Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • ...
 • 84
 • 16  Generelt / Loggbok Online / Sv: Espenc på: 21. juni 2013, 22:09
  Så film av roinga. Du ser meget grov ut nå! Trodde først at det var en eller annen dreven kroppsbygger. Thumbs up, bro (Y)
  17  Generelt / Loggbok Online / Sv: JanB Diddl bakk in Tåwn! på: 19. juni 2013, 00:24
  Kom på en ting. Tenk hvis alle var vegetarianere da, bortsett fra kroppsbyggerne og styrkeløfterne. Da ville ikke de ikke hatt råd til å kjøpe kjøtt eller melk, pga lav etterspørsel og enorm prisstigning.
  18  Generelt / Loggbok Online / Sv: JanB Diddl bakk in Tåwn! på: 18. juni 2013, 19:28
  Har du blitt plutselig vegetarianer igjen nå? Hva har du å si til dette:  SVAR!!!!!!11
  19  Generelt / Loggbok Online / Sv: JanB Diddl bakk in Tåwn! på: 17. juni 2013, 22:07
  Det blir nok fart på kanelstjerna med alle disse kanelgiflene.
  20  Generelt / Loggbok Online / Sv: AlexanderDGL -> Setter mål side 303.. på: 14. juni 2013, 00:21
  e-e-engelsk.. engelsk
  21  Generelt / Loggbok Online / Sv: JanB Diddl bakk in Tåwn! på: 11. juni 2013, 23:17
  Golf, Tibetan Avalokishora meditasjon, ashtanga yoga, reijukido, kapoeira, transformational speaking, tennis, djembe-tromming, overtonesang, sjakk og kråps-bygning. ftw.


  På EN gang?! Da snakker vi multi-tasking!

  Transformational speaking - er dette et kurs du går eller noe du øver på selv? Kunne selv tenkt meg og mestret public speaking til det fulle, da gjerne transformational - varianten. Har merket at det er den som fønker i mindre skala.  

  22  Generelt / Loggbok Online / Sv: Storkman Mot NSM -105kg. Film 240kg mark. s. 69 på: 11. juni 2013, 01:57
  Forventet meg mye mer låring enn dette! Dette var jo ikke mye til låring. Meget sterkt!

  Sjekk Lars Rørbakken sine markvideoer så ser du hva ekte låring er  Grin
  23  Generelt / Loggbok Online / Sv: JanB Diddl bakk in Tåwn! på: 10. juni 2013, 21:00
  Jeits rouv.

  Så en interessant video av Bruce Lipton for lenge siden - meget interessant! https://www.youtube.com/watch?v=VYYXq1Ox4sk

  Kjekk intervjuer også! 

  Har du kommet langt i boka - anbefaler du den?

  24  Generelt / Åpent forum / Sv: Få Treningsforum opp på gammelt nivå på: 09. juni 2013, 23:06
  Jeg er en av dem som ga Fleksnes honnør.  Jeg synes at han traff spikeren ganske presist på hodet.
  Dette er en innrømmelse av tingenes tilstand her på TF, og faktisk en velformulert kritikk av kapitalismens virkning på trening og idrett.  Dette er noe som Bjørnar Moxnes i Rødt kunne ha skrevet eller sagt, men som Siv Jensen aldri vil våge å si eller skrive offentlig.  Konsekvensen av det som du sier her er at det ikke er mulig for TF å ha en virkelig fast og konsekvent linje mot doping.  La det være en utfordring til ledelsen av TF: Tør ledelesen av TF å gi til kjenne det samme synet på doping og annonseinntekter som det Heato85 gjør her?

  Problembeskrivelsen hans er jo rett på spikeren, men tilskrivingen av problemet feil. At Treningsforum bare uten videre kan kjøre en knallhard dopfri linje, virker for meg helt urealistisk. Som du selv sier, så ville det medført at man mistet mesteparten av annonseinntektene. Tror du at Treningsforum hadde overlevd da? Hvem skulle driftet og utviklet nettsiden? Hvem ville skrevet artikler? Dekket stevner? Kun folk som vil gjør det gratis. Dette er REN fantasi. Jeg er ganske sikker på at Treningsforum er avhengig av inntekter, og i såfall måtte de ha forandret forretningsmodell radikalt - noe som er ekstremt urealistisk. Annonser er bortimot eneste aktuelle inntektskilde for et forum som dette.  

  TF kan endre profil dersom TF er handlekraftige nok.

  Dersom TF er handlekraftige nok til å grave sin egen grav, tenker du på? Hvor skal de få inntektene sine fra?

  Det finnes faktisk haugevis av folk som tenker anderledes om trening og idrett.  De store særforbundene i NSF er himla mye større enn bolemiljøene.  

  Det er sant, men hva har det å si når det i all hovedsak er de store produsentene i USA som produserer produktene som det annonseres for på Treningsforum? (I tillegg til "copycats" som produserer produkter etter lignende filosofi i Norge) 

  Folk er på TF for å lese det som står der.  Dermed følger det helt logisk at TF er med på å forme treningskultur.  Dersom TF har som eneste motiv å hente penger fra en økonomisk struktur rundt et dopmiljø, så ville det kanskje være bedre om TF forsvant?

  TF er teoretisk sett med på å forme en treningskultur, men det blir i så mikroskopisk grad at det ikke vil ha noen nytte. Treningskulturen som folk lever etter er definert utenfor Treningsforum.
  25  Generelt / Loggbok Online / Sv: JanB Diddl bakk in Tåwn! på: 09. juni 2013, 22:51
  Hva om du bare har fått økt østrogennivå og at økningen i lårstørrelse bare er fett og vann? EPIC FAIL!1
  26  Generelt / Åpent forum / Sv: Få Treningsforum opp på gammelt nivå på: 09. juni 2013, 14:50
  Tusen takk for det, Terje Johansen! :-)

  Jeg argumenterer mot HeatoN85 her, men han skal ha stor takk for at han startet denne viktige diskusjonen.  Fleksnes skal også ha takk for at han stakk hull på en betent og overmoden verkebyll.

  Jeg mistenker at du og Fleksnes har dannet en allianse her, formet gjennom det tette samarbeidet i Utskjellingstråden. Det er isåfall viktig at dette overvåkes tett slik at det ikke blir kartellvirksomhet der dere bygger dere opp kvantum i honnører med mål om å dempe min relative verdiskapning her på forumet.

  Uansett et godt innlegg som jeg har planer om å svare på. Et viktig spørsmål her er om ledelsen i TF tør å komme på banen her, med kravstore annonsører og vandrende medisinskap på den ene enden og gullende rene englevinger på den andre?
  27  Generelt / Loggbok Online / Sv: Espenc på: 08. juni 2013, 14:01
  var 95.5kg på Torsdag.

  Solid vekt det på 183 cm Smiley Planer om å gå mye opp i vekt? Eller blir det deffings snart? Tror dette kan bli meget rått med en velgjennomført deff..
  28  Generelt / Loggbok Online / Sv: Espenc på: 08. juni 2013, 13:32
  Ser grov ut om dagen. Hva ligger vekta på?
  29  Generelt / Loggbok Online / Sv: JanB Diddl bakk in Tåwn! på: 07. juni 2013, 23:45
  Lårene vokser forøvrig meget bra på lavrep med mange sett. Tok på meg ei dongeribukse i dag som jeg ikke har brukt på en måneds tid, og den var plutselig pinetrang i låra.

  Det kan jo være noe i lavrep med mange sett, kombinert med masse mat. Har du sett låra på overvektige folk? De spiser jo ekstremt mye, også går de ekstremt mye på do. Hver gang de setter seg ned på skåla, så tar de 100 + i bøy. Om de går på do 5 ganger daglig da. Så blir det 100 kg ++ x 5 set i bøy, HVER DAG!!!!!!!!!11 Hvis det er damer i tillegg, så blir det kanskje oppimot 10-15 sett.
  30  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 07. juni 2013, 16:01
  Hva tror du skallevondten kom av? Tror du det seriøst var farlig altså? Isåfall så er jo dette ekstremsport på høyt nivå  Smiley
  Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • ...
 • 84
 • Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!

  5 proteinrike smoothies

  Kosthold27.06.2021431

  La deg friste av proteinrik dessert-smoothie og sjokolademilkshake.

  5 mettende mellommåltider

  Kosthold28.04.2021192

  Sunn og kjapp mat på farten.

  Kardio eller styrketrening først?

  Trening27.04.2021353

  Hva bør du trene først for optimal effekt?