Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 4
  • 1  Generelt / Åpent forum / Sv: Breaking News: some bullshit happening somewhere på: 16. mars 2010, 16:58
    Hehe, mye bra. Ser de har laget nyhetene helt i henhold til instruksjonene i denne videoen:
    http://www.break.com/index/how-to-report-the-news.html
    2  Kosthold / Kosthold og Ernæring / Sv: Ca 15 ting som er verdt å vite om kaffe. på: 16. desember 2009, 09:33
    Alltid lurt på hvordan kaffen fra disse kaffebønnene smaker:
     http://no.wikipedia.org/wiki/Kopi_Luwak
    3  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Nina Furuseth er den rette Norgesmester i Body Fitness på: 18. oktober 2009, 22:01
    Noen som føler seg litt dumme nå? Cheesy
    4  Generelt / Loggbok Online / Sv: F..Frank - all the way!! NM GULL på: 06. oktober 2009, 23:34
    Hehe, var mest ment som en spøk da siden du var den eneste på pallen:P
    Fint om noen kan poste en link til hele innlegget hvis det finnes Smiley
    5  Generelt / Loggbok Online / Sv: F..Frank - all the way!! NM GULL på: 06. oktober 2009, 23:13
    Du er ikke redd for at allmennheten skal tro det var bare du som deltok ut i fra det siste bildet med bare deg på pallen? Tongue
    6  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Nina Furuseth er den rette Norgesmester i Body Fitness på: 06. oktober 2009, 18:15
    Nå styrer jo hele diskusjonen i helt feil retning her. Personangrep hører ikke hjemme noen steder, og det bør folk holde seg for gode for. Det har foregått flere ganger i denne tråden og flere andre steder etter NM. Det er synd at det skal være slik på et forum for (for det meste) voksne mennesker, for ikke å snakke om at det er synd for trenings-Norge. At folk har sterke meninger og er uenig med dommerne er helt ok, men LITT anstendighet og normal høflighet skal man alltid vise.
    "Spurte ikke deg da, du skjønner jo hverfall ingen ting.". Hva slags kommentar er dette til et konstruktivt da? Etter min mening er det dette som gir DEG et "frynsete rykte". Blir faktisk litt imponert over Nann sitt svar etter dette, hvor hun velger å ikke ta seg nær av denne barnslige kommentaren og faktisk gir et fornuftig svar tilbake.

    Er man uenig med dommerne, så får man se litt nøyere på reglene og tenke litt gjennom om det er dere selv eller dommerne som sitter på den faglige kompetansen for å avgjøre vinneren i konkurransen. Å begynne å rakke ned på vinnerne eller andre, blir i hvert fall helt alltid feil.
    7  Konkurranser / Konkurranser og stevner / Sv: NM i Bodybuilding og Bodyfitness på: 06. oktober 2009, 00:18
    Okay, jeg antok at det hadde sammenheng med resten av innlegget ditt.
    Hvis det ikke hadde det, så trekker jeg tilbake kommentaren.
    8  Konkurranser / Konkurranser og stevner / Sv: NM i Bodybuilding og Bodyfitness på: 06. oktober 2009, 00:00
    Selvfølgelig kan ikke bf damene noe for resultatene da det ikke er de som bestemmer standarden. Men for alle i salen som ikke har noen tilknytning til utøverne (ca 80%), så er det helt meningsløst og drit kjedelig samt sinnsykt langtekkelig. Og når man i tillegg prøver å engasjere seg, så ser man at den fineste fysikken blir plukket ut en etter en.

    Dette er inntrykket folk flest sitter igjen med, da det ikke er mulig å forstå kriteriene. Tipper at om bf legges til egen dag, så blir det folketomt i salen. Så kan man diskutere i det vide og brede, men sporten er i ferd med å spise opp seg selv fra publikums side.

    Når det gjelder partisk dømming så velger jeg ikke å tro det, men....det var litt på kanten et par ganger der vinner godt kunne trent gluteus og gått litt lenger på deff, uten å gå nærmere inn på dette.

    Dette stemmer ikke. Samboeren min og venninnene hennes var der for å se BF. Hørte skravlinga rundt meg hele tiden og den var temmelig engasjert. Var uten tvil BF-damene er motivasjonen for dem.
    Klart, for min del, og sikkert de fleste gutta som var der, så var det bodybuilding som var mest interresant.

    Og når det gjelder den siste kommentaren din om deff, så lurer jeg på om vi var på samme stevne?
    9  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Nina Furuseth er den rette Norgesmester i Body Fitness på: 05. oktober 2009, 21:07
    Får inntrykk av at trådstarter trenger å lese følgende litt nøyere:

    (Klippet fra iform.no - http://www.iform.no/pub/art.php?id=270)
    Følgende kriteria gjelder ved bedømming av deltagere
    Dommere skal vurdere deltagernes helhetlige atletiske fysikk og utseende, dvs ”Total Package”. Deltageren bedømmes fra topp til tå og etter helhetsinntrykk av deltageren, skal dommeren ta i betraktning: håret, ansiktsskjønnhet, atletisk utvikling av muskelaturen samt en symmetrisk og balansert fysikk, hudens sunnhet / tonus og deltagerens evne til å presentere seg med tanke på sikkerhet, kroppsholdning og elegans.

    Ansikt, håret og sminken skal utfylle deltagrens ”Total Package”, og vurderes deretter. Fysikken skal vurderes etter muskeltonus, der muskelgruppene skal være runde og faste med en liten mengde kroppsfett. Fysikken skal ikke være for muskulær eller ha for mye definisjon eller stripper. Ser dommeren slike særtrekk skal deltageren trekkes ned.

    Huden skal vurderes etter tonus og utseende – den skal se sunn og glatt ut, og være uten cellulitt.

    Dommeren skal vurdere deltagerens totale fremføring under hele hennes opptreden på scenen. Dommeren skal til enhver tid betrakte deltageren med tanke på en ”sunn, frisk og atletisk fysikk” i en attraktiv og tiltalende ”Total Package”

    Ved kvartvendinger skal deltageren stå med avslappet og rett holdning med hælene samlet, føttene peker utover i en vinkel av 30*, knærne sammen og bena rett, magen inn og brystpartiet ut, skuldrer bakover og armene skal henge avslappet med håndflaten mot kroppen. Hodet og øyne skal peke i kroppens retning (rett frem). Spenning av muskelatur er ikke tillatt.

    I tillegg:
    Ved kvartvendinger ansikt mot dommerne og ryggen mot dommerne: skal begge armene henge langs kroppens midtlinje og hendene skal ha en svak bøy med fingrene samlet. Begge albuene bøyes lett, og fingertuppene skal hvile på ”hoftene”

    Ved kvartvendinger på siden: skal armen mot dommerene henge litt bak kroppens midtlinje og hendene skal ha en svak bøy med fingrene samlet. Den andre armen skal henge litt foran kroppen midtlinje og hendene skal ha en svak bøy med fingrene samlet. Begge albuene skal bøyes lett. Armens stilling gjør slik at overkroppen får en naturlig vri med den fremre skulder (mot dommerne) noe senket og den bakre skulder noe hevet. Denne stillingen skal ikke overdrives.

    Deltagere som enten ikke inntar riktig stilling, overdriver eller spenner muskelatur skal først få en advarsel, og hvis de allikevel inntar feil stilling skal de trekkes ned.
    10  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: metern på: 05. oktober 2009, 18:32
    Hørte flere rundt meg som kom med kommentarer om at du var helt suveren når du kom på scenen. Blir artig å se bildene som ble tatt under pose down i din klasse, så vi kan sammenligne litt.
    Leste for øvrig kommentaren din om Ali på iform.no så da ble det jo litt dobbelt-moro, tenker jeg Tongue
    "Ali så mer enn litt sint og skuffet ut da han nettopp gikk forbi ..." står det i artikkelen til treningsforum.

    Ellers la jeg også merke til det JanB nevner. Veldig mange holdt poseringene veldig kort. På enkelte rakk vi så vidt å se fullt trøkk før det gikk videre til neste posering. Var også noen som ikke kostet på seg et eneste smil der oppe også (dette gjaldt selvfølgelig ikke deg!).

    Ser nå bildene som har blitt lagt ut i TF sitt galleri at fotografen var enig, med tanke på at du er midtpunktet på nesten alle bildene på pose down Tongue
    11  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: metern på: 04. oktober 2009, 23:23
    Hei. Artig å se deg i dag. Var med noen venner og så på i dag. Forsøkte å "gjette" litt på resultatene før kåringene i dag, men i din vektklasse var det ikke mye tvil, gitt! Gratulerer!
    12  Generelt / Loggbok Online / Sv: F..Frank - bare noen dager igjen.. på: 04. oktober 2009, 22:39
    Gratulerer! Sykt bra!
    13  Generelt / Diskutèr artikler / Sv: Få maksimalt ut av minimal treningstid på: 14. september 2009, 18:36
    Off topic men:
    Kledelig treningsantrekk på hu dama!
    14  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: JSJ`s vei mot AF på: 01. september 2009, 11:02
    Gratulerer med ukens profil. Vel fortjent!
    15  Kosthold / Oppskrifter / Sv: Anbefal meg en ny blender!! på: 12. august 2009, 22:29
    ASB2600 vant tv2 hjelper deg testen. Jeg har denne selv og er fornøyd.

    http://www.elkjop.no/product/hus-hjem/kjokkenapparater/mikser-og-blender/ASB2600/electrolux-blender
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 4
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!