Visning av honnrposter for tivoli
Sider:
 • 1
 • 2
 • 1  Generelt / Åpent forum / SV: Bjørns Gym, Stavanger 19. april 2006, 09:51
  Det er jo et gammelt "fantegym", men med dedikerte medlemmer uten stjernenykker og selhøytidelighet. Fokus på styrkeløft visstnok. Har ikke vært der siden Ålesund brant, men sikkert et helt ok sted.
  Honnr gitt av : AlexanderDGL, 19. april 2006, 13:20
  2  Generelt / Åpent forum / SV: Jurist-/advokatspire her inne 21. oktober 2005, 09:06
  Er det også ikke noe med at du kan testamentere vekk ca 10, uansett om du har unger eller ikke?
  Er man litt velstående, så finnes det også begrensninger på hva jævelungene kan kreve. Tror øvre grense er på 1 mill, nedre på 200.000. Dvs at barna til Røkke, strengt tatt ikke kan kreve mer enn den millen. Resten kan han testamentere til Rotary hvis han ønsker.

  Det var iallefall slik jeg husker det fra rettslære klassen min for ca 10 år siden
  Honnr gitt av : LurePer, 21. oktober 2005, 13:29
  3  Generelt / Antidoping / SV: Dopingkontroll på treningskjeder 02. august 2005, 14:50
  Sitat
  Er det et juridisk, gitt premiss at et treningssenter skal være åpent for alle?

  Ja

  Sitat
  I hvilken paragraf står dette?
  Har ikke peiling

  Sitat
  At det er vanlig praksis er èn ting; men det er ikke dermed sagt at en eier er juridisk forpliktet til å ta imot absolutt alle som ønsker å trene hos ham.
  Jo, alt annet er forskjellsbehandling

  Sitat
  I hvilken paragraf står dette?
  Har ikke peiling

  Sitat
  Når det gjelder det prinsippielle (min normative mening - ikke hva som står i Norges lover), så synes jeg at en eier bør kunne kreve dopingtester av sine kunder, dersom dette kommer tydelig frem før de undertegner en kundekontrakt.

  Den meningen er din demokratiske  rett til å ha. Men en slik kundekontrakt er lovstridig. Dette har bla blitt fasslått av de rette instanser som i dette tilfellet visstnok var markedsrådet. Eller var det forbrukerrådet?

  Sitat
  I hvilken paragraf står dette?
  Se over

  Sitat
  Hvis det er i eierenes egeninteresse å ikke ha bolere, høyreekstreme, folk som nekter å dusje eller raddiser med Palestinaskjerf blant sitt kundeklientell; så burde han da også ha rett til å nekte disse adgang. Det er ingen naturgitt menneskerett å få trene på et kommersielt treningssted mot eierens vilje.

  Jo.
  Det er forøvrig heller ikke ulovlig å være høyreekstrem, eller raddis heller. Uansett om du har palestina skjerf eller ikke. Hvis du nekter å dusje, så er det en privatsak på samme måte som boling er.

  klart hvis du setter boleskudda dine på selve studioet, eller går rundt å stinker fjorårets svette, så regner jeg med at eier kan foreta sanksjoner. Da dette er til sjenanse og bry for andre medlemmer. Men hvis du begrenser dine "uanstendige aktiviteter" til husets fire vegger, eller iallefall på ett annet område enn treningsstedet, så har ikke eier noe han/hun skal ha sagt.

  Sitat
  I hvilken paragraf står dette?
  Har fortsatt ikke peiling.

  Som det sikkert har kommet frem av denne (flåsete) posten Smiley, så er ikke jeg noen advokat, så jeg kan ikke remse opp paragrafer i hytt og pinevær heller. Men jeg tror/håper at jeg har en såpass bra samfunnsoppfatning, at jeg kan se hva som er diskriminering eller ikke, og hva de komersielle instansene har/har ikke lov til å foreta seg. Vi diskuterer tross alt vurderinger basert på trynefaktoren, og så vidt jeg vet, så finnes det heller ikke en trynefaktor lov av 1814 som tillater slike vurderinger.

  Noen spørsmål?
  Honnr gitt av : Egil Skallagrimsson, 02. august 2005, 22:55
  4  Kosthold / Kosttilskudd / SV: Protein Usunt og har ikke noe for seg. 17. mars 2005, 09:52
  Mye fornuftig, som vanlig

  Du har mange gode argumenter her som, jeg ikke uten videre kan være uenig i.

  Det som var mitt poeng, eller det jeg forsøkte å få frem som poeng, var ikke direkte korrektheten i det budskapet han prøvde å formidle. Der er ikke jeg kvalifisert til å kommentere. Men hang meg heller opp i de tilbakemeldingene som kommer ifra forumet, hvor de fleste var så raske med å stemple vedkommende som en sjarlatan, en idiot og det som verre var, uten å tenke igjennom om det han sier kanskje hadde noe for seg.

  I den kommentaren om synsing, så var det forøvrig like mye selvkritikk som kritikk til forummedlemmer i hele den store verden.
  Det er ikke til å legge skul på at ved deltakelse i slike forum så plukker man opp mye god lærdom. Men man kan heller ikke legge skjul på at denne lærdommen ofte blirr tatt opp helt ukritisk, og det er denne tendensen jeg synes kan være grunnlaget for en god diskusjon.

  I tillegg, selvfølgelig til en diskusjon om hvorvidt bruken av kosttilskudd  og forventingen om effektiviteten av disse, er oppskrytt.

  Er det egentlig så stor forskjell i reell muskelvekst for en person som bruker aktivt proteintilskudd, kontra det å spise et normalt sundt kosthold, uten for mye McDonalds og søtsaker.

  Vi hadde en facinerende diskusjon om dette på fitnessprat, så isteden for å gjenta meg selv og andre, så henviser jeg heller til denne: http://www.fitnessprat.no/showthread.php?t=11955&page=1&pp=15 
  Honnr gitt av : HITman, 22. mars 2005, 00:31
  5  Generelt / Åpent forum / SV: jobb i securitas el.l. noen med erfaring? 27. januar 2005, 15:47
  De fleste tar vel vekterkurset over en helg i militæret, i noen tilfeller betaler selskapene dette selv. Men i disse tilfellene så har jeg opplevd vektere som har jobbet i 2 år før dette kurset blir gjennomført. Det er lovpålagt (tror jeg, husker ikke helt) at du skal ha vekterkurs innen 6mnd etter påbegynt jobb, så det forteller litt om seriøsiteten. Du har visstnok også krav på et oppfølgingskurs innen ett år, men det fikk aldri jeg.

  Har et inntrykk av at hele vekterbransjen er mer eller mindre useriøs. Har hatt "kompiser" som er tidligere straffedømt for både det ene og det andre, og har allikevel fått jobb som vekter. De som sitter i ledelsen i disse selskapene vet at de ansatte sjeldent har noe valg. Er du student, så gir du litt faen i hva du gjør, så lenge du har en jobb som du kan spe på studielånet med. Er du "karrierevekter" så er du somregel det fordi du ikke får noe bedre, eller har gjort noen feiltrinn som gjør deg helt avhengig av denne "inntekten", og har derfor ikke råd til å gå på skole. Mange grunner er det iallefall, og ledersen vet somregel dette, og kjører flatt. De driter i de ansatte og forlanger mye for lite osv.
  Det er ikke til å stikke under en stol, at jeg ikke liker vekterbransjen Smiley

  Som nevnt tidligere, så er vekterbransjen Manpower light. Leier du inn en vekter, så kan du i prinsippet forlange vedkommende til å gjøre alt ifra soping av fortauet til maling av vegger, selv om dette hører til sjeldenhetene. De typiske vektertjenestene her i Stavanger er som nevnt resepsjonstjeneste, sikring av objekter, som ofte kan være nattevakt i en kald brakke hvor du en gang i timen skal sjekke fortøyningene på en båt osv. Du har også stasjvakter, hvor du somregel er tilknyttet et fast sted hvor oppgavenen kan være mer varierte. Jeg var selv på et industriområde hvor vi gjorde alt ifra resepsjonstjeneste, sentralbord og kontrollering av område. Ingenting spennende mao Smiley

  Videre så har du mobilvekter, hvor du kjører rundt og kontrollerer bygg, svarer på alarmer og foretar uttrykninger. Her blir det nesten forventet at du kommer deg til objektet så fort som overhode mulig, men hvis du får fartsbot eller parkeringsbot, så må du betale dette selv (jippi). Kommer du derimot forsent,så får du kjeft. Riktignok så hører det sistnevnte til sjeldenhetene.

  En typisk mobilvekter har somregel mer objekter på sin rute, enn tiden tillater. I de fleste avtaler gjort med firmaer, så kjøper de ca en halvtimes vakthold pr natt. Men vanligvis så har du ikke tid til mer enn ca 5 min pr bygg. Ikke at det har noe betydning, da de fleste mobilvektere gjør en kjempejobb, med de ressursene de har blitt tildelt.

  Uansett hva du bestemmer deg for, lykke til. Men for gudsskyld ikke gå i fella og la dette bli en jobb du har mer enn toppen 2 år, eller som en bi inntekt i forbindelse med utdanning. Kjenner nok folk som har startet her for en kortere periode. Disse har  blitt for glad i de "lettjente" pengene, utsatt utdanningen ett par år for å feste og slappe av litt. Plutselig treffer de en søt pike som de klarer å sette barn på  Ops, de kjøper et hus som skal betales Deal. Og før du vet ord av det, så sitter du der med familie som du må forsørge Help , og dette på ei lusen vekterlønn, samt pensjonspoeng som ikke er verdt papiret det er skrevet på. Da er livet herrlig dere  Kickass

    
  Honnr gitt av : Hr. Tang, 28. januar 2005, 09:05
  6  Bilder / Bilder av Diverse / Søt Jente 04. desember 2004, 12:52
  Fant denne linken da jeg surfet litt på EF, og tenkte umiddelbart på det testosteron fylte flertallet på dette forumet: http://foros.3dgames.com.ar/showthread.php?t=87527&page=417&pp=20%20%20
  Bla litt ned for å komme til høydepunktet.

  God fornøyelse  Wink
  Honnr gitt av : Baahh, 04. desember 2004, 21:07
  7  Bilder / Bilder av Diverse / Søt Jente 04. desember 2004, 12:52
  Fant denne linken da jeg surfet litt på EF, og tenkte umiddelbart på det testosteron fylte flertallet på dette forumet: http://foros.3dgames.com.ar/showthread.php?t=87527&page=417&pp=20%20%20
  Bla litt ned for å komme til høydepunktet.

  God fornøyelse  Wink
  Honnr gitt av : Ostreicher, 04. desember 2004, 14:01
  8  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: Kroppsbyggere dør som fluer! 30. april 2004, 14:32
  Er det rart at byggere fra 40-tallet dør som fluer? De er jo rundt 80 år nå!
  Det er mye mere rart at så mange av dagens byggere i sin beste alder enten dør eller får helseproblemer og blir glemt av miljøet.
  Hvor lærte du å regne  Tongue Er du født på 40 tallet, så er du ikke eldre enn maks 64. For en menneskegruppe som i teorien skal ha levd sundt, så er ikke det noen alder.
  Honnr gitt av : buffer, 18. november 2004, 00:27
  9  Generelt / Åpent forum / SV: Ephedra - Faktisk et alternativt slankemiddel 15. november 2004, 14:30
  Lurer på om det ikke var her jeg leste at det nå ikke lenger var ansett som "uanstedig" av visse toppidrettsutøvere å benytte seg ev ephedra produkter.
  Dvs at NIF og/eller Olympiatoppen hadde godkjent bruk av dette medikamentet utenom konkurranser, dvs offseason.
  Noen som kan bekrefte dette?

  Er også enig i at faren ved dette er sterkt overvurdert, men det er også virnkingen.
  Du får ikke de store gevinstene mtp økt forbrenning av dette produktet alene. Men ser ikke bortifra at den økte forbrenningen i sammenheng med redusert apetiit og ikke minst et korrekt kosthold kan være med på å lettere fjerne de siste overflødige kilo, uten de store bivirkningene. Men noen takler jo dette bedre enn andre, og noen doserer jo som idioter i tillegg.

  For ei halvfeit dame som skal trykke dette i trynet, for å fortsette å spise drit som en grådig drittunge, og allikevel tro at hun ikke kommer til å ende opp som søstera til Jabba the Hutt, er ikke annet enn latterlig.
  Som kompis så kan du heller fortelle henne at effekten er minimal, og at det er bortkastede penger.
  Tror det er en bedre løsning enn å prøve å fore henne med en masse overdreven skremselspropaganda, som er lett å slå hull på for en med litt peiling. Hun vil da tro det som hun ønsker å tro.
  Men det er bare min mening  Wink
  Honnr gitt av : Thorn2003, 15. november 2004, 14:34
  10  Generelt / Åpent forum / SV: Bladet "Ironman"? 16. august 2004, 11:30
  Nå har ikke jeg abonnement  på dette bladet, og glad er jeg for dette nå. Men hvilke grunner som finnes til stede for at bladet ikke kommer ut er slik jeg ser det irrelevant, iallefall så lenge det ikke finnes informasjon å få om grunnen. Personlige grunner eller ikke. Tviler på at dette er et enmannsforetak, og at alle involverte plutselig har personlige problemer å stri med.

  Det er uholdbart at menneskene bak denne publikasjonen ikke klarer å informere om problemene til sine kunder, selv ikke på forespørsel. De har egen webside, egen nyhetsmail og personlig så ser heller ingen grunn til ikke å bruke dette forumet til å spre informasjon. Isteden blir det en masse rykter som forandrer seg fra hvert innlegg.

  Jeg var selv interessert i å tegne et abonnement, men kom aldri sålangt, og etter dette så kommer det heller aldri på tale å gjøre dette. Ikke pga frykten for å tape et par usle kroner, men heller grunnet den respektløse holdningen personene bak dette viser til sine kunder ved denne manglende informasjonen. Vil ikke gå så langt som å kalle dette svindel, men pr i dag så finner jeg ikke indikasjoner om det motsatte.
  Bare min mening  what
  Honnr gitt av : Iceberg, 16. august 2004, 16:07
  11  Kosthold / Anmeldelse av kosttilskudd / SV: Anmeldelse av MRM massive whey og Advanced power bar 06. august 2004, 14:33
  Ser ikke noe forskjell på dette kontra de som anmelder filmer, biler, båter, telt, tursko, naboen, flaggstenger, hoppetau, prostituerte, telefoner, havregrøt og syfillis for å nevne noe. Alle vet jo at den enes mening ikke nødvendigvis er lik den andres, og hvis du leser en anmeldelse så er det begrunnelsen bak "terninkastet" som er det vesentlige og ikke nødvendigvis terninkastet i seg selv. Iallefall utifra slik jeg ser det, og det sies jo at jeg somregel vet best  Wink

  Honnr gitt av : Down and coming, 06. august 2004, 23:13
  12  Helse & Velvære / Helse og Livsstil / SV: Søvnproblemer 14. juli 2004, 16:34
  Ikke bekymre deg for militæret. Du har et facinerende år foran deg med mye spennende og mye rart tullball  Grin Gå inn med et åpent sinn, og ikke psyk deg selv ut. Har mange gode minner fra militæret, men mye humor og svada, mest på befalets bekostning.
  Det er med militæret, som med alt annet. Der er hva du gjør det til.

  Men når det er sagt, så sliter jeg selv med søvnen for tiden. Prøver å legge meg på et noenlunde normalt tidspunkt, men opplever at hele kroppen ligger og dirrer.
  Mistenker at det er ALCAR'en som holder litt helsikke med meg, men er litt usikker.
  Kjører denne sammen med GT og R-ala, og tar siste dose ca i halv 4 tiden.

  Ja ja, soving er for pyser. Ekte mannfolk går heller i konstant søvnmangel rus, oppretter en ekstra personlighet og starter undergrunnsbevegelser hvor medlemmene slåss med hverandre og planlegger å sprenge kredittkort selskaper. Men det snakker vi selvfølgelig ikke om. Finnes regler mot sånt.

  Fra spøkefulle plagiter til alvor. De som lider av søvnløshet, kan med fordel prøve melatonin. Melatonin er et hormon som kroppen skiller ut når søvnen er på sitt dypeste, og som mange bruker mot søvnløshet. Spesielt i forbindelse med jetlag eller situasjoner der døgnet har blitt snudd på hodet. Det er et legemiddel i norge, men et normalt kosttilskudd innen EU. Dette er også noe som etablerte kostilskudds leverandører sikkert kan skaffe. Bernt Rognlien (han der tv2 legen) har snakket varmt om dette, iallefall til bruk i kortere perioder (1-3 uker e.l.)
  Sov godt
  Honnr gitt av : EnUngPumper, 14. juli 2004, 16:40
  13  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: bol 20. juni 2004, 21:16
  Den er litt morsomt den holdningen hvor mange er så motstandere mot bruken av AS, mens de allikevel ser så opp til de store kroppsbyggerene, og er så opptatt av professionel kroppsbygging generelt. En sport hvor du umulig kan ha suksess i, uten bruken av disse medikamentene. Har lest poster her inne hvor "bolerene" blir rakket ned på, indirekte kalt hjernedøde og mindreverdige individer og nesten satt i samme bås som mordere og pedofile. Mens det samtidig blir postet bilder av de proffe med påfølgende kommentarer som vitner om idolisering og stor beundring. Vet ikke om jeg skal kalle det naivt eller hyklerisk.

  Ville ikke vært overrasket om flertallet i norges eliten innen BB og/eller fitness har benyttet slike medikamenter for å oppnå resultatene sine. Vil allikevel si at det ike fjerner min respekt for de resultatene de har, da det likevel vitner om hard arbeid og dedikasjon til en sport de utvilsomt elsker å utøve. Vil heller si at det faktum at de benytter slike  medikamenter, vitner om offervilje og innsats for å lykkes. Det kalles ambisjoner, og er et personlighets trekk som de fleste av oss vanlig dødelige sikkert kunne hatt mer av.

  Personlig så kunne jeg aldri tenkt meg å gå til det skritt selv. For det første så er jeg vel for pysete, for det andre,så er jeg kun en mosjonist uten ambisjoner om å stille i noe. For det tredje, så har jeg heller ikke greie på dette, og det er det som skiller en tosk som driter seg ut, mot en "proff" som vet hvordan bruken av dette kan gjøres "forsvarlig". 
  Det er en risk forbundet med dette, og det er ulovligheter involvert, og prinsippielt sett så er det umoralsk, men det å sammenligne brukere med dette som om de var medlemmer av Gestapo, blir litt for lettvindt og naivt.
  Honnr gitt av : Bolemann, 03. juli 2004, 12:47
  14  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: bol 20. juni 2004, 21:16
  Den er litt morsomt den holdningen hvor mange er så motstandere mot bruken av AS, mens de allikevel ser så opp til de store kroppsbyggerene, og er så opptatt av professionel kroppsbygging generelt. En sport hvor du umulig kan ha suksess i, uten bruken av disse medikamentene. Har lest poster her inne hvor "bolerene" blir rakket ned på, indirekte kalt hjernedøde og mindreverdige individer og nesten satt i samme bås som mordere og pedofile. Mens det samtidig blir postet bilder av de proffe med påfølgende kommentarer som vitner om idolisering og stor beundring. Vet ikke om jeg skal kalle det naivt eller hyklerisk.

  Ville ikke vært overrasket om flertallet i norges eliten innen BB og/eller fitness har benyttet slike medikamenter for å oppnå resultatene sine. Vil allikevel si at det ike fjerner min respekt for de resultatene de har, da det likevel vitner om hard arbeid og dedikasjon til en sport de utvilsomt elsker å utøve. Vil heller si at det faktum at de benytter slike  medikamenter, vitner om offervilje og innsats for å lykkes. Det kalles ambisjoner, og er et personlighets trekk som de fleste av oss vanlig dødelige sikkert kunne hatt mer av.

  Personlig så kunne jeg aldri tenkt meg å gå til det skritt selv. For det første så er jeg vel for pysete, for det andre,så er jeg kun en mosjonist uten ambisjoner om å stille i noe. For det tredje, så har jeg heller ikke greie på dette, og det er det som skiller en tosk som driter seg ut, mot en "proff" som vet hvordan bruken av dette kan gjøres "forsvarlig". 
  Det er en risk forbundet med dette, og det er ulovligheter involvert, og prinsippielt sett så er det umoralsk, men det å sammenligne brukere med dette som om de var medlemmer av Gestapo, blir litt for lettvindt og naivt.
  Honnr gitt av : NK, 24. juni 2004, 18:35
  15  Trening / Kroppsbygging og Fitness / SV: bol 20. juni 2004, 21:16
  Den er litt morsomt den holdningen hvor mange er så motstandere mot bruken av AS, mens de allikevel ser så opp til de store kroppsbyggerene, og er så opptatt av professionel kroppsbygging generelt. En sport hvor du umulig kan ha suksess i, uten bruken av disse medikamentene. Har lest poster her inne hvor "bolerene" blir rakket ned på, indirekte kalt hjernedøde og mindreverdige individer og nesten satt i samme bås som mordere og pedofile. Mens det samtidig blir postet bilder av de proffe med påfølgende kommentarer som vitner om idolisering og stor beundring. Vet ikke om jeg skal kalle det naivt eller hyklerisk.

  Ville ikke vært overrasket om flertallet i norges eliten innen BB og/eller fitness har benyttet slike medikamenter for å oppnå resultatene sine. Vil allikevel si at det ike fjerner min respekt for de resultatene de har, da det likevel vitner om hard arbeid og dedikasjon til en sport de utvilsomt elsker å utøve. Vil heller si at det faktum at de benytter slike  medikamenter, vitner om offervilje og innsats for å lykkes. Det kalles ambisjoner, og er et personlighets trekk som de fleste av oss vanlig dødelige sikkert kunne hatt mer av.

  Personlig så kunne jeg aldri tenkt meg å gå til det skritt selv. For det første så er jeg vel for pysete, for det andre,så er jeg kun en mosjonist uten ambisjoner om å stille i noe. For det tredje, så har jeg heller ikke greie på dette, og det er det som skiller en tosk som driter seg ut, mot en "proff" som vet hvordan bruken av dette kan gjøres "forsvarlig". 
  Det er en risk forbundet med dette, og det er ulovligheter involvert, og prinsippielt sett så er det umoralsk, men det å sammenligne brukere med dette som om de var medlemmer av Gestapo, blir litt for lettvindt og naivt.
  Honnr gitt av : yyiiyy, 22. juni 2004, 22:11
  Sider:
 • 1
 • 2
 • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

  5 digge middager med cottage cheese

  Kosthold09.08.2021270

  Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
  Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
  Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

  5 fordeler med stående leggpress

  Trening28.06.202153

  Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!