Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 286
 • 1  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 03. april 2014, 14:40
  Det var for øvrig mange bakdeler der som var svært fordelaktige når det kom til å imponere undertegnede!
  2  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 03. april 2014, 11:51
  Herlig sammendrag og herlig tungvektsklasse! David Haraldsen var legendarisk kul! Tenk deg om de 15 sterkeste tungvekterne i Norge kunne stilt raw på stevne en gang, det ville blitt sykere enn en cricketkamp mellom Pakistan og India!
  3  Generelt / Antidoping / Sv: NRK-profil mener proteinpulver er inngang til doping på: 22. januar 2013, 20:52
  Jævla matfolka!


  Det er ihvertfall et faktum at ingen bolere har gått rett på dop uten å gå på mat først!
  4  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: kreatin og protein.? på: 22. januar 2013, 20:25
  Hei.

  Jeg skal gi deg litt lærdom, 1 formaning og ett råd.

  Lærdom: Man kan ikke forandre epler til pærer og man kan heller ikke gjøre om fett til muskler. Det du kan gjøre er å miste fett og få økt muskelmasse, det er dette som skjer når man trener styrke.

  Formaning: Kosttilskudd hjelper "ikke en dritt" hvis ikke trening og kosthold er på plass. Sånn sett bør du være sikker på at du har et bra treningsprogram, en oppegående person du kan få rad av og et kosthold som ikke kun består av baguetter, vafler og grandiosa før du bruker penger på tilskudd.

  Råd: Bruk penger på kvalitetsproteiner og spar penger på kreatin. Kjøp et helt vanlig kreatin monohydrat...får vel 500 gram for ned mot 100 kroner noen steder. Dette holder i massevis.
  Når det gjelder proteiner får du i stor grad det du betaler for. Legg heller noe mer penger i et bra pulver enn å spare en hundrelapp og få et pulver med mindre proteiner og mer karb og fett.
  5  Generelt / Loggbok Online / Sv: Lottes bilde/treningslogg på: 22. januar 2013, 19:57
  Vet man ikke skal spørre jenter om vekt, men gjør det alikevel Smiley Hvor mye veier du ved diettstart? Og sånn ca hva legger du deg på kalorier på den startvekta og hvor langt tror du at du må ned?
  6  Generelt / Loggbok Online / Sv: JanB Diddl bakk in Tåwn! på: 20. januar 2013, 21:37
  Overasskende at du ikke er vegetarianer lengre.

  Jeg trodde du kjente Jan ganske godt jeg, men hadde du gjort det hadde du jo visst at ingenting er overraskende med denne mannen!
  7  Generelt / Loggbok Online / Sv: JanB Diddl bakk in Tåwn! på: 20. januar 2013, 21:36
  Drikker ingenting når jeg trener. Ikke vann engang.

  Hadde du drikki vann under trening hadde du jo drikki, så sier seg jo selv at du ikke drikker vann når du skriver at du drikker ingenting. Eller mener du at vann er ingenting siden du må presisere?

  8  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Hvor gjemmer de trening/kostholds interesserte jentene seg? på: 01. januar 2013, 21:23
  Jeg har bare et lite spørsmål til denne vennegjengen din. Hvis alle disse er som du beskriver, hvordan har det seg at de ikke er i et forhold? Glemte du å nevne at de alle er så stygge at de fleste jenter ikke vil ta i de med ei pølseklype  Wink

  Med slutningen du trekker her, sier du jo samtidig at jentene i tråden her også er så stygge at de fleste gutter ikke vil ta i de med en pølseklype? Wink Singelhet har nok pent lite med utseendet å gjøre....

  Et gjennomgående trekk angående disse single jeg omtalte (de er selvfølgelig en liten del av min vennekrets) er at de har gode jobber som tar mye tid, de bruker mye av tiden sin på trening (hvor de ikke er supersosiale som beskrevet over) og resten av fritiden går med på å pleie tid med venner (som f.eks meg). "Desverre" for de er deres omgangskrets og de selv stort sett mellom 30 og 40 år...dvs at store deler av deres omgangskrets er etablert...det blir mer mat og kino med gutta enn ut på byen når vi først finner på noe osv..rett og slett få arenaer hvor de treffer single jenter som i tillegg skjønner at disse er single.  Samtlige har vært i forhold før og jeg kan ikke si at jeg er bekymret for noen av de.....jeg er sånn sett mer bekymret for en del av mine mer "eksentriske" kompiser som er i 3-4 forhold pr år og gjerne slenger på en forlovelse årlig også...har mindre tro på at den delen av mine kompiser er lykkelige om 10 år Smiley
  9  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Hvor gjemmer de trening/kostholds interesserte jentene seg? på: 01. januar 2013, 15:42
  Henger meg på her, hvor er alle de treningsintresserte og allrighte gutta da?? Wink

  Jeg skal gi deg svaret.

  De finnes på treningssentre. De trener i bukse og genser og er av den "stille" typen når de er på trening. De vil kun i ekstremtilfeller ta kontakt med ei jente når de trener, men vil bli veldig glade for å bli "forstyrret". De ser dog som regel ganske opptatt ut når de er på trening, men det er bare et skalkeskjul for å unngå at noen av "jegvilværevennmedallepåtrening-guttene" skal ta kontakt med de og forstyrre de gjennom hele økta. Disse guttene har nemlig et stort sosialt nettverk og har heller ikke behov for å briefe med sin kunnskap ovenfor disse slitsomme oversosiale guttene som man finner på hvert eneste senter.

  De som trener i bukse og genser er som regel godt utdannet, godt over gjennomsnittelig oppdratt, de har lite markeringsbehov (derav bekledningen) og de har jevnt over godt over gjennomsnittelig treningsinteresse og de er mulig å føre en samtale med om temaer langt utenfor treningsfaglige temaer.

  Det du skal unngå er selvfølgelig det motsatte. Jo mindre klær på en gutt på trening - jo mer skeptisk skal du være. Skygg unna tribaltatoveringer, singletter, høyrøsta fyrer, folk som på død og liv skal hjelpe andre som ikke har bedt om hjelp, folk som går med armene i unaturlige posisjoner og folk som må "slippe" vektene i gulvet for å vise alle at de har løftet "tungt".

  Jeg har vel i min omgangskrets et tosifret antall gutter/menn med minimum mastergradsutdanning, som er blant de "større" på gymet, som samtidig er dopingfrie, som har få skjeletter i skapet, solid økonomi, som er stabile i humøret, har solide omgangskretser og bakgrunn fra "møblerte" hjem og er single. Felles for disse er deres bekledning og fremtoning på treningssenteret. Jeg sier ikke at det ikke finnes unntak, og det vil sikkert komme en haug med singlet-trenende gutter som nekter for at det jeg skriver er sant (og som senere vil nekte for mye annet rart også hvis du havner i forhold med de)....men de som kjenner meg her inne (og det er mange) vet at jeg i løpet av mine 15 år på helsestudio kjenner de fleste typer og er en særdeles god analytiker når det kommer til mennesketyper.

  Så: Finn den litt store fyren som surrer for seg selv ved knebøystativet iført genser....det er sannsynligvis det beste valget du kan gjøre. Du finner de "over alt", men de er som regel på helt vanlige treningssentre....fordi det er her snakk om helt vanlige folk.
  10  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Hvor mye er for mye? på: 30. desember 2012, 11:48
  Hei.

  Jeg tror at dette er noe du bør prøve deg litt fram på over tid. Vei deg ca hver 3-4 uke (på morgenen så målingene blir til omtrent samme tid på døgnet) og ta det derfra.  Ikke bli en av de paniske som veier seg hver dag eller hver 5.dag, forandringene som skjer over så kort tid er alt for ubetydelige til at de er noe å bry seg om.

  I så måte er det jo en stor fordel om du klarer å spise relativt jevnt slik at du lettere kan justere kosten ettersom hvordan det går. Det viktigste i forhold til å beholde muskelmassen er å få i seg nok proteiner. 160-180 gram proteiner virker som et bra inntak, noe mer trengs neppe heller. Om 3400 kalorier er for mye eller for lite kommer jo veldig ann på ditt øvrige aktivitetsnivå. For min del synes jeg det høres mye ut hvis målet er å gå ned til 80kg, men jeg relaterer det selvfølgelig kun til erfaringer rundt egen kropp og vekt.

  Styrketrening 3-4 dager i uka, noe kondisjonstrening og et proteinrikt og kontrollert kosthold er en meget god vei for å komme i bedre form. Prøv å unngå de store "kalorisprekkene" og hold styrketreningsnivået oppe så skal det mye til for at dette går galt.
  11  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 28. desember 2012, 13:19
  Jeg ER lett i steget Smiley Glutebridges, tøying osv. har hjulpet meg. Ikke nok, enda, men jeg kan gå mye bedre nå enn før. Tar som regel mye lengre før jeg får pumpen i korsryggen nå. Det kommer til å la seg vise på markløften snart også, men snart betyr ikke bare noen uker - det tar tid Smiley

  Ja, det er tydelig at dette må ha hjulpet....er jo selvfølgelig også et godt tegn at du merker det på mer hverdagsproblematikk som pump i korsryggen ved gange etc.

  Blir spennende å følge markløften fremover, alt tyder jo på at dette bør spille positivt inn.
  12  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 28. desember 2012, 10:15
  Synes du ser meget "lett ut i steget" på vei fram og tilbake fra kameraet! Kan tyde på at den blonde damen du møtte før trening ga deg et lite energikick!  Cool
  13  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Maskiner vs basisøevelser på: 26. desember 2012, 12:33
  du har vært for lenge på rømmen nå, derfor har du glemt hvilke tilstander det er her inne!

  benkpress vil si at du ligger på en benk og presser noe fra deg. selvfølgelig er det en øvelse, kun en kråpsbygger ville sagt noe annet, da de kun bruker maskiner ifølge tidligere opplysninger i tråden!...

  Hehe, men når det virkelig er kverulerende tilstander her inne (og gud bedre som denne tråden er et eksempel på dette) er det lett å henge seg på. Det er vel strengt tatt ingen ting i "benkpress" som sier noe om at man hverken ligger på rygg eller presser en stang?  

  (nei, skal ikke bruke mer tid på dette - klarte bare ikke dy meg i havet av idioti Smiley )
  14  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Maskiner vs basisøevelser på: 26. desember 2012, 12:25
  jo nedtrekk er en øvelse du gjør (du trekker stanga ned mot deg), mens pec-deck beskriver ingen bevegelse, det nevner kun at brystmusklene (pectorialis major, forkortet "pec" eller flertall "pecs") er involvert da apparatet taes i bruk!

  For en gjeng her inne!

  Med din logikk er da heller ikke benkpress en øvelse? Den beskriver jo bare at du presser en benk det da....den nevner jo ikke engang noe om hvilke muskler som brukes...herre min hatt, med din logikk rundt trening kommer man ikke spesielt langt.
  15  Generelt / Loggbok Online / Sv: Min logg mitt liv på: 26. desember 2012, 10:40
  Ikke bli innbilsk nå. Jeg ønsker kun alle bildene du har av deg selv (Fra 18års alderen og oppover) fordi jeg ønsker å hjelpe. Du kan stole på Onkel Suppemann. Hvis jeg liker det jeg ser skal du få lov til å sitte på fanget mitt, så kan jeg fortelle gamle skrøner og servere deg Rohypnol.

  Å spøke med hyppere er omtrent like intelligent som å spøke med dyremishandling. Totalt lavmål.
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 286
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!