for Satyricon
  Visning av honnørposter for Satyricon
Sider:
  • 1
  • 2
  • 16  Kosthold / Vektnedgang og Diett / SV: jente som vil ned 20kg, noen diett forslag? 06. november 2004, 17:58
    Lag realistiske maal, dersom du skal ned 20 kilo, bruker du 40 uker paa det... da bruker du 40 uker til vedlikehold... her snakker vi om 0.5kg i uken. Dette er en diett som gaar meget tregt, den soerger for at du ikke mister muskler og du vill lett kunne holde vekta. Du trenger aldri gaa lavt i kcal, du ligger i snitt 350kcal under ditt gjennomsnittsforbruk.
    Kroppen vill ikke komme i sparemodus med denne modellen.

    Det meste du kan miste av fett/uke er ca 1.2kg. Dette er den mengden fett kroppen KAN tape pr uke. Mister du mer enn dette bryter kroppen ned muskler. Tapper deg for vaeske osv. Mange vill aldri klare saa mye som 1.2 i uka, de fleste kommer til 0.8kg i uka paa det meste. Det vill si at selv om du ikke er konservativ i forhold til ditt vekt tap saa vill det ta rimelig lang tid.

    Man boer bruke tilsvarende lang vedlikeholds/opptrappings tid som man bruker paa selve dietten. Dette fordi om man oeker sine kcal inntak for fort, vill kroppen med en gang lagre tilbake saa mye av sitt tapte fett som mulig. Du oeker derfor opp ditt inntak gradvis over svaert lang tid, til du kommer til ditt forbruksnivaa.

    Det er mulig aa brenne mer fett enn dette, men da maa du ta i bruk tilskudd som ikke er legale i norge og i mange andre land for den del.

    Poenget er at dersom du ligger deg paa et slikt nivaa som nevnt ovenfor, trenger du ikke en spise dag for aa opprettholde forbrenningen. Det du derimot kanskje kan gjoere, er aa redusere ditt kcal inntak ytterlige, men legge inn en spisedag for motivasjonens og gjennomsnitts inntakets skyld. Det betyr at du beregner kcal inntak pr uke, ikke pr dag. En spisedag vill da kunne la seg gjoere om man gaar tilsvarende ned i kcal inntak ellers i uka. Kroppen responderer ikke paa umiddelbare endringer i kosthold, det er kcal inntak over tid som gjoer forskjellen.

    Denne teorien ligger til grunn i dietter som blodtype dietten, trapez dietten osv. Hvor man regner ut kcal inntak pr maaned, pr uke osv, gjoer avanserte opp og nedtrappinger for hennholdsvis aa styrke motivasjon, bremse og accelerere forbrenningen av fett/byggingen av muskler osv. ABCDE dietten er et annet eksempel paa en diett hvor man legger inn maanedlige kcal beregninger, man bruker deretter 14 dager deff/14 dager bulk. Total inntaket av kcal pr maaned ligger her ca paa forbruksinntak. Pga den snare endringen i kcal inntak (snart i kroppens maalestokk, ettersom den ikke reagerer paa dagsinntak) vill kroppen brenne makismalt i uke 1, bremse opp i uke 2, kcal shock i uke 3 med anabol effekt (muskelekspansjon) og fettlagring i uke 4. Mener aa huske at benpressmannen forsoekte ABCDE dietten over en periode tidligere. Resultatet var vell egentlig meget spennende med en jevn fordeling mellom fett/muskler over en periode av et par maaneder.

    Honnør gitt av : noen, 06. november 2004, 18:13
    17  Generelt / Diskutèr artikler / SV: Essensielle fettsyrer - En livsviktig kilde 03. november 2004, 19:07
    Et viktig element som ikke ble nevt er disse fettsyrene sin virkning i forhold til muskelvekst. Saa at det var nevnt testosteron, men det er ikke den viktigste faktoren. Den viktigste faktoren er faktisk bygging av cellemembran. Naar aminosyrer gaar inn i muskelcellene for aa utvide/styrke cellen trenger kroppen essensielle fettsyrer for aa forstoerre cellemembranen. Dersom man ikke faar i seg disse fettsyrene har ikke kroppen annledning til aa bygge muskelmasse uansett treningsmengde fordi den simpelthenn ikke kan danne cellemembran til aa holde aminosyrene paa plass inne i muskelcellen og det kan tyde paa at man dermed havner i en situasjon der kroppen begynner aa bygge ut cellemembranen rundt muskelcellen, gaar tom for essensielle fettsyrer, maa bryte ned igjen muskelfibrene den har laget og legge cellemembranen tilbake slik den var. Dette skjer ikke, og det kan tyde paa at den blir mindre enn i utgangspunktet.

    Enkelt forklart, men en av grunnene til at essensielle fettsyrer er ultra viktige under bygging av muskler.
    Honnør gitt av : 25Ã¥rstrening, 03. november 2004, 21:10
    18  Kosthold / Kosttilskudd / SV: Tom mage? 01. november 2004, 20:54
    Grunnen til at man skal ta ZMA paa tom mage er fordi dette forenkler saker og ting en hel del. Det som er den egentlige grunnen er at ZMA ikke liker seg sammen med kalsiumsholdig mat som befinner seg i magen eller tarmen, fordi kalsium oedelegger zma isotopene og fjerner oensket effekt.

    Dersom du ikke faar i deg kalsiumholdig mat de sisste 2 timer foer du tar zma er du helt safe. Du tar da din ZMA, drikker bra med vann. Saa kommer din proteinshake for natten, denne blander du ikke ut i melk og du soerger for at du vet hva den inneholder og da, selvsagt skal den ikke inneholde kalsium. Deretter gaar du til sengs. Altsaa 60 min foer senga, zma, 30 minutter senere prot shake, 30 minutter etter dette, natta.
    Honnør gitt av : Hege, 02. november 2004, 00:44
    19  Treningsforum / Informasjon om Treningsforum / Litt for hardcore regelhandheving! 29. oktober 2004, 18:14
    Ser gjentatte ganger at personer stiller spoersmaal i forhold til saker og ting som befinner seg paa dopinglisten. Ser ogsaa at en hver form for spoersmaal som innbefatter substanser som befinner seg paa dopinglisten blir stengt ned uten aa gi personen som starter traaden et godt svar i forhold til hvorfor vi mener at det gitte stoffet ikke boer brukes.

    Mener helt bestemt at som moderator, dersom man stenger en slik traad, skal det vaere noedvendig aa referere vedkommende til en site som omhandler stoffet eller gi en forklaring som kan gi personen den infoen de trenger for aa eventuellt bestemme seg for at dette ikke er noe de kanskje oensker aa bruke pga div risk innbefattet med bruken.

    Tror at om disse personer som har spoersmaal i forhold til stoffer som ligger i graasonen, som ikke da faar svar her inne, kanskje bruker andre forum for aa finne svar, gjerne fora hvor ulovlige stoffer er benyttet i stor grad og kanskje derfor ogsaa mottar annbefalinger i forhold til bruk.

    Min personlige mening er at det burde forsoekt unngaatt. Folk skulle kunne faa alle sine svar paa treningsforum og ikke bli puffet ut i doping pga for strenge regeler. Tror nok at svaret man faar i forhold til doping her inne er bedre enn svar man faar paa dopingspoersmaal fra andre sites... vill variere ganske mye. Husk at manglende informasjon eller manglende allsidig informasjon ofte kan vaere triggeren for at personer faller ut i fristelsen for aa starte med ulovlige middler.

    Synes dette er noe treningsforum boer ta alvorlig med tanke paa den brukermassen som finnes her og det anntall nye personer som melder seg inn hit hver dag. Mange som har spoersmaal som ikke er oenskelige temaer aa diskutere her, men da boer man i tilfellet kunne gi tilstrekkelig informasjon slik at disse individer ikke maa gaa andre plasser hvor man ikke er like konservative som her for aa finne svar, kan ende med tragedie for de det gjelder.

    Kanskje det kan skrives en kortere artikkel som omfatter diverse middler som det blir spurt ofte om, kanskje denne kan linkes hver gang det oppstaar et tema moderatorene mener det ikke soemmer seg aa diskutere osv.

    mvh
    Satyricon
    Honnør gitt av : EnUngPumper, 30. oktober 2004, 19:28
    20  Kosthold / Kosttilskudd / SV: Hjelp meg med kostilskudd :) 24. oktober 2004, 16:16
    Faar du i deg 2g eller mer protein pr kg kroppsvekt? Ikke? Da trenger du et proteintilskudd som kan hjelpe deg aa gjennomfoere dette. Et smart valg KAN vaere et 80/20  myse/isolat protein, selv om isolat klumper seg og muligens gjoer mysen tregere opptagbart, er det et meget ok tilskudd for et average proteinoekning.

    Er du undervektig? som i har du en BMI som ligger vesentlig under det som er anbefalt? Har du problemer med at du ikke faar spist nok? Ligger du under 35kcal/kg kroppsvekt i doegnet? Da er gainer noe for deg, du trenger aa forsikre deg om at du ligger pa 35kcal eller mer pr kg kroppsvekt, fyr i vei med gainer om du ligger under her.

    Problemer med at du foeler du gaar tom for energi for fort paa treningene dine? Melkesyre et problem tidlig i oekta? Problemer med pump og lang restitusjonstid? Oensker du mer trykk og styrke i treningen? Da kan kreatin monohydrat vaere noe aa satse paa. 2g 10 ganger daglig i 5 dager, deretter 2g 5 ganger daglig etter dette vill foere til at du faar et bra nivaa av kreatin i kroppen som soerger for en del forbedringer i forhold til overnevnte.

    Spiser du nok frukt og groensaker? Faar du i deg nok anti oksidanter? Roeyker du? Spiser du store mengder protein? Da kan multivitaminer og mineral tilskudd vaere noe aa satse paa. Ofte en meget god invistering uansett. Gjerne hold deg unna tilskudd som inneholder jern, ingen grunn til aa innta jern uten at man har jernmangel, noe som jenter kanskje opplever mer enn menn.

    Dette er hovedsakene innen tilskudd, finnes et hav av andre tilskudd, men de er det ikke noe poeng aa henge seg opp i fram til du merker at det er noe du mangler og kan sette fingen spesielt ned i forhold til dette. Ville annta at disse 4 sakene er de tilskuddene som kunne vaere aktuellt for deg i den fasen du er i. Kanskje ikke alle er aktuelle, kanskje de er, det er opp til deg aa finne ut av. Mye loeser seg om du bare begynner aa spise skikkelig, da kan man unngaa mange tilskudd og unoedvendig bruk av penger, i alle fall i en lang stund framover.

    Uansett, lykke til med treningen din videre og tilskuddene du velger aa kjoepe.

    Honnør gitt av : Valvoline, 24. oktober 2004, 22:05
    21  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Raskere restitusjon av smÃ¥ muskelgrupper enn store?? 22. oktober 2004, 21:04
    Noen sier derimot at det kun er nervesystemet som det tar lang tid å restituere, og at selve muskelen alltid er restituert på 48 timer, ergo har ikke muskelens størrelse sånn sett noe å si. For meg blir dette helt søkt. Hvis den alltid er restituert på 48 timer.. hva skjer da med viktigheten av kosthold og riktig hvile?? Muskelen er faen ikke restituert på 48 timer om du ikke spiser en dritt, så det tallet kan neppe ha noe for seg alene.

    Tenk deg foelgende...  3000 aar siden, menneskene maatte jakte paa maten sin, loepe etter dyr, klatre over alt, plukke mat fra marka osv, et enormt slit non stop...  dersom musklene trengte LANG restitusjonsperiode, ville alle ha doedd fordi de ikke kunne skaffe mat ofte nok pga for mye gangsperr...  latterlig ikke sant?

    Vell, mennesker lever ikke i gjennomsnitt i 60 aar heller om de slutter aa drikke vann etter fyllt 7 aar. hehehe.

    Musklene er skapt for aa taale non-stop belastning. Nervene som gir elektriske impulser som foerer til kontraksjon derimot, taaler ikke uendelig belastning. Kjoerer du paa til utmattelse er det synapsene som svikter.. dette kan i lengden vaere skadelig, fordi nerver ikke rekonstrueres ved paafoert skade, skal derfor vaere rimelig forsiktig. Muskler derimot er klaer for ny giv dagen etter forrige oekt, saa sant du faar i deg rimelige mengder energi og tilstrekkelig soevn, siden det bare er under soevn kroppen reparerer seg selv..

    Selvsagt er det slik at ikke alt er like logisk for alle, men man laerer saa lenge man lever, ikke sant viten =)
    Honnør gitt av : Thorn2003, 22. oktober 2004, 21:29
    22  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Pyramidetrening 22. oktober 2004, 15:20
    Det er viktig aa vaere klar over at uansett hvor mange sett du tar og hvor ofte du trener er kroppens fysiologiske prosesser urokkelige. Det som faar musklene vaare til aa vokse er naar muskelfibre blir overbelastet og de sprekker og skiller ut insulinvekstfaktorer, IGF-1. Disse konsentrasjonene vedvarer i musklene i opp til 48 timer. Disse signalstoffene signaliserer til kroppen at det trengs reperasjon her, og denne skjer mens du sover. Etter 2 dager er nivaaene normalisert, kroppen har bygget opp igjen muskelen og forsterket den med et fibrinlag som skal soerge for at neste gang du blir utsatt for tilsvarende belastning, skal ikke musklene sprekke og skille ut veksthormoner.

    Dette er kort forklart.

    Dersom du trener en gitt muskelgruppe en dag i uka, vill du ha 2 dager med vekstfaktorer tilgjengelig. De resterende 5 dager i uka vill du ikke ha vekstfaktorer tilgjengelig for disse muskelgruppene.

    Dersom du kjoerer mange sett opp mot utmattelse, vill nervesynapsene som sender elektriske impulser til musklene om kontraksjon overbelastes, dette tar lengre tid enn 48 timer aa reparere og foeles som gangsperr, treningsmerter. Mange tror derfor at de har gjort en god workout naar de kjenner det dagen derpaa.

    Jeg ville valgt en treningsmetode som soerget for stadige vekstfaktorer kontinuerlig gjennom en uke, eksempel ryp/hst. I tillegg ville jeg valgt en treningsmetode som ikke slet ut nervesynapsene, slik at restitusjonen gikk raskere. (Du trener aldri opp nervene dine til aa taale mer elektriske impulser, saa ikke noe poeng aa overbelaste her.)

    HST/RYP handler om aa trene alle muskelgrupper hver trening, hver trening med 48 timers mellomrom og 1 sett pr oevelse, med stadig oekende belastning for hver trening, inntil man naar sit maximum, hvorpaa man tar en vellfortjent 2 ukers pause for aa gi fibrinlaget tid til aa brytes ned, hvorpaa man starter igjen fra bunnen med lette vekter og mange reps og jobber seg tilbake opp mot toppen.

    Fordelen her er at du har 6 dager med kontinuerlig insulinvekstfaktorer konsentrert i alle dine muskler, og ikke bare 2 dager per muskelgruppe/pr uke.

    Litt innvikklet dette, men tror du ser poenget. Ville sjekket ut topics om HST trening som finnes paa dette forumet, mye bra lesing og fysiologisk forklaring som gaar hardere og mer detaljert til verks enn det jeg beskriver her.

    Lykke til =)  Kickass
    Honnør gitt av : Baahh, 22. oktober 2004, 19:55
    23  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / SV: B5 mot kviser, virker svaert bra for meg =) 21. oktober 2004, 23:47
    Dersom du har ekstremt hoye test nivaaer, vill du produsere svaert mye talg og du vill faktisk ogsaa fornye huden din noe raskere enn vanlig, dette foerer til at kjaertlene blir lettere blokkert av doede hudceller, noe som framkaller kviser.

    Dersom du kjoerer hoye B5 doseringer da, vill huden din toerke ut saa mye at talget som blir produsert utelukkende gaar med til aa smoere huden og ligger ikke som et svett lag utenpaa. Dersom du i tillegg bodypeeler en gang eller 2 i uka, saa er du rimelig sikker paa at du ikke faar de helt store utbruddene.

    Dersom du har normale test nivaaer, kan lavere doseringer gjoere samme nytten, her maa du proeve deg fram. Dersom du blir for toerr i huden ved din dosering, reduserer du gradvis, uke for uke.

    Dersom du i tillegg bodypeeler naa og da, er du bra rustet. Ryggen kan vaere tricky aa skrubbe, da bruker du bare en hamp vott, eller en skrubbe kost for eksempel.

    Honnør gitt av : Baahh, 22. oktober 2004, 13:59
    24  Kosthold / Kosttilskudd / SV: CLA 19. oktober 2004, 15:34
    Du tar CLA sammen med mat om mulig. Du spiser gjerne som annbefalt på boksen. Noen mener at større doseringer er bedre, noen ønsker heller ikke å splitte dagsdosen opp men ta alt i en engang, feks til frokost.

    Hovedpoenget med CLA er at studier viser at kroppen lettere frigir fett som energikilde fra sine lagre ved inntak av CLA, dette fordi cla er en fettsyre som kroppen på sett og vis måler konsentrasjonen av i blodet, om den blir for lav, resulterer det i at kroppen tror den må spare. Når nivåene av cla blir større, frigir kroppen mer energi fra sine fettlagre, dette betyr at selv om du ligger i energiunderskudd så vill kroppen bruke lagret fett som energi og ikke dine muskler, som ellers kanskje kunne blitt nedbrutt pga energimangel.

    Dette var enkelt forklart, men kort og greit, tror jeg at CLA er meget fornuftig å ta som kosttilskudd. Det er anntakeligvis ett av de kosttilskuddene som er best dokumentert. Da både fra produsenters synspunkt, forbruker og kritikere.

    Personlig opplevde jeg at et inntak av 75% CLA, 3 til 10g daglig ga meg økt fettreduksjon og lettere opprettholdelse av muskelmasse i forhold til kcal inntak.
    Honnør gitt av : Thorn2003, 19. oktober 2004, 20:23
    25  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Satyricon-Dietten.. 05. september 2003, 13:13
    Ettersom jeg til stadighet får private meldinger om hvordan dietter ser og bør se ut og om hvordan jeg gjør mine og hvordan resultatene blir osv, vill jeg her legge ut min private diett som jeg følger. Jeg vill grunngi og forklare hvordan jeg tenker og hvordan den virker for meg.

    Jeg har som nevnt tidligere redusert vekta fra 139.7kg til nÃ¥ 95.9kg. Dette har skjedd pÃ¥ forholdsvis lang tid. I tillegg har jeg klart Ã¥ øke i muskelvolum under dietten, slik at jeg i CM har økt i størrelse der hvor det er viktig, og redusert der hvor det er viktig, da spesielt rundt magen..  (fra 112cm til 85.4cm nÃ¥).

    Ideen for dietten har jeg fått ved å undersøke forskjellige diettforslag og teorier. Jeg har så forsøkt meg fram og kommet fram til den varianten som har tjent meg best. Tanken er å gi kroppen en karbohydrat mangel som fører en inn i en ketogen fase, hvor fett blir benyttet som brennstoff. I tillegg har jeg tilført kroppen så mye fett og protein at det til en hver tid har vært nok næring til å forsørge musklene med det de trenger for å vokse. Det betyr muligens at veksten ikke har vært optimal, men at den har forekommet er det ikke tvil om.

    I mitt opplegg har jeg sørget for å avstå fra alt som kan gi meg en karbohydrat tilførsel før trening. Det vill si at jeg spiser hver 3. til 4. time fra jeg står opp. Jeg fokuserer da på proteiner og fett. Jeg spiser meg mett på disse næringsformene til hvert måltid. Jeg tillater meg å spise 55g karbohydrat eller mindre i løpet av en treningsfri dag. Disse kommer da fra matvarer eller tilskudd som ligger svært lavt på den glykemiske indeksen. Ofte kommer mesteparten av disse fra fruktose, et karbohydrat som er moderat i forhold til opptak i blod.

    Etter klokka 1700 på dager hvor jeg ikke trener legger jeg inn et måltid som inneholder resterende mengde karbohydrater for denne dagen. Dersom jeg har fått i meg 20g tidligere på dagen, har jeg da maksimalt 35g igjen til denne "middagen". Da bruker jeg pasta, ris eller potet produkter til å få i meg den resterende mengden. Fett og proteiner utfyller måltidet slik at det blir ca 600 til 800 kcal i et engangsinntak. Utover dette går jeg tilbake til protein og fett inntak som energikilde. Sisste måltid kommer ca 2 timer før leggetid.

    På dager hvor jeg trener, blir dagen som ovenfor, forandringen kommer i forkant og etterkant av trening. Jeg bruker 1g karbohydrat/pr kg muskelmasse, 2.2g protein/pr 1g karbohydrat og deler dette på 2. Inntar første måltid 30 minutter før trening. Andre halvdel kommer umiddelbart etter trening. 0.5 til 1.5 timer etter dette kommer et nytt måltid, samme mengde som nevnt ovenfor, denne gang i en engang. Det betyr generellt en meget saftig middag med alt av tilbehør. Videre utover kvelden fortsetter jeg som vanlig, protein og fett, sisste måltid kommer 0.5 timer før leggetid, da med ekstra fokus på protein.

    Det totale kcal inntaket gjennom dagen ligger da på ca 220kcal/pr kg kroppsvekt (inkludert fett). Ettersom jeg tenker meg at jeg skal ha et daglig gjennomsnittsinntak på ca 3000kcal blir dette i minste laget. Det jeg derfor gjør er at jeg ikke beregner inntaket på daglig basis, men at jeg legger det opp etter et ukentlig gjennomsnitt. Det betyr at en dag i uka, jeg har valgt lørdag, så spiser og drikker jeg det jeg måtte ønske, uansett hva det måtte være. Dette fører til at det daglige gjennomsnittet blir dratt opp kraftig via denne dagen. Det fører også til at man i gjennomsnitt har 4 dager i uka med ketosisk tilstand, 2 dager med vedlikeholdstilstand og 1 dag i uka med anabolt overskudd.

    Den ene dagen betyr svært lite for selve fettreduksjonen, den betyr derimot svært mye for motivasjon og overskudd gjennom neste ukes økt.

    I tillegg blir det her svært viktig å tilføre kroppen vitaminer og mineraler andre viktige substanser man ikke får i seg til vanlig, dette fordi frukt og grønnt inneholder karbohydrater, man kan ikke spise uhemmet av dette og derfor tilfører jeg kroppen dette som et tilskudd for å være sikker på at jeg ikke går i underskudd på noen måte.

    Jeg har et konstant vekttap som ligger på 0.5 til 1.2kg pr uke, avhenging av hvor langt jeg har kommet i dietten. Ettersom det begynner å nærme seg målet, vill det derfor gå svært tregt i sluttfasen, det betyr ikke at man skal redusere inntaket ytterligere, men i stedet tillate at kroppen stabiliserer seg og ikke har fullt så mye fett å gi slipp på som tidligere. OG ikke glem at ettersom du reduserer kroppsvekta, blir jo da daglig inntak mindre i og med at det regnes ut far 220kcal/kg kroppsvekt, inkludert fett...

    Ettersom man ikke spiser karbo-innholdig mat utover det som er beskrevet ovenfor, betyr dette at kcal du får i deg gjennom uka, kommer fra fett og protein, i og med at man kan spise store mengder protein for å få i seg store mengder kcal betyr dette at ved rigktig valg av mat sliter man faktisk med en metthetsfølelse store deler av dagen, utsulting er ikke mulig slik jeg opplever det.

    Dersom det er konkrete spørsmål eller noe som er uklart i forhold det som er forklart her, still dem og jeg skal forsøke å svare på dem.

    Honnør gitt av : Thorn2003, 19. oktober 2004, 20:21
    26  Kosthold / Kosttilskudd / SV: Lilla piller i sverige? 17. oktober 2004, 11:26
    Alkohol i kombo med effedrin/koffein/asperin kan vaere ganske skummelt. Ettesom du faar oekt puls, alkohol gir deg utvidet blodaarer, som igjen foerer til blodtrykksfall, som igjen foerer til oekt puls for aa kompensere og resultatet blir da hyperpuls, noe som kan gi hjerteflimmer, og atrofi. Angina smerter kan ogsaa forekomme...

    Har selv gått på en smell der, mye sprit mens jeg hadde tatt stoerre doser hydroxycut, var skikkelig syk i 2 dager, store brystsmerter, kunne knapt bevege meg, osv... meget skummelt....

    Derfor... anbefale effedrin sammen med alkohol, er svaert alvorlig...  mange leser dette forumet for aa laere saker og ting.. viktig aa skjønne at noen faktisk kan velge aa forsøke saker de leser her inne... urovekkende!

    Honnør gitt av : Baahh, 17. oktober 2004, 12:30
    27  Kosthold / Kosttilskudd / SV: Lilla piller i sverige? 15. oktober 2004, 01:55
    Alle disse produktene er ment for bruk i ikke lengre enn 12 uker. Noen for kortere periode. At friske personer bruker disse middlene er ufarlig dersom det blir gjort etter annbefalinger. At det er mange som vill bruke skremselspropaganda mot tilskudd som funker er jo ikke noe nytt, kan vell egentlig bare nevne den norske regjeringen som et godt eksempel.

    Grunnen til at effedrin er forbudt i tilskudd stort sett overalt, kommer av at mange brukte disse over lengre periode enn annbefalt, i ekstremt store doseringer som heller ikke var annbefalt, noe som foerte til alvorlige komplikasjoner med doeden som utgang for flere.

    I stedet for effedrin, som er syntetisk framstillt, saa benytter man seg naa av akkurat det samme stoffet, bare den natulige frie varianten, som finnes i en spesiell citrus plante. Dette stoffet er nesten like kraftig, men unngaar lovgivningen, fordi det forbudte substansen heter effedrin, men er ikke listet med kjemisk formel eller variasjon.

    Disse kosttilskuddene, blir nok ulvolige ogsaa, uten tvil, men det er nettopp fordi, som med alle saker og ting som funker, folk tror at mer er bedre, kommer i ulykke og paadrar seg skader, noe som betyr at myndigheter maa forby salg.

    Derfor, synd at noen, unskyld uttrykket, treskaller skal oedelegge for alle oss andre. . .

    Alle kosttilskudd tjener en hennsikt, selv om de ikke er i salg i norge, betyr det ikke at disse er farlige dersom brukt som annbefalt. Tror ikke det er slik jeg at bare oss i norge er i stand til aa vurdere om noe er bra eller ikke, er det slik at norge har rett men resten av verden tar feil?

    Passe psykt... la deg ikke lure av skremselspropaganda!

     Dips
    Honnør gitt av : Jubalong Hoppstokk, 15. oktober 2004, 09:44
    Sider:
  • 1
  • 2
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!