Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • ...
  • 285
  • 286
  • 4276  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 25. juni 2006, 11:03
    Hei Rune - tror det var det du het? Hyggelig at du skriver i loggen min. Regner med at du forsto at innlegget til JanB om insulin og levertabletter var bare litt morsomheter som han skrev i farten på Treningsforum for måneder siden? Ta derfor ikke de "anklagene" seriøst Smiley Blir kjempetøft å møte deg på KK-67 når muligheten dukker opp! Vi kan vise deg knebøy og du kan vise oss stangroing og frontpress.

    p.s. er det vanlige frontpress med avstivede ben du tar eller er det pushpress der du hjelper til med knærne? Syntes frontpressen var veldig sterk - kanskje uforholdsmessig sterk i forhold til benken din som fortsatt også er bra.

    Hei. Hehe..mulig lunta var litt kort i går kveld, men har fått tips på pm om at JanB er en "spøkefugl" så den er ute av verden, selv om det er litt slitsomt at alle som ser en fyr litt over gjennomsnittelig str spøker om de samme tingene Wink

    Når det gjelder frontpressen, så er det sittende millitærpress i smith-maskin det er snakk om, med så nærme rett rygg du kommer. Her har jeg vel løfta 3-4 rep på 160-165kg på det beste, er litt usikker...og er enig i at det er forholdsmessig langt bedre enn benkinga mi, men tror jeg lider en del under dårlig teknikk på ting og tang...har egentlig vært vel så opptatt av hypertrofi, som styrke...og er nok derfor langt større enn hva styrken tilsier.
    Stangroing...og rygg spes er vel favoritten...noe må man hevde seg i når man blir knust av ukrainske jenter på 18 år i benk og bøy Grin
    Forøvrig ser jeg fram til å komme på besøk...sannsynligvis blir det første uka i august...også må dere være snille med cochise der oppe Wink
    4277  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 25. juni 2006, 00:13

    Og selvfølgelig gikk det 2 poster til så kom anklagene om at jeg gikk på insulin og trengte levertabletter. Ja, både min far og bror er diabetikere og avhengig av insulin, så med litt flaks kunne jeg kanskje dratt fram litt insulin...dog hvis jeg gikk sammen med en av disse. Til levertablettene skjønte jeg heller ikke hvorfor jeg skulle trenge de, da leveren min har vært helt fin...helt siden jeg hadde kyssesyken...og mot den hjelper ingen medisiner.
    4278  Trening / Strongman / SV: Styrkeløft, strongman og doping. på: 25. juni 2006, 00:04
    Jeg tror gjerne på at de fleste er reine....men jeg skjønner også at folk kan være skeptisk til styrkeløftere, spesielt om man ikke kjenner de personlig. Antidoping norge la i juli i fjor fram en rapport hvor de systematisk hadde analysert alle dopingtester gjort av norske utøvere i norge i perioden 1998-2002. Jeg siterer konklusjonen:

    "Dopingsaker kjennetegnes ved at det er menn under 30 år som har vært anmeldt for å ha brutt dopingbestemmelsene. Styrkeløft er den idretten som fortsatt dokumentert er mest utsatt fordopingmisbruk. Amerikansk fotball og styrkeløft er de idretter som har flest positive prøver sett i forhold til antall tester. Det er likeledes fortsatt flest utøvere som tester positivt på
    anabole steroider, men det synes å være en økende tendens til at flere tester positivt på stimulerende midler. Mange utøvere anfører sykdom/skade som årsak til at de testet positivt. Utøvere som nektet å avlegge dopingprøve, anførte ofte rettsvillfarelse som årsak. Den normale reaksjon for brudd på dopingbestemmelsene var uansett begrunnelse 2 års diskvalifikasjon."

    Sitat slutt: Jeg tror ihvertfall folk som leser sånne rapporter får bekreftet mange av "fordommene" sine mot store folk som løfter tunge vekter. Wink
    4279  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 24. juni 2006, 23:23
    Hei Apaco! Er det du som sitter i første vogn på sognsvannbanen hver morgen litt over kl 6, med lukkede øyne?

    Hehe....verden er ikke stor skjønner jeg. Jepp...det er meg foran til høyre på klokka 6-banen...lukkede øyne er det kun etter at jeg har fått i meg resten av frokosten.
    4280  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 24. juni 2006, 18:12
    Yey...fikk tips om at jeg ble omtalt her inne og det var jo hyggelig  Smiley Jeg kommer som Cochise skriver oppover til Trondheim enten i uke 29 eller 31 og håper jeg kan være med å trene på kk67 en gang eller to den uka og lære meg litt løfteteknikk!
    Men nå er det Tyskland-Sverige, så tilbake til tvn  Wink
    Sider:
  • 1
  • ...
  • 285
  • 286
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!