Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 7
  • 1  Trening / Forum for ungdom / SV: Magen! på: 15. oktober 2006, 12:25
    Tutten: beinhev hengende fra chinsstang, beinhev fra benk eller hold beina en cm over gulvet når du trener crunches i mageapparat. Dette tar på den nedre delen.
    2  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Ny 2 splitt! Trenger feedback. på: 15. oktober 2006, 12:18
    Byttt ut enten kabelroing eller nedtrekk med framoverbøyd stangroing. Biceps er en mindre muskel enn triceps og skuldre, så det ville kanskje vært en idé å ikke hatt flere sett på små muskelgrupper enn på store (såfremt du ikke trener biceps veldig lett, strikt og ekstremt korte pauser - noe jeg gjør).

    Om du trener effektivt og intensivt nok, kan du godt skvise inn et par øvelser til, slik at du får dekt blant annet Lateral av Deltoidsene - med f.eks "seated lateral raises".

    Ikke vær for bundet til antall repetisjoner. Du må alltid prøve å sprenge grenser ved å ta en belastning du bare klarer 2-4 repetisjoner av.

    Så egentlig helt greit ut. Ville personlig gjort det om til en 3-splitt eller 4-splitt, men du får finne ut av det selv.
    3  Helse & Velvære / Skjønnhet og Mote / SV: Hooded Singlett på: 14. oktober 2006, 18:55
    Singlett med hette er for tapere - helt seriøst..

    Carlings har de råeste singlettene jeg har sett nå. De har dem i svart, hvitt, grått, grønt og brune. De sitter veldig godt, er gode og ha på, de er tøffe og du ser stor ut i dem : )
    4  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Baseøvelser på: 14. oktober 2006, 11:51
    PhilLynott: du klarer fint å bli stor uten markløft og knebøy, men dette er jævlig gode øvelser som bygger bra med masse. Bevegelsen du gjør under korrekt utført markløft er sinnsykt bra for kroppen, og styrker ryggen din noe jævlig. Knebøy er hovedsakelig en lår øvelse, men her trener du og andre grupper som blant annet korsrygg og mage. Der jeg trener er det mange på styrkerommet som er flinke og ivrige, men som ikke blir spesielt større (de var mye større enn meg før, nå er jeg langt forbi dem), og jeg mener dette er en kombinasjon av at de mest sannsynlig ikke spiser nok, men at de og trener alt for mange isolasjonsøvelser og for få tunge, baseøvelser. Skuldrene går i tre forskjellige varianter av sidehev, noe jeg syns blir feil så fremt du ikke er en seriøs kroppsbygger som må legge vekt på spesifikke muskelgrupper.

    Dype knebøy er grum på ræva. Ikke vær redd for at den blir for stor. Min har blitt enorm og full av strekkmerker. Chicks love it : )
    5  Kosthold / Kosthold og Ernæring / SV: Hvordan må jeg spise for og få lavere fett prosent? på: 12. oktober 2006, 08:14
    roolfe: ser du ikke at han har masse fett rundt magen? Han må få bort minst 10 kg for å få fram rutene!
    6  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Kneskader av knebøy. på: 11. oktober 2006, 00:15
    Baronen: om du i det hele tatt er usikker på om du har godkjent dybde, eller med dine egne ord - 90 grader, så går du ikke dypt nok ned.
    7  Generelt / Åpent forum / SV: FHM forsidejakten 2007 på: 09. oktober 2006, 17:47
    Tror nok du må droppe et par klesplagg til om du skal ha sjangs til å vinne..
    8  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / SV: Thomas og Harald (senkveld) på: 09. oktober 2006, 17:42
    Er det deg de er avbildet med, samuel?

    Kjempe artige bilder btw.
    Slett meldingSlett
    9  Trening / Forum for ungdom / SV: Gå opp i vekt på: 08. oktober 2006, 18:47
    Meninga med siste innlegget? Sa jo nøyaktig samme tingen.
    10  Trening / Forum for ungdom / SV: Gå opp i vekt på: 08. oktober 2006, 17:49
    Hot damn, raskt svar...

    Nei, så klart sier jeg ikke at hamburgere er den eneste løsningen, jeg sier det er den eneste løsningen for han. Utfra hva han har skrevet her, ligger det ingen tvil om at han er veldig uerfaren og uvitende på dette området, og jeg tviler sterkt på at han vil orke å steike seg opp 3 kyllinger med ris og masse grønnsaker hver eneste dag, fordele det på tupperwarebokser, og faktisk spise dem. Det enkleste for en nybegynner, og for alle egentlig, er å hive i seg alt du kommer over og gi faen i om det er sunt eller ikke - så lenge du legger på deg.

    Som jeg sa er havregryn topp å spise på bulk, og om han gidder spise mye av det har han tatt ett steg. Å spise brød på bulk ser jeg ingen positive sider med. Da må du i så fall spise et helt brød som har  vært marinert i olivenolje, bare for å få nok. Olje i shakeren er og en bra ting. Jeg lot olivenolja stå på høykant når jeg laga eggerøre - funka bra det.
    11  Trening / Forum for ungdom / SV: Gå opp i vekt på: 08. oktober 2006, 17:36
    Lykke til med å legge på deg av salat..

    Å legge på seg i det store og hele er ikke sunt, men så lenge det ikke pågår for lenge og han ikke overdriver, tror jeg nok han overlever. Hamburgere er som sagt det eneste håpet hans. Han kommer aldri til å klare å steke kylling, ris og egg hver dag.
    12  Trening / Forum for ungdom / SV: Gå opp i vekt på: 08. oktober 2006, 17:11
    Som du selv sier, trener du bare sit-ups og push-ups på kvelden - trening for tynne og umuskuløse med andre ord. Jeg klarer ikke se for meg at du starter å spise 6 egg, 2 liter melk, 4-500 gram havregryn og 3 kyllingfiléter hver dag - og dropper å la ett måltid bestå av bare brødmat. Om alt du ønsker er å legge på deg, uten noen form for muskelmasse, kan jeg ikke si annet enn at du tar deg en tur innom gatekjøkkenet 2-3 ganger i uka. Om du klarer å få i deg en del havregryn og, er du godt på vei. Bulken min bestod av egg, kylling, masse hamburgere og chips og enorme mengder havregryn. Funka som faen.
    13  Trening / Forum for ungdom / SV: Grep i markløft? på: 08. oktober 2006, 17:04
    Skal ikke basere dette på fakta - bare noe jeg så vidt har hørt, men du bør endre på hvilken arm du bruker til under- og overhåndsgrep av og til. D.v.s. at du f.eks. nå trener markløft med høyre arm som overhåndsgrep og venstre som underhånds, og etter et visst tidspunkt endre til at høyre arm har underhåndsgrep og venstre overhånds. Det er fordi det kan oppstå ubalanse eller skjevhet i ryggen/vingene eller no. Personlig trener jeg med overhåndsgrep helt til jeg ikke har sjangs til å holde stanga lengre, så kjører jeg 50/50.
    14  Trening / Forum for nybegynnere / SV: Trene håndleddet på: 08. oktober 2006, 16:51
    Du veier 50 kg på 171 cm.. du er med andre ord svært undervektig og bør starte å tenke på å legge på deg 20-25 kg. Om det var mulig å trene håndleddet, ville det ikke vært en øvelse i verden som ville økt omkretsen uten mat.
    15  Bilder / Bilder av Kroppsbyggere / SV: Bilder av Norges beste kroppsbyggere på: 07. oktober 2006, 19:17
    roolfe: haha, tenkte på nøyaktig de samme bildene! De så rett og slett helt forferdelig ut.
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 7
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!