Visning av honnrposter for sv1
Sider:
 • 1
 • 2
 • 16  Generelt / Antidoping / Sv: Håndbakutøver tatt i doping.. 19. september 2007, 07:54
  Hjemme bra, borte vekk? Er du helt rar menneske? Hva har han gjort for den vanlige mann i gata som er kritisk til "styrkeidretter" da? Det er korttenkt, egoistisk og lavpanna slik som han gjorde det, da de som driver seriøst får et forklaringsproblem.

  I Norge er vi skånet fra doping avslørelser, og det er enda godt at denne saken ikke kom i TV2 sporten, Dagbladet o.s.v Da ville det bidratt til en allerede dårlig rekrutering innen styrkeidretter. Foreldre bare elsker å sende barnet sitt til en idrett der folk driver med doping. Jeg mister all respekt for de som ødelegger for de mer seriøse utøverne, men du har vel dine grunner sv1... Ønsker bare å gratulere med et godt personlig valg her i livet!
  Mitt personlige valg i denne saken er at jeg ikke rakker ned på lars fordi om han har gjort denne feilen. Annet du hinter til gidder jeg ikke en gang kommentere. Men jeg kjenner lars og vet hvor hardt og seriøst han trener,at han har gjort en feil kan vel alle være enige om, men det er langt fra der til at JEG mister respekten for hva han har oppnåd og hvor langt han har kommet innen styrkeidrett.
  Hadde vært greit om du ikke automatisk hadde antatt at alle som støtter Lars er dopet.
  Honnr gitt av : Tynnj, 19. september 2007, 07:56
  17  Generelt / Åpent forum / Sv: Bibelen, ikke kvinnediskriminerende? 03. september 2007, 06:41
  Den fortsettelsen passet vel ikke inn for beefcake. Wink
  Jeg er på ingen måte kristen selv,men alle fakta bør vel taes med i en diskusjon.
  Og det som står i bibelen i samme vers som trådstarter siterer er at mannen skal elske kvinnen høyere enn seg selv og være villig til å ofre seg selv for kvinnen.
  Det er mye annet som kan virke kvinneundertrykkende, men tar du bare løse sitat og ramser opp så kan du jo vinkle alt som du vil.
  Honnr gitt av : Mr T76, 03. september 2007, 08:44
  18  Generelt / Åpent forum / Sv: Bibelen, ikke kvinnediskriminerende? 02. september 2007, 15:25
   Du burde vel tatt med resten og?Huh!!!
  :" Ver underordna kvarandre i ærefrykt for Kristus,  de kvinner under dykkar ektemenn som under Herren sjølv.  For mannen er hovudet for kvinna liksom Kristus er hovudet for kyrkja; han er frelsar for kroppen sin.  Liksom kyrkja underordnar seg Kristus, skal ei kvinne underordna seg mannen sin i alle ting. Menn, elsk konene dykkar, liksom Kristus elska kyrkja og gav seg sjølv for henne,  så han kunne gjera henne heilag og reinsa henne med badet i vatn, i kraft av eit ord.  På den måten ville han stella henne fram for seg i herlegdom utan den minste flekk eller rynke. Heilag og lytefri skulle ho vera. På same måten skal mennene elska konene sine som sin eigen kropp. Den som elskar kona si, elskar seg sjølv.  Ingen har nokon gong hata sin eigen kropp, nei, ein gjev kroppen næring og tek seg av han slik Kristus gjer med kyrkja.  For vi er lemer på hans kropp. Difor skal mannen forlata far og mor og halda seg til kona si, og dei to skal vera eitt.  Dette er eit stort mysterium; eg tenkjer på Kristus og kyrkja.  Men det gjeld dykk òg: Kvar og ein av dykk skal elska kona si som seg sjølv, og ho skal ha respekt for mannen sin. "
   
   
  Honnr gitt av : Peter123456, 02. september 2007, 15:31
  19  Kosthold / Kosttilskudd / Sv: Merker INGEN forskjell med ZMA 03. mai 2007, 22:08
  Tror dere skal vite litt mer om ting før dere svarer. HGH er veksthormon. Dette er IKKE noe som du får kjøpt på en butikk, vertfall ikke her i landet. Og bestiller du det fra utlandet og det blir stoppet i tollen, så blir du tatt for innførsel av doping! Det finnes sikkert stoffer som de blir påstått inneholder HGH men dette er ikke det samme som rent HGH. Ikke svar når dere ikke har peiling på hva dere svarer på!
  Honnr gitt av : klaus kaak jr, 03. mai 2007, 22:10
  20  Helse & Velvære / Sex og Samliv / Sv: Takle partnerens tidligere.... 12. april 2007, 10:42
  det er ett spørsmål som du sikkert ikke er alene om å tenke på. Men fordi om du ikke er alene om det så har fremdeles alle som tenker slik feil ;)Du får heller tenke att det hun har gjort har ført til att hun har endt opp med deg. Og kom ikke å si att en dame som har hatt mangen sex partnere må være billig!! Hvorfor er det som oftest slik at de som kaller en jente billig, aldrig har fått seg noe på den damen, men har hatt lyst?? Huh Wink
  Honnr gitt av : Hege, 12. april 2007, 10:48
  21  Trening / Forum for ungdom / Sv: Hvor mye tar DU i benken? 25. desember 2006, 12:04
  Dette har ingenting med trådstarter sitt spørsmål å gjøre,men er min personlige mening om enkelte ting.Nå har jeg lest en god del her inne,og merker meg att de er noen som absolutt må kritisere enkelte andre.Og da tenker jeg ikke på slux.Han har etter min mening mangen fornuftige tanker,men det er enkelte andre her som virker som om de skal ha enerett på hva som er rett eller galt.Du, binais, har for all del hatt en stor fremgang og oppnådd veldig gode resultater, men de virker som om de har gått litt til hode på deg.Du virker mer og mer som om du sitter i en boble og i den boblen er det kun du som har rett.Stå på du slux,du har mye fornuftig å komme med og kommer sikkert til å nå langt!!! 
  Honnr gitt av : AgentOrange, 25. desember 2006, 14:09
  22  Trening / Forum for ungdom / Sv: Hvor mye tar DU i benken? 25. desember 2006, 12:04
  Dette har ingenting med trådstarter sitt spørsmål å gjøre,men er min personlige mening om enkelte ting.Nå har jeg lest en god del her inne,og merker meg att de er noen som absolutt må kritisere enkelte andre.Og da tenker jeg ikke på slux.Han har etter min mening mangen fornuftige tanker,men det er enkelte andre her som virker som om de skal ha enerett på hva som er rett eller galt.Du, binais, har for all del hatt en stor fremgang og oppnådd veldig gode resultater, men de virker som om de har gått litt til hode på deg.Du virker mer og mer som om du sitter i en boble og i den boblen er det kun du som har rett.Stå på du slux,du har mye fornuftig å komme med og kommer sikkert til å nå langt!!! 
  Honnr gitt av : OysteinFurnes, 25. desember 2006, 12:45
  23  Trening / Styrkeløft / SV: Kjempen Henrik Brustad løftet 500kg! 19. juli 2006, 20:20
  ett lite matte spørsmål til fast ford:1844-1899 hva blir det?jeg får det vertfall ikke til å bli mer enn 55,men så er jo kanskje ikke jeg så kreativ i regningen min. what Wink
  Honnr gitt av : Bob Paar, 19. juli 2006, 22:52
  24  Bilder / Bilder av Medlemmene / SV: Jeg er redd.. Hva skjer med meg..? 03. juni 2006, 01:40
  her har gutten kommet med ett ærlig spørsmål fordi han er bekymret og så sklir det ut i kritikk og latterligjøring fordi han sier han har en fett% på 4.7!! ::furious::kom dere tilbake til tema eller la være å svar!! :offtopic:sjekk over hvor mye du egentlig spiser i løpet av en dag og se om du kan spise mer,går du fortsatt drastisk ned så må du nok ta turen til en lege og spørre om råd.lykke til.
  Honnr gitt av : PerryMan, 03. juni 2006, 01:43
  25  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / SV: Strekkmerker, farlig?? 14. april 2006, 18:45
  strekkmerker er IKKE farlig!!men de går heller ikke vekk igjen,men har selv fått ett tips om å forebygge og kanskje minke de litt,prøv me skrubbekrem.du får de på alle body shops og lignende butikker.skal ikke påstå att dette hjelper alle men jeg synst nå de er verdt ett forsøk.koster ikke alt for mye og huden har i tilegg godt av det!
  Honnr gitt av : Hurricane Harila, 15. april 2006, 02:37
  26  Trening / Forum for ungdom / SV: Treningsidéalet: Cristiano Ronaldo (hvordan gå lignende overkropp) 07. april 2006, 15:17
  hele dette temaet må jo være laget for å provosere!!en person som trener 4 ganger i uken og er aktiv fotball spiller burde jo ha såpass kunskap om trening att han ikke trenger å spørre om en så opplagt ting som han jo gjør.skal du ha en slank atletisk kropp uten for mye muskler så er jo ikke det noe stort mysterie hvordan du får det.og hvist du er redd for å se ut som en "boler" hvist du trener med tunge vekter så må du ha fantastiske gener for bygging.du får ikke for store muskler over natten!!men att det er forskjellige syn på kroppsidealet må jo bare alle godta.noen liker store muskler og noen liker det ikke,og kanskje du faktisk finner noen som trener for å oppfylle sitt eget ideal og ikke for å få annerkjennelse av alle andre.men de negative kommentarene har han jo skyld for selv.han burde kunne ventet på ett svar han synst var riktig for ham og som kunne hjulpet han og ikke begynt på de evinnelige dop beskyldningene som mangen kommer med vist du er litt større enn gjennomsnittet.
  Honnr gitt av : Germ, 07. april 2006, 23:00
  Sider:
 • 1
 • 2
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!