Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 157
  • 16  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: Min vei for å bli slank og grei :) noen kommentarer ? på: 19. juni 2014, 23:42
    Kjære vene, det var enorm forskjell! Kjempebra jobbet ser det ut som, og det virker som du koser deg med treninga også. Altså, det er ikke noe du føler du "må gjøre", men heller noe du ser verdien av og dermed ønsker å gjøre. Det tror jeg er riktig innstilling. Kjør på videre!
    17  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Knebøy problemer !!!! på: 31. mai 2014, 17:30
    Hei!
    Jeg har hatt det samme problemet. Jeg tror det kommer av at du er for stiv i hamstringen og/eller rumpa. Jeg begynte å tøye disse før og etter hver økt (dvs 3-5 ganger i uka), og problemet forsvant. Bruk god tid på tøyinga. Gjerne flere sett.
    Ila et par uker bør det kunne bli bedre.
    18  Generelt / Åpent forum / Sv: Skal flytte til Oslo. Tips?! på: 29. mai 2014, 12:34
    Takk for svar!

    Er det flere som har tips/forslag? Er dere enige/uenige med Fleksnes?

    19  Generelt / Åpent forum / Skal flytte til Oslo. Tips?! på: 27. mai 2014, 13:36
    Hei!

    Jeg har fått jobb i Oslo, og begynner der i august. Jeg er på utkikk etter plass å bo. Hvilke bydeler er greie, og hvilke bør en holde seg unna? Jeg skal jobbe nært Helsfyr t-banestasjon. Jeg ser etter noe som ikke er altfor langt unna. Jeg ønsker også en plass det er trygt å gå hjem til etter en natt ute, altså at man ikke krysser Grønlandsparken kl 4 på morgenen f.eks.

    Det jeg ser etter er en enmannsbolig, 2-roms for rundt 10 000,- i mnd, med hvitevarer. Hvis noen vet om noe, så si gjerne ifra! Cheesy
    20  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Frøken uviten trenger DITT råd hjelp :) på: 26. mai 2014, 13:00
    Enig med SFV. Samt spis grønnsaker. Disse gir god metthetsfølelse, men lite kcal. Hvis du skal ned i vekt er disse uungålige. Grønnsakssuppe med noe kjøtt eller egg til er perfekt!

    Du ser etter kosttilskudd fordi du er ute etter en enkel løsning. Det kan hende du går i fella, slik som mange andre har gjort før deg, og ser en kul reklame som lover gull og grønne skoger, for deretter å kjøpe det produktet. Jeg har gjort det mange ganger, og hver gang blir jeg like skuffet. Ta heller et tak når det gjelder kostholdet ditt generelt, så vil du se enorme forskjeller etter kort tid.
    21  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: opp i vekt! mer masse på: 26. mai 2014, 12:56
    Denne tråden har gått igjen på treningsforum i alle år. Tipsene er alltid de samme; spis mer, kjøp gainer, tilsett olje til måltidene dine, spis nøtter.

    Spis mer er enkelt å si, og det er jo det du må gjøre. Men hvordan kan man spise mer hvis man føler at man spiser det man maksimalt orker allerede? Vel, du kan drikke kcal. Dette er en lettere måte å få i seg energi på. Lag en gainer før du legger deg. Den kan bestå av melk, havregryn, proteinpulver, banan, litt mager kesam, noe smakløs olje (som solsikke- eller rapsolje) og peanøttsmør. Dette smaker bedre enn det ser ut som. Ved siden av denne spiser du noe nøtter, en gulrot, litt kålrabi eller hva som helst som får deg til å produsere spytt, da du ønsker å ha med deg spytt ned i magen for å hjelpe på fordøyelsen. Hvis du begynner med dette, og merker at du har løs mage, så anbefaler jeg deg å kjøpe probiotiske bakterier i form av kapsler som du får på apotek eller på nettet. Disse vil hjelpe kroppen din i å nyttegjøre seg av maten. Akkurat dette punktet er undervurdert hos altfor mange. Ta vare på fordøyelsen din og spis nok. Da vil du gå opp i vekt.
    22  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Protein Pulver hjertebank? på: 13. mai 2014, 14:45
    Noen aminosyrer stimulerer blodsirkulasjonen (så kaldte NO-boosters). En av disse er arginin, som typisk finnes i alle mysebaserte proteinpulver. Det kan hende at du er hypersensitiv til denne aminosyren, og selv om den er "pakket inn" i proteiner (altså aminosyrer koblet sammen til proteiner), så kan den ha effekten du beskriver.
    Det tipper jeg. Uansett hva grunnen er, så er ikke proteinpulver verdt å risikere helsa for. Et godt måltid etter trening er vel så bra, om ikke bedre!
    23  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Gainer + Fettforbrenner? på: 09. mai 2014, 13:12
    For det første, den "fettforbrenneren" der gjør så og si ingenting for fettprosenten din. Det den kan gjøre er å gi deg noe økt fokus pga koffeinen i den.
    Gainer er en enkel måte å få i seg kcal på. Litt for enkel spør du meg, da de fleste ganiere inneholder kun sukker og proteinkonsentrat. Dette gir deg ikke noe ekstra, med hvilket jeg mener vitaminer, mineraler, sporstoffer og fiber.
    Kan du bruke begge samtidig? Ja, men du blir ikke automatisk stor og rippa. Fettforbrenneren vil gi deg litt fokus når den taes før trening, gaineren vil øke kcal-inntaket ditt. Dette kan du også oppnå med en kopp kaffe før trening, og en god bolle havregryn + egg etter trening. Så det er opp til deg.
    24  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: YT-serien på: 27. februar 2014, 00:57
    Før trening-produktene er ofte fulle av sukker, som skal gi energi. Det samme gjelder under trening-produktene. Etter trening-produktene inneholder mer protein, for restitusjonens del.

    De fleste får i seg nok karbohydrater gjennom normal kost, derfor trengs det ikke et tilskudd for det.

    Ja, du skal spise før trening. Du spiser 1-2 timer før, avhengig av hva som føles godt. Mange spiser 1 time før, men selv må jeg spise 2 timer før siden maten sitter lenge i magen.
    Etter trening må du ha i deg mat også. Da spiser du noe med rikelig med protein. Det er det viktigste da.
    25  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Leg-day på: 20. februar 2014, 01:37
    DU MÅ

    26  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Kutte ut kreatin? på: 19. februar 2014, 20:48
    Bare for å si det. CEE er ikke kreatin monohydrat, det er kreatin etyl ester.
    27  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Vepse-Bol på: 18. februar 2014, 21:10
    Ah, vepsebol, en gammel klassiker! Jeg la på meg 15 kg ren muskelmasse på biceps og bryst da jeg brukte dette i 3 uker. Fantastisk produkt!
    28  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: WHEY protein på XXL 299kr NÅ på: 05. februar 2014, 21:35
    Oi! Hvilket merke?

    Edit: Jeg gikk av en eller annen grunn ut ifra at det var snakk om 3 kg, men det oppgis ikke.
    29  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Bruk av PWO (I am f#cked up) på: 05. februar 2014, 11:14
    Jeg har prøvd en god del pre workouts, og de eneste som ga meg noe inneholdt DMAA, dvs amfetamin (så og si). Altså ikke en bærekraftig løsning.
    Ønsker du å prestere bedre på trening, kan du kjøpe inn kreatin monohydrat og (evt) beta alanin. Disse to fungerer. Det er vist i flere studier, og jeg har opplevd det selv.
    30  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Vektøkning og muskeløkning? på: 04. februar 2014, 14:58
    Etter det jeg har forstått er det cirka 1060 kalorier per servering (260 gram, 4 måleskjeer) er det da for mye å ta en shake på morgenen, rundt middagstid og etter trening, eller er det nok med 2 shaker per dag? tar jeg 3 shaker pluss det jeg spiser til vanlig, da blir jeg vell liggende på rundt 5500/6000 kalorier.

    Har forstått jeg skal ta to doser krea-bolic per dag (6 kapsler)x2 skal jeg ta en dose på morgenen og en etter trening?

    Det er aldri "for mye", men jeg ser ikke poenget med å ligge så høyt på kcal-skalaen. Det holder med en gainer pr dag. Spiser du vanlig i tillegg til den ender du opp på 4000 kcal, som skal være mer enn nok til å gå opp. Som sagt kan du sjekke vekta hver uke, evt annenhver uke, og kalibrere deretter.

    Ja, de kreabolic-greiene er vel 2 ganger dagen, ja. Det passer fint å gjøre det slik du beskriver. En om morgenen, og en etter trening.
    Sider:
  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 157
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!