Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 148
 • 1  Generelt / Åpent forum / Sv: Ville du tatt'a? Sexy Edition på: 08. februar 2011, 12:28
  Sarah Palin og Ukrainas PM LETT!!!!!

  Agreed Wink

  Kan ikkje fatte at Yulia Tymochenkov (er det slik det stavast?) er over 50 år! Dama er jo framleis knusdeilig!
  2  Generelt / Åpent forum / Sv: Ville du tatt'a? Sexy Edition på: 07. februar 2011, 12:30
  Også bumper vi. I give you... Eit av verdas skumlaste kvinnfolk:

  Sarah Palin

  Herp derp. Ville du tatt'a?
  3  Generelt / Åpent forum / Sv: Nogen som kender til relaxingibiza.com fitness koncept? på: 28. januar 2011, 08:29
  Haha. Google translate til dansk? Reklame FAIL! Grin
  4  Generelt / Åpent forum / Sv: Hvilken utdannelse har du (/holder du på med), og hva evnt. jobber du som nå? på: 15. januar 2011, 21:19
  Begynner straks på ein bachelor of science ved JCU i Cairns - Australia. Blir eit halvt år på det studiet før eg kan søke meg over på bachelor of marine biology.
  Men først må eg ta forkurs i matte som begynner om ei knapp veke. Eg er dårleg i matte eg Undecided
  5  Generelt / Åpent forum / Sv: Din karakteristikk av deg selv... på: 10. januar 2011, 12:34
  Hmmm, tjah...

  -Avslappa
  -Sta
  -Distrè
  -Eventyrlysten/ Nysjerrig
  -Ærlig
  6  Generelt / Åpent forum / Sv: poker i militæret på: 10. januar 2011, 12:28
  Vi sa berre at vi spelte om snus når befalet spurte. Er nok ikkje love, men det er jo ikkje vanskeleg å sleppe uunna med det heller.

  I rekrutten tente eg faktisk meir i poker enn kva eg fekk i dagpengar Grin
  7  Generelt / Åpent forum / Sv: Fortell ditt verste mareritt (Drøm) på: 25. november 2010, 14:23
  Skjer det samme med meg å! Utrolig irriterende når det er damebesøk i senga fordi noen av de har klaget på at jeg har vekket dem med rykk og slag...

  Men å bli vekt opp med rykk og napp derimot; det er ganske så kos Grin


  Har vel hatt eit par draumar som var rimeleg freaky. Ein av dei verste var ikkje så lenge sidan:
  Det var tordenvær, og lynet slo stadig ned i eit gresk palass som stod oppå ein åshaug. Eg tenkte at det der måtte eg ha bilete av, så eg og fadern bestemte oss for å gå nærmare og få eit skikkeleg foto, vi gjekk gjennom eit par revehagar(?) Og plutseleg slo lynet ned i fadern som gjekk bak meg. Eg sprang til, men han var forvandla til eit skjelett med auger av diamantar merkeleg nok. Han sa sine siste ord, og eg vakna opp i nærmast panikk...

  Demonar og spøkelser og slikt har eg derimot ikkje så store problem med. Begynte å sloss med eit spøkelse som ville ha sekken min med gull og drepe meg ein gong. I draumen gjekk knyttneven gjennom spøkelset og traff ei trekasse. I verkelegheita gjekk neven inn i soveromsveggen Tongue
  8  Generelt / Saker fra media / Sv: Glukosamin på: 30. oktober 2010, 15:48
  Prata med legen i militæret i fjor (ein av få hyggelege legar eg har møtt) som sa at den einaste grunnen til at glukosamin blei reseptbelagt var at legemiddelindustrien fann ut at det faktisk fungerer...

  No befinner eg meg i Aussiland og her får eg kjøpt glukosamin på daglegvareforetninga, og doseringane på diverse knøys er litt modigare og langt meir effektive enn i pinglete Norge.

  1500 mg glukosamin for dagen + Chondroitin

  +12 kapslar med fiskeolje à 1000 mg

  Funker som faen.
  9  Generelt / Åpent forum / Sv: Hvordan har du tenkt å bli rik ? på: 30. oktober 2010, 15:24
  Bah... Eg tek eitt stykk økonomifag akkurat no, og er det noko vetig eg har lært, så er det at folk vil alltid hige etter meir enn dei kan få...

  Av den grunn ser eg ingen grunn til å strebe etter tidleg pensjon med millionar på konto. Det vil uansett alltid vere eit eller anna utanfor rekkevidde som ein vil ha.

  Ser meir for meg ein doktorgrad innan vitenskap. Eg vil vere med på å flytta verda framover og utvide kunskapsforrådet på planeten, ikkje vere ein ubrukeleg fjomp som handler papir for pappas kapital...
  10  Generelt / Åpent forum / Sv: ... so lenge det ikkje føles som trening! på: 26. september 2010, 15:04
  Måkje gløyme den tøffare treningsforma "Piloxing"  :Smiley

  Lattermusklane fekk vertfall styrka seg godt der. Steik kor oss flira Grin
  11  Generelt / Åpent forum / Sv: legalisering av hasj? på: 18. september 2010, 13:37
  Jeg har stor sans for den internasjonale skeptikerbevegelsen, men jeg synes at Penn og Teller er to av de dårligste representantene for den bevegelsen.  De driver med fordummende vræling, i motsetning til f.eks. den glimrende Joe Nickell, som virkelig går inn for å få folk til å tenke.

  Til saka: Hva ville skje dersom alle former for narkotika ble lovlig?  Jeg tror at pris pr. volumenhet riktignok ville gå ned, men at smuglere og langere ville ha fri tøyler til på alle måter å får omsetningsvolumet til å gå opp.  De ville både prøve å omsette mer av eksisterende stoffer, og i tillegg prøve å introdusere nye stoffer på markedet.  Dermed ville vi få en åpenlys og lovelig økonomisk infrastruktur som har til hensikt å gjøre folk kjemisk hekta.  Hva er det som er så bra med det?

  Jeg er enig i at dagens narkotikapolitikk er feilslått, men jeg tror ikke at et frislepp er noe bra alternativ.  Et mulig alternativ er at smugling, lagring og salg fortsatt straffes hardt som i dag, men at folk som blir tatt for besittelse av narkotika får rett og plikt til medisinsk behandling for avhengigheten sin.  En del av denne behandlingen kan bestå i at den avhengige får stoff GRATIS av det offentlige.  Dette stoffet skal inntas under oppsyn av politi eller helsepersonell for å unngå unnaluring og lagring av stoffet.

  En sånn politikk vil bli møtt med ramaskrik om at staten er den nye doplangeren osv.  Svarene på det er at staten skal gi stoffet GRATIS til brukeren, og at staten dermed ikke er profitør.  For øvrig bruker helsevesenet f.eks. botuliniumtoksin, som er verdens sterkeste kjente gift.  Det er et eksempel på at helsevesenet faktisk gjør massevis av ting som folk på gatenivå ikke gjør.

  Jaudå. Skal sei meg einig i at det er usakleg skriking, men underhaldande det er det Grin

  Personleg aner eg ikkje kva som ville vert ein god alternativ narkotikapolitikk. Eg trur ikkje det finst ei løysing som faktisk vil fungere.

  Legalisering av Cannabis trur eg er eit steg i riktig retning. Med tanke på kor mange som allereie er brukerar, så kan det jo vere ein idè å få det vekk frå gata om ikkje anna. Då vil i vertfall ikkje folk som allereie røyker eller et brownies kome i kontakt med feil miljø, og kanskje bli frista av ein heller skruppuløs type på Oslo s til å prøve ei gratis pille med smilefjes.

  Totalt frislepp var det jo heller ikkje snakk om. Kraftig statleg regulering må jo til, men eg er einig i at staten ikkje bør profitere på det. (Ikkje tyngre stoff vertfall) Statleg regulert Cannabismonopol derimot, trur eg kan vere positivt. Pengar i kassa og tusenvis av ferre "kriminelle" i det ganske land.

  Den Botox-gifta eg aldri klarer å stave ja... Las ein artikkel om det i eit vitenskapeleg tidsskrift for ikkje lenge sidan. Blir det brukt til noko anna enn å blåse opp og glatte ut diverse kroppsdelar?
  12  Generelt / Åpent forum / Sv: legalisering av hasj? på: 18. september 2010, 08:59
  Penn and tillers bullshit. War on drugs er jo fin då:

  http://www.wisevid.com/play?v=9tzft5q8ft3c

  Fin type han sheriffen :Smiley
  "I'f drugs become legal. Everyone will start shooting heroin while driving...etc"

  Ya right... Viss drap blei lovleg så ville vel alle gått rundt og myrda for fote og. Høyrt om moralsk ansvar og normalt folkevett din gamle, feite fjomp ifrå Texas?

  Eg er ganske overbevist om at folk som vil prøve narkotika, prøver narkotika. Tilgongen er der uansett. Forskjellen på legalisering eller ikkje, er vel strengt tatt økonomisk profitt for kriminelle og moglegheiten til å relokalisere skattepengar til bekjempelse av verkeleg kriminalitet.
  13  Generelt / Åpent forum / Sv: Imot koran brenningen? på: 14. september 2010, 17:08
  All hail his noodlyness ye infidel scalliwags!


  Yeye. Sjølv har eg eit håp om at det vil bli ei meir tolerant og fredeleg verd når bestefarsgenerasjonen trer ned frå trona, og den yngre generasjonen overtek. Men no har vi jo hatt moderne vitenskap i fsm veit kor mange år, og likevel er verda full av folk som trur på ein skjeggete trollmann som bur på ei sky, ein blå elefantgud og ja gud veit kor mange gudar folk trur på likevel. Verda er full av idiotar.

  Er ikkje lenge sidan ein australsk hippie ville omvende meg:

  "You think it's possible that all the billion pieces of DNA and molecules got linked together, and just coincidentaly created you and everything around you? Do you know the possibility of that happening? ZERO!!

  "Well as you can see all around you, the possibilities seem to be far greater than zero. And bytheway; today i had pancakes for dinner, while i do not struggle to try and combine all the molecules of the different ingredients to make mix for the pancakes, it still coincidentally creates some delicious pancakes by just chucking it all into a bowl and give it a good stirr"

  Han skulle og bevise at fossilisering kan skje jævlig kjapt. Beviset var ei svart kvitt bilete av ein skitten hatt...

  Ramen

  Edit: Visste de forresten at araberar har store naser for å transportere varme ut av kroppen, medan eskimoar har små naser av eksakt motsatt grunn? Vi er alle offer for evolusjonen anten vi trur på allah og hans 40 jomfruer eller klubber sel i Alaska.
  14  Generelt / Åpent forum / Noko så sjeldent som... ein interessant blogg! på: 11. september 2010, 14:05
  Dei fleste bloggar eg har sett så langt er jo stort sett, tja... fjortissjenter som kommenterer sminke og anna fjas.

  Har no lest litt på bloggen til Jessica Watson, verdens yngste til å fullføre ein segltur jorda rundt aleine.
  Må jo berre sei at det er fantastisk tøft gjort! Og utrulig inspirerande. Leiker no med tanken sjølv om å lære meg å segle, og settje ut på det åpne havet Grin

  Desverre krever det jo eit budsjett litt over mitt som for tida ligg på null.

  Ønsker samtidig lukke til på reisa til Laura Dekker, som satte segl for vel tjue dagar sidan, og forsøker å slå rekorden som 14 åring!!
  Kult at ho vann runda med retten om å få lov til å settje ut på reisa. Etter mi meining, så om du kan det du driv med så kan du det du driv med, uansett kor gammal du er.
  Folk som våger å ta ein sjangs, det treng ein i samfunnet!

  http://www.jessicawatson.com.au/_blog/Official_Jessica_Watson_Blog
  15  Generelt / Åpent forum / Sv: legalisering av hasj? på: 09. september 2010, 12:11
  ja du sier noe der. Jeg kjenner mange personligheter med et herlig syn på livet. De er intellektuelle, har tatt skole og har en god jobb. De ser heller ikke ut som den typiske stoner.

  Det finnes også folk som har litt baller, tør å si hva de mener. Komiker Joe Rogan er en meget smart fyr!Han har mye bra å si. skjent fra fear factor.

   Joe Rogan: I like to smoke weed and work out http://blog.joerogan.net/archives/2264
   Velskrevet blogg innlegg fra mannen. 

  BTW Det er lov å linke til eksterne blogger?

  Igjen se The union gratis på nettet! Dette får deg  til å tenke!

  Haha. Han verka som ein hærleg type han der Joe rogan Grin

  En strand? Er det en slags metafor om at vi er alle sandkorn som en gang var et fjell? At vi har gått fra en enhet til enkeltindivider? Enlight me.

  Det var ingen feilskriving som du sikkert trur. Det er eit Australsk uttrykk. Kort sagt; livet er hærleg, og så er det slutt Wink
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 148
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!