Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 1  Trening / RYP / Sydomsopphold midt i RYP grunnprogram? på: 15. mai 2008, 10:51
    Etter tre uker med RYP grunnprogram satt jeg først en uke på ramma med kraftig mageinfeksjon og så tråkket jeg over og humper nå rundt på ett ben. Neste uke er jeg sikkert klar for lett oppvarming og overkroppstrening, men må nok vente en uke til med knebøy og skikkelig kardio.

    Så hva synes dere jeg skal jeg gjøre? Fortsette der jeg slapp på RYP med overkroppsøvelser så fort jeg er litt bedre og så vente med resten til ankelen er ok? Begynne på nytt med grunnprogrammet?
    2  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Hvordan endre kvinnelig fettfordeling på mann? på: 16. januar 2007, 13:40
    Hei! Jeg har et litt kjedelig problem: Fettfordelingen på meg er på et vis "kvinnelig", jeg har masse fett rundt lår, hofter/rumpe og nederst på magen. Noen data: 32år, 183 høy, 92kg. Jeg har digre lår, rett nok mye muskler etter å ha båret rundt på 10-15 kg overvekt i flere år, men også mye fett. Merker dog jeg er mer enn jevnt sterk til bens ved toppturer på fjellet ol.

    Robuste ben altså, men ganske tynn oventil. Trener styrke jevnlig (for tiden et helkroppsprogram tre dager i uken), og det hjelper forsåvidt med symmetrien. Men det er likevel litt pinlig, jeg har rett og slett en pæreform  what Ville faktisk heller gjerne hatt en skikkelig mage, for å være helt ærlig.

    Jeg veide ca 15 kg mer enn dette på et tidspunkt (noen år siden nå), og det virker som det er noen deler av kroppen som liksom ikke klarer å bli aktivert til å gi slipp på fettet, selv om jeg over del hele får mer muskler og mindre fett.

    Kostholdet er normalt/"Fedonsk", og jeg merker at kombinert med styrke og 2x kardio i uken fungerer det flott, jeg bytter stadig til meg litt muskler mot fett. Greit nok å minske overall fettprosent, men ettersom jeg (naturlig nok) ikke klarer å holde følge med muskeløkning på overkroppen synes jeg ikke jeg blir mindre pæreformet med tiden  :Smiley Setter jo pris på å bli i bedre form, men skulle gjerne hatt en litt mer vanlig mannlig kroppsfasong.

    Jeg vet jo veldig godt at punktslanking er så godt som umulig, men hva i all verden skal jeg gjøre?
    3  Kosthold / Kosttilskudd / Re:Glycocyamine i V12 og Swole på: 05. februar 2004, 15:07
    Bra tips. Her er linken andre som vil lese det samme:

    http://www.bodybuilding.com/fun/glycocyamine.htm

    Forøvrig jobber Derek Cornelius for Syntrax (som lager Swole), så artikkelen virker ikke spesielt troverdig på meg. Men greit å få høre flere syn. Jeg står dog fortsatt over, inntil jeg får det bekreftet fra andre hold.
    4  Kosthold / Kosttilskudd / Glycocyamine i V12 og Swole på: 04. februar 2004, 17:15
    Har lett litt rundt etter info om innholdet i V12 og Swole, og fant noen interessante artikler som hevder at det kanskje ikke er så veldig lurt å ta tilskudd som inneholder glycocyamine:

    http://www.testosterone.net/nation_articles/295naked.jsp
    http://www.1fast400.com/?articleID=58
    http://www.ast-ss.com/articles/article.asp?AID=124

    Bottom line: Hjelper ikke med kreatin-opptak, tvertimot. Kan føre til økt sjanse for hjertekarsykdommer.

    Personlig syntes jeg dette var overbevisende nok til at jeg kanskje dropper det planlaget V12/Swole-kjøpet, og holder meg til vanlig kreatin eller kanskje kreatin citrat.
    5  Kosthold / Kosttilskudd / Re:V12 på: 17. januar 2004, 16:41

    Norkost selger det grisebillig!379,-   løp og kjøøøøp Wink

    Anbefales,øker veldig i styrke!

     Huh Står det på Norkost sine sider? Fant ikke V12 der ...
    6  Kosthold / Kosttilskudd / Alternativ til Whey-80 på: 15. januar 2004, 11:27
    Spiser nå på siste boks av Whey-80, og må ha mer proteinpulver. Har vært veldig godt fornøyd med dette pulveret, smaker godt (sjok) og hverken skummer eller klumper. Grei pris på sportstilskudd.no. Er det noe annet pulver som gir bedre kombo av smak/pris/kvalitet? Det blir ikke Svinesund-tur før på våren, så det må være tilgjenglig i norske nettbutikker.

    (Har tidligere drukket et par bøtter Basic Whey og Whey Tech fra Proteinfabrikken, og det var virkelig ikke godt i forhold til Whey-80.)
    7  Kosthold / Kosttilskudd / Re:Tribex-500 på: 19. august 2003, 13:43
    Må man til Sverige for å få kjøpt Tribex?

    8  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Re:Kjip fettfordeling på mann på: 29. juli 2003, 23:28
    Takk for oppmuntringen Zoria! Basisøvelser skal bli. Jeg er blodfersk på vektrommet, så det basisøvelser er greia uansett-

    Skal prøve å presse inn litt mer kardio. Men å stå opp før kl 6 er heeelt utelukket Undecided

    Jeg har vurdert det, LurePer. Men jeg har liksom antatt at testomangel ville gi andre symptomer også ...
    9  Kosthold / Vektnedgang og Diett / Kjip fettfordeling på mann på: 29. juli 2003, 14:04
    Heisan folkens! Ny her og trenger litt hjelp ...

    Jeg har tidligere vært endel overvektig (105 kg fodelt på 183 cm med ikke så mye muskler på overkroppen), men gikk ned en 15 kg for noen år siden, og har drevet litt jojo opp og ned siden. Opp om vinteren, ned om sommeren. Ligger nå dessverre fortsatt på vinterform, rundt 90 og litt slapp.

    Har startet prosjekt "Badebukse 2004", som er ... overraskende nok ... å se bra ut i badebukse sommeren 2004  Grin Trener vekter 3 ganger i uke, og kardio 2 ggr (forsøker å få til morgentrening etter "gerilja"-metoden når jeg kommer meg tidlig nok opp helgene, vanskelig å i ukedagene når jeg må stå opp kl 6 for å rekke jobben). Her bør det bygges litt muskler før jeg begynner på noe knallhard deffing. Har også lagt om kostholdet mitt etter anbefalinger her og på andre fora (samt litt inspirert av godeste Fed(t)on). Lav GI karbo, mer proteiner, rikelig med grønnsaker, 5 måltider om dagen, Omega 3 og multivitaminer. Har i tillegg kjøpt litt proteinpulver fra PF som jeg tar sammen med raske karbohydrater etter trening.

    Planen er grei nok, men det er et lite skjær i sjøen: jeg har fettfordeling som ei dame  Embarrassed Det som sitter igjen etter overvekta sitter rundt hofter og lår, samt noen klassiske lovehandles. Har ikke spesielt stor mage. Det er utrolig kjipt! Er dette vanlig å slite med etter en tidligere overvekt? Jeg tror ikke jeg har noen problemer med for lite testosteron, da jeg har godt over normalt med kroppsbehåring og funker fint som faen på ... alle måter  Grin. Det virker rett og slett bare som om noen områder ikke ville være med på slankinga tidligere.

    Det hjelper heller ikke at jeg har lårmuskler som en skøyteløper. Sterk i beina etter å ha slept rundt på overvekt i mange år, og etter mange fjellturer de siste årene.

    Summa summarum står i bein og overkropp ikke i stil med hverandre overhodet. Jeg hadde gjerne bytta med pipestilkebein og vaskeball ...

    Er det noe å gjøre med dette? Jeg ser for meg at jeg kan forsøke å bygge muskler på overkroppen i vinter, og håpe at jeg etter deff mot sommeren blir litt mer symmetrisk vertikalt.

    Takker for alle tips!
    Sider:
  • 1
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!