Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 157
 • 1  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: helt jævlige gener, er steroider håpet mitt? på: 16. september 2016, 14:43
  Bortskjemt 16 åring som ikke har lært at ting faktisk tar tid, og at man må jobbe for å oppnå noe.

  Hvis du begynner å trene nå, og holder det gående til du er 20, kommer du til å ha en langt over gjennomsnittet fysikk. Slutt å skyld på gener når du akkurat er over konfirmasjonsalder. Skjerp deg!
  2  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Noen som har prøvd begge??????? på: 24. august 2016, 22:02
  Ja, Bill Starr-programmet har jeg kjørt mange ganger, og det overrasker positivt hver gang! Det er dessuten svært lett å følge da du får hvor mye vekt du trenger hver trening, og det motiverer siden du ser fremgang så tidlig.

  Lykke til!
  3  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Hvilket tilskudd passer for meg? på: 24. august 2016, 22:00
  Du kan godt gå til innkjøp av proteinpulver, men du trenger det forsåvidt ikke. For meg høres det ut som du har fin fremgang igrunn. 4 kg på et år er ikke så værst, ihvertfall ikke for en som i utgangspunktet er nokså tynn.
  Kanskje du kan inkludere litt nøtter/mandler (ikke saltede peanøtter, da disse er ristet i olje som ikke er verdens beste fett), avocado kanskje (selv om det er nokså dyrt da) og evt. lage kalorismoothier. Med det mener jeg en slags milkshake som har mange kalorier i seg. For eksempel havregryn, melk, sjokoladeproteinpulver, peanøttsmør og banan. Den er skikkelig god! Smiley Lykke til videre!
  4  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Weight Gain i havregryn? Funker det? på: 24. august 2016, 21:49
  Hei. Nei, kaloriene er de samme.
  5  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Produktanbefaling ved kosttilskudd til styrketrening til gutt på 16 år på: 15. april 2016, 10:43
  Gainer kan være fint i din situasjon, selv om jeg liker å lage mine egne med blender. Pass på å tygge noe sammen med gaineren for å få med fordøyende ensymer i magen, ellers vil du kunne få problemer med fordøyelsen. Nøtter o.l. passer bra. Tygg de godt.

  Kreatin vil også være alright. Ingen problemer med å bruke det.

  Lykke til!
  6  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Spørsmål om Kreatin på: 15. april 2016, 10:41
  Kre-alkalyn fra EFX er den første kre-alkalynen som kom på markedet. Den er/var patentert. Purple-K er samme greia.

  Jeg har brukt førstnenvte, og synes det fungerte bra. Nå bruker jeg kreatin monohydrat og resultatene er like gode. Bruk opp kre-alkalynen og gå over til kreatin monohydrat, helst av typen creapure. Lykke til!
  7  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Pwo/kosttilskudd for maks pump på: 15. april 2016, 10:39
  Jeg har prøvd veldiig mange pre-workouts opp gjennom årene. Du vil ikke tro hvor bra pump du får av følgende metode, istedenfor å benytte deg av dyre pre-workouts!
  Finn noe som har følgende ingredienser, eller kjøp de seperat og bland selv. Jeg gjør sistnenvte, for da kan jeg forandre oppskriften etter hva jeg ønsker og hvordan jeg føler meg.

  Kaffe/koffein (jeg bruker instant-kaffe, siden det er lettest)
  3 g citrulline malate
  3 g l-arginine
  1,5 g taurin

  Pumpen kommer mest fra citrulline malate og l-arginine, men jeg liker å bruke alle da de gir energi i tillegg.

  Pass på å ha spist nok karbohydrater dagen før. Ikke kutt salt. Du kan veldig godt bruke kreatin, 5 g/dag, også. Du trenger ikke ta dette i denne miksen, men det hjelper på pumpen.
  8  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Har PT'en peiling på: 15. april 2016, 10:28
  Når man begynner å trene eller tester ut øvelser som man som regel ikke pleier å gjøre, kan det være smart å etablere en "følelse" for øvelsen/muskelen. Det vil si at du kjenner at du bruker de musklene du skal og at teknikken sitter bra. For å gjøre dette så er høyrepetisjonsarbeid med relativt lav vekt bra. Sakte repetisjoner (4 sek opp/ned f.eks.) er også fint for slikt.

  Når du har etablert denne "mind-muscle connection", som det kalles i treningsmiljøet, så kan du begynne å slenge på vekter.

  Angående 20 rep sett, og antall øvelser så er kanskje PT'en din vant med å trene folk som blir lett lei og vil derfor utfordre deg med flere øvelser. Jenter ønsker typisk å ha flere og mer fancy øvelser, mens gutter kan typisk klare seg med 5 x 5 knebøy og høyrep beinpress for å vri safta ut av musklene. Det kommer an på preferansen.

  Å trene bein 2 ganger i uken ser jeg ikke noe problem med. Jeg vet ikke hvordan din treningsuke ser ut, men 2-3 ganger i uka er fint. Volumet du kjører nå ser ut til å være nokså høyt. Det kan du evt. spørre PT'en om hvorfor det er det, og hvorfor du ikke har en progresjonsplan hvor du øker volumet etterhvert som du blir mer komfortabel med treningene.

  20 reps-sett er ikke dårlig for å bygge muskler. Kjære deg, du må huske at bena dine er svært sammensatt av ulike muskelfiber, både type 1 og 2. Begge har potensiale for hypertrofi, selv om de lærde strides litt der. Dessuten har du et prinsipp fra gammelt av som det forskes mer på nå, nemlig om pump fører til vekst. Altså, vil du kunne få større muskler av å pumpe så mye blod inn i de at de utvides fra innsiden, på godt norsk. Det kan hende PT'en din tror på det, og det er han ikke alene om, og hva vil kunne pumpe mye blod inn i musklene, jo høyrepetisjonssett!

  Så, jeg synes det ser ut som du har lest litt på internett om trening, og bestemt deg for å tro på alt du har lest uten at du har så mye erfaring. Det virker som om du ønsker en PT som passer til hva du har hørt, istedenfor å ta til deg kunnskap fra en som garantert har mye mer erfaring enn deg selv. Det er en veldig naturlig og menneskelig reaksjon, men forsøk å legge unna ditt eget ego og prøv å lære noe istedenfor. Finn fram målebånd/vekt og se om du får fremgang ila. 6 uker. Hvis ikke, så kan du begynne å tenke i nye baner. Lykke til!
  9  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Testex 250 120 kapsler SNS Biotech på: 13. november 2015, 12:55
  Har en del erfaring med slike testo-boosters. Det har aldri fungert for min del. Setter en god shilling på at det er penger ut vinduet i dette tilfellet også.
  10  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? på: 24. oktober 2014, 22:19
  Ikke tatt seg opp, nei...

  11  Generelt / Åpent forum / Sv: Hva pokker skjedde her? på: 09. oktober 2014, 23:26
  Haha, ja treningsforum er langt ifra det det var. Likevel så er det grenser for hvor lenge en kan opprettholde et forum hvor halvparten av diskusjonene ender i "du trenger ikke tilskudd, bare spis mer".
  12  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Hvilket tilskudd bør jeg bruke? på: 02. september 2014, 02:10
  Når det gjelder glutamin har jeg alltid vært nokså kritisk. Det har aldri gitt meg noe som helst. For å gi det en siste sjangse, gjorde jeg Poliquins glutamin load'ing. Det funket overraskende bra! Jeg husker ikke resultatene, men husker at jeg ble sterkere. Jeg hadde ingen forhåpninger, men ble som sagt positivt overrasket.

  " 1.Glutamine Load:
  If you have a hard time gaining muscle mass, I would advise you to do this: take 80 grams of glutamine a day for 5 days, yes 80 grams, best is to do 8 x 10 grams. When NHL recruits were at a plateau gaining mass, that was my best quick and dirty trick.


  Do I have peer reviewed studies for it. No. Just plenty of clients and students who had had success with it. I find taking 10 grams every two hours diluted in a cup of water works  very well. Timing with meals does not matter. How does it work? Many possibilities, including:
  A - glutamine is the primary building block on the intestinal lining. Many people suffer unknowingly from leaky gut syndrome. The glutamine overload phase seals the lining, which diminishes food intolerances and inflammation.
  B - muscle gains are correlated to how strong the immune system is. Glutamine loading boosts the immune system. Conversely, when you overtrain, your glutamine levels drop dramatically."
  13  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Dårlig erfaring med xtend på: 17. juli 2014, 03:19
  Jeg har ikke det, men kjære deg, hvis du reagerer slik er det ikke bra for deg å ha xtend i deg. Det er mye forskjellige farge og smakstilsetninger i den, så det kan hende du reagerer på de.
  14  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: ZMA Hardcore spørsmål på: 05. juli 2014, 19:15
  Kjør på!
  15  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Fått masser av kosttilskudd. Hvordan sjonglere inntaket? på: 05. juli 2014, 19:14

  Hverdags:
  Mutant Whey Protein.
  Mutant Creakong
  Mutant BCAA
  Flytende amino
  Ripped Freak, pre workout


  Slanking:
  Ripped hardcore
  Biofood linfrøolje.
  CLA
  Calcium puryvate


  Sånn kan det deles opp på en enkel måte.

  Her er et par ting som bør nevnes.
  - Flytende amino og bcaa trenger du ikke ta oppå hverandre, siden de er veldig like. Så bruk den ene først, og så den andre.
  - Ripped hardcore kan du godt bruke som pre-workout når ripped freak går tom. Den gjør ikke mye for fettbrenning (slik som de fleste fettbrenningsprodukter), men gir god energi og fokus.

  Når det gjelder tid du skal ta de ulike produktene, så står det forklart på boksen. Proteinpulver trenger du ikke ta hver dag, men heller de dagene du ikke får i deg nok protein gjennom mat.
  Selv liker jeg å ha BCAA i vannet mens jeg trener.
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 157
 • TOPP-3 for å BYGGE bryst

  Trening01.01.202157

  Her får du 3 kanonøvelser så du aldri igjen skal ha problemer med å bygge bryst.

  7 øvelser for muskuløse triceps

  Trening26.12.202053

  Vil du har større armer? Dette er 7 supre øvelser.
  Her har du treningstips og kostholdsråd som kan gi deg et push bak, inn i det nye året.

  Bananpannekake

  Kosthold23.11.20202213

  Perfekt å starte dagen på!
  Her får du hjelp til å sette sammen et optimalt kosthold med enkle tips og triks.