Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 84
  • 31  Helse & Velvære / Skjønnhet og Mote / Sv: Svær kvise på: 07. juni 2013, 14:04
    Vi med over gjennomsnittet høy testoproduksjon er vant med kviser fra helvette på rygg/skuldre. Digre vulkaner. Ville vært forsiktig med klemming på store kviser pga det kan føre til arr. Beste er om den får tørke inn av seg selv, men klart om den er overfylt av "puss" og ser skjemmende ut så er det ikke så mye annet å gjøre enn å klemme forsiktig ut. 
    32  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Pans med 260kg markløft på: 06. juni 2013, 18:49
    Ingenting er som å oppnå maksimale resultater med minimal innsats Cheesy
    33  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Bilder av Stian L. Oppkjøring til NM i CBB/Mens Physique på: 06. juni 2013, 18:46
    Heftig fysikk... skal bli spennende å se fremgangen her Smiley
    34  Generelt / Åpent forum / Sv: Få Treningsforum opp på gammelt nivå på: 05. juni 2013, 20:15
    Kom forresten på et forslag som vil gjøre forumet bedre, og det er å frata tightstrenende "menn" under 80 kg muligheten til å poste på forumet. Man ser jo hvordan det går - markeringsbehovet er høyt og bidrar til dårlig stemning.
    35  Generelt / Åpent forum / Sv: Få Treningsforum opp på gammelt nivå på: 05. juni 2013, 19:54
    Godt du prøver å bidra med å få forumet på riktig vei igjen, HeatoN85, med tråder som denne... jævla idiot.

    http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=128314.0

    Dette er jo humor på høyeste nivå, og absolutt delbart i mine øyne! Er nok mange som fikk seg en god latter der. Dessuten er det i offtopic-forumet, så litt takhøyde bør det være. Foreslår at du tar en tur ut i frisk luft og får luftet skallen - tydeligvis varmt der Smiley
    36  Generelt / Loggbok Online / Sv: Heaton85 loggbok på: 04. juni 2013, 21:06
    Klaustrofobi er et meget dekkende ord! Å være fanget i sin egen kropp er helt jævlig.

    Trente lett sirkeltrening på overkroppen i dag. Og jeg sier bare: FY FAEN !1

    Det virker praktisk talt som om noen har løsnet hele skjelettet i overkroppen fra muskulaturen. Jeg har sikkert 30 % økt bevegelighet i øvelser på overkroppen. Hantelroing f.eks. ROM har økt enormt. Free like a bird!

    Dro også på meg tidenes pump i overkroppen pga dette. Muskulatur som ikke har blitt rørt på 8 måneder fikk kjørt seg. Nesten så jeg har dratt på meg en liten strekk i høyre lats, men den kjennes bare så vidt.

    Dette kan ikke beskrives på annen måte enn å ha fått utdelt en ny kropp.
    37  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Kurdi's vei til suksess! på: 04. juni 2013, 17:49
    Poenget mitt er at man ikke trenger å øke fettprosenten for å trene hardt og øke bra. Man kan fint ligge i kcaloverskudd uten at fettprosent øker. Tror nok det er mange som litt for lett aksepterer økning i fettprosent under alibi om at man nå skal øke styrke og muskelmasse. Så går det tapt når man må gå lengre på diett, og vinninga går opp i spinninga. Så jeg syns du fremstiller ting litt feil her.
    38  Generelt / Loggbok Online / Sv: Heaton85 loggbok på: 04. juni 2013, 02:49
    Ingenting er som rehab når ting funker!

    Først når man har vært invalidisert i månedsvis at man virkelig setter pris på å få en kropp som fungerer som den skal igjen. Helt enormt!

    Veldig gledelig å høre at det går bra  Smiley

    Litt sykt å tenke på at hvis du ikke hadde gitt meg det tipset så hadde jeg kanskje slitt med dette i flerfoldige måneder til. Det kunne vært en gåte som det kunne tatt et år til å komme til bunns i.

    Du aner faktisk ikke hvor jævlig denne skaden har vært. Det kjennes ut som jeg har en ny kropp nå. Ribbeina er vanvittig mye mer fleksible (fordi de ikke blir hindret av en "låsning" ved brystbeinet i ekspansjonsfasen). Å bøye seg til siden, opp og ned føles helt annerledes ut. Ikke minst å dra inn pusten. Ikke rart at jeg har hatt mye arytmi pga dette her. Alt av indre organer/muskulatur og brystbeinet har jo ligget som et tungt lokk over hjerteposen og gitt meg uregelmessig puls ved mekaniske påkjenninger i alle stillinger hvor brystbeinet blir presset innover. F.eks å ligge på ryggen, siden, sitte bakoverlent i en bil osv. Var en periode hvor jeg ikke kunne sette meg tilbake i en stol uten at hjertet begynte å slå urytmisk.

    Så til alle som leser dette - ikke ta en frisk kropp for gitt og kjør prehab, prehab prehab!! Hadde jeg kjørt tøying på overkroppen, nærmere bestemt brystmuskulaturen (som jeg aldri tok meg bryet å tøye) så hadde jeg aldri fått denne skaden. 
    39  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Kurdi's vei til suksess! på: 04. juni 2013, 01:07
    Fettprosenten din er uten tvil på et svært bra nivå. Bra område for å kunne trene hardt og øke bra, men ikke høyere enn at det vil være enkelt å komme seg ned i en synlig mer markert form om det er ønskelig.

    Hva mener du her? At man ikke kan trene like hardt og øke like mye med lav fettprosent? Fettprosent har vel ingenting med dette å gjøre. Matinntaket derimot..
    40  Generelt / Loggbok Online / Sv: Heaton85 loggbok på: 03. juni 2013, 18:59
    Har ikke logget de siste par dagene, men nå er det virkelig en interessant prosess som foregår i kroppen. For første gang på 8 mnd kunne jeg puste skikkelig dypt i går, og jeg ble sittendes oppe til kl 04.00 bare for å kjenne på hvor fantastisk det var. Det virker som at opplegget fungerer og at ting slipper!

    Jeg slipper ikke jubelen helt løs enda, fordi det fortsatt er smerter i området. Men nå vet jeg iallefall at jeg er på riktig spor. At det ble verre av å tøye er det som i så lang tid har hindret meg. Nå viser det seg at det først blir rimelig mye verre, før det blir mye bedre igjen. En slags terskel som man må over altså.

    Er også interessant å kjenne på hvordan resten av kroppen reagerer på at jeg kan trekke pusten dypt. Indre organer/muskulatur virker å ha fått seg et sjokk over at brystkassa kan utvide seg så mye, og jeg kjenner at det er stivhet rundt hele brystkassa som nå bekjempes. Det har jo stivnet og "satt" seg helt når jeg i 8 mnd ikke har kunnet puste inn de siste 10 %. Det forklarer hvorfor fysioen sa at det virket som at brystkassa var veldig utspilt og fastlåst i en posisjon.

    Stor takk til JanB som ledet meg inn på det riktige sporet her..  Cheesy





    41  Generelt / Loggbok Online / Sv: Heaton85 loggbok på: 03. juni 2013, 18:54
    Ingen tåhev?  Huh

    Nei, innså at jeg måtte fikse denne skaden først Wink
    42  Generelt / Loggbok Online / Sv: Heaton85 loggbok på: 01. juni 2013, 00:43
    DAGENS

    Morgen:

    - Egenmassasje rygg med ball
    - Tøying rygg
    - Eksentriske flyes med grønn fysiostrikk, 12 rep x 4 set
    - Skulderrehab med kosteskaft, 25 rep x 3
    - Lett tøying bryst, 3 min x 2

    Kveld:

    - Tøying rygg
    - Eksentriske flyes med grønn fysiostrikk, 12 rep x 4 set
    - Skulderrehab med kosteskaft, 25 rep x 3
    - Lett tøying bryst, 3 min x 2 

    Smertenivå under trening, morgenøkt: 0/10
    Smertenivå under trening, kveldsøkt: 1/10 (+1 fra start)
    Smertenivå gjennom dagen: 5/10 (+2 fra start)

    Kommentar: Kjørte tverrmassasje på bryst igjen og marginalt økt smertenivå ble resultatet. Ellers ikke så mye nytt. Har begynt å tøye brystet lett etter øktene nå for å se om det slipper mer.

    43  Generelt / Åpent forum / Sv: Få Treningsforum opp på gammelt nivå på: 31. mai 2013, 14:54
    Artig å lese hvordan jeg skal få skylda for å styre forumet mot den sikre død. Når jeg var borte herfra et halvt års tid dukket tråden "hvor er Fleksnes" opp og så ble det spekulert i om jeg ikke egentlig var Anders Behring Breivik.

    Kan ikke annet enn å anta at du forsøker å være morsom. Skal jeg si dere hva som egentlig er problemet til TF? HOVEDproblemet? Alle bole bildene og artiklene. Alle de håpløse "tipsene" som blir delt av folk som er fulle av vekst, insulin og bol som i innlegg og artikler strør om seg med "kunnskap" om hvordan en 16 ¨åring bør øke i muskelmasse. På den andre siden av skalaen har du besserwisserne, du vet, de som har trent "litt" og nå tror at de kan ALT fordi de har lest et par artikler av ovennevnte roidfreaks - og som nå skal ut og fortelle alle andre hva de skal spise og hvordan de skal løfte.

    Du kan begynne med å legge ned profilen din selv Heaton, og gjøre oss alle en tjeneste på den måten. Jeg for min del fortsetter korstoget mitt samtidig som jeg trener reint og driter i hva dere andre mener.

    At folk tror du er Anders Behring Breivik understreker vel egentlig mitt poeng  Grin Jeg kommer ikke til å legge ned min profil - det ville vært som om USA overga seg til Nord-Korea og lot Kim Jong-un herske videre.

    Ellers så er jo dette den største skivebommen i Treningsforums historie. At du har fått 3 honnører for innlegget er en sensasjon.  

    1. Treningskulturen er ikke definert av Treningsforum. Treningsforum lever av å selge annonser for annonsører. Annonsørene lever av å selge produkter for produsenter. Produsentene lager produkter som markedet vil ha. Markedet vil ha kropper laget av bol, vekst og insulin. Tror du Treningsforum klarer å overstyre denne mekanismen? Hadde Treningsforum kjørt en annen linje her ville de gått glipp av inntektene fra annonsørene, og grunnlaget for å drifte et forum ville falt vekk. At du legger skylden for dette på Treningsforum vitner om at du ikke ser lenger enn din egen nesetipp.

    2. Treningsforum har i alle år hatt styrke, bygge - og fitnessmiljøet som sine bærebjelker. Det har på mange måter vært artiklene vedrørende disse miljøene, og aktiv deltakelse fra medlemmer i dette miljøet, som har vært grunnen til at Treningsforum har hatt medlemsmasse. Alle vet at doping florerer i bygge- og fitnessmiljøet, og det er ikke Treningsforum sin skyld. Hadde Treningsforum kjørt en ren linje og ikke omtalt miljøet hvor doping eksisterer, så ville det ikke vært folk fra disse miljøene her, og det ville dermed heller ikke vært medlemmer her. Og det ville ikke vært annonsører. Det ville kanskje vært en hard kjerne av styrkeløftere igjen.

    Oppsummert prøver du å si at Treningsforum burde ignorert alle kulturene og mekanismene som er etablert i samfunnet, og kjørt en linje som ikke ville generert annonseinntekter. Du ville med andre ord ha fratatt Treningsforumet eksistensgrunnlaget.

    Treningsforum er ikke annet enn en møteplass for folk som lever i en allerede etablert treningskultur. Det er ikke en plass hvor treningskultur skapes - det er en umulighet for et lite forum som dette.
    44  Generelt / Loggbok Online / Sv: Heaton85 loggbok på: 31. mai 2013, 00:19
    DAGENS

    Morgen:

    - Egenmassasje rygg med ball
    - Tøying rygg
    - Eksentriske flyes med grønn fysiostrikk, 12 rep x 4 set
    - Skulderrehab med kosteskaft, 25 rep x 3

    Mellomøkt:

    - Rask gange 30 min etterfulgt av tøying av bein

    Kveld:

    - Tøying rygg
    - Eksentriske flyes med grønn fysiostrikk, 12 rep x 4 set
    - Skulderrehab med kosteskaft, 25 rep x 3

    Smertenivå under trening, morgenøkt: 0/10
    Smertenivå under trening, kveldsøkt: 1/10 (+1 fra start)
    Smertenivå gjennom dagen: 5/10 (+2 fra start)

    Kommentar: Ikke så mye forandring fra i går, annet enn at det føles litt ledigere fremme. Slipper det nå? Hope so...
    45  Generelt / Loggbok Online / Sv: Heaton85 loggbok på: 30. mai 2013, 00:44
    DAGENS

    Morgen:

    - Egenmassasje rygg med ball
    - Tøying rygg
    - Eksentriske flyes med grønn fysiostrikk, 12 rep x 4 set
    - Skulderrehab med kosteskaft, 25 rep x 3

    Mellomøkt:

    - Sirkeltrening på bein. Bla ettbeins knebøy, ettbeins strake markløft og utfall.

    Kveld:

    - Tøying rygg
    - Eksentriske flyes med grønn fysiostrikk, 12 rep x 4 set
    - Skulderrehab med kosteskaft, 25 rep x 3

    Smertenivå under trening, morgenøkt: 0/10
    Smertenivå under trening, kveldsøkt: 1,5/10 (+1,5 fra start)
    Smertenivå gjennom dagen: 5/10 (+2 fra start)

    Kommentar: Omtrent samme smertenivå som dagen før. Kjenner en sårhet i den "muskelknuten" jeg masserte ut i går, helt ut i huden. Jeg tenker som så at selv om ting blir vondere, så er denne muskelknuten nødt å masseres ut, og jeg er nødt å bli fleksibel og sterk i kassa igjen. Håpet er at smertene ikke vil tvinge meg opp i et hjørne hvor jeg må slutte å tøye og styrke brystet, men at de gradvis vil slippe taket når brystet har tilpasset seg den nye stimulien. Det er jo naturlig at ting blir sårt når det masseres og strekkes på, selv helt friske muskler - så at ting er litt sårt og vondt nå tar jeg ikke så tungt.
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 84
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!