Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 36
  • 1  Generelt / Loggbok Online / Sv: XCC - The Logg of Doom : ) på: 20. juni 2009, 21:55
    Drar til Kjevik i morgen jeg og. Hærens Befalsskole. Kult å se at det er andre som trener hardt og målrettet for å komme inn! Du er jo bra trent og virker som en oppegående fyr, så det skal nok ikke bli noe problem for deg, spesielt med den gode utholdenheten og psyken du viser. Imponerende. Lykke til!
    2  Generelt / Åpent forum / Sv: Norsk eksamen VG3 - hjelp! på: 20. juni 2009, 21:38
    Fikk jo kortsvar på nynorsken da. Men du hadde kanskje ikke den.  Regelen så vidt jeg har forstått er at hvis det er mulighet for å unngå faglig relevans i oppgaven, må det være en kortsvarsoppgave i tillegg for å sjekke din evne til å inkludere "norskteori" i oppgaven. Altså hvis av langsvaroppgavene er novelle, kåseri osv må man i tillegg ha en tolkning. På bokmålen derimot var det kun analyse, artikkel, faglig essay osv og da var det ikke  nødvendig med kortsvar.
    Inntrykket ditt stemmer nok ja. Mange som har gått ned. Selv gikk jeg ned en karakter i både nynorsk og bokmål.
    3  Generelt / Åpent forum / Sv: Stryk på nynorskeksamen - Hvordan klage? på: 19. juni 2009, 17:16
    Tendensen er at veldig få går ned ved å klage, mens mange går opp. Verdt et forsøk. Men snakk med faglærer først, og hør hva hun syns om dine muligheter til å få medhold i klagen. Skal selv klage på eksamensreultat etter samtale med lærer. Hvis læreren mener at karakterene var helt fortjent eller at du var heldig med den, er det fortsatt mulig å klage (læreren din kan jo være helt borte i natta), men det er selsvagt mer risikabelt.
    4  Trening / Forum for nybegynnere / Sv: Bløte muskler på: 06. april 2009, 19:44
    Enten så har du for høy fettprosent eller så har du en veldig merkelig oppfatning av muskelvev.
    5  Trening / Andre Treningsaktiviteter / Sv: Hvilken idrett skal jeg velge? på: 05. april 2009, 19:02
    3000m på bane? Hvis du ikke har trent veldig mye utholdenhet, så er det en ekstremt bra tid! Ville satsa på en utholdenhetsidrett hvis jeg var deg i så fall. Ikke tenk på muskler osv. Du kan alltids trene deg stor og sterk senere i livet. Med den innstillingen kommer du ikke langt i noen idretter i det hele tatt. (utenom kroppsbygging selvfølgelig)
    6  Bilder / Bilder av Fitnessutøvere / Sv: Hannibal For King Pull upp narkoman xD* på: 20. februar 2009, 01:14
    Selvfølgelig hadde han karen slått Andy Bolton på en 10.000. Ingen av dem har spesielt god aerob utholdenhet, men han calisthenics/turn/chins-karen veier betydelig mindre. Men det var ikke det jeg snakka om. Jeg refererte til dem som "nedverdiger prestasjonen" ved å påpeke at han sannsynligvis har små bein/svake bein, sikkert ikke tar mye i knebøy osv. Hva skal han med sterke/store bein? Er også mange pro-turnere som er mye sterkere i overkroppen enn i underkroppen; I likhet med Hannibal er ikke store bein nødvendig for å prestere innen det de driver med.
    7  Bilder / Bilder av Fitnessutøvere / Sv: Hannibal For King Pull upp narkoman xD* på: 19. februar 2009, 00:59
    Hvordan lårene hans ser ut er jo irrelevant. Poenget er at han er sinnsykt sterk og da spesielt i overkroppen. Han er god på det han trenger å være god på. Blir som å gå inn på styrkeløftvideoene og kommentere på hvor dårlige Olaf Dahl eller Andy Bolton er til å løpe 10.000-meter. Hva er poenget liksom?
    8  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Løping etter Styrketrening på: 17. februar 2009, 15:03
    Jeg syns det er mye bedre å gå for et 3 splitt enn et hardt fullkropps vis målet er å gå ned i fettprosent (kommer selvsagt ann på hvor lavt du vil gå). Det er hardere å trene i kcalunderskudd og det er fort gjort å bli overtrent med et hardt program når en først har kommet ned i en lav fett prosent.
    Trenger nødvendigvis ikke å trene til failure med endeløse dropsett og static holds, så man trenger på ingen måte å overtrene. Dessuten skal det mer til enn 3 normale fullkroppstreninger i uka+ litt løping for å bli overtrent. Et fullkroppsprogram er mer fordelaktig når det kommer til fettforbrenning av åpenbare grunner. En horisontal og en vertikal pressøvelse og draøvelse pluss et par baseøvelser for underkroppen (f eks knebøy og strak mark) og noen småøvelser på armer, skuldre og mage er alt man trenger.
    9  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Løping etter Styrketrening på: 17. februar 2009, 10:33
    Siden målet ditt er å gå ned i fettprosent, kutter du ut 3-splitten og trener et hardt fullkroppsprogram. Dessuten må du ha en bra sammensatt diett. Om nødvendig kan du løpe/gå/jogge/sprinte/sykle osv på de resterende dagene.
    10  Generelt / Åpent forum / Sv: allmektig Gud på: 15. februar 2009, 01:28
    Jesus er den mest dokumenterte personen på jord,


    Vis meg legitimasjonen hans da? Fødelsattesten hans? Dåpsattesten hans? (han fikk vel en av Johannes Døperen?) Kan vedde alt jeg eier på at jeg er en mer dokumentert person enn Jesus. Og hva så om han har eksistert? Beviser jo ingenting.
    Hvor får religiøse folk argumentene sine fra? Hvorfor er de fleste dypt religiøse, unnskyld uttrykket, stokk dumme? Hvorfor er de ikke like intelligente som folk flest?
    11  Generelt / Åpent forum / Sv: allmektig Gud på: 04. februar 2009, 16:44
    dette er ikke bortforklaring siden jeg ikke kan vite hva det innebærer.....det samme med oss andre.Smiley
    Åja. Siden du ikke er en ape vet du ikke hva en ape er. Siden du ikke er en vaskemaskin, vet du ikke hva det er. Siden du ikke er Gud, vet du ikke hva han er og dermed forsvinner vel grunnlaget for kristendommen?
    Jeg vet hvertfall hva det er: Wink
    http://www.dokpro.uio.no/perl/ordboksoek/ordbok.cgi?OPP=allmektig&bokmaal=S%F8k+i+Bokm%E5lsordboka&ordbok=bokmaal&alfabet=n&renset=j
    12  Generelt / Åpent forum / Sv: allmektig Gud på: 04. februar 2009, 16:38
    Dette var mennesker som fikk all mulige tegn fra Gud, farao fikk jo oppleve det meste, istedenfor at hæren til goliat  isralittene skulle sloss å få mange dødsfall, bestemte de at det bare var 2 stk som skulle sloss, en fra vært lag(alle visste goliat skulle vinne fordi han var enorm å ingen tørte å sloss mot ham, så david(den lille gutten/ungdomen) klarte å bekjempe ham fordi han var med Gud. Alle de menneskene som ble utryddet giddet ikke høre på Guds ord, Gud angret også på at han skapte menneskene(men han ville skape dem alikevel fordi han ville ha et vesen med fri vilje som lignet ham og hadde fri vilje(vi trengte ikke følge Gud, men gjøre alt vi ville, hva som helst, men når menneskene gikk over styr kunne ikke Gud se at 98%av alle menneskene på nohas tid kunne ødelegge seg selv sånn som det var, i tillegg til massevis av slaveri osv. Det er en del urettferdighet igjenn, samt kansje slaveri, men det som var problemet på nohas tid var at alle mennesker utenom nohas familie ville ikke følge Gud(de hadde blitt fortapt uansett) så det var ikke vits at en så stor del av mennesker levde liv i hor, tyveri osv når de ble fortapt uansett.. den dag i dag er 31% av verdensbefolkningen kristne og det er fremdeles noen som sikkert kommer til å gå fortapt uansett å det vet Gud, men han utsletter ikke mennesker uten grunn, vi skal ha fri vilje uansett, å Gud gidde alle menneskene på nohas tid til å bli med i båten(noha sa dette til folk, å folk sa det videre men de hånte ham bare. Gud visste dette, men han gidde dem tilbudet alikevel å bli med i båten, han advarte dem, men de ville ikke høre.
    Ok? Gud tar seg bryet med å hjelpe en enslig kar i en slosskamp (David), han gidder faktisk å sende pester, oversvømmelser, drepe hele menneskeheten og sende små, ubetydelige mirakler, MEN å hjelpe jøder som blir gasset i hjel, uskyldige som blir drept av tsunamier og andre naturkatastrofer tar han seg tydeligvis ikke bryet med å gjøre. Hva med at han ignorer fattige barn som sulter ihjel, men tar på seg arbeidsoppgaven å sjekke en persons fromhet ved å true vedkommendes sønn på livet? Og Gud er en snill og menneskeelskende skaper?
    13  Generelt / Åpent forum / Sv: allmektig Gud på: 03. februar 2009, 22:23
    Så enig, så enig.

    Vil bare si til alle ateister som alltid bruker evolusjonsteorien som et argument mot kristendommen. Jeg tror kanskje at mennesker holder på å oppdage hvordan Gud skapte verden. nettopp gjennom evolusjon.

    (hilsen en kristen)
    Så hvis bibelen er Guds ord, hvorfor står det da ingenting om dette i bibelen? Hvorfor er prester, biskoper og dypt religiøse så skeptiske til teorier og beviste sannheter som kan motbevise deres tro?
    14  Generelt / Åpent forum / Sv: allmektig Gud på: 29. januar 2009, 17:25
    En undersjanger av fantastisk litteratur er fantasy. Handlingen foregår ofte i andre verdener der fenomener vi ser på som overnaturlige ofte er helt normalt; innbyggerne kan ofte bruke magi og det finnes ofte magiske vesener.
    http://no.wikipedia.org/wiki/Fantastisk_litteratur
    15  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / Sv: fett rundt magen på: 28. januar 2009, 00:06
    Det her er jo akurat det jeg sier.

    Ja du har økt intensitet, men se i forhold til en 4x4. Det har du ca90%av HFmaks. Så det er ikke all verden igjen å øke på toppen. Samtidig som den totale arbeidsmengden er 4 ganger så stor som under en gerilja kardio. Derfor er 4x4 overlegent gerilja kardio hvis du er ute etter forbrenning. Og skal du forbrenne noe må du bruke litt tid.
    Maksimal Hjertfrekvens er ikke den eneste måten å måle intensitet på. Hvis du ser på intensitetsskalaer, f eks olympiatoppens, vil du se at det fins soner som er mer intensive enn sone 5, altså trening som er mer intensivt enn 90-95% av MHF. Puls en god indikator på disse. Selv om pulsen her vil variere og ofte vil komme opp til ekstreme høyder, bidrar slik trening til mer laktatopphopning og utmattelse av musklene. En 100 meter sprint vil sannsynligvis ikke få hjertet opp i 90% av maks, men å løpe i 30-40km/t er selvsagt mer intensivt enn å løpe utholdenhetsintervaller på halvparten av denne farten. MEN varigheten er selvsagt ikke den samme. Høyreps i flerleddsøvelser og langsprint er hardere (så lenge det varer) enn langdistanseløping selv om pulsen kanskje er det samme eller lavere, fordi laktat hoper seg opp i musklene og muskulær utmattelse trer inn.
    Gerilja kardio eller tabata kan derfor ikke måles i % av makspuls, men i prosent av vo2max-fart. Studieobjektene utførte intervallene på nærmere 170% av vo2max (den farten der maksimalt oksygenopptak nås) Derfor er tabata (utført riktig) høyere intensitet enn 4*4 intervaller.
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 36
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!