for Everhard
  Visning av honnørposter for Everhard
Sider:
  • 1
  • 1  Trening / Treningsprogrammer / Sv: 4x4 - Veien til lykke? 02. februar 2008, 15:21
    Veldig enkelt forklart mener man generelt at å kjøre høyere enn 5rep bygger mest volum og under 5 rep øker styrken mest, så 5 rep er vel det man vil se på som den gyldne middelvei. dvs 5x5. Finnes mange gode treningsprogrammer her inne som baserer seg på det.
    4x4 er veldig fint for å bli sterkere og veldig vanlig blant idrettsutøvere. For eksempel boksere, langrennsløpere, fotballspillere. Dog vil du jo sikkert merke volumøkning med denne frekvensen også dersom du er uvant med vekttrening.
    Honnør gitt av : Diesel, 02. februar 2008, 22:03
    2  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Gerilja eller jogging? 01. mars 2007, 20:03
    Tja...det er jeg litt usikker på, men det sies at forbrenningen kommer skikkelig i gang etter ca 20 min. Uansett så vil du jo forbrenne mer fett enn å ikke gjøre noe i det hele tatt. For egen del så løper jeg til jobben og hjem igjen. 6-7km hver vei og det tar ca 30 min. Tar 5-6x20pushups når jeg er fremme.Turen til jobb tas før frokost, evt med et glass appelsinjuice og vitaminer i magen for kjappere restitusjon. Shaker sammen en solid porsjon havregryn og 50/50 kasein/whey protein til frokost i garderoben på jobb. På kvelden er det vekttrening som gjelder.
    Dette funker som bare juling for meg.
    Honnør gitt av : Pluggen :., 13. mars 2007, 21:54
    3  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Sv: Gerilja eller jogging? 21. februar 2007, 15:12
    Det er ikke noe som heter å miste muskler på kardiotrening whatsoever! Man har et visst antall muskelceller i kroppen og man kan hverken få flere eller færre. Man kan miste litt volum av intensiv/hard løping, sykling etc, men dette volumet kommer så fort tilbake igjen at det ikke kan kalles tap av masse, dessuten får man igjen for kondistreningen styrke/volummessig pga bedre utviklet blodkarsystem og generelt bedre kondisjon.
    Av de to alternativene det er spurt om så ville jeg ha foretrukket jogging pga at glykogenlagrene i musklene er på lavt nivå om morgenen og kroppen derfor vil forbrenne fett under trening(moderat intensitet). Pulstrening som gerilja vil bli veldig hardt å gjennomføre med så lite energi innenbords, men vil føre til økt forbrenning etter endt økt. Dette skjer i mindre grad med jogging. Fordeler og ulemper med begge deler, men jeg mener jogging er å foretrekke da det er lettere å holde på lenger og dermed forbrenne mer fett...
    Honnør gitt av : duro, 21. februar 2007, 15:16
    4  Trening / Forum for nybegynnere / SV: Hjelp til trening 11. januar 2006, 16:43
    Kreatin er en sustans som finnes i matvarer som rødt kjøtt og i små mengder i tyttebær. Den påståtte effekten av dette er at (gitt du bruker det som foreskrevet på pakken) muskelcellene trekker til seg noe væske. Dette øker tverrsnittet på cellene og fører til at du blir litt sterkere. I denne perioden får du da trent hardere enn ellers og kan således bygge opp mer muskulatur. Effekten av kreatinet vil etterhvert avta. Ikke vits å bruke det mer enn en mnd i slengen. For en som er såpass ny i gamet som du så har du sannsynligvis bra fremgang fortsatt og effekten av kreatinet vises da ikke så godt. Mitt tips er å vente med å bruke dette til du kommer til en periode hvor du stagnerer i treningen. For å få optimal effekt så bør man trene ganske hardt og drikke mye vann både før og under trening. Det er ellers ikke nødvendig med kreatin for at musklene skal synes. Musklene kommer til syne når fettet forsvinner og man får mer muskelmasse generelt.
    Når det gjelder å få bort fettet så er det ikke nødvendig å gå inn på en knallhard deff (da mister man fort motivasjonen) ,men heller å gjøre noen enkle forandringer i livsstilen. Drikk tran ,spis mindre og oftere ,spis alltid frokost ,drikk mindre øl og brus. Slutt med smør på skiva ,bruk lettere matprodukter ,rugbrød og annet fiberrikt brød. Karbohydrater med lav glykemisk indeks, proteinrik mat ,masse grønnsaker osv. Proteintilskudd trenger du ikke med mindre du bytter ut annen mat med dette eller trener veldig hardt. Du trenger det ihvertfall ikke hvis du skal ha bort magen.
    I tillegg så er det lurt å trene kondisjon i minst 20 minutter før styrketrening ,dette setter i gang skikkelig bra fettforbrenning som kan vare i opp til 18 timer etter økta(har jeg lest et sted Smiley)
    Lykke til Weightlifter
    Honnør gitt av : Bygger'n, 12. januar 2006, 16:03
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!