Tittel: Oksestek fra sverige? Skrevet av: Lastinline på 23. februar 2010, 17:52 Kjøpte med meg 4 kg oksestek fra sverige i helga, men er det noen som vet hva oksestek inneholder av Prot, Karb og Fett? Å er det noe forskjell i det hele tatt på oksestek i norge kontra fra sverige med tanke på at karbonadedeig i sverige er som å regne som kjøttdeig i norge.
Å hva med sjømannsbiff og bankebiff? Pleide å kjøpe dette før og synes det var knall godt.. Litt billigere kjøtt enn mørbradbiffen etc og også noe seigere i kjøttet, men det gjør absolutt ikke meg noen verdens ting. Tittel: Sv: Oksestek fra sverige? Skrevet av: petter G på 23. februar 2010, 19:14 det er nok ganske likt med svensk og norsk (norsk smaker bedre) normalt er det 22g protein 0g karbo og 4g fett i vanelig oksestek, kommer litt an på fettlaget på selve steken og fett fibrene, men det er lett å skjære vekk.
bankebiff har 22g protein 0g karbo 2g fett. sjømannsbiff er ikke så rent kjøtt så vil tro det har litt mer fett |