Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 155
  • 1  Generelt / Loggbok Online / Sv: Bergan01, satser nytt på: 04. juli 2012, 16:15
    Dæven, bryting ja, det liker man Smiley Jeg drev faktisk og lekte litt med tanken på bryting selv for ett par år siden, sjekka rundt og fant ut at det ikke eksisterer noen form for bryting her omkring med mindre man vil sette seg og kjøre x-antall mil så da gikk det i glemmeboka.

    Jeg forventer annonsering da du skal ut i kamp, da jeg skal jeg jaggu prøve å komme meg å se på selv Smiley
    2  Generelt / Loggbok Online / Sv: Gundersen™ 225kg godkjent benk @ 79,9kg kv (film s. 497) på: 14. mai 2012, 23:30
    Jeg så på City-matchen på tv, mens jeg hadde United matchen på stream og jeg må med ett hav av skadefryd innrømme at det var en fantastisk deilig kamp, snakk om spenning til siste minutt..

    Jeg retter en stor takk til Mancini og alle hans spille for at jeg slipper å nedverdige meg for deg enda ett år, så må jeg samtidig innrømme at nå gidder jeg faen ikke inngå det samme veddemålet med deg igjen Wink For mye usikkerhet med manager, spillere osv til at jeg gjør det en sessong til. Men dessuten har jo City virkelig kommet inn i kampen om en tittel da, så PL blir spennende i årene som kommer..

    Nå lader jeg bare opp til lørdagen og håper Chelsea tar en ekstremt etterlengtet tittel fra Europa med seg hjem, gjør Tottenham sin 4.plass verdiløs og som kanskje kan gi Di Matteo en forlenget manager-kontrakt Smiley
    3  Trening / Styrkeløft / Sv: Hjelp Brumunddal Atletklubb med en 10kroning på facebook :) på: 04. mai 2012, 00:35
    Eg ga ein tiar.

    Takk Smiley Håper enda fler vil fortsette å gjøre det samme, dette er kjærkomne midler for enhver styrkeløftklubb Smiley

    Jeg er ganske sikker på at det ikke kommer i konflikt at jeg reklamerer for at man bør gi en tier til den ferske klubben Nidarø Styrkeløftklubb. Vi får vel våre penger fra SMN 1 Midt-Norge, en annen avdeling enn Brumunddal, slik at alle som gir en tier til Brumunddal også kan gi en tier til oss Smiley  Setter stor pris på eventuelle bidrag!

    https://facebook.sparebank1.no/nidaro-styrkeloftklubb

    Mvh,
    Einar B. Gilberg

    Hvis du liker min så liker jeg din..? Hehe! Såklart ingen konflikt det her, jeg ser at dere har dobbelt så mye å konkurrere om også, jeg har selvfølgelig stemt på dere Einar Smiley
    4  Generelt / Åpent forum / Hjelp en styrkeløftklubb gjennom facebook :) på: 03. mai 2012, 13:55

    Jeg har også lagt inn en post om dette i styrkeløftforumet, men vil nå fram til alle som bedriver styrketrening uten at det nødvendigvis betyr styrkeløft.


    I disse dager har Sparebank1 Hedemark en kampanje på facebook hvor de har lagt 500.000kr i potten. Det jeg håper så mange som mulig her inne vil gjøre er å trykke på linken jeg legger inn i posten, trykke liker i høyre hjørnet på sparebank1-siden som kommer opp for deretter og trykke så Brumunddak Atletklubb får 10kr av denne potten.

    Min apell går ut på at enhver styrkeløftklubb i Norge har en evig kamp om å få inn sponsormidler til en liten idrett, så ethvert lite bidrag betyr mye for oss. Brumunddal Atletklubb er en av landets eldste klubber, 40 år i år og skal i den forbindelse arrangere NM for seniorer. Dette er klubben som blandt annet Carl Yngvar Christensen (CYC) løfter for.

    Så jeg håper så mange som mulig vil bruke ett minutt av livet sitt og gi oss en liten 10er.

    På forhånd tusen takk til alle som gir idrettslaget vårt en hjelpende hånd i kampen om å fi gi folk ett godt tilbud også til styrketrening, ikke bare fotball og hånball  Smiley

    https://www.facebook.com/sparebankenhedmark/app_223479517752654?app_data=65C4622A-0F6C-61C2-3A6B5579E3AA8AFD


    Mvh. Simen Imingen
    5  Trening / Styrkeløft / Hjelp Brumunddal Atletklubb med en 10kroning på facebook :) på: 03. mai 2012, 13:42

    I disse dager kjører Sparebank1 Hedemark en kampanje hvor de har lagt en 500.000kr i potten. Kampanjen går ut på at man må trykke liker på deres side på facebook, deretter kan man velge ett lag eller en forening som banken gir 10kr.

    Brumunddal Atletklubb (som fyller 40år i år og skal arrangere A-NM i den forbindelse) er naturlig nok en kandidat i denne sammenheng og jeg vil oppfordre alle her inne til å bruke 1 minutt av livet sitt på å la banken gi oss 10kr. Alt du trenger å gjøre er å trykke på linken jeg legger i bunn av posten, trykke liker som kommer i høyre hjørnet og deretter gi oss 10kr.

    Tar liten tid, koster deg ingen ting, men du hjelper styrkenorge med meget kjærkomne midler i kamp mot fotball/håndball og små samfunnshus.

    Hjelp oss så vi kan fortsette å gi folk i Hedemark og Oppland et fantastisk tilbud på styrketrening samt kanskje finne flere talenter i kategorien CYC og Kjell Bakkelund.

    På forhånd, tusen takk for alle som tar seg bryet med å biddra Smiley

    https://www.facebook.com/sparebankenhedmark/app_223479517752654?app_data=65C4622A-0F6C-61C2-3A6B5579E3AA8AFD


    Mvh. Simen Imingen
    6  Generelt / Loggbok Online / Sv: Gundersen™ 225kg godkjent benk @ 79,9kg kv (film s. 497) på: 30. april 2012, 23:02
    Må bare si at akkurat nå så ELSKER jeg City Grin

    De gjør faktisk til at jeg kan unngå å tape detta forbanna veddemålet vårt nok en gang Wink

    En ekstremt spennende kamp som City vant fullt fortjent faktisk. Var det klart beste laget i dag, men jeg tenkte med en gang det ble lagt til 5 minutter at nå glimter ManU til igjen og får det ene hersens målet de trenger. Heldigvis slo ikke min negative tankegang igjennom og drømmen om at ManU ikke vinner ligaen lever. Har en målforskjell som sier 8+ fordel City nå om jeg ikke tar feil, så da gjelder det å hente 6 poeng i de to siste kampene. Dog er vel en av kampene til City mot Newcastle og det liker jeg ikke. Håper virkelig at de klarer å holde hodet kaldt ett par runder til Smiley
    7  Trening / Styrkeløft / Sv: Fjoråret og veien fremover for norsk styrkeløft på: 09. mars 2012, 22:50

    PS: Du er vel grei med Kirketeigen når du sier han er i nærheten av 170cm. Det er som å si at Buenos Aires er i nærheten av Canada  Grin

     Grin Skal være tilbøyelig for å ta selvkritikk på den  :Smiley
    8  Trening / Styrkeløft / Sv: Fjoråret og veien fremover for norsk styrkeløft på: 09. mars 2012, 12:19
    Jeg tror nok at Fenrikflink er den som treffer hodet på spikeren best. Ser man fra -83kg og nedover så er løfterne 170cm på strømpelesten og nedover. Gutta i de letteste vektklassene er langt fra høye. Før var det to ganger i året at jeg følte meg høy med mine 170cm og det var under jr-em og jr-vm da vi så på de letteste vektklassene.

    Jaroslaw Olech er vel f.eks. knappe 160cm, Fediosienko i -59 ser ut som en 12åring der han i publikum sitter på en stol og dingler med beina fordi dem ikke er lange nok til å rekke ned til gulvet.

    Ser man på våre lette løftere, så er Kjell som kjent meget kort. Kim Gundersen som også kunne gjort det virkelig bra i samme vektklasse om han hadde fortsatt å satse styrkeløft i sin tid er vel også 160-og-noe-cm på strømpelesten, Michael Rosenberg faller også inn i denne kategorien. Ser man litt bakover på noen av våre gode løftere i lettere vektklasser har heller ikke de vært mer enn maks 170cm, de som popper opp i hodet mitt er Sigve Valentinsen, Joakim Bjerke og Alexander Kirketeig.

    Noe som også er ett punkt i saken er at de potensielle mindre løfterne, som kunne gjort det godt i de lettere klassene i styrkeløft nok sannsynligvis har en mindre dragning mot sporten i utganspunktet. Man er liten og tynn, ser strongmen på tv og kroppsbyggere og store styrkeløftere i blader og forkaster tanken før den i det hele tatt har kommet inn i hodet fordi man tenker at man ikke har noe sammen med de gutta der og gjøre.
    9  Generelt / Antidoping / Sv: Styrkeløfter tatt for AAS og THC. på: 28. februar 2012, 17:49
    Cannabis og all detta skvipet enkelte tåpeligheter røyker er ikke forbudt å få i seg utenom konkurranse. Altså når det kommer til ADN har du lov til å ta deg en blås på hjemme på lørdagskvelden ei uke før stevnet. Problemet ligger i at det ikke er lov til å bruke i forbindelse med en konkurranse, da bl.a. skyttere kan ha en stor fordel av disse stoffene.

    Problemet ditt dukker opp om du tar en joint da helga før stevnet, så blir du testa og dritten er fortsatt i kroppen. Dette er ihvertfall informasjonen vi fikk av ADN på en landslagssamling for noen år siden.

    Om dette er noe man er for eller imot kan være det samme, nok av tåpelige folk som mener sterioder er helt greit å bruke også. Men reglene er der og forholder man seg til dem så er alt meget meget enkelt  Grin
    Slett meldingSlett
    10  Trening / Styrkeløft / Sv: CYC 320kg i benkpress på RM på: 13. februar 2012, 00:51
    Ukrainerne løftet jo 1132,5 kg på siste VM og det var en formidabel økning i forhold til forrige møte de hadde med Carl, så jeg tror ikke de er vettskremt for å si det slik. Gjør de en feil/bommer på et løft blir de vel mere stressa.

    At de tror de har overtaket på forhånd er jo intet annet enn en stor fordel i Carl sin favør Wink Ikke for det, jeg utroper ikke Carl som favoritt i det hele tatt (enda ihvertfall), han må jo virkelig ha forbedret seg fra 2011 og man vet ikke hvordan utviklingen til Ukrainerne har vært heller. Men jeg tror fortsatt at de virkelig skal få jobbe med å slå han Smiley

    I "alle" andre idretter ville det vel vært den som gjorde løftet først. Vet ikke hvem som faktisk løftet det først, eller om det er andre regler i styrkeløft...men første mann satte jo ny norsk rekord, 2.mann tangerte denne rekorden. Bør ikke være mer komplisert enn det?

    Og slik er det i styrkeløft også, det kompliserte kommer med dokumentasjon av klokkeslettet for de to nevnte løftene som ble gjort i Brumunddal og Oslo..

    11  Trening / Styrkeløft / Sv: CYC 320kg i benkpress på RM på: 12. februar 2012, 13:13
    Jeg og lurer litt på hvem av dem som blir stående med rekorden. Dog er det nok historie om halvannen måned da de løfter mot hverandre i åpen klasse under NM i benk Smiley

    Ukrainerne skal virkelig få jobbe med å slå Carl i år, sålenge kroppen hans holder seg så bra som den er nå tror jeg ikke det skal bli lett for de andre å ta han.

    380-405 i bøy, 305-315,5-320 i benk og 310-350 i mark og 1075kg sammenlagt på en dag der bøy og mark bare var en treningsøkt for resultat til lagserien. Gleder meg veldig til å se denne sessongen til Carl Smiley
    12  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: MIDTBY, 4.plass NM! Film s.83 | Formbilder s.86 på: 04. februar 2012, 15:40
    Fortsatt langt fra dine imponerende løft! så jeg må bare jobbe i matskåla og komme meg på trening for å satse på å nærme meg med tiden Smiley

    Tull, uten utstyr har du meg straks i alt, med utstyr er du skammelig nærme i to av tre.. Iløpet av året er alt passert Smiley Gleder meg til å se hvordan denne sesongen din blir Midtby, fortsetter du sånn du har gjort hele veien nå vil du overraske oss alle Smiley
    13  Generelt / Loggbok Online / Sv: martiiins logg, Film fra jrNM '10 s.41 på: 04. februar 2012, 15:37

    Veeeeldig lite fristende å dra på trening idag etter å ha jobbet til 5 i natt, begynner på jobb igjen 16 + at det er pisskaldt ute! MEN, det er de øktene man gjennomfører trass i at man veldig gjerne vil sove et par timer lenger som "makes all the difference" Smiley God helg folks!

    Honnør for den Martin! Samtidig drar du på jobb igjen med en jævlig mye bedre følelse, enn om du hadde skulka økta Smiley
    14  Bilder / Bilder av Medlemmene / Sv: MIDTBY, 4.plass NM! Film s.83 | Formbilder s.86 på: 30. januar 2012, 17:03
    Jaja Midtby, 12,5 til i knebøy nå så har du passert alle mine gamle perser Wink
    15  Helse & Velvære / Skjønnhet og Mote / Sv: Varmekrem for hester på mennesker? :) på: 03. januar 2012, 21:58
    Det med plastikken er ihvertfall noe dem gjør på de som kremen er laget for, altså hestene. Man kliner først beina inn med varmekremen, deretter drar man plastikk rundt, glad-pack eller noe sånt er det vel, for at kremen skal ha en bedre effekt..
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 155
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!