Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: The "Anti-Bodybuilding Hypertrophy" program på: 19. oktober 2005, 11:54
    Jølsrud
    Men så har vel Marcus Ruhl  et MYYYYEEEE støre treningsgrunnlag enn den personen som begynte denne tråden. Du skal selvfølgelig ikke begynne din treningskarriere med å løfte feil,eller?
    2  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Chins og dips på: 18. oktober 2005, 10:30
    Begynner som sagt 3-4 mnd før konkurranse. Trener 2-3 ganger i uken på både chins og dips. Tar 5-6 set på hver, maxer hver gang. Høres ikke særlig komplisert ut, men det er det ikke heller. Øker jevnt i reps frem mot den store dagen. Pleier ligge på 24-25 reps i chins, og rundt 50 dips. Ligger på rundt 91-92 kilo ferdig slanket.
    3  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Benkpress! på: 17. oktober 2005, 21:58
    Jo det har det. Hvis du løfter feil, vil du få feilstilling i kroppsholdningen til slutt. Det er et kjent fenomen hvis du ser deg rundt forbi på gymet:-))
    4  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Chins og dips på: 17. oktober 2005, 21:37
    Jeg snakker bare ut i fra erfaring. Kjører dips og chins slik 3-4 mnd før hver konkurranse. Pleier gå veldig fort opp i reps, men det er jo individuelt også som sagt. Dype dips river godt i fremside skuldre ja, så det er jo en forutsetning at man har et treningsgrunnlag fra før av:-))
    5  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: rygg på: 16. oktober 2005, 14:39
    Shrugs går jo på trapezius.Ja noen kaller det å trene nakke, men sett bakfra er det jo en fin del av helt øverste del av rygg.Hmmmm?
    6  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Chins og dips på: 16. oktober 2005, 14:29
    Du kan jo prøve å trene disse øvelsene 2-3 ganger i uken. Chins tar du 4-5 set max, og med hjelp. Dips gjør du det samme, 4-5 knallharde set,men ta dipsene veldig dypt. Det som da skjer er at du øker i antall konkurranse godkjente dips etterhvert. Jo dypere du tar de, pluss øker i reps, jo flere vanlige dips tar du. E du med på den?
    7  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Hvor mye skal jeg prøve meg på i benkpress? på: 16. oktober 2005, 12:28
    Oracle har rett. 113.33 kg. Det er fra utregningskalk som finnes på forumet.
    8  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Benkpress! på: 16. oktober 2005, 12:22
    All løfting vil nok føre til fremgang, men hvordan løftene utføres lager grunnlaget for din fremtidige vekst som seriøs kroppsbygger. Vil du ha et langt liv som bygger løfter du riktigt, eller tilnærmet riktigt. Hvis du derimot vil ha et treningsliv fylt med skader, må du værsågod løfte i all slags rare stillinger for å løfte tyngst mulig. Resultatet blir en skadet kropp, med rar fasong.
    9  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: egen skulderdag? på: 16. oktober 2005, 12:06
    Jeg vil nok regne meg selv som veldig uortodoks i oppdeling av en treningsuke. Jeg trener gjennon hele kroppen 1 gang pr uke, og tar en muskelgruppe av gangen. De fleste splitter opp de forskjellige delene, men jeg holder fast ved at denne måten funker perfekt for meg.  Har også skuldre på en egen dag. Dette har jeg holdt på med i mange år, og har bygd opp en ganske bra symetri. Selvfølgelig er der ting ved kroppen jeg ikke er helt fornøyd med, men da justerer jeg ved å ta disse delene utenom på en egen dag. Når det gjelder beintrening, ta jeg både fremside og bakside på samme dag, og klarer ALLTID å presse meg like hardt på begge sider. Nå begynner jeg alltid med baksiden, for så å presse meg helt dau på fremside og.
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!