Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 84
  • 46  Generelt / Åpent forum / Sv: Få Treningsforum opp på gammelt nivå på: 29. mai 2013, 15:43
    For min egen del har aktiviteten dalt hovedsakelig fordi det ikke er noe å lære her lengre. Forumet er overtatt av hyperaktive og kunnskapsløse som synser rundt ting de ikke har peiling på, og slenger drit i alle retninger. Jeg er for gammel til slikt.

    Det blir som når en far skal leke med de hyperaktive ungene sine - det er moro inntil et visst punkt. Når skallen er rødmusset, svetten renner, blodtrykket er høyt og ryggen er stiv - da legger man inn årene og sier nok er nok, og kapitulerer til stressless og kryssord. Det er omtrent slik det er på forumet nå, før var det en større andel eldre og erfarne medlemmer som ville dele av sin kunnskap gjennom artikler og diskusjoner.
    47  Generelt / Åpent forum / Sv: Få Treningsforum opp på gammelt nivå på: 29. mai 2013, 14:58
    Folk blir jo eldre, andre prioriteringer osv..
    Kan jo ikke regne med at de samme skal henge på ett forum i alle år.
    Kommer å går folk gjennom åra på alle gym å feks som det gjør med medlemmer her.


    Sant det, men tror det handler mest om at når ett viktig medlem forlater forumet, så utløser det en eksponentiell reduksjon i medlemmer. Dvs når ett medlem forlater forumet, så forlater X antall andre kun av den årsak. Også har vi den negative sirkelen igang, som er vanskelig å stoppe. Dette indikerer imidlertid at om man får ett viktig medlem tilbake så vil den tilsvarende mekanismen skje, bare med positivt fortegn.

    Treningsforum er jo på internett som er tilgjengelig hvor som helst fra, mens et gym er begrenset geografisk. Folk flytter jo på seg over tid og det er jo naturlig at folk bytter gym en del ganger. Internett er der hele tiden. Så det må være noen konkrete årsaker til at folk har forlatt forumet. Vært moro å høre fra medlemmene selv hva som er grunnen til at de stakk.
    48  Generelt / Åpent forum / Få Treningsforum opp på gammelt nivå på: 29. mai 2013, 14:43
    Som alle kan se så har aktiviteten på forumet gradvis gått nedover de siste årene, og det har vært en massedød av medlemmer her, spesielt rundt 2010. Inkludert meg, men nå har jeg gjort kåmbakk, med blandet suksess. Jan B Diddl har også gjort kåmbakk, noe som har blåst liv i forumet igjen. Noen gamle travere holder fortsatt koken, som Gille og Fenrik Flink. TF-skuta regjeres nå av duoen Fleksnes og Suppemann, og de vil etterhvert styre forumet mot den sikre død, med mindre noen drastiske tiltak iverksettes.    

    Er det noen spesiell grunn til at folk har forlatt skuta - er det andre forumer, er det skader, har folk har blitt eldre, har folk har slutta med styrkeløft/bygging, eller hva er årsaken? Selv om det sikkert finnes andre forumer der ute med bedre teknologi og artikler, så er det jo communitiet som er kjernen i ethvert forum, uavhengig av disse faktorene.

    Tenkte vi kunne igangsette et prosjekt hvor målet er å få forumet opp på gammelt nivå. Dvs, få flest mulig til å gjøre kåmbakk. La oss i fellesskap mekke en liste over alle som vi savner på forumet, også krysser vi av etterhvert som de kommer tilbake.

    De jeg savner mest på forumet er:

    Zuul
    Apaco
    Egil Skallagrimson
    Kikki
    Mr. Benkpress
    VargThor
    Gud
    Holminator


    + Resten av KK-67 gjengen. Flere som savnes? Oppdater listen i ny post og legg til navnene du savner. Så kommer de nok snikende etterhvert!!! Ellers får de komme inn og legge inn en jævlig god begrunnelse for hvorfor de har forlatt forumet.
    49  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Kjapp erstatning for lunsj. på: 29. mai 2013, 14:18
    I en eksamensperiode går hjernen for fullt og trenger energi(brensel) i form av karbohdyrater. Den drikken din inneholder lite karbs. Jeg ville nok rett og slett drukket den drikken + spist et par grove brødskiver. Evt. polarbrød. Da får du et mer fullverdig måltid og du vil holde ut lenger og føle deg mer oppgående og piggere til lesing og andre sysler Smiley

    Noen grunn til at hjernen foretrekker energi i form av karbohydrater? Nytt for meg.. Ellers inneholder jo melk og sjokoladepulver mye karbohydrater..
    50  Generelt / Åpent forum / Sv: Harlem Shake Poop på: 29. mai 2013, 01:41
    Dette er det morsomste jeg har sett på lenge. Alt er så perfekt. Spruten. Timingen. Svømmebrillene. Livet er fullkomment etter å ha sett denne videoen..
    51  Generelt / Åpent forum / Harlem Shake Poop på: 29. mai 2013, 01:06
    http://harlemshakepoop.com/hsp-uncensored.mp4  

    52  Generelt / Loggbok Online / Sv: Heaton85 loggbok på: 29. mai 2013, 00:21
    DAGENS

    Morgen:

    - Egenmassasje rygg med ball
    - Tøying rygg
    - Eksentriske flyes med grønn fysiostrikk, 12 rep x 4 set

    Mellomøkt:

    - Rask gange 30 min, lett tøying av bein etterpå.

    Kveld:

    - Tøying rygg
    - Eksentriske flyes med grønn fysiostrikk, 12 rep x 4 set

    Smertenivå under trening, morgenøkt: 0/10
    Smertenivå under trening, kveldsøkt: 1,5/10 (+1,5 fra start)
    Smertenivå gjennom dagen: 5/10 (+2 fra start)

    Kommentar: Eskalerende smertenivå. Masserte brystområdet lett med fingertuppene i dag, og kjenner en slags opphopning av muskelfibre ved muskel/senefestet på venstre bryst. Når jeg masserer denne "muskelknuten" så blir det umiddelbart bedre og ledigere. Virker som at det er den som forårsaket det meste av faenskapet. Husker at jeg tidligere hos en fysioterapeut fikk stukket en nål inn i den, og løst den opp. Føltes nesten ut som ny etterpå. Når jeg kjente på det i dag igjen så fikk jeg en følelse av at jeg måtte gjøre noe med det, rent instinktivt. Prøvde derfor å massere den ut i dag og forventer litt økt smertenivå i 1-2 dager nå. Om det blir g-g-g-great success så satser jeg på å massere den ut jevnlig.
    53  Generelt / Loggbok Online / Sv: Heaton85 loggbok på: 29. mai 2013, 00:15
    Hva er tanken bak de eksentriske flesene? Driver også fikser opp i bryst/skulderområdet. Kjører hardt på tøyng og rotator cuff trening. Har du noen gode tøyeøvelser?

    Har sett at det anbefales sterkt mot tendinose, som jeg antar at jeg kan ha. Styrker muskulaturen samtidig som den tøyes. Fint da jeg har stram og svak muskulatur der i øyeblikket. Har ingen spesielt gode tøyeøvelser dessverre, da jeg ikke har begynt med tøying enda. Når jeg starter så blir det nok standardøvelser som alle kjenner til.. For fleksibilitet i skulderpartiet så anbefaler jeg å bruke et kosteskaft eller en strikk og kjøre sirkulære bevelgeser med strake armer fra foran kroppen og så langt du kommer bak. Du kjenner sikkert til øvelsen. Høyrep 25-50 rep x 2-3 set et par ganger daglig gjør susen mot stive/betente skulderparti. Gradvis gå smalere inn på kosteskaftet etterhvert som du blir mer fleksibel. 

    54  Treningsforum / Informasjon om Treningsforum / Sv: Stjernene i profilen på: 28. mai 2013, 16:54
    Hva med fargene?
    Hverken stjernene eller fargene har noen sammenheng med honnører?


    Det er bare å se realiteten i hvitøyet. Alle honnørene du har jobbet så hardt for i så mange år er forgjeves, du vil aldri få hvite stjerner.
    55  Generelt / Loggbok Online / Sv: JanB Diddl bakk in Tåwn! på: 28. mai 2013, 15:06
    På en måte så har det bare gått nedover i bøy etter jeg ble 18 Huh

    Du er altså offer for en såkalt "omvendt livsprosess". Født sterk som faen, også blir du gradvis svakere og svakere til du er ca 80 år, før du igjen får en boost og tar 300 kg i bøy med utstyr når du er 100 år. Ikke så rart at dette skjer når du tukler med skaperverket med ting som vegetarkost, yoga, vingummi osv.
    56  Generelt / Loggbok Online / Sv: JanB Diddl bakk in Tåwn! på: 28. mai 2013, 13:04
    Jeg kjører 3ere på alt. Kun antall sett som økes.

    Vanlig bøy har jeg null interesse av. Ingen aning har mye jeg kunne ta. Har ingen planer om å kjøre vanlig bøy igjen i dette livet.



    Hva hvis du blir reinkarnert som Hoss i Bonanza? Da må du jo trene bøy. 
    57  Treningsforum / Informasjon om Treningsforum / Sv: Stjernene i profilen på: 28. mai 2013, 01:22
    PÅ TIDE AT TEKNISK SUPPORT STEPPER INN OG GIR OSS ALGORITMEN FOR ANTALL STJERNER OG FARGER!!!!!


    Fikk du denne algoritmen? Det må jo være en av forretningshemmelighetene til Treningsforum, og grunnen til at de ikke gir ut denne informasjonen. Tenk hvis andre forumer får tak i denne algoritmen.
    58  Generelt / Loggbok Online / Sv: ballehans badass - becoming invincibrah på: 28. mai 2013, 01:11
    Pick-up artist @ intense work i bakgrunnen der? Tongue 
    59  Generelt / Loggbok Online / Sv: Heaton85 loggbok på: 28. mai 2013, 00:16
    DAGENS

    Morgen:

    - Egenmassasje rygg med ball
    - Tøying rygg
    - Eksentriske flyes med grønn fysiostrikk, 12 rep x 4 set
    - Nedising av brystet

    Mellomøkt:

    - Lett sirkeltrening med vekter på overkropp. Lette smerter her ved enkelte bevegelser, spesielt hantelroing.

    Kveld:

    - Tøying rygg
    - Eksentriske flyes med grønn fysiostrikk, 12 rep x 4 set

    Smertenivå under trening, morgenøkt: 0/10
    Smertenivå under trening, kveldsøkt: 1/10 (+1)
    Smertenivå gjennom dagen: 4/10 (+1)

    Kommentar: Litt mer smerter i brystregionen enn i går. Kjenner også at jeg har et slags "trykk for brystet" som har vært der til en viss grad hele veien, men gjort seg mer gjeldende nå etter at jeg begynte med den eksentriske treningen. Dette trykket gjør at det er vanskeligere å puste dypt, og det gjør til tider vondt om jeg puster veldig dypt. Vi får se om den nye strategien gjør at smertene fortsetter å eskalere, eller at de etterhvert avtar. Har også kuttet ut isbehandling av brystet.  
    60  Generelt / Loggbok Online / Sv: Heaton85 loggbok på: 27. mai 2013, 00:50
    Hmm, er det ikke slik at tendinose er mer glad i varme enn kulde? Ising er vel mer for akutte inflammasjoner.

    Det kan godt hende, skal se om jeg finner noen artikler på det. Begynte med det fordi jeg intuitivt tenkte at eventuelle inflammatoriske reaksjoner forårsaket av treningen ville dempes med is...
    Sider:
  • 1
  • ...
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 84
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!