Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 12
  • 1  Generelt / Åpent forum / Sv: Liten tro på fagfolk.. på: 29. august 2011, 14:48
    Regner med du kan løse en bjelkes differensialligning, dimensjonere konstruksjoner på egenhånd, foreta analyser av effektiviteten over en produksjonslinje eller programmere en industrirobot? Nei?  :Smiley Det er en grunn til at det ansettes fagfolk, poenget er at selv om dere gutta på gølvet har god peiling på det dere driver med har ingeniører god peiling på det de driver med også, selv om ikke du vet hva det handler om.

    Bedrifter kan ikke bestå ene alene av fagfolk, på samme måte som at den ikke kan bestå ene alene av ingeniører. Men er helt latterlig at folk viser så liten forståelse for at en bedrift ikke BARE er snekkeren som svinger med hammeren. Det trengs også noen som styrer økonomi, tar beslutninger, innovatører, teknologer etc.

    Vet folk tenker sånn spesielt i oljeindustrien. Men hvorfor skulle vi ha hatt masse oljearbeidere uten å hatt ingeniører som finner selve oljen??

    Syns du det ingeniører driver med er tull anbefaler jeg deg å slutte å bruke google og facebook, lukke nettleseren din, skru av pcn din, ikke kjøre bilen din noe sted, ikke gå på jobb om du jobber i en større bedrift innen for primærnæringene våre, ikke være med på noe stort byggeprosjekt, ikke bruke telefonen din - spesielt ikke 3G(!). Helst ikke bli innlagt på et sykehus heller om du skal måtte ta noen røntgenbilder.

    Nå må du ikke ødelegge illusjonene til gutta på gølvet!:-) Alle vet jo at alt du listet opp her er ting som det bare er tilfeldig at en eller annen tulling slumpet til å finne på. Og så ble produktet mangen mangen ganger bedre når håndtverkerene fikk det og kunne luke bort alle idiotiske feil!;-)
    2  Generelt / Loggbok Online / Sv: Espen Bøs Aune mot NSM 2011 på: 16. mars 2011, 10:29
    Betyr vel mest for å få den igang?
    Kroppsvekt hjelper på hele veien. Er ikke det samme å dra en bil som å dra ett kjøretøy som er 4 - 5 ganger så tungt.
    3  Trening / Strongman / Sv: NSM 2011 på: 16. mars 2011, 00:14
    Truckpull: Rørbakken, Skog på andre dersom han stiller, ellers åpent.
    Dekk:Her er vel Skog favoritt. Rørbakken kom på andre plass, i en konk hvor ingenting klaffet og han mer eller mindre hadde gitt opp før den øvelsen. Men mangen er gode her, så åpent.
    Stokk: Her tror jeg BAS er akkurat den ene reppen foran, men stiller skog er nok han favoritt her. Bøs er også i toppen her.
    Hercules: Overraskende dersom ikke Bøs eller Eørbakken vinner denne
    Stein: Skog vinner foran Bøs. mangen jevne her
    Trillebår: Passer både Bøs og Rørbakken godt tror jeg.
    4  Generelt / Loggbok Online / Sv: Espen Bøs Aune mot NSM 2011 på: 16. mars 2011, 00:01
    Vel, i en øvelse som truck-pull er det viktigere å få til samhandling mellom bein og armer. Kroppsvekta vil ikke bety så mye. Her tror jeg Espen kan bite godt ifra seg fordi han mestrer teknikken godt, samtidig som han er kjapp og eksplosiv.
    Har du noengang prøvd truck pull??
    5  Trening / Strongman / Sv: NSM 2011 på: 15. mars 2011, 23:56
    Nå er det vel usikkert om Lars stiller i hele tatt??
    Men gjør hn det så er han absolutt å regne med.
    Pinna:Skal vel godt gjøres og tippe mer feil på 6 øvelser enn det du har gjort her! Gull
    Men tror nok dette er øvelser som passer Bøs meget godt også. Blir uansett spennende.
    6  Generelt / Loggbok Online / Sv: Apaco trener for å beholde tittelen som gjengleder! på: 25. februar 2011, 21:26
    I ett sivilisert samfunn skal du overhode ikke ha behov for å være bekymret for hvor du har blikket. Men selvfølgelig finnes det jo enkelte totalt idiotiske individer som skulle bodd for seg selv på en øde øy, som tror at de er tøff dersom de klikker for alle mulige tullete ting som andre normale folk ikke engang tenker over!
    Men men, de er stort sett sørgelig feige når de er alene!!!
    7  Trening / Olympisk vektløfting / Sv: pat mendes 330kg x4 markløft på: 30. oktober 2010, 11:11
    Å nekte han å stille i OL pga mistanker om doping er jo rimelig vanskelig. Men for å få delta i ett OL så skal han vel først kvalifisere seg, og får jo håpe det Amerikanske vektløftingsforbundet er obs på han å tester han så snart han er innmeldt i ett eller annet som gjør at de kan kreve testing. Dersom det stemmer at han har stukket av fra stevne før han kunne bli teste, skal jo dette regnes som positiv prøve.

    Dersom han hadde planer om å stille i utestede organisasjoner eller sporter, så er det jo "fritt fram", men etter uttalelser fra trenere og andre som kjenner til løfteren så er jo vistnok planen OL, og da bør det jo bli underlagt grundig testing i LANG tid. Kommer denne utøveren plutselig til OL uten å ha deltatt i stevner eller testet viser jo nok en gang USA hvor lite seriøst de egentlig tar testing og dopproblematikken! Håper Bergan har rett og at de ikke vil sende han.

    At han er sterk, helt klart!! OL utøver, helt klart ikke!!
    8  Trening / Strongman / Sv: Mikkel Leicht 380kg i RAW mark på: 26. oktober 2010, 10:01
    ja det e greit nok at det fortsatt er 380 kg, sterk som en BJØRN Smiley Dette blir vel ikke godkjent feks i styrkeløft ?? derfor eg spør Smiley så da må man vel hente litt på å låre den ?

    Er han ikke strongman? Da er det vel kun der han må bry seg om det hadde blitt godkjent, og det hadde det!
    9  Trening / Styrkeløft / Sv: Benedict Magnusson drar 442,5kg utstyrsfritt! på: 25. oktober 2010, 15:40
    Han va vel ute med skade og meine eg.
    10  Trening / Styrkeløft / Sv: Benedict Magnusson drar 442,5kg utstyrsfritt! på: 19. oktober 2010, 19:59
    Hvorfor blir tråden ødelagt at noen poengterer at det er dop inne i bildet?

    På den ene siden av forumet argumenterer  folk for at dop til hobbybruk og utenfor idrett er helt okey, at det er mindre skadelig enn alkohol, og røyking er værre.

    Men når det er styrkeprestasjoner utenfor idrett det er snakk om, og åpenlys dopingbruk er det ikke lov å si noe..? Jeg ser ikke logikken.

    De eneste gangene jeg "ødelegger" tråder, er når prestasjoner utenfor idrett blir sammenlignet med idrett, da må man kunne nevne fakta. Jeg innrømmer at måten jeg gjorde det på i denne tråden var spydig, som ved flere anledninger.

    Jeg ser det er skrevet mange ydmyke og bra innlegg fra begge sider, og tar meg selv i det å være frekk. Skal presentere ting mer informativt og på en bedre måte i fremtiden.



    Den blir vel i utgangspunktet ødelagt når den begynner å omhandle doping i stedenfor prestasjonen til Benedikt.

    Å ha en dop diskusjon er jo en helt grei sak, og noe som bare er opplysende for alle. Men skal det være opplysende så bør vel det som blir skrevet være saklig og godt argumentert, og ikke bare nedhogging av motparten.
    Men nok avsporing. Håper og tror Benedikt vil holde seg skadefri og i form til neste år og vinne tidenes markløftkonk.:-)
    11  Trening / Styrkeløft / Sv: Benedict Magnusson drar 442,5kg utstyrsfritt! på: 19. oktober 2010, 19:18
    Er det egentlig noen som har tall på hvor mangen tråder som er blitt ødelagt pga dop diskusjoner nå? Og hvor mangen av disse som er ødelagt av , danny guetta, bergan og grizzly?

    12  Trening / Strongman / Sv: 270kg 4 repps i benkpress på: 15. oktober 2010, 20:24


    Er jo veldig rart dette her, men kanskje karen har perfekte proposisjoner for benkpress og virkelig er et talent. Er isåfall utrolig, han går jo omtrent ikke i bru en gang. Også mulig at det er bull men gidder ikke å rakke ned på han selv om han er en snåling og kanskje juger. Kan være ekte og bull, hadde gjort seg om han hevdet seg i en skikkelig konkurranse. Argumentet om at dekket var tungt for han funker ikke, går ann å ta 100kg i mark og bøy og benke 300kg. Er et prioriteringsspørsmål,hehe

    Du er vel ikke seriøs når du sier dette kan stemme?
    13  Trening / Strongman / Sv: Hordalands sterkeste menneske på: 18. august 2010, 20:58
    Finn ut ka Askøy, dale og Odda kunne tenkt seg av øvelsa, ha ein avsteming og ta dei 5 - 6 øvelsane so får flest stemme, og so kun LMS. Retferdig og fint!!  Wink
    2 forskjellige tidtakara på tidsøvelsa og ikkje minst regla so e klinkande klare for alle!! Cool Då hadde den sterkaste uansett vunne!!!!
    14  Generelt / Loggbok Online / Sv: Apaco trener for å beholde tittelen som gjengleder! på: 25. juli 2010, 19:11
    1: Hva mener du med det Norske samfunn? Er du ikke en del av dette?

    2: Mener du at du gjennoppretter din smått misforståtte status med å hevne deg ved hjelp av en hel haug av andre?
    15  Generelt / Loggbok Online / Sv: Apaco trener for å beholde tittelen som gjengleder! på: 17. juli 2010, 01:09
    Lover, regler og normer fungerer ikke på normal måte i Vidkuns merkelige verden!!
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 12
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!