Vis innlegg
Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 19
  • 1  Generelt / Åpent forum / Sv: Dokumentarer. på: 28. mai 2010, 23:27
    Eventuelt dokumentarer som er bra lagd og hater på religion?

    Religilous med Bill Maher
    2  Generelt / Åpent forum / Sv: Dokumentarer. på: 28. mai 2010, 18:25
    Religilous med Bill Maher
    3  Generelt / Åpent forum / Sv: Nå må vi få stopped de forbanna ateistene! på: 22. mai 2010, 15:28
    Fy faen.

    USA er veldig frempå når det gjelder å fremskaffe frihet og menneskerettigheter i andre land i verden, men det virker som om de kanskje burde renske opp i sitt eget land først.
    4  Trening / Kroppsbygging og Fitness / Sv: Millitæret på: 16. mai 2010, 23:50
    Kunne ikke vært mer enig med Glucifer her.

    Uansett hvor du havner i forsvaret, så har du mer enn gode nok muligheter til å trene. Kanskje har du ekstra gode muligheter i Sjøforsvaret eller Luftforsvaret, men til gjengjeld vil jeg tørre å påstå at du får mer igjen for et år i Hæren.
    I perioder med mye øvelser så er det selvsagt vanskelig å øke, men da er det bare å kjøre på med vedlikeholdsøkter innimellom øvelsene slik at du i alle fall ikke går ned. Sett under ett er det særdeles få feltdøgn i ett vernepliktig år, og det er null problem å komme gjennom disse uten å miste alt du har jobbet for. Skal du inn i vanlig førstegangstjeneste så har du heller ingen mestrinsøvelser hvor du går uten mat. Du får en feltrasjon som inneholder 3800kcal per øvelsesdøgn, og i tillegg kan du gjøre som meg og ta med deg proteinbarer for å få litt mer.

    Jeg har vært i forsvaret i snart ett år, og har aldri vært sterkere. Det har vært perioder under tjenesten jeg har gått ned, men du får styrken fort opp igjen med riktig trening og ved å spise nok mat, som du tross alt får så mye du vil av når du er inne i leir.

    Uansett om du mot formodning og muligheter skulle miste styrke og vekt på ett år i Forsvaret, så er det verdt det. Å bruke ett år av sitt liv i tjeneste for landet sitt er meget givende, og noe jeg synes alle burde gjøre, om enn ikke nødvendigvis i militæret. Du vil også knytte sterke bånd med de du tjenestegjør sammen med, få et betydelig større nettverk, lære masse om deg selv, andre og om det å jobbe i lag og i organisasjon. I tillegg vil du opparbeide deg en del enkeltmannsferdigheter om friluftsliv og om det å klare seg selv som garantert vil være til nytte senere i livet! Du vil også uten tvil bli mer voksen i hodet og mer reflektert, med mindre du setter deg mål om å ikke bli det..
    5  Trening / Andre Treningsaktiviteter / Sv: Intervallroing? på: 16. mai 2010, 23:09
    Aktivitetsnivået i pausene kommer an på hvor god form du er i. Optimalt sett så holder du pulsen på minimum 70% av maks i pausene. Dette er fordi at det ikke skal ta for lang tid å få pulsen opp igjen når neste intervall starter. Så da får du egentlig bare ro i det tempoet som gjør at du får hvilt deg litt, får ut evt. syre og samtidig holder deg over 70% av makspuls.
    6  Trening / Andre Treningsaktiviteter / Sv: Intervallroing? på: 15. mai 2010, 17:13
    Det å ro fungerer glimrende som intervalltrening. Det du dog bør tenke over er at det på romaskin er ganske tungt å komme opp på så høy puls som er optimalt når man kjører intervaller (85-95% av maks), spesielt hvis du ikke har rodd mye før. Det som kan være greit er å starte med å kjøre kortere men mer intensive intervaller, før du etter hvert som du blir vant med bevegelsesmønsteret og musklene får tilpasset seg aktiviteten øker intervallengdene og antallet av dem.

    Som bjørn skriver her er 4x4 minutters intervaller med 2 min pause å foretrekke, vel og merke hvis du klarer å komme opp i høy nok puls.
    7  Trening / Skader og Smerter / Sv: Smerte i fremdel av leggen når jeg løper/går på: 29. april 2010, 20:46

    Det er for enkelt å skylde på beinhinnebetennelse, grunnet hvor utrent jeg er.


    Det er nettopp på grunn av at du er utrent at det er sannsynlig at dette faktisk kan være beinhinnebetennelse. Denne oppstår når du plutselig øker treningsmengden, og utsetter beina for mange belastninger som til sammen overskrider det de tåler.
    8  Trening / Skader og Smerter / Sv: Legghinnebetennelse! på: 29. april 2010, 20:43
    Når du har fått beinhinne/legghinnebetennelse er det kun en ting som hjelper: tålmodighet.

    Jeg fikk beinhinnebetennelsen min skikkelig tilbake for snart ett år siden, etter å ha vært kvitt den i nesten to år før dette. Nå skal det sies at jeg fikk en ganske kraftig betennelse, noe som fører til at selv om jeg har trent meg sakte opp igjen, så tåler jeg fremdeles bare en løpeøkt i uka.

    Noe du bør ha i bakhodet når det gjelder denne skaden, er at det er en belastningsskade. Dvs. at det er ikke en enkelt belastning som har gjort at betennelsen har kommet, men summen av mange belastninger som hver for seg ikke overskrider grensen for hva du tåler. Med andre ord, det er ikke nødvendigvis harde enkeltøkter som gjør utslaget på betennelse, men heller at du trener for intensivt, for ofte. Dermed handler det om å sakte trene opp igjen grensen for hvor mye belastning beina dine tåler.

    Det er også viktig å tenke på at betennelsen ligger inne i hinna mellom bein og muskler på fremsiden av leggen, og den kommer av at muskelen blir slitt frem og tilbake når du slår beina i bakken med stor kraft(med andre ord løper, hopper o.l.).

    Jeg skal her ramse opp en del ting jeg har gjort for å behandle skaden og å trene meg opp igjen:
    - Hold beina og leggene varme: dette sørger for at du alltid har god blodgjennomstrømning i leggene, og dermed kan avfallsstoffer fraktes bort
    - Tren under smertegrensen: tren gjerne løping og gange, men sørg for at dette er under smertegrensen. Og hvis du merker at du begynner å tåle å løpe igjen, ikke lur deg selv med å øke treningsmengden for fort. Betennelsen kommer veldig lett tilbake igjen! Med andre ord, ha en rolig og stødig progresjon. Pass også på å løpe på mykt underlag.
    - Tren alternativt: sykling, svømming, romaskin/roing og ellipsemaskin. Disse aktivitetene gir ingen eller liten belastning på leggene, samtidig som de gjør at du kan holde ved like eller forbedre den fysiske formen din.
    - Tøy ut: Det å tøye ut fremside og bakside av leggene godt og nøye etter trening har hjulpet meg mye, og jeg tror det er en undervurdert faktor i restitueringen/opptreningen.
    - Tren opp stabiliseringsmusklene: tren musklene rundt foten, samt både fremside og bakside legg. I tillegg til at de vil tåle større belastning, vil dette også øke blodgjennomstrømningen.
    - Medisinering: skaff deg voltaren (fåes på resept hos legen). En betennelsesdempende medisin i pilleform. Vær dog obs. på at denne også er smertestillende, slik at det kan virke som at betennelsen er borte, selv om den fremdeles er der. Det er dog ingen garanti for at denne medisinen gir noen særlig effekt, men den fungerte ok på meg. Finnes også betennelsesdempende geler som du smører på huden, disse kan også fungere, men det gjorde de ikke på meg.
    - Tålmodighet: jeg sier det igjen! Tren riktig, vær tålmodig, og du vil sakte men sikkert kunne bli kvitt betennelsen.
    9  Generelt / Åpent forum / Sv: Barca - Inter på: 29. april 2010, 11:20
    Den må du lengre ut på landet med. Jeg er AC Milan supporter, og ønsket på ingen måte Inter videre, men fakta er at de vant fortjent etter å ha spilt veldig smart. Dommeren gjorde en bra kamp, og å skylde på ham blir for lett.

    Det som gjorde at Barca ikke kom videre er at de ikke fatter at når deres spillemåte ikke fungerer, så må de prøve noe nytt i stedet for å stå å stange mot en mur av søramrikanske giganter.
    10  Generelt / Åpent forum / Sv: Beste musikkvideoer på: 23. april 2010, 19:18
    Red Hot Chili Peppers - Otherside
    http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=5160474&searchid=0d5ebca0-f816-4c62-8e11-c3c3199fb785

    og
    Gorillaz - Fire Coming out of the monkeys head
    http://www.youtube.com/watch?v=0rzlyVdUmNQ#noexternalembed
    11  Generelt / Åpent forum / Sv: Music til trening (with a catch) på: 20. november 2009, 20:52
    http://www.youtube.com/watch?v=1aKAH_t0aXA#noexternalembed
    12  Bilder / Bilder av Diverse / Sv: Bilder av ekte mannfolk! på: 20. november 2009, 14:42
    Setter en hundrings på United siden du åpenbart hater Gerrard. Har man ikke ett snev av favoritt dragning mot United, Chelsea eller Everton skal det mye til for å mislike en av verdens beste fotballspillere så sterkt. Ja, han har lagt seg ved noen anledninger, men er langt fra de verste.

    Du vil ikke innrømme hvilket lag du heier på, fordi du vet at du vil bli eid i en diskusjon om hvem som har flest skuespillere.

    Jeg er Rosenborg supporter, og av utenlandske lag så er det AC Milan jeg holder med. Og jeg har heller ikke sagt at jeg avskyr Gerrard, jeg påpekte bare at han ikke er et ekte mannfolk, fordi jeg mener han syter, klager og filmer på banen. Og jeg sa heller ikke at han var en av de verste.

    Og før det nå kommer en storm av innlegg som sier at italienske spillere filmer mye mer enn f.eks. Gerrard, så skal dette sies: Ja, sør-europeiske spillere har alltid hatt en litt annen tilnærming til fotball enn nord-europeere, og har hatt en tendens til å spille mer unfair. Men den trangsynte vrangforestillingen dere anglofile fotballsupportere har om at engelske spillere og engelsk liga er så ekstremt ærlig og redelig er så utdatert som den kan bli. Det er mulig at det var sånn for 10-20 år siden, men i dagens fotball er engelske spillere og engelsk liga like ille, om ikke værre, når det kommer til filming og uærligheter som andre ligaer.

    Og ja Fleksnes, jeg er fremdeles bitter etter Istanbul, men den som ler sist ler best.
    13  Bilder / Bilder av Diverse / Sv: Bilder av ekte mannfolk! på: 20. november 2009, 11:48
    Er du United eller Chelsea?

    Nei. Jeg har ingen lag i England
    14  Bilder / Bilder av Diverse / Sv: Bilder av ekte mannfolk! på: 19. november 2009, 22:51
    At jeg posta bilde av Gerrard her i tråden burde vell si sitt? Jeg synes at Steven Gerrard fortjener å være i denne tråden fordi han i mine øyne er en ekstremt lojal spiller, driver med idrett, og har oppnådd ekstremt mye med forholdsvis dårlige forutsetninger (les: Lag, ja jeg synes ikke at Liverpool har hatt det beste laget de siste par årene, men jeg er en lojal supporter alikevell). Du har selvsagt lov til å være uenig med meg, men handler ikke denne tråden om å poste bilder av de du synes er ekte mannfolk, ikke å kritisere andres syn på hvem som er skikkelige mannfolk?

    Nå var det vel heller ikke meningen din om at Gerrard var et mannfolk som ble mistolket, men det du svarte med når jeg sa han var en sytepave og en skuespiller. Angående om han er mannfolk henviser jeg til filmklippet jeg postet link til tidligere.
    15  Bilder / Bilder av Diverse / Sv: Bilder av ekte mannfolk! på: 19. november 2009, 22:30
    Haha, så siden du tolker innlegget mitt til at jeg er enig med deg så er jeg enig med deg? Tror du skal la meg selv få forklare hva jeg står for og ikke står for, tror faktisk at det er noe jeg vet bedre enn deg Wink Men mulig jeg tar feil :Smiley

    Problemet er at du tydeligvis ikke klarer å forklare hva du står for...
    Sider:
  • 1
  • 2
  • ...
  • 19
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

    5 fordeler med stående leggpress

    Trening28.06.202153

    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!