Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • ...
  • 77
  • 78
  • 1156  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Re:Gerilja Kardio på: 12. juni 2003, 23:34
    Jeg startet dette i dag også på gymmen, brukte en ny type ergometer sykkel, jeg ble i alle fall helt pumpet, hadde ikke noe å gå på når det var over.
    1157  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Re:Cardio er helvete.. på: 12. juni 2003, 21:00
    Fikk inn en ny ergo sykkel på gymmen i dag, den ser ut som en harley hvor man nesten "ligger" å sykkler. Setet er nesten som en stol, veldig annerledes enn sykkler flest. Denne var for min del suveren å bruke.

    Kjørte Gerillia-Cardio av 15 minutter og tror jeg skal fortsette med det framover. =)

    1158  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Re:Diett ferdig! Hva nå! på: 12. juni 2003, 20:56
    Jeg har selv aldri vært helt deffet, sliter med det akkurat nå også, starter nok altid for sent. Uansett, min erfaring er akkurat noe av det du nevnte soje, at man banker innpå med grandiosa og annet dritt, så legger man på seg 10 kilo lett, men alt er fett og en føler seg ikke noe særlig ok.

    Det jeg har gjort som regel de sisste årene er at jeg har forsøkt å lage meg en diett som består utelukkende av lite fett, mye fiber, protein og en del karbohydrater. Dette står fast gjennom hele året. Spise hver 3. time osv. Fredag/Lørdag er det ok å skeie ut med en fest eller noe digg for det sosiales skyld. Dersom det er ønskelig å øke i vekt, kjører jeg på med proteinshake som mellom måltid, kanskje opp til 4 x 35g. I tillegg bruker jeg karbohydrater i shakeform, gjerne 4 x 40g i perioder.

    Dette betyr at kostholdet er det samme hele tiden, men tillegget kommer i form av tilskudd, noe som er svært lett å kutte ut dersom det skulle være nødvendig. Kanskje dette blir litt for sært for mange, som sagt har jeg aldri vært blodrippet, har alltid vært en 2 til 4 kg å gå på i sommerperiodene.

    For halvannet år siden, var det mange personlige tragedier som gjorde at trening og kosthold gikk til helvete og jeg la på meg enormt, da var jeg innom grandis helvete osv, men det er en svunnen tid =D
    1159  Kosthold / Kosttilskudd / Re:lovlige "boler fra thailand..? på: 12. juni 2003, 15:30
    Du skriver at de mengdene (av prohormon) som ikke blir konventert til testastoron blir konventert til østrogen. Dette har du helt rett i, dersom vi snakket om prohormon fra tidlig 90 tall.

    I dag har man klart å lage et nytt banebrytende hormonkompleks som avgir en carbon gruppe til østrogenet og derfor gjør det ubrukelig, destruksjon. Det vill med andre ord si at østrogen mengden reduseres samtidig som testastoron mengden øker enormt.

    Et av de beste stoffene innenfor denne generen er 1-AD
    Dette stoffet står det enormt mye fakta om på bodybuilding.com, søk.

    Som nevnt tidligere, i usa er man kommet enormt langt innenfor denne type forskning.
    1160  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Cardio er helvete.. på: 12. juni 2003, 15:02
    Jeg har trent i mange år, men cardio HATER jeg, har forholdsvis dårlig kondis i forhold til andre idretsgrener. Jogging er dessuten ikke bra for knærne mine. Ergometer sykkel på gymmen er greit nok, men melkesyren dreper meg raskere enn kondissen, så det blir helst bare korte og intensive økter der.

    Skulle ønske det fantes et mega alternativ til cardio trening for å oppnå sommerformen. hehe

    Forslag?
    1161  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Re:På de siste 5 mnd har jeg da lagt på meg ca 5.5 kg med muskler ... på: 12. juni 2003, 14:57
    Er så godt som umulig å få tak i dinabol og andre stoffer i norge for tiden, i alle fall MYE vanskeligere enn tidligere, innskjerpingene er helt enorme i tollen for tiden.

    Hører stadig om folk som blir tatt og fengslet med store mengder anabole i bagasjen.
    1162  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Re:Sette opp 7 dagers Program til meg ? på: 12. juni 2003, 14:30
    Det viktigste når man begynner å trene er rett og slett og DRITE i spesial øvelser. Du skal holde deg til basic øvelsene, disse vill gi deg størrst vekst over kort tid. De vill i tillegg gi deg styrke og økning i hjelpe musklaturen og disse er det svært mange av i basic øvelser.

    Jeg fokuserte på følgende øvelser når jeg begynnte å trene:

    Benkpress, biceps curl, triceps curl
    Lårpress, Markløft, lårcurl
    Nakkepress, nedtrekk, skulderpress
    4. dagen gikk jeg over alt det jeg ikke følte hadd fått kjørt seg de 3 tidligere øktene, i tillegg til cardio.

    Etter en gitt periode kan du skifte hvilke øvelser du bruker på de forskjellige muskelgruppene, dette for å unngå kjedsomhet og for at musklene skal kunne ta seg ut med andre vinkler og belastningsmønstre som sikkrer en helhetlig styrking av kroppsdelen.

    Kosthold:

    Ofte hører man at man må spise svært mye for å kunne trene vekter. Problemet her er at mange stapper i seg alt mulig slags mat og blir skikkelig feite mens de driver på. Mitt tips er å kjøpe seg kreatin og whey protein, spis slike du alltid har gjort, men kjør på med 35g protein og 5g kreatin om morgenen og etter trening. Kreatin bruker du bare i 3mnd perioder også tar du en 3mnds pause osv.

    Dette gjør at du vill ha nok protein til å vokse i muskelmasse men samtidig holde en lav fettprosent. (ingenting er mer irriterendes enn når du blir smellfeit fordi du prøver å bygge muskler. Problemet er at du anntakeligvis bygger fortere når du legger på deg litt, men 90% av alle som da forsøker å komme seg i form igjen til sommeren, vill slanke bort mye muskler i tillegg til fettet de fjerner, da er vinningen gått opp i spinningen, og det er mer bekjymringsfritt og holde samme formen hele året).

    Dette vill selvsagt forandre seg etterhvert som du trener og blir større og mer krevende i forhold til kosthold og livs stil, men i begynnelsen er dette en flott tommelfinger regel jeg ville annbefale deg å tenke over =)
    1163  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Re:Mulig jeg maser, men... på: 12. juni 2003, 13:54
    I usa er "deffe" tilskudd svært ofte sammensatt av koffein og effedrin, dette fordi dette har en positiv virkning på forbrenning. Jeg hopper over effedrin da dette er ulovlig i norge og ikke en del av spørsmålet ditt.

    Koffein vill øke pulsen din noe, i tillegg øker blodtrykket noe. Dette fører til økt arbeid i cellene som igjen fører til noe økt temperatur, dette sammen fører til en noe økt metabolisme (forbrenning) av fett i kroppen. Dersom du skal gå på tur om morgenen på tom mage, er det fettforbrenningen du er ute etter og da kan kaffe være en bra koffein kilde som kan øke denne litt.

    I tillegg er jo kaffe godt da og det gjør deg "opplagt" =)
    1164  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Tøying av muskler.. på: 12. juni 2003, 13:47
    Jeg leser mye om tøying på dette forumet, jeg har pratet mye med andre om temaet og det jeg har kommet fram til er som følger:

    Dersom man trener vekter, med sammentrekkning og extension av muskelen, og at dette skjer i et jevnt rolig tempo, hvor hver sammentrekning og extension skjer over en 4 sekunders periode vill du til en hver tid strekke musklene maksimalt ut og derfor opplever jeg ikke at det er nødvendig å strekke ut noe spesiellt etter trening.

    Eksempel er curl for biceps, hvor man strekker armene helt ut for så å trekke muskelen helt sammen igjen. Dersom man gjør denne øvelsen kontrollert og forholdsvis rolig, mener jeg at det burde være strekk nok.

    Personlig opplever jeg at når jeg har tatt det sisste settet hvor den sisste repitisjonen svikter meg og jeg ikke klarer mer, så har jeg fått en pump i muskelen som nesten gjør det umulig for meg å trekke muskelen helt sammen, samtidig er det vanskelig å strekke den helt ut. Dersom jeg da "tvinger" muskelen til å strekke seg helt ut, vill presset i muskelen bli så stort at blodet vill bli presset ut av muskelen, dette fører til en mindre pump og igjen mindre vekst.

    Dette er personlig oppfattning av temaet.

    Andre øvelser som ikke innbefatter max extension av muskelen kan det være nødvendig å strekke ut, kanskje i 20 til 30 sekunder etter endt sisste sett.

    Noen som har andre oppfattninger eller opplevelser?
    1165  Kosthold / Kosttilskudd / Re:lovlige "boler fra thailand..? på: 12. juni 2003, 13:15
    Jeg mener helt bestemt at Norge er ALT for streng når det gjelder forskjellige tilskudd. I alle fall burde vi liberalisere reglene slik at de i alle fall var lik EU landene. Da hadde man fortsatt ikke hatt de mest skadelige steroidene, men man kunne kjøpt ting som kunne hjulpet godt på i treningen.

    Sverige er et godt eksempel på et naboland som har veldig strenge regler på området, men som ser fordelene ved å tillate en god del mer enn oss her i norge.

    1166  Kosthold / Kosttilskudd / Shape Patch - det funker på: 12. juni 2003, 13:09
    For noen måneder siden leste jeg om shape patch på jobben, det stod faktisk i norsk ukeblad. En av deltagerne i et reality show hadde brukt det til å komme i form til showet og jeg tenkte jeg skulle teste det også.

    Virkningen er at du ikke kjenner sult så godt, du blir raskere mett og det virker som om deffingen går raskere. Dette er et plaster du plasserer på kroppen og lar det bli i 24 timer.

    Dersom noen har problemer med sult og har problemer med å holde et strickt kosthold mens de prøver å redusere fettprosenten sin, kan dette være et veldig godt hjelpemiddel.

    Kan søke etter shape patch på internett og lese mer, men det virket for meg.
    1167  Kosthold / Kosttilskudd / Re:lovlige "boler fra thailand..? på: 11. juni 2003, 16:49
    Jeg har vært en del i usa i jobb forbindelser og personlige besøk. Der borte kan man faktisk kjøpe utrolig mye forskjellig trengings "dop" som faktisk funker utrolig bra. Mesteparten av dette er ulovlig i norge og finnes på den norske doping listen. I statene er det en enorm forskning på området og man kan faktisk finne produkter som ikke er østrogen fremmende osv.

    Poenget er at dersom man ønsker en slik enorm vekst som du beskrev på kort tid her i norge, er det kun mulig teoretisk, og da ved kjøp av anabole stoffer på det "svarte markedet" i norge. Problemet med dette, er slik jeg ser det, at du aldrig vill vite hva det er du faktisk får, derfor er det etter min mening helt sykt å benytte seg av slike stoffer her hjemme.

    Alternativene er enten at det kommer en noe mildere lovgivning på emnet, eller at man trener i utlandet hvor man kan være helt sikker på hva det faktisk er man kjøper. (Usa er en lokomotiv nasjon når det gjelder kroppsbygning og fitness).

    Konklusjon: Å trene rent går som oftest svært sent, men helserisikoen er svært lav og helst er det en klar gevinst forbundet med det. Trener man urent i norge, lever man virkelig farlig!
    1168  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Deffing - Trenger hjelp.. på: 11. juni 2003, 15:48
    Jeg har trent i flere år, er i dag 191cm høy og veier 106KG, har gått ned i fra 125 i løpet av de sisste 3 månedene. Nå er målet nesten nådd i forhold til sommersesongen, men det ligger fortsatt et meget irriterende belte rundt magen som skjuler six-packen. Den øvre del av magen synes, men ikke det fra navlen og ned.

    Jeg spiser hver 3. time fra klokka 0700 om morgenen til 1930 om kvelden. Stort sett grønnsaker, kylling, fiber brød, knekkebrød osv. I tillegg spiser jeg en del tilskudd.

    Noen av disse er:

    Zma 30g hver kveld
    CLA 6g pr døgn
    Pyrolean 375mg x 6
    Wellex (fettblokkere) x 6
    35g protein x 2 (whey)
    5g kreatin x 2

    Dette funker svært godt og har funket godt den sisste tiden som nevnt ovenfor, men de sisste 2 ukene har det stått stille. Jeg trener 4 ganger i uken, dobbelt split program. I tillegg går jeg raske turer av 30 minutter 5 til 6 ganger i uken. (Jogging er ikke bra for knærne mine)

    Mitt spørsmål er;
    Jeg ser ikke ut til å klare å redusere den sisste biten av flesk fra magen, tror ikke jeg kan redusere noe særlig mer på antall kalorier pr døgn og fortsatt bevare muskelmassen min. Trenger tips fra andre som har deffet.

    Har hørt om "ripping" gel, som skal kunne løse opp fettvev lokalt og gjøre det lettere for forbrenning ved intensiv trening, men dette er egentlig ikke noe jeg søker, da er liposculpture like greit egentlig, hehe

    Trenger tips, desperat (ca 2 til 4 kg igjen å fjerne for å nå formen, noe jeg mener jeg skulle klart på 4 uker)

    Satyricon

    Sider:
  • 1
  • ...
  • 77
  • 78
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!