Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 67
  • 1  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: - Det jævla fokuset på: 13. juli 2012, 01:12
    Veldig bra artikkel, dette. Hvis man syns dette er sutrete, bør man kanskje huske at jenter ofte har litt større behov for å sette ord på ting enn gutter. Befriende med litt perspektiv på ting, og at det kan være en idé å ta et steg tilbake iblant for å finne ny glede/motivasjon.
    2  Trening / Skader og Smerter / Sv: Spør en fysioterapeut! på: 12. februar 2011, 03:00
    Ser det er en stund siden det er skrevet her, men håper den eminente FysioPatrick kommer tilbake Smiley.

    Jeg har i ganske lang tid (flere år) vært plaget med strålende smerter ned gjennom høyre bein. Smertene har sitt utspring lavt i setet og går nedover på baksiden av beinet. Kan kjenne det helt ned i (de minste) tærne. Smertene blir verre når jeg kjører dype knebøy og ellers når jeg sitter lenge i ro. Har tidligere vært hos fysioterapeut, som mente at det trolig er piriformismuskelen som trykker mot isjiasnerven. Dette er vel kanskje mest nærliggende, da MR ikke viser tegn til prolaps eller andre unormaliteter. Jeg har fått satt nåler i setet og direkte i piriformis, og da har presset sluppet taket noe. Samtidig ble det antydet at det likevel kunne være andre ting som medvirket til smertene. Når jeg utfører knebøy, får jeg en svært godt synlig vridning mot venstre i bunnposisjonen; en kompensasjon for at jeg er veldig stiv og har vondt på høyre side. Skjevheten har blitt større med tiden. Jeg tenker at det til dels har med stiv/kort muskulatur på høyre side å gjøre. Jeg har forsøkt å tøye mye, men jeg har ikke lykkes i å "tøye bort" denne skjevheten om jeg så har tøyd piriformis aktivt. Jeg går ut fra at problemet er komplekst, og at jeg må ha råd fra noen som har langt mer peiling enn jeg selv Smiley. Jeg er generelt stiv på høyre side av kroppen, også over hofta. Bruker spesiallagde innleggssåler, slik at det skulle ikke være noen alvorlig høydeforskjell. Hvordan bør jeg tilnærme meg dette problemet nå etter så lang tid - og er det spesielle øvelser jeg bør vurdere? Dette er noe som blir fort irritert, så jeg må være forsiktig med tøyingen. Jeg har i disse dager tenkt å oppsøke fysioterapeut på nytt.
    3  Bilder / Bilder av Styrkeløftere / Sv: Andrei Malanichev - 450 kg i bøy med knebind på: 21. desember 2010, 19:23
    Holy shit! Det er jo et av historiens beste løft.
    4  Generelt / Åpent forum / Sv: Hvorfor skriver folk ULOVELIG? på: 16. september 2008, 23:41
    Det kan vel muligens ha noe med det å gjøre at det f.eks. heter "ubetydelig", "forkastelig", "formastelig", "forsmedelig", "hovedsakelig", "ustanselig", "ubrytelig", "usmakelig" osv.? Sånn sett er det egentlig ikke så rart at man skriver "ulovelig". Mange irriterende feilstavinger, men ord delings syken tar likevel kaka ...
    5  Trening / Friidrett / Sv: Usain Bolt i form? på: 17. august 2008, 13:24
    Må si meg enig med Explosive. Michael Johnsons 19,32 er nærmest å sammenligne med Beamons legendariske lengdesprang i 1968. Menneas tid stod lenge, og det kan Johnsons tid også gjøre. En forbedring av verdensrekorden på fire tideler over en så kort distanse som 200 meter sier sitt om hvilket sinnsykt løp Johnsons var. Har ikke tro på verdensrekord, men 19,50 kan gå.
    6  Generelt / Åpent forum / Sv: Olaf Tufte - for en mann! på: 16. august 2008, 14:45
    Tufte går vel inn i norsk idrettshistorie på linje med Grete Waitz, Jon Rønningen, Bjørn Dæhlie, Johan Olav Koss osv. nå. Bare de aller beste som makter å være best når det virkelig gjelder. Mannen er bare helt sinnsyk. Som det har blitt nevnt, så var han plutselig foran fra å ligge klart bak  Shocked. Kunne se ut som Drysdale stivnet totalt akkurat idet bildet skiftet, mens Tufte holdt samme høye fart helt inn.
    7  Trening / Styrkeløft / Sv: erfaringer med wahlanders styrkeløfts belte på: 19. juni 2008, 17:07
    Veldig stivt til å begynne med. Trodde det ville bli mye mykere etter hvert, men det ble bare litt mykere - ikke mye. Et utrolig bra og solid belte, men kan knipe litt. Varer til evig tid.
    8  Bilder / Bilder av Styrkeløftere / Sv: Litt sterk i Press? på: 19. mai 2008, 18:44

    Så hvorfor, mener du at det ikkje hjelper med 80 verdens rekorden, så lenge du ikkje har utsende med deg?
    Ville nå heller hatt den følelsen av å feks vært verdens sterkeste i militærpress, en å være såpass "kjekk" at alle damene snudde seg på gata.....

    Det var ironi rettet mot muskelapen Smiley. Jeg er selvsagt av samme oppfatning som deg ...
    9  Bilder / Bilder av Styrkeløftere / Sv: Litt sterk i Press? på: 19. mai 2008, 17:03
    Enig med olemartin. Fyren ser jo ut som han er i elendig fysisk form. Enorm mage og bitch tits. Hjelper ikke å være sterk når du ser sånn ut.

    Nei, det hjelper jo ikke å sette over 80 verdensrekorder hvis man har utseendet mot seg. Skitt au.
    10  Generelt / Åpent forum / Sv: Kjell Kristian Rike er død på: 19. mai 2008, 13:21
    Au au, dette var meget trist! Rike og Carlsen har jo etter hvert blitt en legendarisk kommentatorduo. De har sørget for mang en latter og gledesstund gjennom tidene! Neste vinter blir fattig, tror jeg. Veldig synd at Kjell Kristian døde så tidlig, for han hadde utvilsomt mye å gi ennå. Han var en meget engasjert og kunnskapsrik kommentator, som det ofte blåste rundt. Langrenn og skiskyting blir ikke helt det samme nå. Håper Jon Herwig holder ut en stund til.
    11  Generelt / Loggbok Online / Sv: Espen Bøs Aune, Veien mot NSM 09 på: 08. april 2008, 14:18
    2009 blir det store ESZZ-året!  >Cheesy
    12  Generelt / Loggbok Online / Sv: Hr.Utrolig`s mosjonslogg. på: 24. mars 2008, 20:21
    Ja, du holder ham bak deg foreløpig, he he.
    13  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten på: 10. mars 2008, 17:22
    Nå avslutter vi gratulasjonsbølgen Wink

    Ja, nå avslutter vi gratulasjonsbølgen og begynner med konduleringsbølgen.

    Kondulerer.
    14  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Mark Philippi - 16 uker m/excelark på: 04. mars 2008, 10:43
    Nei, var ikke det som forårsaket den, men kunne vært det. Einar ble jo skadet som følge av dette programmet, mens Tiller i likhet med Egil fikk en voldsom framgang Smiley.
    15  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Mark Philippi - 16 uker m/excelark på: 04. mars 2008, 10:20
    Har kjørt dette programmet to ganger. Den første gangen ble jeg vel 15-20 kg sterkere på 6-8 uker eller noe sånt. Den andre gangen økte jeg noe sånt som 10 kg. Det er veldig viktig å ikke begynne for høyt; den viktigste økningen er den som kommer de siste 8 ukene. Mange av oss har slitt med en del sett i begynnelsen, men jeg mener det er litt gambling. Skaderisikoen blir ganske høy. Stiv rygg kan også gå ut over knebøyen. Anbefales ikke å kjøre programmet to ganger på rappen ... Over tid er nok Dietmar tryggere, men dette opplegget kan være en veldig boost hvis man ønsker å få opp markløftstyrken raskt i en periode ... Smiley.
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 67
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!