Visning av honnrposter for Hawkon
Sider:
 • 1
 • 1  Generelt / Saker fra media / Sv: guide for nybegynnere 25. april 2010, 21:35
  Hvorfor ler du av dette? Mine kilder sier at Dietmar lar landslaget gjennomføre 60-80reps før stevneløft. Det viktigste er å aktivere nervebaner og la blodet trenge ut i musklene man skal bruke. Jeg ville også sagt at 5rep på 75 er for mye dersom man skal makse på 100kg. Du anbefaler altså 5rep på 75% av antatt maksvekt noe jeg syns er svært mye. Jeg ville heller gjort noe slikt før maksløft. (Sykling, gåing/løping etc for å trekke blodet ut av indreorgan og forberede kroppen på fysiskbelastning, men dette er ikke like viktig på trening) 10-20rep med stangen. 5rep- 30% av maks, 2x2 60% 1x80%, 1x95%=safe maksløft, her skal man kjenne at man skulle klart å gjennomføre minst 1rep til. Dette er også for det psykologiske sin del. 1x105% KUN LOCKOUT/ fra stangens avløfthøyde og opp. Da vil antatt maksløft kjennes mye lettere ut. Man har da hatt 20+5+2x2+1+1=32reps før lockout. Så er man klar for maksløft..   

  Grunnen til at jeg trener 20reps kun med stangen før benkpresstrening osv, handler like mye om å få øvd inn teknikken med stramming/spenning av kroppen. Det gjør jeg på all oppvarming. Det er da rumpeballer og skyv utover med knær og armer jeg tenker på, oppspenn sparer jeg til de tyngre øktene.

  Bluebearworkout: Så hvis du skal trene med 150kg i benken en trening, så varmer du ikke opp med vekter under 100kg? At noen tar 40reps med stangen før de skal trene får være deres sak. Det er uansett ikke skadelig å ta noen ekstra reps med stangen. Jeg reduserer nok ikke prestasjonene deres heller forutsatt at de løfter litt mer enn 40kg. I tilfelle vil stangen være 50% av maksløft, og starten på oppvarmingen bør kanskje gjennomføres med noen øvelser som relativt sett er lettere enn benkpress.

  HM: Takker for honnøren, jeg er også enig med utsagnet ditt..
  Honnr gitt av : boberg, 30. april 2010, 01:25
  2  Generelt / Saker fra media / guide for nybegynnere 21. april 2010, 01:47
  Jeg tenker det kunne vært greit med en "guide" for nybegynnere. Dette er hvertfall tips og triks jeg ønsker jeg visste når jeg begynte å trene med vekter. Det er en mulighet for at den vil bli brukt i styrkeløft-klubben hvor jeg trener. Jeg har desverre ikke kilder til påstandene mine, men jeg forutsetter at de meste er velkjent kunnskap for de fleste. Konstruktiv kritikk, utfyllende informasjon, og andre tips og triks mottaes med takk.. Referer helst til punkt, og ikke sitat,- så er det lettest for meg å gjøre endringer. Guiden slik den er skrevet under vil bli oppdatert fortløpende.

  KJØR DEBATT!!

  Beginners guide to the galaxy of powerlifting.

  Denne guiden er skrevet på bakgrunn av feil jeg observerer fra tid til annen og i større og mindre grad blant nybegynnere. Noen av punktene gjelder ikke for viderekomne og erfarne løftere, men da vet du forhåpentligvis også hvorfor du avviker fra denne guiden.
  Prøv alltid å spise godt og riktig før trening. Dette for å sikre maksimalt utbytte for den eventuelle økten.
  1.   Varm alltid opp før du skal trene, selv om du ikke sitter på spinningsykkelen i 15min før trening, pass på at musklene du skal bruke i øvelsen er varme og klar for tyngre belastning. Selv gjennomfører jeg 10-20reps i baseøvelsene, bare med stangen for å terpe på teknikken før jeg øker belastning.  Dette gjøres både til vanlig, men også før 1repetisjons maksløft. Gjør du ikke dette, øker du faren for skader. Derfor skal du heller ikke gjennomføre oppvarmingen eksplosivt. I tillegg yter kroppen best når den er varm.
  2.   Skaff et treningsprogram som er beregnet for målet ditt, følg så dette til punkt og prikke. Øvelsene som er satt opp med lett belastning er slik for en grunn.
  3.   Har du en dårlig dag, hjelper det ofte med en treningsøkt selv om det er fristende å skulke. Dersom du føler at du ikke klarer treningen slik programmet er satt opp, trener du bare slik du selv ønsker.  Det viktigste er at du kommer deg på trening for å ikke bryte treningsrutinene. Er du forkjølet eller at kroppen har behov for hvile og restitusjon for andre grunner, holder du deg selvsagt hjemme. Pass på faren for å smitte andre som bruker vektene etter deg.
  4.   Lær deg teknikken for hver enkelt øvelse før du prøver den tungt. Vær sikker på at du mestrer teknikken for øvelsen før du øker belastningen. Spør gjerne andre du vet har peiling. Ikke lær ”teknikken” din til andre dersom du er usikker på hvordan den utføres. Trening med vekter læres IKKE slik du lærte å sparke fotball på plenen. Teknikk først.
  5.   Ha alltid fokus på riktig teknikk, uansett hvor tunge vektene føles eller ikke.  Dette vil bare lure deg selv til å tro at du er sterkere enn det du virkelig er, og vil resultere i mindre framgang enn mulig i samme tidsperiode.
  6.   Begynn alltid med baseøvelsene i hver økt. Dette gjøres fordi det er disse øvelsene som krever mest energi.
  Eksempel: dips før benkpress, vil dette resultere i en dårligere benkpressøkt, og man vil ikke få maksimalt utbytte av benkpresstreningen.
  7.   Tren alltid like mye baksiden av hvert ledd. For eksempel , får ryggen lite trening i forhold til bryst, vil skuldrene gradvis trekkes framover, noe som resulterer i en dårlig kroppsholdning, større sannsynlighet for ryggproblemer, og vil minske resultatene i benken (som ofte er grunnen til at de fleste overfokuserer på benkpress) Dette gjelder spesielt baksiden av skuldrene.
  8.   Bytt på øvelsene til samme muskelgruppe med gjevne mellomrom.
  Eksempel: Tren gjerne roøvelsene med et bredt overgrep en periode, men over tid bør du variere til enten smalt, og/eller undergrep. Dette gjøres for å forhindre stagnering i musklaturen da slike variasjoner ”tar” litt annerledes på musklene. Hold fokus på riktig teknikk selv om vektene føles tyngre med en alternativ gjennomførelse.
  9.   Får du vondt i kroppen akutt, avslutt treningen for denne muskel(gruppen), selv om dette medfører at du ikke får gjennomført programmet slik det er oppsatt for økten. Prøv heller igjen når disse musklene/områdene er restituert etter noen dager.
  10.   Får du smerter ved gjennomføring av spesielle øvelser ofte i et kort tidsrom, eller de er konstante, finn årsaken til smertene. Dette kan være som følge av betennelser, slitasjeskader eller andre årsaker. Finn ut hvor kritisk skaden er, og prøv eventuelt andre øvelser for samme muskel(gruppe). Det er også mulig at du enten må ta helt pause fra tilsvarende øvelser eller redusere belastningen betydelig.
  11.   Dersom du trener tungt og svært ofte tar maksimalt antall repetisjoner i enkelte eller i alle øvelsene, vil framgangen din være dårligere enn hva den kunne vært. Over tid vil du også stagnere som følge av overtrening. Det er ikke nødvendig med ”pump” på hver trening for at du skal nå målene dine raskest mulig.
  12.   Du skal ALDRI trene så tungt at du må ha hjelp til gjennomføring av de siste repetisjonene. Dette gjøres i tilfelle KUN når du skal teste maks styrke. Er programmet satt opp slik at du må ha hjelp for å følge progresjonen, reduser belastningen slik at du klarer å gjennomføre øvelsen korrekt og uten hjelp, og følg programmet videre. Eventuelt kan du bytte program.
  13.   Les mye teorier, sett deg inn i ulike programmer og annet treningsrelatert informasjon. Slik kan du selv få nok kunnskap om trening til å være sikker på at du trener hensiktsmessig og opprettholder maks utbytte av hver enkelt trening fram mot målet ditt. Husk og vær noe kritisk til informasjonen du leser og hører og gjør det som føles rett for deg. Har du mulighet, spør gjerne hvorfor vedkommende har meningen sin. De fleste ”wannabe eksperter” som ikke har særlig mye peiling faller ofte gjennom når de må begrunne uttalelsene sine.


  Honnr gitt av : H.M, 25. april 2010, 15:43
  3  Generelt / Antidoping / Sv: Hva steroidene gjorde med meg 31. mars 2010, 02:44
  Nå kjørte du 2-3kurer i året noe som er relativt lite slik jeg kjenner brukere over lengre tid. Mengden du bruker har også innvirkning på bivirkningene. Feks overnaturlige nivåer av testo i kroppen er bevist å gjøre spesielt rotter/menn mye mer aggressiv. Du hadde edle hensikter med stereoidene, men jeg tror historien din og kompissene dine hører til sjeldenhetene. At dere alle har mer eller mindre lik historie betyr ikke at det ikke er ufarlig, men kanskje i større grad at alle dere var i stand til å begrense bruken i tillegg til mye kunnskap. Jeg vet om flere som aldri klarer å slutte, blir depressiv og sliter sykt med selvbildet (i langt større grad enn tidligere og utgangspunktet for at dem begynte å trene/bruke stereoider) når dem ikke går på kur. Og slik blir det en evig ond sirkel. Jeg er likevel nysgjerrig på i hvilken grad stereoidene faktisk hjalp muskelveksten din dersom du hadde hatt samme treningsmengde (dersom det hadde vært mulig?) uten stereoidene, siden du hevder at du ikke har mistet muskelmasse eller har hatt unormale verdier av kolestorol osv. I tillegg er jeg også interessert i kroppsvekt, høyde og hvilke styrkerekorder du har slik at det er mulig å gjennomføre sammenligninger mot feks resultatlisten på styrkeloft for din klasse. Disse tingene er vel kanskje betinget hvilke produkt du har brukt, men styrkesammenligningen bør gi utslag. Ikke at du nødvendigvis tangerer de beste i klassen din dersom du ikke har rekorder med drakt/skjorte, men en viss sammenligning skal likevel være mulig å gjøre.

  Dessuten tar du heller ikke høyde for at det er svært mange useriøse aktører på markedet som brygger produktene sine på kjøkkenet og har innhold som virkelig kan rævkjøre kroppen din, selv i forseglet emballasje som er identisk med en anerkjent produsent.

  Du tar heller ikke høyde av verdien det er å kunne skryte over at du aldri har brukt noe "værre" enn kreatin når kroppen begynner å se veltrent ut. Det syns jeg er ganske gøy ettersom jeg kun kjenner 1utenom styrkeløft miljøet som har trent mer enn 5år og som jeg er 110% sikker på at ikke har brukt noe. De andre innrømmer det, eller jeg forstår det utifra muskel/styrkeøkningene deres.

  Jeg har sett flere repotasjer over folk som har brukt bol over lengre tid uten bivirkninger osv, som også hevder at stereoider ikke er så skadelig osv som mange skal ha det til,- men jeg har mine tvil om at man oppnår de helt syke resultatene uten å påføre kroppen større arbeidsbelastning enn hva den har godt av (slik jeg har forstått hjelper de fleste produktene for hyppigere restitusjon og styrkeøkning) hvor både sener, ledd og muskelfester tåler over tid. Det er vel ikke uten grunn til at svært mange strongman utøvere har muskelavrivninger osv. Slik jeg kjenner styrkeløftmiljøet hvor dopingkontroll er svært aktuelt, er ikke det er videre problem.

  Du kan gjerne forhellige stereoider så mye du vil, noe du på sett og vis gjør, selvom du "ikke anbefaler det". Inntrykket mitt av første innlegget ditt er at en 15-16åring som ønsker raske resultater og uten videre erfaring eller omgivelser som allerede ikke har gitt han en holdning som er imot stereoider, vil i større grad være villig til å kjøre en kur etter å ha lest innlegget ditt. Noe som ikke er spesielt heldig.
  Honnr gitt av : Marmarius, 08. april 2010, 16:20
  4  Generelt / Antidoping / Sv: Doping 05. april 2010, 01:21
  Rez: Jeg tolket det som om det var meg du mente var hysterisk, så valgte å bite litt igjen. Hva folk gjør med seg selv er selvfølgelig deres egen sak. Slik jeg forstår innlegget ditt er du enig i at:
  Bruk av AAS i ung alder uten tilstrekkelig kunnskap ikke er heldig
  Megareksi er alvorlig
  Anoreksi (og til en viss grad? megareksi) er skapt av media/reklame

  Da trekker jeg slutningen om at du er enig i at det ikke er helt heldig å bruke noen som har brukt steroider i markedsføring på produkter som omhandler muskelvekst. Da dette støtter opp om et uheldig kroppsideal hvor tenåringene "må" ty til tilsvarende midler for å få samme framgang. Jeg gidder ikke å dvele mer med dette..

  Jeg sier meg enig i at mange anti-doping folk skriker litt vel høyt, og putter nesen sin litt vel langt inn i andres saker.

  Jeg er også enig i at en kroppsbygger i 100+ klassen skal slippe å bli kalt megarektiker på lik linje med at jeg skal slippe å få beskyldninger/mistanke om bruk av doping. Ikke at jeg er noe stor sånn egentlig, men for kunnskapsløse mennesker virker det kanskje litt slik?

  Hva som angår mitt selvbilde er det egentlig helt greit, har alltid hatt et godt forhold til kroppen min men jeg begynte å trene for å gaine litt muskler. Selvom jeg var 45kg lettere den gang, er ikke selvbildet endret- selvom jeg står oftere forran speilet enn da jeg var 15.

  Ellers er jeg veldig åpen for hvilke jenter jeg syns er pene. Er som regel helheten som er viktigst. Litt pupper og rumpe er vel ganske ok å kose med selvom jeg like gjerne kan gifte meg med en som har a-cup..
  Honnr gitt av : Rez, 05. april 2010, 06:43
  5  Trening / Forum for ungdom / Sv: Hvor lang tid brukte du på å klare 100 i benk? 04. april 2010, 20:33
  eQna: Det er stortsett biceps og triceps som er viktigst i benkpress. Viktigheten av riktig teknikk har også betydning for sikkert minst10kg i de værste tilfellene. Jeg tenker da på pust, oppspenn, balanse, vinkelen på håndledd, riktig løftebane++. Det er også viktig å trene like mye rygg som bryst for å opprettholde symetrien og balanse. I et korrekt utført benkpressløft har du brukt omtrent alle musklene i kroppen- inkludert rygg og bein.

  Jeg vil anbefale 5x5 med start på 70% av maks for å øke 2,5kg pr andre trening for en nybegynner. Jeg økte selv fra 110kg 1rep(første trening etter 6mnd pause) til ca 115kg 5x5/140kg maksløft på litt over 3mnd på dette programmet. Dette inkluderer en massiv teknikkforbedring.

  Har du 60kg maksløft, begynner du første treningen med 40kg 5x5, dette gjør du også på 2trening. 3trening kjører du 5x5 med 42,5. 5trening med 45, 7trening med 47,5 osv. Test aldri maks styrke før du avslutter programmet. Jeg ville ikke avsluttet programmet før du ikke klarer 5x5 med den vekten du har kommet oppi. Deretter kan du enten begynne på nytt på 70% av ditt nye maksløft og repitere programmet, eller ta av 10kg og fortsette. Ikke tren programmet oftere enn 3ganger pr uke, med 1restitusjonsdag mellom hver gang du trener dette programmet. Kjenner du deg sliten etter du har makset på 5x5 kan du med fordel kjøre 2uker med "deloading" 3x10 med lette vekter. Det viktigste for progressjon er uansett å gå på et program, og ikke gjøre noe mer/mindre enn hva som står der, og ellers følge det til punkt og prikke.
  Honnr gitt av : KristofferM, 04. april 2010, 21:30
  6  Generelt / Antidoping / Sv: Doping 04. april 2010, 00:51
  Eirik svarer deg her med bi-virkninger som er tatt fra en rekke forskjellige steroider...ikke ett steroid.

  Du får steroider som:

  - Ikke gir hår avfall
  - Ikke gjør at du trekker ekstra vann i kroppen(bare latterlig når du prøver å fremstille alle steroider som vann bindene Eirik)
  - Ikke gjør at testikklene krymper(er uansett reversibelt)
  - Ikke gir deg depresjoner og (psykoser noe jeg aldri har lest beviser for)
  - Ikke gir deg gyno eller pupper som Eirik skriver  Så klart gir ikke alle preparat samtlige bivirkninger, og noen i større eller mindre grad enn andre. Det jeg er "interessert" i (kommer aldri til å prøve det uansett) er om det finnes noen preparat som er forholdsvis lette å få tak i uten et STORT nettverk innenfor sjangeren som gir gode resultater samtidig som bivirkningene uteblir.. Den gjevne mannen i gata som ikke har et godt og fungerende nettverk vil slik jeg har forstått det, aldri være helt sikker på hvilke stoffer han faktisk putter i kroppen og i hvilken grad disse er sterile. Dette finnes det mange skrekk eksempler av.

  Selvom vi som er imot bruk av ASS kanskje overdramatiserer bivirkninger osv i forhold til gjennomsnittet, vil skrekkhistoriene og sjebnene alltid eksistere. Både vi og dere som har litt mindre i mot bruken er enige om at bruk er skadelig, selvom det tydeligvis kan diskuteres hvor vidt det er dødelig. Mener dere virkelig at alt som ikke er dødelig er verdt å putte i kroppen? At mange (ikke alle tydeligvis) er like eksponert for bivirkningene gir ikke meg noen god grunn til å "hylle" bruk av ASS så lenge det er dokumentert skadelig. At skadeeffektene vil bli i stor grad oversett av den nysgjerrige yngre garde som har et (for) stort oppmerksomhets/markerings -behov.

  Så da er vi vel til en viss grad enige da, at bruk av AAS er skadelig for de fleste og i varierende grad, og at det ikke er lurt å bruke preparatene som følge av at man aldri kan være helt sikker på steriliteten eller det faktiske innholdet. Hvorfor skal da dette få varm omtale? For min del er det litt morsomt slik feks Arild Haugen å legge ut om hvor strickt kosthold en har, hvor nøye en er med tingene han putter i kroppen, og sannsynligvis 5min etter at intervjuet er avsluttet står han å skyter seg i rumpa. Uten at jeg har så stort innblikk av hvilke TF-gjengere som bruker sterioder, tviler jeg egentlig ikke på at det også finnes slike her også.

  Uansett hvor uenige vi kan være, og i hvilken grad vi krever at "motparten" i diskusjonen krever dokumentasjon på argumentene må vi/dere ikke glemme at det finnes flust av yngre oppmerksomhetskåte pingler som vil gjøre alt for å bli den sterkeste/tøffeste gutten i klassen. Alle med litt kjenskap til persepsjon vet at vi lettere plukker opp den omtalen vi ønsker å lese (de som er nysgjerrige vil lete etter positiv omtale av AAS), og degraderer viktigheten av nedsidene. Dette er spesielt viktig ettersom bruk er ganske godt dokumentert som svært effektivt for styrke og volumøkninger på svært kort sikt, og bivirkningene kun framtrer i varierende grad og på et lengre perspektiv. Hvordan vil dere at en eventuell sønn eller datter skal få inntrykk av steroider? Alle har et ansvar her, forsvarere, brukere eller motstandere..
  Honnr gitt av : The Vulture, 04. april 2010, 01:32
  7  Generelt / Antidoping / Sv: Doping 04. april 2010, 00:51
  Eirik svarer deg her med bi-virkninger som er tatt fra en rekke forskjellige steroider...ikke ett steroid.

  Du får steroider som:

  - Ikke gir hår avfall
  - Ikke gjør at du trekker ekstra vann i kroppen(bare latterlig når du prøver å fremstille alle steroider som vann bindene Eirik)
  - Ikke gjør at testikklene krymper(er uansett reversibelt)
  - Ikke gir deg depresjoner og (psykoser noe jeg aldri har lest beviser for)
  - Ikke gir deg gyno eller pupper som Eirik skriver  Så klart gir ikke alle preparat samtlige bivirkninger, og noen i større eller mindre grad enn andre. Det jeg er "interessert" i (kommer aldri til å prøve det uansett) er om det finnes noen preparat som er forholdsvis lette å få tak i uten et STORT nettverk innenfor sjangeren som gir gode resultater samtidig som bivirkningene uteblir.. Den gjevne mannen i gata som ikke har et godt og fungerende nettverk vil slik jeg har forstått det, aldri være helt sikker på hvilke stoffer han faktisk putter i kroppen og i hvilken grad disse er sterile. Dette finnes det mange skrekk eksempler av.

  Selvom vi som er imot bruk av ASS kanskje overdramatiserer bivirkninger osv i forhold til gjennomsnittet, vil skrekkhistoriene og sjebnene alltid eksistere. Både vi og dere som har litt mindre i mot bruken er enige om at bruk er skadelig, selvom det tydeligvis kan diskuteres hvor vidt det er dødelig. Mener dere virkelig at alt som ikke er dødelig er verdt å putte i kroppen? At mange (ikke alle tydeligvis) er like eksponert for bivirkningene gir ikke meg noen god grunn til å "hylle" bruk av ASS så lenge det er dokumentert skadelig. At skadeeffektene vil bli i stor grad oversett av den nysgjerrige yngre garde som har et (for) stort oppmerksomhets/markerings -behov.

  Så da er vi vel til en viss grad enige da, at bruk av AAS er skadelig for de fleste og i varierende grad, og at det ikke er lurt å bruke preparatene som følge av at man aldri kan være helt sikker på steriliteten eller det faktiske innholdet. Hvorfor skal da dette få varm omtale? For min del er det litt morsomt slik feks Arild Haugen å legge ut om hvor strickt kosthold en har, hvor nøye en er med tingene han putter i kroppen, og sannsynligvis 5min etter at intervjuet er avsluttet står han å skyter seg i rumpa. Uten at jeg har så stort innblikk av hvilke TF-gjengere som bruker sterioder, tviler jeg egentlig ikke på at det også finnes slike her også.

  Uansett hvor uenige vi kan være, og i hvilken grad vi krever at "motparten" i diskusjonen krever dokumentasjon på argumentene må vi/dere ikke glemme at det finnes flust av yngre oppmerksomhetskåte pingler som vil gjøre alt for å bli den sterkeste/tøffeste gutten i klassen. Alle med litt kjenskap til persepsjon vet at vi lettere plukker opp den omtalen vi ønsker å lese (de som er nysgjerrige vil lete etter positiv omtale av AAS), og degraderer viktigheten av nedsidene. Dette er spesielt viktig ettersom bruk er ganske godt dokumentert som svært effektivt for styrke og volumøkninger på svært kort sikt, og bivirkningene kun framtrer i varierende grad og på et lengre perspektiv. Hvordan vil dere at en eventuell sønn eller datter skal få inntrykk av steroider? Alle har et ansvar her, forsvarere, brukere eller motstandere..
  Honnr gitt av : mr.jasidet, 04. april 2010, 01:13
  8  Generelt / Antidoping / Sv: Hva steroidene gjorde med meg 31. mars 2010, 02:44
  Nå kjørte du 2-3kurer i året noe som er relativt lite slik jeg kjenner brukere over lengre tid. Mengden du bruker har også innvirkning på bivirkningene. Feks overnaturlige nivåer av testo i kroppen er bevist å gjøre spesielt rotter/menn mye mer aggressiv. Du hadde edle hensikter med stereoidene, men jeg tror historien din og kompissene dine hører til sjeldenhetene. At dere alle har mer eller mindre lik historie betyr ikke at det ikke er ufarlig, men kanskje i større grad at alle dere var i stand til å begrense bruken i tillegg til mye kunnskap. Jeg vet om flere som aldri klarer å slutte, blir depressiv og sliter sykt med selvbildet (i langt større grad enn tidligere og utgangspunktet for at dem begynte å trene/bruke stereoider) når dem ikke går på kur. Og slik blir det en evig ond sirkel. Jeg er likevel nysgjerrig på i hvilken grad stereoidene faktisk hjalp muskelveksten din dersom du hadde hatt samme treningsmengde (dersom det hadde vært mulig?) uten stereoidene, siden du hevder at du ikke har mistet muskelmasse eller har hatt unormale verdier av kolestorol osv. I tillegg er jeg også interessert i kroppsvekt, høyde og hvilke styrkerekorder du har slik at det er mulig å gjennomføre sammenligninger mot feks resultatlisten på styrkeloft for din klasse. Disse tingene er vel kanskje betinget hvilke produkt du har brukt, men styrkesammenligningen bør gi utslag. Ikke at du nødvendigvis tangerer de beste i klassen din dersom du ikke har rekorder med drakt/skjorte, men en viss sammenligning skal likevel være mulig å gjøre.

  Dessuten tar du heller ikke høyde for at det er svært mange useriøse aktører på markedet som brygger produktene sine på kjøkkenet og har innhold som virkelig kan rævkjøre kroppen din, selv i forseglet emballasje som er identisk med en anerkjent produsent.

  Du tar heller ikke høyde av verdien det er å kunne skryte over at du aldri har brukt noe "værre" enn kreatin når kroppen begynner å se veltrent ut. Det syns jeg er ganske gøy ettersom jeg kun kjenner 1utenom styrkeløft miljøet som har trent mer enn 5år og som jeg er 110% sikker på at ikke har brukt noe. De andre innrømmer det, eller jeg forstår det utifra muskel/styrkeøkningene deres.

  Jeg har sett flere repotasjer over folk som har brukt bol over lengre tid uten bivirkninger osv, som også hevder at stereoider ikke er så skadelig osv som mange skal ha det til,- men jeg har mine tvil om at man oppnår de helt syke resultatene uten å påføre kroppen større arbeidsbelastning enn hva den har godt av (slik jeg har forstått hjelper de fleste produktene for hyppigere restitusjon og styrkeøkning) hvor både sener, ledd og muskelfester tåler over tid. Det er vel ikke uten grunn til at svært mange strongman utøvere har muskelavrivninger osv. Slik jeg kjenner styrkeløftmiljøet hvor dopingkontroll er svært aktuelt, er ikke det er videre problem.

  Du kan gjerne forhellige stereoider så mye du vil, noe du på sett og vis gjør, selvom du "ikke anbefaler det". Inntrykket mitt av første innlegget ditt er at en 15-16åring som ønsker raske resultater og uten videre erfaring eller omgivelser som allerede ikke har gitt han en holdning som er imot stereoider, vil i større grad være villig til å kjøre en kur etter å ha lest innlegget ditt. Noe som ikke er spesielt heldig.
  Honnr gitt av : s0pr0, 02. april 2010, 15:11
  9  Generelt / Antidoping / Sv: Hva steroidene gjorde med meg 31. mars 2010, 02:44
  Nå kjørte du 2-3kurer i året noe som er relativt lite slik jeg kjenner brukere over lengre tid. Mengden du bruker har også innvirkning på bivirkningene. Feks overnaturlige nivåer av testo i kroppen er bevist å gjøre spesielt rotter/menn mye mer aggressiv. Du hadde edle hensikter med stereoidene, men jeg tror historien din og kompissene dine hører til sjeldenhetene. At dere alle har mer eller mindre lik historie betyr ikke at det ikke er ufarlig, men kanskje i større grad at alle dere var i stand til å begrense bruken i tillegg til mye kunnskap. Jeg vet om flere som aldri klarer å slutte, blir depressiv og sliter sykt med selvbildet (i langt større grad enn tidligere og utgangspunktet for at dem begynte å trene/bruke stereoider) når dem ikke går på kur. Og slik blir det en evig ond sirkel. Jeg er likevel nysgjerrig på i hvilken grad stereoidene faktisk hjalp muskelveksten din dersom du hadde hatt samme treningsmengde (dersom det hadde vært mulig?) uten stereoidene, siden du hevder at du ikke har mistet muskelmasse eller har hatt unormale verdier av kolestorol osv. I tillegg er jeg også interessert i kroppsvekt, høyde og hvilke styrkerekorder du har slik at det er mulig å gjennomføre sammenligninger mot feks resultatlisten på styrkeloft for din klasse. Disse tingene er vel kanskje betinget hvilke produkt du har brukt, men styrkesammenligningen bør gi utslag. Ikke at du nødvendigvis tangerer de beste i klassen din dersom du ikke har rekorder med drakt/skjorte, men en viss sammenligning skal likevel være mulig å gjøre.

  Dessuten tar du heller ikke høyde for at det er svært mange useriøse aktører på markedet som brygger produktene sine på kjøkkenet og har innhold som virkelig kan rævkjøre kroppen din, selv i forseglet emballasje som er identisk med en anerkjent produsent.

  Du tar heller ikke høyde av verdien det er å kunne skryte over at du aldri har brukt noe "værre" enn kreatin når kroppen begynner å se veltrent ut. Det syns jeg er ganske gøy ettersom jeg kun kjenner 1utenom styrkeløft miljøet som har trent mer enn 5år og som jeg er 110% sikker på at ikke har brukt noe. De andre innrømmer det, eller jeg forstår det utifra muskel/styrkeøkningene deres.

  Jeg har sett flere repotasjer over folk som har brukt bol over lengre tid uten bivirkninger osv, som også hevder at stereoider ikke er så skadelig osv som mange skal ha det til,- men jeg har mine tvil om at man oppnår de helt syke resultatene uten å påføre kroppen større arbeidsbelastning enn hva den har godt av (slik jeg har forstått hjelper de fleste produktene for hyppigere restitusjon og styrkeøkning) hvor både sener, ledd og muskelfester tåler over tid. Det er vel ikke uten grunn til at svært mange strongman utøvere har muskelavrivninger osv. Slik jeg kjenner styrkeløftmiljøet hvor dopingkontroll er svært aktuelt, er ikke det er videre problem.

  Du kan gjerne forhellige stereoider så mye du vil, noe du på sett og vis gjør, selvom du "ikke anbefaler det". Inntrykket mitt av første innlegget ditt er at en 15-16åring som ønsker raske resultater og uten videre erfaring eller omgivelser som allerede ikke har gitt han en holdning som er imot stereoider, vil i større grad være villig til å kjøre en kur etter å ha lest innlegget ditt. Noe som ikke er spesielt heldig.
  Honnr gitt av : Johann, 02. april 2010, 14:41
  10  Generelt / Antidoping / Sv: Hva steroidene gjorde med meg 31. mars 2010, 02:44
  Nå kjørte du 2-3kurer i året noe som er relativt lite slik jeg kjenner brukere over lengre tid. Mengden du bruker har også innvirkning på bivirkningene. Feks overnaturlige nivåer av testo i kroppen er bevist å gjøre spesielt rotter/menn mye mer aggressiv. Du hadde edle hensikter med stereoidene, men jeg tror historien din og kompissene dine hører til sjeldenhetene. At dere alle har mer eller mindre lik historie betyr ikke at det ikke er ufarlig, men kanskje i større grad at alle dere var i stand til å begrense bruken i tillegg til mye kunnskap. Jeg vet om flere som aldri klarer å slutte, blir depressiv og sliter sykt med selvbildet (i langt større grad enn tidligere og utgangspunktet for at dem begynte å trene/bruke stereoider) når dem ikke går på kur. Og slik blir det en evig ond sirkel. Jeg er likevel nysgjerrig på i hvilken grad stereoidene faktisk hjalp muskelveksten din dersom du hadde hatt samme treningsmengde (dersom det hadde vært mulig?) uten stereoidene, siden du hevder at du ikke har mistet muskelmasse eller har hatt unormale verdier av kolestorol osv. I tillegg er jeg også interessert i kroppsvekt, høyde og hvilke styrkerekorder du har slik at det er mulig å gjennomføre sammenligninger mot feks resultatlisten på styrkeloft for din klasse. Disse tingene er vel kanskje betinget hvilke produkt du har brukt, men styrkesammenligningen bør gi utslag. Ikke at du nødvendigvis tangerer de beste i klassen din dersom du ikke har rekorder med drakt/skjorte, men en viss sammenligning skal likevel være mulig å gjøre.

  Dessuten tar du heller ikke høyde for at det er svært mange useriøse aktører på markedet som brygger produktene sine på kjøkkenet og har innhold som virkelig kan rævkjøre kroppen din, selv i forseglet emballasje som er identisk med en anerkjent produsent.

  Du tar heller ikke høyde av verdien det er å kunne skryte over at du aldri har brukt noe "værre" enn kreatin når kroppen begynner å se veltrent ut. Det syns jeg er ganske gøy ettersom jeg kun kjenner 1utenom styrkeløft miljøet som har trent mer enn 5år og som jeg er 110% sikker på at ikke har brukt noe. De andre innrømmer det, eller jeg forstår det utifra muskel/styrkeøkningene deres.

  Jeg har sett flere repotasjer over folk som har brukt bol over lengre tid uten bivirkninger osv, som også hevder at stereoider ikke er så skadelig osv som mange skal ha det til,- men jeg har mine tvil om at man oppnår de helt syke resultatene uten å påføre kroppen større arbeidsbelastning enn hva den har godt av (slik jeg har forstått hjelper de fleste produktene for hyppigere restitusjon og styrkeøkning) hvor både sener, ledd og muskelfester tåler over tid. Det er vel ikke uten grunn til at svært mange strongman utøvere har muskelavrivninger osv. Slik jeg kjenner styrkeløftmiljøet hvor dopingkontroll er svært aktuelt, er ikke det er videre problem.

  Du kan gjerne forhellige stereoider så mye du vil, noe du på sett og vis gjør, selvom du "ikke anbefaler det". Inntrykket mitt av første innlegget ditt er at en 15-16åring som ønsker raske resultater og uten videre erfaring eller omgivelser som allerede ikke har gitt han en holdning som er imot stereoider, vil i større grad være villig til å kjøre en kur etter å ha lest innlegget ditt. Noe som ikke er spesielt heldig.
  Honnr gitt av : henrikhardcoar, 31. mars 2010, 22:44
  11  Generelt / Antidoping / Sv: Hva steroidene gjorde med meg 31. mars 2010, 02:44
  Nå kjørte du 2-3kurer i året noe som er relativt lite slik jeg kjenner brukere over lengre tid. Mengden du bruker har også innvirkning på bivirkningene. Feks overnaturlige nivåer av testo i kroppen er bevist å gjøre spesielt rotter/menn mye mer aggressiv. Du hadde edle hensikter med stereoidene, men jeg tror historien din og kompissene dine hører til sjeldenhetene. At dere alle har mer eller mindre lik historie betyr ikke at det ikke er ufarlig, men kanskje i større grad at alle dere var i stand til å begrense bruken i tillegg til mye kunnskap. Jeg vet om flere som aldri klarer å slutte, blir depressiv og sliter sykt med selvbildet (i langt større grad enn tidligere og utgangspunktet for at dem begynte å trene/bruke stereoider) når dem ikke går på kur. Og slik blir det en evig ond sirkel. Jeg er likevel nysgjerrig på i hvilken grad stereoidene faktisk hjalp muskelveksten din dersom du hadde hatt samme treningsmengde (dersom det hadde vært mulig?) uten stereoidene, siden du hevder at du ikke har mistet muskelmasse eller har hatt unormale verdier av kolestorol osv. I tillegg er jeg også interessert i kroppsvekt, høyde og hvilke styrkerekorder du har slik at det er mulig å gjennomføre sammenligninger mot feks resultatlisten på styrkeloft for din klasse. Disse tingene er vel kanskje betinget hvilke produkt du har brukt, men styrkesammenligningen bør gi utslag. Ikke at du nødvendigvis tangerer de beste i klassen din dersom du ikke har rekorder med drakt/skjorte, men en viss sammenligning skal likevel være mulig å gjøre.

  Dessuten tar du heller ikke høyde for at det er svært mange useriøse aktører på markedet som brygger produktene sine på kjøkkenet og har innhold som virkelig kan rævkjøre kroppen din, selv i forseglet emballasje som er identisk med en anerkjent produsent.

  Du tar heller ikke høyde av verdien det er å kunne skryte over at du aldri har brukt noe "værre" enn kreatin når kroppen begynner å se veltrent ut. Det syns jeg er ganske gøy ettersom jeg kun kjenner 1utenom styrkeløft miljøet som har trent mer enn 5år og som jeg er 110% sikker på at ikke har brukt noe. De andre innrømmer det, eller jeg forstår det utifra muskel/styrkeøkningene deres.

  Jeg har sett flere repotasjer over folk som har brukt bol over lengre tid uten bivirkninger osv, som også hevder at stereoider ikke er så skadelig osv som mange skal ha det til,- men jeg har mine tvil om at man oppnår de helt syke resultatene uten å påføre kroppen større arbeidsbelastning enn hva den har godt av (slik jeg har forstått hjelper de fleste produktene for hyppigere restitusjon og styrkeøkning) hvor både sener, ledd og muskelfester tåler over tid. Det er vel ikke uten grunn til at svært mange strongman utøvere har muskelavrivninger osv. Slik jeg kjenner styrkeløftmiljøet hvor dopingkontroll er svært aktuelt, er ikke det er videre problem.

  Du kan gjerne forhellige stereoider så mye du vil, noe du på sett og vis gjør, selvom du "ikke anbefaler det". Inntrykket mitt av første innlegget ditt er at en 15-16åring som ønsker raske resultater og uten videre erfaring eller omgivelser som allerede ikke har gitt han en holdning som er imot stereoider, vil i større grad være villig til å kjøre en kur etter å ha lest innlegget ditt. Noe som ikke er spesielt heldig.
  Honnr gitt av : Mr.LT, 31. mars 2010, 22:37
  12  Generelt / Antidoping / Sv: Hva steroidene gjorde med meg 31. mars 2010, 02:44
  Nå kjørte du 2-3kurer i året noe som er relativt lite slik jeg kjenner brukere over lengre tid. Mengden du bruker har også innvirkning på bivirkningene. Feks overnaturlige nivåer av testo i kroppen er bevist å gjøre spesielt rotter/menn mye mer aggressiv. Du hadde edle hensikter med stereoidene, men jeg tror historien din og kompissene dine hører til sjeldenhetene. At dere alle har mer eller mindre lik historie betyr ikke at det ikke er ufarlig, men kanskje i større grad at alle dere var i stand til å begrense bruken i tillegg til mye kunnskap. Jeg vet om flere som aldri klarer å slutte, blir depressiv og sliter sykt med selvbildet (i langt større grad enn tidligere og utgangspunktet for at dem begynte å trene/bruke stereoider) når dem ikke går på kur. Og slik blir det en evig ond sirkel. Jeg er likevel nysgjerrig på i hvilken grad stereoidene faktisk hjalp muskelveksten din dersom du hadde hatt samme treningsmengde (dersom det hadde vært mulig?) uten stereoidene, siden du hevder at du ikke har mistet muskelmasse eller har hatt unormale verdier av kolestorol osv. I tillegg er jeg også interessert i kroppsvekt, høyde og hvilke styrkerekorder du har slik at det er mulig å gjennomføre sammenligninger mot feks resultatlisten på styrkeloft for din klasse. Disse tingene er vel kanskje betinget hvilke produkt du har brukt, men styrkesammenligningen bør gi utslag. Ikke at du nødvendigvis tangerer de beste i klassen din dersom du ikke har rekorder med drakt/skjorte, men en viss sammenligning skal likevel være mulig å gjøre.

  Dessuten tar du heller ikke høyde for at det er svært mange useriøse aktører på markedet som brygger produktene sine på kjøkkenet og har innhold som virkelig kan rævkjøre kroppen din, selv i forseglet emballasje som er identisk med en anerkjent produsent.

  Du tar heller ikke høyde av verdien det er å kunne skryte over at du aldri har brukt noe "værre" enn kreatin når kroppen begynner å se veltrent ut. Det syns jeg er ganske gøy ettersom jeg kun kjenner 1utenom styrkeløft miljøet som har trent mer enn 5år og som jeg er 110% sikker på at ikke har brukt noe. De andre innrømmer det, eller jeg forstår det utifra muskel/styrkeøkningene deres.

  Jeg har sett flere repotasjer over folk som har brukt bol over lengre tid uten bivirkninger osv, som også hevder at stereoider ikke er så skadelig osv som mange skal ha det til,- men jeg har mine tvil om at man oppnår de helt syke resultatene uten å påføre kroppen større arbeidsbelastning enn hva den har godt av (slik jeg har forstått hjelper de fleste produktene for hyppigere restitusjon og styrkeøkning) hvor både sener, ledd og muskelfester tåler over tid. Det er vel ikke uten grunn til at svært mange strongman utøvere har muskelavrivninger osv. Slik jeg kjenner styrkeløftmiljøet hvor dopingkontroll er svært aktuelt, er ikke det er videre problem.

  Du kan gjerne forhellige stereoider så mye du vil, noe du på sett og vis gjør, selvom du "ikke anbefaler det". Inntrykket mitt av første innlegget ditt er at en 15-16åring som ønsker raske resultater og uten videre erfaring eller omgivelser som allerede ikke har gitt han en holdning som er imot stereoider, vil i større grad være villig til å kjøre en kur etter å ha lest innlegget ditt. Noe som ikke er spesielt heldig.
  Honnr gitt av : Daeemon, 31. mars 2010, 20:35
  13  Generelt / Antidoping / Sv: Hva steroidene gjorde med meg 31. mars 2010, 02:44
  Nå kjørte du 2-3kurer i året noe som er relativt lite slik jeg kjenner brukere over lengre tid. Mengden du bruker har også innvirkning på bivirkningene. Feks overnaturlige nivåer av testo i kroppen er bevist å gjøre spesielt rotter/menn mye mer aggressiv. Du hadde edle hensikter med stereoidene, men jeg tror historien din og kompissene dine hører til sjeldenhetene. At dere alle har mer eller mindre lik historie betyr ikke at det ikke er ufarlig, men kanskje i større grad at alle dere var i stand til å begrense bruken i tillegg til mye kunnskap. Jeg vet om flere som aldri klarer å slutte, blir depressiv og sliter sykt med selvbildet (i langt større grad enn tidligere og utgangspunktet for at dem begynte å trene/bruke stereoider) når dem ikke går på kur. Og slik blir det en evig ond sirkel. Jeg er likevel nysgjerrig på i hvilken grad stereoidene faktisk hjalp muskelveksten din dersom du hadde hatt samme treningsmengde (dersom det hadde vært mulig?) uten stereoidene, siden du hevder at du ikke har mistet muskelmasse eller har hatt unormale verdier av kolestorol osv. I tillegg er jeg også interessert i kroppsvekt, høyde og hvilke styrkerekorder du har slik at det er mulig å gjennomføre sammenligninger mot feks resultatlisten på styrkeloft for din klasse. Disse tingene er vel kanskje betinget hvilke produkt du har brukt, men styrkesammenligningen bør gi utslag. Ikke at du nødvendigvis tangerer de beste i klassen din dersom du ikke har rekorder med drakt/skjorte, men en viss sammenligning skal likevel være mulig å gjøre.

  Dessuten tar du heller ikke høyde for at det er svært mange useriøse aktører på markedet som brygger produktene sine på kjøkkenet og har innhold som virkelig kan rævkjøre kroppen din, selv i forseglet emballasje som er identisk med en anerkjent produsent.

  Du tar heller ikke høyde av verdien det er å kunne skryte over at du aldri har brukt noe "værre" enn kreatin når kroppen begynner å se veltrent ut. Det syns jeg er ganske gøy ettersom jeg kun kjenner 1utenom styrkeløft miljøet som har trent mer enn 5år og som jeg er 110% sikker på at ikke har brukt noe. De andre innrømmer det, eller jeg forstår det utifra muskel/styrkeøkningene deres.

  Jeg har sett flere repotasjer over folk som har brukt bol over lengre tid uten bivirkninger osv, som også hevder at stereoider ikke er så skadelig osv som mange skal ha det til,- men jeg har mine tvil om at man oppnår de helt syke resultatene uten å påføre kroppen større arbeidsbelastning enn hva den har godt av (slik jeg har forstått hjelper de fleste produktene for hyppigere restitusjon og styrkeøkning) hvor både sener, ledd og muskelfester tåler over tid. Det er vel ikke uten grunn til at svært mange strongman utøvere har muskelavrivninger osv. Slik jeg kjenner styrkeløftmiljøet hvor dopingkontroll er svært aktuelt, er ikke det er videre problem.

  Du kan gjerne forhellige stereoider så mye du vil, noe du på sett og vis gjør, selvom du "ikke anbefaler det". Inntrykket mitt av første innlegget ditt er at en 15-16åring som ønsker raske resultater og uten videre erfaring eller omgivelser som allerede ikke har gitt han en holdning som er imot stereoider, vil i større grad være villig til å kjøre en kur etter å ha lest innlegget ditt. Noe som ikke er spesielt heldig.
  Honnr gitt av : VP, 31. mars 2010, 02:49
  14  Trening / Forum for ungdom / SV: Sticky: Går du ikke opp i vekt? 30. januar 2006, 15:45
  men blir ikke bare havregrynet fett da?
  jeg prøvde sånn bulk shake, med egg, havregryn, karbo pulver, nøtter, is og melk +banan i.. og gikk opp 1kg.. men dette gikk rett på magen og jeg haaaater sykling!
  Honnr gitt av : Hee1o, 26. februar 2008, 01:09
  Sider:
 • 1
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!