Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Kosthold / Kosttilskudd / Re:Ossen kreatin bør jeg kjøpe på: 31. desember 2003, 15:58
    Selv om all kreatin funker bra, siden vel alle har høyt innhold av kreatinmonohydrat eller citrat så ble jeg obs på viktigheten av de små forurensningene som forekommer etter å ha lest om dette på nordicpower sin side.
    2  Kosthold / Kosttilskudd / Re:Kreatin på: 29. desember 2003, 13:46
    Tror ikke du merker forskjell på hvilket merke du bruker siden jeg tror alle har høyt innhold av kreatinmonohydrat. Personlig er jeg mer opptatt av de små forurensningene som kan finnes i kreatin, spesielt etter å ha lest om dette på nordipower.no
    3  Kosthold / Kosttilskudd / Re:Geinere. på: 15. desember 2003, 21:02
    Har brukt  MusclePrep en god del Produktet er vel på linje med mange andre gainere med 25% protein. Bruker MusclePrep fordi smaken er bra og at det har vitaminer med i pulveret. Synes det er beste gaineren jeg har smakt, men smak og behag er jo litt forskjellig. Mener Athletic City solgte disse produktene før?
    4  Kosthold / Kosttilskudd / Re:BEST KREATIN på: 07. desember 2003, 19:27
    Stort sett er det vel ikke særlig forskjell på kreatin monohydrat siden ingen av de "merkene" du ser produserer kreatinen sjøl, men kjøper den fra noen få store produsenter og setter etiketten sin på. Sjøl bruker jeg Creapure som jeg kjøper hos Nordicpower, men det er først og fremst på grunn av renheten på produktet.
    5  Kosthold / Kosttilskudd / Re:Bodybuilder Kasein! på: 08. oktober 2003, 16:55
    Blir nok ikke feit av proteinet enten det er kasein,egg eller whey. Spørs mest hva du spiser og drikker ellers. Sjøl har jeg brukt BodyBuilder proteinet i et halvt år og synes jeg har fått bedre resultater med det enn whey. Leste en plass at kasein har en bedre anabol effekt eller var det bedre antikatabol effekt.? Andre som har samme erfaring med BodyBuilder proteinet??
    6  Kosthold / Kosttilskudd / Re:Muscle Prep/Super Mass 3200 fra NP på: 27. september 2003, 09:52
    MusclePrep har jeg prøvd i sjokolade,vanilje og jordbær og synes alle smakene er superdigg. Beste jeg har smakt. SuperMass har jeg ikke prøvd.
    7  Kosthold / Kosttilskudd / Re:Bivirkninger av Glutamin? på: 26. juli 2003, 22:35
    Brukte tidligere iår L-Glutamin som jeg kjøpte i Sverige, men nå kjøpte jeg 1 kg glutamine peptide som jeg kjøpte på tilbud hos nordicpower til kr. 399, som jeg synes var en bra pris. men hva er egentlig best av L-Glutamin og glutamin peptid. Har hørt at peptider er mer effektivt men har ikke sett dette bekreftet noe sted. Har noen peiling?
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!