Visning av honnrposter for Il Gladiatore
Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • ...
 • 12
 • 16  Generelt / Åpent forum / Sv: allmektig Gud 20. mai 2009, 23:44
  Jeg har en venn, ja jeg vil faktisk velge å kalle han det. Jeg regner med at en del har hørt om han. Arnfinn Nordbø heter han. Oppvokst i kristen familie. Drevet med mye kristent arbeid blant unge. Var styreformann i KPK-Ukraina, det var faktisk han som dro i gang hele prosjektet. I følge han selv forsto han ganske tidlig at han ikke var som andre gutter. Han har også ifølge han selv bedt hver eneste dag i mange år om at Gud måtte ta dette bort fra han, slik at han kunne leve et heterofilt liv slik som andre gutter, da han også forstod at dette var i strid med Guds vilje. Dette skjedde ikke. Han henviser også til studier som beviser at homofili er medfødt, og ikke noe som man velger å bli.

  Så, her er noen poeng han drar fram. Hvorfor skaper Gud homofile? Skal de homofile fornekte seg selv? Skal ikke homofile få lov til å elske og bli elsket på samme måte som heterofile.

  Mine tanker rundt dette er at. Hvorfor tar man dette med homofil elskov så alvorlig, mens man ser bort ifra andre deler av bibelen. Det er en rekke andre lover i bibelen som vi kristne i dag hverken prøver å leve opp til eller bryr oss om. Homofili er ikke et eget kapittel i bibelen, og homofil elskov blir kun nevnt 4 eller 5 ganger. Vi sier vanligvis at disse lovene er beregnet for jødene. Dette er inkludert homofili. Guds forbud mot homofil omgang står ikke alene, men står sammen med en rekke andre forbud som er rettet mot det jødiske folk.

  Jeg har hverken sagt at jeg er enig eller uenig med Arnfinns påstander. Men, jeg stiller meg likevel noen spørsmål. Hvorfor velger vi som kristne å velge bort ting i bibelen som står like svart på hvitt som de tingene man velger å ta vare på? Og, er homofil seksual omngang som blir nevnt i bibelen det samme som homofilt forhold slik vi kjenner i dag? Homofili er et ord som ikke eksisterer i bibelen en gang.
  Nei, jeg har ikke drukket. Dette er bare noen tanker som dukker opp i ny og ne..
  Honnr gitt av : Mummelmann, 21. mai 2009, 05:41
  17  Generelt / Åpent forum / Sv: allmektig Gud 05. mai 2009, 22:32
  Det er ingen ateister eller "vantro" (hva faen?) her inne som "skylder på gud" da vi/de, som du påpeker, ikke tror på gud. Det er nok heller de kristne som fraskriver sin tro og sin gud alt ansvar og skylder på menneskene for de dårlige kår i verden.
  Fattige i Afrika fortjener sikkert sitt liv i nød og folk drept under terrorregimer (vanligvis med en leder som svarer til en eller annen gud) må tåle såpass hvis de er oppsetsige mot den magiske, usynlige mann som nekter å vise seg for menneskeheten (innskrenket makt når kun 8-10% av verdens befolkning oppriktig tror på deg, forresten).

  Hvis vi forestiller oss at Gud ikke finnes. Hva står vi igjen med da? Jo, mennesket. Hvem er skyld i all nød og elendighet? Jo, mennesket. Selv om Gud finnes eller ikke så er det mennesket som er skyld i verdens nød og elendighet, kun fordi de som har mye vil ha mer osv. Egoisme! Dette er årsaken til at verden er slik som den er.

  Jeg syns det er veldig rart når horvevis av mennesker kommer til tro på Jesus, hvis det i utgangspunktet kun er bullshit, og ikke har noen kraft. Lurer på hva som får en fundamentalist innen Islam til å vende om til Jesus, hvis ikke kraft i Ordet.

  Sitat
  Det som provoserer mange er jo denne fastlåste argumenteringen der en ting er alfa og omega i en vending for deretter å bety ingenting som helst i neste sekund (gud vet hva du velger men du har fri vilje, dette er basiske motsetninger som ikke går sammen både teknisk og filosofisk, gud har kanskje hoppet av sin ex.phil for tidlig).
  Det må jo være vår feil at gud skapte oss også da? Hvorfor vil ikke en skaper ta ansvar for hva hans skapelser foretar seg?
  "Straffene" hans er jo tydelig ganske ineffektive da flere snur ryggen til enn for 100 år siden, kanskje han kan plukke opp noen tips fra kriminalomsorgen?

  Selvfølgelig er ikke dette teknisk mulig, men vi snakker jo om en allmektig Gud, hvor ingen menneskelige grenser finnes. Dette er kanskje litt vanskelig å sette seg inn i? Du mener at vi må skylde på vår Gud, og la Han ta ansvaret for mennesket ugjerninger iom. at vi har fått den frie vilje ifra Gud, istede for å ta skylden inn over oss selv som utførte gjerningene? Dette er intet annet enn urimlelig i mine øyne.

  Sitat
  Det påpekes også at mennesket er perfekt og naturen likeså selv om det biologisk ligger naturlig for organismer og nedkjempe hverandre. Ja, verden er en svær slagmark, til tross for dette vil bibelen fortelle oss at krig og vold og sånt ikke er bra, med mindre det blir utøvd i guds navn må vite. Pattedyr er morderiske og dreper for å overleve, noe som gjelder også oss mennesker (om noen prøver å skyte meg skyter jeg først om jeg kan, for å overleve).
  Disse instinktene som trigges er like naturlig som den moralske fiberen i mennesker så jeg finner det latterlig at dere kristne ilegger herren all ære for å ha tildelt oss moral men samtidig mener at de primale insteinkter vi har er resultat av djevelens verk (gud vekker jo også selv disse instinktene når han ber noen drepe noen eller krige for seg, han deltar sågar i slag til tider om vi skal tolke bibelen rett).
  Hvem bestemmer denne distinksjonen rundt hvorvidt instinkter og tanker og følelser er fra gud eller satan? Kanskje din/deres fromme og naive lykke er satans verk og ikke guds?
  Hvem vet? Dere forstår jo ikke guds natur men kan inngående identifisere faenskap og salighet uten problemer ved syn, berøring eller til og utifra artikler som blir lest?

  Si meg. Hvor fortteller bibelen at krig og vold er bra, såfremt den blir utført i Guds navn? Er ikke akkurat bibelsk å ikke vende det andre kinnet til, altså å hevne seg. Jeg ser ikke helt hvor du vil med dette. Alt som ikke tjener til Guds vilje er jo enten a) noe som tjener til eget beste b) noe som sårer andre, som i og for seg ender opp med å tjene til eget beste. Dette er ikke Guds vilje. I bibelen er det nedskrevet en rekke slag der Gud lot sin vrede ramme det ugudelige, og de som var en trussel imot Guds utvalgte folk, da disse også var ugudelige. Ja, Gud er både ondskap og evig godhet på en gang. Gud kan oppfattes som en streng dommer som kun er ute etter å dømme og straffe mennesker, og Gud kan oppfattes som en kjærlig Far, hyrde som sine lam for de som tar sin tilflukt til Han.

  Sitat
  Og følge en leder hvis natur og metode er ukjent er helt komplett umulig og hele konseptet faller på sin egen urimelighet. "Man trenger ikke forstå for å lyde." er det noe som heter, slik som når mor og far bare sier "Fordi det er sånn."
  Er dette solid retorikk å bortlære til våre barn?
  Jeg vet ikke hva som er mest tragikomisk, deres evne til å ikke innse enorme filosofiske, moralske, etiske og ikke minst logiske avvik eller deres hang til å gruppere ikke kristne som "evolusjonister" eller "Darwinister" eller "vantro" som om vi var en gjetet, homogen (ikke ble redd, det har intet med homoer å gjøre) gruppe som automatisk mener det samme og tenker det samme.
  Utenfor flokken ligger mangfoldet men mennesker er svake som individer, derfor oppstår kongregering av folk som har tilnærmet lik filosofi (eller mangel derav) og livssyn.
  Trygghet søkes i fellesskap, men la meg si dette; jeg er ikke trygg, ikke så lenge folk som styres som en dukke av Den Magiske Mann har kontroll over folks sinn, atomvåpen og all verdens rikdom.

  Igjen. Man må selv stå til ansvar for sine gjerninger. Her sniker "retorikken" seg fram igjen.
  Honnr gitt av : Jokkemannj, 06. mai 2009, 19:20
  18  Generelt / Åpent forum / Sv: allmektig Gud 05. mai 2009, 18:11
  så oppsummert:

  du kom med en påstand. da det ble spurt om du kunne dokumentere denne påstanden på noe som helst vis trekker du deg.

  strong played.

  Gi meg en uke tid! Tongue
  Honnr gitt av : Jokkemannj, 05. mai 2009, 23:04
  19  Generelt / Åpent forum / Sv: allmektig Gud 05. mai 2009, 18:01
  Eh..? Ja?

  Svar nå på hvor her i tråden noen av de som ikke har gitt uttrykk for å tro på noen fantasifigur skylder "all verdens nød og katastrofe" på din "gud" (og faktisk mener det), siden du mente at vi ("dere") gjør det?
  I og med at denne tråden har over 150 sider og med nesten 2300 svar så blir det litt for krevende å filtrere ut de poster som på mer eller mindre direkte og indirekte henvender seg til "din gud sier ditt og datt, men gjør ditt og datt" "din gud kaller seg selv god, men se på verden" osv... Jeg er ganske sikker på at du har fått det med deg, men du vil jo ikke kalle dette for annet enn retoriske svar og spørsmål, så da er vi jo like langt.
  Honnr gitt av : Jokkemannj, 05. mai 2009, 23:04
  20  Generelt / Åpent forum / Sv: allmektig Gud 05. mai 2009, 17:27
  Kall det gjerne retoriske spørsmål. Kall det hva du vil.
  Honnr gitt av : Carnivore, 05. mai 2009, 17:48
  21  Generelt / Åpent forum / Sv: allmektig Gud 05. mai 2009, 16:59
  Jeg er 100% overbevist om at dere ateister og vantro og for den slags skyld ikke har et snev av peiling på hva det vil si å være en kristen. Ut ifra det jeg har lest meg igjennom i denne tråden så scorer dere spesielt dårlig, for å si det på en mild måte.

  Hvorfor tror vi på Gud. Jo, nettop fordi Han har skapt nye mennesker i oss, og det gjør Han stadig, flere ganger. Vi kaller det å bli "født på ny" eller å "se nåden på ny" osv. Hvordan blir man født på ny? Jo, nettop fordi vi i vår ydmykelse ser våres skrøpelighet i forhold til det ultimate, nemlig Gud, og av bare nåde får ta imot Hans frelse, bli en del av Hans frelsesverk. Gud fyller våre hjerter med Den Hellige Ånd som gir oss en visshet om at alt kun kan være til ved Gud, og at vi ikke skal få den dødsstraffen vi i utgangspunktet fortjener, men leve i samfunn med Gud og mennesker vi ellers er glade i.

  Dette er en indre glede og visshet som overgår absolutt alt det denne verden kan by på. Hvis dere tror at dere med deres virkelighet og vitenskap kan få meg til å svikte min Gud, så må jeg nok skuffe dere. Dere må gjerne kjefte og kalle meg hjernedød og ellers andre velpassende ord, men akkurat det driter jeg i.

  Det er ikke noe logikk som fører mennesker til Gud. Det er DHÅ ved Ordet (dvs. bibelen) som fører mennesket til Gud, punktum. Dere kan si at det er så ulogisk og idiotisk så mye dere vil, da dette i vårt indre kun taler til vår fordel. Skriften taler nettop om dette. Om falske profeter som skal fare folket vill, vekk ifra troen osv. Glupske ulver som skal trenge seg inn i flokken og spre lammene.

  Denne diskusjonen som vi har pågående kommer vi ingen vei med. Det er flere røde tråder i denne tråden. Den ene av dem og som går igjen oftest er trakkasering, latterliggjøring og personangrep på kristne. Men, det er jo slik dere vil ha det. Verden hadde jo blitt så ufattelig mye bedre hvis det ikke fantes religiøse mennesker som setter noe annet høyere enn seg selv. Hadde dog vært interessant og sett.

  Det jeg ennå ikke skjønner meg helt på er hvorfor dere faktisk skylder all verdens nød og katastrofe på en Gud som dere i realiteten ikke tror på. Dere sier at hvis vi forestiller oss at Han finnes, SÅ... Går ikke ann å si sånn vettu. Enten tror man eller så tror man ikke. Går ikke ann å forestille seg noe som man egentlig ikke tror på, sånn i tilfellet det finnes. Blir jo helt rart.

  Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg gidder å poste dette. Føler bare det er på sin plass å ihvertfall prøve å rette på noen av missforståelsene rundt omkring. Blir litt spesielt å lese deres definisjon av Gud og kristendommen, da den ikke stemmer overhodet.
  Honnr gitt av : Jokkemannj, 05. mai 2009, 17:29
  22  Generelt / Åpent forum / Sv: politiprovoksjon!! 13. mars 2009, 18:46
  Er jo ikke slik at politiet tar en hvilken som helst sivilisert borger og truer vedkommende til å smugle inn narkotika. Det må jo være en grunn til at politiet stelte i stand dette, og at de valgte akkurat deg og dine til å utføre denne jobben?
  Honnr gitt av : Stormbringer, 21. mars 2009, 16:03
  23  Generelt / Åpent forum / Sv: allmektig Gud 18. mars 2009, 19:33
  Lol. Så en Josef Fritzl kan i praksis bli kristen, tro på Gud ( hvem vet, kanskje han gjør det allerede) og så komme inn i paradis, til tross for at han har holdt sin datter innesperret i 24 år og voldtatt henne regelmessig slik at hun har fått 6? barn, hvorav ett døde. Denne mannen skal inn i himmelen? Da tror jeg det er best at jeg stikker til helvete, for engel til tross, jeg hadde nok banke livsskiten ut av han der oppe.
  Alle ateister som har levd gode liv, snille, rettferdige, men ikke trodd på Gud, skal altså til helvete. Syke pedofile, mordere, voldtekstmenn kan slippe inn i himmelen ved å angre i siste leveminutt og tro på Gud.

  For en syk logikk dere kristne har. Jeg blir kvalm.

  Det er riktig som du sier. Mordere, pedofile ja selv Josef Fritzl kan komme inn i paradis dersom han tar imot frelse for sine synder. Vet du hva det vil si å tilgi Unknown? Har du noen gang tilgitt noen? Har du en øvre grense der tilgivelse ikke er mulig?

  Det virker som at det er noe vesentlig som ikke går inn. Gud er Hellig! Gud kan ikke være en del av denne verden som han har skapt på samme måte som han kunne ha vært dersom vi mennesker hadde vært syndfrie. Vi kan gjerne skylde på Adam og Eva som brakte synden ut i lyset da de selv gikk 5 på og ble fristet til å gjøre mot Guds vilje. Håper det er greit at jeg kommer med noen få ord som muligens kan være litt vanskelig å forstå. Hvis du ikke vet hva de betyr så kan du jo sende meg en PM, eller noe i den duren, så skal jeg prøve å forklare det på best mulig måte.

  Menneskeheten lider under noe vi kaller arvesynd. Et barn som er født har en syndig sjel, selv om barnet ikke har rukket å tenke en tanke ennå. Slik er det. For å leve ett syndfritt liv må man holde de 10 bud og mere til. Bryter man ett av de 10 budene en eller annen gang i livet, det være seg i f.eks. å bli sjalu på naboen som har den fine kåken og den fine bilen. Eller, ljuge seg til 100 kr ekstra i ukepenger, som lønn for å ha vasket rommet. Ja, over til saken. Bryter man ett av de 10 budene en eller annen gang i livet er man skyldig i dem alle. Så alvorlig er det. Gud har ikke brutt ett av dem, aldri.

  Gud visste hvordan ting kom til å skje, så han var derfor ikke sein med å planlegge en plan 2, nemlig Jesu frelsesverk. Gud som er uendelig mye større og mektigere enn vi mennesker noengang kan forestille oss, nedverdiget seg selv til å entre(i mangel på et bedre ord) jorden med fiender og syndere på alle kanter. Dette skjedde ved at han lot seg føde som et menneske. Han kunne f.eks. valgt å bli født i en mektig kongefamilie, som hadde høy status og alt det der, men istede nedverdiget han seg selv til å bli født av en helt vanlig jente i en møkkete stall. Jesus var hans navn.

  Gud som i utgangspunktet ikke visste av synd ble nå prøvet i all synd, og Han seiret over fristelser og levde et perfekt liv, totalt uten en enenste synd. Dette måtte til for at frelsesverket skulle fungere. Jesus ble korsfestet og tok på seg all verdens synd og skam for at du og jeg skal bli spart fra Guds vrede og dom. Gud har sagt det selv at det eneste kravet han stiller er at vi faktisk erkjenner at vi er syndige mennesker som har begått feil og at vi har levd stikk i strid med Guds vilje, og at vi ydmykt søker tilgivelse. Når et menneske med hjelp ifra DHÅ søker Guds tilgivelse, er det det største som kan skje for Gud.

  Kan jo sitere det MB7 siterte tidligere:

  "En av forbryterne som hang der, spottet ham også og sa: «Er ikke du Messias? Frels da deg selv og oss!» Men den andre irettesatte ham og sa: «Frykter du ikke Gud, enda du har samme dom over deg? For oss er dommen rettferdig, vi får bare igjen for det vi har gjort. Men han har ikke gjort noe galt.» Så sa han: «Jesus, husk på meg når du kommer i ditt rike!» Jesus svarte: «Sannelig, jeg sier deg: I dag skal du være med meg i paradis.»"

  Luk. 23, 39-43.

  Skal også sies at Gud veier ikke synder opp mot hverandre. Å være sjalu på noen er like alvorlig som å drepe noen i Guds øyne. Så, disse forbryterne som hang ved siden av Jesus kan godt sammenlignes med Josef Fritzl, selv om bare en av dem kan være han da. I Guds øyne stiller disse på lik linje med Josef Fritzl, det gjør også du og jeg. I våre øyne er dette ikke mulig å likestille, fordi vi er så trangsynte og har en hevnlyst som kommer i veien for nåden.
  Honnr gitt av : Carnivore, 19. mars 2009, 05:32
  24  Generelt / Åpent forum / Sv: allmektig Gud 18. mars 2009, 11:22
  Til gladiator, Illuvatar er guden og skaperen av ringenesherre universet, han styrer ilag med valaene (Morgoth var en valla som skapte Sauron), les Sillmarillion. Grin


  Dersom Gud virkelig er ALLMEKTIG, kan han bare ta bort ondskapen, dersom jeg hadde hatet noe så sterkt som Gud må hate ondskapen ifølge hanzyman, må han være bra dust som kan fjerne det så lett uten å gjøre det. Frivilje bla bla, enten hater han det og er allmektig og fjerner det, eller han laverer fordi han egentlig ikke synest det er så gale og har visst hele tiden om all synd som kommer til og skje og har skjedd.
  Hvorfor strebe når Gud allerede vet hvem som kommer til himmelen og helvete allerede, dette allerede fremover i allminnelig tid, men siden han er allmektig kan han vel vite dette samtidig som han ikke vet det?

  Ellers synest jeg hanzyman har veldig mange gode argumenter, om det er for å tro eller ikke tro får en avgjøre selv Grin

  Hvis Gud fjerner det du velger å kalle ondskap, hvor blir det av den frie vilje da? Ondskapen er et resultat av det som ikke tjener det gode, det som er godt. Hvis Gud fjerner "ondskapen" som er et resultat av den frie vilje, blir vi tvunget til å tjene det gode, noe som strider imot den pakten Gud gjorde med mennesket. Gud vil ikke tvinge mennesker til å elske Han, men Han ønsker mest av alt at vi skal elske Gud av egen fri vilje. Tjene det gode av egen fri vilje.

  Og, selv om Gud ser hvordan alt kommer til å ende betyr ikke det det samme som at VI vet hvordan alt kommer til å ende. Så, derfor må vi daglig "strebe" etter å gå den veien Gud har lagt klar for oss, og "strebe" etter å gjøre det som er godt i Guds øyne. På en annen side. Vi som kristne skal ikke "strebe" etter å gjøre oss fortjent den gave Gud har gitt oss. Vi skal heller la all vår takk og ære gå til Gud.

  Tid eksisterer ikke i Guds vesen. Gud ser det vi vil kalle begynnelse, og Han ser det vi vil kalle slutten på en gang.
  Honnr gitt av : Carnivore, 18. mars 2009, 14:38
  25  Generelt / Åpent forum / Sv: Tidssoner 26. januar 2009, 16:29
  I New York er det ihvertfall 6 timers forskjell, dvs. 6 timer etter vår lokal tid.

  Kan tenkte meg det er noen timers forskjell ifra New York til f.eks. Los Angeles.

  Ja, se her: New York, Washington DC GTM -5t
                  Chicago, Dallas GTM -6t
                  Denver, Phoenix GTM -7t
                  LA, San Francisco GTM -8t
                  Alaska GTM -9t

  Norge er jo GTM +1t
  Honnr gitt av : proteingutn, 26. januar 2009, 17:53
  26  Generelt / Åpent forum / Sv: allmektig Gud 21. januar 2009, 22:22
  Å kristelige er ikke under loven....følger du bibelen trenger du faktiskt ikke bry deg om loven. Loven er for de som bryter den.

  Tror du må roe deg litt ned nå hansemann. Du er litt ute på viddene nå ass. Sorry men.
  Honnr gitt av : Mummelmann, 22. januar 2009, 02:09
  27  Generelt / Åpent forum / Sv: allmektig Gud 21. januar 2009, 23:42
  Sikter stort sett til den katolske kirke, ja. Det er vel de som har gjort mest faenskap opp gjennom historien. Men moralen er vel ikke helt på plass i andre (dog mindre) konfesjoner. Dessuten utgjør jo katolikker et overveldende flertall av verdens kristne.

  Desverre så gjør de det ja. Maktsjuke som de er. Er jo faktisk større forskjell fra katolsk tro og kristen tro, enn det det er mellom jødisk tro og kristen tro.
  Honnr gitt av : Jokkemannj, 22. januar 2009, 01:10
  28  Generelt / Åpent forum / Sv: allmektig Gud 21. januar 2009, 23:51
  Det finnes haugevis av mellomledd mellom moderne mennesker, moderne aper og deres forferdre.  At fossiltreet ikke er helt komplett, skyldes at sjangsen for at fossiler skal bevares og finnes av forskere er veldig liten.  Det finnes per dags dato INGEN kredible alternativer til utviklingslæren.

  I og med at det tok millioner? av år å utvikle seg fra ape til menneske, burde det vel florere av "missfostre" og mellomledd? Ihvertfall litt, slik at man kunne sett en gjevn utvikling fra ape til menneske?

  Jo, faktisk. Smiley
  Honnr gitt av : Jokkemannj, 22. januar 2009, 01:09
  29  Generelt / Åpent forum / Sv: Hvor mye bensin bruker en bmw 325i på mila? 20. januar 2009, 22:47
  Ville nå gått for en IS200 jeg da Cheesy
  Honnr gitt av : Mummelmann, 20. januar 2009, 22:55
  30  Generelt / Åpent forum / Sv: Vekteryrket 06. desember 2008, 23:44
  I Securitas ligger grunnlønna på rundt 135 - 140 kr i timen. Avhenger litt av hvilken avdeling man jobber i. Dette er helt basic lønn. Etter et halvt år øker man noen få kroner i timen. Etter ett år øker man ennå noen kroner i timen. Etter 3 år øker man ennå noen kroner, og slik fortsetter det til man når maksimal anseelse.

  Man trenger ikke å ha vekterkurs før man søker jobb. Får man jobb i Securitas vil man få lønnet kurs, noe som er greit lønnsomt for den som søker jobb. I mobil-avdelinga hvor jeg jobber får man + 20 kr pr. time ifra 21-06 hver dag, og + 40 kr pr. time ifra lørdag kl. 18 - mandag kl 06.

  I Securitas får man ikke tillegg for å bære GRS penn, ihvertfall ikke i mobil-avdelinga. Man får heller ikke tillegg for å kjøre firmabil.

  Hvis man vil utdanne seg som vekter kan man ta dette igjennom Salg og Service på videregående. Da er det 2 år på skole, og 2 år som lærling. Tar man ikke vekterutdanningen via videregående, kan man ta denne etter 5 år med 100% stilling, eller etter 5 års anseelse. Med fagbrev innen vekterutdanningen vil man få rundt 5 kr. ekstra i timen, noe som er latterlig lite. Ikke rart i at folk ikke gidder å ta fagbrev.
  Honnr gitt av : Mummelmann, 08. desember 2008, 20:45
  Sider:
 • 1
 • 2
 • 3
 • ...
 • 12
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!