Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 33
  • 1  Trening / Andre Treningsaktiviteter / Sv: 500m. - svømming på: 16. februar 2009, 22:05
    Kråling er den kjappeste svømmestilen. Det er iallfall slik for folk som er gode til å svømme. For normale folk så er nok brystsvømming den kjappeste stilen.
    2  Generelt / Åpent forum / Sv: Grandiosa uten paprika på: 02. februar 2009, 20:39
    Nå ble jo grandisen sunnere også...
    3  Trening / Treningsprogrammer / Sv: Kondisjon på: 29. januar 2009, 11:47
    Det er ikke lett å si hva som lønner seg. Blir det samme som å spørre om en skal spise knekkebrød med lettsyltetøy eller lettknekkebrød med syltetøy til frokost når en spiser lunch med dobbel burgermeny på Mcdonalds 2 timer senere.

    Hard intervalltrening og styrke på samme dag er langt fra ideelt. En 4x4 økt trenger ganske mye restitusjon, vi snakker ofte om 24-48 timer. Etter en styrkeøkt skal en jo også ha litt hvile. Husk at en uke bare har 7 dager.

    Men til spørsmålet ditt om man kan kjøre kondisøkter flere dager på rad. Det avhenger av hvor hardt en trener. Avhenger av volumet til treningsopplegget ditt. Det er ingen ting i veien for å trene en time lett hver dag. Å trene harde 4x4 intervaller hver dag blir alt for mye i lengden. Trikset med kondisjonstrening er å trene på overskudd over tid. Du kan godt trene hardt i en liten periode, men over lengre tid så må det være overskudd.

    4  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Trene 4X4 uten bruk av pulsklokke, hvilken intensitet? på: 26. januar 2009, 20:41
    Det er jo ingen ting i veien for å ta de 16 mintuttene i en sleng. MEN, det blir mye hardere. Husk at du skal egentlig ligge 85-95% av makspulsen din. Det er over syregrensen for ganske mange. Du kan gå fryktelig stiv i beina dine.

    Det er også en psykisk påkjenning å trene så hardt i 16 min uten pause. Du vil føle at kroppen vil stritte i mot, men oppe i hodet ditt så er du nøtt til å ha jernvilje for å klare det. Husk at dette tempoet er konkuransetempo i mange idretter.

    4x4 er bare en metode som gir gode restultater fordi det er enkelt å gjennomføre både fysisk og psykisk. Det fine er at når du får litt opphoping av melkesyre så er det en liten pause slik at du blir kvitt den.

    Det er nesten garantert at du vil holde ut lenger med treningen din om du prøver deg på 4x4 fremfor et langt intervall. Foresten så er pulsklokker å få veldig billig, du trenger bare en som måler hjertefrekvensen og ikke alt miksmaks som mange pulsklokker har.

    Lykke til.
    5  Kosthold / Oppskrifter / Sv: Skinkepålegg på: 15. januar 2009, 11:13
    ''Schouderham'' inneholder ofte ikke mer enn en ca 70-75% svinekjøtt i de billige typene. Fettinnholdet er relativt høyt for skinke, ca 5-15%. Resten er salt, vann, sukker, bindingsmiddel, andre ting og E-stoffer.

    Hvis det er billig proteinkilde du er ute etter så er ''Magere kwark'' et greit alternativ.
    6  Trening / Strongman / Sv: Arild Haugen legger opp strongman på: 29. oktober 2008, 11:07
    Det går rykter i Hollywood at Rocky VI skal spilles in. Kanskje skuespiller hadde vært noe for Arild.

    Uansett så er det kult med folk som går mot strømmen. Det finnes ikke mange eksempler på utøvere som har hevdet seg høyt i to forskjellige idretter. Hvis han klarer det så blir det en enorm prestasjon. Skulle han derimot ikke klare det så har han jo alltids NSM tittlel, ikke ille ''bare'' det.
    7  Generelt / Loggbok Online / Sv: Apaco har løpt 10.000 meter juli 2008. Hva skal jeg gjøre nå? på: 01. august 2008, 10:34
    Gratulere med imponerende insats. Jeg skal ærlig inrømme jeg ikke trodde du skulle fullføre. Veldig bra at du klarte det på en god tid i tillegg.
    8  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: proteinbar vs proteinshake på: 31. juli 2008, 08:22
    Hei, ser at du veier i underkant av 60 Kg. Du trenger ikke mer en ca 20-25g protein etter styrketreningen din. Dette kan blandes ut i ca 2dl vann. Det er et lite melkeglass.
    Kan det være at du lager en litt for stor Shake?
    9  Generelt / Loggbok Online / Sv: Mihoe trener NROL4W (Bilder s.28,30.Nye s.40) på: 20. juli 2008, 20:09
    Dæven døtte for noen bilder av deg. Kjempebra, stå på Smiley
    10  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Er vi litt for paranoide med tanke på å miste muskler under deff? på: 20. juli 2008, 20:01
    Nå er det jo en fordel å lese det som står der og ikke skrike ut at det ikke stemmer. Det står: Testet på fotballspillere, studenter og pasienter. Da er det nærliggende å tro at restultatet gjelder for denne gruppen og ikke folk som primært trener med vekter.

    Denne gruppen har i utgangspunktet ikke mye muskler.  At utholdenhetstrening ikke går ut over styrke og muskelmasse er jo ikke noen bombe. Iallefall ikke for meg.

    Ja, jeg tror at den normale mannen og kvinnen i gata ikke har noen grunn til å bekymre seg over å miste muskler ved utholdenhetstrening.

    11  Generelt / Åpent forum / Sv: cpu usage problemer på: 18. juli 2008, 09:41
    Hva med å gi faen i spydigheten, hvis du har lyst på svar på postene dine?

    Hva med å være litt høflig hvis du vil folk skal ta deg seriøst Wink
    12  Generelt / Antidoping / Sv: Sykkelfadesene tar ingen ende. på: 17. juli 2008, 18:14
    Mir(cera) er tredje generasjon av Epo. Neste generasjon eller 4. generasjon av Epo er genmodifisering, hvor virus vil kunne aktivisere naturlig Epo i kroppen. Det er ventet at dette vil florere under OL.

    Tydelig har franske labratorier funnet en måte å spore tredje generasjons på.
    13  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Hjelp til å velge rett kosttilskudd søkes ! på: 17. juli 2008, 17:53
    Det nytter ikke å gi noen råd om valg av kosttiskudd når en ikke vet hva slags kost du har til vanlig. Kosttilskudd er beskrevet i navnet, et tillskudd til kosten. Eter du kun tomatsuppe 8 ganger om dagen så mangler du jo noe annet enn om du spiser flesk, erter, poteter og melk.

    Du angriper problemet feil med andre ord. Få orden på basiskosten din for deretter å fylle på med tilskudd hvis det ikke strekker til.
    14  Generelt / Antidoping / Sv: Sykkelfadesene tar ingen ende. på: 17. juli 2008, 17:37
    Nå er det Cera de har funnet hos Ricco da.

    Det blir kontrollert gjevnlig så en vet hvordan ''blodprosenten'' varierer fra tid til tid hos utøverene. Man har sterke indisier på at noe er galt hos endel ryttere, men en kan ikke bevise noe før en vet hva en skal lete etter. Dessuten hadde Ricco legeattest på at han hadde naturelig høye verdier. Tiden vil vise om dette er riktig eller en del av komplottet.

    15  Generelt / Antidoping / Sv: Sykkelfadesene tar ingen ende. på: 17. juli 2008, 14:38
    Tydligvis er det mulig. Kan bli spennende å se om det er flere som blir tatt for Epo3 denne touren.
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 33
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!