Visning av honnrposter for Bob Paar
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 70
 • 1  Trening / Skader og Smerter / Sv: Noen erfaringer med smerter i håndledd? 28. april 2015, 22:43
  Leger og Spesialister jobber ut i fra vitenskap, men de kan ta ikke nødvendigvis feil, men ikke helt korrekt diagnose.
  Man kjenner sin egen kropp best og hvis man i tillegg er litt kritisk, stiller spørsmålene litt på kryss å tvers på hvorfor, hvordan og når det gjør vondt så kan man faktisk komme langt på vei med en holdbar diagnose. I samråd med lege e.l. er det da ganske lett å finne en årsak.
  Honnr gitt av : Flymodus86, 06. mai 2015, 12:01
  2  Trening / Skader og Smerter / Sv: Noen erfaringer med smerter i håndledd? 12. april 2015, 08:38
  det er uanseet hvilke vinkel jeg har på håndledda, og kun på løfte øvelser. Så det virker som om noe blir klemt sammen inne i der.

  Er det bilde til høyre som er riktig teknikk? Har sikkert løfta feil i mange år.
  Hva som er riktig teknikk skal jeg ikke begi meg ut på, men jeg har hatt samme problem med min venstre hånd som du skisserer her.
  Har vært til legen og flere utredninger uten at de har kunnet hjelpe. Kroniske smerter ble det sagt. Fikk til slutt en skinne som stivet av håndleddet noe som gjorde hånden nesten helt ubrukelig da fleksingen i håndleddet er ganske vesentlig bevegelse i det daglige. (prøv selv Smiley)
  Jeg fant nøkkelen for meg da jeg ble innviet i håndbakmiljøet. For å bli en god håndbakutøver må man ha en relativ god styrke og koordinasjon i håndledd. Begynte å trene underarmscurl forsiktig for under og overside, hammercurl med rett håndledd og masse andre øvelser så ble håndleddet gradvis bedre og bedre og til slutt var smertene helt borte. Nå har jeg vært smertefri i 4 år og har fått litt morsomme muskler i underarmen.  Grin
  Honnr gitt av : Flymodus86, 28. april 2015, 00:23
  3  Generelt / Antidoping / Sv: Er sterioder så farlige? 13. oktober 2013, 09:45
  En ting er helt sikkert, du får ikke svaret her.
  Jeg er av den oppfatningen at steroider er nok mere skadelig enn det enkelte vil ha det til.
  Det er som sagt medisin som er tiltenkt andre bruksområder enn det en frisk kropp som vil ha større muskler bruker det til. Doseringen er vel ikke helt i tråd med det som står på pakningsvedlegget heller når man "selvmedisinerer".
  Så er det skillet mellom bruk og missbruk som noen ganger kan være litt diffust.
  Enkelte kroppstyper tåler jo mere enn andre også. Jeg kjenner folk som begynte å røyke når de var 12-13 år og gikk bort i en alder av 95 og aldri være syk, mens andre døde etter bare noen år pga. kreft.
  Forskjellige kropper reagerer forskjellig, men en fast tommefingeregel er at enhver handling har en konsekvens.
  Honnr gitt av : hallvard lønmo, 30. november 2013, 23:09
  4  Trening / Styrkeløft / VM styrkeløft i Stavanger 4-9 nov. 04. november 2013, 13:20
  http://goodlift.info/live.php
  Honnr gitt av : Staggere, 06. november 2013, 20:58
  5  Trening / Styrkeløft / Sv: Til alle Crossfittere 05. august 2013, 10:51
  Selvsagt vil de fleste styrkeløftere machte krossfittere på løft, men kondisen ville du blitt smadra på så til  de grader Båbb.
  Skulle likt å se det ja før 30. august 2008.
  I dag hadde han tatt meg lett på stort sett alt, men ikke før denne datoen.  Wink
  Honnr gitt av : Evis, 05. august 2013, 16:20
  6  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten 24. juli 2013, 23:23
  http://www.youtube.com/watch?v=UE8yHySiJ4A
  Honnr gitt av : Pans, 24. juli 2013, 23:36
  7  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten 29. juni 2013, 15:15
  Angående c-pap, vekt og livsstils-sykdommer.

  Jeg har drevet med styrkeløft og trening i mange år frem til 2009 og fikk til slutt hjertesvikt og en del andre livstils-sykdommer grunnet av at jeg hadde opparbeidet en litt for høy vekt.
  Jeg fikk som sagt hjertesvikt, diabetes 2, ødem i leggene, høyt blodtrykk, høyt kolestrol, søvnapne, noe som medførte innleggelse på st.olav i 2 uker. Jeg ble utredet og går nå på masse medisiner. Fikk også en c-pap med meg hjem, men dette var et helvette, maskina ble innstilt på 12 innpust og 12 utpust i minuttet, det var greit nok. Men bare å ha maska var et helvette. Hvis du må hoste i løpet av natta så kommer du helt ut av rytmen på maskina og det blir bare dritt. Jeg klarte ikke å bruke maska, men jeg sover bedre nå. Dette grunnet av at jeg ikke spiser kveldsmat og maven ikke er full. Når du ligger så blir lungene presset sammen og oppover og dette gjør det verre å puste. Mange puter er også å foretrekke slik at du har hodet høyt oppe, sover best på ryggen.
  Nå har jeg snart gått 4 år på trygd og prøvd uttallige kostråd og treninger for å gå ned i vekt, men det er både tungt og slitsomt når man er full av medisiner som hindrer deg i å ned noe særlig i vekt, samt at motivasjonen er på bunn. Jeg har vært med på fysmed og andre instanser for trening og kost, men det funker ikke for meg. Jeg er født latsabb og hater trening bortsett fra å løfte vekter. Jeg er nå henvist til st.olav for en slankeoperasjon. Jeg vet og forstår at mange tenker at jeg kanskje burde unngå en operasjon, men når når intet annet fungerer så ser jeg meg ikke noe annen råd, jeg driter i om jeg må kutte ut enkelte matvarer, og man må spise mer langsomt. Jeg tar denne opersajonen grunnet av at jeg vil ha tilbake livet mitt og vekten kan halveres med operasjon og innsats fra meg selv, jeg veier i dag 165 kilo og det er for mye. Uten en operasjon og kanskje økende vekt så blir jeg knapt 50 år, jeg er 40 år nå.
  Så i bunn og grunn så er fedme og vekt grunnen til alle mine sykdommer, men jeg kan bli kvitt mesteparten av medisinene, og ikke minst det helvettes insulinet.
  Jeg vet alt om at det er vanskelig å gå ned i vekt og lysten er liten. Jeg hater å se min egen kropp i speil og jeg hater å bli fotografert, dette er fordi at jeg skjemmes av mitt utseende og selvbilde og selvtillit er bare bambus.
  Så det å bli stor og sterk kan man bli uten å veie 150 +++ kilo.

  Først å fremst vil jeg si du har vært uheldig å havnet på gal vei. Jeg vet det kan være vanskelig å komme seg på rett kjøl igjen, men det vil du ikke klare bare ved å ta en slankeoperasjon for å si det rett ut.
  Du må legge om livsstilen din og ikke bare tette et hull i et skip som er fullt av dem.
  Til en person som har levd "usunt" i 40 år nytter det ikke å radikalisere om hele kostholdet og treningsopplegget i en smell. Da går man fort tom for krefter og blir fort lei og man faller fort og med mere tyngde tilbake til der man startet. Her må du starte lett med litt trening både styrke og cardio for så redusere litt på den maten du spiser til daglig. Ikke noe kylling og ris i 1. omgang.
  Vektreduksjon handler om å spise mindre cal enn det du forbruker. Uansett hva du spiser vil du gå ned i vekt bare du spiser mindre.
  Når man da har kommet inn i en fin rytme med trening og synes livet begynner å bli litt trivelig igjen kan man begynne å legge om kostholdet, da forsiktig og ikke med raske steg. Dette er en prosess som kanskje vil ta flere år. Men til slutt vil du stå der på toppen å se utover landskapet å si til deg selv med rikelig av selvtilit at det var godt å gå til toppen også når man ser på de som tar heisen.

  Tar du en slankeoperasjon har jeg sett flere eksempler på at de blir fort tynne, men etter en stund blir de tykk igjen. Dette fordi de ikke er motivert og opparbeidet seg grunnleggende kunnskap om hvordan kroppen fungerer. Sprøyter må du også ta resten av livet etter en operasjon. Til slutt er en operasjon et kirurgisk inngrep som også medfører økt risiko for forskjellige ting, ha det i tankene før man velger den "letteste" veien.
  Honnr gitt av : Pans, 01. juli 2013, 01:15
  8  Generelt / Antidoping / Sv: Elixias antidopingskontrakt- Tillatt eller ikke? 01. november 2012, 10:22
  Med andre ord har de ingen rett til å kreve dopingkontroll av deg som medlem.
  Det er dersom du melder deg inn i etterkant at du signerer en avtale om at du godtar en test på de overnevnte vilkår. Du kan allikevel nekte og således fratre avtalen og medlemskapet.

  Dersom de prøver å dytte dette på de som er medlemmer før dette idiotiske samtykkende testapparatet ble igangsatt kan de selvsagt nekte. Det inngår ikke i deres avtaler. Hevder de at dere skal signere ny avtale må dere si nei. Sier de at du må, er det bare humbug. Avtalerevisjon går ikke én vei. Fortsetter de å mase sier man at man ikke godtar, og at dersom de innfører dette på eksisterende medlemmer er det et vesentlig avtalebrudd, fordi de ikke kan tvinge medlemskap som er inngått på andre vilkår til å la seg "frivillig teste". Da skal man kreve avtalen hevet med null kostnader og evt erstatning for de innmeldingsavgifter som påløper ved innmelding annet sted, samt ingen løpende utmeldingsperiode hos Elexia. Dette er "tvungen frivillig dopingkontroll" og det har verken Datatilsynet, Elexia eller Antidoping Norge kompetanse til å pålegge privatpersoner.

  Hilsen jurist

  NB: La dere merke til at dette ikke innebefattet de ansatte(!) Det er jo akkurat i den gruppen hovedmengden av dopet på treningssentere blir konsumert

  Jeg for min del ser ikke helt problemet med å avlegge en test i ny og ne. Det tar 15 minutter å avlegge en test. Har selv avlagt flere tester og har ingen problemer med at systemet har bltt sånn når man ser på hvilken vei idretten/mosjonen har tatt.
  Hvis man synes testing er å grafse i privatlivets fred og føler seg sterkt krenket hvis man må avlegge en test så start ditt eget kjellergym på gutterommet og hold dine dopingholdninger der.
  Honnr gitt av : aLesserChristian, 01. november 2012, 11:56
  9  Generelt / Loggbok Online / Sv: Espen Bøs Aune mot Norway Open 29.sept 25. september 2012, 10:17
  Ett svar på alt dette:

  VET IKKE! Smiley

  For å si det rett ut, jeg DRITER i power, mål, ditt og datt nå assa.. Dere skjønner det ikke Smiley Det er ikke disse spørsmål som betyr noe nå. Har ikke energi til å tenke på noe annet enn det jeg 100% må nå. Og det er å spise, drikke og jobben.. Familien får sin "død" tid den også.. Men totalt sett er jeg er skikkelig DRITTSEKK nå for tiden.

  Men gleder meg til å gjøre det godt igjen om noen 1.5uker Smiley 

  Vel talt.

  Til dere som lurer på så mye her og der prøv selv en sånn diett. Det er ikke morro og spesielt ikke den siste mnd. Den er et helvetet!!
  Man er sulten og sliten og har ingen muligheter for å jobbe opp noe overskudd på noe vis annet enn søvn. Synes Espen takler dette ganske bra til å være den første gangen. Alt er nytt og mangee impulser til et lavcarba hode å bearbeide.
  Hvis dere venter nå til over konkurransene når Espen har kommet seg litt ovenpå igjen så vil dere få svar på alle deres spørsmål og mere til.

  BB dreier seg ikke om noe mål annet enn å nå det. Det er illusjonen som gjør deg størst og best på senen. Hjelper lite å være 120 kg hvis man er slapp og uten trykk og han ved siden av er 100 kg kvass og full av trykk. Større mål her og der vil hjelpe lite da.
  Honnr gitt av : Kikki, 26. september 2012, 09:28
  10  Generelt / Loggbok Online / Sv: Espen Bøs Aune mot Norway Open 29.sept 25. september 2012, 10:17
  Ett svar på alt dette:

  VET IKKE! Smiley

  For å si det rett ut, jeg DRITER i power, mål, ditt og datt nå assa.. Dere skjønner det ikke Smiley Det er ikke disse spørsmål som betyr noe nå. Har ikke energi til å tenke på noe annet enn det jeg 100% må nå. Og det er å spise, drikke og jobben.. Familien får sin "død" tid den også.. Men totalt sett er jeg er skikkelig DRITTSEKK nå for tiden.

  Men gleder meg til å gjøre det godt igjen om noen 1.5uker Smiley 

  Vel talt.

  Til dere som lurer på så mye her og der prøv selv en sånn diett. Det er ikke morro og spesielt ikke den siste mnd. Den er et helvetet!!
  Man er sulten og sliten og har ingen muligheter for å jobbe opp noe overskudd på noe vis annet enn søvn. Synes Espen takler dette ganske bra til å være den første gangen. Alt er nytt og mangee impulser til et lavcarba hode å bearbeide.
  Hvis dere venter nå til over konkurransene når Espen har kommet seg litt ovenpå igjen så vil dere få svar på alle deres spørsmål og mere til.

  BB dreier seg ikke om noe mål annet enn å nå det. Det er illusjonen som gjør deg størst og best på senen. Hjelper lite å være 120 kg hvis man er slapp og uten trykk og han ved siden av er 100 kg kvass og full av trykk. Større mål her og der vil hjelpe lite da.
  Honnr gitt av : Espen Bøs Aune, 25. september 2012, 12:36
  11  Trening / Styrkeløft / Sv: Carl Yngvar Christensen 1135kg (Video av alle løftene) 16. mai 2012, 17:59
  CYC ER Norges beste idrettsutøver!
  Jeg synes det blir litt feil å sette idrettsutøvere opp mot hverandre sånn. På hvilken måte kan man si at CYC er desidert best uansett idrett?
  Jeg synes CYC er en fantastisk utøver i en sport jeg liker veldig godt, men samtidig så er f.eks. Petter Northug best på ski.
  Det finnes nesten ingen sammenligningsgrunnlag på disse idrettene eller utøverne sånn sportslig sett. Eneste måten de kan sammenlignes er på innsatsen, dedikasjonen og ikke minst talentet. Begge trener steinhardt og oppnår resultater som nesten ingen i verden er kapabel til å klare. Så i min verden er de i elitegruppen, ingen bedre eller mere værdt enn den andre.
  Honnr gitt av : SilverFox, 16. mai 2012, 21:11
  12  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten 16. mai 2012, 07:00
  http://www.zuna.no/2012/05/10/en-taxisjafor-fra-new-york-forteller/
  Honnr gitt av : Einar B. Gilberg, 16. mai 2012, 12:35
  13  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten 31. mars 2012, 20:47
  http://www.youtube.com/watch?v=oaMTSOI1Zk4#noexternalembed&feature=related
  Honnr gitt av : streetball, 31. mars 2012, 21:27
  14  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Store underarmer? 16. mars 2012, 13:41
  har hørt om fatgripz? Men hvordan funker dem og hvor kan man kjøpe slikt? OG hva slags øvelser bruker du dem på?
  http://www.aussiefitness.com.au/products/Force-USA-Fat-Grips.html
  http://trainerjosh.com/reviews/fat-gripz-review/
  http://www.fatgripz.com/feb.html
  Honnr gitt av : Bro, 16. mars 2012, 13:43
  15  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten 12. mars 2012, 12:34
  Nei, 235 kg splitter naken. Ikke med løftesko Smiley
  Ok sorry for feil opplysning.  Lips Sealed
  Det var ihvertfall et syn for guder.  Grin
  Honnr gitt av : Eric Heiden, 12. mars 2012, 12:54
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 70
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!