Visning av honnrposter for Gundersen™
Sider:
 • 1
 • ...
 • 3
 • 4
 • 5
 • ...
 • 67
 • 46  Generelt / Åpent forum / Sv: Hvorfor sier folk at byggerne trener så hardt? 26. januar 2011, 13:36
  det en styrkeløftere er styrkest i er, absolutt styrke. altså 1rm. Men det er jo fordi det er hele målet med styrkeløft. løfte mest mulig en gang. Men muskelmasse pr kg kroppsvekt kommer de langt ned på lista:)

  Jeg syns kanskje du bør moderere innlegget ditt noe, for de lettere løfterne har ofte mye muskler pr kg kroppsvekt. Faktisk vil jeg påstå at flere av løfterne i de tyngre klassene også har mye muskelmasse pr kg kroppsvekt. Så lenge man konkurrerer i vektklasser er det naturligvis gunstig å ha mest mulig muskler og minst mulig "dødvekt".


  Andreas Hjelmtveit (-100kg)


  Jan Wegiera (-82,5)


  Jaroslaw Olech (-67,5)
  Honnr gitt av : bjørn`, 26. januar 2011, 13:38
  47  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Enkel og kjapp måte å få mus 08. november 2008, 22:59
  Denne måten er kanskje ikke så enkel og kjapp, men den har fungert til alle tider. Man banker først ned alt man kan komme over av andre menn og skaper av disse en stor hær. Siden bruker man disse til å slå ned og evt. likvidere alt av andre menn slik at man blir færre og færre menn. Man kan evt. la disse slutte seg til ens egen hær hvis de sverger troskap til deg som øverste leder og høvding. Etterhvert vil man kanskje få et rike som strekker seg fra Det Kaspiske hav i vest til stillehavet i øst, og med dette følger kvinner. Mange kvinner. Man vil rett og slett bade i kvinner og alt de har å tilby. Sjansen er selvsagt stor for at det kommer en slu jævel og hugger en ned en eller annen gang, men det er prisen man må betale for å være sjef, høvding og general.

  Det skal sies at dette fungerte kanskje best for en viss Khan på 1100-1200-tallet, men fra menneskene trakk opp av vannet og utviklet kjønnsdrifter til den dag idag har erobring og plyndring ført med seg damer og dermed mus.
  Honnr gitt av : Mouzer, 16. januar 2011, 00:19
  48  Generelt / Loggbok Online / Sv: Egil Skallagrimsson Bobsleigh !? 11. januar 2011, 22:03
  170 kg??!!

  I helvete hvem tror dere jeg er? Supermann?

  Jeg er bare overlykkelig over å greie 130 kg i benk for noen repper uten at det er vondt under og etterpå... Med spotter større enn min 10 år gamle sønn, hadde jeg kanskje gått for en dobbel på 140... det er langt derfra til 170.

  Men ok.... 170 i benk får være årets mål.... det var målet ifjor også, da jeg og Calvin her konkurrerte... men jeg endte på 165.

  Grin

  Jeg vet jeg sannsynligvis kommer dårlig ut av dette, men førstemann til 170kg raw, Egil? Nei, la oss si 165kg. Må vedde om noe også, men da jeg er i skrøpelig forfatning nå og sannsynligvis ender som taperen må det være om noe jeg kan tape uten at det svir for mye. Grin

  jeg kommer dårligst ut av dette, for hva sier det om meg når jeg må løfte om kapp med en som veier halvparten av det jeg veier for å kunne konkurrere med noen.... *gremmes*

  Men det er greit! The race is on for 170! Hørte du melhus-gorilla-celius ?!

  Jeg fikk en telefon i lunchen idag fra Fitnessbjørn... Han sa han hadde gjort 170 i benk... Jeg sendte melding til Kikki om at hun skulle komme opp på PF med treningsbaggen min.

  Nå viste det seg at Bjørn kødda... MEN JEG KØDDER IKKE!!!

  http://www.youtube.com/watch?v=_8T6j8zkAyc#noexternalembed

  http://www.youtube.com/watch?v=LO-c06v_iZU#noexternalembed

  Du brukte rundt seks måneder på å nå 170kg, mens jeg endte på ca halvannet år. Vi kan trygt konkludere med at du vant den duellen, Egil. Var vel egentlig aldri noen tvil, men det gir om ikke annet en god drivkraft å knive litt med andre. Her er forresten mitt bevis på at 170 endelig, etter ti års trening, gikk opp. Skjeivt, men det er jo et gymløft. Smiley

  Nb! Beklager alt før og etter - gadd ikke lage flere filmer.

  http://www.youtube.com/watch?v=l3UE4W1bdI8#noexternalembed

  Honnr gitt av : Egil Skallagrimsson, 12. januar 2011, 08:37
  49  Generelt / Loggbok Online / Sv: Kims vei mot mer kilo på total, pers i bøy, film side 22 12. februar 2009, 21:27
  Bare gi meg kontonummeret, sååå eh ehm fikser vi det.  Deal 


   biggrin

  Ja, jeg tror jeg helt ukritisk skal gi kontonummeret mitt til en tjukkas med mer fett enn blod i årene, som i tillegg har tatt krøllene fordi han tror sommeren er her allerede! Grin
  Honnr gitt av : Mr Melk, 07. januar 2011, 04:08
  50  Generelt / Loggbok Online / Sv: Harald. Snart 74kg tynn. 04. januar 2011, 10:03
  Full? Neppe. Har ikke rørt hverken øl eller dram på flere uker. Ikke en alkoenhet hverken i jula eller nyttårshelga.

  Om du mener du mangler 5 cm, vil det ikke hjelpe på draget, men om du innser at du er et perfekt vesen, vil situasjonen endre seg med lysets hastighet.

  Hør hør! Jeg kan nesten føle visdommen bre seg utover Treningsforum nå, min gode mann! Gull
  Honnr gitt av : haraldaa, 04. januar 2011, 10:06
  51  Generelt / Åpent forum / SV: Gym observasjoner kjenner du deg igjen? 24. januar 2006, 20:24
  folk som bare kommer for å vise seg frem

  Typisk Elixia fenomen. "Barske" gutter i singlet som står like strategisk plassert som en snikskytter for å prøve å plukke blomsten til jentene som kommer fra aerobic/spinning.

  Ganske så frustrerende da de opptar plass her og der, men jeg får satse på naturen går sin gang og fjerner disse ved forskjellige ulykker. Jeg mener, aldri godt å vite hva som kan skje når disse tar "tung" benkpress eller andre øvelser.

  Men men, er uansett evig takknemlig for at jeg ikke tilbringer for mye tid på Elixie jeg Smiley
  Honnr gitt av : ironlion, 10. desember 2010, 02:57
  52  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Når skal jeg "get laid" 19. desember 2006, 22:35
  Jeg er utrolig kåt, men jeg mener at første gang jeg skal ha sex, burde være når jeg er sammen med en jeg stoler på. Jeg har vært i forskjellige forhold, men det passer lism aldri. Noen av vennene mine ligger med forskjellige jenter hele tiden, men det er ikke rett for meg.

  Når vet jeg at jeg er klar?, har dere noen erfaringer dere kan dele med meg. Glad om dere kan svare...Takk

  Kanskje et noe flåsete innlegg, men når så er sagt skjønner jeg ikke helt hvorfor du stresser. Sex skal være en fin ting og det blir som regel noe helt annet når man i full tilstand skal hale dette pent i land. Ta heller den tiden du trenger å for å finne en jente du føler deg komfortabel med for så å ta det derfra. Og husk; man er ikke mer mann enn andre bare fordi man beiser over flere enn andre. Smiley
  Honnr gitt av : Amund Bjone, 08. desember 2010, 10:36
  53  Trening / Styrkeløft / TriRack (firma) inviterer til utstyrsfritt benkpresstevne 18. november 2010, 11:23
  Inspirert av bl.a. Raw Unity Meet og FTK Raw har TriRack (firmaet til Frode Rui) bestemt seg for å arrangere et utstyrsfritt benkpresstevne den 4. desember. Det er tillatt med belte og håndleddsbind, men benkpresskjorte er altså ikke tillatt. Det er tilstrekkelig at deltakerne stiller i joggebukse eller shorts.
  Det er krav om at potensielle deltakere er gode for minst 100kg i utstyrsfri benkpress, og at de er medlemmer av Norges idrettsforbund.

  Det vil bli delt ut premier i form av kosttilskudd fra Proteinfabrikken og Treningsforum, og det kan hende det vil bli andre premier i tillegg da vi har fått midler av Holla og Lunde Sparebank og Rimi Ulefoss.

  Les informasjon, kontaktinformasjon og regler her: http://www.treningsforum.no/php/art.php?id=1477

  EDIT: Ulefoss AK som klubb har valgt å trekke seg fra dette arrangementet, men firmaet til Frode Rui, TriRack, har valgt å steppe inn som arrangør.

  Nb! Hvis noen ønsker å hjelpe til som dommer eller spottere - ta kontakt! Klubbens utøvere kan stå for dette, men de ønsker helst å løfte. Det trengs ikke dommerkurs for å dømme - vi opererer med meget enkle regler (stopp på bryst og rumpa i benken - alt annet blir forkastet).

  De påmeldte til nå er:
  1. Jørn Høibø
  2. Thomas Waal
  3. Kim Gundersen
  4. Benjamin Berge (tar jobben som speaker/dommer)
  5. Vegard Færås
  6. Hans Øynes
  7. Christopher Berge
  8. Christer Bakken Larsen
  9. Amund Bjone (trukket seg pga skade)
  10. Tor Granvang
  11. Espen Elverum
  12. Øyvind Haugrav
  13. ?
  14. ?
  15. ?
  Honnr gitt av : Eric Heiden, 08. desember 2010, 00:14
  54  Trening / Styrkeløft / Sv: TriRack (firma) inviterer til utstyrsfritt benkpresstevne 06. desember 2010, 16:59
  Hva med ordet "jentesamling" forstår du ikke, og hvor i ordet "benkpress" finner jeg at det kun er beregnet for gutter? Kødd.

  Jeg tolker innlegget hans slik at det blir protester hvis det arrangeres rene herrestevner (selv om vår intensjon ikke var slik - vi brukte bare ikke hjernen da vi skrev invitasjonen). Hvis noe er forbeholdt kun menn er det diskriminering, mens ingen sier noe på at det arrangeres egne jentesamlinger eller jentekonkurranser. Smiley
  Honnr gitt av : StenDA, 07. desember 2010, 13:07
  55  Trening / Styrkeløft / Sv: TriRack (firma) inviterer til utstyrsfritt benkpresstevne 06. desember 2010, 16:59
  Hva med ordet "jentesamling" forstår du ikke, og hvor i ordet "benkpress" finner jeg at det kun er beregnet for gutter? Kødd.

  Jeg tolker innlegget hans slik at det blir protester hvis det arrangeres rene herrestevner (selv om vår intensjon ikke var slik - vi brukte bare ikke hjernen da vi skrev invitasjonen). Hvis noe er forbeholdt kun menn er det diskriminering, mens ingen sier noe på at det arrangeres egne jentesamlinger eller jentekonkurranser. Smiley
  Honnr gitt av : Geir M, 07. desember 2010, 11:46
  56  Trening / Styrkeløft / Sv: Ulefoss AK inviterer til utstyrsfritt benkpresstevne 18. november 2010, 12:51
  Så forferdelig langt unna Hamar da... Skulle gjerne møtt opp og benka for å sjekke formen litt, men det blir for langt unna for en som verken har lappen eller bil om dagen. Hadde jeg i det minste hatt bil.

  Utrolig morsomt at det blir satt i gang egne stevner hvor skjorta ikke er LOV. Grin

  Håper at neste stevne blir litt nærmere neste gang. Smiley

  Likte forøvrig reglene deres godt. Hold det enkelt. Smiley

  Ja, det er dessverre det. Hadde vært veldig moro å ha deg med slik at du kunne vist oss hvordan det skal gjøres, men det får bli ved en annen anledning. Tror det kunne vært et trekkplaster hvis vi kunne garantere løft på 220+ kg!

  Jeg tror, som du nevner, at flere setter pris på skjortefrie konkurranser. Gjennom å ikke approbere kan vi kreve at alle som stiller lar være å bruke skjorte. Når det gjelder reglene er jeg også helt enig - en fordel å holde det enkelt!

  Nå har ikke jeg noen planer om å delta, men setter dere en nedre grense på 100 kg raw vil dere jo utelukke en god del sterke damer.. Bare en tanke. Husk å gjøre stevner som dette åpne for både menn og kvinner.

  Ja, vi inneforstått med dette, Tone. Saken er den at vi aldri har prøvd noe liknende før, og derfor måtte vi forsøke å gjøre det enklest mulig for oss selv. Gjennom å ha en pulje hvor alle kan delta forutsatt at man er medlem av NIF og har klart minimumskravet vil vi kunne teste ut hvor vidt dette fungerer.

  På et senere tidspunkt, forutsatt at alt går etter planen, vil vi vurdere å ha dame- og herreklasser. Da vil selvsagt kravene bli justert deretter. Smiley
  Honnr gitt av : Geir M, 07. desember 2010, 11:38
  57  Trening / Styrkeløft / Sv: TriRack (firma) inviterer til utstyrsfritt benkpresstevne 06. desember 2010, 17:16
  Tror du seriøst at jeg ikke skjønte det, Gundersen?

  Vel, jeg tenkte bare jeg skulle presisere poenget hans. Hvorfor er du forresten så krass og hissig hele tida? Det kommer det sjeldent noe godt ut av. Smiley
  Honnr gitt av : OlavMG, 06. desember 2010, 17:42
  58  Trening / Styrkeløft / Sv: TriRack (firma) inviterer til utstyrsfritt benkpresstevne 06. desember 2010, 17:16
  Tror du seriøst at jeg ikke skjønte det, Gundersen?

  Vel, jeg tenkte bare jeg skulle presisere poenget hans. Hvorfor er du forresten så krass og hissig hele tida? Det kommer det sjeldent noe godt ut av. Smiley
  Honnr gitt av : bjørn`, 06. desember 2010, 17:17
  59  Trening / Styrkeløft / Sv: Nyheter på NRK 29. november 2010, 14:40
  Jeg stiller meg spørrende til hvilken research reporteren gjorde før hun valgte sine intervjuobjekter. Selvsagt har flere (ikke alle) av de intervjuene en svært solid utdannelse i ryggen, men denne kan brukes og misbrukes. Jeg følte ekspertenes uttalelse ble brukt for å nesten latterliggjøre alle som trener styrke, og dra alle over en kam. Det var, slik jeg ser det, en lite nyansert vinkling som ble valgt her. Enten trener man for å holde kroppen i form (men da må man for enhver pris ikke tenke på å bli større eller sterkere), eller så er man en narsissistisk person med store kroppskomplekser som går rundt og sutter på en tåteflaske.
  Honnr gitt av : MLML, 01. desember 2010, 00:12
  60  Trening / Styrkeløft / Sv: Nyheter på NRK 27. november 2010, 20:39
  Jeg sendte nettopp en mail til NRK da jeg syns denne saken er særdeles pinlig fra deres side. Jeg ble igrunn ganske provosert over at det går an å gjøre denne typen feil, spesielt da det kan få konsekvenser for hvordan omverdenen ser på idretten vår. Mailen min kan bære preg av at jeg var noe irritert da jeg skrev den. Den lyder som følger:

  Hei.

  Jeg så nettopp lørdagsrevyen hvor bl.a. kroppskomplekser ble trukket frem. Der ble det nevnt at Proteinfabrikken ikke lenger sponser styrkeløft grunnet assosiasjon til doping. Jeg vil gjerne presisere at styrkeløft er en del av Norges idrettsforbund, og er underlagt Antidoping Norge.

  Det betyr i klartekst at vi blir testet og er en seriøs idrett. Denne tabben kan jeg ikke la forbi gå i stillhet da dette kan være skadelig for idrettens omdømme, og rekruttering.

  Dere kan kalle dette for en tabbe, men jeg syns dette er en pinlig sak for dere, spesielt da den kan få konsekvenser for idretten vår.

  Jeg ber derfor at dere formelt retter opp i denne saken!


  mvh
  Kim Beck-Gundersen
  Dopingfri utøver i styrkeløft
  Honnr gitt av : Stian L, 29. november 2010, 13:29
  Sider:
 • 1
 • ...
 • 3
 • 4
 • 5
 • ...
 • 67
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!