Vis innlegg
Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 32
 • 1  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Nutrisport 90+ [VARSEL] på: 28. februar 2011, 23:51
  Hva er forskjellen på isolat og konsentrat egentlig? Er det merkbare forskjeller eller er det snakk om marginale forskjeller? Er jo en jungel av produkter å velge imellom. Helt umulig å vite hvilke merke og type man burde gå for med tanke på pris og kvalitet!??
  2  Kosthold / Kosttilskudd / Bestille protein fra utlandet? på: 28. februar 2011, 23:32
  Er det penger å spare på å bestille proteiner fra utlandet? Og hvor mye kommer frakt etc på? Og er det noe av proteiner som ikke kommer igjennom tollen?

  Nevn gjerne noen gode sider jeg kan bestille fra! Wink
  3  Generelt / Åpent forum / Noen tatovører her? på: 14. februar 2011, 19:46
  Noen tatøverer her på forumet?
  4  Generelt / Åpent forum / Tro og tilhørighet? på: 13. februar 2011, 19:44
  Er igrunn litt usikker på hvilken tro og hvilken tilhøriget jeg faller under ettersom jeg ikke tror på den klassiske gamle gud/jesus/bibel/kirke regla, men tror at det finnes mer mellom himmel og jord som vi ikke kan forklare. Og det hender jeg ber/snakker til høyere makter eller nære kjære som har gått bort når ting er vanskelig og alt butter imot. Litt usikker på hvem jeg snakker til når jeg ber til høyere makter, men har valgt å kalle han gud ettersom en gud for oss kan defineres som en med uvanlige og uforklarlige krefter og åndskraft. Så hva tror dere og hva er deres tro og tilhørighet?
  5  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Stinga skal sitte på i 3 uker!!!!??? på: 28. januar 2011, 15:17
  Fjernet idag en føflekk på hver underarm pga at jeg skal ta tattoos og en ganske stor fettkul på høyre overarm og fikk beskjed om at stinga skal sitte på i 3 uker Shocked og at jeg burde være forsiktig med trening Huh

  Noen som har noen formeninger om det? 3 uker hørtes veldig lenge ut for min del og det som enda værre er.. at jeg må ta det rolig med trening! Har akkuratt kommet meg litt opp igjen etter over en måneds pause fra all trening. Må vel ha grodd greit på en uke, sånn at jeg kan starte treningen igjen?
  6  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Finnes det noe liste over personlige trener(nettbasert og privat)? på: 31. desember 2010, 10:27
  Lurte på om det ligger noen lister her på forumet over personlige trenere eller om det er mulighet for å få laget det?

  Tenker ala Børge Fagerli, Sandvik, Sondre Krogh-Bjerke osv..
  7  Kosthold / Kosttilskudd / Nordic Steel 3=1(hälsokostbolagets egne merke)? på: 18. desember 2010, 16:31
  Kjøpte meg idag en 4 kg bøtte med noe som vistnok skal være hälsokostbolagets egne merke kallt Nordic Steel 3=1. Noen som vet noe mer om dette produktet, kvalitet?

  Inneholder 50% myse isolat, 25% kasein isolat og 25% egg protein og koster 799,- sek. smaker utrolig godt og balnder seg lett ut.
  8  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Kreatin Tilskudd. på: 07. desember 2010, 23:40
  Kjøp deg koffein tabletter og beta alanin. Dette funker veldig bra. Som sagt så er dette mye billigere enn No xplode og det varer mye lenger enn en boks med xploden.
  9  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Kreatin Tilskudd. på: 07. desember 2010, 23:28
  Har aldrig sagt det ikke funker jeg. Bare nevner andre tilskudd som har dokumentert effekt. Klart man får effekt av noen av ingrediensen i NO xplode, men disse kan kjøpes for en mye billigere penge hver for seg og da kan man i tillegg styre doseringene selv etter behov. NO xplode er kun ett preworkout produkt og fungerer kun til en liten ekstra boost før trening, mens monohydrat øker både styrke og gjør at man restituerer seg raskere. I tillegg er det billig.

  Kre alkalyn er ikke noe must nei. Selv bruker jeg monohydrat hver dag og krealkalyn/koffeintabletter før trening å det funker knall. Hadde sikkert klart meg med kun koffein også, men får billig kre alkalyn. Beta alanin er også ett produkt som er verdt å nevne i denne sammenhengen.
  10  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Kreatin Tilskudd. på: 07. desember 2010, 22:55
  Waste of money dude. Monohydrat hver dag fungerer også på restitueringen. Koffein piller fungerer knall før trening hvor du også kan spe på litt kre alkalyn. Disse 3 produktene får du for samme pris av en No xplode, i tillegg vil det vare langt lenger. Your choice, men ikke la deg lure av fancy tilskudd og bruk penger på nyttig kosttilskudd og mat istedenfor.
  11  Trening / Kampsport og Selvforsvar / MMA handsker for sparring? på: 07. desember 2010, 19:47
  Noen som kan fortelle meg hva slags handsker jeg trenger for sparring(treningshandsker), hvor stor polstring lissom? Send gjerne med link til produkt;)
  12  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Kreatin Tilskudd. på: 07. desember 2010, 19:46
  Så no-xplode er ikke dilldall?

  Kjøp deg Kreatin monohydrat, omega 3 tabletter(om du ikke spiser mye omega 3 fet fisk) og proteinpulver du. Det holder i masse vis. I tillegg koster Monohydraten like mye som San krever for embalasjen til no-xplode og har også dokumentert effekt.
  13  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Kreatin Tilskudd. på: 04. desember 2010, 14:24
  Kre-alkalyn og koffein piller kun på treningsdager før trening og Kreatin Monohydrate hver dag funker bra på styrke og utholdenhet. Boost av koffeinen og kre alkalynen før trening, mens monohydraten funker på restitusjonen.
  14  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Nutrisport 90+ [VARSEL] på: 24. november 2010, 20:27
  Fikk mail fra Ej-shop:

  Nutrisport
  Ej-Shop har hatt et langt forhold med Nutrisport som leverandør og har i flere år vært trofaste distributører av dette merket i Norge. Nutrisport kunne skilte med råvarer av god kvalitet, en bra smak og en pris som andre aktører ikke hadde sett maken til.

  Kvalitet??
  Siste året har det vært gjentagende tilfeller der Nutrisport har vært sene med leveringer og i tillegg hatt leveranser av mindre god kvalitet i varierende grad. Noen av dere har opplevd dette dessverre. Dette er noe vi som distributør ikke kan godkjenne. Nutrisport har vist uvilje til å ordne opp i dette og har heller ikke kommet med forklaring. Dette er uakseptabel. Den siste tiden har både vi og andre aktører på markedet funnet ut at Nutrisport 90+ samtidig ikke lenger lever opp til hverken kvalitet eller proteininnhold i produktet, en ren løgn med andre ord. Nutrisport har holdt oss som importør og distributør for narr og vi aksepterer det ikke.

  Fakta på bordet!
  Nutrisport hevder på etikett at 90+ skal inneholde 89g protein i skikkelig måling med Whey Isolat og Melkeproteinisolat som råvarer. Vi har tidligere gjort egne analyser med målinger ned mot 83% som er et proteininnhold godkjent under tvil sammenlignet med påstand på etikett. Labanalyser som vi og andre aktører har gjort viser et faktisk proteininnhold på ned mot lave 70%. Dette lave proteininnholdet viser at proteinet ikke er noe isolat, men i stedet et konsentrat. Nutrisport deklarerer at 90+ protein innholder ertefiber i en liten mengde, som et fortykningsmiddel. Ved analyse viser det seg at det er store mengder fiber i dette proteinet, ca 11%. Noe somtyder på at det har blitt brukt et billig fyllmiddel i stedet for skikkelig proteinråvare. I de batchene hvor det har vært dårlig smak/lukt var en mye høyere andel av innholdet ertefiber.
  15  Generelt / Loggbok Online / Sv: MMA! Film fra fight og Dean Lister Seminar! på: 18. november 2010, 19:44
  Virkelig aldrig trent noe form for kampsport før Shocked Ja da kan du kalles ett super talent. Hvordan er MMA med tanke på mykhet?

  Å har du noen tips til hvordan man bør kombinere styrke og MMA?
  Sider:
 • 1
 • 2
 • ...
 • 32
 • 5 mettende mellommåltider

  Kosthold28.04.2021192

  Sunn og kjapp mat på farten.

  Kardio eller styrketrening først?

  Trening27.04.2021353

  Hva bør du trene først for optimal effekt?
  Se hvilke matvarer som du får bedre resultat av.
  Bygg mer muskler og bli sterkere i vanlig benkpress med gulvpress.

  Et varmt bad forbrenner fett

  Trening03.03.2021397

  Se her hvor mye du kan forbrenne ved å ligge å kose deg i badekaret eller jacuzzien.