ja... Begynte på diett om mandagen, får håpe det hjelper..


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: cat28. mars 2004, 23:12
Kjære BabyLunah, du må huske at vekta egentlig ikke sier så veldig mye alene. Mange av mine venninner veier ganske mye, men er skikkelig veltrente og slanke
( og pene!) Blir litt bekymret for deg siden du er så veldig opptatt av vekta di i stedet for å ha fokus på  det å ha  en sunn og frisk kropp...




Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: EnUngPumper28. mars 2004, 23:20
Kjære BabyLunah, du må huske at vekta egentlig ikke sier så veldig mye alene. Mange av mine venninner veier ganske mye, men er skikkelig veltrente og slanke
( og pene!) Blir litt bekymret for deg siden du er så veldig opptatt av vekta di i stedet for å ha fokus på  det å ha  en sunn og frisk kropp...





Gi henne litt tid, for mange er trening noe "nytt". Jeg sa selv at mennesker som veier oppi 100 kg er feite. Men i dag opplever jeg at mennesker 100 kg + er noe av de best trent jeg har sett :) Synet på muskler og vekt forandrer seg når man blir på treningsforumet en stund ;) Og jeg er helt enig med deg, vekt er bare et tall, ta en titt i speilet.. der ligger svaret ja  ::smile::


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: The Gimp29. mars 2004, 10:18
Det har du rett i EUP, jeg er svak for kraftige gutter over 110 kg  ;D SOM IKKE ER DEFFA  ::buttrock:: Er nok ikke mange som deler min smak, men...

Nei dessverre  ::rofl2::  ::food:: (ok så jeg har et stykke igjen til 110, men med min matlyst er det bare et tidspørsmål....)


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: janne29. mars 2004, 12:27
Jeg hadde en slik kropp som henne en gang i tiden (7år siden). Det var før jeg begynte å trene med vekter. Jeg veide minus 50kg, og så ut som en kjempestor Q-tips med pupper. Når jeg ser tilbake på bildene fra den gangen gremmes jeg, jeg vil aller helst glemme at jeg noen gang har vært så syklig tynn og mager....... "skinnyfat" er et passende ord som beskriver denne typen kropp ganske bra. I denne tiden danset jeg mye, og spiste elendig....jeg la aldri på meg, og typen min fortvilte......stakkaren måtte jo ligge å "sku" på en sekk med pinner jo (han har min fulle og hele sympati.....stakkars mann)

I fra noen vinkler ser det bra ut, men hadde vi sett et bilde bra siden, ville sansynligvis rompa vært flat som ei pannekake.......og dette bildet har INGENTING på et fitnessbabeforum å gjøre......derav overskriften FITNESSBABES....... om man liker det eller ikke er opp til hver enkelt!

Min mening er: heller litt for mye enn for lite!


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: UpAndComming29. mars 2004, 12:34
Hadde det bare vært flere jenter med de samme oppfatningene som deg Janne!!!


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: Bamse Bjørn29. mars 2004, 13:22
Det har du rett i EUP, jeg er svak for kraftige gutter over 110 kg  ;D SOM IKKE ER DEFFA  ::buttrock:: Er nok ikke mange som deler min smak, men...
::smile::



Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: SilverFox29. mars 2004, 13:28
Det har du rett i EUP, jeg er svak for kraftige gutter over 110 kg  ;D SOM IKKE ER DEFFA  ::buttrock:: Er nok ikke mange som deler min smak, men...

Om jeg må fa sagt det selv, så tror jeg du hadde satt pris på meg i den forfatningen jeg er om dagen......... Litt dårlig bøy kanskje, men det kan du forhåpentlig se bort fra - eller??


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: Mesterinne29. mars 2004, 15:14


Om jeg må fa sagt det selv, så tror jeg du hadde satt pris på meg i den forfatningen jeg er om dagen......... Litt dårlig bøy kanskje, men det kan du forhåpentlig se bort fra - eller??

Hm.... ::)


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: BabyLunah29. mars 2004, 15:32
Mye mulig jeg har et helt annet syn på hva som er veltrent eller ikke, men jeg synes ihvertfall den jenta ser rimelig veltrent ut! Men no fitnessbabe er hun ikke..


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: Bamse Bjørn29. mars 2004, 15:55
Tynn og veltrent er ikkje det samme. Ho dama der er slett ikkje veltrent. Har sett sofaputer som er betre trent.


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: BabyLunah29. mars 2004, 15:59
Man får ikke en slik mage av å sitte i sofaen hele dagen ihvertfall


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: EnUngPumper29. mars 2004, 16:01
jeg klarer ikke å se en veltrent jente på gaten. Kan noen poste en veltrent jente med klær på (som feks jeans). En veltrent jente med klær off-season, så vet jeg neste gang hva en veltrent jente er på gaten. Gutter er så mye lettere å se, bare å se på bredden på skulderne, biceps +++


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: UpAndComming29. mars 2004, 16:50
Det har du rett i EUP, jeg er svak for kraftige gutter over 110 kg  ;D SOM IKKE ER DEFFA  ::buttrock:: Er nok ikke mange som deler min smak, men...

Det som hadde vært artig å vite om du alltid har vært slik. Eller har styrkeløftingen gjort noe med deg.....


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: Mesterinne29. mars 2004, 21:14


Det som hadde vært artig å vite om du alltid har vært slik. Eller har styrkeløftingen gjort noe med deg.....

Hm, har vel ikke alltid vært sånn nei...


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: UpAndComming29. mars 2004, 21:17


Hm, har vel ikke alltid vært sånn nei...

Takk !! Akkurat det jeg ville frem til. Man påvirkes veldig av hva man selv ønsker å oppnå på en måte. Er i hvert fall min teori. Etter jeg begynte å satse mer seriøst forandret jeg sakte men sikkert mitt "ideal". Så veldig rart er det kanskje ikke da.....


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: janne30. mars 2004, 07:41
Man får ikke en slik mage av å sitte i sofaen hele dagen ihvertfall

Kanksje jeg er et unntak da.......min mage var alltid flat, og jeg hadde magemuskler lenge før jeg begynte å trene. Det med magen er mye genetisk tror jeg.....har alltid fått skryt for den, også før jeg trente med vekter. Men nå må du ikke missforstå meg, jeg syns hun var veldig søt i annsiktet, og jeg kan forstå at mange jenter missunner en slik kropp, rett og slett fordi hun er tynn. Selv er jeg veldig glad for at jeg fikk ut fingeren å begynte å trene. Det er det smarteste jeg noen gang har gjort.


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: BabyLunah30. mars 2004, 09:45
Er nok du som har vært heldig med genene Janne, eller så er det jeg som har vært uheldig! Magen min ser ihvertfall -ikke- sånn ut...


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: janne30. mars 2004, 10:40
Da må du bare stå på å trene Baby Lunah, så kommer det. Det som er ulempem er at noen må jobbe hardere enn andre, men gjør det beste ut av det du har, det er mitt mott hvertfall.


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: BabyLunah30. mars 2004, 10:44
Har hatt en lang periode hvor jeg ikke har godde å trena magen, kan ha noe med det å gjøre!  :P Magetrening gjør vondt og er kjedelig.. Huffe!

Men, jeg har begynt å trene magen to ganger i uka + trener en del kardio for tiden, får håpe det gjør susen  :)


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: EnUngPumper30. mars 2004, 15:18
jeg klarer ikke å se en veltrent jente på gaten. Kan noen poste en veltrent jente med klær på (som feks jeans). En veltrent jente med klær off-season, så vet jeg neste gang hva en veltrent jente er på gaten. Gutter er så mye lettere å se, bare å se på bredden på skulderne, biceps +++


det var det jeg tenkte meg... ingen poster et bilde av en veltrent jente i jeans, fordi det er så vanskelig å se?!?


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: Bamse Bjørn30. mars 2004, 15:24



det var det jeg tenkte meg... ingen poster et bilde av en veltrent jente i jeans, fordi det er så vanskelig å se?!?
http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=5595.45

http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=5595.45

 ;)


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: EnUngPumper30. mars 2004, 15:34
det var jo bare et bilde, og det er forfra. Kan nesten ikke si at jeg ser noe forskjell på veltrente janne forfra og en tilfeldig jente på gaten forfra. (da tenker jeg ikke overkroppen, men fra navelen og ned


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: Bamse Bjørn30. mars 2004, 16:00
Det var dette eg skulle legg inn også. Kom visst to av samme isted. Her ser ihvertfall eg at ho er veltrent  ;)

http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=5595.75


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: janne31. mars 2004, 12:33
På en bra måte da håper jeg ;)

Offseason så tror jeg ikke man direkte kan se at jeg trener 5 dager i uka med vekter, så lenge jeg går med klær da vel og merke. På gymmet i treningstøyet ser du det imidlertid litt bedre.....man får jo "en del" mere sprettrompe av å kjøre dype knebøy i 7 år.....hehe....


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: Bamse Bjørn31. mars 2004, 22:47
På en bra måte da håper jeg ;)

Absolutt  :)


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: taurus7915. juni 2004, 13:33
jenter skal ikke ha store lats, trapezius, delta og rådeffa mage.

Men være slanke, tighte, brune, blonde, søte, milde, snille men ha en evne til å gå amokk når situasjonen krever det:) ;D


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: BabyLunah16. juni 2004, 20:36
Tror ikke det er mange som lever opp til de krava der ... Puh...


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: Hønter25. november 2004, 18:53
Tynn og veltrent er ikkje det samme. Ho dama der er slett ikkje veltrent. Har sett sofaputer som er betre trent.

Definer veltrent...hun her er kanskje ikke veltrent hun heller?!

(http://www.geminipublishing.pwp.blueyonder.co.uk/PAULA-RADCLIFFE.tif-2004.jpg)


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: Lene Hansen25. november 2004, 21:08
Interessant å lese det hær emne ;)


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: cordura26. november 2004, 17:03
Interessant å lese det hær emne ;)
Enig...


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: Lene Hansen26. november 2004, 17:29
Ho bærta der e jo neppe no fitnessguru,bare modell, og derfor e det jo en latterlig diskusjon egentlig...Ho trene sikkert litt for å holde ting på plass og ho e jo slank og søt og mer enn det e det vel ikke å si??
Smaken e uansett som baken : DELT!!! ::18smileysleep::


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: Cain26. november 2004, 17:32
det er jo hvertfall langt mer praktisk når baken er delt.. ;)


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: Lene Hansen26. november 2004, 17:38
Enig i det,ja..he..he..


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: Cain26. november 2004, 17:41
for ikke å glemme hvor mye mer behagelig.. :P


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: cordura26. november 2004, 17:44
hehe;)


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: cordura26. november 2004, 17:46
Jeg tror en kan kjenne på konsistensen på kroppen om jenter bare er heldig slanke eller trente. Selv om jeg kanskje har litt fett utenpå musklene og ikke ser like slank ut som hun der, så er jeg mer fast liksom. Fast fett...get it?


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: Cain26. november 2004, 17:51
jeg ser ut som en feit dass, men jeg er hardere enn de aller fleste.. ;) så joda..


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: The Gimp26. november 2004, 19:25
jeg ser ut som en feit dass, men jeg er hardere enn de aller fleste.. ;) så joda..

Ikke vær så kritisk mot deg selv, etter de siste bildene dine å dømme ser du bare ut som en dass.   ;)


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: Menace8421. mars 2005, 03:03
Kroppslig sett er dette en av forbildene mitt. Er sånn jeg håper på å se ut en dag...
Så mye muskler har ho ikke nei, men så veldig u-trent ser ho da ikke ut? Ho har ihvertfall mye bedre kropp enn de fleste jeg kjenner.
Slank, feminin og søt...
 ::buttrock::



Akkurat, det er slik vi (les: jeg) liker dere jenter. Slank, feminin og slank.


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: MrLean23. mars 2005, 14:12
Det er litt komisk, 5 sider har vi brukt på noe som er så enkelt som en liten setning: Hva som er pent er subjektivt, smaken er som baken osv. Bli ferdig med "Hun har for lite muskler, for lite muskler osv osv." nå vær så snill :)


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: tennplugg30. mars 2005, 15:12
ho var fin jah


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: HOTSHOT30. mars 2005, 15:41
Nice body


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: leander30. mars 2005, 16:03
jeg syntes nå jenter kler litt mer muskler enn hun jenta i trådstarten her hadde selv om jeg ikke syntes det er pent når alle sener og blodårer er tydelig hos jenter  ;)

er bilder av mange fine jenter her men vis jeg forsøker og holde et objektivt synd på ting så syntes jeg bildene av Marianne er veldig bra akkurat passe figur slank,stram og med en del muskler. håper ikke Soje eller Marianne tok det ille opp  :)

men dette er nå bare min ydmyke mening   ::smile::


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: Quicky01. juni 2005, 19:20
sorry for å si det! men om dere ikke kan nyte et bilde av ei pen jente uten å måtte disse "henne" ned i avgrunnen på grunn av at hun ikke ser ut som ei russisk vektløfter med muskler over alt, må dere være miljøskadd hele gjengen! ei pen jente er ei pen jente, og om hun ikke veier 90 kg med fett er det et ideal for mange, ikke alle men mange. er dama stram og fast ja så er hun stort sett fin å se på.
skjønner meg ikke på all den klagingen, natueren er fin den, nyt den mens dere kan.
og ja for all del vi må alle få lov til hver vår mening... dette er min
 


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: Charro02. juni 2005, 17:29
sorry for å si det! men om dere ikke kan nyte et bilde av ei pen jente uten å måtte disse "henne" ned i avgrunnen på grunn av at hun ikke ser ut som ei russisk vektløfter med muskler over alt, må dere være miljøskadd hele gjengen! ei pen jente er ei pen jente, og om hun ikke veier 90 kg med fett er det et ideal for mange, ikke alle men mange. er dama stram og fast ja så er hun stort sett fin å se på.
skjønner meg ikke på all den klagingen, natueren er fin den, nyt den mens dere kan.
og ja for all del vi må alle få lov til hver vår mening... dette er min
 

Er enig i mye av det du sier her. I mine øyne er dette en naturlig og pen jente, men kanskje med et litt "sjablongmessig" og kjedelig utseende. Personlig syns jeg også at hun kunne hatt litt mer kjøtt på beina. Hun er slank og fin, uten at hun virker spesielt veltrent (skjønner heller ikke hvorfor man absolutt må være det).

Ellers blir jo dette en diskusjon om smak og behag, og det skulle vel egentlig ikke være mulig. Vil også si at personlighet har mye å si, selv om det blir irrelevant her.


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: Leifbjørn02. juni 2005, 17:39
Grunnen til at denne jenta fikk en del kritikk var nok at bildet lå under "fitnessbabes" før.


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: Charro02. juni 2005, 17:46
Ok, da forstår jeg det bedre. Dette er vel bare en helt normal og naturlig jente, ja - ingen "fitnessbabe".


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: Mike Tyson02. juni 2005, 21:42
Slike jenter liker vi :D


Tittel: SV: Pen jente...
Skrevet av: Aktiv_af04. juni 2005, 11:25
Svært godt faktisk ;)